Cum să vizionezi WrestleMania 34 Live Online fără transmisie prin cablu

Pregătește-te să urmărești încă o dată ringul tău de luptă WWE Superstars - WrestleMania 34 este în sfârșit aici. Anul trecut, l-am văzut pe Brock Lesnar la potențialul său maxim, Hard Boyz revenind senzațional la stadiul de luptă și Undertaker făcând aluzie la pensionare. Cu toate acestea, de această dată lucrurile sunt și mai interesante, deoarece veți vedea Daniel Bryan, Roman Reigns, Kurt Angle, Triple H și chiar Ronda Rousey grație cel mai mare spectacol în lupta. Căutați modalități de a urmări WrestleMania 34 în direct online? Citiți acest ghid de la BestVPN.co.

WrestleMania 34 Detalii despre lupte

Cea mai mare noapte din WWE’s calendar, WrestleMania 34 va avea loc duminică, 8 aprilie. Locația decisă pentru eveniment este Superdome Mercedes-Benz din New Orleans, Louisiana - care găzduiește evenimentul pentru a doua oară, prima dată fiind WrestleMania 30, unde am văzut peste 75.157 de persoane care participă la mania de luptă. Spectacolul va începe la ora 11:00 ET / 20:00 PT, și la 4:00 în ora Marii Britanii.

WrestleMania 34 Detalii despre lupte

Ce zici de Pre-Show Kickoff?

La fel ca orice alt eveniment sportiv sau de luptă, va exista un pre-show WrestleMania, care va începe la ora locală 17:00 și la 22:00 în Marea Britanie, cu gazda Renee Young. Înscrieți-vă cu WWE Network și aplicația lor oficială pentru a transmite pre-show-ul. Alte opțiuni includ WrestleMania’sunt paginile oficiale YouTube și Facebook WWE, care vor afișa cel puțin trei meciuri și o specială de două ore.

Ce zici de Kickoff Pre Show

Cum să vizionezi WrestleMania fără cablu

Cu doar câteva zile până la cea mai mare noapte din Wrestling în acest an, fanii din întreaga lume caută soluții pentru a transmite evenimentul, fără TV prin cablu. Cea mai simplă soluție este să vă înscrieți la rețeaua WWE pentru a avea acces la fluxurile live ale evenimentului. Dacă nu ați avut niciodată un cont, puteți primi primele 30 de zile GRATUIT, după care va trebui să plătiți 9,99 GBP lunar.

Notă: Dacă locuiți în anumite părți ale lumii care pot’nu accesați rețeaua WWE și nu puteți accesa contul gratuit pentru flux, vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN pentru a evita restricționarea regiunii și pentru a vă bucura de fluxurile fără dificultăți

Cum să urmăriți WrestleMania 34 fără cablu

Deblocați rețeaua WWE

Deoarece Sky Network este difuzorul oficial al evenimentului pentru utilizatorii din SUA, puteți lua în considerare și înregistrarea cu serviciul lor de VoD. În prezent, canalul lor online a adăugat o pagină dedicată pentru ca utilizatorii să obțină toate informațiile referitoare la WrestleMania 34. Tot ce trebuie să faceți este să plătiți 19,95 GBP pentru a avea acces la fluxurile live pentru eveniment, împreună cu reluările de luni, 9 aprilie până la Joi, 12 aprilie, la 10:00 m, 15:00 și 20:00.

WWE WrestleMania 34 pe sporturi de cer

Ce canal este WrestleMania On?

Dacă nu sunteți dispus să cheltuiți mulți bani pentru abonamentul PPV pentru rețea WWE și Sky Network PPV, aveți o soluție de rezolvare pentru a reduce costurile. O soluție simplă este să obțineți acces la canalul Sky Network de pe televizorul dvs. prin cablu. În acest fel, puteți transmite în direct evenimentul la confortul casei dvs., fără să plătiți un singur ban. Vom adăuga în continuare mai multe canale, pe măsură ce vom obține informații despre drepturile de difuzare pentru WrestleMania 34!

Pe ce canal este WrestleMania On?

Cum să vizionezi WrestleMania Live Online Streams gratuite

Pentru toți cei GRATUITE de acolo, care nu au TV prin cablu, dar doresc să urmărească evenimentul WrestleMania 34, avem și spatele tău! Multe site-uri de streaming vor oferi o acoperire completă a tuturor luptelor din 8 aprilie. Printre unele dintre cele mai bune opțiuni, se numără:

Stream2Watch

După cum sugerează și numele, Stream2Watch este în primul rând dedicat să furnizeze cele mai recente videoclipuri, noutăți, știri și emisiuni live pentru o serie de sporturi și jocuri. Cu toate acestea, site-ul acoperă, de asemenea, evenimente celebre PPV pentru toate acțiunile dvs. preferate, cum ar fi WrestleMania 33 anterior, și acum 34!

Cum să vizionezi WrestleMania Live Online Streams gratuite

AllWrestling

AllWrestling este un alt site web pentru vizionarea celor mai recente divertismente din Wrestling, unde puteți găsi toate actualizările privind meciurile de luptă, împreună cu accesul la PPV GRATUIT. Pur și simplu accesați site-ul web în ziua evenimentului pentru acoperire completă și consultați toate link-urile live stream.

