Ghidul final despre cum să vizionezi jocurile Commonwealth-ului în direct online streaming online

Vara ta este pe cale să devii și mai uimitoare, colegi de fani ai sportului. Jocurile Commonwealth a.k.a. Gold Coast 2018 este în sfârșit aici! Aceasta înseamnă că veți putea urmări mii de sportivi din întreaga lume, care participă la trofeul câștigător, în 19 jocuri sportive de succes. Tensiunile și emoția sunt la un nivel constant, și abia așteptăm să vedem ce rezultat va aduce anul acesta. Doriți să fiți martor și la cel mai mare eveniment multi-sport? Dacă da, citiți acest ghid de la BestVPN.co despre cum puteți viziona jocurile Commonwealth 2018 din orice parte a lumii, prin cablu TV și streaming online!

Programul Jocurilor Comunității 2018

Pentru Jocurile Commonwealth 2018, vom vedea mai mult de 6.600 de sportivi care concurează pentru medalii în 19 sporturi, printre care se numără pentru prima dată volei pe plajă, lupte, haltere, triatlon, tenis de masă, squash, tir, rugby sevens, netball, castroane, hochei, gimnastică, ciclism, box, baschet, badminton, atletism și acvatică.

Programul Jocurilor Comunității 2018

Cea mai bună parte a tuturor: pentru prima dată în orice eveniment multisport, va exista un număr egal de femei și bărbați’medalii s. Evenimentul va începe la 5 aprilie, cu 10 zile de divertisment pur, într-o varietate de competiții. Pentru cel mai recent program, accesați site-ul web Gold Cost 2018. Puteți chiar descărca aplicația oficială Android și iOS Commonwealth Games pentru a urmări toate actualizările.

Jocuri Commonwealth 2018 Locație

Pentru aceia dintre voi care nu știu, o mare ceremonie de deschidere va avea loc și la jocurile Commonwealth din 2018, pe stadionul Carrara din Gold Coast, Australia. Data decisă a fost stabilită pentru 4 aprilie 2018 în jurul orei AEST 19:00. Aici veți vedea cerul luminat de artificii și veți urmări multe celebrități, dansatori și muzicieni celebri care își dezvăluie talentul pe o scenă uriașă, cu o mulțime minunată.

Jocuri Commonwealth 2018 Locație

În ceea ce privește turneul care începe la 5 aprilie, Commonwealth of Nations a decis alte trei locații din Australia, care sunt: ​​Townsville, Cairns și Brisbane. Aceasta este a cincea oară când Australia a fost aleasă ca gazdă pentru jocurile Commonwealth, iar aranjamentele au fost destul de remarcabile pentru a spune cel puțin.

Lista canalelor și radiodifuzorilor pentru jocurile Commonwealth 2018

The Seven Network din Australia este radiodifuzorul oficial al Commonwealth Games 2018. Cei aflați în țară își pot schimba pur și simplu televizoarele pe oricare dintre cele trei canale ale acestora: 7Mate, 7TWO sau 7 pentru a urmări evenimentul pe cablu. Utilizatorii online au posibilitatea de a descărca aplicația 7CommGames din Apple Store sau Google Play. Pentru spectatorii din alte țări, consultați tabelul de mai jos:

Țară crainic
Afganistan Zece sporturi
Australia Șapte rețele și Foxtel
Asia APBU
Bangladesh Zece sporturi
Insulele Caraibe CMC
Canada CBC
India Zece sporturi
Malaezia Astro și RTM
Maldive Zece sporturi
Nigeria BOA
Noua Zeelanda Prime și TVNZ
Namibia NBC
Nepal Zece sporturi
Africa Sub-Sahariana SuperSport și SABC
Papua Noua Guinee Sky TV și Prime
Pakistan Zece sporturi
Insulele Pacificului Sky TV și Prime
Africa de Sud SABC și SuperSport
Singapur MediaCorp
Seychelles SBC
Sri Lanka Zece sporturi
Tanzania TBC
Statele Unite ESPN
Regatul Unit BBC

Notă: Dacă nu’nu găsiți un flux în țara dvs., apoi transmiteți jocurile din rețeaua Seven cu un VPN, conectându-vă la un server american.

