Paras VPN Chromebook 2020: lle – Pidä tietosi aina turvassa!

Tässä nopeatempoisessa maailmassa, jota nyt hallitsee digitaalinen kosmos, tarvitaan uusia tekniikoita, jotta elämästä olisi yksinkertaisempaa ihmisille. Tämän perusteella Google loi kuuluisan Chromebookin, joka on edullinen kannettava tietokone, joka on erittäin kuuluisa budjettitietoisten, matkailijoiden ja opiskelijoiden keskuudessa. Käyttämästäsi alustasta / laitteistosta riippumatta online-palveluihin luottaminen herättää kuitenkin joitain yksityisyyden huolenaiheita, koska kaikki tiedot ovat vaarana vuotaa tai valtion valvontaa. Täältä löydät parhaan VPN: n, joka tarjoaa sinulle luettelon parhaista VPN-laitteista Chromebookille, jotta ne voivat käyttää verkossa mahdollisimman suurta nimettömyyttä.!


Mikä on Google Chromebook?

Chromebook on uuden sukupolven kannettavia tietokoneita, ja se saapuu markkinoille 15. kesäkuuta 2011. Se on uskomattoman kevyt, vähän virtaa kuluttava ja tarjoaa nopeita nopeuksia laskutoimitusten suorittamiseen heti. Chrome OS: n käyttöjärjestelmä on myös suunniteltu käytettäväksi ensisijaisesti Internetissä, sillä suurin osa sen asiakirjoista ja sovelluksista elää ja toimii pilvessä. Se on kaikenlainen erilainen kannettava tietokone, joka antaa sinulle Googlen PARHAAN’ominaisuudet, muutamalla painikkeella.

Mikä on Google Chromebook?

Kuinka Google Chromebook eroaa muista kannettavista ja kannettavista tietokoneista?

Verrattuna Mac- ja Windows 10 -kannettaviin, Chromebook kuuluu kokonaan eri luokkaan. Ne ovat CLOUD-koneita, joilla on oma luokka, lähinnä kuuluisa liikkuvuudestaan ​​ja nopeudestaan. Toisaalta tavalliset kannettavat ja muistikirjat toimivat tiukasti offline-tilassa. Myöhemmin he sijoittuvat toisiin kriteereihin. Mikä tekee Chromebookista niin erityisen?

Kuinka Google Chromebook eroaa muista kannettavista ja kannettavista tietokoneista?

Kaikki oikeasti! Nämä merkittävät laitteet ovat melkein kokoisia ultrakirjoja, jotka ylpeilevät ohutrakenteella ja täynnä pitkää luetteloa ominaisuuksista. Ne ovat hyvä valinta kannettavien tietokoneiden ensimmäistä kertaa omistajille ja sijoittuvat usein korkealle koulutuksen maailmassa. Tuotemerkkejä, jotka tarjoavat Chromebookeja, ovat Samsung, HP, Asus ja Acer, jotka kaikki käyttävät Chrome-käyttöjärjestelmää. Virtaviivaistettu toiminta, kohtuuhintaisuus, kiillotettu käyttöliittymä, yhden sijainnin Google-palvelut ja Cortana-tuki ovat heidän tärkeimpiä myyntipisteitä..

Onko tietosi suojattu Chromebookilla?

Tämä on hankala kysymys, johon on vastattava, kun otetaan huomioon, että riippumatta käyttämästäsi alustasta, jos haluat hyödyntää hyvää tietoturvaa - se alkaa siitä, kuinka hallitset omia tietojasi. Chromebookien tapauksessa tämä vaatii oman Google-tilisi suojaamista oikein, koska kaikki pienet toimenpiteet ja tehtävät suoritetaan sen kautta. Siksi sinun on lisättävä vahva salasana parhaan mahdollisen suojauksen saavuttamiseksi, samoin kuin kaksifaktorisen todennuksen määrittäminen, joka vaatii koodin kirjautumiseen Google Authenticator -sovelluksesta.

