Paras VPN-Eurooppa – hallitse online-nimettömyyttä käyttämällä Eurooppaa VPN-ilmaiseksi Pohjoismaissa

Pakollisten tietojen säilyttämistä koskevien lakien lisääntyessä ja valtion johtamien valvontaohjelmien käyttöönoton myötä käyttäjien online-yksityisyys on alkanut muuttua yhä vaarallisemmaksi hyökkäyksiksi päivältä. Monet Euroopan maat ovat nyt kuuluisien sopimusten jäseniä, kuten 14 silmän sopimus, joka tarkoittaa vain parasta VPN-sopimustas voi nyt antaa käyttäjien varmistaa turvallisuuden verkossa. Löytämiseen Paras VPN Eurooppa, Tässä on kattava katsaus, joka sisältää parhaiten maksetut ja ilmaiset palveluntarjoajat, kommentit tietolakeihin, VPN-laillisuuteen ja lisää BestVPN.co-sivustolta..

Tietojen säilyttämistä koskeva laki ja VPN-verkkojen käyttö Euroopassa

Euroopan Unioni’Nykyiset tietosuoja- ja säilyttämislait ovat hyödyllisiä tavallisille käyttäjille, ja viranomaiset ovat jatkuvasti mukana tekemässä osuuttaan käyttäjien suojaamisessa verkossa. Mutta panssarissa näyttää olevan muutama siru, joihin on ehdottomasti puututtava.

Kuten äskettäinen Facebook-julkaisu Cambridge Analytica osoittaa, hämmentäviä tietovuotoja voi ehdottomasti tapahtua, koska jos tallennat tietoja edes säilytystilaa varten, se voi jaotellaan.

Tietojen säilyttämistä koskeva laki ja VPN-verkkojen käyttö Euroopassa

Monissa EU: n tai Euroopan maissa on laajempia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, jotka velvoittavat Internet-palveluntarjoajat säilyttämään käyttäjätietoja heidän palvelimiensa läpi.

Nykypäivän hakkerit ovat yleensä tietoisia tällaisista tietohahmoista ja ovat jatkuvassa vauhdissa tunkeutuakseen niihin.

Tämän vuoksi käyttäjien on välttämätöntä käyttää Top Europe VPN pyrkiessäsi suojelemaan omia tietojaan ja luottamatta siihen, että hallitus tai viranomaiset tekevät sen itse.

Kuinka suojella itseäsi hallituksen valvontatehtävistä Euroopassa

Suuri ongelma tänään’Maailma on kasvava määrä hallituksen valvontaa, jota normaali ihminen alistaa, etenkin Euroopassa. Menevät ovat päivät, jolloin Eurooppa on toiminut kansalaistensa hyväksi, ja voimme taata, että maa pyrkii paremmin suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietoja kuin mikään muu paikka maailmassa.

Kuinka suojella itseäsi hallituksen valvontatehtävistä Euroopassa

Viestintätiedonkeruulaki hyväksyttiin vuonna 2016 Saksassa ja pahamaineisella Snooperilla’Yhdistyneessä kuningaskunnassa hyväksytty perusoikeuslaki on todistus siitä, että Eurooppa on lähemmäs Yhdysvaltoja, jotta se antaa viranomaisille rajoittamattoman vallan seurata ihmisen kaikkia piirteitä.’s elämä.

Suojautuaksesi tällaiselta kauhistuttavalta ja tukahduttavalta hallituksen seurannalta sinun on saatava online-viestintä kulkemaan suojatun tunnelin läpi samalla, kun se on salattu. Tämä on VPN: n parhaiten tarjoama tarkoitus. Tarpeeksi hyvä Eurooppa VPN antaa sinun ohittaa nämä uteliaat silmät, kun käytät Internetiä turvallisesti.

Jos jatkat Internet-yhteytesi läpi vartioimatta, kutsut vain ongelmia itseäsi kohtaan lähitulevaisuudessa.

Paras VPN Euroopassa

Ovatko VPN: t laittomia Euroopassa?

