27 parasta VPN-selainta – Suojauksen varmistaminen VPN-selainten ilmaisten sovellusten avulla

Internet on tällä hetkellä täynnä haitallisia linkkejä, epäilyttäviä ohjelmistoja, tekijänoikeuspelejä ja muita sellaisia ​​asioita, jotka kaikki voivat aiheuttaa merkittävän riskin online-tietoturvallesi ja tietoherkkyydellesi. Suosituille selaimille ei kuitenkaan anneta heidän osuuttaan tietoturvasuojauksesta, mikä tekee heistä haavoittuvia iso aika. Erityisesti selaimen suojaamista varten asennetulla VPN: llä varmistetaan, että tämä mahdollisuusikkuna pysyy suljettuna hakkereille.

Turvallisin panossi tämän selaimen uhan neutraloimiseksi on ottaa käyttöön paras VPN-palvelu’Yksityinen, edullinen ja riittävän luotettava suojaamaan yhteyksiäsi ja nimettömiäsi kaikkina aikoina.

Miksi turvallisin ja yksityisin selain tarvitsee aikaa?

Selaimet ovat eniten käytettyjä yhdyskäytäviä Internetiin ihmisille ja yrityksille ympäri maailmaa. Se’Periaatteessa ikkuna ilmaiseen verkkoon, mutta käytetäänkö sitä ikkunaa piilottamaan sisälle? Useimmat ihmiset eivät’t ota heidän selaimensa tietoturvaa vakavasti. He saattavat etsiä viruksia tietokoneilta, mutta jos he keskittyvät sen sijaan selainten tietoturvan hankkimiseen, virukset ja haittaohjelmat eivät ehkä koskaan saastuta tietokonetta ollenkaan.

Nykypäivän selaimet ovat turvallisempia kuin aikaisemmat versiot, mutta et voi nimetä niitä “Karkaistu” tarpeeksi voidakseen torjua kaikki online-haittaohjelmat ja virusuhat, jotka ovat tulossa.

Monissa tapauksissa vuosien mittaan suurin osa tietoturvaloukkauksista on tapahtunut suojaamattomien selainten kautta. Ja vaikka maailman turvallisin selain ei voi estää virusta hyökkäämästä järjestelmääsi, jos napsautit vain haitallista linkkiä (tietoinen sabotaasi), suojattu selain voi ehdottomasti ohjata hakkereita, haittaohjelmien ammattilaisia ​​ja jopa niitä, jotka jatkavat nolla- päivän haavoittuvuuksia tai yritä seurata IP-osoitettasi.

Paras VPN-selain

Paras VPN-selain 2018 - testattu ja vahvistettu

VPN: t ovat ensisijainen puolustusvektori kaikenlaisia ​​online-uhkia vastaan. Riippumatta siitä, onko sinulla suojattava laite tai piilotettava selausistunto, VPN: t ovat tehokkaimpia ja kokonaisvaltaisimpia käytettävissä olevia tietoturvatyökaluja.

Ne turvaavat tietosi korkeatasoisella salauksella, tarjoavat suojatun protokollatuen, tarjoavat useita palvelimia, takaavat vakaan nopeuden ja ennen kaikkea ovat olemassa sen varmistamiseksi, että käyttäjän yksityisyyttä ei koskaan vaaranneta.

Mutta huolimatta kaikista muista VPN: stä, jotka väittävät tarjoavansa kaikkia näitä ominaisuuksia, harvat erottuvat siitä, kuinka vahvat nämä ominaisuudet ovat heidän palveluksessaan. Tarvitset selaimeesi vain parhaan VPN: n, joka varmistaa, ettei mikään suojaus raukea, joka vaarantaa erittäin arkaluontoiset tietosi.

Tässä on erityisen kuraattoriluettelomme parhaalle VPN-selaimelle 2018, joka sisältää palveluntarjoajien yksinoikeusoppaat, heidän tarjoamansa ominaisuudet, hinnasuunnitelmat ja paljon muuta.

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

PureVPN - tarjoaa huippuluokan yhteensopivia laajennuksia parhaalla VPN-selaimella

Jos et’et halua kuluttaa vaikeasti ansaittuasi käteistäsi kahdessa osassa VPN: ää ja etsivät kohtuuhintaista palveluntarjoajaa, joka ei tee sitä’t kompromissi minkään tyyppisiin ominaisuuksiin, Pure VPN on ehdottomasti täydellinen valinta sinulle.

Miksi turvallisin ja yksityisin selain tarvitsee aikaa?

PureVPN tarjoaa paljon yhteensopivia laajennuksia suosituille selaimille, kuten Firefox ja Chrome, ja on tehnyt niin paljon turvallisuuden saavuttamiseksi ja selainten asettamisen helpommaksi.

