Paras VPN iPadille – kattava tietoturvaopas ilmaisen iPad VPN: n käyttäminen

Omena’Tuotteet ovat olleet raivoa toisen vuosituhannen vaihdosta lähtien, ja suosittujen tuotemerkkien, kuten iPodin ja iPhonen, myynti on kasvanut miljoonina yksikköinä vuodessa. Mutta kun iOS-käyttöisten tuotemerkkien suosio kasvoi, niin myös siihen kohdistetut uhat verkkotunnuksessa lisääntyivät.


Älykkäät hakkerit ovat aina prowl: n sisällä tunkeutuaksesi iPadiin ja saadaksesi kätensä tietoihisi. Paras VPN on turvallisin veto saadaksesi iPadisi saavuttamaan turvallisuustaso, joka tarvitaan tällaisten vaarallisten uhkien torjumiseksi.

Tässä on BestVPN.con kattava opas parhaalle iPadin VPN: lle, jonka tarkoituksena on saada sinut kaikilla tiedoilla oikean päätöksen tekemiseksi sopivimman ja iPad-ystävällisen VPN: n valitsemiseksi..

Paras VPN ipadille

Mikä on VPN IPadissa

IPad tarjoaa käyttäjilleen ominaisuuksien ja toimintojen suhteen paljon enemmän kuin kaikki muut markkinoilla olevat tablet-tietokoneet. IPadin tulo aloitti yhteyksien uuden aikakauden, jännitteenä laite, jonka avulla voit tehdä kaiken, mitä työpöydälläsi on, miinus tavanomaisten tietokoneiden haitat..

iPadeja voi käyttää missä tahansa. IPads on antanut käyttäjille mahdollisuuden kokea laaja pääsy puiston penkistä omaan makuuhuoneeseesi. Koska olet kuitenkin aina yhteydessä Internetiin iPadisi kautta lukemattomiin toimintoihin, kuten suoratoistoon, online-pelien pelaamiseen, ostoksiin, lukemiseen ja jopa opiskeluun, arkaluontoiset tietosi voivat vaarantua melko helposti.

Mikä on VPN IPadissa?

Tämä edellyttää, että teet asianmukaiset turvatoimet. Esimerkiksi iPadin VPN voi antaa sinulle ylimääräisen suojauspuskurin online-tilassa, olla suojattu haittaohjelmilta, viruksilta, huijareilta ja jopa sosiaalisesti suunnitellut roskapostisanomilta. Mutta edut vain eivät’t päättyy siihen. Nykypäivän parhaat VPN: t voivat antaa sinun tarkastella ja estää maantieteellisesti rajoitetun sisällön.

He jopa piilottavat IP-osoitteesi tekijänoikeuksien petoilta Torrentin aikana, salaamalla arkaluontoisia tietoja, kuten luottokorttinumeroita ja muuta. Siksi VPN-verkkoista tulee nopeasti välttämättömiä jokaisessa laitteessa, mutta niiden merkitys kasvaa monipuolisesti, kun kyse on iPadin kaltaisesta laitteesta, jota online-asukkaat käyttävät paljon raivoisammin..

Miksi tarvitset VPN: ää IPadissa

iPadit ovat edistyneempiä ja kehittyneempiä tablettitietokoneiden versioita, ja ne ovat yksi suosituimmista pääsylaitteista Internetin käyttämiseen. Tämän päivän internetiin sisältyy kuitenkin kohtuullinen osuus riskeistä, velvoitteista ja rajoituksista, joista suurin osa voidaan neutraloida ottamalla käyttöön VPN.

Miksi tarvitset VPN: ää IPadissa?

Esim. Netflix on suosittu tilauksen mukainen suoratoistopalvelu, mutta se tarjoaa erilaisia ​​sisältökirjastoja eri maissa. Joten se, mitä käyttäjä voi nähdä Netflix New Zealandin kanssa, olisi täysin erilainen kuin mitä Netflix UK on tarjonnut käyttäjilleen. Käyttäjät tarvitsevat nyt VPN: n ohittaa nämä tukahduttavat sisällön maantieteelliset rajoitukset ja nauttia tilauksestaan ​​täysimääräisesti.

