Roku VPN – Kuinka asentaa ja asentaa paras Roku VPN

Elämästä voi joskus tulla todella tylsää ja tylsää. Pitkät työajat selviytymiseksi tässä nopeatempoisessa maailmassa vievät suurimman osan energiasta, jättäen vain yhden viihdeviivan: elokuvat / TV-ohjelmat. Koska mikään ei tavallisen ihmisen sääntöjen mukaan menee, sinun on kohdattava lukuisia piratismi- ja tekijänoikeuskysymyksiä erityyppisen sisällön tai tiettyjen nimikkeiden käyttämiseksi. Sama koskee Roku-kaltaisia ​​laitteita. Vaikka kanavilla on runsaasti vaihtoehtoja, jotkut eivät välttämättä paljasta saatavilla olevaa nimikkeiden koko tietokantaa.

Tämän vuoksi on erittäin tärkeää tilata Roku VPN. Lue tämä Best VPN -oppaan opas parhaimmista vaihtoehdoista, joita markkinoilla tällä hetkellä on Roku:

8 parasta VPN Roku-palvelulle

 1. Kuinka asentaa Roku VPN
 2. Kanavat, joita voi katsella Roku-laitteilla
 3. Kuinka lisätä kanavia Rokuun
 4. Voivatko VPN: t auttaa sinua streaming lisää sisältöä Roku?
 5. Rokun paras VPN vuonna 2018
 6. Ilmainen VPN Roku-palvelulle

Mikä on Roku?

Jos sinä’olet asunut kallion alla tai yleensä ole’Tietäen viihdetuotteiden valtavan joukon, tutkitaanpa mitä Roku todella on. Miellyttävyydestään ja käytännöllisyydestään kuuluisa Roku on suoratoisto-tv ja mediasoitin, julkaistiin jo vuonna 2008. Sitä on saatavana useissa muodoissa, kuten älytelevisio, kannettavat suoratoistokepit ja digisovittimet..

Roku VPN

Vanhemmissa televisioissa on jopa Roku-laitteita, jotka käyttävät A / V-kaapeleita, mikä tarkoittaa, että se on täydellinen ratkaisu kaikille’s viihde tarpeisiin. Paras osa kaikkea: Roku tarjoaa tarkkailijoille pääsyn sekä tilaukseen että streaming-sisältöön kanavien kautta, jotka voidaan valita kaukosäätimen avulla. Sisällöstä ei ole pulaa, koska sinulla on jopa mahdollisuus käyttää Amazonia, Hulua ja Netflixiä!

Kuinka Roku toimii?

Eri Roku-tuotteista on erilliset kytkentätavat. Peruslaitteet liitetään kuitenkin televisioon HDMI-kaapelilla Roku-laitteesta televisioon. Kun pariliitos ja määritys on valmis, Roku muodostaa yhteyden Internetiin langattoman / langallisen yhteyden kautta päästäksesi kotiverkkoosi. Laite toimii lataamalla videosisällön Internetistä ja toimittamalla sen sitten sinulle televisiossa.

Kuinka Roku toimii

Koska Roku “virtoja” lataamat tiedostot suoraan, niitä ei tarvitse tallentaa, mikä eliminoi raskaiden välimuistitiedostojen tallentamisen, kuten Netflix-prosessissa. Käyttäjät voivat ladata sovelluksia tai kanavia tiettyjen elokuvien / TV-ohjelmien käyttämiseksi, samoin kuin asentaa erilaisia ​​sovelluksia älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Oikealla kanavakokoelmalla nautit suoratoistokokemuksesta kuin koskaan ennen!

Mikä on Roku

Roku antaa sinulle vallan päättää, mitä ohjelmia haluat katsoa ja milloin. On melkein kuin saat kaiken “tarpeen vaatiessa”, mikä ei vain anna sinun tuntea olosi hyväksi, vaan myös vakuuttaa muita kodin tarkkailijoita ja vieraita. Toinen hieno asia Roku-ohjelmassa on, että käyttöjärjestelmää päivitetään jatkuvasti käyttöliittymäversioilla, ominaisuuksien lisäyksillä, tietoturvapäivityksillä ja virhekorjauksilla.