Sen lisäksi, että PureVPN on vertailukelpoisia halvempi ja tarjoaa huipputason yhteensopivuuden, se ei koskaan vaaranna ominaisuuksiensa laatua ja laajuutta. PureVPN: n avulla voit estää maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistosivustojen, kuten Netflix USA, käytön, käyttää edistyneempiä suojausvaihtoehtoja, kuten tappauskytkintä ja jaetun tunneloinnin, kirjautua sisään samanaikaisesti 6 laitteen / selaimen kautta ja paljon muuta.

Mutta tällä hetkellä PureVPN ei’t tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joten et voi testata palvelua ennen tilaamista. Jos kuitenkin maksat jostakin sen suunnitelmasta, et koskaan tule katumaan sitä myöhemmin.

Plussat

 1. Täydellinen yhteensopivuus selaimen VPN-muodossa
 2. DDoS-suojaus
 3. Omistettu suoratoistotuki
 4. P2P- ja Torrent-palvelimet
 5. 750 + palvelimia 141 maassa
 6. VPN-yhteyspiste
 7. Nat-palomuuri
 8. Usean protokollan tuki mukaan lukien OpenVPN ja L2Tp
 9. Mahdollistaa jaetun tunneloinnin

Haittoja

 1. Pitää joitain lokit
 2. Ilmainen kokeilu ei ole käytettävissä

Hanki PureVPN

NordVPN tarjoaa selaimen suojauksen kaikissa laitteissa

Kuten niin monien laitteiden sotkua, jotka vaihtelevat Macista Androidsiin, et tiedä’t todella tiedä, mihin saatat käyttää selainta eniten. Minkä tahansa laitteen kuitenkin käytät selaimeesi Nord VPN: n kautta, se tarjoaa erittäin laiteyhteensopivia selainlaajennuksia, jotka tarjoavat suuren suojauksen kaikilla alustoilla.

NordVPN selaimille

Palveluntarjoaja tarjoaa myös parempia suojausominaisuuksia, kuten kaksinkertaisen VPN-yhteyden ja pääsyn Sipuliin VPN-vaihtoehdon avulla selaimellasi. Mutta karkaistu selain ei ole’t missä ominaisuudet pysähtyvät. NordVPN: llä on palvelininfrastruktuuri, joka sisältää yli 3700 IP: tä yli 60 maassa. Näin varmistetaan, että kaistaleveydellä ei ole pullonkauloja ja taattu koskematon palvelu jokaiselle käyttäjälle.

Kuukausittainen suunnitelma on vähän kallis NordVPN: ssä, maksaa 11,95 dollaria, mutta jos haluat parhaan vastineen, voit tilata heidän parhaan, kolmen vuoden suunnitelman, joka maksaa sinulle vain 125,64 dollaria kerran laskutettuna.

Plussat

 1. Tor kanssa VPN-ominaisuus selaimen VPN: lle
 2. Ilmainen kokeilujakso
 3. Tuplasalaus käytettävissä
 4. 3359 palvelinta yli 60 maassa
 5. Useita maksutapoja
 6. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- ja SSTP-protokollat
 7. SmartPlay-ominaisuus verkkosivustojen suoratoistoon

Haittoja

 1. Kallis kuukausisuunnitelma (ei hyvä lyhytaikaisille käyttäjille)

Hanki NordVPN

Yksityinen Internet-yhteys varmistaa nopeamman nopeuden selainten VPN-muodossa

Suurin ongelma monissa VPN: issä on, että niillä on taipumus kuristaa nopeuksia liikaa, mutta Private Interent Access tai PIA voitti’t tehdä niin. PIA on yksi markkinoiden nopeimmista saatavissa olevista VPN-verkoista. Kun se käyttää kevyttä Chrome-laajennustaan, se ei tarjoa ongelmia, jos käytät selainta suoratoistoon tai selaat nettiä nimettömästi.

Yksityinen Internet-yhteys VPN-selaimille

Parempaa toistoa tästä palvelumme arvostelusta saat käymällä missä tahansa Redditissä’s viestiketjut liittyvät paras vpn reddit. PIA on Reddit-säikeiden huippusuuntaus, ja sadat käyttäjät suosittelevat sitä aktiivisesti suosituimpana VPN-selaimena tai muuna laitteena. PIA on yksi parhaimmista VPN-verkoista siellä lukuisten palvelimien suhteen. Tarjoaa tällä hetkellä noin 3081+ palvelinta yli 28 suurimmassa maassa. Palveluntarjoaja ei ehkä tarjoa uusia ominaisuuksia, kuten sipulia VPN: n kautta, mutta jopa tässä olevat perusominaisuudet toimivat erinomaisesti.

