Paras VPN Chrome 2020: lle – mukana VPN-laajennukset Chrome-laajennuksille

Suosituin selain, Google Chrome, on hallinnut juurikaan jo vuosia. Se on nopea, pirteä ja tekee Internetin selaamisesta arvokkaan kokemuksen. Paras osa kaikkea: selainta voidaan räätälöidä jopa sinun tarpeitasi ja käyttösi tarpeita varten “Chromen laajennukset”.

Näiden arvokkaiden selaintyökalujen joukossa ovat parhaat VPN-tuotteet, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä online-turvallisuuden ja yksityisyyden hyödyntämisessä. Se vahvistaa selauskokemusta kuin mikään muu. Chrome-VPN-laajennukset online-TV: n lukituksen poistamisesta IP: n suojaamiseen Torrentin aikana voivat tarjota lukemattomia etuja pääsylle rajoittamattomaan Internetiin.

On kuitenkin tärkeää, että valitset oikean laajennuksen. Lisätietoja tästä, tutustu tähän BestVPN.Con kattavaan parhaaseen VPN for Chromen oppaaseen, joka sisältää huippuluokan maksettuja ja ilmaisia ​​VPN-laajennuksia, asennusoppaita, usein kysyttyjä kysymyksiä!

paras vpn kromille

Contents

Mikä on paras Chromen VPN?

Google Chromen tulon jälkeen siitä on tullut olennainen selain lähes kaikissa käyttöjärjestelmissä ja maissa. Selaimen kevyt luonne mahdollistaa saumattoman Internet-kokemuksen, joka edistää Chromen käyttöä’s vallan nousu.

Kuten kaikissa muissakin tietokonesuunnittelun suosituissa ohjelmissa, kuten Windows ja Android, Chrome kuitenkin suurin osa haittaohjelmaaktivisteista tyhjentää temppujensa. Selain voi saada tartunnan manipuloivilla skripteillä ja haittaohjelmilla.

Tämä estää koko selauskokemusta, koska joudut kohtaamaan kiusallisia verkkosivustojen uudelleenohjauksia, merkityksettömiä ponnahdusikkunoita / ilmoituksia ja automaattisia aloituksia. Paras työkalu, joka suojaa sinua tällaisten ongelmien uhriksi, on välttää haittaohjelmien tartunnan saaneiden linkkien ja latausten välttämistä, mutta VPN: t eivät ole liian kaukana.

VPN-palvelimet palvelevat monia tarkoituksia, kuten suojaa nimettömyyttäsi verkossa, suojaa arvokkaita tietoja luvattomalta tunkeutumiselta, avaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön ja peittää IP-osoitteesi. Mikä tekee näistä palveluista hienoja, on se, että nyt voit jopa saada sen Chrome-laajennuksena, mikä takaa turvallisemman selauskokemuksen.

Niille teistä, jotka don’Tietää vielä, Chromella on laajennuksia, kuten Android-älypuhelimilla ja iOS: llä on sovelluksia ja oma myymälä. Nämä laajennukset antavat sinun rakentaa enemmän toimintoja ja lisätä vähän mukautuksia selaimeesi palvelemaan tarpeitasi. Haluatko tietää, mitä etuja Chrome VPN tarjoaa sinulle? Jatka lukemista!

Parhaat Google Chromen VPN-edut:

Uskottava, korkealaatuinen VPN voi laajentaa Chromeasi’työkykysi ja tarjoavat sinulle enemmän monipuolisuutta tutkia Internetiä turvallisesti ja nimettömästi. Tässä’miten VPN: t voivat tarkentaa selailukokemustasi Chromessa:

 1. Poista online-TV: n esto
 2. Tarjoa huippuluokan tietoturva salauksen ja moniprotokollatuen avulla
 3. Säästä rahaa verkkokauppasivustoilla huijaamalla IP-osoitteitasi
 4. Antaa sinun olla suojassa haittaohjelmahyökkäyksiltä
 5. Mainosten estoominaisuudet tekevät kokemuksesta vähemmän turhauttavan

Mitä pitää ottaa huomioon parhaassa Chromen VPN-verkossa? Meidän arviointikriteerimme

Vaikka mikä tahansa VPN voidaan yhdistää Chromen kanssa, kaikki eivät pysty käyttämään sellaista kokemusta, joka sopisi parhaiten alustalle. Kun olemme tarkistaneet satoja VPN-kirjoituksia jättäessään tämän arvostelun Paras VPN-selain, tässä’s kuinka suuri painotus jokaiselle tekijälle annettiin (meillä on 5 tähden yläraja):

Hyvin muotoiltu laajennus - (2 tähteä)

Tärkeimmät arviointikriteerit kaikille VPN: lle, jotka sisältyvät tähän Chrome-selaimen parhaan VPN: n luetteloon, olivat toimivien ja saumattomien laajennusten saatavuus.

Yhteensopivia sovelluksia tai laajennuksia on aina vaikea kehittää ja vielä vaikeampaa optimoida täydellisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Huonosti suunnitellut laajennukset voivat hidastaa selainta ja muuttaa Chromen selauskokemuksen painajaiseksi!

Kaksi tähteä ei ole yksi toimivan Chrome VPN -laajennuksen saatavuudesta ja toinen laajennuksen yhteensopivuusasteelle ja saumattomalle integroinnille..

Turvallisuus - (1 tähti)

Jos VPN ei ole suojattu, se ei ole tietosuojatyökalu, se on huijaus. On monia tekijöitä, jotka jatkavat VPN: n turvattamista, ja näihin katsomme välttämättömiä:

 1. Salaustaso - AES 256 -salaus (Tämä ei voi jakaa, ellei joku sijoita biljoonia dollareita)
 2. Usean protokollan tuki - On tuettava OpenVPN- ja L2TP-protokollaa (turvallisimmat protokollat)
 3. Kill Switch - Suojaa yksityisyyttäsi äkillisen katkaisun yhteydessä
 4. DNS- ja IPV6-vuodonsuojaus - IP-vuodot ovat väärää tietoa, ja emme tiedä’t anteeksi heille

Muut valinnaiset ominaisuudet, kuten Split Tunneling, Onion-over-VPN ja Double VPN, voivat parantaa tietoturvaa entisestään ja parantavat ehdottomasti VPN: ää’S sijoitus.

Maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen poistaminen - (1 tähti)

Tuoreen raportin mukaan pääsy geo-rajoitettuun sisältöön on edelleen tärkein syy hankkia VPN. Chromen käyttäjille parhaan Chrome-selaimen VPN: n on voitava ohittaa nämä sisältörajoitukset tarjoamalla vankka palvelinpohja, jonka avulla voit katsella mitä tahansa mistä tahansa.