Kanavat, joita voi katsella Roku-laitteilla

Kun Roku tuli markkinoille viihdelaitteiden markkinoille jo vuonna 2008, käyttäjillä oli rajoitettu valikoima kanavia. Kuitenkin nopeasti nousseen kuuluisuuteen, laite on siirtynyt yhdestä yli 3000 kanavaan. Löydät helposti sisältöä yleisradioverkoista, kuten NBC, CBS, ABC ja Fox Rokulta’s Hulu VoD- tai CBS-pääsykanavat. Näitä on vain muutama mainitakseni, mutta alla on luettelo muista Roku-palvelussa käytettävissä olevista suosituimmista kanavista, jotka saavat sinut hämmentymään:

 1. Elokuvat ja TV-ohjelmat - PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play Kauppa ja paljon muuta!
 2. Urheilu - UFC Online, WWE-verkko, WatchESPN, NFL Now, NHL Game Center, NBA League Pass, MLB.TV ja enemmän.
 3. Uutiset - ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, The Blaze ja monet muut.
 4. Internet - Vimeo, Break, YouTube ja muut kuuluisat online-videoalustat.
 5. Plex Media Server - Kaikki Roku-laitteet tukevat Plex Media Server -palvelua, joka on paras tapa katsella henkilökohtaista sisältöä ja kaikkia suosikkielokuvasi / TV-ohjelmasi yhdessä paikassa!

Kuinka lisätä kanavia Rokuun

Kanavien asentaminen Rokuun ei vaadi mitään rakettotietoa. Laitteen käyttö on uskomattoman helppoa, koska käyttöjärjestelmä on melko intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Vieritä vain kohtaan “Kanavien suoratoisto” kotivalikossa ja paina violetti-painiketta “kunnossa” -painiketta kaukosäätimessäsi, sinut ohjataan Roku-kanavakauppaan, josta löydät premium / ilmaiset sovellukset, jotka ovat asennettavissa. Käytä “Etsi kanavia” -ominaisuus löytää etsimäsi ja siirtyä asennussivulle.

Kuinka lisätä kanavia Rokuun

Voivatko VPN: t auttaa sinua streaming lisää sisältöä Roku?

Eri tyyppisen sisällön suoratoisto Roku-ohjelmassa saattaa joskus kohdata virheen, joka estää sinua pääsemästä kanavalle georajoitusten takia. Jos olet innokas streaming- tai P2P / Torrenting-fani, sinulla on todennäköisesti idea siitä, miksi eri kanavat voivat tehdä tämän. Kaikki johtuu tekijänoikeuksien loukkauspolitiikoista ja piratismin vastaisista laeista. Eri elokuvien / TV-ohjelmien on hankittava tuotantotaloista asianmukainen lisenssi sisällön tuottamiseksi eri maihin.

Seurauksena on, että jos lisenssiä ei saada ja rajoitetaan vain tiettyihin tiettyihin maihin, muualla maailmassa asuvat ihmiset eivät pääse suosikki elokuviinsa / TV-ohjelmiinsa eri kanavien kautta. Siksi on erittäin tärkeää, että kaikki streaming-fanit tilaavat VPN-palvelun, koska Roku käyttää itse Geo-IP-seurantaa sijaintisi tunnistamiseen. Koska IP-osoitteesi on virtuaalinen tunnuksesi, vain oikea osoite voi käyttää sinua eri kanavilla.

Joten miten VPN voi auttaa Roku-käyttäjiä ulos? Maskeroimalla IP-osoitteesi ja saaden sen näyttämään ikään kuin asuisit toisessa maassa kokonaan. VPN-palvelut pystyvät salaamaan yhteytesi tulevan / lähtevän liikenteen suojaamiseksi pitämällä sinut hallitusvirastojen ja piratismin vastaisten yritysten uteliailta silmiltä. Tärkeintä on, että ne auttavat ohittamaan maantieteelliset rajoitukset välittömän sijainninsiirron avulla. Voit istua Japanissa, mutta silti päästä käsiksi kaikkiin sisältöihin Yhdysvalloista muodostamalla yhteyden alkuperäiseen palvelimeen!

* Testissämme Nord VPN työskenteli parhaiten avataksesi virrat Roku-alueen eri paikoista.

