Cum să vizionezi American Idol 2018 Live Online Streamuri gratuite de oriunde

Unul dintre cele mai mari evenimente TV blockbuster, American Idol, este gata să se reînnoiască cu cel de-al șaisprezecelea sezon difuzat pe 11 martie. Are o reputație de invidiat ca jonglernaut TV și acumulează locul nr.1 timp de opt ani consecutivi ca fiind cel mai bine apreciat show la televiziunea americană, emisiunea este pură divertisment. Oferă omului comun cu talent să aibă șansa de a atinge o stare superioară și ca fanii să urmărească acea călătorie uimitoare.!


Urmărește American Idol 2018 Live Online Streamuri gratuite de oriunde

 1. American Idol Online Live Streaming gratuit
 2. American Idol Youtube Streaming
 3. Este American Idol în această seară?
 4. Cine vor fi judecătorii pe American Idol
 5. Liste de canale / radiodifuzoare americane
 6. Cum să urmărești American Idol de oriunde
 7. Transmiteți online American Idol în Canada
 8. American Idol pe Roku
 9. American Idol pe Kodi

De asemenea, sunteți încântat să asistați la căutarea Americii’E următoarea senzație de cântat? Dacă da, atunci citiți ghidul nostru complet despre cum să urmăriți online American Idol folosind cel mai bun vpn? La urma urmei, cine nu ar vrea’Nu vreau să vizionezi emisiunea? Cuplă literalmente pe toată lumea la televizor cu fiecare episod înfățișând o poveste în sine. Și apoi, presiunea care se formează în timpul rundei de vot și eliminare în fiecare săptămână, naibii’este o aventură care respiră respirația!

Este American Idol în această seară?

Este American Idol în această seară

Premiering pe 11 martie 2018 - American Idol a prezentat de data aceasta ceva talent excepțional, cu o mulțime de distracții și momente distractive de amintit pentru viață. Deci, până acum au fost finalizate în total 15 episoade, ceea ce înseamnă că mai aveți o mulțime de vizionări. Noi episoade vor fi disponibile pe 12 mai (sâmbătă - top 7), 13 mai (duminică - top 5), 19 mai (sâmbătă), cu finalul care se apropie în 20 și 21 mai, unde vei ajunge să vezi cum se încununează ca câștigător!

Cine sunt judecătorii care urmează să fie pe American Idol?

Cu reacțiile lor prețioase și abilitățile de judecată remarcabile, judecătorii sunt probabil cea mai importantă serie a emisiunii pe American Idol. În acest sezon, spectacolul își va păstra formatul format din trei judecători intacte și îl va prezenta pe Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian ca parte a noilor judecători’ panou.

Cine vor fi judecătorii pe American Idol?

Katy Perry, una dintre judecătoarele emisiunii!

Gazda emisiunii va fi celebritatea radio Ryan Seacrest, deoarece a fost extrem de bine primită în cadrul emisiunii’este maestrul de ceremonii din sezonul precedent de către public.

Primul episod, care va începe duminică, 11 martie, va începe cu runda inițială de audiții la iconica Madison Square Garden din New York, care va prezenta o mulțime de voci remarcabile, alături de momente hilare, așa că don’Nu uitați să vedeți lista de canale de mai jos unde puteți urmări acțiunea care are loc chiar acolo și apoi!

Liste de canale / radiodifuzoare americane

Suntem siguri că acest sezon a câștigat’nu va fi altfel. Dar ceea ce fanii acestei iubite francize TV trebuie să aibă grijă este schimbarea canalului pe care îl emite. American Idol a fost difuzat pe rețeaua NBC din primul până în al cincisprezecelea sezon, însă, de această dată utilizatorii vor trebui să vadă al șaisprezecelea sezon în rețeaua ABC.

Partener oficial de difuzare pentru American Idol 2018!

Liste de canale / radiodifuzoare American Idol 2018

În acest sezon, American Idol’radiodifuzorul oficial este The Rețeaua ABC, în loc de NBC, în SUA, așa că pentru toți cei care se află în limitele geografice ale țării, puteți viziona fiecare episod pe ABC la 20:00 EST, de două ori pe săptămână duminică și luni.

American Idol se poate bucura și prin descărcarea aplicațiilor ABC oficiale din magazinul Google Play pentru utilizatorii Android sau din magazinul Itunes pentru utilizatorii Apple.

