Emmys 2018: Cum să urmărești 70 de premii Emmy Awards 2018 Repere

Pe măsură ce trecem în septembrie, tensiunea și emoția celor 70 de premii Primetime Emmy continuă să crească. Asta înseamnă că în curând, veți vedea că preferatele dvs. încep să fie onorate pentru performanța lor pe ecran în cele mai bune emisiuni, în timp ce le veți vedea în toată strălucirea lor (nu pierdeți oamenii din ceremonia Covorului Roșu!). Deoarece este al 70-lea an al sezonului de premiere, puteți fi sigur că lucrurile vor fi BIG!

Cum să urmăriți 70th Emmy Awards 2018 Live Online

 1. Premiile Emmy 2018 Locația și data
 2. Unde să vizionezi Premiile Emmy 2018
 3. Cum să vizionezi premiile Emmy 2018 live online fără cablu
 4. Cum să vizionezi Premiile Emmy 2018 Live Online gratuit
 5. Premiile Emmy 2018 pe Kodi

La urma urmei, cine ar vrea să rateze un eveniment de genul acesta, care are loc doar o dată într-un an? Emmy’recunosc excelența în industria emisiunilor TV. Există aproape 23.000 de membri de la Academia de Televiziune, care și-au aruncat buletinele de vot în domenii dedicate de specialități pentru a face cel mai bun câștig. Cu nominalizările deja ieșite, am văzut deja că competiția va fi dura anul acesta. Cu toate acestea, suntem doar încântați să vedem ce dramă aduce Premiile Emmy 2018!

Cum să urmăriți 70th Emmy Awards 2018 Live Online

Premiile Emmy 2018 Locația și data

Pentru cea de-a 70-a ediție a Premiilor Primetime Emmy, este înțelept să mergi doar cu ocazia sărbătoririi unei alte aniversări și, bineînțeles, înființarea unor emisiuni TV cu adevărat badass și hit. Ca atare, locația a fost așezată la umorul și frumosul Teatru Microsoft din Los Angeles, care poate configura cu ușurință până la 7.100 de oameni. De asemenea, are una dintre cele mai mari etape interioare din SUA, ceea ce o face cea mai bună alegere pentru premiile Emmy, covorul roșu și ceremonia de închidere! Premiile Emmy 2018 va avea loc pe 17 septembrie, la 20:00. Luni EST.

Premiile Emmy 2018 Locația și data

Cine va găzdui ceremonia Premiilor Emmy 2018?

Toți cei înnebuniți de premiile Emmy, veți fi încântați să aflați că Michael Che și Colin Jost au fost aleși, ca gazde pentru 70 de premii Primetime Emmy. Jost, 35 de ani și Che, 35 de ani sunt amândoi co-șefi ai celui mai lung alergat iconic și cel mai lung “Actualizare weekend” Seria NBC de seara târzie “Sâmbătă seara în direct”. Prin urmare, nu există nicio îndoială că premiile Emmy vor fi distractive ca iadul în acest an, cu duo-ul puternic - punând în scenă focul cu discuțiile și abilitățile uimitoare de găzduire!

Cine va găzdui ceremonia Premiilor Emmy 2018?

Unde să vizionezi Premiile Emmy 2018

După o concurență dură între ABC, NBC și CBS, doar unul a ieșit victorios în câștigarea drepturilor de difuzare pentru premiile Emmy 2018, și acesta este NBC. Prin urmare, dacă doriți să urmăriți ceremonia în SUA, pur și simplu treceți canalele TV la NBC. Tăietorii de cablu pot alege să transmită premiile în direct online pe desktop-urile lor sau laptop-urile prin intermediul NBC în direct de la 12:00 la 3:00 (GMT).

Unde să vizionezi Premiile Emmy 2018

Dacă vă aflați în afara SUA, puteți opta pentru a utiliza serviciul VPN ieftin pentru a transmite în mod liber pe NBC Live. Prin conectarea la un server din SUA, este incredibil de ușor să deblochezi NBC din orice altă țară. Mai jos am adăugat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru streaming / deblocare, bazate pe fiabilitate, performanță, locații server și asistență. Utilizatorii de telefonie mobilă pot descărca aplicația NBC pe Google Play Store și iTunes!

