Cum să urmăriți American Netflix cu un VPN – Ghid ușor de instalare pentru dispozitivele Android și Mac

Pentru toți cei care iubesc să urmărească Netflix, aici este un ghid complet despre cum să urmărești Netflix american, inclusiv informații despre interdicția Netflix VPN, VPN-uri de top care încă funcționează la deblocarea site-ului, VPN-uri care nu’funcționează, cum să accesezi biblioteca SUA Netflix din diferite regiuni și multe altele prin Best VPN!

Netflix este lumea’site-ul de streaming preferat care a revoluționat modul în care ne consumăm divertismentul. Acesta a dat naștere fenomenului de vizionare a vizionărilor prin spectacolele sale extrem de dependențe, care sunt mult mai bune decât ceea ce oferă în prezent furnizorii de divertisment precum furnizorii de cablu convenționali.

Dar, în ciuda întregii sale popularități, Netflix nu face asta’nu permite tuturor utilizatorilor săi să urmărească tot conținutul pe care îl are în biblioteca sa. Fiecare țară primește o bibliotecă diferită datorită obligațiilor de copyright pe care Netflix trebuie să le îndeplinească. Acest lucru a însemnat că utilizatorii Netflix din alte țări nu pot viziona toate emisiunile TV, filmele și animațiile disponibile în biblioteca americană Netflix.

VPN-urile Netflix gratuite au fost folosite pentru a ocoli aceste geo-restricții pe site, dar apoi Netflix a aplicat și interdicția VPN, făcând astfel restricțiile sale mai stricte ca niciodată. Totuși, numai cel mai bun VPN vă poate permite să ocoliți geo-restricțiile și să accesați American Netflix ușor.

Cum să urmărești American Netflix - Cuprins

 1. Americană Netflix cea mai recentă bibliotecă pentru observatorii din Binge
 2. Cum să vizionezi American Netflix 2019
 3. Cel mai bun VPN pentru a urmări Netflixul american
 4. Funcții pentru a arăta în cel mai bun VPN pentru a urmări Netflixul american
 5. VPN-uri gratuite care funcționează cu Netflix american
 6. VPN-uri care au câștigat’nu te las să urmărești Netflix-ul american
 7. Cum să urmărești American Netflix pe dispozitivele Android?
 8. Cum să urmăriți American Netflix pe dispozitivele Apple?

Are VPN interzis Netflix?

Netflix este un gigant de streaming media și funcționează pe modelul de abonare video la cerere (SVOD). Conținutul din biblioteca sa provine de la diferite media media și, de asemenea, produce o mare majoritate a conținutului său în casă, adică Netflix Originals.

Cu toate acestea, o mare parte din acest conținut este geore restricționat, ceea ce înseamnă că acest conținut este disponibil în unele țări, dar nu în altele. Netflix trebuie să pună aceste geo-restricții enervante asupra conținutului său, deoarece trebuie să protejeze drepturile de autor ale caselor media din care provine majoritatea acestui conținut.

Netflix a interzis VPN-ul

Acest lucru face ca Netflix să fie mult mai puțin valoros pentru utilizatorii din afara Americii, unde este disponibilă cea mai bună bibliotecă Netflix. Utilizatorii VPN, de mai mulți ani, eludează restricțiile geografice pentru a se conecta la SUA și a accesa biblioteca americană Netflix. Dar, deoarece asta a însemnat că Netflix’Restricțiile geografice sunt inutile pentru cei care implementează un VPN pentru a accesa site-ul, Netflix a mutat să plaseze o interdicție VPN pe site-ul său.

Acest lucru însemna efectiv că Netflix a câștigat’nu permiteți utilizatorilor să vizualizeze conținut care nu este disponibil în regiunea lor.

Interdicția VPN pe Netflix a transformat o mare majoritate a VPN-urilor inutile pentru ocolirea restricțiilor geo-limitate pe Netflix, dar asta nu’nu înseamnă neapărat că nu puteți debloca geo-restricțiile de pe site. Puteți face asta în continuare! Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să știți despre VPN-urile care încă funcționează, nu numai pentru ocolirea georestricțiilor de pe site, ci și pentru eludarea interdicției VPN pe site.

