Cum să vizionezi / deblochezi Pluto TV în afara SUA în 2020

Lumea de streaming se diversifică rapid, deoarece majoritatea oamenilor optează pentru opțiuni de tăiere a cablurilor pentru a alimenta mai multă diversitate în opțiunile lor de vizualizare. Și în timp ce servicii precum Netflix. Hulu, SlingTV și DirecTV Acum se ocupă de creșterea în acest domeniu, toate sunt plătite. Deci, dacă doriți accesul la un serviciu de streaming gratuit cu un model unic, atunci doriți să știți cum puteți viziona PlutoTV.

Dar nu puteți accesa întregul serviciu în afara SUA decât dacă utilizați un VPN de încredere din lista noastră de VPN-uri menționate pentru a ocoli geo-restricțiile de pe site!

Iată ghidul nostru despre cum puteți viziona Pluto TV din afara SUA, inclusiv recenzii asupra serviciului în sine, canalele pe care le oferă, interzicerea VPN a site-ului, recenzii de aplicații, ocolirea geo-restricțiilor pentru a accesa mai multe canale și multe altele de BestVPN.co!

Urmăriți / Deblocați PlutoTV în afara SUA

 1. Canale lipsite de televizoare Pluto
 2. Interdicția VPN Pluto TV
 3. Cum deblochează / Accesează / Utilizează Pluto TV în afara SUA
 4. Cum să te uiți la Pluto TV pe Apple TV
 5. Cum să te uiți la Pluto TV pe Roku

Canale lipsite de televizoare Pluto

Oferind opțiuni LiveTV neconvenționale, o bibliotecă cuprinzătoare de filme și emisiuni TV și chiar transmisiuni de radio și muzică online și, de asemenea, gratuit, PlutoTV a crescut rapid ca unul dintre cele mai importante site-uri de streaming pe internet..

Dar, serviciul este, de asemenea, supus, poate, cel mai enervant lucru de pe internet în acest moment, adică geo-restricții.

PlutoTV oferă două versiuni diferite ale serviciului său, prima fiind pentru rezidenții SUA, iar cealaltă pentru telespectatorii internaționali. Cu toate acestea, versiunea internațională a serviciului nu are nimic, absolut nimic care vă poate interesa.

Conține foarte puține canale, iar cele mai multe dintre ele sunt doar tipuri simple, adică doar pentru a completa numerele.

Pe de altă parte, versiunea americană Pluto TV este locul unde puteți ști exact de ce serviciul este atât de popular și merită să vă înscrieți.

cum să vizionezi canalele lipsă de la Pluto TV

Canale lipsite de televizoare Pluto 2

Iată o listă a unor canale disponibile doar pe Pluto TV SUA:

 1. Filme TV Pluto
 2. Filme TV Pluto 2
 3. Flicks of Fury
 4. Horror 24/7
 5. Dramă TV Pluto
 6. Comedie TV Pluto
 7. NBC News & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky News
 10. Bloomberg TV
 11. Fox Sports
 12. Red Bull TV
 13. Pluto TV Sports
 14. Lupta de impact
 15. Luptă
 16. Surf Channel
 17. Știința TV
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Anime toată ziua

Lista nu se limitează la aceste canale, deoarece majoritatea canalelor oferite de Pluto TV sunt disponibile doar în SUA.

Legile privind drepturile de autor care guvernează aceste canale din domeniul online nu permit Pluto TV să ofere aceste canale din afara IS.

Singura modalitate plauzibilă de a face acest serviciu minunat este să achiziționezi un serviciu VPN și să deblochezi restricțiile geografice ale serviciului. Vă voi povesti mai multe despre acest lucru în următoarele rânduri.

Cum să vizionezi / deblochezi Pluto TV în afara SUA în 2020

Interdicția VPN Pluto TV

Cele mai populare site-uri de streaming din zilele noastre au aplicat un VPN pe site-urile lor. Cea mai notorie astfel de interdicție este în vigoare pe Netflix, care identifică că utilizați o VPN aproape instantaneu dacă furnizorul VPN la care vă abonați’nu am capacitatea de a evita interdicția VPN.

Citește și: Banfl VPN Netflix

Si el’nu doar Netflix, dar interdicția VPN este în vigoare și la multe alte servicii de streaming, cum ar fi BBC iPlayer. Dar Pluto TV are și el?

