Parhaat ilmaiset VPN-palvelut vuonna 2019

Jos haluat VPN: n ilmaiseksi, koska maksetut tarjoajat eivät’t sopii budjettisi, niin voit siirtyä eteenpäin, mutta ole varovainen.

Ilmaiset VPN-verkot ovat hankalia palveluita, ja pinnan alla on piilossa paljon asioita, jotka voivat vahingoittaa sinua.

Jotta varmistat, että käytät vain turvallisinta VPN-laitetta ilmaiseksi lataamiseksi, sinun on käynyt läpi oppaamme.

Annan sinulle lyhyesti tekijöistä, jotka sinun on otettava huomioon ennen tietyn palvelun tilaamista, ja tarjoan sinulle parhaan ilmaisen VPN-palvelun käyttöoikeuden vuodeksi 2019.

Tässä on lyhyt yhteenveto viidestä ilmaisesta VPN-palvelustamme vuonna 2019

# 1: Surfshark: # 1: Suositeltu VPN 30 riskitöntä kokeilujaksoa.
Paras suunnitelma: 1,99 dollaria / kuukausi (2 vuoden sopimus)
# 2: ProtonVPN: Ei kaistanleveyden rajoituksia ilmaisessa palvelussa
# 3: Hide.Me: Ilmainen VPN, joka ei toimi’t Pidä lokit
# 4: Windscribe: Käytä jopa 15 Gt / kuukausi ilmaiseksi
# 5: OperaVPN: Poista Netflix US: n esto ilmaiseksi

Monet ilmaiset VPN-verkot eivät edes tarjoa yksityisyyttä, joten uima-allas, josta voimme valita, oli ankarasti rajoitettu.

Mutta silti, pyrimme kaikin tavoin sisällyttämään palvelut tähän luetteloon, jotka ovat sinulle täysin turvallisia käyttää milloin tahansa..

Täällä me’Ve on laatinut luettelon viidestä erittäin turvallisesta VPN-palvelusta, joita voit käyttää ilmaisena VPN-palveluna.

Surfshark - erittäin suositeltava tarjoaja 30 päivän ilmaisella VPN-kokeilulla

Surfshark on huippuluokan VPN-palvelu, joka tarjoaa vahvimman suojauksen premium-ominaisuuksien lisäksi, mutta se’s ei ole täysin ilmainen palvelu.

Joten miksi olemme valinneet sen kärjestämään tätä ilmaisten VPN-verkkojen luetteloa?

Että’s koska Surfshark tarjoaa käyttäjäystävällisen 30 päivän ilmaisen kokeilujakson jossa voit käyttää palvelua kaikilla käytettävissä olevilla ominaisuuksilla huoletta.

Jos et’et halua pysyä palvelun kanssa, jättää yksinkertainen palautuspyyntö live-chat-tukeen ja saat rahat takaisin. Kyllä, se on niin yksinkertaista.

Surfshark on lähinnä ilmaista VPN-palvelua erittäin edulliseen hinnoittelutarjoukseensa. 2 vuoden tilaus maksaa sinulle vain $ 1,99 / kk.

Parhaat ilmaiset VPN-palvelut vuonna 2019

Ja palveluntarjoaja antaa sinulle joitain melko hyviä syitä maksaa summa ja pysyä palvelun kanssa ilmaisen kokeilujakson jälkeen.

Netflix USA työskentelee joka kerta Surfsharkin kanssa riippumatta siitä, missä olet maailmassa.

Torrentia tukee sen yli 800 vahva palvelinverkko ja suojattu DNS-vuotosuojauksella.

Voit käyttää sen palvelua kaikilla tärkeimmillä alustoilla tarjoajan tarjoamien helppokäyttöisten sovellusten avulla.

Live-chat on aina mukana auttamassa sinua, jos joutut jumiin tai sinun täytyy tehdä tämä VPN-asetukset ilman ongelmia.

Nopeudet ovat jatkuvia ja nopeita koko ajan, eikä kaistanleveydelle ole mitään rajoituksia.

Sotilaallisen luokan salaus ja OpenVPN-protokolla ovat saatavana läpäisemättömän Internet-tietoturvakokemuksen tarjoamiseksi.

