Cum să urmăriți / deblocați Universul DC în afara SUA – Ghid ușor

DC Universe tocmai a fost lansat în septembrie 2018, iar fanii săi sunt extași.

Acum puteți viziona tot conținutul aferent francizei doar pe această platformă de streaming excelentă, conținut pe care l-ați câștigat’Nu mă uit în altă parte. Da, nici măcar pe Netflix.

Dar știți că Universul DC este geore restricționat în afara SUA?

Știți cum îl puteți accesa?

Iată ghidul nostru dedicat despre Cum să urmărești / deblochezi DC Univers în afara SUA, inclusiv trei cele mai bune VPN-uri în acest scop, cele mai bune recenzii vpn Reddit și multe altele!

Ce țări Serviciile Universul DC sunt disponibile chiar acum în afara SUA?

Batman, Superman pe cineva? Dacă ai refugiu’Am auzit aceste nume vreodată, voi crede că ești doar un extraterestru care vizitează această planetă în vacanța ta de vară.

Aceste personaje și multe altele populare fac parte din franciza DC Comic Book și în afară de Marvel, DC este cel mai mare astfel de brand din lume.

Și acum a lansat propriul site de streaming numit DC Universe, unde puteți găsi toate filmele, spectacolele, benzi desenate digitale, secțiunea de comentarii și forumuri sau practic orice legătură cu personajele aparținând francizei.

Da, Netflix este probabil prima ta alegere când vine vorba de platforme de streaming, în mod evident, iar al doilea pariu bun ar putea fi pe Amazon Prime, dar DC Universe este spre deosebire de ambele site-uri populare..

Sigur, funcționalitatea și ideea sunt aceleași, dar conținutul va fi în întregime diferit.

Universul DC se ocupă de un gen foarte dedicat, unul legat de personaje și povești proprii, scoase din cărțile desenate.

Numărul fanilor francizei DC este fenomenal în întreaga lume, așa că lansarea unui astfel de serviciu a fost o idee foarte bună.

Dar, așteptați acolo’e o captura.

Ca toate lucrurile bune, DC Universul este disponibil doar în Statele Unite.

Cum să urmăriți / deblocați Universul DC în afara SUA

Ceea ce are sens ca cel mai mare număr de fani dedicați pentru franciză se află cu siguranță în țară.

Cu toate acestea, pentru fanii francizei din afara lumii, acesta este un zgomot serios.

Dar să nu vă faceți griji, deoarece întotdeauna, vă voi ghida cum să deblocați Universul DC în afara SUA, ca și mine’Am făcut cu alte nenumărate astfel de platforme, adică cu ajutorul VPN-urilor sau serverelor dedicate.

Cel mai bun VPN pentru a urmări Universul DC în afara SUA

Așa cum am spus mai devreme, DC Universe poate fi deblocat și urmărit cu ușurință în afara SUA, chiar dacă utilizați un VPN, dar știți ce VPN va face de fapt asta pentru dvs.?

Fara drept?

Ei bine, iată 3 dintre cele mai bune VPN-uri pe care le-am încercat și testat cu DC Universe din 2019 și cu siguranță că pot face treaba perfect.

ExpressVPN

Acesta este în mod serios un brainer. Nu există o astfel de platformă de streaming pe care acest furnizor stelar nu o poate debloca. De la luptele Netflix la UFC, vă recomand ExpressVPN pentru tot ceea ce doriți să urmăriți dacă geo-restricționate și nu pot fi accesate fără VPN.

Cel mai bun VPN pentru a urmări Universul DC în afara SUA

Pentru a oferi un scurt rezumat pe acest furnizor, acesta are peste 2000 de servere, criptare de grad militar, un număr mare de aplicații client, suport pentru protocol OpenVPN, politică de înregistrare zero și multe altele.

Dar, mai presus de toate, parcul său de server din SUA este unul dintre cele mai bune din afaceri. Trebuie doar să vă conectați la oricine și să începeți să transmiteți fluxul Universului DC. Da, este atât de simplu.

Aceasta’Cu siguranță este un pic scump în comparație cu restul, dar merită fiecare bănuț.

Pro-uri

 • Deblochează toate site-urile de streaming din SUA
 • Peste 2000 de servere
 • Criptarea gradului militar
 • Clienți dedicați pentru dispozitive Streaming precum Firestick sunt disponibili
 • Suport pentru chat în direct

Contra

 • Planuri costisitoare

PureVPN

Un alt serviciu VPN excelent pentru toți acei streamer care doresc să deblocheze conținutul american, cum ar fi serviciul DC Univers este PureVPN.

Furnizorul nu este foarte cunoscut pentru securitatea sa, deoarece este’s pentru capacitatea sa de a alimenta cea mai bună experiență de streaming între toți furnizorii.

Și are toate caracteristicile potrivite, cum ar fi criptarea de grad militar, 2000+ servere, aplicații client compatibile, suport pentru chat-uri live, switch switch și multe altele.