Roku VPN - Kuinka asentaa ja asentaa paras Roku VPN

Rokun paras VPN vuonna 2018

Kanavien lukituksen poistaminen Rokussa edellyttää VPN: n käyttöä, joka tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia / työkaluja maantieteellisten rajoitusten ohittamiseen ja suojaa samalla henkilöllisyyttäsi tekijänoikeuspeiteiltä ja piratismin vastaisilta toimistoilta. Jos VPN ei tarjoa riittävän vahvaa salausta tai kärsii DNS / IP-vuodoista, et voi nauttia saumattomasta vapauttamisesta. Tästä syystä olemme lisänneet luettelon parhaimmista VPokujen Rokuista vuonna 2018 suorituskyvyn, luotettavuuden, tuen, hinnoittelun ja ominaisuuksien perusteella:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. NordVPN

  NordVPN

  11,95 dollaria3,49Kuukaudessa

  • 5200+ palvelinta 60 maassa
  • 6 samanaikaista yhteyttä
  • Toimii yhdessä USA / UK / JP Netflixin kanssa
  • Upea P2p / torrent-suorituskyky
  • Tupla-VPN ja sipuli VPN: n yli
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70%: n alennuksen vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 3. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 4. IPVanish

  IPVanish

  10 dollaria6,49Kuukaudessa

  • PPTP, L2TP / IPSec & OpenVPN-protokollat
  • Yli 25 000 IP: tä & 225+ palvelinta yli 60 maassa
  • 5 Useita kirjautumisia
  • 7 päivän rahat takaisin -takuu
  • Jopa 256 bittinen salaus

  Luotettava 69%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

NordokuPoku Rokulle

Panamassa sijaitseva NordVPN on markkinoiden turvallisimpien palveluiden ala, joka tarjoaa käyttäjille täydellisen suojan maan lievien tietosuojalakien vuoksi. Tarjoaja tarjoaa jopa suoratoistoa / lukituksen poistamista varten “Älykäs pelaaminen” tekniikka, joka sallii ohittaa yli 400 maantieteellisesti rajoitettua alustaa kattaen valtavan osan Roku-kanavista.

Rokun paras VPN vuonna 2018

Jos tämä ei riitä, NordVPN edes verrataan muita palveluntarjoajia hämmästyttävän nopeilla nopeuksillaan, jotka parantavat Roku-palvelun yleistä suoratoistokokemusta. Kaikki palvelimet toimivat kiitettävillä johdonmukaisuuksilla, ja kaukopuheluyhteyksien muodostajilla on muutama hidas ongelma. Silti sinulla on pääsy yli 4205 palvelimeen 62 maassa, mikä tekee valintaprosessista melko helpon kanavien vapauttamiseksi Roku-palvelussa.

Plussat

 1. 4205 palvelinta 62 maassa.
 2. Nolla lokien tarjoaja nopeaa torrentia varten
 3. Maksimi suojaus verkossa DoubleVPN: n kautta
 4. P2P / Torrenting käytössä erikoispalvelimilla
 5. DDoS-suojaus ja automaattinen tapukytkin

Haittoja

 1. Kallis kuukausittainen hinnoittelu

käy palveluntarjoajalla

ExpressVPN Rokulle

ExpressVPN: n hallitsema nauttii melko näkyvästä läsnäolosta kaikissa BEST VPN -luokissa poikkeuksellisen kehitysryhmänsä ja huomattavan nopeiden palvelimiensa ansiosta, jotka sopivat täydellisesti elokuvien / TV-ohjelmien suoratoistoon HD-tilassa. Se tarjoaa myös verrattoman yksityisyyden ja nimettömyyden verkossa, sellaisen, että Turkin viranomaiset eivät edes saaneet mitään palveluntarjoajalta VPN-tapauksen yhteydessä.

Voivatko VPN: t auttaa sinua streaming lisää sisältöä Roku

ExpressVPN asettaa melko palkin nopeuden lataamiselle ja lataamiselle, minkä vuoksi se nauttii parhaimmistostamme. Tämä pätee erityisesti streaming- tai P2P / Torrenting-ystäville. Tämän seurauksena voit olla varma, että saat enimmäisnopeudet, kun vapautat eri kanavien suosikkisisällön suoratoistamisen. Yhteyttä varten sinulla on pääsy 2 000+ VPN-palvelimeen 148 VPN-palvelimen sijaintipaikassa ja 94 maassa.

