19 paras VPN Operalle – läpikäytä georajoitukset Opera VPN: n kautta

Selaimet ovat oletuksena pääsyyhdyskäytäviä Internetiin, joten ne ovat välttämättömiä kaikille, jotka haluavat selata verkkoa. Opera tarjoaa yhden suosituimmista ja helppokäyttöisimmistä selaimista, joissa on laaja valikoima lisäominaisuuksia, jotta virtaviivaisempi käyttökokemus olisi tarjolla. Opera-selaimesi ei kuitenkaan ole täysin turvallinen, vaikka se onkin erittäin hyödyllinen. Hyvän VPN: n hankkiminen VPN-luettelosta on ainoa puskuri turvallisen selauksen ja tietokatastrofin välillä..


19 Opera 2018: n paras VPN

 1. Opera sulkee sisäänrakennetun VPN-palvelun
 2. Opera-selainten tietosuojahuolet vuonna 2018
 3. Miksi Opera Browser VPN on pakollinen jokaiselle netizenille
 4. Paras VPN Opera 2018: lle
 5. Paras VPN Opera ilmaiseksi
 6. Kuinka käyttää Opera VPN -sovellusta
 7. Paras VPN Operaan Androidilla
 8. Opera-selain VPN ei toimi
 9. Paras VPN Operaan liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä
 10. Opera-selaimen VPN-arvostelut
 11. Kuusi suosituinta Opera VPN -lisäosaa 2018

Jotta saat lisätietoja siitä, miksi tarvitset Operaan parasta VPN: tä, tässä on kattava opas aiheesta, joka sisältää yksityiskohtaiset luettelot selaimen suosituimmista VPN-verkkoista, Opera-uutiset’sisäänrakennettu VPN, siihen liittyvät tietosuojaongelmat ja paljon muuta.

Paras oopperan VPN

Opera sulkee sisäänrakennetun VPN-palvelun

Minkäänlaisiin verkkoon pääsy-ohjelmistoihin sisältyvät sisäänrakennetut VPN: t ovat aina valtavan hyödyllisiä. Samoin Opera, joka on yksi suosituimmista selaimista siellä, tarjosi sisäänrakennettua ilmaista VPN-palvelua viime aikoihin asti. Nyt se on kuitenkin päättänyt sulkea VPN-palvelun erillisenä sovelluksena Android- ja iOS-alustoille.

Selainten sisäänrakennettu VPN on edelleen olemassa, mutta nyt erillisenä laajennuksena. Vaikka Opera ei ilmoittanut mitään erityisiä syitä, miksi se ryhtyi tähän vaiheeseen, monet teollisuuden ajattelevat, että tekivät sen mainostaakseen SurfEasy VPN: ää ja tehostaakseen VPN-tarjontaansa..

SurfEasy VPN on suosittu palvelu, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin Opera’sisäänrakennetun VPN: n, ja Opera osti sen takaisin vuonna 2015.

Opera-selaimen VPN

Ooppera’s VPN-palvelu oli ilmainen, mutta se tarjosi premium-maksullisen version hintaan 29.99 dollaria vuodessa nimeltään Opera VPN Gold. Tämä premium-palvelu tarjosi parempia nopeuksia ja enemmän palvelimia. Nyt, jos sinulla on Opera VPN Gold -tilauksesi, sinut siirretään automaattisesti vuotuiseen tilaukseen SurfEasy Ultra -suunnitelman avulla. Mutta koska SurfEasy ei edelleenkään ole sisäänrakennettu VPN-vaihtoehto, selaimessa on nyt vähän yhteensopivia suojausvaihtoehtoja.

Joten, jos haluat hankkia turvallisemman, helppokäyttöisen selaimen, tässä on joitain suosituksia tältä osin meidän päästämme.

 1. Google Chrome - Maailma’s Suosituin selain, jossa on useita VPN-laajennusyhteensopivuusvaihtoehtoja
 2. Mozilla Firefox - Hyvin vastaanotettu, turvallinen selain ja käytettävissä olevat VPN-lisäosat

Jos haluat edelleen keskittyä turvallisuuteen, katso sitten selaimia, kuten Tor, Comodo Dragon & Yandex, jotka on rakennettu lisäsuojaa varten.

Opera-selainten tietosuojahuolet vuonna 2018

Ilman VPN-suojausta melkein kaikki suositut selaimet ovat nykyään haavoittuvia, olipa se sitten Chrome, Firefox tai mitä me täällä puhumme, ts. Opera. Tämä johtuu siitä, että nykyajan hakkereista on tullut äänekäs kyky seurata ketään ja kaikkia, jotka työskentelevät tällaisissa selaimissa suojaamattomasti.