Netflix identifică o conexiune VPN mai ales verificând dacă prea multe conexiuni la site-urile sale provin dintr-un singur IP sau adrese IP foarte similare. Odată identificat un astfel de roi, Netflix nu permite ca IP-ul / grupul de IP-uri similare să acceseze site-ul său, aplicând astfel interdicția VPN pe site-ul său.

Trecerea peste interdicția VPN nu este deloc ușoară, întrucât Furnizorul VPN trebuie să continue să schimbe în mod activ serverele SUA mai repede decât Netflix le poate interzice și există puțini furnizori care pot face asta în ziua de azi’timpul de încredere. Mai multe despre asta mai târziu în ghid.

Cea mai recentă bibliotecă americană Netflix pentru observatorii de tip Binge:

Aceasta’este un secret deschis că biblioteca americană Netflix este mult mai bună decât ceea ce restul lumii reușește să obțină pe Netflix. Cele mai populare emisiuni precum House of Cards, Black Mirror, Orange sunt noile Black, Stranger Things etc. nu sunt disponibile în multe țări diferite pe Netflix. Dar biblioteca americană Netflix a obținut totul, așa că dacă reușiți să obțineți cel mai bun VPN pentru Netflix care vă poate conecta la biblioteca americană de pe site, atunci’tocmai am lovit aurul!

Într-un anumit loc, Netflix furnizează doar 1/3 din conținutul său, ceea ce restricționează sever alegerea pe care un utilizator o are pe site în ceea ce privește opțiunile sale de vizualizare. Aceasta este o situație extrem de patetică în care utilizatorul se află blocat doar datorită locației sale în acest moment.

Dar tu nu’nu trebuie să rămâi la acea situație mult timp dacă începi să folosești o VPN suficient de bună pentru a debloca geo-restricțiile de pe site, precum și să ocolești interdicția VPN pentru a-ți putea urmări biblioteca americană Netflix.

Iată o listă cu câteva emisiuni, filme și chiar filme de animație care nu erau disponibile pe Netflix Australia, care este una dintre cele mai bune biblioteci Netflix după SUA.

 • Ex machina

Cum să vizionezi American Netflix

 • Doctor Strange

Doctor Strange nu este disponibil

 • Star Wars Ultimul Jedi

Star Wars Ultimul Jedi nu este disponibil

 • Colecția de fișiere criminalistice

Colecția de fișiere criminalistice

 • Roman de duzină

Penny Dreadful nu este disponibil

 • Fosterele

accesorii care nu sunt disponibili

 • Lege si ordine

Legea și ordinul nu sunt disponibile

 • Scandal

Scandal nu este disponibil

 • Despre mine 3

Despicable Me 3 nu este disponibil

 • Minti criminale

Criminalitate nu este disponibilă

Am căutat aceste filme și emisiuni TV pe Netflix Australia după ce am văzut doar titlurile pe pagina de start a americanului Netflix, așa că noi’doar zgârie suprafața aici. Titlurile care nu sunt disponibile în locuri precum Australia, Polonia, Italia, Danemarca, Franța, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Canada, Letonia, Germania și alte țări similare se pot număra în mii de câteva ori.

Dar uitați-vă doar la pagina principală a American Netflix pentru a înțelege de ce punem atât de mult accent pe utilizatorii Netflix pentru a obține un VPN și a se conecta la Netflix SUA pentru a obține o valoare completă din abonamentele lor..

Americană Netflix cea mai recentă bibliotecă pentru observatorii de tip Binge

Vedeți toate filmele și emisiunile din aceste imagini de la American Netflix care nu au fost prezente în Netflix Australia? Exact ceea ce noi’vorbim aici!

Netflix SUA este ca și cum ar fi lovit jackpot-ul pe site-ul Netflix. S-ar putea să aveți un abonament pentru Netflix în țara dvs., dar asta’merită arahide în comparație cu ceea ce puteți obține pe Netflix SUA.

Cum să vizionezi American Netflix 2019

Dacă nu sunteți mulțumit de biblioteca regională Netflix restricționată ca și ceilalți dintre noi și doriți să vizionați Netflix american să poată viziona cele mai noi emisiuni, filme și serii de animație pe site, atunci aici’cum poți face asta:

 1. Cumpărați un plan de abonament cu oricare dintre Top 3 VPN-uri enumerate mai jos
 2. Obțineți credențe de utilizator de la furnizorul dvs. și instalați aplicația sa nativă
 3. Întrebați VPN’s suport prin funcția de asistență chat live sau prin ridicarea unui bilet cu privire la care serverele sunt demarcate pentru deblocarea Netflix SUA
 4. Accesați Netflix.com și beneficiați de acces complet la Netflix american!

