Paras VPN PC: lle – järjestelmäyhteensopiva katsaus kaikille PC-tuotemerkeille

Tietokoneet ovat nyt korvaamattomia komponentteja nykymaailmassa. Asuessaan kaikkialla sairaaloista yritystaloihin, niiden avulla käyttäjät voivat suorittaa useita tehtäviä. On melkein mahdotonta selviytyä ilman käytettävissä olevaa tietokonetta. Koska niiden suosio nousee edelleen kiihtyvällä vauhdilla, myös niiden tallentamiin ja välittämiin tietoihin liittyvät riskit kasvavat huomattavasti. Tämän vuoksi heidän on ehdottomasti toimittava parhaan VPN-palvelun suojauksen alla. Joten tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen oppaan, tässä on opas parhaasta VPN PC: lle.

Ovatko PC VPN -verkot turvallisia käyttää?

VPN-verkot ovat luultavasti turvallisin tapa selata Internetiä nimettömästi ja ylläpitää yksityisyyttäsi digitaalimaailmassa. Nykyisin jokaisesta henkilöstä on nopeasti tulossa välttämätöntä käyttää VPN: ää suojaamiseksi hakkeroilta ja yksityisyyden loukkaamisilta.

Onko PC VPN -verkkoja turvallista käyttää?

Haittaohjelmalinkkien tietojenkalasteluhuijauksista ja rikollisista hakkerointiryhmistä aina niille, jotka haluavat hyödyntää nolla päivän haavoittuvuuksia tietokoneissa, uhat esiintyvät vaihtelevassa määrin, mutta jokaisella on mahdollisuus aiheuttaa merkittävää haittaa henkilökohtaisille ja yritystietosi.

Vastoin yleisesti uskottua, VPN: t eivät vain huijaa IP-osoitteitasi ja reitittävät vain online-liikenteen. Nykyajan VPN-palvelut voivat tarjota sinulle erittäin turvallisia verkkopalveluominaisuuksia, kuten tappokytkimet, IPV6-vuotojen estämisen, useiden protokollien tuen, korkealaatuisen salauksen ja paljon muuta, jotta taataan, että snooppereilla on melko vaikea käyttää tietojasi..

Onko PC VPN: n käyttö laillista??

Lukuun ottamatta eräitä erittäin repressiivisia järjestelmiä ja maailman maita, kuten Iranissa ja Kiinassa, VPN: t ovat täysin laillisia käyttää ja ottaa käyttöön kaikkialla maailmassa. Internet-asukkaat Yhdysvaltojen, Euroopan unionin, Suur-Aasian ja Lähi-idän kaltaisilla alueilla ovat merkittävimmät käyttäjät maailmassa.

Onko PC VPN: n käyttö laillista?

Ja kun kaikki kehittyy ja löydämme uusia tapoja käyttää asioita, VPN-teollisuus ei ole eroa, koska ne tarjoavat nyt niin paljon yksinoikeuspalveluita kuin muutama vuosi sitten.

Esim. niille meistä, jotka rakastavat suosikki online-videosisällön suoratoistoa, uskottava PC-VPN voi auttaa meitä poistamaan pääsyn ja pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Isossa-Britanniassa asuvilla käyttäjillä ei ole nyt vaikeuksia päästä vain Yhdysvaltojen yleisölle tarkoitettuun ohjelmaan, jos he käyttävät hyvää PC VPN -palvelua.

VPN: t ovat ilmaus yksilön vapaudesta ja hallinnasta, mikä tekee niistä paitsi juridisesti, myös moraalisesti hyväksyttäviä ja suositeltavia.

Onko PC VPN: n käyttö turvallista kaikissa laitteissa??

Kuten kaikissa maailman tuote- ja palveluluokissa, huijauksia ja huijauksia esiintyy myös PC-VPN-verkkojen maailmassa. Enimmäkseen sinun on pysyttävä poissa ilmaisista VPN-palveluista ja Android-palveluista & iOS-sovelluksen ekosysteemi.

