Stream emisiuni TV și filme online gratis

Tăietorii de cablu și privitorii de binge din întreaga lume se bazează adesea pe platforme de streaming precum Netflix, BBC iPlayer, HBO Now, Hulu și multe altele pentru vizionarea filmelor / emisiunilor TV preferate. Cu toate acestea, ce se întâmplă cu acei, cine poate’nu vă permiteți aceste servicii VoD?

Ei bine, una dintre marile bucurii ale navigării pe internet este că găsești o mulțime de site-uri web care livrează gratuit filme și emisiuni TV. Din păcate, și ele sunt restricționate din punct de vedere geografic și vin încărcate cu reclame, malware sau constrângeri legale. Deci, ea’e timpul când te gândești mai larg …

Contents

Deblocați site-urile de difuzare gratuite pentru difuzarea emisiunilor TV gratuit

Cea mai bună modalitate de a debloca și transmite filmele / emisiile TV în siguranță pe site-urile web gratuite este să investești într-o soluție VPN. Prin schimbarea locației și atribuirea unei adrese IP diferite, VPN-urile acordă utilizatorilor posibilitatea de a-și păstra identitatea online.

Ca atare, primiți protecție împotriva infracțiunilor cibernetici și vânătorilor de încălcări ale drepturilor de autor pe site-urile gratuite. Ca să nu mai vorbim, dacă site-ul este blocat, vă puteți conecta cu ușurință la un server de țară acceptat și puteți evita restricțiile geografice.

Din păcate, nu orice furnizor are infrastructura sau abilitatea de a oferi performanțe uimitoare de streaming. Așadar, am decis să ușor procesul și să ofer o listă de recomandări cu privire la cele mai bune 5 VPN-uri pentru streaming pe site-urile gratuite:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

Cele mai bune site-uri de streaming gratuit Prezentare generală și deblocare

Am căutat internetul pentru câteva site-uri de internet gratuite de încredere pentru vizionarea de filme / emisiuni TV. În cazul în care unele dintre ele sunt legale, altele necesită utilizarea unui VPN pentru a vă proteja identitatea. Numele includ:

 1. YouTube (SUA)
 2. pârâi
 3. Popcornflix
 4. Tubi TV
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Cinema clasic online

1. YouTube (SUA)

Similar cu VoD-urile, YouTube arată conținut diferit utilizatorilor din întreaga lume. Dacă doriți să beneficiați de experiența de streaming completă, utilizați versiunea americană a YouTube. M-am conectat la NordVPN’s serverele americane pentru această sarcină și au deblocat instantaneu o nouă lume de divertisment.

Pentru o mai mare diversitate de conținut, luați în considerare înscrierea la contul YouTube premium. Acest lucru va elimina anunțurile iritante, înainte / după redarea videoclipurilor. În combinație cu un VPN, veți putea viziona și videoclipuri geore restricționate.

vizionați filme gratuite pe YouTube SUA

2. Crackle

O filială oficială a Sony Pictures Entertainment, Crackle este destinată utilizatorilor care nu doresc să se prindă în problemele legale pentru streaming de filme piratate. De obicei, agregează conținut de divertisment video acceptat de anunțuri de la companii de producție autorizate.

Aceasta înseamnă că tot ce vedeți în lista de vizionări este sigur de deschis și de urmărit. Singura problemă cu un astfel de software este că, deși oferă o mulțime de informații pentru tot felul de filme / emisiuni TV, varietatea pe care o primiți nu poate fi atât de atrăgătoare pentru ochi..

vizionați serialele tv online pe crackle

3. Popcornflix

Deținut de Screen Media Ventures și introdus pe piața de divertisment încă din iulie 2010, Popcornflix se bucură de o puternică bază de utilizatori și reputație online, oferind videoclipuri de streaming gratuite de webisodi și filme clasice / cele mai recente.

Are un director cu peste 1000 de filme, care sunt aprobate de agențiile de copyright cu toate licențele relevante. Pentru a obține mai mult din platformă, conectați-vă la un serviciu VPN precum Surfshark și deblocați o listă nouă de filme / emisiuni TV..

vizionați filme și emisiuni tv online cu popcornflix

4. Tubi TV

Tubi TV este una dintre singurele aplicații de streaming disponibile pentru descărcare / instalare direct de pe iTunes. Chiar dacă conținutul este legal suspectat, funcționează bine pe toate dispozitivele iOS. Procesul este simplu, trebuie doar să instalați aplicația, să selectați un film / emisiune TV pe care să îl vizionați și să apăsați butonul de redare.

Datorită utilizării sale frumoase și designului, puteți fi sigur că nu vă veți plictisi în timp ce vă aflați pe platformă. Deși agregarea de conținut are încă nevoie de muncă, software-ul merită încercat. Am deblocat chiar mai multe titluri conectându-mă la Surfshark’s servere americane.

vizionați filme gratuit cu Tubi TV

5. Viewster

Pentru observatorii care sunt interesați de filmele animate, emisiunile TV și alt conținut – este posibil să găsiți pe Viewster o alternativă atrăgătoare pentru platformele de streaming scumpe. Este un site dedicat lumii animației.

