Urmăriți Game of thrones live online.

“Când joci un joc de tronuri câștigi sau mori.”

Inspirat de autorul premiat George R. R. Martin’este cea mai vândută serie de cărți “Un cântec de gheață și foc”, celebrul mondial “Urzeala tronurilor” este o epopee fantezie medievală. Este unul dintre cele mai piratate emisiuni TV care au existat vreodată, alimentat de o comunitate de peste 25 de milioane de fani.

Doar în 2016, GoT a câștigat 12 premii Primetime Emmy, ceea ce îl face cel mai de succes serial TV din toate timpurile. Cu cel de-al 8-lea sezon de la doar patru luni distanță, oamenii din întreaga lume leagă din nou toate cele 67 de episoade pentru a-și trage amintirea. Acest lucru lasă mulți să se întrebe: Cum să vizionezi GoT Online?

Așadar, am decis să creez un ghid cu privire la opțiunile premium / gratuite disponibile. Puteți să le explorați mai jos pentru a vă delecta în jocul mortal pentru controlul celor șapte regate ale Westeros, care implică confruntări între renegați și cavaleri, regi și regine, mincinoși și oameni cinstiți!

Disclaimer: Descărcarea, transmiterea sau deblocarea conținutului drepturilor de autor este ilegală.
În niciun caz nu promovăm sau încurajăm orice activitate ilegală. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile acțiuni.

Contents

Cum să urmăriți GoT în diferite regiuni

Cum să vizionezi Game of Thrones în Marea Britanie

Pentru aceia dintre voi care trăiți în Regatul Unit, este posibil ca multe canale care transmit GOT să nu vă fie accesibile din cauza geo-restricțiilor. Dar don’nu vă faceți griji! Puteți urmări în continuare GOT în Marea Britanie, indiferent de oriunde v-ați afla doar obținând un VPN.

Un VPN vă va răspândi IP-ul într-o locație la alegere, permițându-vă libertatea de a accesa canalele care transmit GOT din toată lumea, cu o ușurință incredibilă.

Un exemplu relevant ar fi ca tine’stai pe canapeaua ta din Veneția și doar pornind VPN-ul și conectându-l la un server american, poți accesa HBO și poți urmări cel mai recent episod din Game of Thrones, exact așa!

Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 online în Germania

În timp ce opțiunile ilegale de a urmări GOT precum Torrenting și link-uri de streaming dubioase sunt înfrânate la stânga, la dreapta și la centru în prezent, vă avertizăm să stați departe de cei, deoarece vă pot debarca în probleme grave cu autoritățile pe baza încălcărilor drepturilor de autor..

Există încă multe alternative pentru a urmări Game of Thrones online perfect legal în Germania.

Aceste opțiuni includ medii populare, inclusiv Sky sub care vin alte trei canale de streaming, HBO NOW, Hotstar și NOW TV. Cu toate acestea, aceste canale sunt geo-restricționate și veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din Germania.

Deblochează canale în Germania

Cum să vizionezi Game of Thrones în Italia

Trebuie să înțelegeți că emisiunea este geore restricționată și este difuzată oficial pe canale și regiuni foarte limitate. Prin urmare, înarmați-vă cu cel mai bun VPN care vă poate permite să evitați restricțiile geografice în vigoare pe streaming GOT în Italia cu o ușurință relativă.

Cum să vizionezi Game of Thrones în Canada

Sezonul final are șase episoade, așa că dacă tu’revin în Canada și ne întrebăm cum să vizionezi Game of Thrones în direct online folosind Best VPN pentru Canada, don’nu vă faceți griji! Avem cele mai bune opțiuni disponibile pentru dvs.!

Cum să vizionezi Game of Thrones pe Netflix

Hei Netflix junkies, știu că sunteți dependenți de Netflix că este posibil să nu doriți niciodată să încercați orice altă platformă pentru nevoile dvs. de streaming, dar aici’o întrebare arzătoare este „Puteți viziona Game of Thrones” pe Netflix?

Serialul de televiziune extrem de popular NU este disponibil pe Netflix. Dar nu vă faceți griji! Am reunit mai multe alternative viabile în secțiunea de canale de mai jos pentru a înșela pe iubitul tău Netflix și pentru a viziona Game of Thrones.