Interdicția VPN Pluto TV

Ei bine, după ce l-am verificat și analizat din orice unghi, vă pot spune cu siguranță că Pluto TV nu face asta’nu aveți o interdicție VPN în acest moment. Acest lucru poate însemna că VPN-urile care vă pot permite să ocoliți geo-restricțiile de la Pluto TV sunt un număr destul de mare decât cei care pot face același lucru pe servicii precum Netflix și BBC iPlayer. Dar totuși, nu uitați că deblocarea este suficient de bună pentru ca un VPN ieftin să fie considerat pentru a fi utilizat cu un serviciu de streaming.

Aruncați o privire la lucruri precum viteze, performanță, listă de caracteristici de securitate disponibile înainte de a vă înscrie cu un serviciu VPN.

Lista dispozitivelor compatibile cu TV Pluto

Pluto TV oferă compatibilitate cu o gamă variată de dispozitive din care am descărcat clientul Windows, ceea ce a fost mult mai bun și ușor de utilizat în ceea ce privește sentimentul său decât serviciul web.

Clientul Window este mai mult TVish decât un serviciu OTT convențional. Nu există miniaturi, plăci de bloc, bare de spectacole recomandate etc., care sunt caracteristici comune ale altor servicii de streaming, cum ar fi Netflix și Hulu.

Lista dispozitivelor compatibile cu TV Pluto

Și hei, Tim Cook a fost acolo, întâmplător vorbind despre date și confidențialitate, așa că m-am gândit de ce să nu împărtășesc acest lucru cu voi. Dacă Apple se interesează în protejarea datelor utilizatorilor, atunci unul dintre cele mai bune lucruri care ne pot face să ne simțim mai siguri online.

Revenind la Pluto TV, aici este lista completă de dispozitive și sistem de operare pe care Pluto TV le acceptă în prezent:

 • iOS mobil & comprimat
 • Android mobil & comprimat
 • Android TV (diverse)
 • Google Chromecast
 • Aplicația web Chrome
 • Tablete Amazon Kindle / Fire
 • Amazon Fire Tv + Fire Tv Stick
 • Dispozitive Roku + TV Roku
 • Apple TV (generația a 4-a)
 • PS4

Notă: Puteți debloca Pluto TV de pe orice dispozitiv prin intermediul aplicațiilor VPN disponibile pentru toate platformele!

Cum deblochează / Accesează / Utilizează Pluto TV în afara SUA

În timp ce o mulțime de oameni sunt conștienți de faptul că VPN-urile vă pot permite să ocoliți geo-restricțiile, majoritatea nu dau’Nu știu că doar câțiva furnizori credibili oferă un serviciu care se poate potrivi cu factura respectivă.

Aproape toate serviciile VPN gratuite, precum și majoritatea serviciilor plătite, nu pot evita restricțiile geografice pe majoritatea site-urilor precum Pluto TV.

Și deși nu puteți parcurge toate sutele de VPN-uri disponibile pe piață chiar acum pentru a verifica care sunt cele care funcționează perfect la Pluto TV și care nu sunt, am făcut munca pentru dvs. deja testând VPN-urile care pot deblochează în mod sigur Pluto TV, precum și oferă cele mai bune viteze pentru a sprijini calitatea de streaming premium pe site.

 1. Iată un proces pas cu pas despre cum puteți debloca sau accesa Pluto TV din afara SUA folosind un serviciu VPN credibil:
 2. Alegeți Cel mai bun VPN pentru Pluto TV dintre lista furnizată la sfârșitul acestui ghid de configurare
 3. Plătește pentru planurile sale de prețuri și obține acreditările utilizatorului prin e-mail
 4. Descărcați un client VPN compatibil în funcție de sistemul de operare
 5. Deschide Pluto.tv/watch sau descarcă aplicația Pluto TV pe dispozitivul tău. Ambele funcționează fără să cânte la fel de bine, dar cel mai bine este să vă înscrieți pentru a face serviciul mult mai ușor de gestionat
 6. se bucura 100+ canale în direct și consacra biblioteci de filme și TV pe Pluto TV!

