8 parasta VPN-koulujen verkkosivustojen ja pelien estoa

Tässä erittäin edistyksellisessä maailmassa ei voi kuvitella elävää elämää ja seurustelua ilman Internetiä. Jopa niiden ystävien kanssa, joiden kanssa chillit tietyllä juhlissa tai tapaamisessa, viestintä vaatii lopulta sosiaalisten verkostojen ja lähettiläiden käytön. Juuri tämän vuoksi tämän päivän nuoret rakastavat ja vaalia tekniikkaa, koska ilman sitä ei ole mahdollista katsella elokuvia, kuunnella musiikkia tai pelata pelejä tauon aikana. Koulutuslaitokset asettavat tietysti rajoituksen Internetin käyttämiseen mainittuihin tarkoituksiin, mutta voit aina käyttää BestVPN.Con parhaata VPN kouluun / korkeakoulua saadaksesi täydellisen digitaalisen vapauden! Loppujen lopuksi se on…

8 parasta VPN-koulujen verkkosivustojen ja pelien estoa

 1. Parempi olla turvallinen kuin pahoillani
 2. Kuinka estää League of Legends kouluissa
 3. Miksi koulut estävät verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja pelejä?
 4. Miksi tarvitset parhaan koulujen VPN: n
 5. Paras VPN kouluille vuonna 2018
 6. Ilmainen paras VPN koulujen tietokoneille
 7. Mitä tehdä, jos koulun Wi-Fi estää VPN: n?
 8. Koulutuksen estäjän työkalut
 9. Kuinka avata verkkosivustojen lukitus kouluissa
 10. Kuinka avata verkkosivustojen lukitus koulussa Androidilla & iOS-laitteet
 11. School Proxy vs. paras VPN kouluun
 12. Paras VPN-koulu UKK

Parempi olla turvallinen kuin pahoillani

Tiedämme, että yrität jo parhaiten hakkereita käyttääksesi sosiaalista mediaa tai alkaa pelata suosikki online-peliäsi. Eikö ole parempi olla turvassa kuin pahoillaan kiinni jäämisen sijaan? Loppujen lopuksi saamme ne oppilaitokset, jotka voivat saada toisinaan vähän yksitoikkoisia, ja et voi olla aina opiskelussa. Joskus aivosi vain tuntuvat. Joten ei ole mitään haittaa siitä, että pidät vähän hauskaa sivussa.

Parempi olla turvallinen kuin pahoillani

Koulun palomuuri estää pääsyn verkkosivustoille ja sosiaaliseen mediaan? HYVÄ! Hanki itsellesi VPN suojataksesi henkilöllisyytesi ja nauti sitten minkä tahansa haluamasi vapauttamisesta. Haluatpa seurata suosikkivlogiasi, lähettää viestin ystävällesi, tarkistaa sosiaalisen median tai harrastaa online-pelaamista, VPN-verkot ovat paras ratkaisu tehdä rakastamasi asiat, mutta erityisen varovaisesti ja nimettömästi (silmäily).

Kuinka estää League of Legends kouluissa

Julkaistu 27. lokakuuta 2009, “League of Legends” on peli, joka nauttii puhdasta viihdettä ja hauskaa. Se on yksi suosituimmista online-peleistä, joita koskaan on esitetty maailmalle kirjaimellisesti miljoonien pelaajien kanssa ympäri maailmaa, rakastuneena maagiseen maailmaansa, erinomaiseen tarinaan ja merkittäviin hahmoihin, jotka tuovat elämän yleiseen pelikokemukseen.

Kuinka estää League of Legends kouluissa

Koska sen suosio kasvaa jatkuvasti, koulut ovat kuitenkin tietoisia siitä, että lapset voivat käyttää paikallista Wi-Fi-verkkoa pelatakseen peliä (samanlainen kuin Salemin kaupunki ja muut). Samanaikaisesti voi olla todella ärsyttävää löytää itsesi keskelle tehtävää, vain katkaiseminen viivästyneiden ongelmien vuoksi. No, jos haluat estää tämän tapahtumisen, on aika hankkia VPN-palvelu!