Game of Thrones Sezonul 8 Teaser / Promo

Suntem în jocul final, colegi. După o lungă așteptare de doi ani, HBO a anunțat în sfârșit data premieră pentru cel de-al 8-lea și ultimul sezon din “Urzeala tronurilor”. Acesta va consta în șase episoade în total, care este cu un episod mai mic față de sezonul trecut și zece obișnuite în toate anotimpurile anterioare.

Deci, când va fi GoT premier? Pe 14 aprilie! Da! Asta este ziua în care utilizatorii de HBO pot viziona cu ușurință Game of Thrones, întregul sezon prin cablu TV sau prin rețelele serviciului VoD. Utilizatorii din Australia se pot baza pe Foxtel pentru streamingul întregului sezon, iar cei aflați în alte țări pot consulta sursele de difuzare din acest ghid..

Cum să urmărești Game of Thrones Live Online

Pentru tăieturile de cabluri, nu există un loc mai bun pentru a transmite Game of Thrones de calitate HD decât HBO’serviciul de streaming online semnat “HBO Acum” le oferă fanilor acces la toate cele 7 sezoane și 67 de episoade. Vă puteți abona la HBO Now prin intermediul radiodifuzorului’s AndroidiOSApple TV și Android TV aplicaţii.

HBO go game of thrones live online

Dacă aveți deja un abonament la HBO, nu va trebui să plătiți serviciul GO, deoarece este gratuit pentru clienții de cablu existenți. Ca o altă opțiune, vă puteți înscrie la HBO’s Serviciul ACUM, care costă o rată forfetară de 15 USD pe lună. Este un pachet autonom, care nu necesită abonament prin cablu!

Pentru spectatorii aflați în afara SUA & Canada, HBO Acum va fi restricționat geo. Acest lucru vă lasă de obicei două opțiuni, să utilizați un serviciu VoD alternativ sau un VPN pentru a debloca HBO ACUM. Am adăugat un lista celor mai bune servicii VPN și alternative la HBO. Alege!

Deblocați HBOGaranție de 30 zile înapoi

HBOnow game of thrones

Opțiuni de transmisie online live live pentru Game of Thrones - sezonul 1 până la 8

Pe lângă HBO GO și ACUM, există o mulțime de alte opțiuni premium disponibile pentru vizionarea Game of Thrones. În cazul în care unele VoD-uri au un parteneriat cu HBO, altele realizează “canal” disponibil online. Acest lucru permite utilizatorilor să urmărească totul, de la anotimpurile anterioare până la ultimele episoade. Consultați aceste opțiuni premium pentru streaming GoT!

DirecTV Acum

Dacă sunteți un avid cutter cu cordon și doriți să știți cum să urmăriți Game of Thrones obținând facilitatea de a-l transmite într-un plan TV online complet, atunci DirecTV Now este opțiunea perfectă pentru dvs. Este un serviciu VoD deținut de AT&T. Permite utilizatorilor din SUA să acceseze toate canalele preferate de cablu direct online, fără angajamentul pe termen lung. Ca atare, te poți baza întotdeauna DirecTV Acum fluxuri obișnuite pentru ultimele episoade din GoT Sezonul 8, după lansarea sa.

joc tv direct de tronuri

Serviciul pune la dispoziție toate cele 67 de episoade din sezonul 7 pentru a vă juca. Cea mai bună parte a tuturor: serviciul vă oferă chiar și o probă gratuită timp de 7 zile. Acest lucru înseamnă că poți să te chinui toate anotimpurile de GoT, fără a plăti un singur ban. Dacă alegeți să continuați procesul, va trebui să plătiți 40 USD / lună.

direct acum joc de tronuri

HotStar

Pentru fanii Indian GoT care vor să știe ce’este cea mai bună opțiune pentru obținerea unei modalități ieftine de acces la fluxul live Game of Thrones, HotStar și HBO au format un parteneriat oficial. Acest lucru oferă serviciului indian VoD capacitatea de a oferi toate anotimpurile infamului Urzeala tronurilor.

hotstar game of thrones

HotStar Premium este oferit pentru un preț INR 199 (3,09 USD) pe lună, oferindu-vă acces la toate serialele TV HBO disponibile pe site. Înainte de a vă putea abona la HotStar Premium utilizând un card de credit indian / card de debit & Plătește TM, dar au lansat un Versiunea SUA de asemenea (9,99 USD / lună.).