Surfshark on paras vapaa VPN-valinta’sait, jos haluat käyttää palvelua lyhytaikaisiin tarpeisiin, kuten kuukauden ajaksi.

ProtonVPN: Ei kaistanleveyden rajoituksia ilmaisessa palvelussaan

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa harvinaisen ominaisuuden rajoittamattomasta kaistanleveyden käytöstä ilmaisena VPN-palveluna.

Don’t ota tätä ominaisuutta kevyesti, kun ilmaisissa VPN-verkkotunnuksissa kohtaat niin tiukat kaistanleveysrajoitukset kuin 500 Mt / kk.

ProtonVPN ilmainen

Tämän kautta voit käyttää tätä ilmaista VPN: tä ilman rekisteröintiä tai päivittää asioita niin kauan kuin haluat.

Tämä VPN-palveluntarjoaja’Ilmainen versio tarjoaa huippuluokan tietoturvaa, joka sitä ei tee’t vaaranna käyttäjätietoja ollenkaan. Salausaste on vahva, eikä testissämme löydetty IP-vuotoja.

Ainoa ongelma siinä on, että nopeudet ovat joskus etanomaisia, ts. Ehdottoman hitaita.

Mutta tämän odotetaan tapahtuvan, koska kaikki ilmaiset VPN: t asettavat rajoituksia joillekin premium-ominaisuuksille ja ProtonVPN: lle’Tällöin se kuristaa nopeutensa kanssa, estämättä virtaamasta tai Torrentia.

Sovelluksia tarjotaan kaikille tärkeimmille alustoille, kuten Windows, Mac, iOS ja Android. Ja jos haluat päivittää koskaan, sen maksettu versio on aina saatavana tarjoamaan paljon paremman kokemuksen.

Hide.Me: Vapaa VPN, joka noudattaa tiukkoja nollalokkikäytäntöjä:

Toinen erittäin turvallinen VPN-palvelu, Hide.Me, sijaitsee Malesiassa, turvallinen lainkäyttöalue.

Piilota.Olen vapaa

Palveluntarjoaja tarjoaa hyvät nopeudet kaikilla viidellä palvelimella, jotka se osoittaa ilmaisessa palvelussaan.

Se ei’t pidä kirjaa toiminnoistasi millään tavalla tahansa ja jos yhdistämme sen hyvillä salaisuuksilla, ja sinä’olet saanut korkeatasoisen VPN-suojauksen ilmaiseksi.

Hide.Me: llä on myös haittojaan pääasiassa rajoituksen muodossa, jonka mukaan vain 2 Gt tietoa on varattava kuukausittain käyttäjilleen.

Tiedonkäytön alaraja tekee palveluntarjoajasta myös soveltumattoman suoratoistoon ja Torrenttiin tai muuhun dataintensiiviseen toimintaan.

Voit käyttää tätä palvelua kaikissa suosituissa laitteissa ja joissain niche-laitteissa, kuten FireTV. Se tarjoaa myös Firefox-laajennuksen.

Windscribe: Käytä jopa 15 Gt / kuukausi / Torrenting friendly

Jos et’t Kun kaistanleveys- ja palvelinrajoitukset otetaan huomioon, Windscribe-sovellusten välillä ei ole suurta eroa’ilmaiset ja maksulliset palvelut.

Tilaamalla tämän palvelun voit käyttää heidän mainosten estäjää, joka on premium-ominaisuus ja joka toimii uskomattoman hyvin juurruttaa tarpeettomia haittoja verkossa.

Tämä tekee 10 Gt / kuukauden kaistanleveyden rajoituksesta paljon hyödyllisemmän, koska et tuhlaa arvokasta kaistanleveyttä mainoksissa, joita et’ei halua nähdä.

Windscribe ilmaiseksi

Sinä pystyt lisää vielä 5 Gt tämän lisäksi tweettivät palvelusta.

Tämä ei ole ehdottomasti huono kauppa, koska se varmistaa, että voit käyttää tätä VPN-palvelua ilmaiseksi rajoittamattomasti, jos vain selaat säännöllisesti.

Palveluntarjoajalla on kuitenkin nopeuden ongelma, mutta se’s ei kuristimen takia sen ilmaisen palvelun takia.