Ainoa tapa torjua heidät ja pitää heidät poistumatta on vaikeuttaa sinua seuraamaan ja voit tehdä tämän vain Best VPN: n avulla, joka ei vain salaa tietojasi, vaan seuraa niitä tarjoamalla suojatun protokollan kyseisen tiedon kuljetukseen. tiedot verkon välityksellä, tarjoamalla kerrostettu suojausjärjestelmä.

Oopperalla ei ehkä ole monia haarukoita panssarissaan, mutta maailma tukahtuu yhä enemmän uusien valvontakampanjoiden ja tietojoukkojen kanssa, joita hallinnoivat sekä viranomaiset että yritykset.

Miksi Opera Browser VPN on pakollinen jokaiselle netizenille

Opera-selain on nyt kiinalaisen konsortion nimeltä Golden Brick Capital Private Equity. Ottaen huomioon, että Opera Browser tallentaa tietoja jossain määrin ja emoyritys sijaitsee Kiinassa, tietosi voivat altistua Kiinan viranomaisille milloin tahansa niiden tiukkojen tietojen säilyttämislakien vuoksi.

Opera-selain VPN on puskuri, joka tarvitaan suojaamaan arkaluontoiset tietosi sellaisilta pakkouhilta. Tämä uusi verkkomaailma ei ole enää tarpeeksi turvallinen paikka käyttäjille mennä eteenpäin suojaamattomasti. Sinun on huolehdittava yksityisyydestäsi hankkimalla Opera-selaimen VPN, ennen kuin sinut jätetään flummoxediksi, kuten miljoonat, kun Cambridge Analytica US Scandalin kaltaisia ​​tietovuodoskandaaleja ilmaantuu.

Paras oopperan VPN

Paras VPN Opera 2018: lle

Kuten aiemmin mainittiin myös tässä katsauksessa, mikä tahansa hyvä hakkeri voi helposti tunkeutua järjestelmääsi Opera-selaimesi kautta, jos se’S suojaamaton. VPN on paras veto yksityisyytesi ja nimettömyksesi suojaamiseksi, mutta kaikki VPN eivät sovellu työhön, jonka haluat saada sen kautta. Opera-selaimen parhaan VPN: n on oltava laaja valikoima ominaisuuksia, tarjota suuri määrä palvelimia, parhaimmat salausstandardit ja ennen kaikkea oltava luotettavia, jotta et koskaan vaarannu verkkotietosuojaasi.

Tässä on hylätty Best VPN for Opera -selaimessa vuonna 2018:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

ExpressVPN - tarjoaa 148 palvelimen sijaintia Opera-selaimen VPN-muodossa

Toisinaan tarvitset muutakin kuin vain verkkoturvaa. Suoratoistopalvelujen suosion kasvaessa sinun on nyt tilattava vain ne VPN-verkot, jotka pystyvät estämään suurimman osan maantieteellisesti rajoitetuista sisältösivustoista, kuten Netflix USA.

ExpressVPN on yksi parhaimmista Opera-selaimen VPN-palveluista ennennäkemättömien esto-ominaisuuksien tarjoamisen kannalta. Haluatpa katsoa Amazon Prime USA: ta tai käyttää Popcorn Timea, tätä VPN: tä’s 148+ palvelinpaikat eivät koskaan petä sinua.

ExpressVPN Opera-selaimeen

Palvelu on virtaviivaista, kärsii käytännössä nollasta, tarjoaa nopeita nopeuksia ja ei’t kuormittaa selainta liikaa vaikuttaaksesi sen suorituskykyyn. Tilaussuunnitelmalla saat pääsyn useisiin yhteensopiviin sovelluksiin ja modernisoituun Internet-tietoturvainfrastruktuuriin, joka sisältää AES 256 -salausstandardit, useiden protokollien tuen ja tiukan nollalokin käytännön. Suunnitelmat on kuitenkin hinnoiteltu hieman korkeammalta puolelta, ja paras suunnitelma maksaa 99,95 dollaria vuodessa.

