Halloween Binge-Mania: Cele mai bune filme / emisiuni TV de vizionat în 2023

Aceasta’este aproape acea perioadă specială din an, când fantomele ies să se joace, zombii aleargă pe străzi, iar copiii au o minge care se sperie de rahat în nopțile înspăimântătoare și spook-fests. Da, Halloween este chiar după colț și dacă’ești un geam de divertisment ca mine, apoi te vei orienta probabil la filmele / seriile tale de groază pentru a intra în spiritul sezonului (căutând totodată inspirație pentru un costum dope).

Cele mai bune filme / emisiuni TV de Halloween pentru mine aduc cu ele sentimentul căderii frunzelor, a temperaturilor puternice și a nopților luminate de lună, cu o doză sănătoasă de teamă. daca tu’Am o toleranță scăzută pentru sperieturile de salt, lucrurile devin și mai uimitoare. La urma urmei, filmele / seriile TV sunt modalitatea perfectă de a sărbători săptămânile premergătoare Halloween-ului, așa că am compilat o listă pe care cu siguranță ați dori să o consultați la Best VPN

Contents

Emisiuni TV pentru a urmări acest Halloween!

Acest sezon de jack-o-lanterne, genți pentru truc-sau-tratare, stăpânii false, schelete și pietre de mormânt aduce cu ea o oportunitate interesantă de a explora genul horror TV, pe măsură ce cresc popularitatea. Acum vă puteți speria o prostie săptămânal, legând oricare dintre emisiunile TV de mai jos cu prietenii / membrii familiei. Setați recuzite și diferite jucării sperie jucăriile pentru a face experiența și mai distractivă!

Hanibal (2013-2015)

Sincer nu don’Nu știu să-mi exprim obsesia pentru această emisiune TV uimitor de înfricoșătoare, foarte grafică și plină de înfricoșare. Nu este potrivit pentru copii, dar este un tratament pur pentru a urmări sezonul de Halloween cu prietenii / membrii familiei tale. Împachetat cu scene de tortură fizică, război psihologic, grămadă de cadavre, bazine de sânge și piele aprinse, Hannibal poate înspăimânta rahatul oricui!

cele mai bune filme și emisiuni tv de Halloween

Folosește imagini tulburătoare pentru a atrage publicul, rămânând ochii blocați pe ecran. Urmăriți-l târziu seara pentru a îmbunătăți experiența, în timp ce savurați narațiunea, direcția și personajele excepționale care vă duc literalmente la DARK, DARK FICKIN’ loc. În ciuda faptului că este o repornire a groazei clasice cu același nume, emisiunea TV reușește să îndeplinească toate așteptările. eu’Aș evita să mai spui să distrugi distracția!

The Exorcist (2016-2023)

Primul film de groază pe care l-am vizionat în viața mea nu a fost altul decât “The Exorcist (1973)”. L-am urmărit de-a lungul timpului de Halloween, așa că am încă o amintire proaspătă a filmului, alături de senzația de a-mi fi înfundat aproape pantalonii. Emisiunea reboot TV nu face’Nu reușesc nici să dezamăgesc, ridicând spiritul de Halloween din mine. Este posibil să nu auziți o mulțime de sugestii pentru a o urmări, dar f ** ce spun ei și încercați.

Filmul Exorcist pentru Halloween

Primele remorci pentru The Exorcist au fost de fapt destul de ambigue și au reprezentat un complot nu atât de asemănător, diferit de filmul inițial, care a obținut o mulțime de oameni opriți de la vizionarea acestuia. Totuși, mai târziu, am fost convins că a fost o decizie proastă, întrucât emisiunea TV implică publicul destul de bine cu personaje probabile, bine scrise, cu defecte umane credibile. am castigat’Nu mai spun pentru a evita să dați spoileri, dar vă asigur că ați câștigat’nu-ți pierzi timpul cu acest ceas plin de groază pentru Halloween!

  Cum să vizionați costume fără cablu de oriunde - 9 opțiuni de streaming gratuit în direct

Penny Dreadful (2014-2016)

Pregătiți-vă pentru a vă aprofunda în istoria poveștilor îngrozitoare produse în secolul 19 Marea Britanie. daca tu’vă familiarizați cu personaje literare clasice precum Dorian Gray și Dr. Frankenstein, atunci puteți iubi asta. Penny Dreadful este emisiunea TV perfectă pentru a afla despre răufăcătorii și personajele tale înfricoșătoare, explorând poveștile lor de origine într-un thriller psihic epic din cele mai întunecate colțuri ale Londrei victoriene.