Zero Logs Policy - (1 tähti)

Google, Facebook ja valtion virastot lähettävät jo sinulle kaikenlaista tietoa ja VPN-palvelu, joka täyttää heidän pyyntönsä, ei koskaan anna peukaloa meidän päästämme. Kaikentyyppiset lokit, olipa kyse sitten yhteyden aikaleimoista, IP-osoitteista, kaistanleveyden käytöstä tai jopa henkilökohtaisista tiedoista, voivat saada käyttäjän vaikeuksiin, jos ne tallennetaan millään tavalla.

Chromen käyttäjän istunnon tiedot ovat vielä arvokkaampia, koska selaushistoriasi ja verkkosivustojesi vierailulistasi ovat potentiaalinen kultakaivos kaikille snooperille tai hakkereille. VPN, jolla on nimenomaisesti ilmaistu nollalokkikäytäntö, on se, mitä odotamme tässä parhaassa Chrome-selaimen VPN-katsauksessa.

Paras Chromen VPN vuonna 2018:

Maksettujen VPN-verkkojen osalta voit olla varma, että ne hyödyntävät hyvää vastinetta kaikilla näkökohdilla verrattuna ilmaisiin vastaaviin. Hyvä VPN-palvelu saattaa maksaa sinulle rahaa, mutta se tarjoaa vertaansa vailla olevat ominaisuudet ja uskottavuuden esimerkiksi emme tiedä mitään ilmaista VPN-palvelua, joka voi estää Netflix USA: n estämisen mistä päin maailmaa tahansa.

Chromen käyttäjille Maksetut VPN-verkot ovat mistä löydät parhaat VPN-laajennukset ja antavat sinulle mahdollisuuden käyttää turvallisempaa ja vähäisempiä yksityisiä selauskokemuksia. Tarjoaa korkeatasoisen tietoturvan, nollalokkikäytäntöjä, ilmaisia ​​kokeiluja, laajan valikoiman uusia ominaisuuksia ja ennen kaikkea Chromen kanssa yhteensopivia laajennuksia.

Tässä on 5 suosituinta maksettua VPN: ää Chrome-laajennukselle vuodelle 2018:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

1. ExpressVPN - paras VPN Chrome-selaimellesi

Tämä on yksi VPN, joka voitti’t olla poissa ylimmästä VPN-luettelosta alustasta riippumatta, ja asiat eivät ole myöskään aivan erilaisia ​​täällä. ExpressVPN: llä on vuosien ajan ollut markkinoiden uskottavuutta korkealuokkaiselle palvelulle, eikä tämän palvelun tiedosta ole tiedossa, toisin kuin monissa muissa vastaavissa vertais VPN-palveluntarjoajissa..

Paras VPN-arvostelu, ExpressVPN’Chromen lisäosaa voidaan käyttää saumattomasti Windowsissa, Macissa ja jopa Linux-käyttöjärjestelmässä. Sen käyttöliittymä ja UX on suunniteltu asettamaan kaikki ominaisuudet helposti saavutettavissa. Sen laajennus on mobiiliystävällinen, mikä tekee siitä parhaan valinnan laitteen suojaamiseksi luotettavalla VPN-verkolla Chrome Androidille.

ExpressVPN Chromelle

Jokainen, amatööristä ammattilaiselle, voi helposti vaihtaa mihin tahansa 148 palvelimesta, jotka sijaitsevat 94 maassa, samalla kun heidät on suojattu tappauskytkimellä, AES 256 -salauksella, DNS-vuodonsuojauksella, WebRTC-lohkolla ja nollalokin käytännöllä. Se jopa estää kaiken tyyppiset maantieteellisesti rajoitetut sivustot milloin tahansa, missä tahansa, joten se on yksi palveluista, joka voi itse väittää tarjoavansa tämän palvelun käyttäjille.

Sen kotipaikka on Brittiläiset Neitsytsaaret, joka on tietoystävällinen maa. Poikkeuksellisten turvaominaisuuksien ohella ExpressVPN-käyttäjät voivat käyttää myös 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa livekeskustelua, jos he joutuvat vaikeuksiin. Kuukausittainen tilaaminen maksaa sinulle 12,95 dollaria, kun taas 6 kuukauden suunnitelma asettaa sinulle takaisin 59,95 dollaria kerran laskutettuna. Paras suunnitelma ExpressVPN: ssä on kuitenkin vuosisuunnitelma, joka maksaa 99,95 dollaria kerran laskutettuna. (Lue yksityiskohtainen expressvpn-arvostelu)

Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja Chrome-laajennus voidaan ladata täältä. ExpressVPN: n ylimääräisen Chrome-laajennuksen luokitus on 5 tähteä.

Plussat

 1. Omistettu Chrome-lisäosa
 2. Lokiton nollakäytäntö
 3. Perustuu tietoystävälliseen maahan
 4. Nopea asiakastuki saatavana
 5. Automaattinen tappajakytkin ja NAT-palomuuri
 6. Rajoitettu ilmainen kokeiluversio on saatavilla
 7. 30 päivän rahat takaisin -takuu maksetuille aloittelijoille.
 8. Sotilasluokan 256 AES-salaus

Haittoja

 1. Hinnoittelu on edelleen kallista verrattuna vastaaviin palveluihin
 2. Vain 3 samanaikaista laiteyhteyttä käytettävissä

Hanki ExpressVPN

2. NordVPN - kevyt Chrome-laajennus, joka on täydellinen suojatulle selaukselle

Hiukkaset turvaominaisuudet ja erinomainen käyttöympäristöyhteensopivuus tekevät NordVPN: stä’s Chrome-laajennus, yksi parhaista vaihtoehdoista siellä oleville käyttäjille. Sen Chrome-laajennus on uskomattoman kevyt ja ei’t hidasta selaimen nopeutta liikaa pilataksesi koko kokemuksen.

Paras osa NordVPN: stä on sen kyky poistaa esto maantieteellisesti rajoitetuilta sivustoilta, kuten netflix, hämmästyttävän palvelininfrastruktuurin kautta, joka on levinnyt yli 60 maahan ja tarjoaa yhteensä 3359 palvelinta. Siinä on jopa SmartPlay-ominaisuus online-TV-harrastajille, jotta he saavat aikaan muokkaamattoman katselukokemuksen.