Plussat

 1. Monipuolinen palvelininfrastruktuuri parhaan tuen saamiseksi Opera-selaimen VPN-muodossa
 2. Omat sovellukset ja laajennukset selaimille
 3. Vaikea, armeijan luokan salaus
 4. Useiden protokollien tuki
 5. Lokiton nollakäytäntö

Haittoja

 1. Ei erillisiä P2P-palvelimia
 2. Suunnitelmat ovat melko kalliita ja ne on lievennettävä

Hanki ExpressVPN

NordVPN - tarjoaa helpon mobiilisovelluksen tuen Opera-selaimen VPN-muodossa

Tämä palveluntarjoaja on yksi halutuimmista palveluista VPN-verkkojen maailmassa. Jos haluat selvittää VPN: stä, joka tarjoaa kaikki oikeat ominaisuudet ja muuta kohtuulliseen hintaan, etsinnän täytyy loppua tähän. NordVPN painottaa turvallisuuden eturintamaa ja tarjoaa kaksinkertaisen VPN: n, sipulin yli VPN: n ja jopa omistetut IP: t käsittelemään käyttäjiensä erilaisia ​​yksityisyyden tarpeita.

NordVPN Opera-selaimeen

Se ei myöskään ole tukkeutumisen estävässä osassa ja on yksi harvoista palveluista, joiden tiedetään ohittavan VPN-kieltoja sellaisissa sivustoissa kuin Netflix USA. Jos käytät Opera-selainta Kiinassa, niin NordVPN antaa sinun ohittaa tukahduttavat rajoitukset ja surullisen suuren palomuurin tarjotakseen esteetöntä käyttökokemusta.

Tämän palvelun ainoa haittapuoli on, että et voi käyttää suoraan sen suoraa asiakastukea. Sivustolla on tukipainike, mutta se on eräänlainen sisäinen hakukone, joka vetää vastauksia oppaasta ja vianetsintävarastoista. Heidän on lisättävä live-tukitoiminto. NordVPN on yhteensopiva kaikkien suosittujen käyttöjärjestelmien kanssa omien asiakassovellustensa kautta jokaiselle alustalle. Se käyttää AES-256-salausta ja tarjoaa useita protokollia, mukaan lukien OpenVPN- ja L2TP-protokollat.

Palveluntarjoajan kanssa on saatavana jännittävä rajoitetun ajan tarjous 3-vuotisesta tilauksesta vain 99,00 dollaria. Voit käyttää sitä nauttimaan parhaista ominaisuuksista murto-osa kustannuksista..

Plussat

 1. Paras Opera-selain-VPN Android-käyttöjärjestelmälle
 2. Nolla sitoutuminen 3 päivän ilmainen kokeiluperiodi
 3. Tuplasalaus käytettävissä
 4. 3359 palvelinta yli 60 maassa
 5. Useita maksutapoja
 6. OpenVPN-, IKEv2 / IPSec-, L2TP / IPSec-, PPTP- ja SSTP-protokollat
 7. SmartPlay-ominaisuus verkkosivustojen suoratoistoon

Haittoja

 1. Kallis kuukausisuunnitelma

Hanki NordVPN

TorGuard.net - Stealth Proxy -ominaisuus Opera-selaimen VPN: nä

Aivan kuten nimeltään erittäin turvallinen Tor-selain, tällä VPN: llä on yksi parhaimmista yksityisyyttä koskevista ominaisuuksista käyttäjille kaikkien VPN-verkkojen joukossa. TorGuardin avulla hakkereilla on ehdottomasti vaikea tunkeutua selaimeesi.

Näin tapahtuu, koska tämä VPN tarjoaa uskomattoman Stealth VPN -ominaisuuden, joka ei voi vain saada VPN: tä näyttämään normaalilta liikenteeltä, mikä ei salli palveluntarjoajaasi yksilöimään sinua, se lisää myös salauskerroksia tietopakettiesi ympärillä..

Torguard VPN Opera

Tämän lisäksi heillä on reagoivin asiakastuki, joka on aina saatavissa nopeasti vastaamalla kaikkiin kyselyihisi, jotka koskevat ongelmia, vianetsintää, asiakaskysymyksiä ja muuta. Torguard tarjoaa rajoittamattoman nopeuden ja kaistanleveyden kulutuksen, viiden samanaikaisen yhteyden, 3000+ palvelimen ja OpenVPN-protokollatuen kanssa. Ainoa asia, jonka he tarvitsevat työskennelläkseen nyt, ovat hämmentävät hinnasuunnitelmat, joissa jokainen paketti tarjoaa erilaisen ominaisuusjoukon eri hinnoilla. Jos he virtaviivaistavat tätä osaa, Torguard voisi parantaa pisteet vielä enemmän.

He tarjoavat tällä hetkellä neljä erilaista suunnitelmaa, mutta heidän paras suunnitelmansa on edelleen “Nimetön VPN” suunnitelma, joka maksaa 9,99 dollaria / kk ja sisältää kaikki oikeat ominaisuudet. Torguard tarjoaa myös erityisen tietoturvapaketin sähköpostisuojaukseksi 6,95 dollaria / kuukausi.