Tällä hetkellä VPN-verkot eivät ole laittomia missään Euroopan maassa. Ainoita paikkoja, joissa viranomaiset ovat laittaneet VPN: t, hoitavat totalitaariset tai autoritaariset hallitukset esimerkiksi. Kiina, Iran, Turkki ja Irak.

Paras VPN Europe 2018

Euroopassa tarvitset korkeimman tason suojausta verkossa suojautuaksesi intensiivisiltä hallituksen valvontaohjelmilta. Suurin ero tietosuojaa Euroopassa ja muilla alueilla on siinä, että tässä’viranomaiset eivät hakkereita, jotka muodostavat suurimman uhan sabotaasille ja käyttäjätietojen kohtuuttomalle käytölle.

Siksi Euroopan parhaan VPN: n on oltava ominaisuuksiensa suhteen erittäin hienostunut torjumaan nämä voimakkaat uhat ja erittäin herkät valvontaohjelmat..

Täällä olemme laatineet tarkalleen tätä tarkoitusta varten kuratoidun luettelon, joka koostuu Euroopan parhaista VPN-palveluista vuonna 2018 ja joka voi tarjota ylimääräisen suojan, joka tarvitaan pitämään sinut suojassa perusteettomilta hallituksen valvontaohjelmilta..

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

PureVPN - edullisin eurooppalainen VPN kaksinkertaisella VPN-suojauksella

Huolimatta siitä, että viime aikoina on ilmennyt huonoa lehdistöä, PureVPN tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, jotka vahvistavat tietoturvasi, kuten Tupla-VPN, Sipuli VPN: llä, DNS-vuodonsuojaus, DDoS-suojaus ja muut, jotta voidaan varmistaa, että sinulla on keinot neutralisoida jopa suurimmat uhat..

Paras VPN Eurooppa

PureVPN-tilauksella saat 750+ palvelinta suuressa 140 maassa, laiteyhteensopivia sovelluksia, armeijan luokan salauksen ja paljon muuta vain 69,12 dollarilla, joka laskutetaan kerran, jos siirryt 24 kuukauden suunnitelmaan. Vuotuinen suunnitelma maksaa 59,12 dollaria, joten se on erittäin edullinen paras VPN-Eurooppa.

Plussat

 1. Paljon palvelimien sijainteja tärkeimmissä Euroopan maissa.
 2. DDoS-suojaus
 3. Omistettu suoratoistotuki
 4. P2P- ja Torrent-palvelimet
 5. 750 + palvelimia 141 maassa
 6. VPN-yhteyspiste
 7. Nat-palomuuri
 8. Usean protokollan tuki mukaan lukien OpenVPN ja L2Tp
 9. Mahdollistaa jaetun tunneloinnin

Haittoja

 1. Loki jonkin käyttäjän toiminnan, mutta rajoittavasti
 2. Ilmainen kokeilu ei ole käytettävissä

Hanki PureVPN

TorGuard - Erittäin turvallinen ja tuntematon sähköpostisuojaus Euroopalle

Tämän VPN: n ansiosta se on yksi turvallisimmista vedoista yksityisyyden suojaamiseksi Euroopassa salatulla sähköpostipalvelulla ja upeilla VPN-ominaisuuksilla. TorGuard tarjoaa varkauden välityspalvelimen, joka peittää tiedot näyttämään muilta tavallisilta Internet-tiedoilta, minkä vuoksi snoopparien on vaikeaa eritellä niitä helposti parhaana Euroopan VPN-palveluna..

Torguard Euroopalle

Tämän lisäksi saat 5 samanaikaista yhteyttä, rajoittamaton kaistaleveys reagoiva asiakastuki ja yli 3000 palvelinta. Anonyymi VPN-suunnitelma maksaa 9,99 dollaria / kuukausi, kun taas tuntematon sähköpostisuunnitelma maksaa 6,95 dollaria / kuukausi.