Cum să vizionezi jocurile Commonwealth 2018 Live Online

Dacă nu aveți televiziune prin cablu și vă bazați pe servicii VoD premium online, atunci vă oferim și acoperire. Multe site-uri web vor oferi fluxuri live din toate cele 19 jocuri care vor avea loc pe parcursul a 10 zile, asigurându-vă că nu pierdeți o singură competiție.

Cum să vizionezi jocurile Commonwealth 2018 Live Online

Cea mai bună opțiune, deocamdată, este rețeaua oficială Seven din Australia. Deși site-ul impune geo-restricții, puteți utiliza întotdeauna un VPN pentru deblocare. Mai jos este o listă a celor mai buni furnizori de vpn, pe baza fiabilității, performanței, asistenței, prețurilor și disponibilității serverului:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

Cum să urmăriți jocurile Commonwealth 2018 în Australia

După cum am menționat anterior, telespectatorii din Australia au capacitatea de a viziona Jocurile Commonwealth 2018 pe televiziune prin cablu și prin streaming prin rețeaua celor șapte. Cu toate acestea, ca alternativă, vă puteți baza chiar și pe Foxtel. Pe lângă satelitul său cu transmisie directă, puteți utiliza serviciul său de VoD pentru vizionarea Gold Coast 2018 în direct online, în confortul casei dvs..

Cum să urmăriți jocurile Commonwealth 2018 în Australia

Cum să vizionezi jocurile Commonwealth 2018 în Noua Zeelandă

Telespectatorii din Noua Zeelandă pot urmări cu ușurință Gold Coast 2018 prin intermediul serviciului VoD, TVNZ. Radiodifuzorul și-a asigurat drepturile exclusive pentru ca evenimentul să fie afișat în țară. Tot ce trebuie să faceți pentru a avea acces la fluxurile live este să vă înscrieți la un cont TVNZ. Odată terminat, veți primi un e-mail de verificare. Faceți clic pe link, conectați-vă în cont și bucurați-vă de vizionarea jocurilor Commonwealth 2018!

Cum să vizionezi jocurile Commonwealth 2018 în Noua Zeelandă

Cum să urmăriți jocurile Commonwealth 2018 în Canada

Pentru cei aflați în Canada, DAZN este un serviciu revoluționar de streaming de sport live pe care îl puteți utiliza pentru vizionarea jocurilor Commonwealth 2018. Acesta va oferi peste 400 de ore de acoperire live, inclusiv ceremoniile de deschidere și închidere. Utilizatorii din Japonia, Elveția și Germania pot utiliza, de asemenea, un VPN pentru a se conecta la un server canadian pentru a viziona online evenimentul în direct.

Cum să urmăriți jocurile Commonwealth 2018 în Canada

Cum să urmăriți jocurile Commonwealth 2018 în Statele Unite

Pe lângă utilizarea unui VPN și deblocarea celor șapte rețele, utilizatorii din SUA au capacitatea de a urmări jocurile Commonwealth 2018 în direct online prin ESPN. Radiodifuzorul a obținut drepturi exclusive pentru furnizarea de fluxuri live în țară. Prin urmare, vă puteți schimba canalele la ESPN pentru a viziona Gold Coast 2018 pe cablu TV și accesați linkul aici pentru a transmite online.

Cum să urmăriți jocurile Commonwealth 2018 în Statele Unite

Cum să urmăriți jocurile Commonwealth 2018 în Marea Britanie

Dacă aveți reședința în Marea Britanie, puteți urmări cu ușurință jocurile Commonwealth 2018 schimbând canalele TV pe BBC One, BBC Two sau BBC Red Button. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți flux online, veți avea nevoie de un serviciu VPN pentru a debloca cele șapte rețele. Pur și simplu conectați-vă la un server din Australia, accesați site-ul, înregistrați-vă pentru un cont și bucurați-vă de streamingul Gold Coast 2018 live online!

