Paras Windows-VPN – Piilota henkilöllisyytesi tietokoneellasi / kannettavalla tietokoneella!

Microsoft on ollut tärkein avustaja käyttöjärjestelmien markkinoilla. Se “Windows” Tuote on ainutlaatuinen ja tarjoaa poikkeuksellisen intuitiivisuuden, käyttäjäystävällisyyden ja huomattavan tuen.

Saumattomasti liikkuvilla, puoliläpinäkyvillä ikkunoilla, jotka liukuvat näytön läpi, ja houkuttelevalla suunnittelulla käyttäjät voivat suorittaa useita tekniikkaan liittyviä tehtäviä helposti.

Parasta Windows-VPN-järjestelmällä varustettujen Microsoft Word / Excel -sovellusten, kuten Microsoft Word / Excel, käyttöjärjestelmästä on nyt tullut käytännöllinen standardi useimmille yksityishenkilöille / yrityksille.

Haluatko suojata Windows-käyttöjärjestelmän ja lisätä nimettömyksesi verkossa? Jos niin, niin olet oikeassa paikassa. Olen luonut tämän kattava oppaan avuksi.

Tarkoituksena on auttaa selvittämään VPN: n merkitys katsojillemme, kuinka määrittää yksi Windowsin eri versioille ja mitkä tarjoajat ovat parhaat valinnat vuodelle 2019!

Miksi tarvitsen VPN-tietokonetta Windows-tietokoneelleni / kannettavaan tietokoneeseen?

Huolimatta siitä, että monet maat ovat antaneet lakeja Internetin hallinnan lisäämiseksi ja aloitteita, kuten turvallisemman Internetin päivä (SID) ja tietoverkkoturvallisuuskuukausi, monet verkostomiehet eivät vieläkään tiedä, kuinka arvokasta heidän tietonsa ja verkkotietosuoja on..

Jos sinulla on hyvä idea georajoituksista, tekijänoikeuksien rikkomuslakeista ja verkon neutraalisuuden kumoamisesta, voit ohittaa tämän osan. Vähemmän tietoisille olen luonut viime aikoina yhteenvedon VPN: n tarpeesta.

 1. Henkilöllisyytesi piilottaminen - Estää Internet-palveluntarjoajaasi (ISP) oppimasta online-selailutoiminnoista pitäen sinut nimettömänä!
 2. Hallituksen valvonta - Maat, jotka kuuluvat neljääntoista / yhdeksään / viiteen allianssiin, nauttivat joukkovalvonnasta. VPN: t suojaavat sinua uteliailta silmiltä.
 3. Geo-Spoof-sijainnit - Ohita ärsyttävät sisältölohkot ja maantieteelliset rajoitukset siirtämällä sijaintiasi ja vaihtamalla IP-osoitteesi paikalliseen.
 4. Wi-Fi-suojaus julkisesti - Baarit / kahvilat / ravintolat saattavat tarjota sinulle internetin, mutta ne eivät ole turvallisia. VPN-verkot suojaavat sinua hakkereilta, jotka käyttävät julkisia Wi-Fi-yhteyksiä.
 5. Ohita sensuuri - Hallitusten, työpaikkojen ja koulujen asettamat sisältörajoitukset voidaan helposti ohittaa käyttämällä turvallista ja tehokasta VPN-palvelua.
 6. Stressitön torrenting - P2P: n / Torrentin käyttäminen voi johtaa DMCA-ilmoituksista ansaitseviin sakkoihin. Torrentien paras VPN piilottaa henkilöllisyytesi ja huijaa tekijänoikeusloukkauksia metsästäjiä.

Mitä tulee etsiä Windows-tietokoneesi / kannettavan tietokoneen VPN-verkosta

Muista, että tarpeitasi parhaiten vastaavan löytäminen edellyttää eri tekijöiden tuntemusta. Joten loin tämän ominaisuuksien monipuolisuuden parhaan VPN: n valitsemiseksi Windows 10, 8 tai 7,

Jos manuaalinen prosessi vaikuttaa liian pelottavalta, lukijamme voivat aina etsiä kolmannen osapuolen VPN-palvelua. Sanon katsojilleni aina viettävän aikaa, kun valitset palveluntarjoajan.