Kromi NordVPN

Sotilaallisen AES 256 -salauksen ja useita protokollia tukevan tuen lisäksi käyttäjät pääsevät myös DoubleVPN-, CyberSec- ja Kill Switch -ominaisuuksiin. Tämä osoittaa edelleen, kuinka paljon monipuolisuutta tämä palvelu tuo pöydälle, jotta VPN-käyttäjät voivat lisätä, laajentaa tai monipuolistaa tietoturvaaan verkossa. (Katso tämä yksityiskohtainen norvpn-arvostelu)

NordVPN: llä on tiukka nollalokkipolitiikka, eikä tämän väitteen osalta ole tapahtunut luottamuksen loukkauksia, joten voit olla varma, että tämä on riittävän turvallinen VPN suositellaan. Kaksivuotinen suunnitelma on paras vastine rahalle, joka saapuu vain 79 dollarilla, joka laskutetaan kerran 24 kuukauden liittymäkautena.

Kuukausittainen suunnitelma on vähän kallis 11,95 dollarilla, kun taas vuosittaista suunnitelmaa voidaan myös harkita, ja se maksaa sinulle 69 dollaria laskutettavaksi kerran 12 kuukauden tilausjaksolta. NordVPN ansaitsee täydet viisi tähteä loppupäästämme, koska tässä Chromen VPN: ssä ei ole heikkouksia.

Plussat

 1. Omistettu Chrome-laajennus
 2. Ilmainen kokeilujakso
 3. Kaksinkertainen salaus
 4. 3359 palvelinta yli 60 maassa
 5. Bitcoin hyväksytty
 6. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- ja SSTP-protokollat
 7. SmartPlay-ominaisuus verkkosivustojen suoratoistoon

Haittoja

 1. Korkeasti hinnoiteltu 11,95 dollaria / kk, hengähdystaukoa käytettäessä vain pitkäaikaisissa suunnitelmissa

Hanki NordVPN

3. PureVPN - edullinen, silti tehokas VPN Chrome-selaustarpeitasi varten

Uskomattoman halvin VPN, joka tarjoaa kaikki huippuluokan ominaisuudet, PureVPN on paras Chrome-käyttäjille budjetilla. PureVPN lisäsi äskettäin Chrome-laajennuksen tarjoamalla kaikesta puoleen hintaan verrattuna muihin samankaltaisilla ominaisuuksilla varustettuihin VPN-verkoihin..

Jos etsit VPN: ää, joka voisi avata maantieteellisesti rajoitetun sisällön kaikkialta mahdollisimman optimoidulla tavalla, haku päättyy tähän. PureVPN antaa sinun lähettää sisältöä yli 30 maasta yli 40 tuetulla kanavalla.

PureVPN Chromelle

PureVPN ei ole laiminlyönti myös muissa ominaisuuksissa, sillä se tarjoaa käyttäjille pääsyn 750+ palvelimelle 140 maassa, DDoS-suojaus, NAT-palomuuri, Split Tunneling, AES 256 -laatuinen salaus, moniprotokollainen tuki jokaisella palvelimella ja vielä enemmän.

Tällä palvelulla on kuitenkin vain yksi haitta. PureVPN pitää tietyn tyyppisiä lokitiedostoja, kuten IP-osoitteita, mutta jos etsit palvelua, joka vain vapauttaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön budjetissa ja’t haittaa mitään laitonta, niin olet turvassa tämän palvelun kanssa.

PureVPN on vain 68,88 dollaria, joka laskutetaan kerran koko kuukauden 24 tilauksen suunnitelmasta, ja se on edelleen paras palvelu siellä edullisuuden ja kaikkien hienojen ominaisuuksien lisäksi. (Älä unohda tarkistaa tätä purevpn-arvostelua)

Plussat

 1. 750+ palvelinta yli 140 maassa kaikille kromin käyttäjille
 2. Jaettu tunnelointi
 3. 7 päivän rahat takaisin -takuu
 4. Internet Kill Switch, NAT-palomuuri
 5. Rajoittamaton kaistanleveys
 6. Tukee kaikkia tärkeimpiä salausprotokollia

Haittoja

 1. Palautuspolitiikka on vähän vaikea käydä läpi

Hanki PureVPN

4. Yksityinen Internet-yhteys (PIA) - suosikki parhaiden VPN-käyttäjien keskuudessa

Hän on yksi VPN, jota Reddit-viesteissä ja -kommenteissa käyttäjät suosittelevat paljon enemmän kuin se näkyy uskottavissa tarkistuslistoissa. Yksityinen Internet-yhteys tai PIA on VPN, johon on aluksi vaikea tottua, mutta se toimii hämmästyttävän hyvin, kun totut sen toimintoihin.

Chromen käyttäjille se tarjoaa omistetun Chrome-laajennustarkoituksen, joka on rakennettu palvelemaan käyttäjiä, jotka etsivät mukautuvaa VPN-verkkoa, joka ei sitä tee’t hidastaa koko kokemusta. Se on varustettu automaattisen yhteyden muodostamisominaisuudella, usean protokollan tuella, viidellä samanaikaisella yhteydellä, DNS-vuodonsuojauksella ja jopa paikalla olevalla kaistanleveyden testillä.

Yksityinen Internet-yhteys Chromelle

PIA on riittävän turvallinen, jotta sitä voidaan suositella vierekkäin Chrome-selaimesi kanssa, ja vaikka se olisi Yhdysvalloissa, joka ei ole tietoystävällinen maa, se ei säilytä tunnettuja käyttäjälokeja. Tarjolla oleva salaus on huippuluokkaa, ja AES 256 -standardi suojaa tietopakettejasi aina.

Ainoa haitta, jonka koimme, oli online-TV: n lukituksen estäminen, ja Netflixin ja Hulun tykkäykset olivat usein estettyjä ja liian hitaita, kun ne avattiin peukaloksi meidän päästämme.

Hinnat ovat kuitenkin poikkeuksellisen asiakasystävällisiä ja vain 69,95 dollaria kahden vuoden suunnitelmalle, ja se pitää ehdottomasti kauppaa yhä enemmän. Jopa vuosisuunnitelma on melko budjettiystävällinen verrattuna muuhun palveluun, joka saapuu erittäin kohtuulliseen hintaan 39,95 dollaria kerran laskuttamalla kokonaan 12 kuukauden tilaukselta..

PIA: lle annetaan 3 ½ tähden luokka omalla puolellamme Google Chrome VPN: nä.