Tämän lisäksi VPN: t voivat tehdä paljon helpommaksi ja turvallisemmaksi torrentissa iPadissa, pitää sinut suojassa haittaohjelmauhkilta, estää hakkereita varastamasta arkaluontoisia tietojasi ja tarjoaa sinulle entistä paremman nimettömyyden verkossa..

Kuinka valita paras VPN iPadille

Kun olet päättänyt valita VPN-palvelun suojaamaan iPadiasi, on joitain tärkeitä tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon ennen asettamista tietyn palveluntarjoajan päälle. Alla on luettelo ominaisuuksista, joita palveluntarjoajan tulisi tarjota palvelunsa pitämiseksi parhaaksi VPN: ksi iPadille:

Kuinka valita paras VPN iPadille

Tässä on luettelo ominaisuuksista, joita palveluntarjoajan tulisi tarjota, jotta palveluaan pidetään parhaana VPN: nä iPadille

Vahva salaus:

Tietosuoja tehdään salaamalla se Internetin läpi. Jos salaus on riittävän vahva, vaikka joku seuraisi ja saisi tietojasi, he näkivät vain ahkeruuden, jonka he voittivat’t kyetä purkamaan. Paras salaus on AES 256 -luokka, jota käyttävät valtion virastot, armeijat ja muut arkaluontoiset tietoasennukset.

Usean protokollan tuki:

Vaikka tietosi salataan, se’On aina parempi varmistaa, että kukaan ei edes saa siitä kiinni, kun se on kuljetuksen aikana Internetissä. Tämä tapahtuu kuljettamalla se a “protokolla”, joka on eräänlainen salattu tunneli, johon kukaan ei pääse. Parhaat VPN: t tarjoavat useita protokollia tukevia tukipalveluita, joihin sisältyy erityinen tuki OpenVPN: lle, PPTP: lle, L2TP: lle ja muille.

Palvelininfrastruktuurin kestävyys:

Viihdekeskeisissä laitteissa, kuten iPad, tarvitset VPN: n, joka pystyy tarjoamaan suurimman määrän palvelimia useissa paikoissa jakautuen tasaisesti. Mitä enemmän palvelimia on, sitä paremmat mahdollisuutesi on poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukitus helposti.

Jotkut suosituimmat VPN-verkot tarjoavat jopa omistettuja palvelimia toimintoille, kuten Torrenting, P2P, hävitetyt palvelimet ja muut, joten tämä voi olla lisätty plus.

Yhteensopivuus iPadin kanssa:

Omena’Laitteet eivät ole kovin toivottavia sovelluksille ja resursseille, jotka ovat lähtöisin luotettavan kehittäjän ulkopuolelta’s yhteisö. Jotta VPN olisi hyvä iPadille, sen on tarjottava laitteelle korkea yhteensopivuus. Monet VPN-verkot tarjoavat omistettuja iOS-sovelluksia palvellakseen juuri tätä tarvetta.

Eksklusiiviset ominaisuudet:

Parhaat VPN: t eivät’t vain tarjoavat perusominaisuuksia, koska se ei olisi’t perustella kärkikohtaista ahventaansa VPN: n maailman huipulla. Yksinomaiset ominaisuudet voivat vaihdella tap-kytkimistä Double VPN: ään ja jopa sipuliin VPN: n yli. Kaikkien näiden ansiosta käyttäjät voivat lisätä iPadiensa suojausta.

paras vpn ipadille

Paras VPN iPadille - Luotetut ja testatut sovellukset rehellisellä sijoituksella

iOS on yleensä erittäin turvallinen alusta, mutta hakkerit ovat nopeasti tulossa erittäin hienostuneiksi hyökkäyksissään tällaisiin laitteisiin. IOS: n harrastajat ovat erittäin uskollisia laitteilleen, ja juuri tämä tekee käyttöympäristöistä, kuten iPadista, houkuttelevan tietohyökkäyksiin.

Parhaimpien VPN-verkkojen tarkoituksena on suojata sinua täsmälleen sellaisilta kiusallisilta tietovuodoilta, jotka voivat pelastaa sinut suurilta taloudellisilta ja henkilökohtaisilta vahingoilta. Tämän lisäksi VPN: t tarjoavat myös poikkeuksellisen kohteliaisuuden, kun sallivat sinun ohittaa sensuurin ja käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä.