Hinnoittelun kannalta parhaat suunnitelmat ovat vuosittain ja puolivuosittain toteutettavat suunnitelmat. Kahden vuoden tilaaminen maksaa vain 69,95 dollaria, kun taas vuosittaisen tilauksen laskutetaan kerran 39,95 dollaria, mikä tarjoaa hyvää vastinetta rahalle aina.

Plussat

 1. Zero Speed ​​Throttling VPN-selaimeen
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec tuettu
 3. P2P-tuki saatavana
 4. Nolla lokit
 5. 5 Samanaikaiset yhteydet
 6. Rajoittamaton kaistanleveys

Haittoja

 1. Omistettuja sovelluksia on vähän vaikea käyttää aloittelijoille

Hanki yksityinen Internet-yhteys

ExpressVPN - vankka VPN-selain

Kalliimmat palvelut ovat yleensä sammuttaminen missä tahansa tuoteryhmässä, mutta Express VPN perustelee korkean hintalappunsa sovittamalla sen erittäin vankkoihin ominaisuuksiin. Tämä VPN takaa nopean nopeuden selaimissa, mutta ei koskaan turvallisuuden vuoksi. Suojattu AES 256: n armeijan luokan salauksella, sinulla on mahdollisuus reitittää tietosi 148+ palvelinpaikkakunnan kautta mahtavaan 94 maahan.

Express VPN -selain

ExpressVPN takaa suuren käyttäjän vapauden huippuluokan laiteyhteensopivilla sovelluksilla ja laajennuksilla, jotka tekevät sen VPN-ominaisuuksista helppoa kaikenlaisille käyttäjille. Streamereille tämä VPN vapauttaa näyttävästi kaiken maantieteellisesti rajoitetun sisällön kaikkialta maailmasta. Yhdistä se muiden premium-ominaisuuksien, kuten 24/7-live-tuen, laajojen oppaiden ja jaetun tunneloinnin kanssa, ja sinulla on voittaja.

Mutta tämä palvelu ei’t tulevat halpoiksi, koska vuotuisen suunnitelman hinta on 99,95 dollaria ja se’s heidän parhaan arvon suunnitelmansa. Toisen kuuden kuukauden suunnitelman voi tilata 59,95 dollaria.

Plussat

 1. Tehokas ominaisuusluettelo saumattomalle kokemukselle selaimen VPN: nä
 2. Omat sovellukset ja laajennukset selaimille
 3. Vaikea, armeijan luokan salaus
 4. Useiden protokollien tuki
 5. Lokiton nollakäytäntö

Haittoja

 1. Ei erillisiä P2P-palvelimia
 2. Kallis kilpaileviin palveluihin verrattuna

Hanki ExpressVPN

TorGuard tarjoaa yksipuolisen nimettömyyden Selaimen parhaaksi VPN: ksi

Yksi maailman turvallisimmista selaimista nimetty TorGuard on vaikuttanut meihin ja moniin muihin VPN-harrastajiin karkealla tietoturvalla ja korkeilla mukavuusominaisuuksilla.

Torguard VPN -selain

Tarjoaa pääsyn jopa 3000+ palvelimelle yli 50 maassa, TorGuard on erinomainen valinta suoratoisto-VPN-selaimille. Tämän VPN-palveluntarjoajan mukana on integroitu tuki omilla sovelluksillaan kaikilla alustoilla. Se tarjoaa myös Stealth VPN -ominaisuuden niille, jotka etsivät ylimääräistä tietoturvaa verkossa. Torguardilla ei ole tunnettuja IPv6-vuotoja tai DNS-virheitä, ja nopeudet pysyivät ilmiömäisinä kokeilumme aikana.

Sen hinnasuunnitelmat ovat kuitenkin hieman monimutkaisia, koska jokaisella suunnitelmalla saat jonkin verran palveluita yksinoikeudella. Heidän paras suunnitelmansa on edelleen vuotuinen tilaustarjous, joka maksaa 59,99 dollaria. Voit myös mennä heidän neljännesvuosittaisen suunnitelmansa kanssa, joka on yllättävän edullinen vain 19,99 dollarilla kerran laskutettuna.