Plussat

 1. Parantaa turvallisuutta käyttäjien suojelemiseksi valvontaohjelmilta Euroopan VPN: nä
 2. Vahvat salaustasot
 3. Stealth VPN -suojausominaisuus
 4. 3000+ VPN-palvelinta 50 maassa
 5. Omistettu IP-osoite

Haittoja

 1. Verkkosivustossa ja sovelluksessa voi olla vaikea navigoida
 2. Ominaisuuspaketit voivat olla hämmentäviä

Hanki TorGuard VPN

PrivateVPN - Zip-sisällön georajoitukset Euroopassa

Tarvitset PrivateVPN: n ohittaaksesi tekijänoikeuksien peikkojen Euroopassa. Se ampuu maantieteellisten rajoitusten kautta ja antaa kaikenlaisen sisällön käytettäväksi missä tahansa Euroopan maassa. Se on myös P2P ja torrenting friendly, jota tarjoaa palvelinverkko, joka kattaa 52 maata.

YksityinenVPN Euroopalle

PrivateVPN’Tuetut protokollat ​​ovat parhaita saatavilla olevia ja sillä on nolla kirjauskäytäntö, mikä tekee siitä kiistattomasti yhden parhaista Euro VPN -tapahtumistamme tekemällä entistä enemmän varmistaakseen hallitsemattoman käyttäjän vapauden.

Hinnat eivät ole liian korkeita, jotta siitä ei houkutteleisi tavallinen asiakas parhaalla suunnitelmallaan, joka tarjoaa 13 kuukauden tilauksen, joka maksaa vain 50,40 dollaria. Saatavana on myös 3 kuukauden suunnitelma, jonka hinta laskee 15,75 dollaria kerran.

Plussat

 1. Maantieteellisesti rajoitetun sisällön tehokas vapauttaminen VPN: ksi Euroopalle
 2. 30 päivän ilmainen kokeilu
 3. Nolla nopeus kuristus
 4. 56 palvelinpaikkaa
 5. 2048-bittinen salaus AES 256: lla
 6. Protokollia ovat Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 7. IPv6-vuodonsuojaus

Haittoja

 1. Ei sillä’t eivät sisällä mitään pitkäaikaisia ​​kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia
 2. UX ei ole tarpeeksi ystävällinen natiivisovelluksissa

Hanki PrivateVPN

IpVanishVPN - turvallisin veto Internet-palveluntarjoajien vakoilusta VPN: nä Euroopassa

Nimi saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta palvelu on poikkeuksellisen tehokas. IPVanish on ollut olemassa jo useita vuosia, ja tähän saakka ei ole tullut esiin yhtäkään tiedossa olevaa tapausta, jonka mukaan palveluntarjoaja vuotaa käyttäjätietoja viranomaisille.

ipvanish europelle

Tämän lisäksi IpVanish tarjoaa SOCKS5-web-välityspalvelimen, yli 1000 palvelinta, datapakettisuojauksen ja lisätyn suojan 256-luokan sotilassalausstandardilla. Täydellinen valinta Euro VPN: lle’Se on vähän kallis kuin muut vastaavat palvelut, jotka maksavat 77,99 dollaria vuodessa’arvoinen f-tilaus.

Plussat

 1. Kokonaisvaltainen verkkoturvallisuus taataan VPN-muodossa Euroopalle
 2. OpenVPN- ja L2TP / IPsec-VPN-protokollat
 3. Poista maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto
 4. Rajoittamaton kaistanleveys käytettävissä
 5. Lokiton nollakäytäntö
 6. 40 000+ jaettua IP-osoitetta

Haittoja

 1. Asiakastukitiimi ei ole riittävän ketterä helpottamaan kuluttajien kyselyjä
 2. Ei ilmaista kokeilua

Hanki IPVanish

ExpressVPN - Älä koskaan käännä lokiasi viranomaisille Euroopan VPN-verkon kautta

Kun Turkin viranomaiset halusivat ExpressVPN: n luovuttavan lokinsa, palveluntarjoaja kieltäytyi paljastamasta asiakirjaa koskevassa asiakirjakysymyksessään, että se pitää koskaan lokitietoja. Mikään muu asia ei pystyisi paremmin perustelemaan sitä parhaana ympäri Eurooppaa toimivana VPN: nä, joka lykkää valtion valvontaohjelmia Euroopassa.