Plussat

 1. Uusi asunto-IP-tarjous Opera-selaimen VPN-muodossa
 2. Vahvat salaustasot
 3. Stealth VPN -suojausominaisuus
 4. 3000+ VPN-palvelinta 50 maassa
 5. Omistettu IP-osoite

Haittoja

 1. Sovelluksissa / verkkosivustossa / hinnasuunnitelmissa selaaminen voi olla hämmentävää aloittelijoille

Hanki TorGuard VPN

PrivateInternetAccess - Sisäänrakennettu kyky estää mainoksia ja haittaohjelmia asana Opera Browser VPN

Yksityinen Internet-yhteys tai PIA on yksinkertaistettu mutta tehokas VPN-palvelu, josta on nyt tullut käyttäjän suosikki. Sen palvelu ei koskaan näytä tuhoavan riippumatta siitä, kuinka paljon tiedonsiirtokaistanleveyttä käytät sen läpi tai kuinka paljon nopeutta käytät, mikä tekee siitä nykyisin rakeisen VPN: n, joka sinulla on oltava, jos virtausrakkaus on. Lue päivitetty yksityisen internetyhteyden katsaus.

Tämä VPN on yksi harvoista palveluista, joissa voit olla varma, että kaikki sinulle luvanneet ominaisuudet toimivat loistavasti. Huolimatta siitä, että PIA sijaitsee Yhdysvalloissa, joka ei ole millään tavoin suosikki maa tietosuojaan, PIA ei ole koskaan kärsinyt hämmentävää tiedonkeruuskandaalia. Tämä puhuu palvelusta paljon’Eheys kaikkien käyttäjien suojelemisessa reitillä Internetiin.

Sen tarjoamat 5 samanaikaista yhteyttä, useita asiakassovelluksia jokaiselle alustalle, omistettu P2P-tuki, AES 256 -salaus ja useita protokollia tukevat tuet, mukaan lukien L2TP ja OpenVPN. Mutta silti PIA: sta puuttuu kypsämpiä turvaominaisuuksia, kuten Double VPN ja split tunneling, mikä on ehdottomasti räjähdysmäinen. Heidän paras suunnitelmansa hinnoittelussa on kahden vuoden sopimus, joka maksaa vain 69,95 dollaria. PIA tarjoaa myös vuositilauksen, jonka hinta on 39,95 dollaria kerran laskutettuna.

Plussat

 1. Poista Netflix USA: n ja muiden suoratoistosivustojen esto Opera VPN -sovelluksena
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec tuettu
 3. P2P-tuki saatavana
 4. Nolla lokit
 5. 5 Samanaikaiset yhteydet
 6. Rajoittamaton kaistanleveys

Haittoja

 1. Omistettuja sovelluksia on vähän vaikea käyttää aloittelijoille

Hanki yksityinen Internet-yhteys

PureVPN - tarjoaa yksinoikeuden jaetun tunnelointitoiminnon optimoidulle Opera VPN -tuelle

Vaikka Opera-selain ei’PureVPN näyttää tarjoavan paljon tukea yhteensopivien VPN-lisäosien tarjoamiseen, kuten muut selaimet. PureVPN näyttää ratkaisevan ongelman tarjoamalla erinomaisen jaetun tunnelointitoiminnon, jonka avulla voit suorittaa vain valikoivia sovelluksia VPN-verkon kanssa, jättämättä muita pois. Tämä voi optimoida Opera-selailusi kuin mikään muu VPN ei voi.

PureVPN Opera-selaimeen

Tämän lisäksi PureVPN tarjoaa moitteettomia turvaominaisuuksia, kuten Double VPN ja Onion over VPN. Siinä on myös AES 256 -salaus ja moniprotokollatuki käyttäjän maksimaalisen helppokäyttöisyyden tukemiseen. Tämä VPN toimii parhaiten myös estopalvelujen poistamisessa ja voi antaa sinun kirjautua Netflix USA: hon tai mihin tahansa vastaavaan palveluun riippumatta siitä, missä olet tällä hetkellä maailmassa. Ja kaiken tämän lisäksi, tämä palvelu ei ole’t ollenkaan kallista. Sen sijaan, että sen likaisin vpn on vain 69 dollaria täyden 2 vuoden tilauksen hinnasta, kukaan ei edes voi lähestyä sitä tarjoamalla parasta vastinetta rahalle.