Dar, din nou, este un apel scump, este mai bine să folosiți un VPN care este la fel de ieftin la fel de $ 1,99 împreună cu HotStar prin IP-ul indian ($ 3,09) te va costa $ 5.08 prin urmare, o reducere de 50% a costurilor.

Unbloc HotstarGaranție de 30 zile înapoi

game of thrones hotstar ipad

Hulu

În timp ce majoritatea oamenilor ar vrea’M-am așteptat ca Netflix să fie singurul joc de streaming al Thrones-ului’e un mare apel, dar aici, Hulu a bătut-o, cu mâinile în jos. Similar cu DirecTV Now, Hulu este un agregator de conținut care oferă utilizatorului posibilitatea de a viziona filme / emisiuni TV preferate și evenimente live dintr-o varietate de canale celebre. În mod evident, aceasta include HBO, ceea ce înseamnă că puteți utiliza serviciul VoD pentru streaming în toate anotimpurile de GoT.

hulu game of thrones

Hulu este o platformă de streaming pentru televiziune în rețea ONLINE. Cea mai bună parte a tuturor: aveți o probă gratuită de 7 zile disponibilă pentru testarea serviciului. Aceasta înseamnă că puteți merge la un maraton GoT, fără să plătiți un singur ban. Dacă doriți să vă continuați abonamentul, va trebui să plătiți 14,99 USD / lună.

game of thrones hulu

NowTV

NowTV este un alt serviciu VoD care oferă programare à la carte, similar cu DirecTV Now și Hulu. Ca atare, oferă tăietorilor de cablu acces la toate canalele pe care le-ai avea la dispoziție cu televizorul prin cablu, fără să te abonezi la ele. Aveți chiar și HBO disponibil pentru streaming GoT.

acum jocul tv de tronuri

Până pe 31 august 2018, ACUM TV oferea toate cele șapte sezoane și 67 de episoade din Game of Thrones disponibile pentru vizionare. Cu toate acestea, de la recent, au eliminat anotimpurile anterioare. Aveți acces doar la ultimul sezon 7 al GoT. Obțineți proba dvs. gratuită de 14 zile aici.

acum jocul tv al anotimpurilor tronurilor

CraveTV

Dacă vă aflați în Canada, nu există o opțiune mai bună pentru a transmite fluxul GoT decât CraveTV! Deținut de Bell Media, serviciul VoD a decis în sfârșit să adauge Game of Thrones la serviciul său de streaming independent. Aceasta înseamnă că puteți urmări toate cele 7 sezoane pe platformă.

crav joc tv de tronuri

Cea mai bună parte a tuturor: nu trebuie să plătiți un abonament scump. Un plan CraveTV costă cu greu 7,99 USD pe lună, ceea ce este suficient de bun pentru a transmite seria HBO. Utilizatorii din afara Canadei, desigur, pot utiliza un serviciu VPN pentru a vă înscrie la CraveTV!

Deblocați CraveTVGaranție de 30 zile înapoi

Urmăriți Game of Thrones on Firestick

Dacă dețineți un dispozitiv Firestick, atunci puteți viziona Game of Thrones în direct pe televizorul dvs. pe ecranul mare folosind HBO Now’aplicația oficială. Amazon oferă o gamă de dispozitive, iar Firestick oferă o soluție perfectă utilizatorilor care se gândesc să taie cablul.

Dar dacă aveți probleme cu utilizarea dispozitivului, consultați soluțiile noastre din ghidul nostru detaliat despre cum să faceți urmăriți Game of Thrones on Firestick.

Urmăriți Game of Thrones fără HBO

Acum sunt oameni care vor căuta urmăriți Game of Throes fără HBO. Unul dintre motivele pentru acest lucru este că HBO este disponibil doar în SUA, ceea ce reprezintă o mare dificultate pentru fanii GoT rezidenți în altă parte.

