5 legjobb VPN a Brazília 2020 számára: Tartsa biztonságosan az internetet

Új törvényt fogadtak el, amely példátlan biztonságot garantál a brazilok számára az interneten. A törvény meghatározza továbbá a felhasználók online jogai és a jogot arra, hogy megtudják, mennyi adatot tartanak a weboldalak róluk jelenleg.

A törvényt azonban még nem hajtják végre, és folyamatosan elhalasztották. Időközben a kormány hatalmas sorozatot indított, amelyek gyakran idézték az államellenes digitális tevékenységeket.

A legjobb VPN-kapcsolat Brazíliában a legbiztonságosabb módszer az anonimitás online biztosításához, miközben megőrzi az internethez való szabad hozzáférést.

Legjobb VPN Brazíliában

A legjobb VPN-szolgáltatások Brazíliának 2020-ig

 1. PureVPN: Brazília legjobb VPN-je. 18 dedikált brazil szerver gondoskodjon arról, hogy a felhasználók soha ne veszítsék el az online tartalomhoz való hozzáférést, miközben a hét minden napján biztonságban maradnak, havi 2,91 dollár mellett
 2. Surfshark: Megbízható és rendkívül kedvező árú. 1 szerver Brazíliában. Az álcázás módja rejti online identitását és mentesíti az internetes tevékenységeidet a követés után, 1,99 dollár havonta
 3. ExpressVPN: VPN gyors kiszolgálókkal. 5 dedikált szerver Brazíliában. A nagy teljesítmény biztosítja, hogy a felhasználók 8,32 dollár / hónap áron elmaradhassanak az interneten
 4. Ivacy: Megoldja az összes torrent problémát. 3 natív brazil szerver. A felhasználóknak soha nem kell aggódniuk a torrentok korlátozása miatt, mivel ez a szolgáltató folyamatos támogatást nyújt 2,25 dollár havonta
 5. CyberGhost: A legjobb VPN a tartalom feloldásához. 14 brazil szerver az emigrációk számára. A kiszolgálók legszélesebb választékával zökkenőmentes és zökkenőmentes szolgáltatást kínál, mindössze 2,75 dollár havonta

Miért használjon VPN-t Brazíliában??

A virtuális magánhálózat (VPN) védi a felhasználót’Internetkapcsolat, amely biztosítja, hogy digitális identitásuk anonim maradjon, online tevékenységeik biztonságosak legyenek a támadásoktól, és hogy az online tartalom ne korlátozódjon.

Brazília szörnyű története van cenzúrával, és ez a tendencia az interneten is terjedt. Az újságírók letartóztatásától a mémek ország elleni tilalmáig’online vezetés, brazilok’ az online szabadság folyamatosan veszélyben van.

Szerencsére nincs olyan törvény, amely Brazíliában törvénytelenné tenné a VPN-ek használatát. Ezért a felhasználók továbbra is online hozzáférhetnek a korlátozott tartalom minden formájához anélkül, hogy online tevékenységüket bármilyen formában nyomon követnék egy megbízható VPN-szolgáltatón keresztül.

Brazília 5 legfontosabb VPN-je

Itt találhatók a Brazíliában az öt legfontosabb VPN-opció, áruk, szerverük, kompatibilitása és dedikált szervereik alapján rangsorolva.

1. PureVPN - 18 dedikált brazil szerver

 • Ár: 2,91 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 5.0

PureVPN logóA PureVPN-nek a legjobb megoldásnak kell lennie azoknak a felhasználóknak, akik az összes szükséges biztonsági funkciót megkívánják, amelyet a VPN kínál, miközben ésszerű áron.

Hongkongi székhelyű PureVPN a felhasználók számára több mint 2000 szerverhez való hozzáférést kínál több mint 140 országban. Ezenkívül a felhasználók 18 dedikált brazil szervert is használhatnak, lehetővé téve számukra a földrajzilag korlátozott helyi brazil tartalmak elérését..

Nem csak feloldja a Netflix blokkolását, hanem számos más népszerű streaming webhelyet is, például a BBC iPlayer, az Amazon Prime, a Hotstar, a Voot, a Hulu és a Disney.+.

Ezen felül, hogy öt egyidejű eszközt támogassanak, a felhasználók a PureVPN kapcsolatnak köszönhetően a Kindle és Smart Home eszközöket is mindig védettek lehetnek.

