Cum să urmăriți premiile Oscar 2018 fără cabluri live streaming online gratuite

În fiecare an, filmele-geek ca noi, așteaptă cu nerăbdare un ritual anual: prezentarea statuetelor Oscar! Și acum că suntem la doar câteva zile distanță de Premiile Academiei 90, aceasta’devin din ce în ce mai dificil să controlez emoția. Da, ai auzit așa, Oscars 2018 este AICI, ceea ce înseamnă încă o dată, tu’Voi avea șansa să văd celebritățile preferate plimbându-se pe covorul roșu.

Cum să urmărești Oscarurile 2018 fără cablu

Pentru toti fashionistii de acolo, voi’Îmi place cu siguranță să văd alegerile de costume de la designeri cunoscuți. Și tot ce ne distrează, distracția este aici, băiatul poate’asteptam sa vedem, cine a castigat ce categorie. Întrucât evenimente ca acestea se înscriu în cele mai urmărite ale anului, avem chiar și o audiență uriașă care să ne împărtășească mesajul, făcând în același timp sprijin pentru celebritățile noastre preferate!

Sunteți mulțumit și de 90 de premii Oscar? Căutați soluții pentru a urmări evenimentul în modul cel mai fără probleme posibil? Citiți acest ghid cuprinzător despre cum să vizionați Oscars 2018 fără cablu! Lăsa’încep cu un fundal puțin, totuși ...

Cum să urmărești Oscars 2018 fără cablu - ghid final

  1. Care este locația Premiilor Academiei 2018?
  2. Cine va fi gazda premiilor Oscar 2018?
  3. O listă completă a emisiunilor / canalelor de Oscar 2018
  4. Cum să urmărești Oscarurile 2018 fără cablu
  5. Cum să urmăriți premiile Academiei 2018, spectacole complete live online gratuite
  6. Cum să urmărești Oscars 2018 pe Roku
  7. Cum să urmăriți premiile Oscar 2018 în Marea Britanie
  8. Cum să urmărești Oscars 2018 în Australia
  9. Cum să urmăriți premiile Oscar 2018 prin Kodi
  10. Premiilor Oscar 2018 candidați
  11. Care’s Câștigă premiul pentru cea mai bună imagine?
  12. Cum să urmăriți Oscarurile fără întrebări frecvente prin cablu

Care este locația Premiilor Academiei 2018?

Prezentat de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS), 90th Academy Awards va avea loc la The Dolby Theatre, situat în Hollywood, Los Angeles, California. Data decisă a fost stabilită pentru 4 martie 2018. Fapt amuzant: de la deschiderea auditoriului în 2001, toate ceremoniile Oscar au fost găzduite la The Dolby Theatre! Aceasta’e greu de imaginat cât de frumos trebuie să fie în realitate.

Care este locația Premiilor Academiei 2018?

Cine va fi gazda premiilor Oscar 2018?

Oh tu’o să iubesc auzind asta. Gazda și personalitatea noastră preferată de televiziune, hilară și cu totul fermecătoare, Jimmy Kimmel va conduce din nou Oscarurile pentru 2018. Acesta va fi al doilea an consecutiv, el și-a asumat funcțiile de găzduire pentru premiile Oscar. Jimmy a mai prezentat American Music Awards de cinci ori, ESPYS 2007 și Emmy Awards din 2012 și 2016. Prezentatorii precedenți ai premiilor Oscar au inclus Chris rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris și Ellen DeGeneres.

Cine va fi gazda premiilor Oscar 2018?

O listă completă a emisiunilor / canalelor de Oscar 2018

Rețeaua ABC a fost desemnată ca emițător oficial pentru 90 de premii Oscar. Toți cei aflați în SUA își pot schimba pur și simplu canalele la ABC pentru a urmări în direct evenimentul la cerere sau a doua zi. Pentru alte țări, consultați lista de mai jos:

Ungaria

Dacă sunteți localizat în Ungaria, puteți viziona filmele Oscars 2018 în direct prin intermediul emisiunii publice cu șase canale, MTVA. Comutați la canalul principal al rețelei, Duna TV.

Mexic

Pentru cei aflați în Mexic, “TNT America Latină” va transmite în direct evenimentul. Schimbați-vă canalele la ora 5:30 pentru a vedea evenimentul chiar de la intrările de pe Covorul Roșu.

Coreea

CJ E&M’Reprezentantul și faimosul CGV va fi responsabil de retransmiterea filmelor Oscar în direct de la Hollywood.

Japonia

Dacă locuiți în Japonia, puteți viziona 90 de premii Oscar la confortul casei dvs. prin celebra rețea de satelit WOWOW.