Ongelma on siellä myös tämän palvelun maksullisessa versiossa.

Lives chatia tarjoaa yllättäen Windscribe ja vaikka se’se ei ole huippuluokkaa, se’on edelleen riittävän hyvä ratkaisemaan tärkeimmät tekniset kysymyksesi.

Voit käyttää tätä VPN-järjestelmää ilmaiseksi Windows-, Mac- ja selaimissa, jolloin voit hankkia vakaan VPN-yhteyden ilmaiseksi helpon asennus- ja rekisteröintiprosessin avulla..

Windscribe ei tue matkapuhelinta.

OperaVPN - Poista Netflix: n esto:

Ainoa ilmainen VPN, joka voi poistaa Netflixin eston, OperaVPN toimii vain laajennuksena Opera-selaimessa.

OperaVPN ilmainen

Emme yleensä’t suosittele, että valitset tämän VPN: n, koska siinä on useita IP-vuotoihin ja kirjautumiseen liittyviä ongelmia, joten se ei sovellu torrentisointiin, selailuun ja muihin vastaaviin toimintoihin.

Mutta jos haluat katsella Netflixin Yhdysvaltain versiota ilmaiseksi, voit valita tämän palvelun.

6 tärkeää tekijää parhaan ilmaisen VPN-palvelun valinnassa

Emme’t vain valita palveluntarjoajat parhaan ilmaisen VPN-luettelomme joukosta.

On joitain erittäin tärkeitä tekijöitä, joiden avulla arvioimme kaikkia ilmaisia ​​palveluntarjoajia ja tarkistamme, mitkä niistä erottuvat, ja koetamme testin näiden tekijöiden mukaan:

Kaistanleveys

Kuukaudessa käytettävä tietomäärä on ehkä kriittisin tekijä ilmaisen VPN-palvelun valinnassa.

Tämä johtuu siitä, että kaistanleveysrajoitukset ovat ymmärrettäviä ilmaisissa VPN: issä, koska ne eivät voi tarjota kaikkea mitä maksetut tarjoajat tekevät. Mutta kun tämä raja alittaa hyväksyttävän tason, se tekee VPN: stä käyttökelvottoman, riippumatta siitä kuinka hyvä se on.

Suuri esimerkki tästä on Tunnelbear, ehkä kaikkein turvallisin ilmainen VPN kaikista.

Se tarjoaa kuitenkin vain 500 Mt kaistanleveyttä kuukaudessa, mikä on yksinkertaisesti säälittävää eikä ole edes tarpeeksi hyvä kestämään sinua pari päivää jopa edes selaamalla.

Nopeus

Se’On typerää odottaa, että ilmaiset VPN-verkot tarjoavat yhtä nopeita maksuja kuin vastaavat.

Nopeiden nopeuksien tarjoaminen vie resursseja ja on kallis yritys, joten tämä ominaisuus on täysin ilmaisten VPN-verkkojen ulottumattomissa.

Nopeuksien vakaus on silti uskomattoman tärkeä meille, joten vaikka VPN tarjoaisi hitaita nopeuksia ilmaisessa palvelussaan, näiden nopeuksien tulisi olla vakioita tai se pilaa käyttökokemuksen entisestään.

Palvelimen sijainti

Ilmaiset VPN: t eivät’t tarjoavat kaikkia palvelinpuistossaan olevia palvelimia.

Ilmaisissa VPN-suunnitelmissa tarjottujen palvelimien määrä on usein melko pieni ja alueella 2-10 palvelinta.

Ja silloinkin palvelimia ei useimmiten ole optimoitu tarjoamaan nopeita nopeuksia, tukemaan Torrentia tai ohittamaan Netflix’Geo-lohkot.

Useimmiten nämä ongelmat ovat jatkuvia ilmaisissa VPN-verkoissa, joten heille annetaan pääsääntöisesti pääsy, mutta sen jälkeen tarkistetaan, tarjoavatko palvelimet IP-vuotoja vai eivät..

Tässä luettelossa tarjolla olevat parhaat ilmaiset VPN: t eivät ole’t vuota IP: tä heidän palvelimiensa kautta, ja niiden nopeus on vakaa, ellei nopea.