IPadillasi nämä ominaisuudet voivat auttaa sinua parantamaan laitteen tekemiä asioita ja takaamaan huippukokemuksen, jonka tarjoaa paras VPN. Tässä on kuratoitu ja puolueellinen ilmainen luettelomme Paras VPN iPadille joka sisältää hintaarvostelut, yhteensopivuusoppaat, palvelimien määrän ja tärkeimmät tekijät.

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

ExpressVPN - Suorituskyky iPadeissa:

Erinomainen nimi VPN-joukossa, ExpressVPN tarjoaa yhden suurimmista ominaisuuspaketeista, joka tarjoaa huippuluokan käyttömukavuutta.

Äärimmäisen kätevän ja erittäin helppokäyttöisen iOS-sovellusohjelman lisäksi se voi tarjota yli 2000 palvelinta, nolla kaistaleveyden, rakkuloitumattomat nopeudet, jotka eivät’t takertuvat palvelimen pullonkaulojen, AES 256 -laatuisen salauksen ja muun ainutlaatuisen ominaisuuden, kuten jaetun tunneloinnin lisäämiseksi.

Muista tarkistaa koko expressvpn-arvostelu.

EpressVPN iPadille

Tämä VPN saattaa olla hiukan kallis kuin ikäisensä, mutta se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun niille, jotka eivät’t halua jäädä palveluun alkuperäisen käytön jälkeen. Mutta niin tapahtuu harvoin.

IPadin Express VPN: llä on tarjolla kolme erilaista suunnitelmaa. Kuukausittainen suunnitelma tulee olemaan 12,95 dollaria, mikä on liian kohtuutonta harkita, kuuden kuukauden suunnitelma maksaa 59,95 dollaria laskutetaan kerran, mutta heidän paras suunnitelmansa säilyy vuosittaisena, joka maksaa vain 99,95 dollaria..

Plussat

 1. Top Gear nopeus VPN: nä iPadille
 2. Omat sovellukset ja laajennukset selaimille
 3. Vaikea, armeijan luokan salaus
 4. Usean protokollan tuki
 5. Lokiton nollakäytäntö

Haittoja

 1. Ei erillisiä P2P-palvelimia
 2. Kallis kilpaileviin palveluihin verrattuna

Hanki ExpressVPN

PureVPN - Edullinen VPN kaikilla iPadin ominaisuuksilla:

Varmasti yksi edullisimmista VPN-verkoista PureVPN tarjoaa kaiken, mitä parhaat VPN: t voivat, murto-osa kustannuksista. Jos aiot ostaa VPN: n, joka voi poistaa maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistopalvelujen eston, PureVPN voi tarjota sinulle juuri sen.

Katso yksityiskohtainen purevpn-arvostelu.

PureVPN iPadille

Voit katsella Hulu-, Netflix- ja Amazon Prime -alueita millä tahansa alueella PureVPN: llä’uskomattomia 750 palvelinta, jotka ovat levinneet ympäri maailmaa. Tämän lisäksi PureVPN-tilaukset takaavat sinulle oikeuden käyttää ominaisuuksia, kuten Split Tunneling, Sipuli VPN: llä, usean protokollan tuki ja paljon muuta.

Vain 69,12 dollarilla kahden vuoden tilaussuunnitelmasta tilaaminen on liian vaikea sivuuttaa PureVPN: n kanssa.

Plussat

 1. Edullinen VPN-suunnitelma iPadille
 2. DDoS-suojaus
 3. Omistettu suoratoistotuki
 4. P2P- ja Torrent-palvelimet
 5. 750 + palvelimia 141 maassa
 6. VPN-yhteyspiste
 7. Nat-palomuuri
 8. Usean protokollan tuki mukaan lukien OpenVPN ja L2Tp
 9. Mahdollistaa jaetun tunneloinnin

Haittoja

 1. Pitää joitain lokit
 2. Ilmainen kokeilu ei ole käytettävissä

Hanki PureVPN

Yksityinen Internet-yhteys (PIA): Verraton suojaus VPN: nä iPadille:

PIA: lla on 3030 palvelinta 28 maassa ja asiakaslähtöisiä ominaisuuksia, kuten omistettu P2P-tuki ja maantieteellisten rajoitusten poistaminen, PIA on edelleen yksi parhaimmista VPN-laitteista iPadeille. Tämä VPN on käyttäjän suosikki, kun kyse on ominaisuuksien tukevuudesta. Se pitää nolla lokkeja, tarjoaa useita VPN-yhdyskäytäviä, ominaisuuksia mainosten ja haittaohjelmien estäjä.