EpressVPN Euroopalle

Mutta se’Eikä se, Express VPN voi poistaa Netflix US -sovelluksen, tarjota sinulle 148 palvelimen sijaintia, varmistaa yksityisyyden AES 256 -luokan sotilasalauksella ja tarjota jaetun tunneloinnin valikoivaan tietosuojaan.

Hintalappu vuodelle’Korkean tilauksen hinta 99,99 dollaria ExpressVPN: lle saattaa tuntua hiukan korkealta useimmille käyttäjille, mutta kun otetaan huomioon laitteen tukevuus ja yhteensopivuus laitteiden kanssa, korkeat kustannukset vaikuttavat asianmukaisesti perusteltuina.

Plussat

 1. Paras monipuolinen palveluntarjoaja VPN: llä Euroopalle
 2. Omat sovellukset ja laajennukset selaimille
 3. Vaikea, armeijan luokan salaus
 4. Useiden protokollien tuki
 5. Lokiton nollakäytäntö

Haittoja

 1. Ei erillisiä P2P-palvelimia
 2. Suunnitelmat ovat kalliita

Hanki ExpressVPN

Paras ilmainen VPN-verkko

On erittäin vaikea löytää luotettava ja uskomattoman turvallinen ilmainen VPN tänään’Maailmanlaajuisesti, jossa suurin osa ilmaisista palveluntarjoajista käyttää palveluitaan julkisivuna nauttia kaikenlaisesta tiedonsiirron toiminnasta. Ilmaisten VPN-sovellusten viimeaikainen nousu, etenkin Android-verkkotunnuksessa, on osoitus täsmälleen tästä tosiasiasta.

Markkinoilla on kuitenkin tarjolla erittäin uskottavia ilmaisia ​​palveluita, jotka voivat tarjota sinulle turvallisen yhteyden. Toki, heillä on rajoituksensa, mutta ne voivat olla varmasti hyödyllisiä, jos haluat suojata nimettömäsi verkossa Euroopassa.

Tarkasteltuamme satoja Free Europe VPN -palveluita siellä, olemme vihdoin asettuneet viiteen parhaaseen ilmaiseen VPN-palveluun Euroopassa, joilla on oikeat ominaisuudet, turvalliset ja tarjoavat suuren määrän tiedon kaistanleveyttä käytön helpottamiseksi. Tässä’s BestVPN.co: n luettelo’s Parhaat ilmaiset VPN-palvelut Euroopalle vuonna 2018:

Tunnelbear - tarjoaa suuren määrän palvelimia Euroopassa parhaana ilmaisena VPN-palveluna

Paras ilmainen Eurooppa-VPN käyttäjäystävällisyyden ja tietoturvan suhteen Tunnelbear on paras valinta VPN-suositukselle eurooppalaisille käyttäjille. Tällä palvelulla on karkea tietosuojakäytäntö, jonka on antanut riippumaton tietoturvavalvonta, jonka avulla käyttäjät voivat luottaa täysin VPN: n tarjoamaan.

Paras ilmainen VPN-verkko

Tunnelbear tarjosi huippuluokan salausta ja tiukkaa nollalokkipolitiikkaa, ja hiljattain tehnyt palveluaan entistä turvallisemmaksi poistamalla etunimen vaatimuksen laulaessaan. Se tarjoaa tällä hetkellä laajan laiteyhteensopivien sovellusten valikoiman jokaiselle alustalle, jota on niin helppo käyttää, että edes aloittelijoilla ja ensikertalaisilla ei olisi vaikeuksia palvelun yhdistämisessä ja käyttämisessä.

Tunnelbear-palvelimilla on suuri joukko palvelimia Euroopassa, mikä mahdollistaa nopeammat nopeudet siellä asuville käyttäjille ja lyhentää pingiaikoja.

500 Mt: n dataraja / kuukausi kuitenkin voitti’t salli sinun käyttää palvelua pitkiä aikoja, joten jos haluat enemmän kaistanleveyttä, voit aina saada 1 Gt lisätietoa vain twiittoimalla palvelua tai siirtymällä heidän maksettuihin suunnitelmiin.