Vestea bună este că canalele enumerate mai sus oferă o alternativă excelentă la HBO și includ like-urile Foxtel, Hulu și Now TV. Există și opțiuni gratuite, dar aveți grijă să le utilizați deoarece acestea vă pot pune în dificultate.

Opțiuni gratuite pentru Streaming Game of Thrones Live Online - Sezonul 1 până la 8

Am înțeles că nu orice tăietor de cordon ar dori să plătească o taxă de abonament pentru a viziona Game of Thrones. De fapt, emisiunea TV are reputația de a fi unul dintre cele mai piratate serii vreodată! Și din moment ce există o pauză mare de moduri mai ieftine de a urmări Game of Thrones, HBO a trebuit să se confrunte cu multe probleme pentru a opri difuzarea emisiunii din surse neautorizate. Dacă doriți să vizionați GoT gratuit, eu’Te-am acoperit. Consultați lista de mai jos!

Ling Online

Ling Online este de obicei faimos pentru a fi un serviciu de îndrumător online care îi ajută pe studenți să-și politeze abilitățile de vorbire și scriere a limbii engleze. Cu toate acestea, în același timp, este o platformă excelentă pentru a găsi cele mai recente noutăți din emisiuni TV și filme. Cea mai bună parte a tuturor: nu trebuie să vă înscrieți!

Vizionarea GoT online este la fel de simplă ca să faceți clic pe acest lucru legătură, alegerea unui episod pe care să-l urmărești și făcând clic pe titlu. Va apărea un pop-up care vă oferă opțiunea de a merge pe ecran complet. Cuvinte simple, Ling Online oferă cea mai convenabilă modalitate de a urmări toate anotimpurile GoT!

joc online de tronuri

Putlocker

Dacă sunteți entuziasmat de privirea Armatei Morților care marchează spre sud și de a provoca mai multe devastări, atunci o opțiune bună este să accesați Putlocker. Site-ul web este destinația finală pentru tăieturile de cord și freebies, care doresc să se uite la emisiunile și filmele TV preferate, în cel mai convenabil mod posibil.

Dacă doriți să urmăriți toate anotimpurile din “Urzeala tronurilor”, pur și simplu accesați linkul aici. Episoadele sunt încărcate regulat la o zi după lansarea inițială. Aceasta înseamnă că, dacă un episod se difuzează duminică, puteți transmite GOT GRATUIT pe Putlocker chiar a doua zi.

game of thrones putlocker

CMoviesHD

La fel ca Putlocker, CMoviesHD este o altă sursă de încredere GRATUITĂ. Site-ul trebuie să sufere perioade de oprire frecventă și schimbări către domenii diferite, din cauza presiunii vânătorilor de încălcări ale drepturilor de autor. O simplă căutare pe Google, însă, vă va oferi acces la o variantă funcțională.

În prezent, CMoviesHD se află în domeniul .bz. Te poți baza pe el pentru tot felul de conținut premium de pe site-uri precum BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu, Netflix și multe altele. Aceasta include emisiuni TV / filme la toate genurile. Printre acestea se numără toate anotimpurile pentru succesul serial de dramă thriller fantastic, Urzeala tronurilor!

cmovies joc de tronuri

123MoviesHub

123MoviesHub poate suna ca un site web dedicat furnizării de fluxuri gratuite numai pentru filme. Cu toate acestea, de asemenea, are o listă destul de extinsă de emisiuni TV de succes. Serviciul este renumit ca o destinație de top pentru vizionarea tuturor filmelor / emisiunilor TV preferate, în modul cel mai fără probleme posibil.

am castigat’Totuși, ar trebui să te ocupi de o mulțime de ferestre pop-up și reclame iritante, care devin destul de incomode. Dacă ai nevoie de acces la toate 7 sezoane și 67 de episoade of Game of Thrones, însă, fără a plăti un abonament - 123MoviesHub este întotdeauna o destinație bună!