 1. Palveluntarjoajan sijainti - Tietystä maasta riippuen’Tietolakien mukaan VPN-palveluntarjoaja voi tai ei pysty tarjoamaan tietosi täydellistä suojausta. Tämä on riippumaton nollakirjauskäytännöstä.
 2. Usean kirjautuminen - VPN: t ovat käteviä työkaluja, mutta jos voit käyttää sitä vain yhdellä alustalla, asiat muuttuvat hieman monimutkaisiksi. Etsi palveluntarjoaja, joka myöntää samanaikaisia ​​yhteyksiä useiden laitteiden / käyttöjärjestelmien välillä.
 3. Palvelimen sijainnit - Mene VPN-palveluun, joka tarjoaa lukuisia käytettävissä olevia palvelinpaikkoja. Tämän avulla on helpompaa ohittaa maantieteellisesti rajoitetut verkkosivustot.
 4. Rajoitukset - Vältä palveluntarjoajia, jotka eivät tarjoa P2P / Torrenting-tukea, asettavat kaistanleveyden rajoitusta tai joilla ei ole edistyneitä / yleisiä ominaisuuksia täydellisen yksityisyyden hyödyntämiseksi..
 5. Hakkuut - Tietosuojaa käyttäville kiinnitä erityistä huomiota nollapalkien tarjoajiin. Parhaat tarjoajat selviävät käytännöstään ilman vältteleviä hienopainolausekkeita.
 6. Salaus - Sotilaallisen luokan AES-256-CBC-salaus on nykyinen VPN-verkkojen kultainen standardi, täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden mukana.
 7. Nopeus - Testaa eri tarjoajien suorituskyky ennen lopullisen päätöksen tekemistä. VPN-verkot jo pudottavat yhteyden nopeutta verkon lisätyn ylimääräisen salauskerroksen vuoksi.
 8. Hinta - Luotettavat palveluntarjoajat tarjoavat tasapainon kustannustehokkuuden ja arvon välillä. He ovat myös rehellisiä palautuksista, ilmaisista kokeilujaksoista, tuesta ja saatavilla olevista alennuksista.

Mitkä ovat parhaat Windows-tietokoneiden VPN-palvelut?

Jos olet vähän tekniikkaa taitava, tiedät todennäköisesti, että Windows 10: n mukana tulee tietosuojaongelmia. Tietojen synkronointi Microsoftin palvelimien kanssa, Cortana-avustajan lisääminen ja integroitu mainonta auttavat kokemuksen mukauttamisessa.

Samalla ne hämärtävät rajan yksityisyyden ja turvallisuuden välillä. Microsoftin lauseke’Tietosuojakäytännössä todetaan, että yhtiöllä on mahdollisuus käyttää, paljastaa tai jopa säilyttää henkilötietoja, mukaan lukien yksityisten kansioiden ja sähköpostiviestien sisältö.

Nyt voit poistaa suurimman osan näistä haavoittuvuuksista. Jotkut kuitenkin vaativat lisäapua. Täältä VPN: t ovat hyödyllisiä ja anonyymit kaikki online-toiminnot.

Joten, katsomatta enempää, katso luetteloa parhaista noudatetuista Windows-VPNistä Windowsille luotettavuuden, suorituskyvyn, tuen, palvelimen saatavuuden, yksityisyyden ja ominaisuuksien perusteella.

NordVPN - yksityisyyteen keskittyvä Panaman palveluntarjoaja

NordVPN - yksityisyyteen keskittyvä Panaman palveluntarjoajaPlussat: Vapauttaa VoD: t, kuten US Netflix ja BBC iPlayer. Tarjoaa valtavan tietokannan 5396 palvelimesta 61 maassa ympäri maailmaa. Tukee kuutta samanaikaista yhteyttä.