Poista League of Legend -sovelluksen esto

Miksi koulut estävät verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja pelejä?

Jos olemme täysin puolueettomia, on viisas päätös asettaa rajoituksia tietyille verkkosivustoille, sosiaaliselle medialle ja peleille. Loppujen lopuksi koulutunneissa käytetyn ajan pitäisi tarkoittaa, että opiskelijat keskittyvät kokonaan opiskeluunsa. Useimmat koulut / korkeakoulut eivät kuitenkaan ymmärrä, että verkossa on monia laillisia resursseja, jotka auttavat opiskelijoita oppimaan lisää ja lisäämään taitojaan.

Miksi koulut estävät verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja pelejä

Kyllä, YouTubesta löytyy satoja / tuhansia opetusvideoita jokaisesta aiheesta. Samalla Internet antaa opiskelijoille mahdollisuuden kommunikoida ryhmän eri jäsenten kanssa esitysten ja projektien aikana. Joten, vaikka voi olla viisasta varmistaa, että opiskelijat ovat heidän alaisia “Hyväksyttävä käyttö” Rajoituksia, uskomme edelleen, että nyt on tarpeen vähentää ankaruutta.

koulun vpn apk

Viihde lukuun ottamatta, monet estetyt alustat sisältävät runsaasti koulutussisältöä. Ja jopa lohkojen avulla opiskelijat etsivät silti muita ratkaisuja, joiden avulla he voivat tehdä mitä haluavat. Joten on parempi antaa vapaa käsi, mutta ole varovainen epäilyttävissä verkkosivustoissa, koska et haluaisi, että koulusi lapset poikkeavat liian paljon opinnoista!

Miksi tarvitset parhaan koulujen VPN: n

Ei ole epäilystäkään siitä, että dramaattiset rajoitukset voivat johtaa siihen, että tehdään enemmän pahaa kuin hyötyä. Joten sen sijaan, että koulut estäisivät tietojen estämistä, niiden tulisi edistää ja tarjota ilmainen pääsy opiskelijoille. Koska se vie kuitenkin jonkin aikaa, voit luottaa vain VPN: iin antaaksesi sinulle täydellisen online-vapauden. VPN-osoitteet ovat hyödyllisiä kouluissa seuraavasti:

 • Yksityinen selaaminen - Koulut / korkeakoulut / yliopistot kaikki kirjaavat ja seuraavat aktiviteettiasi ollessasi yhteydessä paikallisiin verkkoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että oppilaitosten ylläpitäjät ja tietotekniikan asiantuntijat tietävät tarkalleen mitä olet verkossa. VPN pitää selaamasi nimettömänä ja poissa uteliailta, ja takaa siten, että kukaan ei voi seurata online-toimintaa. Tutustu parhaan vpn-selaimen oppaaseesi ymmärtääksesi, mikä selain toimii parhaiten VPN: ssä.
 • Parannettu turvallisuus - Vaikka oppilaitoksesi’s Wi-Fi on todennäköisesti suojattu salasanalla. Se ei ole vielä täysin turvallinen. Itse asiassa vahingolliset ulkopuoliset voivat käynnistää hunajapotkikohtauksen, joka johtaa kaiken tiedon katoamiseen, jolloin he voivat torjua sinua tai jopa hakkeroida puhelintasi tai web-kameraasi. VPN: t lisäävät tietoturvaa salaamalla kaiken saapuvan / lähtevän liikenteen!
 • Poista sivustojen esto - Valitettavasti monet koulut ovat estäneet sosiaalisen median alustat, videoiden suoratoistoa koskevat verkkosivustot ja pelisovellukset. Vaikka kiellon syyt ovat ymmärrettäviä, jotkut opiskelijat tarvitsevat kiireellisesti pääsyn tiettyyn sisältöön. Tässä VPN-verkot antavat käyttäjille mahdollisuuden muuttaa sijaintiaan, ohittaen siten sisältörajoitukset ja vapauttamalla verkkosivustot.

