Paras VPN Amazon Prime 2020: lle – Katso Amazon Prime USA: ta saumattomasti

Amazon Prime on välitön videoiden suoratoistopalvelu, jota tarjoaa Amazon.com, yksi maailman’suosituimmat verkkokaupat. Aivan kuten muut suositut suoratoistosivustot, Amazon Prime tarjoaa kuitenkin erilaisia ​​kirjastoja eri maiden käyttäjille. Ison-Britannian katsojat voivat katsella Yhdysvaltain kirjastoa vain, jos he voivat poistaa georajoitukset parhaan VPN: n avulla. Auttaaksesi lukituksen poistamista, tässä on opas Best Prime VPN for Amazon Prime -sovelluksesta, joka sisältää asennusoppaat, eniten maksetut ja ilmaiset VPN: t, tuetut laitteet ja paljon muuta BestVPN.co!

paras vpn Amazon Prime -sovellukselle

Mikä on Amazon Prime?

Amazon.com ei ole vain verkkokaupan verkkokauppa, mutta se on myös Internet-jättiläinen, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten pilviinfrastruktuurin tukea, logistiikkaa ja paljon muuta. Samoin Amazon Prime Video on Amazon.comin omistettu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa omistettu sisältökirjasto, joka koostuu tuhansista elokuvista, TV-ohjelmista ja alkuperäisistä sarjoista, jotka ovat sitoutuneet kiinnittämään huomionne..

Voit katsoa tätä palvelua kaikkialla maailmassa, jos ostat Prime Video -tilauksen, mutta silti voitit’t voida katsoa kaikkea verkkosivustolla olevaa sisältöön liittyvien georajoitusten vuoksi. Maantieteelliset rajoitukset ovat suuri todellisuuden tarkistus, kun kyse on online-suoratoistopalveluista, kuten Amazon Prime, mikä estää käyttäjiä katselemasta suosikkisisältöään, jos he eivät’t asu alueella, jolla sisältöä on saatavana.

Esimerkiksi, Amazon Prime -käyttäjä Yhdysvalloissa näkisi aivan erilaisen videokirjaston verrattuna Singaporen Amazon Prime -käyttäjään. Toisin sanoen, siihen on ehdottomasti tapa kiertää. Amazon Prime -sovelluksen paras VPN voi antaa sinun räjäyttää nämä sisällön maantieteelliset rajoitukset ja tehdä suoratoistokokemuksesta kannattavaa. Lisätietoja tästä, jatka lukemalla tätä opasta katsauksellemme parhaasta VPN-palvelusta Amazon Primelle vuonna 2018.

Paras VPN Amazon Prime 2018: lle

Suuret suoratoistopalvelut, kuten Netflix ja Hulu, käyttävät VPN-estämistä estääkseen käyttäjiä näkemästä sisältöä, jonka pitäisi’t olla heidän saatavana tekijänoikeuslakien mukaisesti. Amazon Prime Video ei eroa tältä osin, ja se on noudattanut esimerkkiä VPN-estämisen pakottamisessa, mikä tekee suurimman osan palveluntarjoajista käyttökelvottomia niiden alustalla.

Vielä on kuitenkin saatavana joitain suosituimpia VPN-palveluita, jotka voivat murtautua sisällön esteistä ja tarjota käyttäjilleen transsendenttisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen, jos he haluavat poistaa Yhdysvaltojen Amazon Prime -sovelluksen eston. Uskomme täällä, BestVPN.co: lla, että testaamme asiat itse ja suosittelemme niitä sitten käyttäjillemme.

Tässä on luettelo parhaista VPN-sopimuksista Amazon Primelle, ja siinä on vain valikoivia VPN-verkkoja, jotka voivat auttaa sinua kiertämään maantieteellisiä rajoituksia ja lisäämään tilauksesi arvoa:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

PureVPN - edullisin Amazon Prime VPN

Kun sinä’Olet jo ostanut tilauksen Amazon Prime -tiliisi ja haluat käyttää vähemmän rahaa korkealaatuisen VPN: n hankkimiseen, niin PureVPN on sinulle parhaiten sopiva.