Deblocați rețeaua Seven

Cum să vizionezi jocurile Commonwealth-ului live online gratuit fără cablu

Pentru tăietorii de cabluri care nu sunt dispuși să cheltuiască o mulțime de bani pe servicii premium, există o mulțime de opțiuni GRATUITE pentru a transmite live Commonwealth Games 2018 în direct. Și nu este nimic rău în a dori ceva GRATUIT. La urma urmei, există atât de multe evenimente care au loc la nivel mondial, iar obținerea abonamentelor pentru diferite servicii poate deveni monotonă.

Urmăriți atletismul

Dacă doriți să urmăriți online Gold Coast 2018 în direct, nu există o opțiune mai bună decât Watch Athletics. Acesta este un site dedicat de streaming sport, unde puteți găsi toate cele mai recente actualizări pentru evenimente de succes, turnee și campionate. Faceți clic aici pentru a avea acces la fluxurile live ale jocurilor Commonwealth 2018, fără a plăti un singur ban.

Cum să vizionezi jocurile Commonwealth-ului live online gratuit fără cablu

Kodi - Supliment la cerere TVNZ

Pe lângă utilizarea Halow Live TV și suplimente cCloud pentru accesarea fluxurilor live pentru evenimente sportive, există un singur nume, în special, care oferă o ușurință remarcabilă și o comoditate de a urmări jocurile Commonwealth 2018. Se merge cu numele TVNZ la cerere. Dacă nu ați utilizat Kodi înainte, urmați pașii de mai jos pentru instalarea extensiei:

 1. Lansați Kodi Krypton V17
 2. Faceți clic pe butonul “Angrenaj” pictograma și selectați “Manager de fișiere”
 3. Mergi la “Adaugă sursa” și introduceți adresa URL: http://Kodi.matthuisman.nz
 4. Loveste “O.K” buton și reveniți la meniul principal Kodi
 5. Selectați “Add-on-uri” și faceți clic pe butonul “Pachet” simbol
 6. Alege “Instalați din fișierul Zip” și selectați “Matthuisman”
 7. Capul spre “Instalați din Repositoriu” și alege “Depozitul Matthuisman.nz”
 8. Mergi la “Componente video” și selectați “TVNZ la cerere”
 9. Apăsați butonul Instalare. Deschideți suplimentul. Click pe “Trăi”
 10. Bucurați-vă de vizionarea jocurilor Commonwealth 2018!

Jocuri Commonwealth 2018 pe kodi

Întrebări frecvente Jocuri Commonwealth 2018

Există multe întrebări care apar cu privire la Jocurile Commonwealth 2018 pentru mulți fani din întreaga lume. Mai jos puteți găsi unele dintre cele mai frecvente întrebări, precum și răspunsurile lor ulterioare!

De unde pot viziona jocurile Commonwealth 2018 în India?

Dacă locuiești în India, ești de fapt destul de norocos. Ten Sports a cumpărat drepturile exclusive de difuzare pentru a oferi o acoperire completă a Jocurilor Gold Coast Commonwealth 2018. Pur și simplu treceți canalele la Ten Sports pentru a începe să vizionați cel mai mare eveniment internațional multisport!

Unde pot cumpăra bilete pentru jocurile Commonwealth 2018?

Pentru acei indivizi care locuiesc în Australia și doresc să vizioneze jocurile Commonwealth 2018 chiar în fața ochilor, puteți obține biletele de pe site-ul oficial Gold Coast 2018. Click pe “Verifică disponibilitatea” și vedeți dacă puteți obține un loc pentru sportul dvs. preferat!

Înfășurarea lucrurilor

Sperăm că acest ghid ajută la eliminarea îngrijorării cu privire la modul de vizionare a jocurilor Commonwealth 2018 pentru tine. După cum puteți vedea, există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a vă bucura de turneul multi-sport prin cablu TV și live online. Indiferent dacă întâmpinați probleme sau aveți informații noi pe care să le partajați, nu ezitați să comentați mai jos. De asemenea, nu ezitați să împărtășiți ghidul cu prietenii și membrii familiei!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me