Franţa

Pentru cei aflați în Franța, nu există încă nicio știre a vreunui televizor. Cu toate acestea, dacă doriți să difuzați evenimentul online, vizitați CanalPlus pentru acoperire completă.

India

Puteți urmări cea de-a 90-a ceremonie a Premiilor Academiei prin India’s. Century Fox’s Rețeaua de stele. Treceți-vă canalele la Filme Star la 5:30 am (pregătiți-vă să vă treziți devreme, colegi!).

Germania

Dacă doriți să urmăriți Oscars 2018 în Germania, treceți la canalul rețelei comerciale “ProSieben”. De asemenea, puteți vedea cele mai importante momente ale evenimentului a doua zi.

Africa de Sud

Pentru cei aflați în Africa de Sud, va trebui să vă abonați la canalul plătit M-Net Filme, deoarece acestea vor transmite în direct evenimentul.

America Latina

Similar cu Mexicul, TNT Latina America va transmite evenimentul în acest an. Dacă nu aveți abonament TV, înscrieți-vă la serviciul TNT Go.

Notă: Dacă vă confruntați cu restricții de regiune în timp ce transmiteți Oscars pe canalele menționate mai sus, luați în considerare utilizarea unui serviciu VPN pentru deblocarea fluxurilor Oscar.

Deblocați fluxurile Oscar

Cum să urmărești Oscarurile 2018 fără cablu

Pentru toți cei care tăiați cablurile de acolo, există o mulțime de soluții pentru vizionarea Oscars 2018 în direct online. Dacă aveți un abonament la ABC, puteți să le vizitați pur și simplu “Priveste in direct” pagina din ziua evenimentului pentru Academia completă.

Cum să vizionezi premiile academiei 2018 pe rețeaua ABC

Oscars în sine va oferi fluxuri live evenimentului pe site-ul principal Go. Dacă vă aflați în afara SUA, cel mai simplu mod este să vă înscrieți la abc.go.com. Descărcați aplicația dedicată pentru dispozitivul dvs. de aici. Utilizați oricare dintre serviciile VPN menționate mai jos și conectați-vă la un server din SUA pentru a vă bucura de streamingul Oscarurilor 2018!

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

Sling TV

Dacă procesul de mai sus pare un pic prea complicat, puteți lua întotdeauna în considerare utilizarea serviciului de streaming în direct, Sling TV. Abonamentele încep de la 20 de dolari pe lună și puteți beneficia chiar și de o probă de 7 zile, ceea ce înseamnă din punct de vedere tehnic’Voi urmări gratuit 90 de premii Oscar!

Cum să vizionezi Oscarurile 2018 pe SlingTV

Deblocați televizorul Sling

PlayStation Vue

PlayStation Vue este un alt serviciu de transmisie live uimitor care va asigura difuzarea celor 90 de premii Oscar. Abonamentele încep de la 33,99 USD pe lună și la fel ca Sling TV, aveți la dispoziție o probă gratuită de 7 zile (care compensează mai mult decât prețul ridicat).

Cum să vizionezi premiile academiei 2018 pe PlayStation Vue

Cum să urmăriți filmele Oscars 2018 Show online live online gratis

Dacă doriți să urmăriți 90 de premii Oscar, dar nu sunteți dispuși să ardeți banii pe abonamente - atunci avem soluții și pentru dvs. GRATUITE. Da, asta’este corect, și spre surprinderea ta - aceste soluții sunt de fapt destul de comune în viața noastră de zi cu zi:

Facebook Live

Da, nu au existat anunțuri oficiale ale Oscarurilor 2018 difuzate în direct pe platforma SM. Cu toate acestea, odată cu introducerea de Facebook Live și fluxuri accesibile la multe evenimente din trecut, precum Emmy, suntem siguri că puteți găsi ceva aici. Ca o altă opțiune, luați în considerare realizarea unei interogări de căutare cu hashtag-ul # Oscars2018Live.

Cum să urmăriți filmele Oscars 2018 Show online live online gratis

YouTube

Pagina oficială a premiilor Oscar va oferi cu siguranță un stream live al premiilor Oscar. Pentru actualizări, continuați profilul lor aici. Cu toate acestea, dacă nu puteți găsi nimic pe YouTube, luați în considerare să explorați alte opțiuni, cum ar fi Vimeo și Daily Motion.

Cum să urmărești Oscars 2018 pe YouTube

Reddit

Când toate celelalte nu reușesc, singura opțiune înțeleaptă este să folosiți REDDIT. Aici puteți găsi o listă de subiecte legate de Oscars 2018. În ziua evenimentului, puteți fi, de asemenea, sigur că veți găsi o mulțime de link-uri de streaming, fără reclame și pop-up-uri..