Kirjauskäytäntö

Käyttäjätoimintalokit sisältävät arkaluontoisia tietoja, joten niitä ei pidä koskaan pitää, koska ne rikkovat käyttäjän yksityisyyttä.

Tämän lisäksi, jos VPN pitää lokit, siellä’On suuri mahdollisuus, että se myy hallussaan olevat tiedot.

Paljon ilmaisia ​​VPN-osoitteita kulkee tällä reitillä’Siksi tarjoajat, jotka noudattavat tiukkaa nollapolkikäytäntöä, sisällytettiin suositeltuun ilmaiseen VPN-luetteloon.

vuodot

VPN-verkkojen on tarkoitus piilottaa todellinen IP-osoitteesi nimettömyytesi ylläpitämiseksi verkossa.

Tämä nimettömyys voi kuitenkin vaarantua, jos VPN on alttiina DNS-, WebRTC- tai vastaaville IP-vuotoille..

IP-vuodot ovat vaarallisia etenkin arkaluontoisissa aktiviteetteissa, kuten Torrenting ja hallituksen sensuurien ohittaminen. Parhaiden ilmaisten VPN-verkkojen ei pitäisi koskaan vuotia todellista IP-osoitettasi.

Tämän tarkistamiseksi suoritimme useita vuotokokeita ja esittelemme vain VPN: t, jotka läpäisivät ne kaikki ilman suuria ongelmia.

Käyttäjäystävällisyys

Jopa parhaista VPN: n tarjoamista ominaisuuksista voi tulla hyödytöntä, jos käyttöjärjestelmä, jota niitä käytetään, ei ole käyttäjäystävällinen.

Lähinnä palveluntarjoajan tarjoamat sovellukset kuuluvat käyttäjäystävällisyyden ja sovelluksen soveltuvuuden alaan’s Käyttöliittymä ja UX ovat kömpelösti tehtyjä, sovellusta on vaikea käyttää, se kaatuu usein tai ei reagoi pitkään, emme’t suosittele palveluntarjoajaa sinulle.

Ovatko kaikki ilmaiset VPN-palvelut turvallisia käyttää?

Enimmäkseen EI!

Ilmaiset VPN: t ovat usein joko houkuttelevia palveluita tai pehmennettyjä maksettujen VPN-palveluiden versioita, jotka pakottavat käyttäjän ostamaan todellisen VPN: n’tilaus.

Viimeksi mainitut, ts. Maksettujen tarjoajien tarjoamat, ovat edelleenkin kunnossa, koska niillä on rajoituksia, mutta ne eivät ole usein riittävän luotettavia kirjautumiseen.

Erilliset ilmaiset palvelut ovat kuitenkin sellaisia, jotka eivät ole kovin luotettavia.

Pääasiassa ne ovat hunajaloukkuja, kuten aiemmin sanottiin, houkutteleen asiakkaita tarjoamalla ilmaisen palvelun ja suorittamalla sitten pahasta toimintaa taustalla.

Ilmaiset VPN: t ovat tarttuneet haittaohjelmien saastuttamiin sovelluksiin, datakauppaan, kaistanleveyden sifoniin ja paljon ongelmallisempiin käynnissä oleviin toimiin.

Että’siksi toistamme aina, että me emme suosittele ilmaisia ​​VPN-verkkoja, koska on suuri mahdollisuus, että ne eivät ole yksityisiä eivätkä riittävän turvallisia, jotta yleiset käyttäjät voivat tilata.

Miksi ilmaiset VPN: t eivät koskaan tule olemaan parhaita VPN: iä?

Ilmaisia ​​VPN-verkkoja ei missään tapauksessa tarjota ilman rajoituksia.

Joissakin tapauksissa saatat olla lukittuna palveluntarjoajan tarjoamasta palvelimien kokonaismäärästä, ja joissain tietojen rajoitus on pienempi edes pitää tarpeeksi hyviä selauksia.

VPN-palveluntarjoajat itse hidastavat nopeutta voimakkaasti ilmaisten palvelujen suhteen, ja kaikki tällaiset ongelmat ja esteet ovat olemassa sen varmistamiseksi, että valitset heidän maksetut versiot.

