Cum să urmăriți ICC Cricket World Cup 2019 Live Online

Lumea cricketing-ului’cel mai mare și mai prestigios turneu, lovitura ICC Cricket World Cup începe la 30 mai 2019 și promite a fi o extravaganță a acțiunilor pline de putere, a unor faze record și a unor meciuri și spectacole uluitoare..

Cupa Mondială de Cricket se desfășoară de această dată în Anglia, Cricket’casa originală, după un decalaj de 20 de ani.

Ultima Cupă Mondială de Cricket, care a avut loc în Anglia, a fost înapoi în 1999, când Australia a avut nervii împotriva lui Lance Klusener’s-a asaltat în semis și apoi a favorizat favoritele Pakistanului în finală pentru a câștiga stăpânul amenințător pe strălucitorul Cricket WC Trophy.

De atunci Australia a câștigat patru Cupe Mondiale, inclusiv cea din 1999, cu singura excepție fiind Cupa Mondială din 2011, care a fost câștigată de o India înviată.

Dar această Cupă Mondială de Cricket va fi spre deosebire de cele care s-au întâmplat în trecut, deoarece scoruri de peste 350 au devenit acum parte, iar echipe precum Anglia și India, odată cu creșterile lor de luptă, continuă să alunge aceste scoruri de mamut, fără a sparge o mare transpirație..

Mulți prezic chiar că un scor de peste 500 de alergări va fi văzut pentru prima dată în aceste Cupe Mondiale.

Aceasta’Merg la un turneu incredibil de dur pentru echipe și probabil cel care își ține nervii până la sfârșit, care va revendica trofeul Cupei Mondiale de argint din 14 iulie 2019 la Lord’s Cricket Ground, Londra.

Nu as vrea’nu ratați niciun meci din întreg turneul și dacă doriți să faceți la fel, atunci aici’este un ghid cuprinzător despre cum să vizionați ICC Cricket World Cup Live Online, inclusiv mai multe canale de difuzare online, informații despre bilete, deblocarea restricțiilor geografice asupra cricket-ului live din întreaga lume pe mai mult!

Cele mai bune opțiuni de streaming în direct pentru Cupa Mondială de Cricket:

În urma unui fan global, Consiliul Internațional de Cricket s-a asigurat că Cupa Mondială este disponibilă în fiecare regiune și țară din întreaga lume. Lista sa oficială de radiodifuziune pe care o puteți vedea aici este incredibilă la îndemâna și acoperirea sa.

Și multe dintre aceste emisiuni arată meciuri de cricket în mod regulat pe tot parcursul anului, astfel încât, chiar dacă doriți să știți cum să urmăriți cricketul online după terminarea Cupei Mondiale, puteți utiliza aceste opțiuni pentru a face acest lucru.

Dar dacă doriți să vizionați meciurile din Cupa Mondială prin streaming și nu o faceți’nu aveți o opțiune suficient de bună de transmisie în direct în țara dvs. pentru a face asta, iată 5 canale de difuzare în direct HD și plătite gratuit pe care le puteți debloca cu un VPN de oriunde în lume și urmăriți Cupa Mondială pe:

Majoritatea soluțiilor de streaming live pentru ICC Cricket World Cup sunt restricționate geo-restricționate. Prin urmare, astfel de opțiuni de streaming ar necesita un serviciu VPN frumos și rapid pentru a debloca opțiunile live. Surfshark este o alegere excelentă, deoarece oferă mai mult de 2000 de servere și 5 autentificări multiple, care este util pentru vizionarea sporturilor live.

HotStar

Regiuni de acoperire:

Canada, India, Nepal, Maldive, Bhutan, Statele Unite ale Americii, Puerto Rico, Guam, Insulele Mariane de Nord, Insulele Virgine ale SUA și Samoa Americana.

Hotstar, un serviciu de streaming principal bazat în India, Hotstar a devenit rapid un favorit pentru streaming pentru toate tipurile de sport, în special cricket și, fără îndoială, cel mai popular serviciu de streaming pentru a urmări Cricket în India. Serviciul are aplicații compatibile atât pe Android cât și pe iOS împreună cu un site web http://www.hotstar.com/.

Abonamentul său este, de asemenea, incredibil de ieftin dacă doriți să vă abonați doar la cricket!

Planul VIP Hotstar vă va costa doar 5,22 USD / an dacă vă abonați la acesta prin intermediul unui server indian de la un VPN!

Există, de asemenea, un plan pentru cei care doresc să urmărească cricket în SUA, dar asta’e scump, așa este’e mai bine să te respecți de acest plan dacă vrei să folosești Hotstar pentru a transmite jocurile tale favorite din Cupa Mondială.

skysports

Regiuni de acoperire:

Anglia, Țara Galilor, Scoția și Republica Irlanda

Acest site de streaming are sediul în Marea Britanie și face parte dintr-o rețea mai largă de sporturi ce include mai multe canale dedicate transmisiilor sportive. În Marea Britanie, acest canal este disponibil în majoritatea abonamentelor la cablu TV.