Pentru persoanele care nu locuiesc în SUA, aici’cum poți urmări American Idol:

Țară

Canal

Cum să curgi în afara SUA

Statele Unite ale Americii vizionati ABC live onlineRețeaua ABC      purevpn-logo

  Deblocați folosind PureVPN USA Server

doar 2,48 USD / lună

Regatul Unit
Canada
Franţa
EAU
India
Australia Vulpea 8

Australia:

Apelat de mulți ca următorul “Statele Unite ale Americii”, datorită valorilor și intereselor partajate între cele două națiuni, nicio țară nu va găsi American Idol mai fascinant decât Australia. Așadar, pentru aceia dintre voi care trăiești în Australia, canalul Fox8 va fi locul pentru a face tonul pe 11 martie!

Restul!

Dacă se întâmplă să locuiești în orice țară în afara locurilor menționate mai sus, s-ar putea să te familiarizezi cu această imagine în zilele următoare dacă încerci să urmărești American Idol!

cum să privești idolul american de oriunde

Din China cu ziduri de foc până în Regatul Unit, fanii American Idol au câștigat’nu am acces la spectacol în rețeaua ABC sau pe orice alt canal din țara lor.

Cu toate acestea, există o soluție de rezolvare, care nu numai că va debloca pasul către American Idol, dar va funcționa excelent și pentru conținut similar geo-restricționat în viitor. Pentru a afla mai multe despre cum puteți urmări cu ușurință American Idol, continuați să citiți ghidul!

Cum să urmărești American Idol de oriunde?

Aceasta’nu doar American Idol, ci orice alt program din zilele noastre pare că se confruntă cu geo-restricții, astfel privând milioane de oameni să urmărească programele lor preferate, dar aici’s unde VPN-urile sunt utile.

VPN-urile nu sunt doar acolo pentru a vă oferi o mare securitate online și protecție a datelor, deși sunt excelente și cu acest lucru, de asemenea, vă pot permite să deblocați conținutul geo-restricționat, precum American Idol, răsfățând IP-ul dvs..

Cei mai populari furnizori de VPN precum Nord VPN, Pure VPN și alți furnizori menționați în tabelul de mai jos sunt unele dintre cele mai populare și foarte credibile deblocatoare de conținut geo-restricționate acolo..

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

În timp ce VPN nu face acest lucru’nu eliminați nevoia de a vă înscrie la un abonament prin cablu cu ABC, vă va permite cu siguranță să îl vizualizați odată ce aveți efectiv un abonament valabil, indiferent de locul în care sunteți în afara SUA sau teritoriile sale.

Majoritatea furnizorilor de VPN menționate mai sus au aplicații VPN dedicate pentru dispozitive compatibile precum Windows, Mac OS, IOS, Android și multe altele, așa că nu’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la selectarea unui anumit dispozitiv pentru funcționarea VPN.

Pur și simplu descărcați aplicația VPN împreună cu aplicația oficială ABC, înregistrați-vă cu un abonament valid pe amândouă și știți cum să urmăriți American Idol cu ​​ușurință.

Cum să vizionezi American Idol online în Canada?

Dacă locuiți peste graniță în Canada, sunteți unul dintre puținii norocoși care pot urmări American Idol fără a implementa un VPN. Emisiunea foarte așteptată poate fi urmărită pe CTV. Deci don’nu uit să intonează la 7 seara CT on 11 martie pentru a urmări primul captivant episod!

Cum să urmărești American Idol pe Roku?

Roku este o modalitate excelentă de a viziona programe precum American Idol pe ecranul mare al televizorului tău. Serviciul de pionierat de streaming pentru TV este incredibil de ușor de instalat și configurat. Pentru a urmări cel mai recent sezon al competiției de cântare, va trebui să dotați dispozitivul Roku cu suplimentul ABC, care este disponibil pentru descărcare aici. Nu uitați să utilizați un VPN și alegeți un server american pentru a începe să vă bucurați de spectacol.