Emisiune Penny Dreadful pentru Halloween

Probabil ai o idee de ce eu’I-am dat o mențiune acestui Halloween’Lista de emisiuni TV, dar mai mult decât personajele supranaturale familiare, cred că Penny Dreadful este un ceas uimitor. Cu echilibrul său perfect de umor întunecat, conținut matur, cadavre goale și imagini grotesti, televizorul reușește cu siguranță să stabilească bara înaltă în genul horror, ceea ce o face o alegere excelentă pentru Halloween!

Bates Motel (2013-2023)

Similar cu “Hannibal” și “Exorcistul”, eu’Am un alt ceas de televiziune reimaginat pentru televiziune pentru voi. Bates Motel este povestea prequel a filmului original din 1987, în care am ajuns să vedem societatea care se reînnoiește pe Bud Cort, după ce am preluat rolul de manager, într-un motel bântuit (moștenit de infamul criminal criminal Norman Bates). Acest spectacol se concentrează pe Norman Bates ca personaj principal și ceea ce l-a determinat să devină criminal.

Bates Motel pentru Halloween

Noi’L-am văzut deja în acțiune în filmul din 1960 “Psycho”, dar învățarea istoriei acestui personaj fictiv din Bates Motel va fi cu siguranță o experiență demnă pentru TINE, mai ales dacă îți dorești o temă întunecată și malefică pentru Halloween. În timp ce spectacolul nu face’nu atinge aceleași înălțimi ca Hannibal, totuși reușește să creeze o experiență solidă plină de thriller, suspans și groază dreaptă!

American Horror Story (2011-2023)

eu’Am adăugat American Horror Story pe ultima listă de emisiuni TV, deoarece simt că mulți știu deja despre această serie de antologie. La șansa de compensare pe care o ai’A, atunci AHS este clar un spectacol făcut pentru Halloween. Fiecare sezon aduce cu sine o poveste complet diferită și unică, dar totodată răsucită și cu minte-f ** k, care vă va oferi speriați’nu m-am simțit niciodată ca înainte.

Poveste americană de groază pentru Halloween

Chiar de la începutul primului sezon, te vei găsi intrigat despre rezolvarea diferitelor mistere și întrebări. Dacă aveți nevoie de ceva pentru a începe Halloweenul, mergeți să urmăriți sezonul 4 direct adică. “American Horror Story: Freak Show”, a obținut un număr de douăzeci de nominalizări la Premiul Emmy și s-a potrivit nebunește temei de Halloween a personajelor cu aspect misterios a.k.a. FREAKS!

  Stream emisiuni TV și filme online gratis

Filme pentru a urmări acest Halloween!

Tu’Am primit deja câteva sugestii bune pentru emisiunile TV de vizionat în săptămânile premergătoare Halloween-ului, dar nu’este întotdeauna o idee plăcută de a avea un ritual anual de noapte-film, cu o zi înainte! Aceasta’este un mod minunat de a petrece timp cu familia în timp ce creați amintiri care vor dura anii următori. Cine știe că copiii tăi ar putea crește pentru a urma același ritual în fiecare an? Mai jos găsiți câteva Flicks de Halloween preferate de toată familia!

Scream (1996)

Mă gândeam că ar putea fi o idee bună să mergem cu filmul original de Halloween 1978 (puteți adăuga asta în sugestii), având în vedere că este considerat pe larg ca primul film din tradiția modernă. Cu toate acestea, din moment ce folosește mai puțină violență și sânge decât filmele pe care le-a inspirat, eu’preferă mai degrabă să oferiți familiei dvs. un gust al criminalului Ghostface, similar cu modul în care l-am avut ca copii!

Filme de vizionat acest Halloween 2023

Filmul este o versiune re-inventată și revitalizată a clasicului Scream din 1981, care adaugă un pic mai multă stricătate, istețime și câteva scene amuzante în mix. Complotul ne dezvăluie istoria unui maniac cu cuțite mascate de spaimă, care îi urmărește pe liceeni și, ulterior, îi omoară pentru propriile sale scopuri diavolești. Este un ceas minunat pentru Halloween, iar Ghostface Killer a bântuit rahatul din mine încă din adolescența mea!