Plussat

 1. Useita maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien Bitcoin kromiselaimeen.
 2. Laaja palvelinlevitys suurimmissa maissa
 3. Ei pidä kirjaa
 4. Omistetut sovellukset monenlaisille käyttöjärjestelmille
 5. Tarjoaa johtavia protokollia ja armeijan salauksen
 6. 24/7 asiakastuki
 7. 7 päivän palautus saatavilla
 8. 3284+ palvelinta 24 maassa

Haittoja

 1. Ilmaista kokeiluversiota ei ole saatavilla
 2. Joidenkin palvelimien nopeudet viivästyvät
 3. Ei sillä’t menestyvät hyvin online-TV: n vapauttamisessa

Hanki yksityinen Internet-yhteys

5. PrivateVPN - huippuluokan suojaus Chrome VPN -selaimellasi

Vaikka tämä VPN-palveluntarjoaja ei vieläkään tarjoa omaa Chrome-laajennusta, se voi tarjota arvokkaan suojaavan selauskokemuksen, jos se suoritetaan omistettujen käyttöjärjestelmän sovellusten läpi. Estämällä se toimii parhaiten pääsyä sisältöön Yhdysvalloista ja jos olet Netflix-yhdysvaltalainen harrastaja, tämä on juuri sopiva sinulle.

YksityinenVPN Chromelle

Laaja palvelinpohja, joka on jakautunut 56 maahan, ja tarjoaa useita protokollia tukevaa tukea, voit olla varma, että PrivateVPN voitti’t pilata Chrome-selainta’taidokkuutta, kun kyse on verkossa surffauksesta.

PrivateVPN noudattaa nimenomaisesti ilmoitettua nollalokkipolitiikkaa, ja siitä ei ole toistaiseksi ollut minkäänlaista tietovaatimusten noudattamista koskevaa skandaalia, joten palveluntarjoaja voi luottaa tietoihisi.

Ja kaikkien näiden ominaisuuksien kanssa se ei myöskään saa olla liian kova taskussa. 12 kuukauden suunnitelma PrivateVPN: ssä maksaa 50,40 dollaria. Lisäksi saat kuukauden tilauksen ilmaiseksi.

Plussat

 1. 30 päivän ilmainen kokeiluversio
 2. 98% käyttöaikaennätys
 3. Nolla nopeus kuristus
 4. Koskaan kokenut tietosuojaa
 5. 56 palvelinpaikkaa
 6. 2048-bittinen salaus AES 256: lla
 7. Protokollia ovat Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IpSec
 8. IPv6-vuodonsuojaus

Haittoja

 1. Pitkäaikaista hinnasuunnitelmaa ei ole saatavilla
 2. Sovelluksen UX: ta on vähän vaikea tottua alussa

Hanki PrivateVPN

Suosituin ilmainen VPN Chromelle

* (Ilmaiset VPN: t voittivat’t arvioidaan kuten maksetut VPN: t) - ilmaiset VPN: t ovat enimmäkseen huonoja puolia, jotka tarjoavat ilmaisen palvelun, jonka avulla voit kopioida arvokkaita tietojasi tai toimia keinona haittaohjelmien kasvattamiseen. Luotettavuutta on vaikea löytää ilmaisten VPN-verkkojen maailmasta, mutta silti on joitain nimiä, jotka ovat nyt hyvin tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat kiitettäviä palvelustandardeja.

Riippumatta siitä, kuinka hyvä ilmainen VPN on, se voitti’t voida sovittaa Maksettujen tarjoajien ominaisuus ominaisuuteen esimerkiksi käytännöllisesti katsoen mikään Chrome Free VPN ei tarjoa rajoittamatonta kaistanleveyttä. Joten, jos etsit huippuluokan ominaisuuksia, valitse Maksullinen VPN-palvelu.

Muille, jotka haluavat vielä tietää, mitkä Chrome Free VPN -verkot tarjoavat heille parhaimman kokemuksen yhdistettynä Chromen kanssa, Tässä on luettelo viidestä parhaasta Chromen VPN-palveluntarjoajasta vuonna 2018:

1. TunnelBear - loistava ilmainen VPN Chromelle, joka tarjoaa maksimaalisen suojauksen

Ilmaiset VPN: t voivat olla varjoisia, mutta TunnelBear ei ole’t yksi heistä. Tuotemerkki, joka on kestänyt ajan koetta luotettavuuden suhteen, tarjoaja on loistava valinta kytkeä ilmainen VPN-yhteys Chrome-selaimeesi.

Paras ilmainen VPN Chromelle

Tällä VPN: llä on tarkoitukseen rakennettu Chrome-laajennus, joka on riittävän nopea tarjoamaan saumattoman kokemuksen kaikista omistamistasi käyttöjärjestelmistä.

Ainoa haittapuoli on sen tiedonkäyttökatto, joka on pyöristetty vain 500 Mt: n kuukaudessa, mikä riittää, jos etsit vain selainta tai siirryt verkkoon etkä halua käydä mitään intensiivistä toimintaa.

Plussat

 1. Ilmainen Chrome-laajennus
 2. 5 laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti
 3. Vaikea salaus
 4. Lokiton nollakäytäntö
 5. Yksinkertainen ja helppo ottaa käyttöön

Haittoja

 1. Käyttökorkki on liian alhainen
 2. Ei sillä’t tukea vertaisverkkoa tai P2P: tä

2. Piilota.Me - tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ilmaiseksi VPN: nä Chromelle

Harva ilmainen VPN voi vastata Hide.Me: n tarjoamiin nopeuksiin. Yksi parhaimmista Chrome VPN -verkoista, ilmainen Hide.Me tarjoaa sinulle vaikuttavan 2 Gt / kk: n tiedonsiirtorajan, joka riittää kevyen ja keskisuuren intensiteetin selaustarpeisiin.

Hide.Me-ohjelmistolla tarkistettaessa ei havaittu DNS-vuotoja, ja sen ohjelmistossa ei ollut haittaohjelmia tai virusinfektiota, mikä teki siitä turvallisen ilmaisen VPN: n, jota suositellaan Chromen käyttäjille..

Piilota.Olen Chrome

Piilota.En tiedä’t tukevat P2P: tä tai estä maantieteellisesti rajoitetun sisällön estäminen, mutta se’se ei ole niin paha asia, koska nämä ovat yksinoikeuspalveluita, joita ilmainen VPN ei voi tukea tarjoamalla. Se ei’tillä ei ole Chrome-laajennusta, mutta se tarjoaa välityspalvelimen laajennuksen palveluineen Chromen käyttäjille.