123movies HD game of thrones

Cum să vizionezi Game of Thrones Live Online pe Kodi

Divertismentii care caută un software pentru a accesa emisiuni TV / filme piratate ar trebui să verifice cu siguranță Kodi! Este un centru de divertisment media multi-platformă, open-source, pe care îl puteți folosi chiar și pe televizoarele dvs. Apple și Android. Gândiți-vă la el ca la un sistem de operare pe cont propriu care se bazează pe suplimente.

game of thrones kodi

Există suplimente premium și puteți găsi, de asemenea, o mulțime de terți. Cei mai mulți dintre ei oferă utilizatorilor acces la conținut blocat din întreaga lume. Pentru streaming Game of Thrones, vă puteți baza pe suplimentul Exodus Redux disponibil pe Lazy Kodi Repo. Urmați pașii de mai jos pentru instalare!

 1. Descarca și instalați aplicația Kodi pe orice platformă la alegere
 2. Lansa Kodi și clic pe “Angrenaj” pictogramă și Selectați “Setarile sistemului”
 3. Clic pe “Add-on-uri” și schimb comutarea pentru “Activați surse necunoscute”
 4. Vei primi un mesaj într-o fereastră pop-up, solicitând confirmare. Lovit “da”
 5. Întoarcere la cele anterioare “Setări” meniu și clic pe “Manager de fișiere”
 6. Atingeți pe “Adaugă sursa”, Dublu click pe “Nici unul”, și introduce http://lazykodi.com/
 7. introduce un nume pentru sursa media precum Lazy Kodi Repo și clic pe “O.K”
 8. Întoarcere la meniul principal, clic pe “Add-on-uri”, si “Pachet” buton
 9. Selectați “Instalați din fișierul zip”, deschis “Lazy Kodi Repo”, și “Repozitorii”
 10. Deruleaza in jos și alege “EXODUSREDUX” din lista de depozite
 11. Clic pe “re repositoryxodusredux-0.0.7” și aștepta pentru instalarea repo
 12. Întoarcere la meniul anterior și Selectați “Instalați din Repositoriu”
 13. Selectați “Exodus Redux Repo” și faceți clic pe “Componente video””
 14. Clic pe “Exodus Redux” adaos și lovit  “Instalare” buton
 15. Lansa suplimentul, mergeți la “Seriale TV”, căutare pentru “Urzeala tronurilor”
 16. Deschis primul rezultat și bucurați-vă să urmăriți toate cele 7 sezoane și 67 de episoade!

Lazy Kodi este un depozit neoficial Kodi, care va raza conținutul de pe canalele oficiale, rezultând în probleme de piraterie și drepturi de autor. Prin urmare, utilizarea unei VPN este o opțiune mai bună pentru streaming securizat.

Stream în anonimatGaranție de 30 zile înapoi

Cum să urmărești Game of Thrones Live Online pe Popcorn Time

Când toate celelalte nu reușesc, puteți depinde întotdeauna de Popcorn Time. Aplicația este o fuziune a tehnologiei BitTorrent cu capacități avansate de streaming. PT preia conținutul său din surse P2P, oferind utilizatorilor capacitatea de a le reda direct din software.

Nu uitați să porniți popcorn time vpn pentru anonimatul final.

Are o perspectivă similară cu Netflix, cu interfața sa îngrijită, care listează filme / emisiuni TV în diverse categorii prin miniaturi atractive. Pur și simplu descărcați și instalați Popcorn Time și căutați “Urzeala tronurilor” în bara de navigare, după ce faceți clic pe “Seriale TV” pentru a transmite GoT! Dar observați aici că dacă doriți să vizionați GOT live, atunci Popcorn Time nu este locul potrivit pentru că va primi un anumit episod doar după ce a fost transmis complet prin sursele sale oficiale.

popcorn joc de tronuri

Cel mai ieftin mod de a urmări Game of Thrones:

În afară de canalele pe care le avem’Am fost menționate până în prezent în acest ghid, nu există nicio altă metodă legală pentru a urmări GOT la un preț mai mic sau chiar gratuit. Sigur, există un baraj de site-uri de streaming bazate pe Torrenting precum Putlocker și YifyTV, dar nu sunt legale pentru a le folosi nicăieri în lume. Așadar, încercarea de a urmări GOT-ul prin intermediul acestora poate să vă aterizeze într-o problemă gravă, dacă troll-urile de copyright vă urmăresc IP-ul și vă trimit o notificare de contencios.