Furnizori

Surfshark Accesați site-ul www.surfshark.com PureVPN Accesați site-ul www.purevpn.com ExpressVPN Accesați site-ul www.expressvpn.com Ivacy Accesați site-ul www.ivacy.com CyberGhost Accesați site-ul www.cyberghostvpn.com
Preț $ 11.95 $1,99pe luna $ 10.95 $2,91pe luna $ 12.95 $8,32pe luna $ $ 9.952,25pe luna $ 12.99 $2,75pe luna
Recenzii despre Trustpilot N / A Recenzii TrustPilot

Comentarii (7497) | Excelent

Recenzii TrustPilot

Comentarii (661) | Excelent

Recenzii TrustPilot

Comentarii (187) | Excelent

Recenzii TrustPilot

Comentarii (2727) | Excelent

Număr de servere 1040 Servere 2000 Servere 3000 Servere 1000 Servere 5800 Servere
Streaming Speed 1000 Kbps 28200 Kbps 25600 Kbps 18700 Kbps 17300 Kbps
Server rapid da da da da da
Conexiune simultană 100 Conexiuni 05 Conexiuni 03 Conexiuni 05 Conexiuni 07 Conexiuni
Politica de rambursare N / A 31 zi 30 zi 30 zi 45 zi
Reducere 83% de pe 73% de pe 49% de pe 77% de pe 77% de pe
Relații Clienți 24/7 A sustine 24/7 A sustine 24/7 A sustine 24/7 A sustine 24/7 A sustine
Mai multe informatii Accesați site-ul www.surfshark.com Accesați site-ul www.purevpn.com Accesați site-ul www.expressvpn.com Accesați site-ul www.ivacy.com Accesați site-ul www.cyberghostvpn.com

Cum să vizionezi premiile Emmy 2018 live online fără cablu

Dacă sunteți un tăietor de cabluri care se bazează pe surse online pentru vizionarea de filme / emisiuni TV, știri și evenimente, atunci sunteți la locul potrivit. Pe lângă fluxul NBC Live, aveți mai multe opțiuni pentru streaming-ul Emmy Awards 2018 live online fără cablu. Printre unele dintre cele mai bune, includ:

Fifa Worldcup News

Notă: Serviciul menționat mai jos oferă HD Streams of Emmy Awards, dar poate fi restricționat în regiune, vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN pentru a transmite fluxurile Emmys oriunde în lume pe orice dispozitiv!

Deblocați fluxurile

CTV

CTV este o rețea de difuzare canadiană, unde puteți viziona Premiile Emmy 2018 în direct online. Permite utilizatorilor să urmărească serialele TV preferate la nivelul maxim de comoditate. Utilizatorii care doresc să transmită fluxul de la CTV, dar nu sunt localizați în Canada, pot utiliza un serviciu VPN pentru a-și schimba locația. După ce ați terminat, pur și simplu mergeți la https://www.ctv.ca/Video/CTV. Conectați-vă la contul dvs. CTV, accesați pagina live stream și stați la loc pentru a vă bucura de premiile Emmy 2018.

Cum să vizionezi premiile Emmy 2018 live online fără cablu

Foxtel

Dacă opțiunile NBC și CTV nu funcționează pentru dvs., Foxtel este o altă opțiune pe care vă puteți baza. Acest serviciu de streaming online este disponibil publicului australian online, dar puteți utiliza cel mai bun furnizor VPN pentru a vă deplasa locația pe un server din Australia. Pur și simplu mergeți la https://www.foxtel.com.au/now/index.html și înregistrați-vă pentru proba gratuită. Cei care au televiziune prin cablu se pot baza pe FOX8 pentru a viziona premiile Emmy 2018 direct de la Los Angeles marți, 18 septembrie la ora 10 dimineața!

Premiile Foxtel Emmy 2018

Sling TV

Dacă înscrierea la serviciile de mai sus ajunge să fie prea scumpă, aveți o opțiune ieftină disponibilă pentru transmiterea premiilor Emmy 2018 fără cablu. Sling TV este un serviciu VoD care găzduiește toate canalele populare, cum ar fi NBC, permițându-vă să urmăriți ceremonia premiilor la maximul confort. Prețurile încep de la 25 USD pe lună, dar aveți posibilitatea de a beneficia de o probă gratuită de 7 zile. Deoarece premiile Emmy durează doar o zi, puteți transmite în mod gratuit întreaga ceremonie GRATUIT!