Ce țări Serviciile Universul DC sunt disponibile chiar acum în afara SUA

Ce’s și mai bine aici este faptul că PureVPN vă oferă șansa de a vă asigura propriul IP dedicat. Cu aceasta, veți fi absolvit de toate problemele care sunt asociate cu partajarea unui parc server, precum în planurile normale de servicii VPN, cum ar fi viteze mici, serverele interzise etc..

Și pentru a rezuma totul, PureVPN este ieftin, mult mai ieftin. Este ca fiind oferit pentru mai puțin de jumătate din prețul ExpressVPN’abonament, unele planuri fiind chiar mai ieftine decât atât. Astfel încât’e o remiză sigură.

Pentru pasionații de DC Universe cu un buget, acesta este un serviciu premium pe care cu siguranță ar trebui să îl mergi.

Pro-uri

 • 2000 de servere în peste 160 de țări
 • Deblochează Universul DC din afara SUA
 • Suport de chat live IP dedicat disponibil
 • Criptare de grad militar
 • Planuri ieftine

Contra

 • Păstrează unele jurnalele de timp ale conexiunii

NordVPN

Cu mai mult de 5000 de servere și numărare, NordVPN nu a lăsat nicio piatră nemaipomenită pentru a oferi o capacitate excepțională streamerelor de pe tot globul. Vitezele rapide sunt puterea sa, iar securitatea este mereu neclintită.

Și voi face din nou cu brio toate caracteristicile generice aici, dar știu că NordVPN a primit totul ca restul, de ex. criptare de grad militar, politică de înregistrare zero etc..

DC Universe Online Reddit

Am obținut DC Universe deblocat destul de ușor cu NordVPN și experiența a fost la fel de impecabilă pe cât o obțin de fiecare dată.

În ceea ce privește prețul, NordVPN nu este prea scump, dar este scurt pentru a fi bugetar.

Pro-uri

 • 5000+ Servere din întreaga lume
 • Mai multe aplicații client disponibile
 • Planuri accesibile
 • Suport pentru protocolul OpenVPN

Sunt disponibile funcții suplimentare de securitate, precum DoubleVPN

Contra

 • Suport pentru chat-ul live nu este disponibil

Toți acești trei furnizori sunt mari, dar au unele diferențe minore de performanță. Aceasta’este tot jargonul tehnic, așa că permiteți-mi să vă ușurez înțelegerea și, în cele din urmă, să luați o decizie pe baza acesteia.

ExpressVPN: Grajd

PureVPN: Ieftin

NordVPN: Încărcat cu funcții.

Universul DC poate fi deblocat de oricare dintre trios, dar depinde în cele din urmă de ceea ce căutați.

Cum să urmăriți / deblocați / accesați Universul DC în afara SUA

Dacă ați optat pentru oricare dintre furnizorii de mai sus, puteți debloca DC Universe în afara SUA urmând acești pași simpli. Luăm ExpressVPN ca exemplu aici:

 1. Accesați furnizorul’s site și alegeți un plan de prețuri
 2. Plătiți pentru abonament și obțineți acreditările utilizatorului
 3. Descărcați clientul de aplicații compatibil, cum am descărcat ExpressVPN’client Windowsexpressvpn pentru universul dc
 4. Conectați-vă la orice server din SUA (s-ar putea să difere cu Pure și Nord, deoarece trebuie să solicitați asistența lor ce servere funcționează cu DC Universe) și DC Universe va fi ușor accesibil!

univers dc

DC Universe Online Reddit

Reddit este locul unde se întâmplă acțiunea în aceste zile. Adică, primesc toate noutățile mele majore de pe această platformă.

Indiferent dacă este un ou de Paște într-un spectacol nou sau cele mai bune recenzii la un anumit serviciu sau problemă, Reddit este locul tău de plecare.

Așadar, am mers acolo pentru a afla care sunt utilizatorii VPN-urilor cei mai mulțumiți când vine vorba de deblocarea Universului DC în afara SUA.

Spre surprinderea mea, nu am găsit nimic, cu excepția câtorva mențiuni trecătoare despre modul în care VPN-urile pot fi folosite pentru a debloca Universul DC în Australia. Dar, cu excepția acestui fapt, nu au fost menționate cele mai bune VPN-uri pentru acest scop ca atare.

Concluzie

Așadar, acum, dacă mă întrebați ce alte modalități există prin care puteți viziona Universul DC în afara SUA, aș spune niciuna. VPN-urile sunt singurul lucru real atunci când vine vorba de deblocare, în timp ce restul opțiunilor, cum ar fi procuri, don’nu muncesc în aceste zile.

Site-urile de difuzare au devenit stratosferice în aceste zile, cu abonamente inundate ca orice. DC Universe ar putea servi un gen dedicat, dar este pregătit să ajungă la milioane de abonați în 2019, așa că dacă doriți să vă alăturați trupei, faceți acum!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me