Onko PC VPN: n käyttö turvallista kaikissa laitteissa?

VPN: t ovat pääomaintensiivisiä tuotteita niiden käyttämiseen tarvittavan infrastruktuurin, kuten globaalien palvelinjärjestelmien, protokollapalvelutoimintojen ja vastaavien, vuoksi, joten suurin osa ilmaisista palveluista ylläpitää kassavirtojaan joko myymällä käyttäjätietoja, räjäyttämällä mainoksia tai istuttamalla seurantakoodit laitteisiin.

Paras VPN PC: lle, jonka mainitsemme myöhemmin tässä katsauksessa, ovat erittäin luotettavia, ja niiden ainoana tavoitteena on tarjota käyttäjille mahdollisimman suuri online-suojaus. Nämä VPN-palveluntarjoajat saattavat olla kalliita, mutta voit olla varma, että niitä on turvallista käyttää kaikissa laitteissa, ts. Tablet-laitteissa, älypuhelimissa, tietokoneissa ja muissa..

PC-tuotemerkkien tuettu VPN

Käytännössä ei ole PC-merkkejä, jotka eivät tue VPN-verkkoja. Tämä johtuu siitä, että PC-tuotemerkit vain tarjoavat laitteiston ja perinteisesti eivät tarjoa’t rajoittaa pääsyä minkään tietyn ohjelmiston asentamiseen järjestelmiin.

Onko sinulla HP-kannettavaa tietokonetta vai käytätkö uutta Lenovon valmistamaa järjestelmää, VPN toimisi ehdottomasti siinä. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft ja muut ovat kaikki maailman suosituimpia PC-merkkejä ja ne kaikki tukevat VPN-verkkoa.

Jotkin käyttöjärjestelmät tekevät kuitenkin vaikeaksi asennuksen ja VPN: n, kuten esimerkiksi muilla kuin koodaajilla ja ohjelmoijilla voi olla vaikea asentaa VPN suoraan järjestelmiin.

Toisaalta VPN-palveluntarjoajat tarjoavat omistettuja sovelluksia käytettäväksi muissa suosituissa käyttöjärjestelmissä, kuten Windowsissa ja Macissa, mikä tekee sinulle entistä helpomman ladata ja asentaa lähes kaikki tilaamasi VPN-palveluntarjoajat..

PC-käyttöjärjestelmätuki VPN

Koska VPN: ien suosio kasvaa jatkuvasti, koska ihmiset löytävät paljon uusia etuja niiden käytöstä, melkein kaikki käyttöjärjestelmät ovat alkaneet tarjota ohjelmistolle synnynnäistä tukea. Useimmat VPN-verkot kattavat suositut käyttöjärjestelmät, kuten Windows, Android, iOS ja Mac, omien sovellusten kautta alustoille.

Monimutkaisemmissa käyttöjärjestelmissä, kuten UNIX ja Linux, et kuitenkaan saa omistettuja sovelluksiaan VPN-palveluntarjoajilta, koska näillä käyttöjärjestelmillä on monia jakeluita ja kokoonpanoja, minkä takia yksittäisen sovelluksen kehittäminen alustoille on herkeä tehtävä..

Mutta ei tarvitse olla turhautuneita, koska ne, jotka käyttävät Linux-kaltaisia ​​alustoja, kuuluvat lähinnä tekniseen areenalle ja ovat ammatteissaan, kuten koodaus, ohjelmointi, tietoturva ja vastaavat, joten he tietävät tiensä tällaisten hankalien asennusten ympärille..

Toisaalta suosituimpien VPN-verkkojen yhteydessä on saatavana monia yksityiskohtaisia ​​ohjeita, jotka ohjaavat monia monimutkaisia ​​asennuksia erittäin helposti.