PureVPN Amazon Prime -sovellukselle

Huippuluokan suojausominaisuuksien, kuten Tupla-VPN, Sipulin yli VPN, Usean protokollan tuki, Split Tunneling ja muut, lisäksi PureVPN tarjoaa omistettuja IP-osoitteita Amazon Prime US -sovelluksen poistamiseksi. Pyysimme heidän asiakastukitiimiään saamaan täsmälleen tämän vastauksen live chat -ominaisuuden kautta.

PureVPN’Asiakastukitiimi oli erittäin ystävällinen ja yhteistyöhaluinen, ja kerran tukitiimi kuulosti niin inhimilliseltä kuin sen pitäisi olla. He antoivat meille palvelimen nimen, johon meidän olisi muodostettava yhteys, jos haluamme poistaa Amazon Prime -sovelluksen Yhdysvalloissa. Tämän palvelimen oli tarkoitus toimia vain Dedicated IP-tilassa.

He eivät vain tehneet’t pysähdy sinne, mutta tarjosi meille myös linkin oppaaseen, joka osoitti meille, kuinka omistettu IP-tila otetaan käyttöön, jos emme’t tiedä siitä fantastisella näytöllä asiakkaiden helpottamisesta.

Paras VPN Amazon Prime 2020: lle - Katso Amazon Prime USA: ta saumattomasti

Kaikkien tämän uskomattoman tuen lisäksi ne tarjoavat fantastisia, uskomattoman halpoja pitkän aikavälin suunnitelmia, joten voit vain potkaista takaisin ja rentoutua Amazon Prime -sovelluksesi kanssa viettäessään erittäin nimellismäärän vapauttamiseen. Vuotuinen paketti on hinnoiteltu mukavasti 58,92 dollariin, kun taas 2-vuoden kauppa on vielä parempi vain 69,00 dollarilla..

Plussat

 1. Edullinen suunnitelma saatavana VPN-muodossa Amazon Prime USA: lle
 2. DDoS-suojaus
 3. Dedikoidut P2P- ja Torrent-palvelimet
 4. 750 + palvelimia 141 maassa
 5. Nat-palomuuri
 6. Usean protokollan tuki mukaan lukien OpenVPN ja L2Tp
 7. Mahdollistaa jaetun tunneloinnin

Haittoja

 1. Pitää lokit
 2. Ei ilmaista kokeilua

Hanki PureVPN

NordVPN - Tarjoaa erilliset palvelimet helpompaan laitteen yhteensopivuuteen Amazon Prime VPN -sovelluksena

Tällä VPN: llä on ehkä yksi parhaimmista profiileista VPN: ien maailmassa. Usein korkeaa VPN-arvoa arvostava Nord VPN takaa huippuluokan suorituskyvyn kaikilla rintamilla, jotta se olisi erittäin suositeltava palvelu kaikenlaisille käyttäjille.

NordVPN amazon prime -sovellukselle

Nopeudet ovat nopeita ja palvelimen vahvuus on riittävän tehokas varmistamaan, että sisällön poistamisyritykset eivät tyhjene. Se tarjoaa myös kaksinkertaisen VPN: n ylimääräistä suojausta varten. Paras osa palvelua on kuitenkin kuinka paljon työtä se on tehnyt käyttäjiensä helpottamiseksi poistamaan Amazon Prime Video -sovelluksen eston riippumatta siitä, kumpaa laitetta he käyttävät.

Kun pyysimme sen asiakastukea tarjoamaan parhaan tai omistetun IP-osoitteen Amazon Prime US -sovelluksen poistamiseksi, he toimittivat meille erillisen luettelon IP-osoitteista, joita voimme käyttää riippuen siitä, käytimmekö tietokoneita vai älypuhelinta / SmartTV: tä.

Vaikka kuukausisuunnitelma täällä, NordVPN: ssä, on hinnoiteltu kohtuuttomasti, vuotuinen suunnitelma, jonka hinta on 83,38 dollaria, laskutetaan kerran ja 3 vuoden sopimus, jonka hinta on 124,64 dollaria, laskutetaan kerran, on ehdottomasti hyväksyttävissä rajoissa, jotta käyttäjät voivat helposti tilata.