Plussat

 1. Ilmainen Chromen laajennus kaikille kromiversioille
 2. Uskomaton salausstandardit
 3. Selkeästi ilmaistu nollalokkipolitiikka.
 4. Asiakastuki on erinomaista
 5. Tarjoaa suuren nopeuden
 6. Suuri tietopaketti

Haittoja

 1. Palvelimet vain 3 maassa
 2. Ei sovellu maantieteellisesti rajoitetun sisällön avaamiseen.

3. ZenMate VPN - Luotettava ilmainen VPN Chromelle

Tämä on yksi VPN, jota monet ihmiset ovat saattaneet käyttää aiemmin, jopa ne, jotka eivät käytä’t tiedä paljon VPN-teollisuudesta yleensä. ZenMate VPN -palvelu tuntuu siltä, ​​että se on ollut olemassa jo sukupolvien ajan, mutta sen palvelu ei ole koskaan horjunut tuon ajanjakson aikana.

Tämä VPN: n avulla kaikki tehdään rajoittavien järjestelmien sosiaalisen median sivustojen vapauttamisesta saumattomaan IP-kanavointiin Chrome-selaimessa. Ota käyttöön korkealaatuinen Chrome VPN Free -versio tästä palvelusta ja voitit’t olla pettynyt.

Zenmate Chromelle

Mitä’Lisäksi se tarjoaa erityisen VPN-Chrome-laajennuksen, joka antaa nopean ja saumattoman yhteyden verkkoselaimeen. Se tarjoaa jopa päivitetyn Premium-tilin, jolla on kaikki oikeat ominaisuudet, jos haluat ottaa suhteen palveluun askeleen pidemmälle.

Ylin VPN-palveluntarjoaja ZenMate on ehkä paras valinta luettelossa niille Chromen ilmaisohjelmille.

Plussat

 1. Rajoittamaton kaistanleveys ilmaisella kromilaajennuksella
 2. Saatavana Chrome-laajennus
 3. Palvelimien lukumäärä on korkea

Haittoja

 1. Näyttää mainoksia
 2. Epämääräinen hakkuupolitiikka

4. Windscribe VPN - tulokas, joka on parhaiden ilmaisten VPN-verkkojen joukossa Chromelle

Windscribe VPN on 10 Gt / kuukauden tietolähde, joka on ilmainen palvelumme, jolla voidaan poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto aina, kun maksullinen palveluntarjoajamme laskee vähän.

Windscribe VPN on suhteellisen uusi nimi verrattuna muihin luettelon palveluihin, mutta niin pienessä ajassa se on saanut nimensä itselleen tarjoamaan vertaansa vailla olevat nopeudet hyvin pienillä seisokkeilla..

WindscribeVPN Chromelle

Tämän palveluntarjoajan palvelimet eivät ole koskaan liian täynnä tukkiaksesi yhteyksiäsi verkkoon, ja sillä on myös oma Chrome-laajennus, jonka avulla käyttäjät voivat olla yhdessä palvelun kanssa selaimessa helposti.

Lisää Adblocker, palomuuri, P2P-tuki, 11 palvelimen sijaintia ja rajoittamaton yhteys ja Windscribe on yksi suosikkeistamme parhaaseen VPN for Chrome Free -luetteloon 2018..

Plussat

 1. Windscribe ilmainen kromi-sovellus
 2. Rajoittamaton laiteyhteys
 3. 10 Gt: n datakorkki
 4. Ominaisuudet mainosten esto ja palomuuri
 5. Tukee P2P: tä

Haittoja

 1. Ei sillä’t tuki Avaa VPN
 2. Asiakastuki on hidasta

Chromen pahin VPN

Kaikki VPN: t eivät ole samoja, joten on tärkeää tuntea ja ymmärtää liittyvät riskit, jos valitset väärän VPN: n. Väärä valinta VPN-verkkojen maailmassa voi merkittävästi lisätä riskiä kadottaa arvokkaita tietojasi ja asettaa online-tietosuojasi vaaraan.

Chromen pahimpia VPN: iä ei valita tässä katsauksessa vain joidenkin laatuominaisuuksien puuttumisen vuoksi, mutta katsomme VPN: n huonoksi vain, jos se osallistuu asiakkaidensa repimiseen salaperäisellä toiminnalla, kuten yrittämällä istuttaa seurantakoodit heidän ohjelmistonsa kautta käyttäjä’s järjestelmä.

Vältä näitä palveluja tai muuten ne voivat vahingoittaa koko järjestelmääsi Chrome-selaimesi kautta, jos sillä on mahdollisuus tehdä niin..

Tässä on BestVPN.co: n luettelo Chrome 2018: n huonoimmasta VPN: stä

1. HolaVPN - Ei palvelininfrastruktuuria ja haittaohjelmia tartunnan saaneita

Jopa VPN, joka on investoinut yhteensopivien sovellusten laajan valikoiman luomiseen, mukaan lukien Chrome-laajennus, voi osoittautua joskus varjoisiksi palveluiksi. HolaVPN, jolla on erittäin havaijilainen ääni, ei ole palveluntarjoaja, jonka sinun pitäisi valita milloin tahansa pian.

pahin vpn kromille

Sijaitsee Israelissa, HolaVPN ei’tillä ei ole jopa omaa palvelininfrastruktuuria, vaan se vain käyttää käyttäjiensä järjestelmiä ja muuttaa heidän IP-osoitteensa solmuiksi, jolloin se kaikki näyttää tehokkaalta palvelininfrastruktuurilta, vaikka sitä ei todellisuudessa olekaan.

Toisaalta siinä on myös haittaohjelmia ja seurantakoodeja, jos haluat muiden syiden pysyvän poissa tämän palvelun Chromen laajennuksesta. Tämä on parhaimmillaan repiä, jota tulisi välttää kaikin tavoin Chromen käyttäjille.

Plussat

 1. Useiden käyttöjärjestelmien yhteensopivuus.

Haittoja

 1. Ei sillä’t omat palvelimet, toimii pikemminkin solmupohjaisen verkon kautta jopa kromiselaimissa.
 2. Näyttää mainoksia
 3. Myy käyttäjätietoja
 4. Epämääräinen hakkuupolitiikka
 5. Voi olla paljon haitallisempaa Torrentin käyttäjille

2. Betternet VPN - harjoittaa lypsyä ja myy Chromen käyttäjän tietoja

Enimmäkseen huonot VPN: t ovat itsenäisiä palveluita, mutta jos palveluntarjoaja, jolla on melko hyvä maksettu palvelu, tuplaa yhtä huonolla palvelulla ilmaisessa versiossa, niin niitä on vältettävä kokonaan..