Mainosten / haittaohjelmien / seurannan esto. Ilmainen kokeiluversio saatavilla. P2P / File Sharing sallittu erikoistuneiden torrent-palvelimien kanssa. Tarjoaa sovelluksia kaikille alustoille / laitteille, mukaan lukien Android TV: t.

Haittoja: Kuukausittainen suunnitelma on kallis. Palautukset voivat viedä vielä 30 päivää.

Lopullinen tuomio: NordVPN ansaitsee harvinaisen 5 tähden luokituksen BestVPN.colta Windows-ominaisuuksistaan. Se tarjoaa intuitiivisen asiakkaan, jolla on vahva salaus ja joka tarjoaa paljon hyödyllisiä tietosuojaominaisuuksia.

Lue tämä 2019 NordVPN-arvostelu saadaksesi lisätietoja!

ExpressVPN - monitoimiohjelma, jolla on erinomainen reitittimen yhteensopivuus

ExpressVPN - monitoimiohjelma, jolla on erinomainen reitittimen yhteensopivuusPlussat: Perustuu Britannian Neitsytsaaret. Ohittaa Yhdysvaltain Netflix- ja muiden VoD-laitteiden maantieteelliset rajoitukset. Tarjoaa 2 000+ palvelinverkkoa 94 maassa ja 148 paikassa ympäri maailmaa.

Kuusi samanaikaista yhteyttä. P2P / torrent-tuki. Käyttäjät saavat jopa 30 päivän hyvityksen. Häiriintyneet palvelimet maantieteellisten rajoitusten ohittamiseksi Kanadan kaltaisissa maissa.

Haittoja: Ei portin edelleenlähetysvaihtoehtoa. Kaiken kaikkiaan kallis palvelu.

Lopullinen tuomio: BVI-pohjaisessa palveluntarjoajassa ei ole lokitietojärjestelmää, joka jopa järkytti Turkin viranomaisia. Se ansaitsee 4.5 tähden luokituksen BestVPN.co-palvelusta vahvan käyttäjä- ja reitittimen yhteensopivuuden ansiosta.

Palveluntarjoaja tarjoaa oman reitittimen sovelluksen. Tämän avulla Windows-käyttäjien on helpompaa määrittää suojattu verkko koko kotitaloudelle. Myös nopeudet ovat uskomattomia!

Lue tämä 2019 ExpressVPN-arvostelu saadaksesi lisätietoja!

PureVPN - loistava valinta suoratoistoon

PureVPN - loistava valinta suoratoistoonPlussat: Perustuu Hongkongiin (turvallinen sijainti). Automaattinen tapinkytkin, mainosten estäminen, jaetun tunneloinnin, NAT-palomuurin ja DNS / IPv6 -suojaus. Samanaikaiset yhteydet viidessä laitteessa.

300 000 + IP & 2000 + palvelinta 140 maassa. Saatavana optimoidut omistettu suoratoistopalvelimet. Split Tunneling ja SOCKS5-välityspalvelin parantavat suorituskykyä.

Haittoja: Harvinaiset yhteysongelmat Windowsissa. Ilmaista kokeiluversiota ei ole saatavilla.

Lopullinen tuomio: PureVPN: llä on GZ Systemsin ylläpitämä ja Hongkongissa (yksi maailman turvallisimmista Internet-solmukohdista) sijaitseva PureVPN: n hyvät ja huonot päivät..

VPN: llä on joitain tyytymättömiä asiakkaita, mutta se tarjoaa suuren lataus- ja latausnopeuden johdonmukaisesti erittäin pienellä nopeuden menetyksellä. Lue tämä PureVPN-arvostelu 2019 saadaksesi lisätietoja!

CyberGhost - palveluntarjoaja, joka vapauttaa kaiken!