În același timp, oferă utilizatorilor posibilitatea de a viziona biografii ale actorilor, filmografii, trailere de filme, fragmente, știri și multe altele. Listarea de filme, anime și emisiuni TV sunt actualizate săptămânal. Utilizați un VPN precum PureVPN pentru a debloca mai mult conținut.

Viewster pentru a viziona serialele tv online

6. SnagFilms

Similar cu Crackle, SnagFilms nu agregă conținut nelicențiat și lucrează la maxim pentru a oferi doar titluri care au fost aprobate anterior de producător / regizor..

Ca atare, în loc să găsești emisiuni de filme / TV populare, vei avea acces la un director cu peste 5.000 de lucrări independente dintr-o duzină de categorii, care variază de la acțiune-aventură, groază de pompare înfricoșătoare, comedii hilar și documentare apreciate critic.

Aplicația are, de asemenea, un interes deosebit pentru filmele străine internaționale și filmele gay / lesbiene, împreună cu lucrările Hindi Bollywood. Conectarea la un VPN nu va face mare diferență în conținutul disponibil pentru streaming.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

Aplicația Popcorn Time este disponibilă pe numeroase domenii, care oferă propria versiune a software-ului, derivând din codul original Github. Printre ele se numără Popcorntime-Online.ch care utilizează același design și aspect ca Popcorn-time.to.

el diferență între cele două este că, în cazul în care versiunea .to funcționează ca o aplicație, omologul online.tv poate fi accesat direct prin site-ul dvs. web. Cu toate acestea, din moment ce agregă conținut piratat, utilizați un VPN precum NordVPN pentru a primi protecție împotriva vânătorilor de încălcări de drepturi de autor.

vizionați filme și emisiuni tv online cu timp de floricele

8. CMoviesHD

CMoviesHD se situează printre cele mai bune site-uri pentru a transmite emisiuni TV și filme. Este complet gratuit, dar nu este legal de utilizat. Acest lucru se datorează faptului că platforma agregă conținut piratat, ceea ce vă poate pune în dificultate cu amenzi puternice și notificări DMCA.

Cu toate acestea, se mândrește cu una dintre cele mai mari biblioteci de conținut. Așadar, folosesc site-ul web numai după conectarea la un VPN precum Express. Acest lucru se datorează faptului că reputația fără logică verificată a furnizorului are mai mult sens pentru protecția împotriva vânătorilor de încălcări de drepturi de autor.

CMoviesHD

9. Putlocker

Putlocker este în activitatea de filme / emisiuni TV de mult timp. Este deseori interzis de vânătorii de încălcări ale drepturilor de autor, dar reușește întotdeauna să reapară pe un domeniu nou și sigur. Streamerii vor plăcea acest site web.

În comparație cu unele dintre listările de mai sus, site-ul nu este legal. Folosesc PureVPN pentru accesarea conținutului de pe site-ul web și binge filmele și spectacolele mele preferate. Trebuie doar să vă asigurați că vă conectați la un server stabil și să activați OpenVPN (UDP).

Putlocker

10. Cinema clasic online

După cum sugerează și numele, acest site web este destinat iubitorilor de cinema vintage. Dacă trăiești filme silențioase cu Charlie Chaplin și alți actori de succes, Cinema Classic este alegerea perfectă. Nu necesită să vă înscrieți pentru streaming de conținut.

Singura problemă este mai degrabă decât să găzduiești filme, ci oferă link-uri către site-uri web ale terților. Ca atare, este posibil să nu fie complet legal. Folosiți un VPN precum NordVPN pentru a vă păstra identitatea protejată atunci când transmiteți filme de epocă preferate!

Cinema clasic online

Înfășurarea lucrurilor

Acest ghid a fost o scutire pentru a explica modul în care diferite moduri de voce și chiar site-uri web gratuite pot impune geo-restricții, îndemnând utilizatorii să investească în soluții fiabile precum VPN-urile. Aceste instrumente păstrează protecția identității și permit deblocarea întregului conținut.

Cu toți factorii luați în considerare, NordVPN câștigă cu siguranță această categorie pentru difuzarea în siguranță a unor emisiuni TV / filme TV. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei alternative favorabile bugetului, luați în considerare înscrierea la Surfshark, cu sediul în BVI.

Dacă aveți întrebări sau doriți să dați câteva recomandări, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. De asemenea, nu ezitați să împărtășiți articolul cu prietenii / membrii familiei dvs., care doresc să-și asigure filmele / emisiunile TV gratuite!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Un ghid despre cum să urmărești sezonul 35 Supraviețuitor online live fără cablu