Plussat

 1. Yksi turvallisimmista ilmaisista VPN-verkoista Euroopassa
 2. 5 laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti
 3. Tehokas salaus.
 4. Käyttöliittymä on uskomattoman helppo käyttää

Haittoja

 1. Vain 500 Mt / kuukausi tietokatto
 2. Ei sillä’t tukea vertaisverkkoa tai P2P: tä.

WindscribeVPN - mukana tulee sisäänrakennettu mainosten estäjä ja palomuuri

Tämä palvelu paranee vain päivä päivältä. Windscribe’s Ilmainen VPN-palvelu tarjosi jo fantastisen tiedonsiirtonopeuden rajan 10 Gt / kk, mutta nyt voit lisätä siihen jopa 5 Gt kaistanleveyttä, jos twiitit palvelusta.

Windscribe Euroopalle

Anteliaisuus ei kuitenkaan’t lisää siihen kuin jos suosittelisit tätä palvelua ystävällesi ja hän ostaa premium-suunnitelman, tiliäsi päivitetään samalla tavalla.

Jos nämä syyt eivät vieläkään riitä, se julkaisi äskettäin Android-sovelluksensa, joka mahdollistaa laitteen paremman yhteensopivuuden. Windscribe tarjoaa käyttäjille 8 palvelimen sijaintipaikkaa ilmaissuunnitelmassaan Eurooppa-VPN: nä, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen poistamisessa monilla alueilla. Rajoittamaton laiteyhteys on lisätty plus. Ehdottomasti latauksen arvoinen!

Plussat

 1. Sisäänrakennettu Adblocker ilmaiseksi stressitöntä kokemusta VPN-maksuttomana Euroopalle
 2. Rajoittamaton laiteyhteys
 3. 10 Gt: n datakorkki
 4. Tukee P2P / Torrenting-ohjelmaa

Haittoja

 1. Ei sillä’t tuki Avaa VPN
 2. Jaotukset yleiset

Hide.Me - Ei nopeutta nopeille käyttäjille ilmaisina käyttäjinä Euroopan VPN-verkkoina

Monet ilmaiset palvelut siellä kaasunopeuksilla ilmaisille käyttäjilleen priorisoidessaan maksettuja käyttäjiään, mutta Hide.Me ei’t syrjivät tässä suhteessa ja tämä ominaisuus on ylivoimaisesti suurin plussa.

Hide.me VPN Euroopassa

Se tarjoaa tällä hetkellä ilmaisessa suunnitelmassaan 3 palvelinpaikkaa, joihin kuuluvat Kanada, Singapore ja Alankomaat, joten jos käytät sitä Euroopasta, Alankomaiden palvelin takaa arvokkaan suorituskyvyn. Lähes kaikille alustoille tarkoitettujen laiteyhteensopivien sovellusten lisäksi käyttäjät pääsevät ystävälliseen, erittäin reagoivaan ja teknisesti pätevään asiakastukitiimiin, joka on aina paikalla ratkaisemaan mahdollisia ongelmia..

Ainoa tämän palvelun haittapuoli on sen 2 Gt / kuukausi -rajoitus ja yksi laiteyhteyskorvaus kullekin käyttäjälle.

Plussat

 1. Asettaa etusijalle ilmaiset käyttäjät varmistamaan nopeamman nopeuden VPN-muodossa Euroopalle
 2. Uskomaton salausstandardit
 3. Selkeästi ilmaistu nollalokkipolitiikka.

Haittoja

 1. Palvelimet vain 3 maassa
 2. Ei sovellu maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen avaamiseen
 3. Vain laiteyhteys on käytettävissä

Euroopan huonoimmat VPN: t vuonna 2018

Paremman Euroopan alueen VPN-palveluntarjoajien lisäksi on olemassa joitain nimiä, jotka sinun ei tarvitse vain pysyä poissa, mutta suositella myös muille tekemään samoin. Tietojen myynnistä vakoojaan pahin VPN voi olla jopa vahingollisempi kuin ei ollenkaan VPN.