Paras VPN kouluun

Paras VPN kouluille vuonna 2018

Kouluille parhaiden VPN-pisteiden löytämisessä on välttämätöntä, että suoritat due diligence -tarkistuksen. Loppujen lopuksi et halua, että koulun järjestelmänvalvoja tunkeutuu luokkaan ja kertoa, että olet käyttänyt Internetiä luvattomiin tarkoituksiin. Ainoa tapa olla turvassa on löytää kouluille parhaat VPN: t, jotka tarjoavat uskomattoman luotettavuuden, tuen, suorituskyvyn ja palvelinten saatavuuden. BestVPN.co: n tarkistamien ja analysoimien suosituimpien joukossa ovat:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

NordVPN

NordVPN on panamalainen palveluntarjoaja, mikä tarkoittaa, että se on täysin turvassa 14 Eyes-allianssin ja muiden maiden, joissa on tiukat Internet-lait, pakollisista tietojen säilyttämistä koskevista laeista. Sen käyttäminen tarkoittaa, että käytät täydellistä nimettömyyttä koulussa ollessasi. Ominaisuudet, kuten DNS-vuodonsuojaus, automaattinen tappajakytkin ja dynaamiset IP: t, parantavat turvallisuutta entisestään. Parasta kaikessa: VPN pitää nollalokeja! (Lue lisää NordVPN-arvostelut)

Paras VPN kouluille

Plussat

 1. DoubleVPN maksimaalista suojausta varten.
 2. 4205 palvelinta 62 maassa.
 3. P2P / Torrenting käytössä.
 4. DDoS-suojaus.
 5. Nolla lokien tarjoaja.

Haittoja

 1. Kallis kuukausittainen hinnoittelu.

Hanki NordVPN

VyprVPN

Sveitsissä toimiva VyprVPN on toinen hittipalvelu, joka tarjoaa yksityisyyteen keskittyvän tuotteen täydelliseksi nimettömäksi kun käytät paikallista kouluverkkoasi. Se tarjoaa 700 erittäin nopeaa palvelinta, jotka on jaettu ympäri maailmaa ja joita voit käyttää verkkosivustojen lukituksen poistamiseen. Sinulla on jopa sellaisia ​​haittoja, kuten Chameleon-protokolla ja NAT-palomuuri, jotka auttavat ohittamaan kuritustoiminnan Internet-palveluntarjoajilta, koulupalomuureilta ja ennen kaikkea se luokitellaan parhaaksi vpn-tiedostoksi suoratoistoa varten.

VyprVPN kouluun

Plussat

 1. Kameleonipöytäkirja yksityisyydestä.
 2. DPI-suojaus ja NAT-palomuuri.
 3. 3 päivän ilmainen kokeiluversio saatavilla.
 4. Viisi samanaikaista yhteyttä.
 5. Erinomaiset nopeudet torrentia / pelaamista / suoratoistoa varten.

Haittoja

 1. Ei hyväksy salausvaluuttaa.

Hanki VyprVPN

Express VPN

ExpressVPN on Ison-Britannian Neitsytsaaret -yritys, joka on kehittänyt valtavan maineen markkinoilla uskomattoman nimettömyyskeskeisen palvelun ansiosta. Se on tiukka No Logs -toimittaja, ja tämä on osoitettu Turkin viranomaisten tapauksissa. Tämän lisäksi palveluntarjoaja tarjoaa 24/7 live chat -tukea, yli 1500 palvelinta 148 sijaintipaikassa ja loistavaa salausta täydellisellä eteenpäin salaisudella! (Lue kattava ExpressVPN-arvostelu)

ExpressVPN kouluun

Plussat

 • 1 500 + palvelimet 148 sijaintipaikassa.
 • 256-bittinen AES-salaus.
 • Intuitiiviset alkuperäissovellukset.
 • 30 päivän palautuskäytäntö.
 • Sertifioitu lokiton palveluntarjoaja.