Paras VPN PC-luettelolle

Tässä on kattava luettelo, joka sisältää kymmenen parasta VPN-tietokonetta PC: lle:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. TorGuard VPN
 10. Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

Paras VPN PC 2018: lle

Ei riitä, että olemme vain riittäviä VPN-verkkojen maailmassa, koska nykypäivän kuluttaja vaatii lisäominaisuuksia ja uutta käytettävyyttä, jos se aikoo maksaa palvelusta.

VPN: t, jotka tuskin täyttävät nopeimman VPN: n vaatimukset, kuten rajoitettujen palvelimien tarjoaminen, keskimääräinen tietoturva ja kykenevä asiakastuki, saattavat säilyä markkinoilla, mutta sillä ei ole sijaa Paras VPN PC PC 2018 -luettelossamme.

Kymmenissä maissa levinneen ja tuhansia IP-osoitteita sisältävän palvelininfrastruktuurin takaaminen, erittäin turvallisen salaus- ja protokollatuen tarjoaminen, joka pystyy estämään kaiken Netflix USA: sta HotStar Indiaan ja pystyy saamaan aikaan jopa enemmän virtaa, tässä on luettelo PC 2018: n paras VPN:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

ExpressVPN - huippuluokan VPN erityisesti tietokoneille

Perustuen Britannian Neitsytsaaren dataystävälliseen alueeseen ja ylpeileen yli 2000 palvelinta 148 eri puolilla maailmaa sijaitsevissa paikoissa, ExpressVPN perustelee tunnusmerkkinsä olevan “Luotettavin VPN maailmassa” melko osuvasti.

Paras VPN PC 2018: lle

Se ei ole koskaan pitänyt tai kirjautunut käyttäjälokeihin. Kuten äskettäinen tapaus Turkissa osoittaa. Express VPN esittelee esimerkillistä eheyttä kuluttajien yksityisyyden suojelemiseksi.

Lue koko yksityiskohta tässä päivitetyssä expressvpn-katsauksessa.

Kaiken tämän lisäksi se salaa palvelimiensa tietopaketit AES 256 -luokan salauksella, tukee kaikkia erittäin turvallisia protokollia, kuten Open VPN, tukee lähes kaikkia maantieteellisesti rajoitettuja suoratoisto- ja sisältösivustoja ja tarjoaa jopa omistetun tuen natiivisovellusten kautta laaja ohjelmistoalusta.

Tämän palvelun ainoat haitat ovat, että ensinnäkin se tarjoaa vain kolme samanaikaista yhteyttä, ja toiseksi se ei toimi’t tule halpaa. Vuotuinen suunnitelma maksaa 99,95 dollaria, josta laskutetaan kerran, kun taas puolivuosittaisen suunnitelman mukaan sinun täytyy lainata 69,95 dollaria kerran laskutetusta..

Plussat

 1. Dedikoidut sovellukset yhteensopivassa PC-käyttöjärjestelmässä
 2. Useiden maksuvaihtoehtojen tuki
 3. Korkeat salausstandardit
 4. Laaja protokollatuki
 5. Lokiton nollakäytäntö

Haittoja

 1. Ei erillisiä P2P-palvelimia
 2. Kallis hinnasuunnitelmat

vierailu-expressvpn

PureVPN - tarjoaa erittäin yhteensopivan, helppokäyttöisen sovelluksen tietokoneille

Hongkongissa sijaitseva PureVPN on palvelu, joka on aina kulkenut ylimääräisen etäisyyden palvelemaan asiakkaitaan ja tarjoten heille suunnattoman helppoa palvelun kaikkiin puoliin nähden. Onko se’S, joka on erittäin edullinen hinnoittelusuunnitelma tai laajennettu natiivi tuki / sovellus useille alustoille, PureVPN on edelleen polkuja tarjoava palvelu.