A PureVPN az AES-256 bites titkosítást használja, amelyet a standard OpenVPN protokoll támogat, valamint további protokollokat, például PPTP, L2TP, IKEv2 és IPSec..

Egyéb szolgáltatások, amelyek hozzáadják a felhasználókat’ az általános biztonság és biztonság az interneten magában foglalja a megosztott alagútfelépítést, a dedikált IP-ket, a mély csomag ellenőrzést (DPI) a torrentek ellen.

Előnyök

 • 18 dedikált brazil szerver.
 • 5 egyidejű csatlakozás.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Feloldja a Netflix, a Hulu és a Disney blokkolását+

Hátrányok

 • A felhasználói felület fejleszthető lenne.

Ha többet szeretne tudni a PureVPN-ről, olvassa el a részletes áttekintést itt.

2. Surfshark - 2 dedikált szerver Brazília számára

 • Ár: 1,99 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 4.4

1-Surfshark-LogoA Surfshark rendszeresen foglalkozik különleges ajánlatokkal és ajánlatokkal, ezáltal messze a legbarátságosabb lehetőség, hogy fontolja meg a pénztárcáját..

A Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező felhasználók számíthatnak arra, hogy 1040+ szerverhez férjenek hozzá, több mint 60 országban. Ide tartoznak a két dedikált brazil szerver is, amelyek lehetővé teszik az expatatok számára, hogy bármikor hozzáférjenek a helyi brazil tartalomhoz’újra az országon kívül.

Korlátlan eszközön egyszerre használható, miközben teljes mértékben kompatibilis a Windows, Mac, iOS, Android és Linux felhasználókkal.

A Surfshark a PPTP, L2TP, IKEv2, IPsec és OpenVPN protokollokat is támogatja, és a standard AES-256-GCM titkosítással van felszerelve, így kivételesen megfizethető áron biztosítva az iparági szabványok védelmét..

Az álcázott modell az anonimitását az új szintre hozza azáltal, hogy elrejti internetes tevékenységeit még a saját internetszolgáltatójától is.

Előnyök

 • 2 dedikált brazil szerver.
 • Korlátlan eszközök támogatása.
 • Kompatibilis a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekkel.
 • Nincs naplózás.

Hátrányok

 • Az ügyfélszolgálatot javítani kell.

Ha többet szeretne megtudni a Surfsharkról, olvassa el a részletes áttekintést itt.

3. ExpressVPN - 4 gyors kiszolgáló Brazília számára

 • Ár: 8,32 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 5.0

5-ExpressVPN-LogoAz ExpressVPN tökéletes választás az Ön számára, ha Ön’Fáradt a kompromisszumokba a sebesség érdekében, hogy még több biztonságot nyújtson az interneten a gyors kiszolgálói sorozatnak köszönhetően.

A Brit Virgin-szigeteken kívül működő felhasználók több mint 3000 szerverhez férnek hozzá, 160 országban, 94 országban. Ezek közé tartozik a dedikált 4 brazil szerver, amely hihetetlenül könnyű hozzáférni a helyi tartalmakhoz kívülről az emigráció számára.

Támogatást nyújt 5 multi-bejelentkezéshez, valamint az AES-256-CBC titkosításhoz az OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 és PPTP protokollok felhasználásával.

A felhasználók dedikált és funkcionális alkalmazásokat is megszereznek, amelyeket a Fire TV és az Apple TV támogat. Ezenkívül a felhasználók hozzáférést kapnak a Network Lock-hoz is, egy automatikus lekapcsoló-kapcsolóhoz, amely hatékonyan korlátozza az egész hálózatot, ha észleli, hogy az internetkapcsolat megszakadt.

Előnyök

 • 4 dedikált brazil szerver.
 • 5 egyidejű csatlakozás.
 • Hálózati zár (a legjobb automatizált megszakító kapcsoló).
 • Támogatja a bitcoint és más kriptovalutákat.

Hátrányok

 • A legdrágább VPN lehetőség.

Ha többet szeretne tudni az ExpressVPN-ről, olvassa el a részletes áttekintést itt.