Haittoja

 1. Kallis hinnoittelu.

Hanki ExpressVPN

CyberGhost

CyberGhost on romanialainen VPN-palvelujen tarjoaja, joka on tunnettu helppokäyttöisistä monen alustan sovelluksista, houkuttelevasta verkkosivuston suunnittelusta, vahvasta OpenVPN-salauksesta ja valtavasta palvelintietokannasta. Se tarjoaa suuren turvallisuuden henkilöllisyytesi pitämiseen turvallisena koulussa, mutta ohittaa helposti maantieteelliset ja sisältörajoitukset. Parasta kaikessa: sinulla on 7 päivän ilmainen kokeiluversio ja 30 päivän palautus. Don’Älä unohda lukea puolueetonta CyberGhost-arvosteluamme.

CyberGhost yliopistoon

Plussat

 1. Platformien välinen tuki.
 2. 800+ palvelinta ympäri maailmaa.
 3. Zero Logging Policy.
 4. Saatavana Chrome-laajennus.
 5. 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä.

Haittoja

 1. Parannus nopeuksilla.

Hanki CyberGhost

PureVPN

Hongkongissa toimiva PureVPN on erinomainen palveluntarjoaja ohittaa sisältörajoitukset koulussa istuessasi. Yhdysvaltojen parhaaksi VPN: ksi kuuluva tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka VPN: llä on oltava. Ensiluokkainen suunnitelma tarjoaa valtavan luettelon edistyneistä ominaisuuksista maksimaalisen turvallisuuden saavuttamiseksi, joihin kuuluvat automaattinen tapukytkin, NAT-palomuuri, WebRTC / IPv6 / IPv4 -vuotojen estäminen, jakotunnelointi ja SOCKS5-välityspalvelin. Voit jopa käyttää 790+ palvelinta yli 140 maassa. Don’Älä unohda tarkistaa yksityiskohtaista PureVPN-arvosteluamme ennen kirjautumista siihen.

PureVPN lukioille

Plussat

 1. 790+ palvelinta yli 140 maassa.
 2. Paras budjettiystävällinen tarjoaja.
 3. 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä.
 4. Monialustainen tuki.
 5. Edistynyt satamahuolinta.

Haittoja

 1. Jotakin istuntojen kirjaamista.

Hanki PureVPN

Ilmainen paras VPN koulujen tietokoneille

Monilla koulu-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijoilla ei ehkä ole tarpeeksi rahoja kuluttaakseen VPN-palveluntarjoajaa, varsinkin kun otetaan huomioon, että useimmilla on kallis kuukausisuunnitelma, jonka arvo on käytettävissä vain, jos valitset heidän vuosittain yllä olevat paketit. Täällä ilmaiset VPN-verkot tulevat sisään. Vaikka et ehkä saa samaa arvoa, saat kuitenkin melko paljon maksamatta yhden sentin. Parhaita vaihtoehtoja ovat muun muassa:

Windscribe

Kanadassa sijaitseva Windscribe on luotettava ILMAINEN VPN-palvelu, joka tarjoaa sinulle hyviä ominaisuuksia sivustojen poistamiseen ja tietoturvan hyödyntämiseen, kun muodostat yhteyden paikallisen koulun Wi-Fi-verkkoon. Se tarjoaa vakiona 10 Gt: n kaistaleveyden kuukaudessa, samalla kun voit vaihtaa kahdeksan palvelimen sijainnin välillä. Jotta voit aloittaa VPN: n käytön, sinun on luotava tili. Kun olet valmis, twiittiä VPN: stä antaa sinulle ylimääräisen 5 Gt ja 1 Gt joka kerta, kun kutsu ystäväsi rekisteröitymään.

Ilmainen paras VPN koulujen tietokoneille

Plussat

 1. 10 Gt: n kaistanleveysraja.
 2. Chrome-selainlaajennus.
 3. Responsiivinen asiakastuki.
 4. Nopeat nopeudet IKEv2-salauksen kautta.
 5. Helppokäyttöiset alkuperäissovellukset.

Haittoja

 1. Ei livekeskustelua.

Hotspot-kilpi vapaa

Yhdysvalloissa toimiva Hotspot Shield on toinen hieno vaihtoehto ilmaiseksi. Se tarjoaa käyttöympäristöjen välisen yhteensopivuuden sekä Google Chrome -laajennuksen, joka myös poistaa avauksen nopeasti. Sinulla on 750 Mt: n tietolimiitti päivässä, mikä ei ole paljon, mutta tarpeeksi hyvä yksinkertaisesti tarkistaa estettyjä verkkosivustoja. Siellä on jopa sisäänrakennettu palomuuri ja mainosten esto, joka antaa sinulle ylimääräisen tietoturvan ja yksityisyyden verkossa.