Zombieland (2009)

Sezonul de Halloween nu ar trebui’nu trebuie să învârt în mod necesar sperierea rahatului altor oameni. La urma urmei, nu toată lumea îl are în ele pentru a tolera filmele horror de sărituri și filmări horror. Pentru publicul cu o toleranță scăzută la sperie, cred că Zombieland va fi un tratament pur de urmărit. Are echilibrul perfect de violență, gore și comedie, ceea ce poate face Halloween-ul mult mai distractiv!

zombie land for Halloween

După cum sugerează și numele, povestea se concentrează pe un virus care transformă aproape toată lumea în zombi. Oamenii supraviețuitori trebuie să lupte cu morții pentru a rămâne sănătos și în viață. În film sunt patru personaje principale, interpretate de Emma Stone, Jesse Eisenburg, Abigail Breslin și Woody Harrelson, care sunt actori celebri cu cariere fascinante.

Truc ‘R Treat (2007)

Dacă sunteți în căutarea a ceva ceva mai tematice de Halloween, atunci nu există o opțiune mai bună pentru filmul-noapte decât Trick ‘R Treat (2007). Dacă ai refugiu’Am auzit deja, filmul este despre poveștile împletite dintr-un oraș mic, unde unele tradiții nu sunt uitate cel mai bine!

Trick & lsquo; R Treat pentru Halloween

Locuitorii orașului fictiv din Warren Valley se găsesc în mijlocul unei legende a orașului numită “Masacrul școlii de Halloween”. Plin de spaimă de sărituri, imagini înspăimântătoare și personaje înfricoșătoare, filmul este un ceas perfect pentru a-ți păstra adolescenții în ziua de dinainte de Halloween.

  Cele mai noi versiuni apar pe Netflix în luna mai 2023

Afară (2023)

Probabil unul dintre cele mai bolnave, răsucite și cele mai minte filme ** K I’Văzut recent, Get Out (2023) deține un loc special în inima mea pentru misterul său intens / povestea plină de thriller, care reușește perfect să te țină agățat de ecran. Personajul principal, Chris merge în întâmpinarea iubitei sale’s părinții, nervoși încercând să-și dea seama cum’Voi reacționa la fiica lor întâlnindu-se cu un bărbat negru.

Ieșiți de Halloween
Deși la început, familia pare incredibil de rece și normală, lucrurile încep curând să spire din control în moduri de neimaginat. Chris își dă seama brusc că nu ar trebui’n-am fost nervos de întâlnirea cu această familie, dar de fapt ar trebui’am fost mort speriat. Familia are un secret întunecat, ceea ce ar putea duce la pierderea vieții lui Chris. Filmul este un ceas de suspans perfect pentru Halloween!

Warm Bodies (2013)

Dacă te consideri un romantic fără speranță, atunci poți dori să iei lucrurile pe un traseu diferit. Luați în considerare să urmăriți Warm Bodies cu partenerul dvs. pentru a asista la povestea unui zombie neobișnuit, care salvează o fată vie în loc să o mănânce. Aceasta rezultă la începutul unei relații în devenire, cu speranțele de a readuce la viață morții, într-o lume post-apocaliptică!

Corpuri calde de Halloween

Eu personal nu sunt un fan al genului romantic, dar partenerul meu m-a convins să mă uit la acesta cu ea, ca ea’Am primit o recomandare de la un prieten de-al ei. Deși mi-a luat ceva timp să fiu atent la ceea ce se întâmplă, filmul nu a fost’nu este deloc rău. Cred’este un ceas perfect pentru cuplurile, care au nevoie de ceva subtil și totuși încântător pentru Halloween.

Înfășurarea lucrurilor

Și cu asta, eu’am ajuns la sfârșitul acestui ghid de divertisment pentru Halloween. Asigurați-vă că vă aprovizionați cu o mulțime de muncitori pentru a împiedica acele emisiuni TV în weekendurile care duc până la ziua înfricoșătoare, în timp ce selectați filmul perfect pe care doriți să-l urmăriți pentru ritualul anual de noapte al filmelor de Halloween. Lasă-mă să știu ce film / emisiune TV găsești cel mai bun în comentariile de mai jos. De asemenea, don’Nu uitați să împărtășiți această piesă cu prietenii și membrii familiei dvs., căutând sugestii de divertisment bune în acest Halloween!

Urmăriți-ne pe Twitter și rămâneți la curent.

Urmăriți pe @Bestvpnco

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me