CyberGhost - palveluntarjoaja, joka vapauttaa kaiken!Plussat: Perustuu Romaniaan (turvallinen sijainti). 7 päivän kokeilu ja 45 päivän palautustakuu (palveluntarjoajan USP). Valtava 2850+ palvelimen kokoelma verkkosivustojen ja VoD-levyjen poistamiseen.

Monen sisäänkirjautumisen viidessä laitteessa. Mozilla- ja Chrome-selainlisäosat. Suojattu Wi-Fi-ominaisuus julkisen tietoturvan turvaamiseksi. Automaattinen tapukytkin ja DNS / IP-vuodonsuojaus.

Haittoja: Portin huolinta ei ole käytettävissä. Mac-asiakasohjelmasta löytyi vuotoja.

Lopullinen tuomio: CyberGhost tarjoaa käyttäjilleen monipuolisuuden. Sillä on erilaisia ​​tiloja, kuten surffata nimettömästi, estää suoratoisto, suojattu Wi-Fi-hotspot, torrent nimettömästi ja estää verkkosivustojen estäminen.

Palveluntarjoaja tarjoaa myös erinomaisen suorituskyvyn streaming / torrent-toimintoihin. Paras osa kaikkea: käyttäjillä on 45 päivän rahat takaisin -takuu palvelun testaamiseksi.

Lue tämä CyberGhost-arvostelu 2019 saadaksesi lisätietoja!

Surfshark - paras edullinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on suuri arvo

Surfshark - paras edullinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on suuri arvo

Plussat: Perustuu Britannian Neitsytsaaret (VPN-ystävällinen tuomioistuin). Budjettiystävälliset kustannukset (47,76 dollaria 2 vuodeksi). Vanhat samanaikaiset yhteydet (Ei rajoituksia - palveluntarjoajan USP)

Haittoja: MultiHop-ominaisuus nimettömyyden lisäämiseksi. CleanWebTM (mainosten / seurannan / haittaohjelmien estäjä). Automaattinen tapinkytkin ja Wi-Fi-suojaus pitävät sinut nimettömänä julkisesti.

Lopullinen tuomio: Surfshark on uusi tulokas, joka on nopeasti levittänyt siipiään halvimman VPN: n markkinoilla. Sen suorituskyky, luotettavuus ja yksityisyys antavat sille BestVPN.co-luokituksen 4,2.

Lue tämä 2019 Surfshark-arvostelu saadaksesi lisätietoja!

Puskuroitu - Holland-pohjainen suoratoisto-keskitetty VPN

Puskuroitu - Holland-pohjainen suoratoisto-keskitetty VPNPlussat: Perustuu Gibraltariin (turvallinen VPN-keskitin). Ohittaa Netflix Us VoD -palvelun sisältörajoitukset. Tarjoaa suorituspalvelimia yli 39 maassa ympäri maailmaa.

Yhteydet 5 laitteeseen samanaikaisesti. Live chat-tuki on saatavana ja melko reagoiva. Ominaisuuksia, kuten automaattinen yhteys, palomuuripohjainen tappaja kytkin ja Port Discovery.

Haittoja: Kalliit tilaussuunnitelmat. MacOS-asiakasohjelmasta löytyneet vuodot.

Lopullinen tuomio: Puskuroitu on läpinäkyvää joidenkin istunto- / yhteyskysymysten kirjaamisessa yhteistyöhön hallituksen kanssa oikeudellisissa tapauksissa, joissa on määräys.

Nämä lokit poistetaan 30 päivän kuluessa. Arvostan VPN: n rehellisyyttä tuotteeseen, koska se on parempi kuin järkyttynyt / yllättynyt myöhemmin.

Ivacy VPN - Korkea suorituskyky suoratoistoon / torrenttiin

Ivacy VPN - Korkea suorituskyky suoratoisto-torrentteihinPlussat: Perustuu Singaporeen (VPN-ystävällinen lainkäyttöalue). Laaja listaus yli 1000 palvelimesta yli 100 paikassa. Ohittaa VoD: ien sisältörajoitukset. Optimoidut P2P-palvelimet ovat saatavana.