Don’t unohda lukea kattava yksityisen internetyhteyden katsaus

Yksityinen Internet-yhteys iPadille

PIA tarjoaa myös erittäin yhteensopivan sovelluksen käytettäväksi iOS-alustoilla, kuten iPad. Eikä sekään ole niin kallista, koska vuosisuunnitelma maksaa 39,95 dollaria, kun taas niiden ylin suunnitelma, joka tarjoaa tilauksen 24 kuukaudeksi, laskutetaan 69,95 dollarilla..

Plussat

 1. Parannetut turvallisuusohjeet VPN-muodossa iPadille
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec tuettu
 3. P2P-tuki saatavana
 4. Nolla lokien tarjoaja
 5. 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
 6. Rajoittamaton kaistanleveys

Haittoja

 1. Natiivien sovellusten käyttöliittymä on vähän monimutkainen

Hanki yksityinen Internet-yhteys

NordVPN - täysin suojatut ominaisuudet taatulle nimettömyydelle iPadissa:

NordVPN keskittyy edelleen tarjoamaan VPN: n perusominaisuus, ts. Ultraluokan tietoturva, parhaalla mahdollisella tavalla.

Tavallisen 256-luokan salauksen ja moniprotokollaisen tuen lisäksi voit lisätä ylimääräisiä suojaustasoja NordVPN: llä’Ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten Double VPN, Onion over Tor, CyberSec, IPv6-vuotosuojaus ja paljon muuta.

Tarkista päivitetty nordvpn-arvostelu

NordVPN iPadille

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että se ei voi ohittaa maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. NordVPN on Netflix-ystävällinen, ja iPadillasi ei olisi vaikeuksia käyttää sisältöä, jonka alun perin ei pitänyt tavoittaa sinua..

Suunnitelmat ovat kuitenkin hieman korkeammalla puolella, koska vuosisuunnitelma maksaa 83,38 dollaria. Voit kuitenkin saada parhaan tarjouksen, jos etsit heidän 36 kuukauden tilaussuunnitelmaa, joka asettaa sinulle takaisin vain 125,64 dollaria.

Plussat

 1. Ilmainen kokeilujakso
 2. Tuplasalaus käytettävissä
 3. 3359 palvelinta yli 60 maassa
 4. Useita maksutapoja
 5. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- ja SSTP-protokollat
 6. SmartPlay-ominaisuus suoratoistosivustoille

Haittoja

 1. Kalliita kuukausisuunnitelmia

Hanki NordVPN

TorGuard - Varkaudenesto-ominaisuus parannetulle tietosuojalle iPadissa:

TorGuard on mennyt askeleen edellä selaintaan tarjoamalla käyttäjille tietoturvaa ja yksityisyyttä. Vaikka TorGuard tarjoaa vähän lisäominaisuuksia, lukuun ottamatta perusominaisuuksia, se on yksinoikeudella VPN niille, jotka eivät yleensä ota mahdollisuutta nimettömyytensä kanssa verkossa iPadillaan..

Torguard VPN iPadille

Nopeudet ovat hiukan hitaita näiden erittäin turvallisuustoimenpiteiden takia, mutta ei liian paljon pilataksesi kokemustasi. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden, varkaudenesto-ominaisuuden, 5 samanaikaista yhteyttä ja paljon muuta TorGuard-tilauksella.

Tämän palvelun ainoat sammutukset ovat sen hämmentävät suunnitelmat. Mutta pelastaaksesi sinut tästä vaivasta, suosittelemme, että käyt heidän nimettömänä VPN-suunnitelmansa vuodessa vain 59,99 dollarilla. Seuraava paras suunnitelma maksaa 99,99 dollaria 24 kuukauden kokonaisvaltaisesta tilauksesta.