PureVPN tietokoneelle

Se tarjoaa tilaajilleen kaiken yksinoikeuksien, kuten tappauskytkimen, NAT-palomuurin, DNS-vuodonsuojauksen, DDoS-suojauksen, suoratoistopaikkojen lukituksen poistamisominaisuuksien, jaetun tunneloinnin, sipulin VPN: n kautta ja vielä enemmän.

Lue kaikki yksityiskohdat tästä Pure VPN -katsauksesta.

Mistä puuttuu, se on viihdyttämisen ja viranomaisten tietojen luovuttamista koskevien pyyntöjen noudattamisen alalla. Voit kuitenkin olla varma, että tapaus, jossa havaittiin, että palvelu pitää käyttäjälokeja, oli rikos tahallisuus.

Muiden Internet-vapaustoimintojen, kuten rajoitetun sisällön torrentin tai suoratoiston, PureVPN ei toista snitchia eikä luovuta tietojasi.

Tämä palvelu on budjettiystävällinen. Kaksivuotinen PureVPN-liittymä maksaa sinulle vain 69,12 dollaria kerran laskutettuna, kun taas vuositilaus ei ole’t niin kallista ja vaatii sinua maksamaan 59,04 dollaria kerran laskutettuna.

Plussat

 1. DDoS-suojaus toimii kaikissa PC-käyttöjärjestelmissä.
 2. Dedikoidut P2P- ja Torrent-palvelimet
 3. 750 + palvelimia 141 maassa
 4. VPN-yhteyspiste
 5. Nat-palomuuri
 6. Usean protokollan tuki mukaan lukien OpenVPN ja L2Tp
 7. Mahdollistaa jaetun tunneloinnin

Haittoja

 1. Pitää joitain lokit
 2. Ilmainen kokeiluversio ei ole käytettävissä

Käy PureVPN: ssä

NordVPN - tarjoaa huippuluokan tietoturvaa tietokoneille

Yksi nopeimmista tarkistuksistamme kaikilla alustoilla, NordVPN on erittäin luotettava ja tarjoaa laaja-alaisia ​​ratkaisuja kaikentyyppisille VPN-käyttäjille. Tämä palveluntarjoaja ei ole alusta alkaen runsasta, mutta harvat pystyvät vastaamaan sen suojausominaisuuksia ja uskomattomia palvelimia yhteensä vähintään 3359 palvelinta yli 60 maassa.

NordVPN tietokoneelle

Panamassa sijaitseva NordVPN tarjoaa kuusi samanaikaista yhteyttä, moniprotokollatuen, yksinoikeudella SmartPlay-ominaisuuden suoratoistopaikkojen, kuten netflix, ja kaksinkertaisen salauksen ylimääräisen turvallisuuden vuoksi. Edut eivät kuitenkaan lopu tähän, koska voit luottaa siihen, että palveluntarjoajalla on korkein käytettävyys, kun palvelun jatkamisessa on minimaalisia häiriöitä, jos sellaisia ​​on,.

Älä unohda tarkistaa päivitettyä nordvpn-arvosteluamme.

Aikaisemmin se oli yksi hinnoitelluimmista palveluista, mutta nyt se on kohtuuhintaisessa ikkunassa, ja se maksaa vain 125,64 dollaria kolmen vuoden tilaussuunnitelmasta.

Plussat

 1. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- ja SSTP-protokollat ​​kaikille PC-malleille.
 2. Omistettu P2P ja torrenting.
 3. Tor kanssa VPN käytettävissä
 4. Ilmainen kokeilujakso
 5. Tuplasalaus käytettävissä
 6. 3359 palvelinta yli 60 maassa
 7. Bitcoin ja maksuseinä hyväksytään
 8. SmartPlay-ominaisuus suoratoistosivustoille

Haittoja

 1. Kuukausittainen suunnitelma on kallis 11,95 dollaria / kuukausi

Paras VPN PC: lle - järjestelmäyhteensopiva katsaus kaikille PC-tuotemerkeille

IPVanish - tarjoaa saumattoman tuen suoratoistosivustoille PC: lle

Jos etsit VPN-palveluntarjoajaa, joka ei pilaa suoratoistosisällön HD-laatua, eikä puskurointikuvake salli näytön kaatamista suurimman osan ajasta, voit tavata ottelun IPVanishin kanssa.