Hotspot-kilpi koulujen tietokoneille

Plussat

 1. 750 Mt päiväraha.
 2. Automaattinen tappikytkin.
 3. Ei havaittu DNS-vuotoja.
 4. Chromen laajennus.
 5. Jaettu tunnelointi saatavana.

Haittoja

 1. Hidas asiakastuki.

Piilota minut

Hide.me tarjoaa sekä maksullisia että ilmaisia ​​palveluita, kuten edellä mainitut nimet. Ainoa ero on, että se antaa sinulle 2 Gt dataa kuukaudessa pelataksesi. Muita ILMAISEN paketin avulla saatavia ominaisuuksia ovat kolme palvelinpaikkaa (Alankomaat, Kanada ja Singapore), yhteyden muodostaminen yhteen laitteeseen, sovellukset Windowsille, Macille, Androidille, iOS: lle ja jopa Google Chrome.

Hide.me koulujen tietokoneille

Plussat

 1. Chrome-selainlaajennus.
 2. 35 palvelinta 28 maassa.
 3. Automaattinen Wi-Fi-suojaus.
 4. Monialustaiset sovellukset.
 5. Nolla lokien tarjoaja.

Haittoja

 1. Huono nopeus.

Mitä tehdä, jos koulun Wi-Fi estää VPN: n?

Useimmat koulut / korkeakoulut / yliopistot käyttävät vahvoja palomuureja, jotka ottavat käyttöön syvän pakettivalvonnan (DPI), jokaisen paketin määränpään ja määrän analysoimiseksi. Tämä auttaa IT-järjestelmänvalvojia selvittämään, kuka käyttää rajoittamattomia verkkosivustoja VPN: n kautta, ja sitten kurkistaa, rajoittaa tai estää niitä kokonaan. Tämän estämiseksi käyttäjien on valittava palveluntarjoajat, jotka käyttävät “Stealth VPN” tekniikka.

Tämä tekniikka voi sekoittaa / peittää kaiken saapuvan ja lähtevän VPN-liikenteen säännölliseksi verkkoliikenteeksi, mikä peittää henkilöllisyytesi, kun heille suoritetaan syväpaketitarkastus (DPI). Aktivoi varkaustila harkitsemalla OpenVPN-protokollan suorittamista portissa 443. Tämän avulla käyttäjät voivat selata DPI-palomuureja helposti. Ota yhteys palveluntarjoajan tukitiimiin, johon olet kirjautunut, saadaksesi lisätietoja OpenVPN-portti 443 -yhteydestä. Jos tämä ei auta, harkitse edistyneen hämärtämisen käyttöä.

Tämä prosessi sisältää kaksinkertaisen salauskerroksen lisäämisen VPN-verkkoosi, mikä tekee siitä käytännössä estokelvottoman ja niin nimettömän, kuin asiat voivat saada. OpenVPN: n määrittäminen käyttämään Toria on yksi näkyvimmistä hämärtystekniikoista, mutta onneksi sinulla on palveluita, jotka tarjoavat sisäänrakennetun VPN-Over-Tor-tuen. Näkyvimpiä ovat NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA ja TorVPN.

Koulutuksen estäjän työkalut

Jos etsit VPN-vaihtoehtoja verkkosivustojen, sosiaalisen median ja pelaamisen estämiseksi koulussa / yliopistossa / yliopistossa, sinun on opittava Torista ja SchoolTunnelista. Tor on erittäin turvallinen menetelmä nimettömyyden hyödyntämiseksi verkossa, joka salaa Internet-yhteytesi ja saa sen kulkemaan tuhansien solmujen läpi ympäri maailmaa.