Există însă un mod inteligent prin care poți urmări întregul sezon gratuit, dar necesită o soluție inteligentă. Aceasta’este perfect legal, cu toate acestea, va trebui să fiți proactiv dacă doriți să parcurgeți această opțiune.

Aici’cum poți face asta:

 • Obțineți un VPN și conectați-vă la un server indian
 • Asigurați-vă că aveți cel puțin 2 tipuri diferite de carduri de credit / debit disponibile în afară de faptul că aveți o cantitate similară de adrese de e-mail
 • Acum accesați Hotstar și înregistrați-vă pentru un cont folosind prima carte de credit și adresa de e-mail.
 • Hotstar oferă o probă gratuită de o lună, astfel că veți avea o perioadă de 30 de zile în care puteți urmări GOT înainte ca suma abonamentului să fie dedusă din contul dvs.
 • 30 de zile înseamnă că puteți urmări un total de 4 episoade înainte de încheierea perioadei de încercare
 • Iar de acum, au trecut 3 episoade, am mai rămas doar 3, ceea ce înseamnă că veți avea suficient timp pentru a încheia sezonul 8 GOT doar prin versiunea de încercare gratuită a Hotstar
 • Deci, după ce se termină sezonul, don’nu uitați să vă anulați abonamentul sau altcineva’Vei fi taxat cu valoarea abonamentului

Ce’s Gonna Happen this Season 8 on GoT - Predictions, Spoilers and Theories Fan!

Jon Snow a câștigat’nu va fi evadarea morții de data asta!

Urmărirea GoT a fost o călătorie de rollercoaster! Și dacă există’tot ce știu fanii este că nu te poți aștepta niciodată ca niciun personaj să rămână ALIV mult timp.

Doar nu face asta’nu funcționez așa. Al doilea începi să dezvolți o similitudine pentru un anumit personaj, ți se prezintă un șoc, care duce la dispariția lor.

Ca atare, în timp ce se pare că Jon și Daenerys sunt pregătiți să plece spre apusul soarelui. Putem crede cu adevărat asta? Eu don’nu cred. Mai ales ținând cont că Jon Snow deja a scăpat de moarte o singură dată.

Această răsucire a complotului a surprins-o chiar pe Melisandre. De ce a fost Jon înviat de Domnul Luminii? Cu siguranță să nu se stabilească, fericit niciodată!

Așadar, cred că Jon ar putea servi ca ultimă soluție pentru înfrângerea White Walkers (sau nu). El poate fi ucis în groapa sau poate fi nevoit să-și plătească datoria vieții lui Dumnezeu cu multe chipuri.

iarna vine jocul de tronuri

Daenerys va continua să trăiască (sper că: /)

Bine, acolo’n-are niciun rost să-l nege. I f ***** g iubesc Emilia Clarke. Zâmbetul ei și felul în care râde este la fel de fascinant, deși noi nu’Voi vedea multe despre asta în emisiunea TV lol

Ea’este o zeiță pură în viața reală și și pe Game of Thrones, așa că nu-mi pot imagina personajul ei pe Daenerys murind. Aș fi rupt, dacă ar face asta.

Ca să nu mai zic, ea’este singura alegere sensibilă ca protagonist central. Daenerys este vital pentru complot. Ea este responsabilă de topirea The Wall și de întoarcerea dragonilor.

Este cu totul posibil ca personajul ei să rămână în viață, dar cu siguranță au câștigat scriitorii emisiunii TV’nu-i acordă un final fermecat, de unde dispariția lui Jon Snow. Are sens, corect?

(Degetele încrucișate. Te rog don’nu o omor)

game of thrones cast

Sam este prințul promis care va împlini profeția

În George R. R. Martin’s “Un cântec de gheață și foc”, exista o figură legendară cunoscută sub numele de “Azor Ahai”, care a luptat împotriva [întunericului] cu o sabie roșie.