Cum să vizionezi premiile Academiei 2018 pe Reddit

Alte optiuni

Având în vedere modul în care SUA îi place să țină astfel de evenimente limitate la țara lor’audiența completă, de multe ori trebuie să ne bazăm pe o sumă imensă de alternative. Printre unii prognozați să ofere fluxuri live GRATUIT includ Time.com, InStyle.com, EW.com și PEOPLE.com.

Cum să urmărești Oscars 2018 pe Roku

Roku există ca unul dintre cei mai buni jucători de streaming în prezent. Dacă doriți să urmăriți Oscarurile 2018, asigurați-vă că ați adăugat următoarele canale: ABC & Filme Star sau oricare dintre canalele menționate în lista de difuzare. Dacă nu aveți abonament, atunci luați în considerare instalarea Kodi pe Roku și apoi urmați pașii din ghidul Kodi pentru vizionarea Oscars 2018 de mai jos:

Cum să urmărești Oscars 2018 pe Roku

Cum să urmărești Oscars 2018 în Marea Britanie

Dacă doriți să urmăriți ceremonia Oscars 2018 în Marea Britanie, pur și simplu treceți canalul la SKY Movie Oscars. Radiodifuzorul Sky Networks va oferi o acoperire completă a evenimentului de la Covorul Roșu până la Ceremonia de acordare a premiilor.

Cum să vizionezi premiile academiei 2018 în Marea Britanie

Cum să urmărești Oscars 2018 în Australia

Australienii au noroc! Ei au întotdeauna acces la conținut prin intermediul rețelei Nouă. Așadar, schimbați-vă canalele exact la ora 12.30, luni, 4 martie 2018. Dacă nu aveți abonament prin cablu, atunci urmăriți în continuare evenimentul prin 9 Acum online.

Cum să urmărești Oscars 2018 în Australia

Cum să urmărești Oscars 2018 prin Kodi

Când vine vorba de cea de-a 90-a ceremonie a premiilor Oscar pe Kodi, aveți două opțiuni: cCloud TV sau Halow Live TV. Mai jos am dat instrucțiuni pas cu pas pentru instalarea suplimentelor în modul cel mai fără probleme posibil:

Notă: Dacă vă confruntați cu orice fel de restricții de regiune la Kodi Oscar Streams, luați în considerare utilizarea unui serviciu VPN pentru deblocarea fluxului și ocolirea erorii de jurnal de verificare în Kodi Streams.

Deblocați fluxurile Oscar

cCloud TV Instalare și Oscars 2018 Ghid

 • Deschis Kodi și clic pe “Setări” icoană
 • Selectați “Manager de fișiere” și clic pe “Adaugă sursa”
 • Dublu click pe “Nici unul” opțiune și introduce următoarea adresă URL: http://kdil.co/repo
 • Tip “Kodi Israel” în caseta de nume și clic O.K
 • Merge la Kodi acasă, clic pe “Add-on”, și apoi “pachet” simbol
 • Selectați “Instalați din fișierul zip” și clic pe “Kodi Israel”
 • Alege “kodil.zip” și aștepta pentru ca acesta să se instaleze
 • Merge la “Instalați din Repositoriu” și clic pe “.www.Kodisrael.co.il Repozitor”
 • Selectați “Componente video” și găsi “cCloud TV”
 • Lovit butonul de instalare, deschis suplimentul și merge la “Toate canalele”
 • Selectați ABC News pentru fluxurile live ale premiilor Oscar 2018

Cum să vizionezi premiile academiei 2018 prin Kodi

Ghid de instalare Halow Live TV și Oscars 2018

 • Deschis Kodi și clic pe pictograma în formă de angrenaj (Setări)
 • Selectați “Manager de fișiere” și apoi dublu click pe “Adaugă sursa”
 • Va apărea o casetă, clic “Nici unul” pentru adăugarea adresei URL
 • Copiaza si lipeste următoarele: http://kurdmovie.net/repo
 • Nume sursa media “Halow Repo” și clic pe OK
 • Întoarcere la ecranul de start, clic la suplimente, apoi pe “Pachet” simbol
 • Selectați “Instalați din fișierul zip” opțiune și găsi “Halow Repo”
 • Clic pe “repository.HalowTV-6.0.0.zip” și aștepta pentru instalarea suplimentului
 • Întoarcere la ecranul de start, clic la suplimente, apoi pe “Pachet” simbol
 • Selectați “Instalați din Repositoriu” și alege “Depozitul HALOW”
 • Merge la “Componente video”, găsi “Halow TV live” și apăsați butonul de instalare!
 • Deschis suplimentul și clic pe “Canale de țară”
 • Vei primi o solicitare la instalare “GUL LIVE TV”
 • Clic pe “da”, derulați în jos și Selectați “SUA TV live”
 • Găsi și Selectați “ABC News” pentru a urmări Oscarurile 2018!