Plussat

 1. Tarjoaa omistettuja palvelimia monipuoliseen laitetukeen VPN: nä Amazon Prime -sovellukselle
 2. Omistettu P2P ja torrenting tuki
 3. Ilmainen kokeilujakso
 4. SmartPlay-ominaisuus verkkosivustojen suoratoistoon
 5. Tuplasalaus käytettävissä
 6. 3359 palvelinta yli 60 maassa
 7. Bitcoin ja maksuseinä hyväksytään
 8. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- ja SSTP-protokollat

Haittoja

 1. Kallis lyhytaikaiset suunnitelmat

Hanki NordVPN

ExpressVPN - nopein nopeus Amazon Prime -verkkona

Jos VPN veloittaa enemmän, mutta tarjoaa ominaisuuksia, jotka vastaavat sitä, kyseinen kauppa ei enää jää koukkuihin. ExpressVPN on kallista verrattuna muihin parhaimpiin VPN-palveluntarjoajiin, mutta se voi taata parasta suorituskykyä kaikilla rintamilla, mikä tekee siitä loistavan nopeaa VPN-verkkoa.

Express VPN Amazon Primelle

Amazon Prime -sovelluksen lisäksi Yhdysvalloissa tapahtuvan suoratoistosivuston vapauttamisen lisäksi ExpressVPN tarjoaa nopeita nopeuksia, joiden avulla voit nauttia Amazon Primesta’videokirjasto pelkäämättä liikaa puskurointia. Mitään vikoja tai katkaisuja ei ole, ja jopa palvelimet tarjoavat riittävän palvelun DNS-vuotojen estämiseksi. Tässä’heidän asiakastukipalvelunsa vastauksena kysymykseemme siitä, toimiiko heidän palvelunsa Amazon Prime US -sovelluksen estämisessä.

Suunnitelmat alkavat 12,95 dollarista kuukaudeksi’Tilauksen arvoinen, mutta paras suunnitelma on vuotuinen tilaussuunnitelma, joka maksaa käyttäjille 99,95 dollaria kerran laskutettuna.

Plussat

 1. Uskomattoman nopea VPN Amazon-aikakautena
 2. Useiden maksuvaihtoehtojen tuki
 3. Omistetut sovellukset yhteensopivalle käyttöjärjestelmälle
 4. Korkeat salausstandardit
 5. Laaja protokollatuki
 6. Lokiton nollakäytäntö

Haittoja

 1. Ei erillisiä P2P-palvelimia
 2. Kallis hinnasuunnitelmat

Hanki ExpressVPN

Torguard.net - Parempi tietosuoja VP Primena Amazon Primelle

Tor-selain on ehkä yksi turvallisimmista selaimista, ja olemme suositelleet sitä vaihtoehtona käyttäjille, jotka haluavat lisätä verkkoturvallisuuttaan yhden askeleen. Saman mallin seuraaminen ja sen toistaminen VPN: ssä tekee Torguard.Netistä esimerkillisen ja erittäin turvallisen.

Torguard VPN Amazon Prime -sovellukselle

Sipulin reititysmalli on paljon parempi kuin muut keskimääräiset VPN-tietoturvamallit, jotka sisältävät vain salauksen ja turvalliset tunnelit. Meillä kuitenkin oli’t odottaa, että tämä VPN toimii Amazon Prime Unblocking -sovelluksessa. Kun kysyimme tukensa siitä, voiko heidän VPN: n estää Amazon Prime Video -sovelluksen estämisen, heidän vastauksensa oli paras, jonka varmisimme tarkistuksen aikana..

Toisin kuin muissa VPN: issä, jotka tarjoavat vapauttamisominaisuuksia tavanomaisissa VPN-suunnitelmissaan, Torguard tarjoaa kuitenkin erillisen IP-suunnitelman pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön, kuten Amazon Prime. Dedicated IP-suunnitelma maksaa 7,99 dollaria / kuukausi tai 54,99 dollaria / vuosi ja on paras niille, jotka haluavat poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön eston.