Plussat

 1. Roku-kanavien helppo vapauttaminen
 2. 2 000+ VPN-palvelinta 90 maassa
 3. Verkkoliikenteen kirjaaminen nollaksi
 4. 30 päivän rahojen palautustakuu
 5. VPN-sovellukset PC-, Mac-, iOS- ja Android-laitteille

Haittoja

 1. Kallis kuukausisuunnitelma

käy palveluntarjoajalla

PokuVPN Rokulle

Hongkongissa toimiva PureVPN teki aikaisemmin melkoisen iskun markkinoilla, koska se paljasti tietoja viranomaisille seuraamustapauksessa, jossa nuorta tyttöä kidutettiin verkkorikos. Vaikka verkkosivusto oli aina maininnut hakkuukäytänteistään, se tuli suuren tulen alla. Siitä lähtien PureVPN on parantanut tarjouksiaan melko paljon.

Kuinka asentaa VPN Rokuun

Hintojen alentamisen lisäksi VPN tarjoaa huomattavan valikoiman ominaisuuksia, joihin kuuluvat natiivisovellukset kaikille suosituille alustoille, yli 2000 palvelinta yli 140 maassa ympäri maailmaa, jaettu tunnelointi maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi piratisoidun sisällön virtaamisen tai P2P: n / torrentin yhteydessä. 256-bittinen AES-salaus, portin edelleenlähetys, DDoS-suojaus Roku-kanavien lukituksen poistamiseksi.!

käy palveluntarjoajalla

IPVanish Rokulle

Yhdysvalloissa sijaitsevat monet saattavat valita pysyäkseen poissa IPVanishista sijaintinsa vuoksi. Yksi parhaimmista asioista palveluntarjoajan suhteen on kuitenkin se, että se takaa täydellisen nimettömyyden, huolimatta maan kovista pakollisista tietojen säilyttämislakeista. Ei ole ollut yhtään tapausta, jossa VPN toimittaisi minkäänlaista tietoa valtion viranomaisille, mikä varmistaa heidän vapauttamissovelluksensa käytön Rokulle on täysin turvallista.

IPVanish for roku

Käyttäjillä on valtava verkko, joka sisältää yli 1000 palvelinta 60 maassa ympäri maailmaa. Sinulla on jopa natiivisovelluksia saatavana kaikille alustoille, olipa kyse sitten Linuxista, iOS: sta, Androidista, Macista ja Windowsista. Hinnoittelu alkaa 10 dollarista kuukaudessa, mutta sinulla on 7 päivän palautustakuu. P2P / Torrenting-sovelluksille on olemassa jopa SOCKS5-välityspalvelin maksimaaliseen nimettömyyteen, ja VPN tarjoaa mahdollisuuden luoda 10 yhteyttä samanaikaisesti.

Plussat

 1. 40 000+ IP’s ja yli 1000 VPN-palvelinta
 2. 7 päivän rahat takaisin -takuu
 3. SOCKS5 välityspalvelin ja tappajakytkin
 4. Hyväksyy kryptovaluutat
 5. Natiivisovellukset kaikille alustoille

Haittoja

 1. Perustuu Yhdysvaltoihin

käy palveluntarjoajalla

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) VPN Roku-palvelulle

Ted Kim ja Andrew Lee perustivat vuonna 2010 Private Internet Access (PIA) on yhdysvaltalainen VPN-palvelujen tarjoaja. Sellaisenaan sen on kohdattava monia kysymyksiä, jotka koskevat sen kykyä tarjota täydellinen yksityisyys. Yhdysvallat on osa viiden ja neljäntoista silmän liittoja, jotka vaihtavat säännöllisesti tietoja ja nauttivat joukkovalvonnasta. Tämän vuoksi palvelut eivät luota palveluun.

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) VPN Roku-palvelulle

PIA ei kuitenkaan ole koskaan paljastanut mitään tietoja viranomaisille. Vaikka et voi luottaa siihen yksityisyytesi vuoksi, voit silti käyttää sitä roku-kanavien lukituksen poistamiseen tai yksinkertaisesti ohittamalla roku-palvelun georajoituksia. Kun olet kirjautunut, sinulla on pääsy 3500 palvelimeen 32 maassa. Vastaanotettuihin ominaisuuksiin kuuluvat portin edelleenlähetys, reitittimen tuki, portin valinta, SOCKS5 Proxy, 5 useita kirjautumisia ja mainosten / seurannan esto!