Plussat

 1. Tor-malli tarjoaa paremman suojauksen selaimen VPN-muodossa
 2. Vahvat salaustasot
 3. Stealth VPN -suojausominaisuus
 4. 3000+ VPN-palvelinta 50 maassa
 5. Omistettu IP-osoite

Haittoja

 1. Suunnitelmat ovat erittäin kalliita
 2. Ominaisuuspaketit voivat olla hämmentäviä

Hanki TorGuard VPN

Paras VPN-selainvapaa 2018

Suurin osa siellä olevista ilmaisista VPN-palveluista pettyi käyttäjiään pitkään aikaan, ja luottamus on kysymys kenelle tahansa kirjautumisen yhteydessä. Jotkut nimet ovat kuitenkin pitäneet omia ja toimivat nyt yksityisyyden ylläpitäjänä ja suojaavat käyttäjän koskemattomuutta täysimääräisesti.

Nämä palveluntarjoajat ovat aina olleet mukana luettelossamme, koska heitä on niin vähän. Tässä parhaan ilmaisen VPN-selaimen 2018 luettelossa olemme huolellisesti antaneet arvostettuille käyttäjille vain ne nimet, jotka eivät koskaan päästä meitä tai itseään halpoihin temppuihin, jotka ovat yhteisiä muille ei-niin hyville ilmaisille VPN-palveluille..

Tässä on luettelo:

TunnelBear - Paras kaikipohjainen VPN-selain

Jos on yksi ilmainen Selain-VPN-ilmainen palvelu, joka vastaa maksettuja palveluntarjoajia huippuluokan verkkoturvan tarjoamisessa Internet-asukkaille, niin Tunnelbear se on. Tunnelbear tarjoaa piirrettyjen VPN-verkkojen avulla kaikki käyttöliittymänsä. Tunnelbear tarjoaa joustavia palvelimia, jotka sijaitsevat 20 maassa. Tämä ilmainen VPN vie kakun pitämään nollat ​​lokit eikä koskaan sekoittaa tietojasi toisin kuin muut markkinoilla olevat ilmaiset VPN-palvelut..

Paras VPN-selainvapaa 2018

Ainoa sammutus Tunnelbear-laitteessa on sen tietoraja. 500 Mt: n kuukaudessa se vain loppuu niin nopeasti, että et voi nauttia enemmän kuin muutamasta selailuistunnosta. Mutta odota, me BestVPN.cossa olemme löytäneet hakkeroinnin antaa sinulle enemmän tätä palvelua.

Tweet Tunnelbearista ja saat 1 Gt lisätietoja kuukaudessa. Se tekee siitä liian vaikeaa vastustaa. Tunnelbear tarjoaa myös upeita yhteensopivia sovelluksia ja laajennuksia, jotta kaikki selaimesi toimivat nimettömästi.

Plussat

 1. Suosituin ilmainen VPN-palvelu selaimille
 2. 5 samanaikaista laiteyhteyttä mahdollista
 3. Tehokas salaus
 4. Saumaton ja hyvin pyöristetty käyttöliittymä

Haittoja

 1. Tietoraja on 500 Mt / kk
 2. Ei sillä’t tukea vertaisverkkoa tai P2P: tä.

Blockless - helppo käyttää aloittelijoille VPN-selaimena

Monet sovellukset ja ohjelmistot ovat niin monimutkaisia, että aloittelijat ja aloittelijat sammuvat heiltä helposti. Blockless on kuitenkin ilmainen selain-VPN-palvelu, jonka avulla kaikenlaiset käyttäjät voivat helposti muodostaa yhteyden verkkoon suojatun verkkoyhteyden kautta.

Blockless VPN -selain

Ainoa mitä sinun tarvitsee käyttää tätä VPN-palvelua varten, on kirjautua Blockless-palveluun. Vaikka ei’Tarjoa käyttäjille mahdollisuutta valita valitsemansa palvelin, koska tämä tapahtuu automaattisesti. Nopeuden viivästyksiä ei tapahtunut, kun testimme tätä palvelua. Lataus- ja latausnopeudet laskivat hieman, mutta ne olivat hyviä, kun otat huomioon, että tämä on ilmainen palvelu.

Sitä käyttää yli puoli miljoonaa ihmistä, mikä kertoo kyvyistään ja palvelustaan ​​parhaaksi ilmaiseksi VPN-selaimeksi.

Plussat

 1. Äärimmäisen helppo ottaa käyttöön ja käyttää ilmaisena VPN-selaimessa
 2. Omistettuja sovelluksia saatavilla
 3. Nopeammat nopeudet verrattuna muihin ilmaisiin VPN-verkkoihin

Haittoja

 1. Rajoitettu valikoima ominaisuuksia

Windscribe - Paras dataraja selaimen VPN-muodossa

Tämä VPN on käsissä, yksi kaikkein anteliaimmista palveluista ilmaisissa VPN-markkinoilla. Windscribe tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden käyttää 10 Gt dataa kuukaudessa. Täällä käytettävissä oleva tietoraja on vähintään viisi kertaa enemmän kuin muilla VPN-verkoilla, mutta anteliaisuus ei riitä’t päättyy siihen.