Dedikoitujen IP-osoitteiden lukumäärä on hämmästyttävä ja sisältää fantastisen määrän paikkoja, jotka ovat melko kykeneviä tarjoamaan lukituksen vapauttamispalveluita mistä tahansa maasta moniin maailman maihin. Meillä on turvapaikka’Näen paremman palvelun kuin tämä vain vapauttamalla Amazon Prime, mutta tarjoamalla kokonaisvaltaisen ratkaisun suurempiin avaustarpeisiin.

Plussat

 1. VPN Stealth -ominaisuuden avulla Amazon Prime Unblocking -sovellukseen
 2. Vahvat salaustasot
 3. Toimii sipulin reititysmallilla
 4. 3000+ VPN-palvelinta 50 maassa
 5. Omistettu IP-osoite

Haittoja

 1. Suunnitelmat ovat erittäin kalliita
 2. Ominaisuuspaketit voivat olla hämmentäviä

Hanki TorGuard VPN

Paras VPN Amazon Prime ilmaiseksi

Jos haluat poistaa Amazon Prime US -sovelluksen eston, ilmainen VPN-palvelu ei ole hieno vaihtoehto, koska katsauksemme mukaan ei ole yhtäkään ilmaista VPN-palvelua, joka toimisi niin. Kyllä, on joitain erittäin uskottavia palveluita, jotka ovat ilmaisia, mutta maantieteellisesti rajoitetun sisällön vapauttaminen, etenkin streaming-palvelu, on poissa niiden luontaisista ominaisuuksista.

Että’s. koska streaming-palveluntarjoajat, kuten Amazon Prime, käyttävät VPN-estämistä estääkseen käyttäjiä näkemästä sisältöä, joka ei ehkä ole käytettävissä heidän alueellaan. Vain palkkio paras Amazon Prime VPN, että me’luettelossamme esiintyvät voivat tehdä sen. Ilmaiset palvelut don’Minulla ei ole erillisiä IP-osoitteita, kuten Torguard tarjoaa tai jolla on tehokkaita palvelimia, jotka voivat ohittaa Amazon Primen’s VPN-estävä seinä.

Se’Näiden ominaisuuksien ja ilmaisten palvelujen suorittaminen on kallista’Minulla ei ole rahaa osallistua tällaisten ominaisuuksien tarjoamiseen. Toisaalta, monet ilmaiset VPN-verkot tarjoavat hitaita nopeuksia (koska maksulliset palvelusuunnitelmat priorisoidaan suurimmaksi osaksi aikaa), matalia tiedonsiirtokaistan rajoituksia (keskimäärin 500 Mt - 2 Gt / kk) ja vähän palvelimia, kaikki mikä ei voi antaa sinun saada hyviä kokemuksia Amazon Prime -sovelluksesta.

Pahimmat VPN: t, jotka don’t Poista Amazon Prime Video -sovelluksen esto

Vaikka suurin osa VPN: istä ei pysty poistamaan Amazon Prime Video -sovelluksen estoa, muutamaa muutamaa lukuun ottamatta, on joitain, jotka eivät vain pysty tarjoamaan oikeita ominaisuuksia, mutta jotka ovat myös vaarallisia asentaa jatkuvien uhkien, kuten haittaohjelmien, seurantakoodien upottamisen jne., Vuoksi..

Tässä’Tämä on nopea huonoimpien VPN-verkkojen piilottelu’t poista Amazon Prime: n esto:

 1. Kuumakilpi
 2. SurfEasy VPN
 3. Opera-selain-VPN (vanhentunut)

Kuinka katsella Amazon Primea Yhdysvaltojen ulkopuolella

Periaatteessa minkä tahansa verkkosivuston esto tietyltä alueelta esimerkiksi haluat estää Amazon Prime USA: n eston, kun asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen käyttää VPN: ää ja toinen välityspalvelimen käyttöönottoa. He molemmat seuraavat yleensä samaa reittiä rajoitetun sisällön estämiseksi. He huijaavat IP: täsi saadaksesi sen näyttämään siltä, ​​että se on peräisin Yhdysvalloista.