Sillä on tärkeä tehtävä myös verkon hämärtämisessä, mahdollistaen kaksinkertaistaa VPN-yhteyksiesi suojauksen. Toisena vaihtoehtona voit kokeilla SchoolTunnel-palvelua, joka on omistettu palvelun käytön estäminen kaikissa oppilaitoksen verkkosivustoissa. Se on välityspalvelin, joka tarjoaa jopa apua rajoittamattoman pääsyn saamiseksi sosiaaliseen mediaan ja YouTube-videoihin.

Kuinka avata verkkosivustojen lukitus kouluissa

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja yllä olevasta luettelosta.
 2. Lataa laitteellesi sopiva sovellus heidän verkkosivustoltaan.
 3. Kun olet asentanut, avaa VPN-sovellus.
 4. Etsi palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.
 5. Valitse VPN-yhteyskäytäntö.
 6. ota käyttöön “Automaattinen tappikytkin”.
 7. Lyö “Kytkeä” -painiketta ja nauti verkkosivustojen vapauttamisesta!

Poista verkkosivustojen esto

Kuinka avata verkkosivustojen lukitus koulussa Androidilla & iOS-laitteet

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja yllä mainituista nimistä
 2. Kirjaudu VPN-palveluun tilaamalla minkä tahansa premium / ilmaisen paketin
 3. Lataa nyt sovellus Android-laitteella Google Play Kaupasta & iOS-laitteella iTunesista
 4. Kirjaudu sisään VPN-sovellukseen kirjautumistietojesi avulla
 5. Yhdistä mihin tahansa VPN-palvelimeen maailmanlaajuisesti & poista verkkosivustojen esto koulussa

School Proxy vs. paras VPN kouluun

Vaikka sekä VPN- että välityspalvelimet tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden poistaa verkkosivustojen esto saumattomasti, näiden kahden välillä on joitain erittäin vakavia eroja. Esimerkiksi välityspalvelimet eivät tarjoa tietoturvaa ja yksityisyyttä online-identiteettisi suojaamiseksi, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi jäljittää IP-osoitteesi takaisin laitteeseesi, joten se ei ole vastuullinen ratkaisu, jolla ohitat koulusi / korkeakoulun / yliopisto.

Toisaalta VPN: t on varustettu monella salaus / salaus, jotka lisäävät verkon yleistä turvallisuutta. Samanaikaisesti ne lisäävät valtavan luettelon edistyneistä ominaisuuksista, kuten NAT-palomuuri, automaattinen tapinkytkin, jaettu tunnelointi, DDoS-hyökkäyksen estäminen, DPI-suojaus, SOCKS5-välityspalvelin ja paljon muuta, jotka ovat välttämättömiä täydellisen nimettömyyden hyödyntämiseksi verkossa!

Paras VPN-koulu UKK

Kun etsit parhaita kouluun tarkoitettuja VPN-pisteitä, saatat kohdata markkinoilla runsaasti vaihtoehtoja sekä valtavan määrän vastaamattomia kysymyksiä. Seuraavassa vastaamme joihinkin yleisimpiin sinulle.

Mitä VPN: tä käytetään koulussa?

Luotettavuuden, suorituskyvyn, tuen, palvelimen saatavuuden ja hinnoittelun perusteella olemme analysoineet valtavan luettelon VPN-palveluntarjoajia ja maininneet näkyvimmät yllä olevassa luettelossa. Valitse jokin seuraavista: NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost ja PureVPN.

Kuinka poistat verkkosivustojen lukituksen koulussa??

Prosessi on uskomattoman yksinkertainen eikä vaadi mitään rakettotiedettä. Aloittaaksesi verkkosivustojen lukituksen estämisen sinun tarvitsee vain kirjautua VPN-palveluun, ladata laitteen natiivisovellus, vaihtaa palvelimet haluamaasi kohtaan ja painaa yhdistämispainiketta!

Asioiden kääriminen

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua löytämään parhaat VPN-koulut kouluille, joiden avulla voit vapauttaa verkkosivustojen, sosiaalisen median ja pelaamisen esto. Jollei sinulla ole ongelmia tai sinulla on suosituksia tarjota, pudota kommentti alla. Älä myöskään epäröi jakaa opasta koulukavereidesi kanssa, joille on kyllästynyt käsittelemään näitä ärsyttäviä rajoituksia!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me