Onko Chromebook suojattu

Turvallisuuden ja yksityisyyden lisäämiseksi entisestään, on käytettävä useita parannuksia ja kokoonpanoja. Rajoita kirjautumistiedot vain yhdelle tilille Chromebook-asetuksissa, jotta luvattomat henkilöt eivät koskaan pääse käyttämään kannettavaa tietokonettasi tai siinä olevia tietoja. Voit myös halutessasi antaa Googlelle vähemmän tietoja vaihtamalla oletusselaimesi nykyään kuuluisaan, DuckDuckGo-tietosuojaan keskittyvään hakukoneeseen, joka ei seuraa tietojasi tai kirjaa mitään yhteyden / istunnon tietoja.

Tarvitsetko todella parasta VPN-verkkoa Chromebookille?

Nyt tiedät kuinka parantaa Chromebookien turvallisuutta. Takaako yllä mainittu mukauttaminen myös täydellisen verkkoturvallisuuden? Ei oikeastaan! Siksi sinun on investoitava VPN-ratkaisuun lisätäksesi nimettömyyttäsi verkossa ja vähentääksesi tiedonvuotojen mahdollisuutta. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, miksi tarvitset parasta VPN-verkkoa Chromebookille:

 • Estä seuranta / valvonta - Monissa maissa on tiukat Internet-lait, minkä vuoksi hallitusten on pakko vakoilla henkilökohtaista toimintaa. Internet-palveluntarjoajilla on oikeus seurata / kirjata kaikkia tietojasi laillisesti, ilman lupaa. Paras VPN-käyttö Chromebookille varmistaa, että tietosi ovat piilossa kokonaan!
 • Suojaa julkisia Wi-Fi-verkkoja - Chromebookit vaativat Internet-yhteyden käyttääkseen kaikkia ominaisuuksiaan. Jos olet matkustaja ja käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä’Paljon, Chromebookiin parhaan VPN: n käyttö on hyvä valinta estämään snookausta tai hakkerointia, varmistamalla, että tietosi ovat turvassa yleisön silmissä.
 • Poista suoratoistosivustojen lukitus heti - Jos haluat suoratoistaa tietyn elokuvan / TV-ohjelman Chromebookillasi, saatat usein kohdata sivustoja, jotka asettavat maantieteellisiä rajoituksia. Paras Chromebookin VPN auttaa poistamaan näiden premium-sivustojen eston tarjoamalla sinulle pääsyn täydellisiin sisältökirjastoihin.
 • Harjoittaa P2P / torrentia - Tekijänoikeusloukkauksia koskevat lait estävät käyttäjiä harjoittamasta mitä tahansa P2P / Torrent-toimintaa Chromebookeissa tai muissa Internet-yhteensopivissa laitteissa. VPN: t peittävät IP-osoitteesi ja peittävät henkilöllisyytesi, mikä helpottaa torrenttien turvallista lataamista.

Ominaisuudet Voit etsiä parhaan Chromebookin VPN: n

Kun haluat löytää parhaan Chromebookille tarkoitetun VPN: n, saatat kohdata valtavan luettelon vaihtoehdoista markkinoilla, sekä maksettuja että ILMAISIA. Et voi kuitenkaan vain kirjautua mihinkään palveluun ja sinun on suoritettava due diligence. Tämä edellyttää tietämistä tietyistä Chromebookien käyttöominaisuuksista, joihin kuuluvat muun muassa:

 • Yhteensopivuus - Verrattuna PC: n VPN: ään, kaikki tarjoajat eivät tarjoa tukea Chromebookelle. Koska käyttöjärjestelmä perustuu Linuxiin, mutta sen rakenne on erittäin erilainen, et voi vain ladata Linux-versiota. Muista kirjautua palveluntarjoajan kanssa, joka tarjoaa omistetun sovelluksen Chrome-käyttöjärjestelmälle.
 • Hakkuut - Jos VPN: t harjoittavat lokitoimintaa ja tallentavat yhteys- / istuntotietosi, se määrittelee ensisijaisesti koko rekisteröinnin tarkoituksen. Varmista, että valitsemallasi parhaalla mahdollisella Chromebook-VPN: llä on tiukat kieltäytymiskäytännöt maksimaalisen online-suojauksen takaamiseksi.
 • Nopeus - Viimeinen tarvitsemasi asia on huono nopeus, kun käytät Internetiä Chromebookillasi. Se ei vain ärsytä, vaan myös tekee tehtävien lataamisesta / suoratoistamisesta uskomattoman stressaavaa. Valitse vain Chromebookin VPN, jolla on todistettu maine vahvoista suorituskyvystä ja nopeista palvelimista.
 • Palvelimet - Koska Chromebook-käyttäjät ovat levinneet ympäri maailmaa, on välttämätöntä, että valitsemasi palveluntarjoaja ylpeilee valtavalla palvelintietokannalla, jolla on runsaasti paikkoja ympäri maailmaa. Tämä helpottaa pääsyä maantieteellisesti rajoitettuihin verkkosivustoihin parhaan Chromebookin VPN: n kautta.