Ainoa PureVPN: n laskusuuntaus on, että se pitää rajoitettua käyttäjälokeja, mutta voit luottaa siihen, että palvelu ei vaaranna tietojasi, ellet anna mitään rikollista toimintaa.

Plussat

 1. Käytä laaja valikoima ominaisuuksia Opera-selaimen VPN-muodossa parhaaseen hintaan
 2. DDoS-suojaus
 3. Omistettu suoratoistotuki
 4. P2P- ja Torrent-palvelimet
 5. 750 + palvelimia 141 maassa
 6. VPN-yhteyspiste
 7. Nat-palomuuri
 8. Usean protokollan tuki mukaan lukien OpenVPN ja L2Tp
 9. Mahdollistaa jaetun tunneloinnin

Haittoja

 1. Pitää joitain lokit
 2. Ilmainen kokeilu ei ole käytettävissä

Hanki PureVPN

Paras VPN Opera ilmaiseksi

Ilmaiset palvelut ovat aina olleet kuumia kakkuominaisuuksia toimialasta riippumatta, ja sama pätee ilmaisten VPN-verkkojen tapauksessa. Maksulliset palvelut saattavat olla paljon parempia suorituskyvyn, luotettavuuden ja suurten ominaisuuspakettien suhteen, mutta ilmaisten VPN: ien houkutus on aivan liian vaikea vastustaa joskus.

Jos et kuitenkaan ole tarpeeksi varovainen, ilmainen VPN voi varmasti osoittautua riskialtiseksi hankkimiseksi. Että’koska ilmaisten palveluiden on ansaittava rahaa jotenkin, ja monet heistä alkavat harkita varjoisia käytäntöjä, kuten käyttäjän tietojen kirjaamista ja myyntiä sekä asiakassovellusten käyttämistä haittaohjelma-agenttien istuttamiseen, jotta käteiskellot soivat.

Tämä jättää käyttäjille erittäin rajoittavan ikkunan uskottavista ilmaisista VPN-palveluista. Mutta älä’Älä huoli, olemme saaneet kaiken sinun puolestasi. Tässä on luettelo parhaasta Opera Free -verkostosta, joka sisältää vain uskottavat palveluntarjoajat ja uskomattomimmat ominaisuudet:

Windscribe - Tarjoaa 10 Gt dataa Opera-selaimen VPN-muodossa

Ilmaiset VPN-verkot ovat harvoin anteliaita tarjouksissaan ja etsiessäsi hyvää ilmaista VPN-palvelua törmäät usein melko hankaliin palveluihin. Toisaalta Windscribe ei tee mitään ja on niin antelias kuin ilmainen VPN voi saada.

Windscribe VPN Opera-selaimeen

Saat 10 Gt kaistanleveysrajoituksen kuukaudessa ja voit lisätä siihen jopa ylimääräisen 5 Gt, jos twiitit palvelusta. Tämä VPN tarjoaa myös ennennäkemättömän 8 palvelinpaikan ja rajattomat laiteyhteydet.

Jos aiot käyttää tätä VPN: tä kevyissä selailuistunnoissa Opera-selaimessa, valitse sitten Windscribe’Tarjous riittää ehdottomasti koko kuukauden kestämiseen. Ainoa palvelun huijaus on, että se voi olla alttiina toistuville vikaantumisille, jolloin se menee offline-tilaan isojen kestojen ajan toisinaan.

Plussat

 1. Paljon ilmaisia ​​VPN-suunnitelmia Opera-selaimelle
 2. Rajoittamaton laiteyhteys
 3. Ominaisuudet ad-esto ja palomuuri
 4. Tukee P2P / Torrenting-ohjelmaa

Haittoja

 1. Avoin VPN-protokolla ei ole käytettävissä
 2. Jaotukset yleiset

HotSpotShield - Yksi Opera-selaimen luotettavimmista VPN-verkoista

HotspotShield VPN ei tarvitse käyttöönottoa, sillä sitä käyttävät huikeat 550 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Jopa ne, jotka turvaavat’t ovat olleet paljon vuorovaikutuksessa VPN-verkkojen kanssa, ovat kuulleet tämän VPN: n nimen massiivisen ulottuvuuden vuoksi. Se on ollut yksi parhaista käyttäjien käyttämistä valinnoista ohittaa viranomaisten tukahduttavat rajoitukset.