Haittoja: Ei TOR-yhteensopivuutta. Ei Netflix-suoratoistoa.

Lopullinen tuomio: Singaporessa perustettu Ivacy on toinen turvallinen VPN-palvelu. Sen sijainti on plussa, sen ansiosta, että sen tietojen säilyttämistä ja Internet-sensuuria koskevat säännökset ovat käteviä.

Kaikki tiedot ovat turvallisia henkilötietojen suojaamiskomission alaisuudessa, mikä takaa nimettömyys paikallisilta Internet-palveluntarjoajilta ja hallituksilta. Kuukausittainen hinnoittelu alkaa 11,95 dollaria.

VyprVPN - VPN, joka tarjoaa nopeita nopeuksia

VyprVPN - VPN, joka tarjoaa nopeita nopeuksiaPlussat: Pääkonttori sijaitsee Sveitsissä. Yli 700 palvelinta 70 maassa ympäri maailmaa. Käytettävissä on moni-muotoinen, moniprotokollainen tuki. Yhdistää jopa 5 laitteeseen samanaikaisesti.

Antaa käyttäjien nauttia P2P / Torrenting-ohjelmista. Rajoitettu ilmainen tili käytettävissä rajoittamattomalla kaistanleveydellä streaming / torrenting. Nolla lokien tarjoaja.

Haittoja: Ei perussuunnitelmassa StealthVPN-protokollaa. Suorituskyvyn johdonmukaisuusongelmat.

Lopullinen tuomio: VyprVPN on saavuttanut nopeaa mainetta markkinoilla nopeiden streaming-nopeuksien ja P2P / Torrenting-nopeuden ansiosta. Siinä on myös vahva tietosuojakäytäntö.

IPVanish - täydellinen pääsy sensuuriin

IPVanish - täydellinen pääsy sensuuriinPlussat: Palvelulla on laaja levitys yli 1200 VPN-palvelinta yli 60 maassa. Se tarjoaa myös 40 000+ jaettua IP: tä identiteetin peittämisen loppuun saattamiseksi.

Voit jopa luoda yhteyksiä 10 eri laitteeseen. Pääsy ominaisuuksiin, kuten Kill Switch, IPv6, DNS vuodonsuojaus, SOCKS5 -verkkopalvelin. 7 päivän rahat takaisin -takuu.

Haittoja: Ei ilmaista kokeilua saatavilla.

Lopullinen tuomio: IPVanish on floridalainen VPN-palvelu, joka tarjoaa korkeatasoista tietoturvaa ja lupaa tehdä todellisesta IP: stä jäljittämättä paikallisille Internet-palveluntarjoajille ja valtion virastoille..

Sinulla on rajaton kaistanleveys hyödyntämällä joitain parhaista sivuston vapauttamisominaisuuksista käyttääksesi Netflixiä, Amazon Primea ja BBC iPlayeriä. Palveluntarjoaja ei myöskään pidä lokkeja kunnioittaakseen käyttäjän nimettömyyttä.

TorGuard - tarjoaa vahvan nimettömyyden verkossa

TorGuard - tarjoaa vahvan nimettömyyden verkossaPlussat: Palveluntarjoaja on P2P-ystävällinen. Se tarjoaa laajan 3 000+ palvelimen verkon yli 50 maassa ympäri maailmaa. Käyttäjät voivat luoda yhteyksiä viiteen laitteeseen samanaikaisesti.

Stealth-välityspalvelin satunnaisten verkkosivustojen vapauttamiseksi. Kahden tekijän valtuutus saatavilla. MITM hyökkäyssuojaus. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL ja monet muut protokollat.

Haittoja: Windows Client -sovellus jää joskus jälkeen. Ei ilmaista kokeilua.

Lopullinen tuomio: Yhdysvalloissa toimivat käyttäjät eivät ehkä löydä TorGuardista luotettavaa palvelua. Siitä huolimatta sitä ei ole koskaan saatu paljastamaan yksityisiä tietoja.