Sky Sports este disponibil și în pachetele de abonamente ale mai multor furnizori de cablu online diferiți, precum Sling TV și este considerat a fi cea mai bună opțiune pentru a urmări cricket-ul în Marea Britanie, astfel încât să îl puteți obține în pachetul de cablu sau să accesați planul individual..

Pentru streameri, un abonament dedicat streamingului la cricket la Cupa Mondială te va costa doar 10 GBP / lună (îl poți vizualiza aici), ceea ce înseamnă că dacă urmărești întregul turneu prin asta, ai câștigat’Vă ardeți o mare gaură din portofel, deoarece acest plan nu este doar ieftin, dar are mai multe caracteristici precum comentarii de calitate și analiza post-meci, calitate HD, conectivitate fiabilă, printre altele.

Dacă locuiți în afara Regatului Unit și doriți să urmăriți Cupa Mondială Cricket, va trebui să deblocați SkySports printr-o VPN conectându-vă la un server de lucru din Marea Britanie care poate susține streaming HD.

PTV Sports

Regiunea de acoperire:

Pakistan

Cea mai bună opțiune de pe această listă până acum! PTV sport, un canal sportiv bazat pe pakistanez oferă acum și propriul său site de streaming live, adică http://sports.ptv.com.pk/.

Vizualizarea PTV Sports este absolut gratuită, dar calitatea de vizualizare poate fi uneori ceva mai mică decât calitatea HD uneori.

Sporturile PTV au câștigat’Nu transmiteți meciurile dvs. dacă locuiți în afara Pakistanului, așa că dacă doriți să urmăriți online cricketul cupei mondiale în direct prin intermediul dvs. ați câștigat’Nu puteți face asta decât dacă utilizați un VPN pentru a debloca site-ul.

SonyLiv

Regiunea de acoperire:

Pakistan

O altă opțiune incredibilă de streaming gratuit pentru Cupa Mondială de Cricket ICC, SonyLiv este propriul meu favorit personal atunci când vine streaming cricket de oriunde. Uneori, calitatea video are un pic mai grau, dar calitatea audio este excelentă, la fel și acoperirea.

Dar cea mai bună parte a SonyLiv este că practic nu are reclame pe parcursul întregii acoperiri a meciului, așa că dacă vizionați online cupa mondială de cricket, veți fi garantat cu o experiență fără probleme.

SonyLive este atât de relevant pentru cricket și este atât de popular încât apare în partea de sus a majorității rezultatelor motorului de căutare dacă introduceți interogarea pentru “Cupa Mondială ceas online”.

SonyLiv este liber să urmărească pe oricine de pe glob, la fel cum mă uit la primul meci al Cupei Mondiale dintre Anglia și Africa de Sud chiar aici, pe SonyLiv:

SonyLiv funcționează nativ și în Pakistan și în India, dar dacă locuiți în afara acestor teritorii, o VPN vă poate ajuta să vă conectați la canal printr-un server pakistanez.

Cele mai bune opțiuni de transmisie în direct pentru Cupa Mondială de Cricket

FoxSportsAsia

Regiunea de acoperire:

China, Thailanda, Japonia, Indonezia și Coreea de Sud

În timp ce se ocupă în principal de regiunile Extremului Orient, FoxSportsAsia poate fi, de asemenea, urmărit din orice parte a lumii, cu asistența unui furnizor VPN Streaming suficient de bun..

Dacă nu’nu trăiesc în FoxSportsAsia’domeniul de acoperire, veți vedea această eroare dacă încercați să transmiteți orice meci din Cupa Mondială prin această platformă.

Calitatea este bună și există o mulțime de reclame, dar’este gratuit, astfel încât să puteți încerca cu siguranță, de asemenea.

Țineți cont aici că FoxSportAsia’Acoperirea în China nu include regiunile sale autonome, astfel încât dacă doriți să vizionați cricket în Hong Kong, Macau sau orice teritoriu asociat al Chinei, va trebui să utilizați un VPN pentru a debloca site-ul.’serviciul de streaming.

Cum să găsești cel mai bun abonament VPN în streaming pentru Cupa Mondială de Cricket ‘19

Transmiterea VPN-urilor care pot debloca de fapt site-urile geore-restricționate și care oferă fluxuri de calitate HD prin viteze rapide sunt destul de rare, așa că va trebui să parcurgeți această listă mai jos dacă doriți să găsiți o opțiune ieftină, fiabilă și premium ca VPN pentru a vă suplimenta Nevoie de streaming și vă permite să urmăriți Cupa Mondială ICC în mod nestăpânit:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

Anglia Vs. Indiile de Vest - 14 iunie 2019 - Cine va câștiga?