Hotspot VPN Opera-selaimeen

Mutta viime aikoina HotspotShield on käynyt läpi monia kiistoja, jotka heikentävät sen uskottavuutta vakavasti. Mutta näiden tapahtumien jälkeen palveluntarjoaja on työskennellyt kovasti rakentaakseen imagoaan ja vahvistaakseen paikkansa jälleen yhtenä parhaimmista ilmaisista VPN-verkoista maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa kaksi erilaista versiota, ts. Ilmaisen VPN-palvelun ja sen maksetun vastineen Hotspot Shield Elite -tilan. Entinen toimittaa 500 Mt ilmaista dataa päivässä, ja tarjoaa vain yhden palvelimen sijainnin Yhdysvalloissa.

Plussat

 1. 500 Mt: n tiedonsiirtoraja päivässä Opera-selaimessa
 2. Yhdysvaltain palvelimen sijainti edellyttäen
 3. Yhteensopivia sovelluksia saatavilla

Haittoja

 1. Ei sillä’t tarjoavat useita yhteyksiä
 2. Epäillään usein lipsautumista palveluksessa

Tunnelbear - Pitää nolla lokit Opera-selaimen VPN: nä

Tunnelbear on erittäin turvallinen ja luotettava ilmainen VPN-suunnitelma, ja se on yksi säännöllisistä ominaisuuksista parhaiden VPN-verkkojen luettelossa. Sen yhteensopivat sovellukset toimivat upeasti kaikissa alustoissa ja käyttöjärjestelmissä’t hidasta tai kurista kaistanleveyttä liian paljon. Opera-selaimen kannalta tämä VPN parantaa selauskokemustasi ja antaa sinun pysyä entistä turvallisempana nimenomaisesti ilmaistun nollapalkikäytännön avulla.

TunnelbearVPN Opera-selaimeen

Se tarjoaa 500 megatavua tiedonsiirtorajaa kuukaudessa ilmaisella paketilla, mutta voit aina päivittää sen saavuttaaksesi rajoittamattoman kaistanleveyden käytön tilaamalla maksetun suunnitelman. Heidän paras suunnitelmansa, jonka hinta on 59,88 dollaria vuodessa’tilauksen arvoisia, voit estää maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistosivustojen käytön, käyttää 20 palvelinpaikkaa ja pitää itsesi suojassa korkeilla salausstandardeilla.

Plussat

 1. Paras ilmainen VPN-palvelu Opera-selaimelle
 2. 5 samanaikaista laiteyhteyttä mahdollista
 3. Tehokas salaus
 4. Saumaton ja hyvin pyöristetty käyttöliittymä

Haittoja

 1. Tietoraja on 500 Mt / kk
 2. Ei sillä’t tukea vertaisverkkoa tai P2P: tä

Kuusi suosituinta Opera VPN -lisäosaa 2018

Yllä olevissa otsikoissa opit VPN-verkoista, jotka sopivat parhaiten aktivointiin Opera-selaimen ulkopuolella tai sen sisällä. Mainitut vaihtoehdot voivat kuitenkin olla melko kalliita monille maksetussa osassa, joten ajattelimme’d Lisää uusi lista Opera-ystävillemme. Alla on luettelo kymmenestä suosituimmasta Opera VPN -lisäosasta niiden arvosanan perusteella. Muista tarkistaa ne!

 1. ZenMate VPN
 2. Virtuaalinen kilpi
 3. Privatix oopperalle
 4. Hola Parempi Internet
 5. TunnelBear VPN
 6. WebRTC-ohjaus

Kuinka käyttää Opera VPN -sovellusta

Opera-selain ei’t tarjoavat paljon tukea VPN: ien yhteensopivan laajennuksen suhteen, verrattuna selkeästi muihin selaimiin, kuten Chrome ja Mozilla, joilla on runsaasti VPN-palveluntarjoajien itse kehittämiä selaimen lisäosia ja laajennuksia..

Joten jos haluat hankkia VPN-tietoturvan Opera-selaimeesi, sinun on haettava se VPN: ien itsensä tarjoamista järjestelmäyhteensopivista sovelluksista. Tässä’miten pääset läpi sillä:

 1. Mene mihin tahansa parhaaseen VPN: ään’verkkosivustollesi ja lataa yhteensopivin järjestelmäasiakassovellus tilauksen tekemisen jälkeen.
 2. Asenna se järjestelmään.
 3. Anna käyttäjän käyttäjätiedot pyydettäessä (ts. Kirjoita VPN-käyttäjänimesi ja salasanasi).
 4. Valitse nyt palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden, ja käynnistä VPN-palvelu.
 5. Suoritat nyt kaiken verkkotoiminnan Opera-selaimessa VPN: n kohteliasta.