Cum să vizionezi / deblochezi Pluto TV în afara SUA în 2020

Cum să te uiți la Pluto TV pe Apple TV

Conform analizei mele, Pluto TV este un astfel de serviciu încât acum ar trebui să fie preinstalat în toate tipurile de televizoare și dispozitive de streaming. Este uimitor doar modul în care acest serviciu gratuit vă poate oferi atât de mult divertisment doar prin simpla atingere a unui buton. Dar, deoarece majoritatea dezvoltatorilor și producătorilor de dispozitive TV și streaming au refugiat’Nu a făcut încă acest serviciu uimitor să facă parte din repertoriul lor de divertisment obișnuit, trebuie să îl instalați de acum!

 1. Pentru Apple TV, iată cât de ușor este procesul de instalare pentru Pluto TV:
 2. Deschideți App Store din ecranul de pornire al Apple TV
 3. Accesați fila prezentată și căutați aplicația TV Pluto
 4. În rezultatele căutării, faceți clic pe pictograma Pluto TV și doar faceți clic pe “obține” pentru a iniția procesul de descărcare și instalare

Asigurați-vă că utilizați un serviciu VPN pentru a debloca toate canalele populare și biblioteca de filme și emisiuni TV. Majoritatea VPN-urilor oferă acum aplicații iOS dedicate pentru Apple TV, astfel încât ați câștigat’nu întâmpinați multe dificultăți la instalarea VPN-ului preferat, dar dacă doriți totuși mai mult acces la mai multe metode de instalare, puteți accesa cel mai bun VPN pentru ghidul TV TV Apple..

Cum să te uiți la Pluto TV pe Apple TV

Cu toate acestea, don’Nu pot parcurge acest mod de a transmite TV Pluto pe Apple TV, deoarece mi se pare un pic greoi. O metodă mult mai convenabilă pentru a accesa Pluto TV aici este utilizarea modului AirPlay de pe iPhone pentru a face acest lucru.

Aș dori să menționez aici că, dacă ați cumpărat un Apple TV fără a avea un iPhone, atunci vă lipsesc mult mai multe funcționalități și ușurință decât vă imaginați. Ecosistemul Apple este interconectat și nimic din el nu se potrivește facturii la fel de mult ca și dispozitivele Apple în sine.

 1. Instalați aplicația Pluto TV iOS pe iPhone și lansați-o
 2. Iată, așadar, metoda Airplay pentru a urmări Pluto TV pe Apple TV:
 3. Pur și simplu accesați Centrul de control de pe iPhone sau chiar iPad
 4. Aici veți vedea o pictogramă în formă de monitor, faceți clic pe ea
 5. Dacă iPhone-ul dvs. este conectat la aceeași rețea Wi-Fi ca Apple TV, atunci veți vedea cu ușurință Apple TV în lista care apare pe ecran chiar acum
 6. Selectați Apple TV și vedeți dacă apare o parolă pe Apple TV. Dacă o face, alegeți o parolă și apoi reintroduceți-o pe televizorul iPhone pentru o împerechere perfectă

Îmi place doar această metodă pentru confortul ei intens. Este ca și cum nu fac deloc aici și să-mi trec iPhone-ul se simte mult mai ușor decât să parcurg opțiunile chiar la Apple TV.

Cum să te uiți la Pluto TV pe Roku

Dacă aveți Roku, atunci Pluto TV este cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații gratuite de streaming OTT cu care puteți începe și nu există niciun fel de tampenie în ceea ce privește descărcarea și instalarea în față..

Trebuie doar să vă asigurați că Roku dvs. îndeplinește cel puțin criteriile de a avea un firmware de 7 sau mai mare pentru ca Pluto TV să funcționeze corect pe acesta.

Cum să te uiți la Pluto TV pe Roku

Iată cum puteți instala Pluto TV pe dispozitivul Roku într-un mod eficient în mai puțin de un minut:

 1. Lansați dispozitivul Roku și accesați Acasă, apăsând butonul Acasă
 2. Aici veți vedea o opțiune intitulată “Transmiterea canalelor”. Apasa pe el
 3. Acum selectați “Canalele de căutare” și tastați “Pluto TV”
 4. Magazinul Channel va prelua acum aplicația. Odată ce aplicația Pluto apare în opțiuni, pur și simplu defilați spre ea și apăsați butonul OK de pe telecomandă
 5. Acum pur și simplu faceți clic pe “Adaugă canal” pentru a adăuga Pluto TV la canalele tale Roku!
 6. Bucurați-vă de tot ce este mai bun din Pluto TV pe Roku!