Plussat

 1. 3500 palvelinta 32 maassa ympäri maailmaa
 2. DNS- ja IPv6-vuodonsuojaus
 3. Internet Kill Switch -ominaisuus
 4. Portin edelleenlähetys ja valinta
 5. AES 256 -bitin salaus

Haittoja

 1. Perustuu Yhdysvaltoihin

Ilmainen VPN Roku-palvelulle

BestVPN.co-sivustossa suosittelemme ehdottomasti käyttäjäpohjamme olematta joutumassa ilmaisen VPN: n ansaan, koska useimpien heidän jalkojensa juuret ovat varjoisissa liiketoimintakäytännöissä palvelimen ylläpidon, sovelluspäivitysten, asiakastuen ja muiden kulujen maksamiseksi. VPN-palvelimen ylläpitämiseen. Koska kaikki eivät kuitenkaan halua sijoittaa premium-palveluntarjoajiin, ja palvelun maksaminen voi olla hieman turhauttavaa, jos aiot käyttää sitä vain väliaikaisesti - ilmaiset VPN: t ovat hyvä valinta riippumatta.

Tuotekuvaus Rokulle

Windscribe on kanadalainen palvelu, joka tarjoaa ILMAISEKSI hyvin suunniteltua verkkosivustoa, joka tarjoaa pääsyn intuitiivisiin sovelluksiin maksimaalisen tietoturvan hyödyntämiseksi. Vaikka 10 Gt: n kaistanleveysraja on vakiona ilmaisella suunnitelmalla, testaamme palveluntarjoajaa neljällä peruspalvelimellaan, saimme aivan uskomattomat nopeudet. Tässä käytettiin ILMAISIA palvelimia eikä premium-palvelimia. Joten suosittelemme ehdottomasti Windscriptin käyttöä!

Ilmainen VPN Roku-palvelulle

Plussat

 1. 10 Gt: n kaistanleveysraja
 2. Chrome-selainlaajennus
 3. Responsiivinen asiakastuki
 4. Nopeat nopeudet IKEv2-salauksen kautta
 5. Helppokäyttöiset alkuperäissovellukset

Haittoja

 1. Ei livekeskustelua

Roku-yhteyspisteen suojaus

Hotspot Shield on yhdysvaltalainen VPN-palvelujen tarjoaja, joka jatkaa mainosten saamista ja menettämistä johtuen monista VPN-sovellukseen liittyvistä ongelmista. Kuitenkin, jos se on tarkoitettu vain väliaikaiseen käyttöön, kuten suurin osa ILMAISISTA VPNSistä on, se on hieno valinta massoille. Palveluntarjoaja tarjoaa huomattavia nopeuksia suoratoistoon ja P2P / Torrenttiin pienellä viiveellä. Ainoa ongelma on, että sinulla on 750 Mt tietorajaa päivässä.

Roku-yhteyspisteen suojaus

Plussat

 1. 750 Mt päiväraha
 2. Automaattinen tappikytkin
 3. Ei havaittu DNS-vuotoja
 4. Chromen laajennus
 5. Jaettu tunnelointi saatavana

Haittoja

 1. Hidas asiakastuki

Piilota.me Rokulle

Hide.me tarjoaa sekä maksullisia että ilmaisia ​​palveluita, kuten edellä mainitut nimet. Ainoa ero on, että se antaa sinulle 2 Gt dataa kuukaudessa pelataksesi. Muita ILMAISEN paketin avulla saatavia ominaisuuksia ovat kolme palvelinpaikkaa (Alankomaat, Kanada ja Singapore), yhteyden muodostaminen yhteen laitteeseen, sovellukset Windowsille, Macille, Androidille, iOS: lle ja jopa Google Chrome.

Piilota.me Rokulle

Plussat

 1. Chrome-selainlaajennus
 2. 35 palvelinta 28 maassa
 3. Automaattinen Wi-Fi-suojaus
 4. Monialustaiset sovellukset
 5. Nolla lokien tarjoaja

Haittoja

 1. Huono nopeus

Kuinka asentaa Roku VPN

VPN: n valitseminen on vain osa prosessia, jossa nautitaan saumattomasta vapauttamisesta. Sinun on määritettävä halvin VPN myös Roku-laitteellesi. Tämä voi vaihdella vanhempien tai uudempien Roku-laitteiden sukupolvien mukaan. Jos on varmasti yksi asia, et voi käyttää itse Roku-laitteistoa VPN-yhteyden luomiseen. Sen sijaan sinun on sallittava Roku-soittimen VPN-yhteys milloin tahansa!