Cum să urmărești American Idol pe Roku

Cum să vizionezi American Idol Online Live Streaming gratuit

În prezent, refugiul ABC’Nu a anunțat orice streaming online gratuit pentru American Idol Sezonul 16 și vor fi furnizate doar de surse terțe. Cu toate acestea, am câștigat’Nu recomand să faceți opțiunea dvs. de vizualizare principală, deoarece nu donăm’Încă nu știu cine va transmite gratuit programul online și în al doilea rând, multe servicii de streaming ale unor terțe părți pentru aceste programe sunt adesea însoțite de o mulțime de anunțuri neplăcute, link-uri rău intenționate de spam și alte spoilere, distrugând astfel întreaga experiență! Don’nu merg pentru asta! Bucurați-vă de ceremonia de deschidere a cupei mondiale FIFA 2k18 în direct aici, la BestVPN.co

American Idol YouTube Streaming

american idol youtube streaming

Din păcate, nu există link-uri live care să vă permită să vizionați online episoadele American Idol 2018 de pe YouTube. Există totuși o pagină oficială American Idol, unde puteți primi actualizări periodice sub formă de videoclipuri cu privire la cele mai recente apariții ale emisiunii. Poate fi mai bine să optezi pentru alte resurse de streaming menționate în ghidul de mai sus.

Cum să vizionezi American Idol pe Kodi?

Kodi devine popular în fiecare zi și vă recomandăm cu mare încredere să urmăriți sezonul viitor al American Idol pe această excelentă platformă de vizionare a mediilor online. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru ar fi să descărcați suplimentul USTV, care nu vă oferă doar acces la ABC, dar vă permite să urmăriți și alte canale populare americane, precum NBC..

În plus, este complet legal și gratuit:

Cum să urmărești idolul american 2018 Live pe Kodi

Aici’este cel mai simplu mod de a instala USTV pe Kodi:

Notă: Veți avea nevoie de un serviciu VPN pentru a accesa fluxurile USTV ACUM în afara SUA 

 1. Descărcați și instalați Kodi de aici
 2. După ce lansați aplicația Kodi, selectați “Add-on-uri”
 3. În colțul din stânga sus, va exista o opțiune “Instalator de pachete”, apasa pe el
 4. Acum selectați “Instalați din Repositoriu” > Repositoriu suplimentar Kodi
 5. Faceți clic pe USTVNow și începeți procesul de instalare
 6. Acum, USTVNow Addon va fi activat odată ce primiți o notificare
 7. Acum reveniți la ecranul de pornire Kodi și faceți clic pe butonul ‘Adaosuri’ fila
 8. Acum accesați accesorii video
 9. Aici puteți vedea USTVNow
 10. Lansați-l și bucurați-vă de vizionare

cum să urmărești american idol 2018 pe kodi

Dar amintiți-vă, mai întâi va trebui să vă creați contul pe USTV’site-ul web și alegeți că sunteți cetățean american atunci când vi se solicită acest lucru. Vă sfătuim să inițiați VPN și optează pentru un IP american înainte de a face toate acestea pentru a vă asigura că procesul este perfect navigabil și fără probleme.

Deblochează USTV acum

Interpreții American Idol să arate mai departe în episoadele viitoare

A fost o călătorie lungă pentru judecătorii American Idol să găsească doar cei mai buni dintre sute de audiții și să se stabilească pe o listă solidă de 24 de concurenți. De atunci, am văzut o mulțime de cântăreți remarcabili care se întorceau acasă, unii cu spirit înalt și alții complet ruși la pierdere. Cu toate acestea, fiecare episod continuă să se îmbunătățească, iar aici sunt câțiva dintre cei mai buni interpreți care ar trebui să aștepte cu nerăbdare în seria următoare, care, literalmente, s-au depășit în aceste scene:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “Uimit“
 2. Michael J. Woodard - “Poate de data aceasta”
 3. Maddie Poppe - “Nimic nu se compara cu tine”
 4. Gabby Barrett - “Cum vino tu Don’t Sună-mi Anymore”
 5. Cod Foehner - “Cine îți va salva sufletul”

Înfășurarea lucrurilor

Sperăm că acest ghid ajută toți fanii American Idol să urmărească emisiunea TV cu mare confort și ușurință. Vă rugăm să nu ezitați să aruncați un comentariu mai jos, dacă întâmpinați probleme sau găsiți alte modalități de a urmări American Idol online. Noi’mi-ar plăcea să aud de la TINE! Și cum ar spune judecătorii “Tu’mă duc la Hollywood!”

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me