Un om care “s-a ridicat pentru a da curaj cursei oamenilor și a-i duce pe cei virtuoși în luptă cu sabia lui aprinsă Lightbringer”. Se speculează că Sam ar putea foarte bine să fie un Targaryen secret.

Pe baza profeției, Azor Ahai se va naște din nou pentru a trezi dragonii din piatră, când steaua roșie sângerează și întunericul se adună.

Întrucât Sam este copilul lui Elia Martell și Rhaegar, contrabandă mai târziu de Varys și îngrijit de credincioșii Tarlys, care’să spun că el este prințul promis?

game of thrones meme

Melisandre (Preoteasa Roșie) se va întoarce cu o armată

Acesta poate părea un pic evident pentru mulți, dar cu siguranță îl pot vedea pe Melisandre întorcându-se cu o armată pentru a lupta cu plimbătorii albi. Aceasta se datorează amenințării ei nu atât de subtile de la sfârșitul sezonului șapte pentru Varys.

Ea a anunțat că ea’m-aș întoarce ultima dată. “Trebuie să mor în această țară ciudată, la fel ca și tine.” A fost un moment de gâscă care a deschis calea pentru ca fanii să știm că se va întoarce.

Având în vedere că Melisandre a crezut întotdeauna în Daenerys’ cauza și vor converge în Volantis, este de asemenea sigur să presupunem că va face echipă cu Kinvara.

După cum probabil știți, Volantis este păzit de o armată masivă numită " “Mână aprinsă”. Așadar, o armată care urmează un foc pe care Dumnezeu îl sună cu siguranță util într-o luptă împotriva monștrilor de gheață nedesluși!

Memoria GoT

Personaje vechi precum Ned Stark Might Make Comeback

Într-un raport timpuriu al serialului din sezonul opt, EW a susținut că a văzut o serie de personaje vechi din emisiunea TV. Așadar, există șanse mari de a vedea niște fețe cunoscute care duc la război.

Dintre toate personajele, Ned Stark sună ca o intrare destul de neașteptată. În plus, a câștigat’nu va fi prima dată când un personaj revine după moarte.

Muntele, Beric Dondarrion, The Hound, Jon Snow și, în cărți, Catelyn Stark au fost înviați cu toții. Acum, s-ar putea să credeți că asta nu a fost’t Ned’capul despicat de corpul său?

Dar, iată un gând: ce s-ar întâmpla asta’de fapt Ned Stark?

game of thrones cc meme

Regele nopții îl va ataca pe Karhold și ultima vânătoare

daca tu’Vedeți GoT de ceva vreme, probabil știți că oamenii Westeros nu-și ard morții. Având în vedere că Regele Nocturn se îndreaptă deja spre Nord, există o șansă ca armata să crească și mai mult.

Acest lucru va acorda regelui de noapte abilitatea de a ataca Karhold și Last Hearth în primul rând, la fel cum a declarat Jon în premiera șapte a sezonului. “Dacă încalcă Zidul, primele două castele din calea lor sunt Last Hearth și Karhold,”

Aceste castele Umber și Karstark sunt în prezent supravegheate doar de tinerii Ned Umber și Alys Karstark, deci există o mare probabilitate ca acestea să nu reușească. După căderea celor două castele, îl pot vedea pe Night King stabilindu-și obiectivele de pe Winterfell pentru un atac!

joc de tronuri tip bătrân

Jaime se îndreaptă către Winterfell, murind un martir

Există multe teorii despre Jaime murind în ultimul sezon al Game of Thrones. Știm cu toții că arcul său a fost unul dintre cele mai puternice din serie.

A pornit ca un violent incestuos, sociopat înflorind încet într-un cavaler nobil. Deci, cu siguranță mă aștept ca el să facă o faptă eroică sau două în Winterfell.

De asemenea, am putea avea ocazia să-l vedem și pe Raven cu trei ochi “Tărâţe” reunirea, ceea ce va fi o conversație plăcută de văzut. Când regele de noapte atacă Winterfell, îi văd și pe Jaime și Brienne luptându-se cot la cot cu săbiile lor din oțel Valyrian..