Paras VPN-verkko Chromebookille

Parhaat Chromebookin VPN: t vuonna 2018

Ymmärrämme, että voi joskus olla uskomattoman ravittavaa löytää tarjoaja, joka parhaiten vastaa budjetti- ja Chromebook-vaatimuksiasi, etenkin koska Internetissä on valtava luettelo vaihtoehtoja. Vaikeuksien vähentämiseksi olemme laatineet luettelon Chromebookin parhaista VPN-verkoista yllä mainittujen tekijöiden perusteella, jotka tarjoavat kaiken kaikkiaan huomattavan suorituskykyisen:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

CyberGhost - luotettava työpöytäsovellus ja Chrome-laajennus

Romaniassa sijaitseva CyberGhost tarjoaa omistetun sovelluksen Chrome OS -käyttäjille, joka on uskomattoman helppokäyttöinen ja tarjoaa houkuttelevan suunnittelun. Se käyttää vahvaa OpenVPN-salausta maksimaalisen turvallisuuden saavuttamiseksi ja tarjoaa mahdollisuuden yhdistää viiteen laitteeseen samanaikaisesti tarjoamalla 30 päivän vaivatonta rahat takaisin -takuua ja 7 päivän ilmaisen kokeilun. Lisätietoja saat yksityiskohtaisesta oppaastamme CyberGhost-katsauksessa.

Paras VPN-verkko Chromebookille

Plussat

 1. Omistettu sovellus Chrome-käyttöjärjestelmälle.
 2. Saatavana Chrome-laajennus.
 3. Globaali kattavuus: 800 palvelinta.
 4. Useita yhteyksiä 5 laitteessa.
 5. Zero Logging Policy.

Haittoja

 1. Nopeudet voisivat olla nopeampia.

Hanki CyberGhost

ExpressVPN - erinomainen tietoturva / tietosuoja Chromebook-käyttäjille

ExpressVPN täyttää hyvin Chromebook-käyttäjien vaatimukset tarjoamalla manuaaliset asennusohjeet VPN-verkkojen määrittämiseen Chrome-käyttöjärjestelmälle. On jopa ExpressVPN-Chrome-selain, joka on täyskäyttöön tarkoitettu työpöytäsovellus, jota käyttäjät voivat käyttää. Rekisteröityessäsi saamiasi ominaisuuksia ovat kolme samanaikaista yhteyttä, P2P / Torrenting, WebRTC Protection ja Automatic Kill Switch. Don’Älä unohda lukea päivitettyä ExpressVPN-arvosteluamme.

ExpressVPN Chromebookille

Plussat

 1. OpenVPN Chrome Android -sovellus.
 2. Vastuullinen asiakaspalvelu.
 3. Manuaaliset Chromebook VPN -oppaat.
 4. Palvelimet 84 maassa ympäri maailmaa.
 5. Ei käyttölokeja maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi.

Haittoja

 1. Kalliita kuukausisuunnitelmia.

Hanki ExpressVPN

VyprVPN - erinomaiset nopeudet suoratoistoon / torrenttiin Chromebookeissa

Vaikka VyprVPN: ltä ei ole saatavana sovellusta, tarjoaja tarjoaa erityisen L2TP-asennusoppaan Chrome-käyttöjärjestelmälle, joka toimii suuresti sen palvelun kanssa. Saat käyttöoikeuden 70 maan palvelimiin yhdessä SmartDNS-ominaisuuden kanssa ja “Kameleontti” varkainteknologia, joka lisää turvallisuuttasi, etenkin jos haluat käydä paikoissa, kuten Iran tai Kiina. Sinulla on jopa 30 päivän palautustakuu käytettävissä.