Windscribe VPN -selain

Windscribe-palvelun avulla laitteille, joihin voit muodostaa yhteyden, ei ole mitään rajaa. Tämän lisäksi yhteensopivissa sovelluksissa on ominaisuus nimeltä Cruise Control, jonka avulla voit olla yhteydessä automaattisesti nopeimpaan käytettävissä olevaan palvelimeen tällä hetkellä..

Mutta jos et’Kuten palvelin, johon olet muodostanut yhteyden, sinulla on mahdollisuus valita muiden VPN-palvelimien välillä. Windscribe tarjoaa laajennuksen Chromelle ja lisäosan Firefoxille tarjotakseen kokonaisvaltaisen suojan selauskokemuksellesi. Windscribe on myös suosittu yhtenä parhaimmista VPN-tornereista ja jopa ilmaiseksi jopa tiettyyn rajaan saakka.

Plussat

 1. Korkea dataraja, joka mahdollistaa parhaan suorituskyvyn VPN-selaimena
 2. Rajoittamaton laiteyhteys
 3. Ominaisuudet ad-esto ja palomuuri
 4. Tukee P2P / Torrenting-ohjelmaa

Haittoja

 1. Avoin VPN-protokolla ei ole käytettävissä
 2. Jaotukset yleiset

Zenmate - Luotettava VPN-palveluntarjoaja selaimille

Zenmate on vuosien markkinointikokemuksen ja luultavasti ilmaisimmassa tunnetussa nimessä ilmaisessa VPN-verkkotunnuksessa. Selaimen VPN-ilmainen palvelu, joka harvoin aiheuttaa pettymyksiä.

Zenmate VPN -selain

Rajoittamattoman tietoturvan tarjoaminen on Zenmate-sovelluksen käyttö miljoonien ihmisten suosikki valinta ympäri maailmaa georajoitetun sisällön lukituksen poistamiseksi ja autoritaaristen palomuurien ohittamiseksi.

Nopeudet voivat olla toisinaan keskimääräisiä, mutta se tarjoaa 4 palvelinta, jotka antavat sinulle mahdollisuuden löytää ja muodostaa yhteys siihen, mikä sopii parhaiten laskuun. Salausstandardit ovat vahvat, ja tältä palveluntarjoajalta ei ole toistaiseksi ollut tiedossa tietovuotoja. Ehdottomasti kokeilun arvoinen! (Katso tarkempia tietoja Zenmate-arvosteluista)

ZoogVPN ylläpitää korkeaa yksityisyyttä selaimen VPN-muodossa

Lokien pitäminen ja tietojen muuntaminen sitten myytäväksi hyödykkeeksi on aivan liian yleinen tapaus ilmaisissa VPN-verkoissa. Mutta ZoogVPN: ään voidaan luottaa siitä, että tämä ei ole sen liiketoimintamalli ilmaisessa VPN-palvelussa.

Zoogin VPN-selain

Tällä palveluntarjoajalla on rajoitetut ominaisuudet, kuten selainvapaa VPN, mutta se tarjoaa erittäin korkealaatuisen suojauksen kaikenlaisille selaimille. Tässä palvelussa ei pidetä lokia, mikä tekee siitä luotettavan verkkotunnuksen, johon voit luottaa online-tietosuojaustarpeisiisi.

Ilmaisessa palvelussaan se tarjoaa tällä hetkellä 2 Gt: n kaistaleveyden, pääsyn 3 VPN-palvelimelle, 128-bittisen salauksen ja rajoitetun P2P-tuen. Joten jos haluat vain VPN: n, joka turvaa läsnäolosi verkossa ilman, että sen ominaisuudet ovat liian yli laidan, ZoogVPN on se, missä löydät oikean ottelun.

Plussat

 1. Tiukka datakäytäntö VPN-selaimessa
 2. 2 Gt: n datakorkki
 3. Tarjoaa suhteellisen vahvan salauksen
 4. Nopeat palvelimet

Haittoja

 1. Hidas asiakastoiminta
 2. Yhden laitteen yhteys saatavana

Paras VPN-selain Androidille

Android-älypuhelin on erittäin herkkä haittaohjelmahyökkäyksille ja tiedonsiirtoyrityksille, koska ne ovat hakkereiden houkutteleva kohde johtuen siitä, että käyttöjärjestelmää käyttävät monet ihmiset. Älypuhelimen erittäin arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi tarvitaan suojattu VPN-yhteys Chrome-selaimeesi Androidissa. Alla olemme antaneet kaksi erittäin vankkaa VPN-palvelua, jotka takaavat sinulle parhaan mahdollisen suojauksen ja turvaavat Android-selailuistunosi kokonaan:

IvacyVPN - Tarjoaa jaetun tunneloinnin ominaisuuden VPN-selaimena Androidille

Android-selaimissa tarvitset VPN-verkkoja, jotka priorisoivat nopeuden ja suorituskyvyn kaikkeen muuhun nähden. Ja tuo’tarkalleen missä Ivacy VPN’Ainutlaatuinen Split Tunneling -ominaisuus on hyödyllinen. Internet-yhteys voi olla kymmeniä Android-laitteellasi, ja jaetun tunnelointitoiminnon avulla voit reitittää vain jotkut valitut sovellukset, kuten selaimesi, suojatun yhteyden kautta..

Järjestelmättömät VPN-selaimet

Ivacy VPN tarjoaa yli 100 palvelinpaikkaa ympäri maailmaa, useita protokollia tukevaa tukea, mukaan lukien OpenVPN, armeijan luokan salaus, viisi samanaikaista kirjautumista ja loistava Chrome-laajennus.

Sinulla on nyt mahtava viiden vuoden ajan maksamalla vain 60 dollarin lasku kerran. Tarjoukset don’t tulevat paremmin kuin ne, joita tämä VPN tarjoaa. Pakollinen Android-selaimille.

Plussat

 1. Mahdollistaa jaetun tunneloinnin varmistaa nopeammat nopeudet Android-selain-VPN: nä
 2. 450+ palvelinta 100 eri paikassa
 3. 5 samanaikaista kirjautumista
 4. Kaistanleveyden nolla
 5. Mutliple Protocol -tuki
 6. Poista Geo-rajoitetun sisällön esto, kuten Netflix

Haittoja

 1. Ei ilmaista kokeilua
 2. Bitcoin- tai kryptohyvitystä ei ole saatavana

Hanki Ivacy

IBVPN - Estää haitallisen sisällön Android-VPN-selaimena

Paras VPN on suosituin valinta Android-VPN-selaimeen, ja siinä on useita lisäosia ja laajennuksia kaikille tärkeille selaimille. IB tai Invisible Browsing VPN on paras valinta. Se’Yksinkertainen, helppokäyttöinen asiakassovellukset ja laajennukset ovat tehneet siitä erittäin suositun palvelun aloittelijoille ja aloittelijoille.

IBVPN selaimille

Mutta se ei’t tarkoita, että tämä palveluntarjoaja on ominaisuuksien tai turvallisuuden suhteen itse aloittelija. Se tarjoaa AES-256-armeijan luokan salauksen, useita protokollia tukevan tuen, mukaan lukien OpenVPN & L2TP, 200 palvelinta 63 sijainnissa, Tor over VPN, Double VPN ja kill switch tarjotakseen kokonaisvaltaisen turvaverkon Android-käyttäjille. Paras paketti kaikilla ominaisuuksilla on heidän vuotuinen Ultimate VPN -suunnitelmansa, jonka laskutus on vain 58,06 dollaria.

Plussat

 1. Tarjoaa 200 palvelinta maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen maksimaalisen vapauttamisen VPN-selaimena Androidille
 2. Tor yli VPN
 3. Tupla-VPN-ominaisuus
 4. Automaattinen uudelleenyhteys -ominaisuus suojaa käyttäjiä palvelun rikkoutumisen yhteydessä
 5. Haittoja:

Haittoja

 1. Voi olla toisinaan melko hidasta
 2. Ei sovi Torrentingille

Hanki IBVPN

Paras VPN-selainlaitteiden esittely

Selaimia käytetään Internetin käyttämiseen, mutta tapa, jolla ne toimivat, toimivat ja reagoivat eri käyttöjärjestelmiin, vaihtelevat suuresti. Tässä on erilaisten laitteiden parhaan selaimen VPN: n hylätty:

Paras VPN-selain PC: lle

Tietokoneet hallitsevat edelleen juurikaan yhtenä suosituimmista Internet-käyttämiseen käytettävistä laitteista. Tämä johtuu fantastisesta yhteensopivuudesta, jonka tietokoneet tarjoavat selaimille, kuten Chrome ja Firefox, jolloin käyttäjä voi saavuttaa optimaalisen tyytyväisyyden ja ominaisuuksien saavutettavuuden..