BetternetVPN on haitallinen kromille

Betternet VPN: n havaittiin CSIRO-tutkimuksessa vuotavan ja myyvän käyttäjätietoja, mikä on ehkä suurin syy välttää tätä palvelua ensi käden kautta. Jopa sen salaus- ja turvastandardit eivät ole mitään, josta kirjoittaa kotiin, tavallisilla DNS-vuotoilla ja alhaisilla nopeuksilla.

Sillä on Chrome-laajennus, mutta suosittelemme, ettei Chromessasi ole mitään, joka istuu siellä ja suorittaa täsmälleen päinvastoin kuin sen on tarkoitus suorittaa.

Plussat

 1. Hinta on melko alhainen
 2. Ei kaistanleveysrajoitusta

Haittoja

 1. Pitää kromin käyttäjälokeja
 2. DNS-vuodot ilmoitettu
 3. Kolmannen osapuolen seurantaohjelmisto on sallittu
 4. Hitaat yhteysnopeudet

3. Hotspot-kilpi - asettaa käyttäjän online-tietoturvan suurelle riskille

Tämän nimen ei pitäisi’olemme olleet täällä harkitsemassa tosiasiaa, että tämä on ehkä yksi VPN-verkkojen tunnetuimmista tuotemerkeistä, ilmainen tai muu. Mutta viime aikoina sen infrastruktuurin turvallisuushaavoittuvuudet ovat yleistyneet.

HotSpot Shield on kromin keskimääräistä alle

Esim. Palvelun tietojen paljastamiseen liittyvä virhe voi antaa hakkereiden havaita helposti todellisen IP-osoitteesi helposti. Chromen käyttäjille tällainen virhe voi olla tuhoisa tietoturvasi takia ja se voi myös johtaa moniin epäonnistumisiin maantieteellisesti rajoitetun sisällön ja sivustojen lukituksen poistamisessa, koska työssä on heikkoja palvelinmekanismeja..

Suosittelemme, että pysyt poissa siitä, kunnes HotSpot Shield onnistuu korjaamaan palvelunsa ja saamaan takaisin luotettavuutensa takaisin.

Plussat

 1. Integroituu saumattomasti kaikkiin laitteisiin

Haittoja

 1. Infrastruktuuri on heikko ja voi johtaa helppoon IP-lahjoihin kromiselaimessa
 2. Hitaat nopeudet
 3. Näyttää haitallisia mainoksia

Paras VPN Chrome-lataukselle

On parasta, jos valitset VPN: n, joka tarjoaa yhteensopivan Google Chrome VPN -laajennuksen, koska se säästää paljon aikaa ja vaivaa ohjelmiston lataamiseen ja asentamiseen..

Tässä’Näin voit ladata VPN: n Chrome-selaimelle, jos käytettävissä on laajennus:

 1. Valitse Luotettava VPN-palvelu ja tilaa uusi tili antamalla sähköpostiosoitteesi
 2. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava hinnasuunnitelma
 3. Suojaa käyttäjän käyttäjätiedot
 4. Nyt joko siirretään suoraan VPN-palveluntarjoajan Chrome-laajennuksen latauslinkkiin’verkkosivustollasi tai siirry Chrome Web Storeen ja etsi VPN-palvelusi käyttöjärjestelmälaajennusta.
 5. Lataa ja aloita asennus
 6. Luo Internet suojaavalla suojakilvella, joka avaa kaikki Internetin kulmat!

Kuinka asentaa paras Google Chrome VPN

Monet, elleivät kaikki, Chromen käyttäjät uskovat, että laajennuksen asentamiseen Chromeniin ei voi olla muuta tapaa kuin Chrome Web Storesta. Huolimatta siitä, että kehittäjät ovat yrittäneet kiristää ruuveja viime vuosina, he räjähtivat edelleen jättämällä pienen aukon, jotta kuka tahansa voi asentaa laajennuksen ilman, että sitä esitetään Chrome-verkkokaupassa.

Chromen VPN-käyttäjille, jos tiedät, että VPN tarjoaa laajennuksen, mutta et löydä sitä Chromen verkkokaupasta, Täältä’Näin voit asentaa sen helposti:

 1. Lataa CRX-tiedosto, jonka VPN tarjosi
 2. Avaa nyt Chrome-selaimesi ja siirry kohtaan Chrome: // laajennukset / kirjoittamalla tämä osoite yläpalkkiin
 3. Tarkista kehittäjätilavaihtoehto, joka sijaitsee selaimen oikealla puolella
 4. Nyt sinun on asennettava CRX Extractor jatkaaksesi. Tämä purkaa lataamasi CRX-tiedoston ja antaa sinun muuttaa sen ZIP-tiedostoksi
 5. Pura tämä tiedosto ja palaa takaisin aiemmin avatullesi Chrome-laajennussivulle. Valitse täällä Lataa pakkaamattoman laajennuksen painike aloittaaksesi asennusprosessin

Yksi tärkeä huomautus käyttäjille tässä on, että suurin osa näistä luvattomista CRZ-tiedostoista voi sisältää haittaohjelmia tai seurantakoodeja, joten on parasta joko pysyä Chrome Web Storen VPN-laajennuksissa tai käyttää vain sellaisia ​​tiedostoja erittäin rajoittavasti.

VPN: n asettaminen Chromebookiin

Tarvitset suojaa ja yksityisyyttä jopa Chromebookilla, ja koska useat VPN: t eivät käytä’t tarjota omistettuja sovelluksia edelleen alustalle, sinun on asennettava VPN tähän käyttöjärjestelmään manuaalisen asennusprosessin avulla.

Antaa’s läpi miten’tehty täällä:

 1. Kun olet kirjautunut sisään Chromebookiin, siirry tilikuvaasi.
 2. Avaa nyt asetukset
 3. Valita “verkko”
 4. valita “Lisää yhteys”
 5. Nyt on vaihtoehto “Lisää OpenVPN / L2TP”. Klikkaa sitä.
 6. Pyydetään lomake. Täytä kaikki kentät tässä muodossa jatkaaksesi eteenpäin.
 7. Palvelimen isäntänimi: Kirjoita nykyinen IP-osoitteesi
 8. Palvelun nimi: Tämä on sinun harkintasi. Nimeä se mitä haluat esim. “ABC VPN”
 9. Palveluntarjoajan tyyppi: Käyttäjille, joilla on salasana tai henkilökohtainen avain, valitse sitten L2TP / IPsec + Esijaettu avain. Jos varmenteet tuli verkonvalvojalta, valitse seuraava vaihtoehto, ts. L2TP / IPsec + käyttäjän varmenne
 10. Pre-share-avain: Don’t erehtynyt tähän henkilökohtaiseen salasanasi. Tätä avainta käytetään VPN-yhteyden tarkistamiseen.
 11. Palvelimen CA-varmenne: Asennetun palvelimen VPN-varmenne on valittava tässä näkyvästä luettelosta
 12. Käyttäjätunnus: Anna VPN-tilisi käyttäjätiedot
 13. Salasana: Anna VPN-tilisi käyttäjätiedot
 14. OTP: Luo salasana OTP-korttisi tai VPN-tunnuksesi kautta ja kirjoita se tähän
 15. Ryhmän nimi: Jos työskentelet henkilökohtaisen järjestelmän parissa, ohita tämä
 16. Nyt on jäljellä vain napsauttaa “Kytkeä”
 17. Jos tietosi olivat kelvollisia, olet varmasti kytkenyt ne Chromebookin VPN-palvelinverkkoon