4. Ivacy - 2 biztonságos brazil szerver

 • Ár: 2,25 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 5.0

Ivacy logóAz Ivacy olyan VPN-szolgáltató, amely garantálja a legbiztonságosabb kapcsolatot minden torrente számára, vagy ha olyan országokhoz szeretne hozzáférni, ahol szigorú internetes törvények vannak érvényben.

Az Ivacy tökéletes VPN-szolgáltató azoknak a felhasználóknak, akiknek torrentokra van szükségük az online tartalomhoz való zökkenőmentes hozzáféréshez.

A szingapúri székhelyű Ivacy több mint 1000 szervert kínálhat felhasználóinak több mint 100 országban. A kettős dedikált brazil szerver megkönnyíti az expatatok számára, hogy továbbra is megtekintsék kedvenc helyi tartalmukat, ha vannak’újra az országon kívül.

Támogatja az 5 egyidejű kapcsolatot, az AES-256-GCM titkosítással titkosítva őket az L2TP és az IKeV2 protokollok mellett, hogy további biztonságot teremtsen kapcsolataikban.

Kiemelkedő funkciója az IvacyPrime alkalmazás, egy modernizált alkalmazás, amely az iparágban ismert arról, hogy megkerüli a kínai nagy tűzfalat.

Előnyök

 • 2 dedikált brazil szerver.
 • 5 egyidejű csatlakozás.
 • IvacyPrime alkalmazás VoD feloldásához.
 • Osztott alagút a torzításhoz.

Hátrányok

 • Javítani kell a technikai támogatást.

Ha többet szeretne tudni a Ivaciáról, olvassa el a részletes áttekintést itt.

5. CyberGhost - 14 leggyorsabb brazil szerver

 • Ár: 2,75 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 4.7

9-CyberGhost-LogoOtt’Nincs más olyan VPN-opció, amely megfelelne a CyberGhost-nek, amikor az interneten a legtöbb tartalom feloldható.

Romániából származik’A 6000+ szerver tömb 90 vagy több országban biztosítja, hogy a felhasználók mindig elkényeztessék a választási lehetőségeket, amikor az összes tartalomhoz online hozzáférnek. A 14 dedikált brazil szerver megkönnyíti a kívülállók számára és a külföldiek számára hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, ha valaha is akarnak.

Miközben 7 multi-bejelentkezést kínál, a felhasználók számára az AES-256-bites titkosítással való kapcsolatokat kínál, amelyekhez RSA-4096 kulcs és SHA384 tartozik a kivonat-hitelesítés..

A NoSpy adatközpont (egy dedikált szerver, amely dedikált uplink-et használ a 256 bites titkosítás megerősítésére) messze a legjobb szolgáltatás, és teljes támogatást nyújt Nvidia Shield TV-jéhez és játékkészülékeikhöz, mint például a PS4 és az Xbox One..

Előnyök

 • 14 dedikált brazil szerver.
 • 7 egyidejű csatlakozás.
 • Hozzáférést biztosít a felhasználók számára az NVidia Shield TV-hez.
 • NoSpy adatközpont dedikált felfelé irányuló kapcsolattal.

Hátrányok

 • A csatlakozási sebesség időnként elmaradhat.

Ha többet szeretne megtudni a CyberGhost-ról, olvassa el a részletes áttekintést itt.

Melyek Brazília’s Adatvédelmi törvények?

Brazíliában a brazil általános adatvédelmi törvény, hivatalosan az úgynevezett 13.709 / 2018 sz. Szövetségi törvény, foglalkozik olyan kérdésekkel, mint például az adatvédelem, az online adatvédelem, valamint az adatok megsértése esetén kiszabható szankciók..

Vannak bizonyos rendelkezések, amelyeket beillesztettek a törvénybe, beleértve a Nemzeti Adatvédelmi Hatóság létrehozását, valamint a teljes törvény elhalasztását.’végrehajthatósága.

E jogszabály eredményeként a felhasználók példátlan mértékű ellenőrzést gyakorolnak az adatok megosztása felett, és jogot kapnak arra, hogy megkérdezzék, hogy a saját kormányuk milyen sok információt képes nyomon követni digitális tevékenységükről..

Biztonságosak-e digitális tevékenységei Brazíliában?

