Cum să vizionezi Scandal All-Seasons online fără cablu

Un original ABC, “scandaluri” este un serial TV american thriller politic, care se concentrează asupra vieții unui fost consultant media la președinte, care își lansează propria agenție de gestionare a crizelor! Este renumit pentru personajele sale captivant distruse, poveștile cu tentativitate captivantă și pentru răsucirea inimii. Sezonul 7 a început să fie difuzat pe 5 octombrie și a reușit deja să-i depășească pe toți’așteptările, adăugând mai mult mister și incertitudine. Căutați modalități de a urmări seria? Dacă da, citiți acest ghid al celor mai bune VPN despre cum puteți viziona Scandal All-Seasons online!

Ce canal are loc scandalul?

Dacă doriți să vizionați emisiunea TV la televiziunea prin cablu, utilizatorii din întreaga lume au mai multe opțiuni. Pentru cei aflați în SUA, pur și simplu treceți televizorul la televizor “Canalul ABC”. Dacă aveți reședința în America Latină, accesați Canal Sony. Telespectatorii din Bermuda pot viziona cel mai recent sezon pe ZFB-TV.

Ce canal apare scandalul?

Cei care locuiesc în Miami pot viziona emisiunea TV pe WPLG, iar utilizatorii din Hong Kong se pot bucura de Scandal pe TVB Pearl. Pentru fanii Scandal din Australia, serialul se difuzează în fiecare joi în rețeaua celor șapte. În circumstanțe, ați ratat un episod din cauza unui noroc de rahat (da, ni se întâmplă tuturor); puteți viziona întotdeauna redirecționările difuzate pe SoHo.

Cum să vizionezi scandalul online fără cablu

Pentru tăieturile de cabluri situate în SUA, va trebui să vă creați un cont pe ABC Go (serviciul VoD al radiodifuzorului oficial). Puteți urmări fie emisiunea direct de pe site-ul web, fie descărcați aplicația pentru iPhone-ul dvs. pe Android de pe iTunes, respectiv Google Play Store.

Cum să vizionezi scandalul online fără cablu

Dacă domiciliați în afara SUA, puteți utiliza un VPN pentru a vă masca adresa IP și a vă deplasa locația în SUA, în timp ce beneficiați de criptare pentru a vă proteja identitatea online. Mai jos este o listă a celor mai buni furnizori VPN, pe baza fiabilității, prețurilor, performanței, asistenței și securității acestora.

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

Cum să vizionezi Scandal live online gratis fără cablu

Când vine vorba de vizionare “Scandal” GRATUIT, singura opțiune înțeleaptă este să găsiți surse de streaming în direct în siguranță. Am adăugat o listă de opțiuni de mai jos, unde puteți găsi fluxuri de lucru pentru seriile TV, asigurându-vă că nu pierdeți un singur episod:

Notă: utilizați un serviciu VPN pentru a transmite anonim pe canalele de streaming menționate mai jos!

Putlocker

Dacă sunteți încântat să o urmăriți pe Olivia Pope jucând noul ei rol de șef al Statului Major, o opțiune bună este să accesați Putlocker. Site-ul web este destinația finală pentru tăieturile de cord și freebies, care doresc să se uite la emisiunile și filmele TV preferate, în cel mai convenabil mod posibil. Dacă doriți să urmăriți toate anotimpurile din “Scandal”, pur și simplu accesați linkul aici. Episoadele sunt încărcate regulat la o zi după lansarea inițială. Aceasta înseamnă că, dacă un episod se difuzează joi, îl puteți urmări GRATUIT pe Putlocker vineri!

cum să veghezi la scandaluri

CMoviesHD

La fel ca Putlocker, CMoviesHD este un alt site de streaming GRATUIT, unde puteți găsi tot felul de conținut premium de pe site-uri precum Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer și multe altele. Aceasta include filme / emisiuni TV de toate genurile. Printre acestea se numără toate anotimpurile pentru succesul serial de televiziune thriller politic, “Scandal”. Faceți clic aici pentru a avea acces la conținut!

Cum să vizionezi Scandal live online gratis fără cablu

123MoviesHub

Indexul online al fișierelor găzduite pentru streaming media de divertisment, 123MoviesHub, este o altă destinație de top pentru vizionarea tuturor anotimpurilor din “scandaluri” fără cablu LIBER. Site-ul este renumit pentru baza sa uriașă de filme / emisiuni TV, care sunt disponibile pentru a fi vizionate de oriunde în lume. Faceți clic aici pentru a avea acces la fluxuri!