VPN tarjoaa myös vahvan OpenVPN-salauksen, joka sallii VoD: n vapauttamisen. Ainoa saalis on, että käyttäjien on investoitava omistettuun IP: hen hyödyntääkseen suurimman osan VPN-palvelusta.

Muut harkitsevat vähemmän maineikkaat vaihtoehdot

Edellä luetelluilla palveluntarjoajilla on jo vakiintunut maine markkinoilla. Käyttäjille, jotka haluavat jotain ainutlaatuista, olen luonut erillisen luettelon joillekin maineikkaammille vaihtoehdoille.

Tämän tarkoituksena on antaa yleisölleni selkeä kuva erilaisista “sopiva” Windows-kannettavien / PC-tietokoneiden vaihtoehdot. Toivon, että ne auttavat päätöksentekoprosessia helpottamaan:

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) - Michigan-pohjainen tarjoaja on kuuluisa nimi. Se tarjoaa valtavan luettelon 3236 palvelimesta 29 maassa. Se tukee jopa kaikkia protokollia, mukaan lukien PPTP, SSTP, L2TP / IPSec ja OpenVPN. Tietosuojakäytäntö on uskomattoman läpinäkyvä, mikä varmistaa, että VPN on täysin turvallinen käyttää.

Avast SecureLine VPN - Suosittu virustentorjuntaohjelmien luoja on mennyt ylimääräisen mailin tarjoamalla VPN-tuotteen, joka salaa ja suojaa Internet-liikennettäsi. Palveluntarjoaja tukee useita toimipisteitä, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Turkki, Puola, Venäjä, Meksiko, Tšekin tasavalta ja Saksa.

Norton Wi-Fi Privacy VPN - Nortman by Symantec on toinen kuuluisa virustorjuntapalvelu, joka tarjoaa VPN-tuotteen. Wi-Fi-tietosuoja on ainutlaatuinen, joka takaa parhaan mahdollisen yksityisyyden ja suojaa internetisi pankkitasolla..

Cryptostorm VPN - Islannissa ja Kanadassa sijaitseva Cryptostorm on VPN-palvelu, joka on kasvussa. Se on suositeltavampi valinta niille, jotka jakavat tiedostoja, ovat yleensä tietosuojahuijauksia tai haluavat surffata DARK WEB -verkossa. Siksi voit olla varma, että palveluntarjoaja ei pidä mitään yhteys- / istuntolokeja.

HideMyAss! (HMA) - Vaikka HideMyAss on erittäin suosittu VPN-palveluntarjoaja, monet käyttäjät pitävät siitä poissa. Syynä on heidän yhteistyö laillisten viranomaisten kanssa ja lokien toimittaminen. Siitä huolimatta, jos etsit vain VPN-palveluntarjoajaa verkkosivustojen estämiseksi, palveluntarjoaja ei ole huono valinta.

UnoTelly VPN - Kreikassa toimiva UnoTelly VPN on kasvanut suureksi monikansalliseksi organisaatioksi. Palveluntarjoaja ei käytä Google DNS -palvelimia. Se käyttää fyysistä laitteistoa tarjotaksesi sinulle parhaan mahdollisen suojan. Asiakas tarjoaa poikkeuksellisia ominaisuuksia, kuten tappa-kytkimen ja sisäänrakennetun lapsilukon.

OverPlay VPN - Isossa-Britanniassa toimiva OverPlay on suhteellisen uusi toimittaja markkinoilla, joka keskittyy vahvasti yksityisyyteen. Sillä on suuri palvelinjoukko noin 50 maassa maailmassa, ja se tarjoaa huomattavan nimettömän, tukee rajoittamatonta P2P / Torrenting-toimintoa ja tarjoaa jopa 6 Mbps nopeuden.

WiTopia VPN - WiTopia on toinen kuuluisa nimi VPN-palveluntarjoajien keskuudessa. Se tarjoaa valtavan palvelinpohjan, joka tarjoaa pääsyn yli 40 maahan ympäri maailmaa. Käyttäjät jopa hyödyntävät nopeaa 30–35 Mbit / s nopeutta 50 Mbit / s-yhteydellä - riippuen palvelimien ja käyttämäsi verkkosivustojen läheisyydestä.