Premiile Emmy 2018 Sling TV

Cum să vizionezi Premiile Emmy 2018 Live Online gratuit

Pentru tăieturile de cablu din întreaga lume, înscrierea la servicii GRATUITE este de obicei opțiunea directă pentru transmiterea oricărui eveniment major, sport sau Ceremonia de premiere. Norocos pentru tine, am făcut cercetările noastre în găsirea celor mai bune opțiuni de streaming care îți dau acces la premiile Emmy Awards 2018 GRATUIT:

Notă: Serviciile precum DirecTV Now și altele vă pot permite să transmiteți gratuit Emmy Awards, dar aceste servicii pot fi restricționate în anumite regiuni ale lumii. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN pentru deblocarea fluxurilor.

Deblocați fluxurile

YouTube TV

Cum să vizionezi Premiile Emmy 2018 Live Online gratuit

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru difuzarea oricărui eveniment major în zilele noastre este YouTube TV. În ciuda faptului că este nou pe piața VoD, serviciul a reușit rapid să-și dezvolte o reputație imensă în special în SUA. Cu toate acestea, puteți utiliza o VPN pentru a avea acces la fluxurile live. Prețurile încep de la 40 de dolari pe lună, dar aveți posibilitatea de a încerca GRATUIT - datorită unui proces de două săptămâni. Înscrieți-vă în ziua Premiilor Emmy 2018 pentru a vă bucura să urmăriți începuturile preferate, fără să plătiți un singur ban! Pentru sosirile covoarelor roșii, conectați-vă la E! Canalul canalului YouTube. 

DirectTV Acum

Premiile Emmy pe DirecTV Now

O altă soluție de succes pentru transmisia în direct a 70-a Primetime Emmy Awards 2018 în direct este utilizarea DIRECTV ACUM. Site-ul este faimos pentru furnizarea fluxurilor de toate turneele majore și ceremoniile de premiere, oferind utilizatorilor acces la canale precum NBC, TBS, Fox, CBS și ABS cu prețul de până la 35 de dolari pe lună, ceea ce înseamnă că puteți începe să faceți streaming aproape instantaneu! Aveți chiar la dispoziție o probă gratuită de 7 zile. Dacă vă înscrieți pe 17 septembrie, puteți urmări evenimentul GRATUIT din punct de vedere tehnic!

Hulu Live TV

Premiile Emmy la Hulu Live TV

Similar cu Sling TV, YouTube TV și DirecTV Now, Hulu Live TV este un alt serviciu VoD, care conține o bibliotecă masivă de filme / emisiuni TV, deoarece oferă utilizatorilor din întreaga lume acces la toate canalele americane, inclusiv emițătorul oficial al Eveniment Emmy Awards 2018, NBC. Prețul pentru înscrierea la Hulu Live TV este de 39,99 USD pe lună. Similar cu opțiunile de mai sus, puteți testa unitatea de service prin testarea sa de 7 zile în ziua evenimentului pentru a urmări premiile GRATUIT!

Premiile Emmy 2018 pe Kodi

Toți tăietorii de cabluri ar trebui să știe despre succesul hub multi-platformă de divertisment open-source, care poartă numele de KODI! Software-ul este un agregator de conținut care folosește terțe părți și suplimente oficiale pentru a vă oferi acces la o bibliotecă uriașă de filme / emisiuni TV. Aveți chiar și extensii disponibile care permit accesul la canale live precum NBC pentru a urmări Emmy Awards 2018.

Premiile Emmy 2018 pe Kodi

Fifa Worldcup News

Notă: Dacă nu vă confruntați cu un flux sau nu verificați o eroare de jurnal, veți avea nevoie de cel mai bun vpn pentru ca Kodi să deblocheze fluxurile pentru a vă bucura de jocul live online!