Paras VPN Operaan Androidilla

Android-käyttäjien määrä kasvaa joka päivä, ja koska se on yksi hakkereiden kohdistamimmista mobiili-käyttöjärjestelmistä, suojaustarve kasvaa monipuolisesti. Jos olet yksi niistä, jotka käyttävät verkkoa Android-selaimen kautta Opera-selaimen kautta, tässä ovat Androidin parhaat VPN: t, jotka voivat varmasti tarjota tarvitsemasi yksinoikeuden suojauksen: Yksityiskohtainen opas “Paras VPN Androidille” arvokkaampaa tietoa.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN Androidille
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

Paras Android VPN Opera

Opera-selain VPN ei toimi

Operaan, kuten mihin tahansa ohjelmistoon, sisältyy huomattava osuus ongelmista, virheistä, jäädyttämisistä ja kaatumisista.’t ongelma, johon ei ole ratkaisuja.

Tässä on 3 suosituinta virhettä, jotka saatat käydä läpi Operassa niiden todennettujen, toimivien ratkaisujen avulla:

Opera-selain ei käynnisty tai toimi Windows 10: ssä

Jos Opera-selaimesi ei toimi Windows 10 tai uudemmissa versioissa, sinun on tarkistettava, oletko asentanut uusimman saatavilla olevan version vai ei..

Voit korjata tämän siirtymällä Opera-valikkoon ja napsauttamalla Tietoja Operasta. Täältä näet, onko päivityksiä saatavana. Anna päivityksen asentaa ja ongelma ratkaistaan ​​ehdottomasti. Tämä ratkaisu voi toimia myös muissa ongelmissa, kuten jäätymisissä ja kaatuissa.

Opera on avautumassa, mutta se’s ei mennä pidemmälle, ts. lataamatta sivuja

Voit kiertää tämän ongelman joko päivittämällä selaimesi tai lopettamalla vain kaikkien raskaiden laajennusten, kuten Flash, suorittamisen. Todellinen ongelma on, että nämä laajennukset voivat helposti saada haittaohjelmia tartunnan ja estää selainta toimimasta.

Kaatuu

Käytä molempia edellä mainittuja ratkaisuja kiertääksesi tämän ongelman, mutta jos ongelma jatkuu, sinun on poistettava virustorjuntaohjelma mahdollisimman pian, koska nämä voivat usein häiritä monien ohjelmien toimintaa ja aiheuttaa konfliktin..

Opera-selaimen VPN-arvostelut

BestVPN.co: ssa uskomme aina, että tietyn palvelun todellisten käyttäjien mielipiteillä on eniten merkitystä ja heille olisi ehdottomasti annettava paino jokaisessa arvostelussa. Tähän arvosteluun olemme nyt lisänneet Quora-käyttäjäarvosteluosion säännöllisten Reddit-arvosteluindikaattoreidemme lisäksi tarjotaksemme käyttäjille kokonaisvaltaisemman palvelun:

Paras VPN Opera Reddit -arviointiin

Reddit on yksi suurimmista verkkoyhteisöistä, joka saa tietoa kaikesta tekniikasta, terveydenhuollosta, elämäntyyliä ja monista muista teollisuudenaloista. Näihin kuuluvat parhaat vpn reddit-palvelut, jotka ovat välttämättömiä selviytymiselle tässä maailmassa, jossa Internetin rajoitukset kasvavat päivä päivältä. Seuraavassa on muutamia arvosteluja asiakkaiden parhaista Opera VPN-verkkoista:

Täällä näemme käyttäjän puhuvan OpenVPN-protokollan luotettavuudesta ja kuinka voit määrittää sen manuaalisesti. Hän suosittelee ilmaisten VPN-palvelujen käyttöä. Vaikka olemme samaa mieltä tästä asiasta, on vielä muutamia ILMAISIA nimiä, jotka kulkevat ylimääräisen mailin (edellä mainitut). Viimeiseksi hän tarjoaa linkin VPN: ien monipuolisuuteen, joka sisältää huippunimet NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN ja TorGuard.

Kommentti keskustelusta redditspider64’kommentti keskustelusta "Opera VPN -vaihtoehto".

Toinen Redditor samassa säieessä pyytää vaihtoehtoja Opera VPN: lle, kun selain on sulkenut sovelluksen sisäisen palvelun. VPN on MIT- ja CERN-tutkijoiden luoma. Sinänsä voit tuntea olonsa helpottuneeksi vastaanottaessasi suurta nimettömyyttä tutkia Internetiä vapaasti ja keskeytyksettä. Muista mennä premium-suunnitelmaan, vaikkakin ilmaiseksi.