VyprVPN Chromebookille

Plussat

 1. L2TP Chromebook -asennusopas.
 2. On oma palvelininfrastruktuuri.
 3. “Kameleontti” tekniikka.
 4. Ei yhteys- / istuntolokeja.
 5. 30 päivän rahat takaisin takuu.

Haittoja

 1. Ei tue Bitcoinia.

Hanki VyprVPN

Puskuroitu - huomattava nimettömyys suodattamattoman Internetin tutkimisessa

Muiden palveluntarjoajien tavoin ei ole omaa Chrome OS -sovellusta, jota voit käyttää Chromebookissa. Palvelu tarjoaa kuitenkin L2TP-tukea oppaiden muodossa. Siellä on jopa “Satama löytö” -ominaisuus, jonka avulla voit kirjautua sisään Wi-Fi: hen heti lentokentillä ja hotelleissa. Saatavilla on myös ilmainen kokeiluversio ja 30 päivän rahat takaisin -takuu. Paras osa kaikkea: hyödynnät nopeita nopeuksia!

Puskuroitu Chromebookille

Plussat

 1. L2TP-tuki Chrome-käyttöjärjestelmälle.
 2. Automaattinen tappikytkin.
 3. Palvelimet 41 maassa.
 4. 24/7 live-chat-tuki.
 5. Nopeat yhteydenopeudet.

Haittoja

 1. Jotkut yhteyslokit

Hanki puskuroitu VPN

NordVPN - yksityisyyteen keskittyvä VPN-sovellus Chromebook-käyttäjille

Panamassa sijaitseva NordVPN on luultavasti turvallisin vaihtoehto Chromebook-käyttäjille, jotka eivät halua tietojensa kirjautuneen tai vuotaneen valtion virastoihin. Kaikki tiedot on suojattu Panamalla’kuluttajansuojalaki. Saat edelleen vahvan turvallisuuden a “Tupla-hop” palvelu, joka reitittää VPN: n kahdelle eri palvelimelle yksityisyyden lisäämiseksi. Lue kattava NordVPN-arvostelu.

NordVPN Chromebookille

Plussat

 1. Chromen lisäosa saatavilla.
 2. 30 päivän palautuskäytäntö.
 3. Kuusi samanaikaista yhteyttä.
 4. Nolla lokien tarjoaja.
 5. 4189 palvelinta 62 maassa.

Haittoja

 1. Kallis hinnoittelu.

Hanki NordVPN

Parhaat VPN-verkot ilmaiseksi Chromebookille

Jos etsit parasta VPN-verkkoa Chromebookille, mutta et voi varaa yllä mainittujen premium-palveluiden kustannuksia, voit aina luottaa ilmaisiin palveluntarjoajiin. Tietysti et saa samanlaista tietoturvaa ja yksityisyyttä, mutta on joitakin ILMAISIA VPN-verkkoja, jotka toimittavat ylimääräisen mailin toimittaessasi sinulle laadukasta tuotetta. Näitä ovat muun muassa:

 1. Windscribe.
 2. TunnelBear.
 3. Piilota minut.

Parhaat VPN-laajennukset Chromebookille

Vaikka on paljon viisaampaa luottaa omaan VPN-sovellukseen Chrome OS: lle, monilla käyttäjillä on mukavampaa käyttää selainlaajennusta. Tämä on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat poistaa verkkosivustojen lukituksen heti ja siirtää palvelimia suoraan selaimessa. Alla on muutama ehdotus, jos etsit parhaita Chrome-selaimen VPN-laajennuksia:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. PrivateVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. Windscribe.
 8. CyberGhost.
 9. Browsec
 10. Yksityinen Internet-yhteys (PIA).