IPVanish tietokoneelle

Omituisella nimellä palvelu on pitänyt pohjansa vakiintuneempia kilpailijoita vastaan. IPVanish tarjoaa AES 256 -laatuista salausta, useita protokollia tukevaa, zippy-nopeutta, pieniä pingback-aikoja, yli 1000 palvelinta ja enemmän,

Mutta mitä me, BestVPN.co, rakastamme tästä palvelusta eniten, on se, että sen UX omistamissa sovelluksissa on erittäin joustava ja helppo navigoida, joten on parasta kokeilla ensimmäisiä ajastimia.

Plussat

 1. Rajoittamaton kaistanleveys käytettävissä. Tuettu kaikille tietokoneverkoille.
 2. OpenVPN- ja L2TP / IPsec-VPN-protokollat
 3. Poista maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto
 4. Lokiton nollakäytäntö
 5. 40 000+ jaettua IP-osoitetta

Haittoja

 1. Asiakastuki on hidasta
 2. Ei ilmaista kokeilua

Käy IPVanishissa

PrivateVPN - Yksinkertainen ja helppo käyttää VPN PC: lle

Paras asia palvelussa tai tuotteessa on oltava sen yksinkertaisuus ja vastenmielisyys kohti monimutkaisuutta. PrivateVPN on listan kärjessä erittäin turvallisena, mutta yhä virtaviivaisempana palveluna, joka tarjoaa kaiken Netflixin vapauttamisesta huippuluokan tietoturvakäyttöön uskomattoman helposti.

YksityinenVPN tietokoneelle

Vaikka palvelun on todellakin nostettava palvelimien määrää vain 80 palvelimesta, nykyisiä ei koskaan estä tai kurista liian paljon nopeuden siirtämiseksi käyttökelvottomalle tasolle.

Tämän lisäksi PrivateVPN ei tallenna lokiasi, salaa tietosi AES 256 -luokan salausprofiililla, tarjoaa monipuolisen protokollatuen ja takaa pääsyn helppouden ja tuen kaikilla alustoilla natiivisovellusten kautta.

Hinnasuunnitelmat ovat teollisuuden standardien mukaan hiukan epätavanomaisia, koska pitkäaikaista tilausta ei ole saatavana. 13 kuukauden tilaussuunnitelmasta sinun on maksettava 50,40.

Plussat

 1. 2048-bittinen salaus AES 256: lla jokaista PC-tietoturvaa varten.
 2. 30 päivän ilmainen kokeilu
 3. Nolla nopeus kuristus
 4. 56 Palvelimen sijainnit
 5. Protokollia ovat Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. IPv6-vuodonsuojaus

Haittoja

 1. Pitkäaikaista hinnoittelusuunnitelmaa ei ole saatavana
 2. Alkuperäisten sovellusten vaikea UX-käyttöliittymä

Käy yksityisessä VPN: ssä

Paras VPN PC-ilmaiseksi

Ilmaiset palvelut houkuttelevat käyttäjiä aina eri puolilta, kuitenkin nykyään’Huippumoderni, huipputeknologinen maailma, sinun on oltava varovainen tekemisissäsi, etenkin ilmaisten palveluntarjoajien kanssa.

Suurimmalta osin ilmaisiin VPN-verkkoihin ei pidä luottaa, koska jos he eivät veloita palvelusta, todennäköisesti ne tuottavat tuloja muiden virtojen kautta. Tämä skenaario voi olla melko riskialtista VPN-käyttäjille, koska kun luotat jokuin suojaamaan sinua ja tietojasi, ja sen sijaan, että yritetään ajatella ansaita rahaa, tulokset voivat usein olla kokonaan vahingollisia.