Deblocați fluxurile

Procesul de instalare cCloud TV

 1. Deschis Kodi Krypton V17 și clic “Angrenaj” pictograma din colțul din dreapta sus
 2. În colțul din dreapta jos al meniului, selectați “Manager de fișiere”
 3. Deschis “Adaugă sursa” defilând în jos din meniul din stânga
 4. Dublu click pe “Nici unul” și introduce http://lazykodi.com/
 5. Nume sursa media “Lazy Kodi” și apăsați butonul OK
 6. Merge înapoi la meniul principal Kodi și clic pe “Add-on-uri”.
 7. Lovit “Pachet” simbol pentru a începe procesul de instalare.
 8. Selectați “Instalați din fișierul zip” și găsi “Lazy Kodi” sursa media.
 9. Alege “DEPOZITE” și Atingeți pe “ANDROIDABA”
 10. Selectați “Repertoriu” și clic pe “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Aștepta câteva minute pentru “Add-on Instalat” notificare.
 12. Întoarcere la meniul anterior și faceți clic pe “Instalați din Repositoriu”
 13. Selectați “..Depozitul Kodil” și deschis “Componente video” listă
 14. Merge “căutare” fila, tip în “cCloud TV”, și lovit butonul de instalare

Cine sunt candidații la Emmy 2018?

Candidații Emmy din 2018 au ieșit și au luat deja toată lumea de furtună. Royals, servitoare și roboți au condus nominalizații Emmy și nu putem aștepta să vedem care seriale TV și actori câștigă cele mai multe premii. Mai jos găsiți câteva detalii despre unele dintre nominalizările pentru a 70-a ediție a Premiilor Primetime Emmy. Pentru lista completă a candidaților, verificați acest link.

Seria Dramatică

 1. Westworld
 2. Aceștia suntem noi
 3. Coroana
 4. Lucruri străine
 5. Americanii
 6. Urzeala tronurilor
 7. Slujnica’s Povestea

Serial de comedie

 1. Barry (HBO)
 2. Atlanta (FX)
 3. GLOW (Netflix)
 4. Black-ish (ABC)
 5. Silicon Valley (HBO)
 6. Limitați-vă entuziasmul (HBO)
 7. Minunata doamnă Maisel (Amazon)
 8. Schimbarea Kimmy Schmidt (Netflix)

Actor principal într-o serie dramatică

 1. Jeffrey Wright (Westworld)
 2. Milo Ventimiglia (Is Is Us)
 3. Matthew Rhys (americanii)
 4. Sterling K. Brown (Is Is Us)
 5. Jason Bateman (Ozark)
 6. Ed Harris (Westworld)

Actriță principală într-o serie dramatică

 1. Evan Rachel Wood (Westworld)
 2. Keri Russell (americanii)
 3. Sandra Oh (Uciderea Evei)
 4. Claire Foy (Coroana)
 5. Tatiana Maslany (negru orfan)
 6. Elisabeth Moss (roaba’Povestea s)

Actor principal într-o serie de comedie

 1. Larry David (Limbiți-vă entuziasmul)
 2. William H. Macy (Nerușinat)
 3. Anthony Anderson (Black-ish)
 4. Ted Danson (Locul bun)
 5. Donald Glover (Atlanta)
 6. Bill Hader (Barry)

Actriță principală într-o serie de comedie

 1. Lily Tomlin (Grace și Frankie)
 2. Pamala Adlon (Lucruri mai bune)
 3. Tracee Ellis Ross (Black-ish)
 4. Allison Janney (mama)
 5. Issa Rae (nesigură)

Întrebări frecvente ale Premiilor Emmy 2018

Ce emisiune TV a câștigat cele mai multe premii Emmy?

Există o listă uriașă de emisiuni TV care au câștigat mai mult de 15 premii Emmy, cu unele nume care se întind până la 30. Cu toate acestea, dacă există o emisiune care a reușit să adune un număr imens de premii într-o perioadă scurtă de timp, ar fi Game of Thrones. Încă de la lansarea sa din 2011, emisiunea TV a câștigat 38 Emmy-uri All-Time și a fost nominalizată în total de 128 de ori.

Are biroul câștigat orice Emmy?

Da, într-adevăr hilarul și râsul s-au umplut “Biroul” a câștigat în jur de 5 premii Primetime Emmy în următoarele categorii: Ediție excepțională pentru o singură cameră (2 premii), Regie - Serie de comedie, Scriere - Serie de comedie și Cea mai bună serie de comedie.

Înfășurarea lucrurilor

Emmys 2018

Sperăm că acest ghid ajută tăietorii de cablu și telespectatorii deopotrivă să înțeleagă cum să vizionezi Premiile Emmy 2018 la maximul confort. Cu toate acestea, dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. Distribuie ghidul cu prietenii și membrii familiei tale. Încărcați-vă pe munițele și floricele dvs. și bucurați-vă să vă uitați stelele preferate plimbând covorul roșu, glumați și primiți titluri pentru spectacolele lor!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me