Jaime ar putea muri ca martir sau, după o altă teorie a fanilor, ar putea să îndeplinească profeția Valongar. Cel care spune că Cersei va muri la mâinile celor “frate mai mic”.

Având în vedere cum Cersei și Jaime vorbesc adesea despre venirea pe lume împreună și plecarea ei în același timp, pot vedea pe Jaime în cele din urmă ucidându-și sora geamănă, înainte de a ceda la propriile sale răni.

GoT încă o poveste de dragoste mai bună

Viserion va combate Drogon până la moarte

Numit după Daenerys’ fratele Viserys, dragonul Viserion înviat de Regele Nocturn va trebui să se confrunte cu Drogon într-o luptă cu moartea.

Ar avea mare sens ca Drogon să-l ucidă pe Viserion, având în vedere că l-a ucis pe Viserys în primul sezon. Indiferent, bătălia va merita cu siguranță urmărită.

Am putea chiar să-l vedem pe Jon Snow călărind în Rhaegal pentru a-l ajuta pe Drogon să-l ucidă pe Viserion. Personajul a dovedit deja că se poate lega cu dragoni.

GoT drogo

Alte teorii și predicții ale fanilor

 • Jon și Arya se vor vedea în cele din urmă după cunoștința lor în primul sezon.
 • Daenerys, deși infertila poate avea o sarcină surpriză (un copil incest!).
 • O mare surpriză ar fi realizarea că Tyrion este și un Targaryen.
 • Nymeria se va întoarce încă o dată cu pachetul ei de lupi pentru a ajuta la lupta cu White Walkers.
 • Melisandre și Varys vor muri amândoi, așa cum a spus ea că vor avea la sfârșitul sezonului șapte.
 • Hound va vedea din nou atât pe Sansa, cât și pe Arya, care au evoluat foarte mult de Sandor.
 • Gilly și Sam vor afla mai multe despre Noaptea lungă și Azor Ahai din cărțile Citadele furate.
 • Unii fani cred că BRAN este REGATUL DE NOAPTE, iar el’este cel care a construit zidul.
 • Este cu totul posibil ca, în ciuda luării unei mari lupte, Walkers White să câștige războiul!

Întrebări frecvente despre Game of Thrones

Poți urmări Game of Thrones pe Netflix?

Iată o ghicitoare pentru fanii Game of Thrones, puteți viziona emisiunea pe Netflix? La fel de enorm ca Netflix este, din păcate, nu’nu oferim Game of Thrones.

Motivul principal pentru acest lucru este că drepturile de conținut sunt cu HBO și a câștigat’nu-l împărtășești cu rivalii săi direcți. Dar, ca alternativă, puteți utiliza oricare dintre metodele (plătite sau gratuite) pentru urmăriți Game of Throne fără Netflix.

Câte anotimpuri există “Urzeala tronurilor”?

“Urzeala tronurilor” are șapte sezoane de oprire a inimii și respirație cu povești uimitoare care vă vor ține blocați pe canapea. Este o emisiune excelentă la televizor. Sezonul 8 se află în prezent în procesul de producție și este programat să aibă premiera în aprilie 2019.

Câte episoade sunt în ultimul sezon din “Urzeala tronurilor”?

Sezonul 7 al “Urzeala tronurilor” a avut doar șapte episoade în total, cu 3 mai puțin decât anotimpurile anterioare. Având în vedere că sezonul 8 va marca ultimul pe care îl vom vedea vreodată al emisiunii TV, GoT a decis să îl mențină. Vor lansa doar șase episoade în aprilie anul viitor!

Înfășurarea lucrurilor

GoT într-o propoziție

Phew, și cu asta, am ajuns la capăt “Urzeala tronurilor” ghid de streaming! Sper ca sursele furnizate să îi ajute pe fanii GoT colegi să găsească sursa ideală pentru a viziona emisiunea lor preferată. Dacă aveți o întrebare sau doriți să aflați mai multe despre un anumit serviciu, nu ezitați să îmi lăsați un mesaj mai jos. Voi răspunde personal pentru orice asistență necesară. Sa aveti o zi placuta!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me