On kuitenkin joitain ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia, joiden avulla voit jatkaa Internet-toimintaa valvovan ja suojatun suojan alla yrittämättä koskaan harhauttaa sinua millään tavalla..

Tässä on suosituin ilmainen VPN PC-luettelomme vuodelle 2018:

TunnelBear VPN - tarjoaa loistavan sovellusliittymän PC: lle

Todennäköisesti luotettavin ilmainen VPN, jonka olemme koskaan tavanneet BestVPN.co-sivustolla, TunnelBear tarjoaa esimerkillisen suojauksen ja palvelimen käyttöoikeudet (kuten keskustellaan tässä tunnelinkäsittelyssä). Kun tavaramerkki Bear on leimattu niiden käyttöliittymään koko erillisissä sovelluksissa, tätä VPN on niin helppo käyttää, että kuka tahansa, jopa sellainen, jolla ei ole aiemmin kokemusta VPN: n käytöstä, voi käyttää sitä.

Paras VPN PC-ilmaiseksi

Nopeustesteissä se otti huomattavasti huomioon sen tosiasian, että tarjosi palvelua ilmaiseksi. Paras asia heissä on kuitenkin oltava heidän avoimuutensa. Ilmaisten VPN-palveluiden tiedetään olevan melko rajoittavia, mutta TunnelBear tarjoaa viisi samanaikaista yhteyttä, joiden avulla voit vetovoida koko laitteen suojakuoreensa, kun heijastat toimintaa verkossa.

Kuitenkin missä tämä palvelu suljetaan, on sen 500 Mt: n tiedonsiirtoraja, joka tuntuu siltä, ​​että jotain on niin hyvää, mutta et voi olla sitä enemmän käytön rajoitusten vuoksi.

Plussat

 1. 5 laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti jokaisessa PC-käyttöjärjestelmässä.
 2. Tehokas salaus
 3. Käyttöliittymä on uskomattoman helppo käyttää

Haittoja

 1. Alhainen tietojen korkki
 2. Ei tue P2P / Torrenting-ohjelmaa

Hide.Me - Erittäin turvallinen salaus tietoillesi

Ilmainen VPN, joka näyttää nolla mainoksia, on jo voittaja. Hide.me on ollut jo jonkin aikaa parhaana ilmaisena VPN-tietokoneena PC: lle; se on kerännyt maineen olla nopea, nollahaitallinen, turvallinen tarjoaja.

Piilota.me tietokoneelleSadat tuhannet palvelun käyttäjät voivat taata, että tämä VPN on erittäin turvallinen käyttäjän yksityisyyden suojelemiseksi ja että se ei halua hauskaa liiketoimintaa, kuten seurantakoodien upottamista tai käyttäjätietojen myyntiä.

Sen mukana tulee 2 Gt: n kaistaleveysrajoitus ilmaisohjelmille, mikä riittää, jos otetaan huomioon kevyet selauksen johdonmukaisuudet. Kääntöpuolella voit kiinnittää palveluun vain yhden laitteen, joka on ehdottomasti räjähtäjä, mutta voimme viedä sen niin kauan kuin palvelu pysyy niin hyvänä kuin se on nyt.

Plussat

 1. Uskomaton salaus pc-standardit
 2. Selkeästi ilmaistu nollalokkipolitiikka.
 3. Suuri nopeus

Haittoja

 1. Palvelimet vain 3 maassa
 2. Ei sovellu maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen avaamiseen
 3. Vain laiteyhteys on käytettävissä

ZoogVPN - Sallii P2P-tuen tietokoneille

Vaikka nimi kuulostaa tarpeeksi erikoiselta, palvelu on kaikkea muuta. BestVPN.co pitää ZoogVPN: ää PC: n ilmaiseksi VPN: ksi väärien lupausten ja kaikkien ilmaisten ominaisuuksien maksimaalisen toimituksen vuoksi.

