Cum să urmăriți Big Brother & ldquo; Distracție și intrigantă Realitate TV Show de jocuri & rdquo;

Ce este frate mai mare?

Big Brother este o emisiune TV de realitate bazată pe omologul olandez cu același nume. Creat de John De Mol, serialul TV a lovit ecranele în 1997, luându-și numele de la un personaj al romanului “Nouăsprezece optzeci și patru (1984). Lansat pentru audiența americană de Julie Chen în 2000, emisiunea a difuzat timp de 19 sezoane consecutive. Prezintă un grup de străini numiți “houseguests”, care trebuie să locuiască împreună într-o casă 24/7, timp de 90 de zile sau mai mult.


Unde să te uiți la Fratele cel Mare?

Încă de la lansarea sa în SUA, emisiunea TV reală a difuzat pe CBS. Canalul transmite clienților săi fiecare episod. Dacă nu aveți un abonament care vă oferă acces la rețeaua CBS, este timpul să primiți unul. Emisiunea se difuzează în general duminică (20:00), miercuri (20:00) și joi (21:00). Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur de calendarul, puteți verifica întotdeauna programul CBS TV aici.

Abonații CBS au chiar capacitatea de a viziona o versiune formatată diferit a primului sezon Big Brother, împreună cu un episod din cel de-al doilea sezon care nu a difuzat în majoritatea piețelor. Dacă doriți să urmăriți reluările vechilor sezoane, puteți lua în considerare trecerea canalului la TVGN. Puteți viziona, de asemenea, emisiunea TV de la posturile de afiliere CBS din diverse locații. Acestea includ:

 1. Texas - Dallas KTVT
 2. Pennsylvania - Pittsburgh KDKA
 3. Pennsylvania - Philadelphia KYW
 4. New York - New York WCBS
 5. Minnesota - WCCO Minneapolis
 6. Michigan - Detroit WWJ
 7. Massachusetts - Boston WBZ
 8. Maryland - Baltimore WJZ
 9. Illinois - Chicago WBBM
 10. Florida - Miami WFOR
 11. Colorado - Denver KCNC
 12. California - Sacramento KOVR

Cum să te uiți la frate mai mare fără cablu?

Dacă aveți în vedere cum să vizionați Big Brother fără TV prin cablu, avem o soluție pentru dumneavoastră. În loc să vă abonați la un post de televiziune, luați în considerare să vizionați serialul de joc online. CBS are un portal online care permite utilizatorilor să urmărească Big Brother oricând și oriunde. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă abonați la un plan premium.

CBS All Access este disponibil pentru o sumă de 5,99 USD pe lună, ceea ce vă oferă acces și la fluxurile live ale emisiunii TV. Inițial, această caracteristică a fost disponibilă gratuit în primul sezon. Cu toate acestea, odată cu începutul celui de-al doilea sezon, a fost necesar un abonament pentru a avea acces la feed-urile live ale emisiunii’site-ul oficial, găzduit de AOL. Saltând înainte către cel de-al cincisprezecelea sezon, fluxurile live transmit acum pe site-ul oficial CBS, cerând din nou un abonament.

Cum să te uiți la frate mai mare fără cablu

Puteți viziona, de asemenea, Big Brother pe smartphone-ul dvs. descărcând aplicația CBS pentru sistemul de operare relevant. Dacă această opțiune nu funcționează, puteți avea întotdeauna în vedere vizionarea episoadelor sau transmisia live pe site-ul web popular al Channel 5. Programările vor varia de la datele de difuzare originale, așa că asigurați-vă că verificați aici programul Big Brother TV.

Dacă toate opțiunile nu reușesc, puteți lua în considerare descărcarea Kodi. Această aplicație de divertisment home-media open-source face ușor accesul la conținutul plătit din întreaga lume cu doar un singur clic al unui buton. Pur și simplu descărcați suplimentul Exodus și bucurați-vă de navigare printr-o colecție nelimitată de emisiuni TV și filme, printre care se numără și reality TV, Big Brother!