On olemassa vanha sanonta, että maailmassa ei ole ilmaisia ​​lounaita,

Ilmaisten VPN-verkkojen avulla näyttää siltä, ​​että saat tuotteen juuri niin.

Todellisuus on erilainen, koska voit olla tuote. Monet käyttäjät ovat kertoneet, että ilmaiset VPN: t ovat varastaneet henkilökohtaiset tietonsa ja myyneet ne kolmansille osapuolille.

Tämä johtaa toiseen ongelmaan.

Vaikka ilmaisen VPN: n pitäisi auttaa sinua pysymään nimettömänä, tekevät vain todella hyvät palvelut. Valitettavasti monien ilmaisten VPN-verkkojen kanssa ne ovat turvallisuusriski.

Tietosi voidaan myydä vain, jos ne on tallennettu.

Monilla ilmaisilla palveluilla ei ole ns. Kirjautumattomuuskäytäntöä. Tämä tarkoittaa, että tietoja voidaan seurata, ja tämä on vaara yksityisyydellesi. Ilmaiset palvelut ovat tunnettuja myös roskapostista, mainonnasta ja haittaohjelmista.

Ilmainen VPN maksettua VPN: ää vastaan

Kuten jo olet jo ymmärtänyt, ilmaiset VPN-verkot ovat houkuttelevia, mutta ne eivät voi tarjota sellaista suorituskykyä, jota maksulliset palveluntarjoajat voivat tarjota.

Ilmaiset VPN-verkot, jopa silloin, kun ne ovat erittäin turvallisia’t kirjaa tietojasi (Se tapahtuu hyvin harvoin), älä’t on paljon tarjottavaa sinulle paitsi joitain perustason vapauttamista ja vähän online-nimettömyyttä.

Kaistanleveysrajoituksia on melkein aina, ne eivät pääse ohi tiukat VPN-kiellot sellaisilla sivustoilla kuin Netflix USA, he usein eivät’t-tuki Torrenting, tuki ei ole olemassa, nopeudet säädetään ja sovelluksia ei tarjota joillekin suurille alustoille ja käyttöjärjestelmille.

Jos olet oikein näiden rajoitusten kanssa ja haluat käyttää tätä poistettua VPN-versiota, niin se’hyvä, mutta jos et’t kuten nämä rajoitukset, sinun on valittava maksullinen palveluntarjoaja.

Maksetut palveluntarjoajat tarjoavat vahvimmat salaus- ja tunnelitasot, älä’t kirjaa tietojasi, tarjoa sovelluksia tärkeimmille alustoille, on hyvä nopeus, poista Netflix-esto ja tue suojattua Torrenting-ohjelmaa.

Jotkut huipputarjoajat tarjoavat jopa premium-suojausominaisuuksia, kuten Double VPN ja Onion over VPN over VPN, joita et koskaan näe ilmaisia ​​VPN-tarjouksia.

Jos olet kuitenkin hieman huolestunut korkeista kustannuksista, jotka saatat joutua maksamaan maksettavan palveluntarjoajan suhteen, älä’t hätää paljon.

Siellä on paljon kohtuuhintaisia ​​VPN-verkkoja, joiden suorituskyky ja vakaus ovat uskomattomia tarpeisiisi.

Paras ja halpa VPN-palvelu on tällä hetkellä Surfshark.

Voit hankkia sen kahden vuoden tilauksen vain 1,99 dollarilla / kk.

Se tarjoaa yli 800 palvelinta, sovelluksia Androidille, Macille, Windowsille, iOS: lle ja FireTV: lle, sotilaslaatuista salausta, Torrentingille optimoituja palvelimia, Netflixin estokykyä, live chat-tukea ja oletustukea OpenVPN-tunnelointiprotokollalle.

Lisäksi, Surfshark tarjoaa 30 päivän riskitön kokeilu, joten jos pidät palvelusta, voit pysyä sen kanssa, mutta jos et’t, voit kysyä rahat takaisin helposti.

Eniten maksetut palveluntarjoajat, kuten Surfshark, ottavat yksityisyytesi erittäin vakavasti ja varmistavat, että aukkoja, joiden kautta nimettömäsi voi vaarantua, ei ole.

Myös maksetut palveluntarjoajat arvostavat käyttäjäkokemusta.