Chrome VPN Proxy Review

Välityspalvelin ei voi koskaan korvata VPN: ää, koska mitä se tekee, voidaan parhaiten kuvailla nimellä “P Hyppääminen”. VPN: t ovat paljon kokonaisvaltaisempia tietoturvapalveluita, koska ne parantavat suojausta sellaisten ominaisuuksien avulla, kuten datapakettien salaus ja protokollan lomitus.

Välityspalvelimia, jopa Chromen kohdalla, ei koskaan suositella, koska suurin osa niistä on riittävän huono, jotta ne voivat vuotaa sinulle todellisen IP: n jopa hakkereiden amatöörille. Torrentin käyttäjät tietävät liian hyvin, kuinka vaaralliset välityspalvelimet voivat olla ja kuinka helposti viranomaiset voivat saada kiinni torrent-tiedostojen lataamisesta, jos he käyttävät välityspalvelinta.

Älä koskaan kytke Chromea välityspalvelimen kanssa’s farssi parhaimmillaan.

Paras Google Chrome VPN Reddit 2018

Reddit-arvostelut ovat hyvä osoitus käyttäjien mielipiteistä kaikissa tuoteryhmissä. Parasta VPN: ää Chrome-laajennuksille käyttäjän mielipiteet näyttivät vääristyvän voimakkaasti kahden palvelun eli NordVPN: n ja yksityisen Internet-yhteyden puolesta..

Yksi käyttäjä kommentoi, että NordVPN’s Chrome’S-laajennus on erittäin suositeltava ja tarjoaa kiitettävää suorituskykyä. Käyttäjä oli lopettanut minkään muun kolmannen osapuolen palvelun käytön tilaamisen jälkeen NordVPN: llä, joka puhuu palvelusta paljon’s luotettavuus.

parhaat kromi vpn reddit arvostelut

Toinen käyttäjä suositteli sekä NordVPN: ää että yksityistä Internet-yhteyttä ja huomautti, että molemmat palvelut ovat halvempia, jos valitset liittymisen pitkällä aikavälillä.

chrome vpn reddit -äänet

Yksityinen Internet-yhteys, kuten edellä esitetyssä katsauksessa todettiin, on käyttäjien mukaan todennäköisesti yksi 3 suosituimmasta VPN: stä, ja reddit-kommentit ovat osoitus tästä tosiasiasta.

Käyttäjä vahvisti kaunopuheisesti tätä palvelua, kuten lukemattomat muutkin, ja huomasi kaikkien sen ominaisuuksien kuten vakionopeuden ja nollakaasun korkean luotettavuuden. Omistettuja sovelluksia havaittiin myös, kun taas käyttäjä varasi parhaat sanat Chrome-laajennukselle ja kutsui sitä “Super mahtava”.(Katso paras reddit VPN saadaksesi lisää arvosteluja)

chrome VPN reddit kommentit

Paras ilmainen VPN Chromebookille

 1. Proton VPN

Tunnistat nimen melko helposti “Protoni” jos sinä’olet koskaan kiinnostunut esimerkiksi salauksesta tai suojatusta postista. Että’siksi, että tämän VPN: n takana oleva yritys on kuuluisa siitä’Hän on maailman omistaja’suurin suojattu sähköpostiverkko eli ProtonMail.

paras ilmainen vpn chromebookille

Sen varsin äskettäinen tulokas VPN-maailmaan tarjoaa sekä ilmaisia ​​että maksettuja suunnitelmia sen mukaan, mitä ominaisuuksia käyttäjä haluaa käyttää palveluntarjoajalta.

Sikäli kuin ilmainen versio menee, sen turvallisuus on melko luotettava sotilaallisella salauksella, OpenVPN-protokollapalvelulla, ei tunnettuja vuotoja tai tartunnan saaneita asiakkaita.

Sen kaistanleveystarjonta on melko runsas, koska siinä ei ole korkkia, joten voit käyttää sitä hyvänä sivupalkkina Chromebookillasi aikoina, jolloin maksullinen palvelu laskee.

Tämän palvelun ainoa ongelma on, että sen nopeudet ovat hirvittävän hitaita, niin hitaita, että se voi vain tukea selaustoimintoja kyvykäs. Suoratoistoa ei suositella ollenkaan.

Kuitenkin siellä’s saalis täällä. Koska Chromebook on tällainen kapealla käyttöjärjestelmällä, harvat palveluntarjoajat eivät tarjoa sille omistettuja asiakkaita, eivät jopa monet maksettujen joukossa, puhumattakaan ilmaisista palveluntarjoajista..

Joten joudut joko purkamaan ProtonVPN: n Android-sovelluksen, jotta se toimii Chromebookillasi, tai sinun on asennettava se manuaalisesti käyttämällä OpenVPN-määritystiedostoja.

Kyllä, ilmaisissa VPN-verkoissa on rajoituksia’s koska VPN-verkkojen käyttäminen parhaassa muodossaan vaatii runsaasti pääomaa, josta ilmaiset palvelut eivät kuluta’t hallussaan.

Suosittelen vilpittömästi, että valitset maksetut vain, jos haluat ylivoimaisen kokemuksen Chromebookillasi tai muuten petät pettyvän, vähän resursseja ja heti varustettua ilmaista VPN-yhteyttä.