VPN: t voidaan asentaa helposti tietokoneisiin, kuten olemme osoittaneet yksityiskohtaisesti parasta VPN: tä PC: lle käsittelevässä kappaleessa. Lähes jokaisessa VPN: ssä on yhteensopivia sovelluksia ja selainlaajennuksia käytettäväksi PC: n kanssa. Tässä on 3 parasta VPN-selainta PC: lle:

 1. ExpressVPN - Helppo asennus ja asennus VPN-selaimena kaikissa tietokoneissa.
 2. PureVPN - Erittäin edullinen hinnasuunnitelma selaimen VPN-tietokoneille.
 3. Yksityinen Internet-yhteys - Suosituin palvelu selaimen VPN-muodossa tietokoneissa.

Paras VPN-selain iPhonelle

Johdanto, joka vauhditti älypuhelimien tulevaa leviämistä kaikkialla maailmassa, iPhone on edelleen yksi aikamme tunnetuimmista tuotemerkeistä. Toisin kuin yleisesti uskotaan, iPhonet voivat kuitenkin tarttua haittaohjelmilla ja viruksilla yhtä helposti kuin muissa laitteissa.

On ehdottoman välttämätöntä, että liität VPN: n selaimeesi iPhonessa, jotta varmistat turvallisen, varman ja optimoidun selauskokemuksen. Tässä on kolmen parhaan valintamme erinomaisista VPN-yhteensopivista iPhone-selaimilla:

 1. NordVPN - iOS-yhteensopiva sovellus saatavana VPN-selaimeen iPhonessa.
 2. TorGuard - Tekee iPhonen turvallisuudesta vankeamman iOS: n VPN-selaimena.
 3. PureVPN - Tuki suoratoistoa nopealla nopeudella VPN-selaimena iPhonessa.

Paras VPN Tor-selaimelle

Tor-selain otettiin käyttöön lisäämään tietoturvaa, jota selaimella oli varaa käyttäjälle. Tor-selain on sipulireitityskonseptin avulla käyttäjän tietojen suojaamiseksi ja heidän IP-osoitteidensa piilottamiseksi. Tor-selain on erittäin suositeltava valinta monille tekniikan tason käyttäjille, joilla on arkaluonteiset tietosuojatarpeet.

Kaikki VPN: t eivät voi tarjota ultrayhteensopivuutta Tor-selaimen kanssa käytettäväksi. Tor-selaimen paras VPN tarjoaa erityisiä ominaisuuksia, kuten Sipulit yli Torin ja Splitin tunnelointi, jotta voidaan varmistaa korkea suorituskyky ja nolla viiveitä. Tässä on 3 suosituinta VPN-valintaa Tor-selaimelle.

 1. NordVPN - Huippuluokan sipuli VPN: llä -ominaisuus Tor-selaimen VPN-ominaisuutena.
 2. ExpressVPN - Uskomaton valikoima palvelimia, jotka ovat saatavana Tor-selaimen VPN-muodossa.
 3. TorGuard - luonnostaan ​​yhteensopiva VPN Tor-selaimen kanssa.

Paras VPN-selain

Chrome on ehkä maailman suosituin selain, joten se on erittäin houkutteleva kohde sabotaatio- ja hakkerointiyrityksille. Chrome-selainta käyttöön ottaneiden käyttäjien on oltava erityisen varovaisia ​​ja varmistettava, että sen turvallisuus on heidän käsissään aina.

Paras VPN-selain Chrome-selaimessa ovat kevyitä, tarjoavia yhteensopivia laajennuksia, optimoi käyttökokemuksesi’t kaasunopeudet eivätkä koskaan vaaranna turvallisuuttasi. Tässä’on piilotettu 3 suosituinta VPN-valintamallia, jotka voivat antaa kaiken muun ja enemmän Chrome-selaimen käyttäjille:

 1. ExpressVPN - Dedikoidut laajennukset, jotka ovat saatavana VPN-muodossa Chrome-selaimelle.
 2. PrivateInternetAccess - varmistaa nopeamman nopeuden VPN-selaimena.
 3. NordVPN - Tupla-VPN lisättyä suojausominaisuutta varten, joka on käytettävissä Chrome-selaimen VPN: ssä.

Paras VPN UC-selaimelle

UC-selain on loistava lisä selaimesi ohjelmistoon. Sen nopea, nippy ja erittäin helppo käyttää. Jopa UC-selain, joka jäljittää alkuperänsä kiinalaisiin kehittäjiin, voi kuitenkin olla suuri turvallisuushässä, jos sitä ei käytetä VPN: n kanssa.

Alla esitetään luettelo parhaasta UC-selaimen VPN: stä:

 1. PrivateVPN - Kaikkien asioiden tietoturva- ja protokollatuki VPN-muodossa UC-selainta varten.
 2. ExpressVPN - vaivaton ja yhteensopiva VPN UC-selaimelle.
 3. TorGuardVPN - Suojaa nimettömääsi verkossa UC-selaimella.