Plussat

 1. StealthVPN-suojausominaisuus VPN: nä iPadille
 2. Vahvat salaustasot
 3. Toimii sipulireititysmallilla
 4. 3000+ VPN-palvelinta 50 maassa
 5. Omistettu IP-osoite

Haittoja

 1. Suunnitelmat ovat erittäin kalliita
 2. Ominaisuuspaketit voivat olla hämmentäviä

Hanki TorGuard VPN

Paras VPN iPadille ilmaiseksi

VPN-verkoissa on tällä hetkellä hyvin vähän ilmaisia ​​palveluita, jotka tarjoavat loistavan kokemuksen, vaikka ovatkin erittäin luotettavia. Viime vuosina, kun monia ilmaisia ​​VPN-palveluita pyydettiin, kun käyttäjätietoja laittomasti tai myydään niitä verkossa, kuluttajien luottamus niihin heikentyi huomattavasti.

Tämän lisäksi ilmaiset VPN: t eivät voi tarjota kaikkia yksinoikeuksia, kuten maksullisia palveluita esimerkiksi on erittäin harvat ilmaiset palveluntarjoajat, jotka tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden tai hyvän palvelinmäärä.

Jos kuitenkin haluat hankkia yhden iPadillesi, olemme onnistuneesti luoneet listan parhaalle ilmaiselle VPN-laitteelle iPadille, joka koostuu palveluntarjoajista, jotka eivät ole vain luotettavia, mutta voivat pakata lävistimen ominaisuuksien ja suorituskyvyn suhteen. Tässä on luettelo parhaista ilmaisista VPN-verkoista, joita voit käyttää iPadisi kanssa vuonna 2018:

WindscribeVPN - Paras VPN iPadille P2P-tuella

Ilmaiset VPN-verkot yleensä tukahduttavat vaihtoehtonsa minimiin, mutta Windscribe ei tee mitään. Itse asiassa tämä VPN-palveluntarjoaja on yksi anteliaimmista VPN: istä, jota meillä on’olet törmännyt ilmaiseen luokkaan. Kun 10 Gt: n kaistanleveysraja on kuukaudessa, Windscribe on 5x kertaa enemmän tilaa käyttäjille kuin muut ilmaiset VPN: t.

Tuulilasku ipadille

Mutta edut eivät’t lopeta, sillä saat myös 11 palvelinpaikkaa, omistettu P2P-tuki, mainosten estäjä ja palomuuriominaisuus. Se on yksi paras VPN iPad ilmaiseksi jos olet käyttäjä, joka ei’t tyydy vähempään.

Plussat

 1. Ilmaiseksi VPN: ään on saatavana 11 palvelinta iPadilla
 2. Rajoittamaton laiteyhteys
 3. Ominaisuudet ad-esto ja palomuuri
 4. Tukee P2P / Torrenting-ohjelmaa

Haittoja

 1. Avoin VPN-protokolla ei ole käytettävissä
 2. Jaotukset yleiset

TunnelBear VPN: Jatkuvasti vakaa nopeus iPadin VPN: nä

TunnelBear on söpö karhu-sarjakuva, joka on leikattu kaikkiin sen käyttöliittymiin. TunnelBear on erittäin luotettava ilmainen palvelu. Parasta siinä on sen yksinkertainen iOS-sovellus iPadille’s yhtä helppoa kuin plug and play.

Lue päivitetty tunnelibarikatsaus

Tunnelinvarsi iPadille

Ainoa haittapuoli on alhainen kaistaleveys, joka tulee vain 500 Mt kuukaudessa. Jos twiitit palvelusta, saat kuitenkin 1 Gt lisätietoja.

Tunnelbear VPN: n nopeudet ja tietoturvakyky voivat jopa antaa palkatulle VPN: lle rahaa. Tunnelbear on täydellinen kevyille selailuistunnoille iPadilla.

Plussat

 1. Vaatii vain sähköpostiosoitteen kirjautuaksesi ilmaiseksi VPN: ksi iPadille
 2. 2 Gt: n datakorkki
 3. Tarjoaa suhteellisen vahvan salauksen
 4. Nopeat palvelimet

Haittoja

 1. Hidas asiakasvastaava
 2. Voit muodostaa yhteyden vain yhteen laitteeseen

ZoogVPN - Nimettömyys taataan verkossa iPadin VPN: nä:

Sillä saattaa olla erityinen nimi, mutta sen palvelustandardit ovat edelleen korkeat ja olennaiset sen valmistamiseksi Paras VPN iPadille ilmaiseksi. ZoogVPN: ää ei ole ollut olemassa kauan, mutta se on edelleen saavuttanut maineen, koska se on erittäin turvallinen käyttäjille luottaa tietoihinsa.