VikingVPN - Yhdysvalloissa toimiva VikingVPN on suhteellisen uusi VPN markkinoilla. Se tarjoaa yhden kalleimmista hinnasuunnitelmista, joka alkaa 14,95 dollaria kuukaudessa. Korkean hinnan vuoksi tarjoaja ei tarjoa mitään erottuvaa, mutta tarjoaa hyvän ja turvallisen kokonaispalvelun.

Boxpn - Seychellillä toimiva Boxpn on keskitason VPN-palvelu, joka tarjoaa asiantuntevan palvelun, erittäin nopeat nopeudet ja hyvän palvelimen saatavuuden. Saat yli 7 Mbit / s lataamista ja suoratoistoa, mikä on tarpeeksi hyvä viihteen hyödyntämiseen elokuvien / TV-ohjelmien muodossa.

VPN: n määrittäminen manuaalisesti Windowsin eri versioissa!

Vaikka tämä opas on aiheesta “Paras VPN Windowsille”, Olen aina päättänyt parantaa katsojiani teknistä asiantuntemusta. Ohjelman rekisteröinti ja asennus on helppoa. Tutustuminen yksityiskohtiin auttaa ymmärtämään enemmän VPN: n tehtäviä.

Joten päätin miksi ei auttaa sinua, etsimään manuaalisia ohjeita. Alta löydät vaiheittaiset ohjeet VPN: n määrittämiseksi Windowsin eri versioissa. Näitä ovat surullisen tunnetut Windows 10, 8 ja 7. Minäkin tekisin XP: n, mutta se olisi liian vanhentunutta.

Kuinka voin asentaa VPN: n Windows 10: ssä

 1. Klikkaus “verkko” -kuvaketta, joka sijaitsee Windowsin tehtäväpalkissa.
 2. (Kellon vieressä palkin oikeassa alakulmassa).
 3. valita “Verkkoasetukset”, edellä “Lentokonetila”.Paras VPN Windowsille
 4. valita VPN verkon alla & Internet-otsikko.
 5. Klikkaus päällä “Lisää VPN-yhteys”.
 6. Puutiainen lisäasetukset tarvittaessa.Kuinka voin asentaa VPN: n Windows 10: ssä
 7. Sinua vaaditaan nyt tulla sisään jotain tietoa.
 8. Me perusti PPTP-kokoonpano osoitteesta freevpnaccess.com.
 9. Se on hyvä lähde VPN-verkkojen manuaalinen määrittäminen.Miksi tarvitsen VPN-tietokonetta Windows-tietokoneelleni ja kannettavaan tietokoneeseen
 10. Klikkaus päällä “Tallentaa” -painiketta, kun olet täyttänyt kaikki yksityiskohdat.
 11. Palata edelliseen valikkoon, klikkaus kytkentäpainikkeesta.
 12. Nauttia käyttämällä VPN: ää PPTP-protokollamenetelmän avulla!

VPN: n määrittäminen manuaalisesti Windowsin eri versioissa

Kuinka voin määrittää VPN: n Windows 8 -käyttöjärjestelmässä?