Az új törvény célja, hogy foglalkozzon Brazília primitív képességével’A jelenlegi adatvédelmi törvények. Noha a törvény célja az online biztonság hiányosságainak kiküszöbölése, számos kiadvány rámutatott olyan hiányosságokra, amelyek továbbra is veszélyt jelentenek a felhasználói névtelenségre.

2018 óta’Az általános választásokon a jelenlegi kormány rutinszerűen a nyílt cenzúrára és a tartalom online korlátozására fordult. Ezenkívül a bloggerek és az újságírók a “gyanús online tevékenység az állam ellen”.

Ilyen esetekben erősen ajánlott, hogy a felhasználók megbízható VPN-szolgáltatást válasszanak annak biztosítása érdekében, hogy az ingyenes internethez való hozzáférésük megszakadjon. Ezenkívül megóvja a felhasználókat a megfigyelés bármilyen formájától.

Hogyan szerezzünk brazil IP-címet?

Egy jó és megbízható VPN-szolgáltatás valószínűleg lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy több ezer szerver közül válasszon, több száz különböző országban, ide tartozik Brazília.

Érdemes lehet egy brazil IP-címet elérni a földrajzilag lezárt helyi tartalomhoz.

Brazil brazil IP-cím megszerzéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás egy megbízható VPN-szolgáltatásra, az ajánlott választás a PureVPN.Hogyan szerezzünk brazil IP-címet
 2. Töltse le és telepítse a PureVPN alkalmazást a választott eszközre.
 3. Írja be a bejelentkezési adatait, és válassza ki a brazil szervert.Brazília VPN-k
 4. Csináld meg’kiválasztotta a megfelelő módot, azaz az Internet szabadságát.
 5. Ha egyszer’Csatlakozzon újra, folytassa az összes kedvenc brazil tartalom böngészését és streamingjét.

GYIK: A legjobb brazil VPN-k 2020

Mit’Ez a legjobb ingyenes VPN Brazíliában?

A felhasználók több száz ingyenes VPN közül választhatnak az interneten.

Ezek az ingyenes szolgáltatások azonban olyan problémákkal járnak, amelyek magukban foglalják a sebességfojtást, a nagy leválasztási sebességet, és nem garantálják a naplók vezetését. Adott Brazília’Az üldözés múltbeli rekordja alapján ajánlatos olyan fizetett szolgáltatást választani, amely nem garantálja a naplókat.

Hogyan vásárolhatok VPN-t?

A VPN vásárlása egyszerű folyamat. Csak látogasson el azon szolgáltatás webhelyére, amelyik leginkább megfelel az Ön igényeinek. Költségvetése szerint több terv közül választhat. Innen fizethet bankkártyával vagy Paypal-nal.

Ezután fiókját több eszközön is felhasználhatja.

Használhatom a Paypal szolgáltatást a VPN vásárlásához?

Igen, az összes fent felsorolt ​​lehetőség lehetővé teszi a különféle fizetési lehetőségek közül választást, például bankkártyák, bitcoinok és Paypal fizetési lehetőségek közül..

Mit’s a legjobb VPN brazil szerver számára?

A felhasználók a legtöbb legfőbb VPN-szolgáltatást felhasználhatják a világ több szerveréhez való csatlakozáshoz, beleértve Brazíliát is.

Nagyon javasoljuk a PureVPN használatát, mivel 18 dedikált szerverrel rendelkezik közvetlenül Brazília, Sao Paulo gyönyörű városában. A felhasználók a világ minden tájáról csatlakozhatnak ezekhez a szerverekhez, és hozzáférhetnek az összes kívánt brazil tartalomhoz.

Következtetés

Az utóbbi időben Brazíliában nőtt az interneten alkalmazott korlátozások és felügyelet száma. Számos polgárt letartóztattak és börtönre ítéltek digitális tevékenységeik miatt.

A VPN a felhasználók számára szükséges anonimitást és hozzáférést biztosít a felhasználók számára a megszakítás nélküli és ingyenes internethez. A PureVPN lenne a legjobb megoldás a teljes online szabadság biztosítására Brazíliában.

A Surfshark egy másik bölcs lehetőség, amely hozzáférést biztosít számos fontos funkcióhoz, és biztonságban tarthatja az internetet, miközben szigorú költségvetésen belül marad.

Az alábbi megjegyzés: tudassa velünk a VPN-szolgáltatókkal kapcsolatos tapasztalatait.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me