Kommentti keskustelusta TomNotMike’kommentti keskustelusta "Opera VPN -vaihtoehto".

Paras VPN Opera Opera -arvosteluun

Selaimen VPN-verkkojen yhteensopivuuden puutteen takia Best Opera VPN: lle Twitterissä ei ollut paljon suoria suosituksia. Pikemminkin monet käyttäjät kiittivät sen sisäänrakennettua VPN-palvelua, joka on tällä hetkellä vanhentunut. Myöhemmin yllä oleva oppaamme on optimaalisin kokoelma järjestelmäyhteensopivia VPN-palveluita selaimen parantamiseksi’S turvallisuus.

Paras VPN Opera Quora -arviointiin

Quoralla useimmat käyttäjät ja alan asiantuntijat, joiden vastaukset läpikäyimme yksityiskohtaisesti, olivat sitä mieltä, että Opera-selaimen sisäänrakennettu VPN ei ole todellisuudessa VPN. He leimasivat tämän VPN: n enemmän välityspalvelimeksi kuin VPN: ksi. Yhdessä parhaista vastauksista, jotka halusimme alustalta, mainittiin, että Opera VPN ei ollut turvallinen vaihtoehto käyttäjille ja että kaikki mitä se teki, oli reitittää käyttäjien Internet-liikenne uudelleen heidän yrityksensä kautta’palvelimet. Ei sovi ollenkaan, jos olet vakava yksityisyyden harrastaja.

Onko Opera-selain (sisäänrakennetulla VPN: llä) aito VPN?

Paras VPN Operaan liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka voin kytkeä VPN: n päälle Opera-tilassa?

Opera-selain’Suurin haitta on, että se ei’t tarjoavat paljon luontaista yhteensopivuutta VPN: ien kanssa, toisin kuin muut samankaltaisesti suositut selaimet siellä. Jotta VPN saataisiin parhaiten käyttöön selaimessa, sinun on ladattava VPN-palveluntarjoajien järjestelmäyhteensopivat käyttöjärjestelmäsovellukset.

Onko Opera-selainta turvallista käyttää?

Vaikka ei’t ilmeisesti ei ole mitään merkittäviä tietoturva-askeleita nyt, mutta nykyaikana kaikki hienostuneet hakkerit voivat helposti välittää selaimeen ja havaita IP: si, seurata toimintasi, sifonistaa arkaluontoisilla tiedoilla ja jopa käyttää sitä reitinä haittaohjelmien istuttamiseen..

Kuinka paljon SurfEasy maksaa?

SurfEasy on erittäin edullinen palvelu. Se tarjoaa tällä hetkellä 3 suunnitelmaa. Ensimmäinen on täysin ilmainen 500 megatavua kaistanleveysrajoituksella kuukaudessa. Maksetut suunnitelmat alkavat 3,99 dollaria / kuukausi rajoittamattomalta datapaketilta, kun taas toinen suunnitelma tulee hintaan 6,49 dollaria kuukaudessa, ja niillä on samat ominaisuudet kuin entisellä paketilla, lisäksi 12 maata ja torrent-suojaus. Jos olet kuitenkin Opera Gold VPN -tilaaja, voit saada alennuksia SurfEasy-palvelusta.

 

johtopäätös

BestVPN.co-sivustolla pyrimme varmistamaan, että käyttäjän yksityisyyttä noudatetaan tiukasti kaikissa muodoissa. Tavoitteenamme on rakentaa kaikkien suosittujen alustojen parhaimpien ohjeiden arkisto siitä, kuinka ne voidaan parhaiten suojata kaikilta mahdollisilta ulkopuolelta tulevilta uhilta..

VPN-verkkojen käytön edistäminen ei ole tavoitteemme, mutta keino päästä tavoitteeseen saada käyttäjät saamaan olonsa suojattuksi ja suojattuna verkossa koko ajan. Sisällytämme parhaan mahdollisen tutkimuksen, saatavilla olevat tosiasiat, rehelliset palveluntarjoajien arvostelut ja sekoitamme sen sisältöohjeidemme kanssa varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun aina, mutta jos sinulla on liukastumisia tai jos et’Kuten mikään raportointistandardeistamme, voit aina tavoittaa meille arvokasta kritiikkiä ja auttaa meitä parantumaan.

Arvostamme käyttäjiämme eniten ja olemme aina avoimia heidän mielipiteilleen. Odotan vuorovaikutusta kanssasi alla olevissa kommenteissa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me