Me kuitenkin voitimme’t suosittele välityspalvelimen käyttöä, koska ensinnäkin se vain huijaa IP: täsi jättäen DNS-paketit alttiiksi snooppereille ja toiseksi ne eivät välttämättä toimi aina.

VPN: t ovat nopeampia, turvallisempia ja erittäin luotettavia tarjoamalla lukituksen estämispalveluita. Mikään tekijänoikeuspeto ei voi kohdistaa sinua, jos käytät parhainta Amazon Prime VPN Yhdysvaltojen version estämiseksi.

VPN Amazon Prime -sovellukselle

Amazon Prime -videolaitteiden yleiskatsaus:

Amazon Prime Video tarjoaa korkeat yhteensopivuusvaihtoehdot, ja sitä tukee monenlainen laite. Tässä’on piilotettu laitteista, joita voit käyttää katsomaan Amazon Prime Video:

 1. Kaikki tietokoneet ja selaimet, kuten Windows ja Mac
 2. Älytelevisiot
 3. Blu-ray-soittimet
 4. Sovittimet (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Palo-TV-Stick / Puhelin / Tabletit
 7. Pelikonsolit (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä toimivat laitteet

Voit katsella Amazon Primeä myös Chromecastissa, jos Chrome-selainten laajennus on asennettu. Se toimii myös Kodissa Krypton-arkiston kautta.

Kuinka asentaa Amazon Prime televisioon

Elokuvien ja ohjelmien katseleminen televisiossa on kokemus, jota mikään muu laite ei koskaan vastaa. Nykyajan älytelevisiot tarjoavat HD-laadun, jotta käyttäjät voivat katsella suosikkisisältöään laajakuvassa, tarjoamalla siis fantastisen kokemuksen.

Ja se’palvelun asettaminen televisioon ei ole niin vaikeaa. Tässä’Näin voit käyttää Amazon Primeä Smart TV: ssä:

Jos sinä’Olet jo ostanut tilin Amazon Prime Video -sovellukselle, siirry sitten Android TV: n Google Play Kauppaan tai Samsung Smart TV: n Samsung Appsiin.

 1. Etsiä “Päävideo” ja lataa sovellus
 2. Suorita asennus ja kirjoita käyttäjän käyttäjätiedot (käyttäjänimi ja salasana, jolla olet kirjautunut Amazon Prime -sovellukseen) pyydettäessä
 3. Nyt kun sovellus on valmis ja käynnissä, valitse mikä tahansa elokuva, TV-ohjelma tai ohjelma ja anna hauskanpito alkaa!

Paras VPN Amazon Prime Redditille

Vaikka suuri joukko parhaita vpn reddit-tarjoajia’Nimimerkinnät Redditissä parhaissa VPN-keskusteluketjuissa, käyttäjät eivät suositelleet monia palveluntarjoajia Amazon Prime US -sovelluksen lukituksen poistamiseksi..

Lukuun ottamatta muutamaa mainintaa NordVPN: stä, kuten me’Olet maininnut täällä, voitit’t löytää monia suosituksia ja on parasta pysyä niistä, jotka me olemme’Olemme kokeillut ja testattu sinulle parhaassa VPN-palvelussa Yhdysvaltojen Amazon Prime -sovelluksen eston poistamiseksi.

Kommentti keskustelusta ContiGhostwood’kommentti keskustelusta "VPN ja Amazon Prime Video".

Amazonin pikavideo vs. Amazon Prime Video

Vaikka Amazon yksinkertaisti äskettäin palveluaan ja nimitti Amazon Instant Video uudelleen vain Amazon Videoksi ja Amazon Prime Videoksi Amazon Primeksi, palvelut ovat edelleen melko hämmentäviä ensikertalaisille ja aloittelijoille..