Tärkeintä on, että joitain hyviä ilmaisia ​​VPN-verkkoja on olemassa, mutta ne eivät vain ole tarpeeksi hyviä antamaan sinulle kaiken etsimäsi.

Myös yksityisyytellesi ja heidän aiheuttamillesi tiedoille aiheutuvat vaarat ovat lisäkytkentä täältä.

Monet ilmaiset VPN-palvelut ovat olleet mukana datakaupassa

Jos halutaan tunnistaa suurin ongelma useimpien ilmaisten VPN-palveluntarjoajien kanssa nykyään, sen on täytynyt olla datakaupan ongelmallinen osa, johon ilmaiset VPN: t nauttivat.

Nyrkkisääntönä, että maksetut VPN: t noudattavat yleensä nollakirjautumiskäytäntöä, mutta ilmaiset VPN: t eivät vain kirjaa tietojasi, vaan myös myyvät niitä myös kolmansien osapuolien lähteille, mikä on mielestämme yksityishenkilön yksityisyysoikeuden vakavaa hyökkäystä..

Ja se’S eivät ole hämäriä tai vähemmän tunnettuja palveluntarjoajia, jotka nauttivat tästä.

Jotkut suosituimmista ilmaispalveluista on todettu syyllistyneiksi tietokauppaan.

Mieti vain Hotspot Shieldiä, erittäin suosittua tarjoajaa, jota ihmiset pitävät Androidin parhaaksi VPN: ksi ilmaisessa kategoriassa.

Se, että se on kerännyt ennennäkemättömän puoli miljardia sovellusten latausta, antaa uskottavuuden tähän ajatukseen entistä paremmin..

Demokratian ja teknologian keskuksen tutkimus paljasti, että tämä suosittu VPN myi arkaluonteisia käyttäjätietoja kolmansien osapuolien tytäryhtiöille..

Myytyyn tietoon sisältyi muun muassa käyttäjien nimet, heidän laitteiden numerot ja jopa käyttämänsä kaistanleveyden määrä.

Mutta tämä ei’t päättyy tähän vaatimattomana “HolaVPN” oli kiinni myymällä kaistanleveyttä käyttäjiltä kolmansille osapuolille.

Tällaiset asiat rikkovat käyttäjien luottamusta erittäin suuressa määrin ja ovat syy siihen, miksi pyydämme sinua harkitsemaan vakavasti valintasi ilmaista VPN-palvelua vakavasti.

Tutkimuksessamme VPN-teollisuuden pimeästä puolelta havaitsimme, että suurimpia syyllisiä olivat ilmaiset palveluntarjoajat, joiden ongelmat vaihtelivat tavallisesta tiedonkaupasta haittaohjelmien asettamiseen käyttäjän laitteisiin, kuten Betternet.

johtopäätös

Kun haluat hankkia VPN: n ilmaiseksi ilman paljon huomiota, asetat yksityisyytesi suuriin riskeihin.

Että’siksi suosittelemme, että valitset seuraavan parhaan vaihtoehdon ilmaisille VPN: ille, ts. maksulliselle palvelulle, joka on poikkeuksellisen suorituskykyinen ja ei’t maksaa liian paljon.

Suosituin VPN tähän on Surfshark, koska se’Se on suhteellisen halpaa 1,99 dollaria / kk parhaan suunnitelmansa mukaisesti ja sillä on alan parhaat turvallisuus- ja suorituskykystandardit.

Mutta suurin etu tässä on, että voit käyttää Surfsharkia ilmaiseksi 30 päivän ajan ennen sitoutumistaan ​​siihen.

Mutta jos haluat silti kokeilla ilmaiseksi, don’t valita mitään muuta palveluntarjoajaa kuin mitä suosittelemme yllä olevassa luettelossamme, kuten ProtonVPN, Windscribe, Hide.Me ja OperaVPN.

Jokainen näiden joukossa oleva tarjoaja on hyvä tiettyyn tehtävään, kuten OperaVPN toimii Netflix US: n kanssa.

Joten valitse viisaasti, koska jos teet huonon valinnan, voit kärsiä suurista seurauksista, kuten yksityisyyden loukkauksista, haittaohjelmista, tietojen varkauksista ja tietojen kaupasta..

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me