Instalare Halow Live TV și Oscars 2018

Premiilor Oscar 2018 candidați

Nominalizările pentru Oscars 2018 au fost în cele din urmă dezvăluite și noi am avut’nu am fost mai încântat decât înainte. Puteți vedea multe nume noi în listă în acest an, și inutil să spun, toate demne de recunoscut. Cine credeți că va câștiga?

Cel mai bun actor

 1. Daniel Day-Lewis în rolul lui Reynolds Woodcock - ”Firul fantomă”
 2. Timothée Chalamet cu Elio Perlman - ”Sună-mă după numele tău”
 3. Denzel Washington ca Roman J. Israel - ”Roman J. Israel, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya cu Chris Washington - ”Iesi afara”
 5. Gary Oldman în rolul lui Winston Churchill - ”Cea mai întunecată oră”

Cea mai bună actriță

 1. Meryl Streep ca Katharine Graham - ”Bara”
 2. Margot Robbie ca Tonya Harding - ”Eu, Tonya”
 3. Sally Hawkins ca Elisa Esposito - ”Forma apei”
 4. Saoirse Ronan ca Christine “Lady Bird” McPherson în “Lady Bird”
 5. Frances McDormand ca Mildred Hayes - “Trei panouri publicitare în afara Ebbing, Missouri”

Cea mai bună imagine

 1. “Dunkirk” - regia Christopher Nolan
 2. ” Iesi afara” - regia Jordan Peele
 3. ” Bara” - regia Steven Spielberg
 4. ” Lady Bird”  - regia Greta Gerwig
 5. ” Cea mai întunecată oră” - regia Joe Wright
 6. ” Firul fantomă”  - regia Paul Thomas Anderson
 7. ” Forma apei”  - regia Guillermo del Toro
 8. ” Sună-mă după numele tău” - regia Luca Guadagnino
 9. ” Trei panouri publicitare în afara Ebbing, Missouri” - regia Martin McDonagh

Care’s Câștigă premiul pentru cea mai bună imagine?

Fără îndoială, anul acesta’Sezonul premiilor a fost cea mai răspândită conștientizare dintre toate, taxată de mișcările #MeToo și #TimesUp, care au aprins mari dezbateri asupra stilului de viață și a industriei cinematografiei de la Hollywood. Cu toate acestea, cursa cu cele mai bune imagini este încă una demnă de așteptat cu nerăbdare, mai ales după ce ne uităm la nominalizări, care sunt pline de concurenți demni.

Cine & rsquo; s va câștiga premiul pentru cea mai bună imagine?

Pentru noi, totul se rezumă la două filme însă: Three Billboard și Get Out. Bazat pe primul’este palmaresul de a obține premii de top la British Academy Film Awards, Golden Globes și Screen Actor Guild Awards, suntem siguri că polarizarea comediei întunecate va scoate statueta Oscar pentru “Cea mai bună imagine”. Cu toate acestea, în ochii noștri, “Iesi afara” ar trebui să fie câștigătorul.

Cum să urmăriți premiile Oscar fără întrebări frecvente prin cablu:

Ce zi este Oscarul?

Cea de-a 90-a ediție a Premiilor Academiei va avea loc pe 4 martie 2018, la ora 18:30, în SUA.

Cât de lungă este premiile Academiei?

Ceremonia se desfășoară de obicei aproximativ trei ore și jumătate de la Covorul Roșu până la sfârșit.

Pe ce stație se află premiile Academiei?

Dacă sunteți localizat în SUA, pur și simplu treceți canalele la rețeaua ABC.

Urmărește-ți stelele preferate de pe covorul roșu!

Sperăm că acest ghid vă ajută să răspundeți la întrebarea dvs. despre cum să vizionați Oscars 2018 fără cablu. Ținând cont de restricțiile geografice de pe unele site-uri, am adăugat o listă uriașă de opțiuni de streaming și alternativele acestora. Spune-ne care lucrează pentru tine și nu! De asemenea, nu ezitați să împărtășiți cei doi cenți despre cine’Voi câștiga ce premiu în secțiunea de comentarii de mai jos. Sa aveti o zi placuta!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me