Cum să vizionezi Australian Open 2018 Live Online

Cum să vizionezi Australian Open Online

 1. Când are loc deschiderea australiană?
 2. Cine este radiodifuzorul oficial pentru eveniment?
 3. Australian Open Live Streaming
 4. Cum să vizionezi Australian Open 2018 online
 5. Deblocați Australia Open 2018 pe Sony Six
 6. Deblocați Australian Open 2018 pe rețeaua Seven

Odată cu Anul Nou, este în sfârșit momentul să înceapă un nou sezon de tenis. Pentru cei care nu știu, Australian Open a dat startul, revenind pe Rod Laver Arena din Melbourne. Acum, dacă sunteți blocat la locul de muncă sau nu aveți acces la televizorul gratuit, urmărirea sezonului poate fi puțin dificilă, dar te-am acoperit. Urmați ghidul de mai jos pentru a urmări Australian Australian 2018:

Când are loc deschiderea australiană?

Australian Open începe de luni, 15 ianuarie și se va încheia duminică, 28 ianuarie în două săptămâni. Barbatii’s-au remarcat pe Stan Wawrinka, Noavk Djokovic, Rafael Nadal și campionul apărător Roger Federer.

Cum să vizionezi Australian Open 2018 Live Online

Femeile’s-au desenat Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Simona Halep, Maria Sharapova și Venus Williams. Ședințele de zi vor începe în jurul orei 10:30 - 18:00, cu ședințele de noapte programate să fie difuzate în jurul orei 18:00 - 12:30.

Cine este radiodifuzorul oficial pentru eveniment?

La fel ca anul trecut, Channel 7 a fost ales ca emițător TV exclusiv pentru Australian Open. Puteți urmări toate meciurile de tenis din rețelele 7mate, 7two și Channel 7.

Cine este radiodifuzorul oficial pentru eveniment?

Cu toate acestea, dacă nu sunteți localizat în Australia și căutați o soluție pentru a urmări evenimentul de peste mări, consultați lista emisorilor oficiale în funcție de regiunea de mai jos:

Regiune crainic
Asia specifică & Oceania Canal 7, BTV, CCTV, FBC TV, Fox Sports, Sports Great, Sports GRT, QIY, NHK, SKY
Africa SuperSport, beIN și Eurosport
America de Nord TSN, RDS și Tennis Channel
Orientul Mijlociu Eurosport și beIN Sport
America Latina & Insulele Caraibe ESPN International
Europa Eurosport
Asia Centrala Sony Six

Australian Open Live Streaming

Fanii de streaming în direct pot viziona Australian Open în direct de oriunde din lume, folosind emisiile oficiale enumerate. Amintiți-vă la acest moment că toate emisiile oficiale sunt geo-restricționate la regiunile lor. Aceasta înseamnă că nu puteți viziona India’e primul canal sportiv Sony Six din Malaezia sau rețeaua australiană 7 în direct în afara Australiei.

Australian Open Live Streaming

În timp ce majoritatea emisiilor oficiale din tabel necesită un abonament premium, puteți viziona Australia Open 2017 gratuit pe India’Sony Six și Australia’s Network Network. Tot ce veți avea nevoie este un serviciu VPN care oferă o multitudine de locații, care includ India și Australia. Făcându-l să pară că sunteți localizat în țară, puteți ocoli cu ușurință geo-restricțiile.

Cum să vizionezi Australian Open 2018 online

Obținerea accesului la transmisia live Australia Open 2018 nu este foarte dificilă odată ce ai un VPN gata de a merge. Am testat VPN pentru Australia atât cu Sony Six & Seven Network, iată cum se deblochează & urmăriți Australian Open 2018 de oriunde în lume.

Cum să vizionezi Australian Open 2018 online

Deblocați Australia Open 2018 pe Sony Six

Sony Six este India’este primul site de streaming de sport, oferind atât computer & dispozitiv mobil care se transmite către utilizatori cu o adresă IP indiană. Deoarece serviciul este blocat pentru a accesa din afara Indiei, puteți utiliza un server VPN indian pentru a viziona Australian Open 2018 în direct pe Sony Six.

Urmați ghidul nostru pas cu pas pentru a debloca serviciul de transmisie în direct Sony Six:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu VPN
 2. Configurați manual VPN-ul (recomandat pentru transmisia în direct) sau descărcați aplicația relevantă de serviciu VPN pentru dispozitivul dvs.Deblocați Australia Open 2018 pe Sony Six
 3. Conectați-vă la un server VPN din India, adresa mea IP & locația apare acum în India așa cum puteți vedeaDeblocați Australia Open 2018 pe Sony Six
 4. Deschideți o fereastră a browserului și accesați Sony SixDeblocați Australia Open 2018 pe Sony Six

Acum ar trebui să puteți accesa site-ul Sony Six și toate funcțiile sale, bucurați-vă de transmisia live!

Deblocați Australian Open 2018 pe rețeaua Seven

Seven Network este radiodifuzorul oficial pentru Australian Open Grand Slam 2018, dar este disponibil numai australianilor & Publicul din Noua Zeelandă. Pentru a debloca Seven Network, iată ce trebuie să faceți:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu VPN
 2. Configurați manual VPN-ul (recomandat pentru transmisia în direct) sau descărcați furnizorul VPN’s aplicație
 3. Conectați-vă la un server VPN australianDeblocați Australian Open 2018 pe rețeaua Seven
 4. Deschideți o pagină web a browserului și accesați Seven Network
 5. Acceptați mesajul Cerere de locație care apare, faceți clic pe PermiteDeblocați Australian Open 2018 pe rețeaua Seven

Bucurați-vă de Australian Open 2018 în direct!

Deblocați Australian Open 2018 pe rețeaua Seven

Concluzie

Australian Open 2018 este pregătit să înceapă, deoarece sportivii de tenis de top ajung la Melbourne pentru o ciocnire a vârstelor de amintit. Alegeți un furnizor din tabelul nostru de mai sus, deblocați-vă cu soluțiile noastre recomandate și urmăriți online Australian Open în direct de oriunde în lume.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me