Voit edetä tällä kahdella tavalla. Ensimmäinen on kannettavan VPN-yhteyden jakaminen Roku-laitteen kanssa luomalla Hotspot. Vaikka nopeus saattaa vähentyä, voit nauttia vapauttamisesta helposti. Kun yhteys on muodostettu, suorita IP-testi varmistaaksesi, että olet luonut onnistuneen verkon ulkopuoliselle palvelimelle. Toinen liittyy sisäänrakennetun VPN-, DD-WRT- tai Tomato-reitittimen käyttämiseen!

Asenna Roku VPN virtuaalireitittimellä

Kuten aiemmin mainittiin, voit käyttää VPN-laitteita helposti Roku-laitteellasi muodostamalla yhteyden kannettavan tietokoneen / älypuhelimen luomaan virtuaalireitittimeen. Wi-Fi-yhteyspisteet ovat loistava tapa jakaa internetiä muiden kanssa, jopa VPN-yhteyden kanssa. Noudata alla olevia vaiheita aloittaaksesi:

 1. Kirjaudu suositellun VPN-palveluntarjoajan kanssa.
 2. Tilaa sopiva suunnitelma ja lataa asiaankuuluva ohjelmisto.
 3. Paina asennuspainiketta. Tämä luo uuden sovittimen “Verkkoyhteydet”.
 4. Etsi VPN-yhteys luettelosta ja napsauta hiiren kakkospainikkeella “ominaisuudet”.
 5. Klikkaa “jakaminen” välilehti ja tarkista “Salli muut verkon käyttäjät” vaihtoehto.
 6. Kytke Roku-laite tietokoneeseesi’s Wi-Fi-yhteyspiste.

Asenna Roku VPN DD-WRT / Tomato Router -menetelmällä

VPN: n asettaminen DD-WRT- tai Tomato-reitittimille on monimutkainen prosessi, joka vaatii suurta teknistä tietämystä. Sinun on noudatettava täydellistä ohjeluetteloa varmistaaksesi, että VPN hallitsee Internet-yhteyttä onnistuneesti, jotta kotitalouden käyttäjät voivat nauttia sijainnin vapauttamisesta tai siirtämisestä ilman mitään sovellusta. NordVPN tarjoaa integroidut VPN-reitittimet, joita voit ostaa täältä. Seuraa tätä opasta, kun haluat määrittää VPN: n DD-WRT- tai Tomato-laitteelle.

Kuinka määrittää Roku-VPN-verkon jaetun PC VPN -yhteyden avulla

 1. Avata Windows-tietokoneesi ja pää hakupalkkiin
 2. Tyyppi “cmd” tuoda esiin komentokehotteen
 3. valita “Suorita järjestelmänvalvojana” ja tyyppi seuraavat:
 4. netsh wlan asettaa isännöidyn verkon tilan = salli ssid = VERKONNIMA-avain = SALASANA
 5. Nimi asettamalla seuraavat arvot virtuaalireitittimellesi:
 6. ssid = [verkon nimi] avain = [verkon salasana]
 7. Osuma “Tulla sisään” ja saat useita viestejä sanomalla:
 8. “Verkkotila on asetettu sallimaan”
 9. “Isännöidyn verkon SSID-tunnus on muutettu onnistuneesti”
 10. “Isännöidyn verkon käyttäjän avaimen tunnuslause on vaihdettu onnistuneesti”
 11. alkaa virtuaalireitittimesi kirjoittamalla: netsh wlan aloita hostednetwork CMD: hen
 12. Saat viestin, jossa sanotaan “Hosted Network käynnistyi”
 13. Avata “Verkko-ja jakamiskeskus” ja mene “Muuta adapterin asetuksia”
 14. Oikealla painikkeella siirry aiemmin luotuun VPN-yhteyteen ja siirry “ominaisuudet”
 15. Klikkaus päällä “jakaminen” välilehti ja puutiainen molemmat “Salli muut verkon käyttäjät” vaihtoehtoja
 16. Vuoro Roku-laitteellasi ja pää että “asetukset” valikko
 17. valita verkko > Langaton (Wi-Fi) > Asenna uusi Wi-Fi-yhteys.
 18. Kytkeä äskettäin luomasi Wi-Fi-verkkoon Windowsissa!