Trebuie să observați aici că Roku nu’Oferiți funcționalități încorporate pentru VPN-uri, deci cea mai bună modalitate de a utiliza un VPN pe Roku este să creezi un Hotspot activat VPN sau chiar să instalezi VPN pe routerul propriu-zis. Puteți găsi mai multe astfel de metode aici în ghidul nostru despre Roku VPN.

Cum să vizionați Pluto TV pe Xbox One / 360 și PS4

Asemănător dispozitivelor de streaming de nișă precum Apple TV și Roku, mulți utilizatori au întrebat dacă pot viziona Pluto TV în console dedicate jocurilor sau nu. Ei bine, acest lucru necesită o explicație aprofundată și aici voi merge să dau una pentru două dintre cele mai populare console de joc separat:

Pluto TV pe PS4

Anterior, Pluto TV nu a făcut-o’nu am o aplicație dedicată pe PS4 și totuși, pagina sa de asistență a dispozitivului nu funcționează’nu arată că în prezent oferă compatibilitate oficială cu platforma. Cu toate acestea, aplicația este acum disponibilă în magazinul Playstation.

Așadar, dacă doriți să obțineți aplicația Pluto TV pe consola PS4, pur și simplu mergeți la magazinul lor de aplicații, căutați Pluto TV și descărcați-l și instalați-l pe dispozitivul dvs. Nu face asta’nu este nevoie chiar de un proces de abonament sau autentificare, deoarece Pluto TV nu face acest lucru’nu ai nevoie de așa ceva.

Dacă nu sunteți din SUA și doriți să deblocați Pluto TV și alte servicii de streaming similare de pe consola dvs., va trebui să vă orientați de la ghidul nostru special pe VPN-urile PS4.

Pluto TV pe Xbox One / 360

Consola Xbox One avea anterior aplicația Pluto TV în magazinele sale, dar acum a fost eliminată din magazinul său oficial de aplicații. Și nu, nu există nicio metodă de a o reîncărca și pe dispozitiv, așa că ar trebui să așteptați până când aplicația oficială va reveni în direct înainte de a o putea utiliza.

Până atunci, puteți viziona în continuare Pluto TV printr-o multitudine de alte dispozitive acceptate listate pe site-ul său de asistență.

Recenzii Plut TV VPN Reddit

Nu puteam’orice subiect relevant pe Reddit în care utilizatorii vorbeau despre deblocarea serviciului în afara SUA folosind cele mai bune vpn reddit sau chiar alte instrumente precum proxy. Singurele pe care le-am putut găsi au vorbit despre cum puteți utiliza mai bine serviciul prin utilizarea diferitelor sale caracteristici, de ex. un utilizator a menționat cum “Ascundeți canalul” opțiunea vă poate permite să vă asigurați că pe interfață au apărut doar canalele preferate.

Comentariu din discuția jabberwock101’comentariu din discuție "Oricine folosește Pluto TV acasă?".

Întrebări frecvente:

Are Pluto TV canale locale?

Da, dacă sunteți în SUA, există multe canale locale disponibile pe Pluto TV precum NBC, Sky News, Bloomberg etc..

Este pluto TV gratuit pe Roku?

Da! Pluto TV nu este doar gratuit pe Roku, dar este gratuit pe fiecare platformă, deoarece serviciul își câștigă venituri plasând reclame pe conținutul său video și nu printr-un model bazat pe abonament..

Ce canale sunt disponibile pe TV Pluto?

Începând cu octombrie 2018, Pluto TV oferă o listă exhaustivă a peste 100 de canale, incluzând genuri precum Știri, sport, divertisment, știință, printre altele. De asemenea, oferă canale dedicate pentru filme la cerere și emisiuni TV, împreună cu unele canale ciudate dedicate în întregime pentru emisiuni populare precum Fail Army și Wipeout.

Concluzie

Pluto TV a obținut o consecință impresionantă de aproape 6 milioane de utilizatori activi din întreaga lume, fiind diferit de restul serviciilor OTT convenționale precum Netflix, Hulu și Sling TV.

Este prietenos gratuit și imens, și, pe deasupra, oferă un serviciu distinct care se simte mai mult ca televizorul tradițional, permițând astfel serviciului să-și câștige propriul loc special în lumea streamingului online.

Dacă locuiți în afara SUA, atunci un VPN TV Pluto vă poate permite să accesați cele mai bune canale și biblioteci de filme și emisiuni TV din acest unic serviciu.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me