Plussat

 1. Rajoittamaton kaistanleveys sallittu
 2. Tarpeeksi hyvä yksityisyyden infrastruktuuri

Haittoja

 1. Hitaat nopeudet
 2. Vain yksi yhteys sallittu

2. Nopeuta

Aivan kuten nimestä voi päätellä, tämä VPN on paras niille, jotka haluavat liittyä ilmaisen palveluntarjoajan kanssa, mutta eivät halua tehdä kompromisseja nopeuksista. Eikä tämä ole pieni asia, etenkin ilmaisessa VPN-verkkotunnuksessa. Että’s koska suurin osa ilmaisista palveluntarjoajista alentaa nopeutesi yleensä vähimmäismäärään, joka on alhaisempi kuin mitä he tarjoavat maksullisissa suunnitelmissa.

nopeuta vpn kromia varten

Tämän lisäksi he eivät’tillä ei ole myöskään palvelinluettelon käyttöoikeuksien rajoituksia. Voit käyttää kaikkia yli 30 palvelinta ja 5 samanaikaista yhteyttä.

Ainoa ongelma, jonka havaitsin tämän ilmaisen VPN: n Chromebookille kanssa, on sen erittäin hankala dataraja. Voit saada 4 Gt dataa ensimmäisen kuukauden aikana, mutta se putoaa vain 1 Gt: aan kuukautta sen jälkeen. Ei paljon ehdottomasti. Voit vain tehdä niin yksinkertaisen selaamisen sen kanssa’kaikki.

Plussat

 1. Nopeat ilmaiset VPN-nopeudet
 2. Yli 30 palvelinta
 3. 5 Useita kirjautumisia

Haittoja

 1. Alhainen dataraja
 2. Sovellusasiakkaat eivät ole käyttäjäystävällisiä

3. Pron VPN

Ei tunnettu VPN, mutta erittäin tehokas, jos etsit tarpeeksi hyvää ilmaista VPN-laajennusta Chromelle, PronVPN on loistava palvelu, jos haluat vain poistaa videon suoratoistosivustojen eston..
Se ei’t hidastaa nopeuttasi paljon ja antaa sinun liukua sivustoille, joilla on vähän vaivaa.
Chrome-laajennus on kevyt, eikä se tarvitse mitään oikeita tietoja aloittelustasi. Yhden napsautuksen palvelu, jota käyttäjät voivat aidosti pitää selaimissaan, jos heidän maksettua palvelua ei ole’t työskentelevät, ja heidän on avattava jokin kiireellisesti.

Plussat

 1. Rajoittamaton kaistanleveys
 2. Helppo pääsy sensuroituihin sivustoihin
 3. Paikkakunnan valinta

Haittoja

 1. Hakkuupolitiikka on epämääräinen
 2. Tietoja salauksesta tai protokollista ei tueta

Paras VPN Chromen UKK-kysymyksiin

Onko Google Chrome VPN?

Ei, Google Chrome ei ole VPN, eikä sitä pitäisi erehtyä yhdeksi. Chrome on ilmainen web-selain, jonka avulla pääset Internetiin hakemaan ja lähettämään tietoja.

Voitko käyttää VPN: ää Chromebookissa?

Chromebook on myös Chrome-selaimen takana olevien kehittäjien suunnittelema erityinen käyttöjärjestelmä. Tämä järjestelmä toimii Google Chrome OS: ssä ja on hyvä korvike suositummille käyttöjärjestelmille, kuten Windows ja Mac.

VPN-verkkoja voidaan käyttää missä tahansa käyttöjärjestelmässä, ja Chromebook ei ole poikkeus, mutta koska harvoilla palveluntarjoajilla ei ole omaa sovellusta tälle tietylle käyttöjärjestelmälle, sinun on asennettava se manuaalisen prosessin avulla, jonka olemme edellä yksityiskohtaisesti maininneet..

Kuinka voin käyttää välityspalvelinta Chromen kanssa?

Parasta Chrome-selaimessa on sen helppous, jonka se tarjoaa käyttäjilleen helpottamalla pääsyä eri toimintoihin. Välityspalvelimen määrittäminen ei ole’t kaikki aivan liian vaikeaa Chromessa. Aloita välityspalvelimen asennusprosessi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Klikkaus kuvakkeessa, jossa on kolme yhdensuuntaista palkkia selaimen oikeassa yläkulmassa. Tässä on paikka, jonne voit mennä, jos haluat muokata tai hallita kokemustasi Chromesta
 2. valita “asetukset” ja sitten rullaa alas kunnes saavutat vaihtoehdon “Lisäasetukset”
 3. Nyt täällä, sinun täytyy mennä syvälle valita vaihtoehto nimeltään “Verkkoasetukset”
 4. Me’olet melkein siellä. nähdä vaihtoehto sanomalla “Muuta välityspalvelimen asetuksia”. Klikkaus sen päällä
 5. Nyt Internet-ominaisuuksien ikkuna avataan ennen sinua
 6. Tämän ikkunan oikeassa yläkulmassa on vaihtoehto nimeltä “LAN-asetukset”. valita se
 7. Oletuksena vaihtoehto “Tunnista asetukset automaattisesti” otetaan käyttöön. Käännä sitä pois valitsemalla sen
 8. Nyt tarkistaa laatikko, joka sanoo “Käytä välityspalvelinta lähiverkon kanssa”
 9. Tulla sisään sen välityspalvelimen IP-osoite, johon haluat muodostaa yhteyden, tyhjässä kentässä “Osoite” ja välityspalvelimen porttinumero toisessa kentän otsikossa “portti”
 10. Klikkaus OK aloittaaksesi yhteyden välityspalvelimen kautta ja napsauta uudelleen OK tallentaaksesi muutokset
 11. Jos haluat poistaa välityspalvelimen yhteyden, yksinkertaisesti poista valinta “Käytä välityspalvelinta lähiverkon kanssa” vaihtoehto ja valita “Tunnista asetukset automaattisesti” vaihtoehto

Asioiden kääriminen

Chromen harrastajille verkkoturvallisuudesta on tulossa huippuluokan huolenaihe, kun otetaan huomioon se tosiasia, että kuinka moni iso yritys yrittää varastaa tietojasi. Cambridge Analytican äskettäinen skandaali on osoitus siitä, kuinka paljon tietosi on arvoinen ja kuinka tärkeää on suojata niitä aiheettomalta käytöltä.

Tärkein prioriteettimme on edelleen tiedottaa käyttäjillemme kaikkien luokkien parhaista VPN-palveluista, jotta heille saadaan parhaat tiedot kustakin laitteesta ja käyttöjärjestelmästä. Nämä arvostelut pysyvät puolueettomina ja avoinna ehdotuksille, jos käyttäjät uskovat, että heillä on jotain hyödyllistä jakaa tai lisätä arvosteluihimme.

Pidä, kritisoi, keskustele ja arvosta parhaiten parhaan VPN for Chrome Extension 2018 -katsauksen alla olevissa kommenteissa!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me