Kuinka asentaa Roku-VPN-verkko jaetun Mac VPN -yhteyden avulla

 1. Avata Mac-kannettava tietokone ja pää että “Järjestelmäasetukset” valikko
 2. Klikkaus päällä “jakaminen” ja vasemmasta paneelista valita “Internetti jakaminen”
 3. Aseta seuraavat asetukset, jotta voit jakaa VPN: n onnistuneesti Roku:
 4. Jaa yhteys: [juuri luomasi VPN-yhteys]
 5. Tietokoneille, jotka käyttävät: valitse valintaruutu “Wi-Fi” helpompaa liitettävyyttä
 6. Avata Wi-Fi-asetukset, tulla sisään verkon nimi ja valita kanava
 7. Käyttää WPA2 Henkilökohtainen turvallisuuden ja tulla sisään napsauta sitten OK
 8. Vuoro Internet-jakamisessa valikosta ja klikkaus päällä “alkaa”
 9. Avata Roku-laitteesi ja pää että “asetukset” valikko
 10. Klikkaus verkossa > Wi-Fi > Asenna uusi Wi-Fi-yhteys
 11. Kytkeä Mac-tietokoneelle juuri luomasi Wi-Fi-verkkoon

Roku-vaihtoehtojen VPN

VPN: t ovat oikeasti vain “Virtuaaliset yksityiset verkot” eikä jotain erityistä tekniikkaa. Sellaisena sille ei ole vaihtoehtoja. Voidaan väittää, että välityspalvelut ovat melko samanlaisia, mutta ne eivät integroi minkäänlaista salausta. Tämä jättää fyysisesti yksityisen verkottumisen (PPN) ainoaksi vaihtoehdoksi, mutta tällä vaihtoehdolla ei ole kaupallista tarjoajaa. Jos haluat yksinkertaisesti poistaa lukituksen, sinun on hyvä käyttää välityspalvelinta Roku-selaimessa X!

Parhaat Roku Media -toistot

Nyt monet ovat tietoisia, mutta kuten aiemmin mainittiin, Roku on erimuotoinen / -kokoinen / -tyyppinen. Valitse VPN on yhtä vaikeaa kuin löytää sinulle paras mediatoisto. Koska BestVPN.co pyrkii kuitenkin kattamaan kaikki saumattoman Roku-kokemuksen nauttimiset suosikkielokuvasi / televisio-ohjelmasi suoratoistoon, alla olemme tarjonneet tietoja kaikista uusimmista Roku-medioista:

Parhaat Roku Media -toistot

Roku Ultra

Roku Ultra kuuluu brändin ylimmän tason laitteisiin, hintaan 130 dollaria. Se on digisovitin, joka käyttää huippuluokan laitteistoa ja kaikkien Roku-laitteiden tehokkainta prosessoria. Sen avulla käyttäjät voivat toistaa videoita ulkoisista asemista, tukee HFS +, NTFS, FAT32 ja jopa FAT16-muotoja. On ääni kaukosäädin, jossa painat painiketta ja sanot otsikon suorittaaksesi haku laitteesta.

Roku Ultra

Kokeilimme ominaisuutta ja saimme aina tarkkoja tuloksia, mikä varmistaa, että se ei ole markkinoinnin temppu. Tämä tekee elämästä entistäkin helpompaa kuin ennen, varsinkin kun etsit elokuvaa / TV-ohjelmaa katsottavaksi. Kaukosäätimessä on jopa seurantalaite, joka alkaa piippaamaan, kun painiketta painetaan Roku Ultran yläpuolella. Laite tukee jopa 720p, 1080p ja 4K UHD HDR-videolla 60 kuvaa sekunnissa.

Roku-suoratoistokeppi

Hyvä vastine Roku Ultra -sovellukselle, suoratoistokeppi, kuten nimestä käy ilmi, on yksinkertainen USB-muotoinen tuote, joka kiinnittyy televisioon HDMI-kaapelilla. Verrattuna Ultraan, Roku Streaming Stick on uskomattoman halvempi, mikä asettaa sinut takaisin vain 50 dollarilla. Ethernet-porttia ei ole käytettävissä, joten joudut käyttämään langatonta reititintä Internet-yhteyden muodostamiseen.