Urmăriți Scandal pe 123MoviesHub

Cum să vizionezi scandalul pe Kodi

O altă opțiune excelentă pentru tăieturi de cabluri și freebies este descărcarea și instalarea aplicației de divertisment media open source, Kodi. Această platformă transformă orice smartphone, laptop, computer sau tabletă într-o cutie TV pentru ca tu să te bucuri de divertismentul tău preferat, fără să ai probleme. Pentru a urmări toate anotimpurile pentru “Scandal”, ia în considerare utilizarea extensiei Covenant. Urmați pașii de mai jos pentru instalarea suplimentului:

 1. DeschisKodi și clic pe “Angrenaj” pictogramă pentru a intra în setări
 2. Din lista de opțiuni, Selectați“Manager de fișiere”
 3. Clic pe “Adaugă sursa” și apoi Dublu click pe “Nici unul”
 4. introduce http://kdil.co/repo în bara URL și Nume este Kodi Israel
 5. Cap înapoi la meniul principal și merge la “Add-on-uri”
 6. Clic pe “Pachet” simbol și apoi “Instalați din fișierul zip”
 7. Găsi“Kodi Israel” și clic pe “kdil.zip” pentru a instala repo
 8. Întoarcere la meniul anterior și Selectați “Instalați din Repositoriu”
 9. Găsi “Depozitul www.Kodisrael.co” și Selectați “Componente video”
 10. Sul până la “C”, Selectați “Legământ”, și lovit butonul de instalare
 11. Deschis suplimentul, clic pe “Căutare” și introduce “Scandal”
 12. se bucura vizionarea serialului TV GRATUIT online!

Cum să vizionezi scandalul pe Kodi

Cum să urmăriți scandalul pe Popcorn Time

Când toate celelalte nu reușesc, luați în considerare instalarea aplicației de streaming de torrent hit, Popcorn Time. Această platformă multi-media vă oferă oportunitatea uimitoare de a viziona conținutul video preferat în cel mai convenabil mod posibil. Dispune de un design similar cu site-ul de streaming (Netflix). Cea mai bună parte a tuturor: telespectatorii au o listă uriașă de emisiuni TV / filme ce pot fi vizionate, printre care se numără toate anotimpurile “Scandal”. Citiți mai multe detalii: popcorn time vpn

Notă: Streamingul pe PopcornTime este la fel ca și descărcarea & streaming de torrente, așa că dacă locuiți în anumite părți ale lumii cu legi stricte privind drepturile de autor, atunci utilizați un serviciu VPN pentru a transmite un flux anonim!

Cum să urmăriți scandalul pe Popcorn Time

Urmăriți întrebările frecvente despre scandal

Poți urmări scandalul pe Netflix?

Da, cu siguranță poți urmări “Scandal” pe Netflix. Singura problemă: este posibil să nu aveți acces la toate cele șapte sezoane. Serviciul VoD oferă doar 6 sezoane pentru a fi vizionate în prezent. Așadar, dacă sunteți în căutarea de a urmări cel mai recent sezon, este posibil să vă înscrieți la serviciu, nu poate fi o alegere bună. Mai multe detalii: Netflix VPN

Câte anotimpuri există “Scandal”?

“Scandal” are în total șapte anotimpuri palpitante și cu oprire cardiacă, cu povești uimitoare, care te vor ține cuplat pe ecran, mai ales dacă alegi să te uiți. Au fost, de asemenea, știri despre sosirea sezonului 8. Cu toate acestea, va trebui să așteptăm în continuare sfârșitul sezonului 7 pentru a afla.

Câte episoade sunt în ultimul sezon din “Scandal”?

Ultimul sezon al “Scandal” a avut 16 episoade în total, care a fost cu 4 mai puțin decât sezonul 5. Având în vedere că sezonul 7 va marca ultimul pe care îl vom vedea al emisiunii TV, ne așteptăm să se întindă la 20 de episoade cel puțin.

Înfășurarea lucrurilor

Și cu aceasta, ajungem la sfârșitul ghidului nostru detaliat despre cum să ne uităm “Scandal” Toate sezoanele. Alegeți oricare dintre soluțiile de mai sus pentru transmiterea seriilor TV la cel mai mare nivel de comoditate și divertisment. Nu ezitați să împărtășiți articolul cu cei mai buni prieteni și membri ai familiei. De asemenea, nu uitați să vă oferiți feedback-ul dvs. dacă acest articol s-a dovedit util sau nu. O zi bună!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me