ZoogVPN iPadille

Ominaisuuksiin kuuluu 3 palvelinta, 2 Gt: n tiedonsiirtonopeusrajoitus, 128-bittinen salaus ja matalan intensiteetin P2P-jakaminen.

Plussat

 1. Pikapalvelimet
 2. 2 Gt: n Data Cap
 3. P2P / Torrenting
 4. Tarjoaa suhteellisen vahvan salauksen
 5. Lisäominaisuudet saatavana iPadille

Haittoja

 1. Asiattomat asiakastuet suurimman osan ajasta
 2. Yhden laitteen yhteys saatavana

Hide.Me - nollatoleranssi tietolokille parhaana ilmaisena VPN: nä iPadille

Tämä VPN, joka sijaitsee erittäin tietoystävällisessä maassa, ts. Malesiassa, tarjoaa monipuolisen tietoturvan ja ominaisuudet, joiden avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa. Sillä on suunnitelmassa erinomainen salausstandardi, ja siinä todetaan nimenomaisesti, että se ei toimi’t pitää minkäänlaista lokia.

Hide.me iPadille

Nopeudet ovat johdonmukaisia, eikä mitään vikoja, DNS-vuotoja tai muita sellaisia ​​aiheita, jotka olisivat aiheuttaneet meille syyn pudottaa Hide.me alas luettelomme. Tietomäärä on melko yhteensopiva iPadin kanssa nopeudella 2 Gt / kk.

Plussat

 1. Älä koskaan huolehdi tietojen säilyttämistä koskevista laeista, kun käytät niitä VPN-laitteena iPadille
 2. Uskomaton salausstandardit
 3. Selkeästi ilmaistu nollalokkipolitiikka.
 4. Suuri nopeus

Haittoja

 1. Alhainen määrä palvelimia
 2. Ei sillä’t avaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukitus

Paras rajoittamaton ilmainen VPN iPadille

Ilmaisten VPN-verkkojen on yleensä vaikeaa tarjota käyttäjilleen rajoittamatonta tiedonsiirtonopeutta. Tämä johtuu siitä, että VPN: t ovat erittäin pääomaintensiivisiä ja rajoittamattoman datan tarjoaminen käyttäjille voi ampua laskun liian suureksi, jotta ilmainen VPN voi kantaa.

Paras rajoittamaton ilmainen VPN iPadille

Mutta silti jotkut ilmaiset VPN: t ovat ylittäneet etäisyyden ja tarjoavat käyttäjilleen todella rajoittamatonta tiedonsiirtonopeutta. Tässä on luettelo, joka sisältää nämä uskomattomat ilmaiset VPN-palveluntarjoajat, joilla on rajoittamaton tietosuunnitelma iPadille:

 1. HotSpot-kilpi
 2. Zenmate VPN

Kuinka asentaa VPN iPadille manuaalisesti

Paras VPN iPadille tarjoaa erittäin käteviä, alkuperäisiä sovelluksia, jotka helpottavat yhteensopivuutta kaikissa iOS-alustoissa. Ne voidaan helposti ladata VPN: stä’jos sinulla on jo tili palveluntarjoajan kanssa, jos haluat kuitenkin asentaa VPN-laitteen iPadiin manuaalisesti, täällä’Kuinka saat sen aikaan helppoa:

 1. Tilaa VPN-palvelu ostamalla tarpeisiisi ja budjettitarpeisiisi sopiva suunnitelma.
 2. Lataa kokoonpanotiedostot mieluummalta VPN-palveluntarjoajalta. (Parasta on aina kysyä asiakastukitiimiltä linkki tähän resurssiin, koska jokaisella VPN: llä on eri paikka, jossa he tallentavat sen. Siellä’s ei ole yhdenmukaisuutta)
 3. Kun VPN-profiili on ladattu iPadillesi, laite kehottaa sinua asentamaan ne. “Asentaa” on missä sinun täytyy napauttaa.
 4. Järjestelmävaltuutusta varten sinun on nyt annettava salasanasi tai annettava Touch ID.
 5. Jos näyttöön tulee varoitus nyt, napauta “Asentaa”.
 6. Nyt sinun on vahvistettava uudelleen asennusprosessin valtuutus napsauttamalla uudelleen “Asentaa”.
 7. Kun laite on suoritettu asennuksen jälkeen, se ilmoittaa sinulle siitä kehotuksella. hana “Tehty”
 8. Nyt sinun on valittava palvelin, jolla siirrytään eteenpäin VPN: n avulla.
 9. Tätä varten sinun on siirryttävä iPadin Asetuksiin. Kun olet täällä, valitse “yleinen” ja valitse sitten VPN.
 10. Nyt sinua pyydetään palvelinvalikossa, joka sisältää palveluntarjoajan saatavilla olevat VPN-palvelimet.
 11. Kytke yhteyden tilakytkin oikealle aloittaaksesi yhteys ja valitse sitten palvelin.
 12. VPN toimii nyt.

Jos haluat kytkeä VPN: n pois päältä, kytke sitten sama yhteyden tilan kytkin takaisin vasemmalle puolelle, mikä johtaa VPN: n katkeamiseen..

Netflixin käyttäminen iPadilla VPN: n avulla

Netflix’Sisältökirjastot voivat toimia hyvin villinä alueittain, minkä vuoksi sinun on käytettävä iPadin VPN-ylin VPN-palvelua, jotta Netflix-tilauksesi voi olla täysin iloinen..

Tässä’Näin voit käyttää Netflixiä mistä tahansa alueesta (esimerkiksi Netflix USA) iPadillasi käyttämällä Netflixin parhainta VPN: tä:

 1. Mene laitteesi iOS-kauppaan ja etsi “Netflix”.
 2. Valitse tuloksissa “Netflix Inc” ja siirry kohti sen asentamista laitteeseesi.
 3. Kun olet asentanut (Jos olet jo ostanut tilaussuunnitelman), kirjaudu sisään Netflix-tiliisi.
 4. Avaa nyt VPN-asiakasohjelmasi iPadilla (iOS-asiakassovellukset ovat yleensä saatavana kaikkien suosittujen VPN-palveluntarjoajien kanssa, joilla on helppokäyttöiset käyttöliittymät) ja valitse palvelin maalle, josta haluat käyttää Netflixiä, esimerkiksi Jos haluat käyttää Netflix USA: ta, valitse Yhdysvaltain palvelimet.
 5. Jos pystyt silti avaamaan Netflixin tietyltä alueelta, viesti 24/7 asiakaspalvelulle Netflixin parhaille VPN-palvelimille ja sinut ohjataan eteenpäin.
 6. Valitse palvelin ja päivitä nyt Netflix. Jos näin ei ole’t työskentele, kirjaudu ulos ja kirjaudu sitten uudelleen sisään, niin olet varmasti yhteydessä.

Paras VPN iPad Redditille

Kommentit Redditistä, jotka tapasimme sopivimmalle VPN: lle iPadille, olivat hiukan erilaisia ​​kuin mitä me yleensä kohtaamme alustalla. Täällä VPN-suositukset eivät toteutuneet’t valitsevat matalamman palvelun tarjoajat, koska iOS-alusta vaatii osittain VPN-verkkojen tukevuutta ja yleensä vain paras vpn reddit voi tarjota ominaisuuksien vaaditun vahvuuden..

Yksi käyttäjä suositteli Express VPN: ää, koska hän kokenut sen olevan erittäin nopea ja toiminut hyvin Kiinassa. Mikään ei ole liian erilainen kuin VPN-palveluntarjoajan oma arvostelu.

Kommentti keskustelusta chowchowthedog’kommentti keskustelusta "Mitä’on paras VPN, jota voidaan käyttää iOS: n kanssa?".

Mitä’paras VPN, jota voidaan käyttää iOS: n kanssa? omenasta

Kommentti keskustelusta OpalHawk’kommentti keskustelusta "Mitä’on paras VPN, jota voidaan käyttää iOS: n kanssa?".