Roku-suoratoistokeppi

Samanlainen kuin Roku Ultra, tämä versio tarjoaa pääsyn myös yli 3000 kanavalle. Ainoa ero näiden kahden välillä on, että kaukosäätimessä ei ole äänihaku- tai Finder-ominaisuutta. Et voi myöskään suoratoistaa 4K-laatua, ellet osta Roku Streaming Stick Plus -tuotetta, jonka hinta on 70 dollaria. Se tarjoaa myös enemmän Wi-Fi-kantamaa, mikä toimii, jos reitittimesi on kaukana televisiosta.

Roku-ensi-ilta ja ensi-ilta+

Selvitetään ensin, että Roku Premiere ja Premiere + ovat kaksi erilaista laitetta. Molemmat laitteet pystyvät suoratoistamaan 4K UHD: n HDR-videolla nopeudella 60 kuvaa sekunnissa. Ne ovat digisovittimia, mikä tarkoittaa, että voit yhdistää ne Ethernet-kaapelin välityksellä suoraan Internetiin, mikä antaa sinulle paremman suoratoistonopeuden suosikkielokuvien / TV-ohjelmien katselemiseen.

Roku-ensi-ilta

Verrattuna Roku Ultraan, Premiere + on 23% halvempi, saatavana vain 99 dollaria. Tämä on noin 30 dollaria halvempi, mikä on hyvä vaihtoehto, varsinkin jos olet budjettitietoinen. Ainoa ongelma tässä laitteessa on, että takana oleva Ethernet-portti tukee vain nopeutta 1000Mbps. Et voi vastaanottaa gigabitinopeuksia, mikä voi estää suoratoistoa vähän!

Roku Express ja Express+

Roku esitteli lähtötason tuotteina, Roku Express ja Express + tarjoavat yhteensopivuuden käyttäjille, jotka luottavat edelleen vanhempiin televisioihin. He voivat työskennellä komposiitti-A / V-kaapeleilla, joissa käytetään perinteisiä punaisia, valkoisia ja keltaisia ​​värejä, jotka olivat melko kuuluisia ennen HDMI: n syntymistä ja suosiota parhaalla mahdollisella mukavuustasolla..

Roku Express

Paras VPN Roku-kysymyksiin

Kuinka Roku Stick toimii?

Roku muodostaa yhteyden Internetiin langattoman / langallisen yhteyden kautta päästäksesi kotiverkkoosi. Laite toimii lataamalla videosisällön Internetistä ja toimittamalla sen sitten sinulle televisiossa. Koska Roku “virtoja” lataatiedostot suoraan, niitä ei tarvitse tallentaa, mikä eliminoi raskaiden välimuistitiedostojen tallentamisen.

Kuinka paljon Roku-kanavat maksavat?

Kanavan lisääminen ei tyhjennä taskujasi! Yleensä löydät kaikki kanavat, jotka haluat asentaa suoratoistoa varten ILMAISEKSI, mutta jos et halua, että suurin hinnoittelu vaihtelee välillä 0,99–1,99 dollaria. Tämä ei sisällä kanavan liittymiskustannuksia.

Paljonko Rokun käyttö maksaa?

Kuten aiemmin mainittiin, Roku tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman. Sellaisena hinnoittelu voi vaihdella tarpeidesi mukaan. Roku Ultra -sovitin maksaa noin 130 dollaria, Premieren ja Premiere +: n hintalapput ovat 99 dollaria ja 109 dollaria, Streaming Stick on saatavana vain 50 dollaria ja Express ja Express + voidaan ostaa 29,99 ja 39,99 dollarilla..

Mitkä kanavat ovat ilmaisia ​​Roku-ohjelmassa

Rokuun on mahdollista asentaa valtavia ilmaisia ​​kanavia. Joitakin tunnetuimpia ovat Pluto-TV, Crackle, Roku-kanava, CW-sovellus, PBS Kids, Komeetta, Newson, Tubi, Twitch, YouTube, Vimeo ja Break.

Asioiden kääriminen

Roku-kaltaiset laitteet ovat pelastajia, jotka tekevät uskomattoman helpoksi ja käteväksi käyttää kaikkia suosikkisisältöjäsi ympäri maailmaa. Yhden käyttöliittymän kautta pääsy sellaisiin palveluihin, kuten BBC iPlayer, Hulu, Netflix, Amazon Prime ja muut, mikään ei voi voittaa Roku-virtauskokemusta. Lisää tämä VPN: ään, joka ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset, etkä koskaan voi poistua kodistasi viikonloppuisin valtavan binge-watch-riippuvuuden vuoksi!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me