Selaimen vaihtoehdot

Yleisemmin käytettyjen selainten lisäksi, kuten Chrome ja Firefox, on olemassa useita vaihtoehtoisia selaimia niille, jotka etsivät ylimääräistä tietoturvaa.

Pääasiassa nämä selaimet tarjoavat sisäisen vankan tietoturvan niiden käyttöympäristöjen sisällä, mikä eliminoi huomattavasti online-verkkotunnuksen liikkumisesta aiheutuvat riskit.

Niistä suosittelemme käyttämään Tor-selainta, joka salaa tietosi ja antaa sinun piilottaa IP-osoitteesi. Se perustuu sipulireitityksen käsitteeseen, jossa eri salatut tietovirrat hajauttavat tietosi ja vaikeuttavat snooppereiden mahdollistamaan käsiinsä sen..

Joitakin muita edullisia selainvaihtoehtoja voivat olla Chromium-teknologiamalliin perustuvat, kuten Comodo Dragon ja SRWare Iron. Tämän perustan ansiosta ne voivat olla erityisen turvallisia ja pysyä helppokäyttöisinä.

Epic-selain on toinen käyttökelpoinen vaihtoehto niille, jotka haluavat selaimen, jolla ei ole VPN-verkkoa’t pidä toimintalokit kuten tavallisessa Chrome-selaimessa tapahtuu. Mutta käyttääksesi tätä ominaisuutta sinun on aktivoitava yksityinen selaustila ja on myös mahdollisuus reitittää Internet-yhteys välityspalvelimen kautta.

Paras VPN-selain-UKK

Mikä on VPN-selain?

Selaimet voivat olla epävarmoja verkkoturvallisuutesi suojaamisessa yhä johdonmukaisempien ja vaikeampien haittaohjelmahyökkäysten ja hakkerointiyritysten aikakaudella, jolloin arkaluontoiset tietosi ovat vakavassa vaarassa. Ylin VPN voi antaa sinun käyttää selainta turvallisemmin ja olla varma, että Internet-aktiviteettisi on piilotettu, suojattu ja suojattu uteliailta.

Selain, jossa on VPN, yksinkertaisesti sanottuna on selain, jota käytetään hyvän VPN: n kanssa tietojen riskien minimoimiseksi ja maksimaalisen tietoturvan laajentamiseksi kattamaan itse selaimen järjestelmäheikkoudet.

Kuinka selaimen VPN toimii?

Se toimii salaamalla tietosi ja lähettämällä ne sitten turvallisen tunnelin kautta valitsemasi protokollan mukaisesti. Voit saada selaimen VPN: n lisäämällä joko laajennuksen itse selaimeen tai asentamalla VPN-sovellusohjelman laitteellesi.

Kuinka voin muuttaa VPN-verkkoa Chromessa?

Jos haluat joskus vaihtaa selaimesi Chromen VPN: llä, sinun on ensin poistettava selaimen VPN-laajennus. Tässä’miten se tapahtui:

 1. Mene asetuksiin > Lisää työkaluja > laajennukset > Poista

Asenna nyt kaikki valitsemasi paras VPN-laite laiteasiakassovellukseksi tai selaimen laajennukseksi maksimaalisen online-nimettömyyden ja turvallisuuden takaamiseksi.

johtopäätös

Viime aikoina on lisääntynyt tapauksia, jotka ovat tulleet esille ja jotka osoittavat, kuinka tärkeätä tietojen suojaaminen on. Cambridge Analytica -skandaalin Yhdysvalloissa oli tarkoitus toimia herätyksenä Internet-asukkaille ympäri maailmaa..

Selaimet, tietokoneet tai älypuhelimet, hakkerit yrittävät aina tunkeutua järjestelmääsi minkä tahansa mahdollisen ikkunan kautta. Ja vaikka voimme’t hallita aina näiden alustojen luontaisia ​​turvallisuusominaisuuksia, voimme silti suojautua itsellämme käyttämällä VPN: ää ja noudattamalla turvallisia selaustapoja, kuten haitallisten linkkien tunnistaminen ja poistuminen.

BestVPN.co-sivustolla pyrimme aina rakentamaan turvallisen internetin kaikille. Emme ole kiinnostuneita vain Internet-tietoturvasta, mutta meillä on visio käyttäjän suojelemiseksi’henkilökohtaiset tiedot. Jos sinulla on suosituksia, parannusehdotuksia tai jopa arvokasta kritiikkiä jaettavaksi kanssamme, tee se vapaasti alla olevissa kommenteissa.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me