Cum să vizionezi Episoade de frate mare pe CBS din afara SUA

Dacă nu sunteți localizat în SUA, vizionarea episoadelor Big Brother poate părea oarecum o problemă. Cu toate acestea, avem o soluție și pentru asta. Puteți stabili întotdeauna cea mai bună conexiune vpn la o locație din SUA pentru a avea acces la CBS și a urmări Big Brother.

Cum să vizionezi Episoade de frate mare în afara SUA

Abonați-vă la un serviciu VPN precum Ivacy, PureVPN sau ExpressVPN, toate oferind funcții remarcabile de securitate și de deblocare. Descărcați aplicația dedicată pentru dispozitivul / sistemul dvs. de operare. Conectați-vă la un server situat în SUA și bucurați-vă de vizionarea emisiunii TV real cu cel mai mare nivel de comoditate.

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere de 35% reducere Vizitează site-ul
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

Cum să te uiți la Fratele cel Mare din Canada

Pe lângă utilizarea unui serviciu VPN pentru a vă conecta la un server din SUA și pentru a viziona Big Brother pe CBS, utilizatorii au capacitatea de a se abona la Global TV din Canada pentru a viziona emisiunea de jocuri de realitate. Radiodifuzorul are propriul canal în care îl puteți viziona pe Big Brother. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți transmite întotdeauna episoadele pe site-ul său oficial. Programările vor varia de la datele de difuzare originale, așa că asigurați-vă că verificați aici programul Big Brother TV.

cum să-l urmărești pe fratele mare în Canada

Cum să te uiți gratuit la Fratele Mare Online

Dacă sunteți în căutarea celei mai potrivite opțiuni pentru vizionarea Big Brother online - fără să plătiți un singur ban - luați în considerare utilizarea DirectTV sau MyWatchSeries. Ambele site-uri web au clasificat fiecare sezon după număr. Acest lucru vă permite să vizionați emisiunea TV reală și episoadele sale înapoi, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la abonarea la un serviciu plătit.

Tema principală a emisiunii de jocuri TV Reality:

În timpul șederii lor, concurenții sunt complet izolați de lumea exterioară. Acestea sunt restricționate să comunice cu membrii / prietenii familiei și trebuie să întreprindă diverse provocări și jocuri pentru a supraviețui. Jucătorii nu au confidențialitate în cadrul emisiunii. Ei sunt sub supraveghere constantă a spectatorilor. Acest concept unic de a umple o casă cu străini din toate mediile diferite este foarte inteligent. Puteți vedea oameni interacționând, formând alianțe de grup, prietenii și romanțe.

Dinamica socială a spectacolului este în continuă schimbare, întrucât întâlnirile și provocările devin mai dure. Cei slabi cad pe marginea drumului, în timp ce cei mai puternici ies treptat în finală. Unii jucători reușesc să câștige mâna superioară jucând politici murdare; alții își arată capacitatea în jocuri. În general, emisiunea TV este un adevărat deliciu de urmat pentru toată lumea, pe măsură ce apar lupte și se rezolvă disputele. Dacă sunteți în căutarea unui show de jocuri de realitate de care să vă bucurați, Big Brother ar trebui să fie cu siguranță în fruntea listei!

Bucurați-vă de vizionarea Fratelui cel Mare!

Și cu aceasta, am răspuns la întrebarea mult așteptată despre Cum să te uiți la Big Brother online, în direct și la televizor pentru tine. Acum, tot ce trebuie să faci este să alegi o metodă adecvată, în funcție de nevoile tale. Vă dorim să aveți o experiență uimitoare de vizionare Binge! Nu uitați să-i ajutați pe ceilalți care au nevoie și să împărtășească articolul cu oameni care caută un mod convenabil de a-l urmări pe Big Brother!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me