Yritämme täällä BestVPN.co: ssa aina asettaa etusijalle käyttäjien turvallisuuden verkossa ja menemme eteenpäin tämän näkemyksen avulla, joka on välttämätöntä tunnistaa ne palvelut, joita käyttäjien on vältettävä kaikin mahdollisin kustannuksin..

Alla on luettelo Euroopan huonoimmista VPN-verkoista, joihin sinun ei pitäisi koskaan kirjautua, jos otat tietosuojaasi vakavasti etkä aio riskata sitä milloin tahansa:

Onavo Protect

Facebookin omistama VPN, jonka on tiedetty kirjaavan käyttäjän aktiviteetit ja lähettävän sen Facebookille jatkokäsittelyä ja integrointia varten tietoimperiumiinsa. Se jopa vaatii laajoja sovelluslupia, jotka annettujen tietojen mukaan tuomitaan kaikki henkilökohtaiset tietosi.

EarthVPN

Don’Markkinoinnin lingo ei pidä hämätä kyseenalaisella verkkosivustollaan. Tämä VPN lupaa kaikkia hyviä asioita, joita VPN tarkoittaa, kuten lokien pitämättä jättäminen, korkeat salausstandardit ja enemmän, mutta todellisuudessa se ei toimi suurimman osan ajasta. Yhteysnopeudet ovat liian matalat ja sovelluksen suorituskyky on uskomattoman väärä, joten on parempi pysyä siitä poissa.

SurfEasy

VPN, joka nimenomaisesti ilmoittaa voivansa ja jakaa käyttäjän tietosi kolmansien osapuolten kanssa, ei ole VPN, mutta huijaus, joka suoritetaan huijaamaan tietämättömän ja naiivin joukko käyttäjiä, jotka etsivät online-tietoturvaa. SurfEasy on kuuluisa seurantakoodien istuttamisesta ohjelmistoonsa helpottaakseen käyttäjän tietojen seurantaa ja siirtoa. Älä ota tätä VPN: tä, jos otat yksityisyytesi vakavasti.

Parhaiden yleisten VPN-maiden ja -alueiden yleiskatsaus

Maat, joissa on suurin tietolähde, ovat niitä, joihin kohdistuvat eniten hakkerit ja haittaohjelmien hyökkääjät. Merkittävissä Euroopan maissa on enemmän kuin kohtuullinen osuus hakkerointiyrityksistä vuosittain, joten on ehdottoman välttämätöntä antaa niille suosituksia erityisen turvallisista VPN-verkoista parhaan alkuperäisen suorituskyvyn saavuttamiseksi..
Tässä on maakohtainen erittely parhaista VPN-palveluntarjoajista yksittäisille Euroopan maille

Paras VPN Saksalle

On olemassa monia syitä, miksi haluat aloittaa VPN: n käytön Saksassa mahdollisimman pian. Saksa on 14 Eyes -sopimuksen jäsen ja sallii myös sen viranomaisten ja tiedustelupalvelujen valvoa käyttäjien tietojen säilyttämistä. Toisaalta suuri osa YouTuben sisällöstä on sensuroitu Saksaan, joten on korkea aika harkita parhaimman VPN: n käyttöönottoa Saksassa verkkoturvallisuutesi vuoksi..

Tässä on BestVPN.co: n 3 suositusta Saksan VPN: ää:

 1. ExpressVPN - Tarjoaa korkealuokkaisia ​​ominaisuuksia ja auttaa poistamaan maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen Saksassa
 2. NordVPN - Siinä on kaksinkertainen salaus VPN-suojaukseksi Saksassa
 3. PureVPN - Tarjoaa kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia, joissa Onion over VPN -ominaisuus on Saksan paras VPN

Ranskan paras VPN

YK: n komitea merkitsi Ranskan’s tietojen säilyttämistä ja valvontaa koskevat lait “liian laaja tunkeuttavaan valvontaan”, korostamaan maan käyttäjien tukahduttavaa verkkoympäristöä.

Tämän lisäksi Ranska on 14 Eyes Treat -jäsenen jäsen, samoin kuin Saksa, mikä tekee siitä erittäin epävarman maan, jossa käyttäjät voivat mennä suojaamaton verkkoon..