ZoogVPN tietokoneelle

Se on yksi harvoista ilmaisista VPN-verkoista, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia P2P-yhteyksistä tyhjentämättä niitä kaistanleveyssagoistaan. Salaus on 128-bittinen, ja se voi ehdottomasti parantaa, mutta on suhteellisen turvallista suojata aktiviteetteja verkossa.

Sillä on nolla lokitietokäytäntöä ja sen avulla käyttäjät voivat yhdistää yhden laitteen kuluttaakseen jopa 2 Gt tiedonsiirtokaistanleveyttä kuukaudessa.

Plussat

 1. 2 Gt: n Data Cap kaikille tietokoneiden käyttäjille.
 2. Tarjoaa suhteellisen vahvan salauksen
 3. Pikapalvelimet

Haittoja

 1. Asiakastuki vie liian paljon aikaa
 2. Yhden laitteen yhteys on käytettävissä

Windscribe VPN - runsas tiedonsiirtokaistan raja PC: lle

Suhteellisen uusi palvelu verrattuna muihin luettelon tarjoajiin, Windscribe on yksi parhaista ilmaisista VPN-palveluista nykyisten markkinoiden tarjoamien palveluiden joukossa..

WindscribeVPN tietokoneelle

Paras osa tätä palvelua on sen anteliaisuus, joka on mahdollistanut ennennäkemättömän 10 Gt: n tiedonsiirron, rajattomat laiteyhteydet, omistetun P2P-tuen ja jopa esillä olevan mainosten esto.

Meidät katkaistiin vain VPN: n kanssa palvelun jatkuvuuden usein hajoamisen takia. Jopa asiakastukitiimit reagoivat hitaasti, mutta kun otetaan huomioon se, että se on uusi, voimme tarjota sille etuna ajan, jonka avulla voimme parantaa näitä ongelmia ja sovittaa ne käyttäjän odotusten mukaan.

Plussat

 1. 10 Gt: n datakorkki jokaiselle tietokonemerkille.
 2. Rajoittamaton laiteyhteys
 3. Ominaisuudet Mainosten esto ja palomuuri
 4. Tukee P2P / Torrenting-ohjelmaa

Haittoja

 1. Ei tue OpenVPN: tä
 2. Jaotukset Yleiset

Paras VPN PC: lle ilmaiseksi

Jos haluat ladata minkä tahansa natiivin käyttöjärjestelmäsovelluksen PC: llesi, sinun tarvitsee vain ladata nämä palveluntarjoajan linkit (luettelo on jaoteltu parhaiten maksettuihin ja ilmaisiin tietokoneiden VPN-verkkoihin):

Eniten maksettu VPN PC: lle:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Suosituin ilmainen VPN PC: lle:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

johtopäätös

Vaikuttavasta 40 miljardin dollarin markkinasta VPN-teollisuus kasvaa eksponentiaalisesti ja saavuttaa huikeiden 70 miljardin dollarin arvoisten markkinoiden, heikentäen ihmisten kasvavaa tietoa VPN: n käyttöönoton luonteesta..

VPN: t eivät ole vain hienoja tietoturvalaitteita, joita on käsiteltävä uutuuksina, mutta johdonmukaisten tietojen salaliitojen, kuten Cambridge Analytica -skandaalin aikakaudella, verkkokäyttäjien on mietittävä näkemystään siitä, mitä hyviä VPN-palveluja voi syntyä..

Tietokoneille, jotka tallentavat ja lähettävät suurimman osan henkilökohtaisista, taloudellisista ja yritystiedoistasi, VPN: t ovat välttämättömiä hyödykkeitä. Jos olet käyttäjä, joka lukee tätä arviota vuonna 2018, sinun on myös hankittava yksi tai riski olla osa suurempia ja tuhoisempia tietoskandaaleja, joista jotkut saattavat vain johtaa siihen, että tuottaa enemmän haittaa elämällesi kuin mitä koskaan voisi olla. kuvitellut.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me