Muut käyttäjät olivat taipuvaisempia toiseen esiteltyihin parhaisiin VPN-palveluntarjoajiimme iOS: lle, ts. NordVPN. Suositukset koskivat laakeroita VPN: ssä siitä, että ne ovat helppoja ottaa käyttöön ja käyttää iOS: ssä. (Älä unohda tarkistaa parhainta vn-tiedostoa mac-oppaalle.)

Kommentti keskustelusta Sebetter’kommentti keskustelusta "Mitä’on paras VPN, jota voidaan käyttää iOS: n kanssa?".

Kommentti keskustelusta marcinsz89’kommentti keskustelusta "Mitä’on paras VPN, jota voidaan käyttää iOS: n kanssa?".

Applen käyttäjät ovat yleensä melko teknisiä taitavia ja jakavat uskollisuusominaisuuksia tuotemerkeissä, mutta heidän uskollisuutensa ei’t tule halpaa. Sinun on oltava todella hyvä saadaksesi Applen käyttäjän huomion ja että he pitävät ExpressVPN: stä ja NordVPN: stä, puhuvat paljon siitä, kuinka hyvät nämä palvelut ovat.

Paras VPN iPadille FAQ

Kuinka voin poistaa VPN-laitteen iPadistani?

Vaikka olemme vilpittömiä yksityisyyden puolustajia, emme’t suosittelen surffata Internetissä ilman, että olet peittänyt tarpeeksi hyvä VPN, mutta silti, jos haluat päästä eroon VPN-laitteestasi iPadillasi, tässä’kuinka voit käydä läpi sen:

 1. Siirry iPadissasi asetuksiin ja siirry sitten kohtaan “yleinen” vaihtoehto
 2. Vieritä nyt valikkoa alaspäin, kunnes näet vaihtoehdon “VPN”
 3. Napauta tätä vaihtoehtoa, joka avaa luettelon alavalikon
 4. Täällä näet VPN-tilisi nimen. Napsauta nyt “minä” kuvake aivan tämän vaihtoehdon lisäksi
 5. Napauta nyt vaihtoehdoista “Poista VPN” ja vahvista toimenpide

Kuinka käytät VPN: ää iPadissa?

Nykyajan VPN-palvelut eivät ole kovin vaikeita ottaa käyttöön ja navigoida, etenkin kunkin käyttöjärjestelmän tarjoamien natiivisovellusten kanssa.

Antaa ylläpitää vaiheet, jotka koskevat VPN: n käyttämistä online-nimettömyyden tarjoamiseksi iPadissa:

 1. Osta tilaussuunnitelma parhaalla VPN: llä ja lataa sitten heidän alkuperäinen iOS-sovellus iPadillesi
 2. Asenna sovellus ja kirjaudu sisään käyttäjän käyttäjätiedoilla
 3. Valitse palvelin sovellusliittymästä ja napsauta Yhdistä
 4. Käytät nyt iPadiasi turvallisesti VPN: llä, joka tarjoaa suojan verkossa

johtopäätös

iPads ovat paras esimerkki käsitteestä “Tietokoneen kämmenellä”. Nämä koneet ovat nopeita, erittäin käteviä, erittäin älykkäitä ja ennen kaikkea uskomattoman kauniita. Elämämme kiertää nyt sellaisten fantastisten koneiden ympärillä, jotka ovat helpottaneet elämäämme antamalla meille virtaviivaistaa tehtäviämme ja nauttia paljon enemmän vapaa-ajallamme.

Laitteemme ovat kuitenkin vastuumme, ja niiden turvallisuuden hallinnan pitäisi olla meidän käsissämme. Meidän ei tarvitse vain ottaa käyttöön VPN-laitteita iPadeissamme, vaan turvautua turvallisempiin tietosuojakäytäntöihin, kuten olla paljastamatta tietojamme sosiaalisen median kahvoissa tai napsauttamalla haitallisia linkkejä varmistaaksemme kaikkien turvallisemman ja vankemman online-vuorovaikutuksen..

Pyrimme BestVPN.co: ssa varmistamaan Internetin turvallisuuden kaikille ja uskomme, että tämän on oltava kaikkien ilmaisen Internetin käyttäjien yhteinen ponnistus. Jos sinulla on parannusehdotuksia tai kritiikkiä, joiden avulla voimme parantaa palveluitamme, ota rohkeasti yhteyttä alla oleviin kommentteihin..

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me