Kuinka asentaa VPN Chromebookiin

Jos löydät CyberGhostista vastaavan Chrome-sovelluksen, VPN: n määrittäminen on yhtä helppoa kuin alkuperäisen ohjelmiston lataaminen ja sitten asennuspainikkeen napsauttaminen. Jos haluat kuitenkin asentaa VPN: n manuaalisesti Chromebookiin, sinun on käytettävä monimutkaista prosessia. Seuraavassa korostetaan kaikkia VPN: n asentamisen vaiheita Chromebookille:

Paras VPN ilmaiseksi Chromebookille

 • Hanki CA-varmenne VPN-palveluntarjoajalta ja säilytä se paikallisessa tallennustilassa.
 • Avaa uusi välilehti Chrome-selaimessa ja kirjoita osoiteriville chrome: // asetukset / sertifikaatit.
 • Napsauta sivun yläosassa “Viranomaiset” välilehti ja paina sitten “Tuonti” nappi.
 • Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jolla varmennetaan, että olet “Totuus tähän todistukseen”. Paina OK-painiketta.
 • Odota varmenteen tuontia ja asennusta. Nauti VPN: n käytöstä.

Google VPN -palvelu vs. paras Chromebookin VPN

Kaikissa Chromebookeissa on Google “Wi-Fi-avustaja”, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden verkkoihin heti ja turvallisesti. Google VPN on osa tätä palvelua, joka salaa Internet-yhteytesi ja estää snooppereita ja hakkereita huijaamasta Wi-Fi-verkkoa heti pakettien nuuskumalla tai linkittämällä en “ilkeä kaksonen” hotspot. Vaikka palvelu on saatavana ILMAISEKSI, siitä puuttuu lukuisia etuja, joita tarjoavat kolmansien osapuolien tarjoajat, kuten:

Parhaat VPN-laajennukset Chromebookille

 • Geo-huijaus sijaintisi.
 • Harjoittelu P2P / Torrent-aktiviteetteihin.
 • Internet-toimintosi piilottaminen Internet-palveluntarjoajilta ja valtion virastoilta.

Paras VPN-verkko Chromebookille

Paras VPN Chromebookille - UKK

Parhaan Chromebookiin tarkoitetun VPN-verkon käyttämisessä saattaa ilmetä monia ajatuksia siitä, kuinka se voi suojata henkilöllisyyttäsi tai parantaa tietoturvaa. Yksi yleisimmistä kyselyistä, joita meiltä kysytään, ovat:

Tukeeko Chromebook Android VPN -sovelluksia?

Koska Chromebookit toimivat Chrome-käyttöjärjestelmässä, tuettujen Android VPN -sovellusten mahdollisuudet ovat hyvin rajalliset. Vaikka kannettava tietokone tukee kahta tärkeätä protokollia: OpenVPN ja L2TP / IPSec, alustalla on vielä pitkä matka Android-sovellusten hyväksymiseen..

Onko ilmaisen VPN: n käyttö turvallista Chromebookilla?

Yleisesti ilmaisilla palveluilla on pilaantunut maine, koska ne kattavat palvelimien ja tukien kustannukset muilla menetelmillä, kuten mainoksilla ja jäljittäjillä. On kuitenkin vielä muutamia turvallisia vaihtoehtoja, jotka todella vievät ylimääräisen mailin pitämällä aktiviteettisi yksityisenä ja turvallisena.

Välilehden siirtäminen Chromebookista Chromecastiin?

Avaa Chrome-selain ja napsauta oikeassa yläkulmassa “Lisää näyttelijöitä”. Esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään valitsemaan laite, jonka haluat lähettää “Cast” on. Kun olet valinnut, valitse, haluatko jakaa koko näytön vai vain Chromen nykyisen välilehden. Sen yksinkertaisuus nimeltään Chromecast.

Asioiden kääriminen

Jos haluat pitää henkilöllisyytesi turvassa Chromebookia käytettäessä, on välttämätöntä käyttää VPN-palvelua. Toivomme, että parhaat Chromebook-VPN-oppaat auttavat sinua löytämään sopivan vaihtoehdon, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Älä kuitenkaan epäröi pudottaa kommenttia, jos sinulla on ongelmia tai sinulla on parempia ehdotuksia. Voit vapaasti jakaa artikkelin ystävien ja perheenjäsenten kanssa!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me