Mâine, favoritele turneului, Anglia va prelua imprevizibilul Windies. Formația engleză este plină de jucători de talie mondială câștigători la meciuri, precum Johny Bairstow, Ben Stokes, Joe Root și Eoin Morgan, în timp ce, pe de altă parte, Windies arată un pic neexperimentat cu jucători noi care au refugiat.’Am avut timpul să-și demonstreze mult metoda pe scena internațională.

Aceasta’este de așteptat ca Anglia să câștige ușor mâine’se potrivesc în galopul lor spre semis, iar șansele sunt puternic stivuite împotriva Vânturilor. Așadar, de la sfârșitul meu, favoritele sunt Anglia cu Windies care păstrează o șansă foarte mică de a surprinde pe toată lumea cu o victorie la Ageas Bowl din Hampshire, Marea Britanie, mâine.

Cupa Mondială ICC 2019 Programul complet și programul echipei

Cupa Mondială de Cricket se va desfășura pe o perioadă de o lună începând cu data de 30 mai 2019 și se va încheia pe 14 iulie cu finala la Lord’s.

Prima semifinală se va juca pe 9 iulie, iar cea de-a doua semifinală se va disputa o zi mai târziu, pe 11 iulie, zilele dintre acestea fiind zile de rezervă, astfel încât dacă există o întârziere neprogramată din cauza ploii sau a oricărui alt lucru, meciurile pot încă se întâmplă.

Ora de început a meciului în Cupa Mondială:

Meciurile de zi vor începe la 9:30 GMT, în timp ce meciurile de zi / noapte vor fi jucate începând cu ora 12:30 GMT.

Verificați aici programul complet al tuturor meciurilor, împreună cu orele lor.

Cum să cumpărați bilete la meciurile Cupei Mondiale ICC:

English Grounds sunt incredibil de pitorești, cu clădiri iconice, pavilioane intersectate cu peticele fascinante de verde, ceea ce face o încântare să urmărești un joc de cricket acolo.

Si ce’mult mai interesante sunt mulțimile, deoarece fanii englezilor locali se amestecă cu populații extențioase înflăcărate pentru a face arenele încântătoare.

Există multă susținere locală pentru echipe precum India și Pakistan și uneori chiar se simte că aceste două echipe primesc atmosfera unui teren de acasă în majoritatea terenurilor engleze.

Iată toate locurile unde se vor disputa toate meciurile:

 1. Lord’s - Londra
 2. Ovalul - Londra
 3. Trent Bridge - Nottingham
 4. Riverside - Durham
 5. Old Trafford - Manchester
 6. Stadionul Cardiff Wales - Cardiff
 7. Terenul județului Bristol - Bristol
 8. Terenul județului - Taunton
 9. Hampshire Bowl - Southampton
 10. Intențial - Conducători
 11. Edgbaston - Birmingham

Dacă doriți să vedeți și să experimentați toate acestea, ICC are propriul său site oficial de ticketing de unde puteți rezerva și cumpăra bilete la orice meci online, dar grăbiți-vă, deoarece biletele vor fi epuizate în curând!

Cupa Mondială se va juca pe o bază rotină

Începând cu acea remarcabilă Cupă Mondială din 1992, formatul Round Robin, în care fiecare echipă trebuie să joace toate celelalte echipe pentru a avansa în semis, a devenit o întâmplare rară, însă această Cupă Mondială va face o întoarcere, deoarece toate aceste echipe vor joacă restul dintre ei cel puțin unul, înainte ca semifinalistii să poată fi hotărâți:

 1. Anglia
 2. India
 3. Africa de Sud
 4. Noua Zeelanda
 5. Australia
 6. Pakistan
 7. Bangladesh
 8. Indiile de Vest
 9. Sri Lanka
 10. Afganistan

Concluzie

Cupa Mondială ’19 promit să fie un schimbător de jocuri pentru sportul Cricket, deoarece va decide soarta cricketului ODI în perioadele viitoare, cu cricket T20 continuând creșterea meteorică a popularității în rândul maselor. Dar totuși cricketul ODI rămâne cea mai mare remiză și Cupa Mondială ’19 va fi un eveniment în care acest format va fi la forma sa cea mai autentică.

Meciul mult așteptat dintre India și Pakistan va atrage globurile oculare a peste un miliard de oameni de pe glob printre alte jocuri pline de acțiune între echipe super competitive,’nu pierdeți niciun meci, deoarece veți obține cu siguranță banii dvs. în această perioadă!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me