Alla on luettelo parhaista suosituksistamme VPN-palveluille Ranskalle:

 1. IPVanish - Uskomaton P2P- ja torrent-tuki VPN: nä Ranskalle
 2. PrivateInternetAccess - Korkeat salausstandardit ja sisällön vapauttamispalvelut VPN: nä Ranskalle
 3. NordVPN - Tarjoaa parannettuja suojauksenhallintaominaisuuksia VPN: nä Ranskalle

Paras VPN Europe Reddit

PrivateInternetAccess, kuten kaikkialla muualla Redditissä, pysyy käyttäjän suosikkina myös tässä VPN-rajauksessa. Redditin parhaan eurooppalaisen VPN-palvelun megalangassa PIA pysyi vertaansa vailla niiden käyttäjien lukumäärässä, jotka suosittelivat sitä muille. Käyttäjät, jotka ovat edelleen hämmentyneitä siitä, mitä VPN: ää käytetään Euroopassa, voivat myös tarkistaa parhaan reddit vpn: n lisää redditoria varten’s suositukset.

Käyttäjät olivat sitä mieltä, että lukemattomien kokeiltujen VPN-joukkojen joukossa PIA antoi nopeimmat nopeudet. Tämä käyttäjä on Saksasta ja PIA työskenteli siellä hienosti:

Kommentti keskustelusta mikiiway’kommentti keskustelusta "/ r / vpn-suositukset Megathread # 5".

Muut käyttäjät olivat paljon taipuvaisempia suosittuihin ja luotettaviin palveluihin, kuten Torguard VPN, ja huomauttavat, että palveluntarjoaja oli hyödyllinen Netflixin kaltaisten suoratoistopalvelujen lukituksen poistamisessa ja helpotti torrenttioihin perustuvien sivustojen, kuten Popcorn-aika.

Kommentti keskustelusta maxibooh’kommentti keskustelusta "/ r / vpn-suositukset Megathread # 5".

Paras VPN Euroopalle - UKK

Voitko estää VPN: n Pohjoismaissa??

VPN-estäminen on yleinen ilmiö rajoittavimmissa ja autoritaarisissa maissa, kuten Kiinassa ja Iranissa, ja se tapahtuu Deep Packet Inspection -nimisen prosessin kautta. Tätä protokollaa käytetään myös Netflixin kaltaisissa online-suoratoistopalveluissa aktiivisesti VPN-käytön erottamiseen ja estämiseen niiden sivustoilla.

Onko VPN: n käyttö laillista ja turvallista Ranskassa??

Kyllä, VPN: n käyttöönotto, käyttö ja suositus Ranskassa on täysin turvallista ja laillista mainostaaksesi sinun ja muita’online nimettömyys.

Onko VPN: n käyttö Saksassa laillista ja turvallista??

Saksan hallitus ja paikallinen poliisi ovat riittävän avoimia VPN: ien käytön laillistamiseksi ja ottaen huomioon nykyisen aikakauden suurten valvontaohjelmien määrän, on korkea aika aloittaa Saksan parhaan eurooppalaisen VPN: n käyttö suojautuaksesi verkossa..

Paras VPN Euroopassa

johtopäätös

Huolimatta siitä, että Euroopan viranomaiset ovat hyväksyneet uuden lainsäädännön käyttäjien yksityisyyden suojelemiseksi Facebook Cambridge Analytica -skandaalin puhkeamisen jälkeen, on vielä tehtävä paljon, jotta verkkotunnus voidaan täysin suojata kaikenlaiselta tietojen pilaantumiselta..

Käyttäjät ovat edelleen alttiita yksityisille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille, jotka yrittävät tallentaa kohtuuttomia määriä käyttäjätietoja. Paras veto siitä, että tästä sotkusta on edelleen parhaan eurooppalaisen VPN: n ja turvallisten Internet-käytäntöjen käyttö, jota ilman, tietojesi mahdollisuus käyttää sinua vastaan ​​on todellakin erittäin suuri.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me