WrestleMania 34 pe AllWrestling

YouTube

Întrucât YouTube se mândrește cu reputația de a fi cea mai bine cotată companie de distribuire video din lume, vă puteți aștepta întotdeauna să găsiți fluxuri ale evenimentului pe canale dedicate pentru evenimente. De exemplu, aici este linkul către o pagină Live Stream WrestleMania 34, unde puteți primi o acoperire completă în ziua evenimentului.

Wrestlemania 34 pe youtube

Cum să vizionezi WrestleMania pe Kodi

Dacă opțiunile de streaming de mai sus nu funcționează, avem o soluție care să bată toate. Se duce după nume “Kodi” - un software de divertisment multi-platformă open-source, care folosește extensii terțe pentru a oferi utilizatorilor conținut premium pentru streaming de filme, emisiuni TV și evenimente PPV live. Pentru a difuza WrestleMania 34 pe Kodi, luați în considerare instalarea Halow Live TV sau cCloud TV:

Wait is Over: Good News for Kodi & FIFA Lovers, urmărește Cupa Mondială FIFA 2018 pe Kodi

Aveți greutăți accesând fluxul? se confruntă cu erori? daca da apoi don’T vă faceți griji că vă confruntați cu restricție în regiune, luați în considerare utilizarea unui serviciu VPN pentru a accesa fluxurile fără probleme.

Instalare TV Halow Live și Ghid WrestleMania 34

 1. Deschis Kodi și faceți clic pe pictograma în formă de viteză (Setări)
 2. Selectați “Manager de fișiere” și apoi dublu click pe “Adaugă sursa”
 3. Va apărea o casetă, clic “Nici unul” pentru adăugarea adresei URL
 4. Copiaza si lipeste următoarele: http://kurdmovie.net/repo
 5. Nume sursa media “Halow Repo” și clic pe OK
 6. Întoarcere la ecranul de start, clic la suplimente și apoi “Pachet” simbol
 7. Selectați “Instalați din fișierul zip” opțiune și găsi “Halow Repo”
 8. Clic pe “repository.HalowTV-6.0.0.zip” și aștepta pentru instalarea suplimentului
 9. Întoarcere la ecranul de start, clic la suplimente, apoi pe “Pachet” simbol
 10. Selectați “Instalați din Repositoriu” și alege “Depozitul HALOW”
 11. Merge la “Componente video”, găsi “Halow TV live” și lovit butonul de instalare!
 12. Deschis suplimentul și clic pe “Canale de țară”
 13. Veți primi o solicitare de instalare “GUL LIVE TV”
 14. Clic pe “da”, întoarcere la meniul anterior, Selectați “SPORTUL LIVE”
 15. Găsi și Selectați Sky Sports HD pentru a urmări WrestleMania 34

Cum să vizionezi WrestleMania pe Kodi

cCloudTV Instalare și WrestleMania 34 Ghid

 1. Deschis Kodi și clic pe “Setări” icoană.
 2. Selectați “Manager de fișiere” și clic pe “Adaugă sursa”.
 3. Dublu click pe “Nici unul” opțiune și introduce următoarea adresă URL: http://kdil.co/repo
 4. Tip “Kodi Israel” în caseta de nume și clic
 5. Merge la Kodi acasă, clic pe “Add-on”, și apoi  “pachet” simbol.
 6. Selectați “Instalați din fișierul zip” și clic pe “Kodi Israel”.
 7. Alege “kodil.zip” și așteptați să se instaleze.
 8. Merge la “Instalați din Repositoriu” și clic pe “.www.Kodisrael.co.il Repozitor”.
 9. Selectați “Componente video” și găsi “cCloud TV”.
 10. Lovit butonul de instalare, deschis suplimentul și merge la “Canale sportive”.
 11. Selectați Sky Sports pentru fluxurile live ale WrestleMania 34

Wrestlemania 34 pe kodi xbmc

WrestleMania 34 Carte de meci

Legenda UFC Ronda Rousey se va alătura lui Kurt Angel (WWE Hall of Famer) pentru a lua 14 ori campioana mondială Triple H și comisarul RAW Stephanie McMahon. Undertaker va reveni pentru o revanșă cu persoana pe care nu o puteți vedea, John Cena. Reigns se va confrunta cu Lesnar pentru titlul universal, iar Randy Orton se va confrunta cu doi adversari pentru titlul american împotriva lui Jinder Mahal și Bobby Roode. Acestea sunt principalele lupte care vor avea loc. Alții includ:

 1. Campionatul universal.
 2. Nia Jax vs. Alexa Bliss
 3. Braun Strowman vs. The Bar
 4. Mustafa Ali vs. Cedric Alexander
 5. AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura
 6. Femei crude’s campionat
 7. Campionatul Raw Tag-Team
 8. Campionatul intercontinental
 9. Smackdown Tag-ul campionat
 10. Smackdown Tag-ul campionat
 11. Finn Balor vs. The Miz vs. Seth Rollins
 12. Andre The Giant Memorial Battle Royal
 13. Sami Zayn și Kevin Owens vs. Daniel Bryan și Shane McMahon
 14. The Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers

Înfășurarea lucrurilor

Și cu asta, ajungem la sfârșitul nostru “Cum să urmăriți WrestleMania 34” ghid. Selectați oricare dintre metodele menționate mai sus pentru a începe să transmiteți fluxul evenimentului. Dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. De asemenea, nu ezitați să împărtășiți articolul cu prietenii și membrii familiei dvs., care sunt fani ai WWE!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me