Amazon Prime oli itse asiassa koko kauppa, joka oli saatavana vain 79 dollaria Yhdysvaltain asiakkaille, ja tarjosi vuosittaisen paketin, joka tarjoaa käyttäjille ilmaisen 2 päivän toimituskulut koko vuodeksi yhdessä Amazon Prime Video -tilauksen kanssa..

Mutta huhtikuussa 2016 Amazon Prime Video aloitettiin tarjoamalla erikseen 2,99 dollaria kuukaudessa kuuden ensimmäisen kuukauden aikana ja sen jälkeen sen hinta oli 5,99 dollaria kuukaudessa. siellä’s on saatavilla myös yhden kuukauden ilmainen kokeilu. Se’s kiinteän maksun tarjous, jossa voit katsella rajoittamatonta sisältöä.

Amazon Instant on kuitenkin enemmän kuin pay-per-view-malli, jossa joudut maksamaan jokaisesta videosta, ohjelmasta tai elokuvasta erikseen ja sen’s saatavana erillisenä palveluna ihmisille Yhdysvalloissa ja Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Amazon Prime on saatavana vain vain Yhdysvaltojen asiakkaille’s suosittelemme, että otat käyttöön Paras VPN poistaa Yhdysvaltojen Amazon Prime -sovelluksen käytöstä, jotta se voi käyttää palvelua ja nauttia uusimmasta saatavilla olevasta sisällöstä.

VPN Amazon Prime -sovellukselle

Paras VPN Amazon Prime -kysymyksiin

Amazon Prime -video ei toimi?

Useimmiten Internet-yhteyden uudelleenkäynnistäminen tai muun tiedonkuluttavan toiminnan lopettaminen tekee Prime Video -sovelluksesta uudelleen. Muuten, jos se ei vieläkään toimi’t toimi, tarkista, onko laite päivitetty päivityksiin vai Prime Video -sovelluksesi päivitetty.

Tarvitsenko todella Amazon Prime -jäsenyyttä suoratoistaa Amazon Video?

Ei, et’t tarvitse sitä. Amazon Video edellyttää, että ostat erikseen televisio-ohjelmia, elokuvia tai muuta videosisältöä kappaleelta. Amazon Prime -jäsenyyteen tarjotaan tällä hetkellä 2,99 dollaria / kk kuuden ensimmäisen kuukauden ajan ilmoittautumisen jälkeen ja sitten sinulta veloitetaan 5,99 dollaria / kuukausi..

Voimmeko käyttää Amazon Primea useammassa kuin yhdessä laitteessa kerrallaan?

Kyllä, voit, mutta sitä varten sinun on luotava Amazonin kotitalous. Noudata alla olevia vaiheita aloittaaksesi:

 • Kirjaudu Amazon-verkkosivustolle tiliisi ja siirry sitten “Tilini” Vaihtoehto
 • Mene “Hallitse sisältöäsi ja laitteitasi” > asetukset > Kotitaloudet ja perhekirjasto > Kutsu aikuinen
 • Nyt joko luo uusi tili tai käytä olemassa olevaa tiliä kirjautuaksesi uudelleen sisään ja aloittamalla jaettu yhteys Amazon Prime -sovellukseen toisesta laitteesta

Kuinka löydän Amazon Prime -sovelluksen?

Voit joko siirtyä suoraan Prime Video -sivulle’iOS-sovelluksen lataaminen virallisella verkkosivustolla tai Google Play -kaupasta Android Amazon Prime -sovelluksen lataamista varten ja iTunes-kauppaan.

johtopäätös

Amazon Prime on yksi parhaista suoratoistopalveluista verkossa ja Internet-TV: n suosion kasvaessa palvelu tarjoaa varmasti upeita ohjelmia tulevina aikoina..

BestVPN.co: ssa suosimme ilmaista internetkokemusta kaikille ilman rajoituksia tai rajoja, mutta koska uhat ja kiellot kasvavat edelleen, paras tapa tehdä Internet-kokemuksestasi todella ilmainen on käyttää Parasta VPN: tä ja nauttia parhaasta parasta. Internet on tarjolla sydämellesi’sisältöä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me