 1. Pää hakukenttään ja kirjoita “VPN”.
 2. valita “Hallinnoi virtuaalisia yksityisiä verkkoja (VPN)”.Kuinka voin määrittää VPN: n Windows 8 -käyttöjärjestelmässä
 3. Klikkaus päällä “+” -painike lisätäksesi VPN-yhteyden.Mitä etsiä Windows-tietokoneesi VPN-verkosta
 4. Täyttää ulos tarvittavat tiedot.
 5. löytö palveluntarjoaja, joka tukee L2TP / IPSec-protokollia.Mitkä ovat parhaat Windows-tietokoneiden VPN-palvelut
 6. Oikealla painikkeella päällä “verkko” Windowsin tehtäväpalkissa.
 7. valita “Verkko- ja Internet-asetukset”.Ovatko Windows VPN: t laittomia Yhdysvalloissa
 8. Klikkaus päällä “Muuta adapterin asetuksia” alkaen “Tila” valikko.Onko ok käyttää krakattua Windows-versiota VPN: ään
 9. Löydät luomasi VPN-yhteyden.
 10. Oikealla painikkeella se ja valita “ominaisuudet”.Onko PC: lle ilmaista VPN-verkkoa?
 11. Klikkaus päällä “turvallisuus” kieleke.
 12. valita L2TP / IPSec “VPN-tyyppi”.Kuinka asentaa VPN Windows 8 -käyttöjärjestelmässä

Kuinka asentaa VPN My Windows 7 -tietokoneeseen / kannettavaan tietokoneeseen

 1. Pää että “Verkko-ja jakamiskeskus” valikko.
 2. Klikkaus päällä “Asenna uusi yhteys tai verkko” vaihtoehto.Kuinka määrittää VPN My Windows 7 -tietokoneeseen (1)
 3. valita “Yhdistä työpaikkaan” aloittaaksesi ohjatun yhteystoiminnon.Kuinka määrittää VPN My Windows 7 -tietokoneeseen (2)
 4. Klikkaus päällä “Käytä Internet-yhteyttä (VPN)” aloittaa prosessi.Kuinka määrittää VPN My Windows 7 -tietokoneelle (3)
 5. Tyyppi VPN-palvelusi IP-osoite.
 6. Tulla sisään yhteyden nimi.
 7. Klikkaus päällä “Seuraava” vaihtoehto.Kuinka määrittää VPN Windows 7 -tietokoneeseen (4)
 8. Tulla sisään asianmukainen käyttäjänimi ja salasana.
 9. Puutiainen “Muista tämä salasana tarvittaessa.
 10. Lyö “Kytkeä” nappi!Kuinka määrittää VPN Windows 7 -tietokoneelle (5)

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Ovatko Windows VPN: t laittomia Yhdysvalloissa?

Vaikka Yhdysvallat on osa viiden silmän allianssia ja asettaa tiukkoja tietojen säilyttämis- ja Internet-sensuuripolitiikkoja, hallitus ei ole vielä kieltänyt VPN-palveluita. Voit helposti ladata ja asentaa minkä tahansa laajennuksen ilman laillista vaivaa.

Onko ok käyttää krakattua Windows-versiota VPN: ään?

Eri VPN-verkkojen säröillä versioilla ei ole haittaa, mutta yleensä suositellaan maksamaan palkkio. Useimmat särkyneet tiedostot ovat usein täynnä useita viruksia ja viruksia, jotka voivat vioittaa kaiken tiedon. Se ei todellakaan ole riskin arvoinen.

Onko PC: lle ilmaista VPN-verkkoa??

Jos et halua tuhlata käteistäsi maksulliseen tilaukseen, sinulla on ilmaisia ​​VPN-ratkaisuja. Jotkut viime aikojen parhaista vaihtoehdoista ovat Windscribe, Hide.Me ja TunnelBear. Voit tarkistaa tästä ilmaisesta VPN for Windows -oppaasta lisää vaihtoehtoja.

Asioiden kääriminen

Toivon, että tämä opas auttaa sinua löytämään parhaan Windows-VPN: n tarpeitasi ja vaatimuksiasi varten. Jokainen mainittu nimi on lisätty laajan tutkimuksen ja analyysin jälkeen.

Yritän olla mahdollisimman tarkka oppaissani, mutta jos uskot olevan parempia ratkaisuja tai sinulla on ongelmia / ongelmia, älä epäröi pudottamalla kommentti alla!

Vastaan ​​henkilökohtaisesti ja yritän tarjota mahdollisimman paljon apua. Auta myös veljeä jakamalla tämä opas, jos se on hyödyllistä. Kiitos etukäteen

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me