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 2. NordVPN

  NordVPN

  11,95 USD3.49Pe luna

  • 5200+ servere în 60 de țări
  • 6 conexiuni simultane
  • Funcționează cu SUA / Marea Britanie / JP Netflix
  • Performanță excelentă pentru P2p / torenting
  • VPN dublu și ceapă peste VPN
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70% reducere site vizita
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

Cel mai bun VPN pentru a urmări Netflixul american

La fel cum v-am spus mai devreme în acest ghid, nu fiecare VPN este potrivit pentru deblocarea Netflix americană și există anumite funcții pe care trebuie să le căutați dacă doriți să aflați cele mai bune VPN-uri pentru Netflix.

Dar am vrut să vă scutim de dificultatea de a face acest exercițiu extensiv și greoi de unul singur, așa că am făcut singuri o listă cu astfel de VPN-uri. Această listă a fost făcută numai după ce am efectuat o serie de teste extinse în care am verificat VPN după VPN, punându-le pe toate la teste finale ale abilității lor și grăbit în lucrul pentru deblocarea Netflix-ului american.

Aici sunt TOP 3 Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix că vă putem recomanda în siguranță, după ce am încheiat cu testele:

1. PureVPN:

Probabil cea mai bună VPN de acolo, când vine vorba de deblocarea geo-restricțiilor de orice fel. Indiferent dacă BBC iPlayer, Hulu sau chiar Netflix-ul american, PureVPN nu dezamăgește niciodată. Echipa sa dedicată este întotdeauna la dispoziția sa pentru a se asigura că utilizatorii au o experiență de deblocare fiabilă și toate serverele sale dedicate pentru deblocarea geo-restricțiilor sunt în stare de funcționare corectă.

Cel mai bun VPN pentru a urmări Netflixul american

Ce’este mai mult faptul că PureVPN oferă suport de chat în direct ultra-rapid prin intermediul căruia puteți afla mai multe despre aceste servere. Nivelul de securitate este extrem de ridicat și pe acest VPN, deoarece oferă criptare AES-256 și suport pentru protocoale multiple, inclusiv OpenVPN.

De asemenea, oferă și alte caracteristici de securitate de înaltă calitate, cum ar fi Double VPN și Onion, peste VPN, care pot fi extrem de utile în alte activități precum Torrenting și P2P sharing.

În afară de aceasta, are și o caracteristică de tunelare împărțită care vă permite să direcționați doar o parte din traficul dvs. prin VPN-ul său și restul fără acesta.

Planurile de prețuri sunt unul dintre cele mai rezonabile și mai mici costuri VPN dintre furnizorii de top ai zilei, cu 5 planuri de abonament anual care costă doar 99,00 USD. Ai castigat’nu veți obține un preț mai bun pentru un VPN cel mai bun pentru Netflix mai bun decât ceea ce vă’revin la acest VPN.

 • Abonare lunara: 10,95 USD facturat o dată
 • Abonament anual: 5,81 USD / lună (facturat 69,72 USD o dată)
 • Abonament de 5 ani: 1,65 USD / lună (facturat 99 USD o dată)

Evaluarea prețurilor purvpn

Pro-uri

 • Planuri de prețuri extrem de accesibile ca un VPN al SUA Netflix
 • 2000 de locații server
 • Cel mai bun suport live chat pentru toate tipurile de îndrumări tehnice
 • Serviciu dedicat pentru Netflix american
 • Tunel Split
 • Viteze rapide

Contra

 • Uneori, trebuie să verificați cu suportul pentru cel mai recent server american pentru deblocarea Netflix-ului american, deoarece continuă schimbarea acestor servere pentru a menține serviciul în mod sigur

vizita furnizor

2. NordVPN:

Un serviciu puternic și extrem de fiabil, NordVPN poate debloca Netflix-ul american cu ușurință. Partea cea mai bună despre NordVPN este că timpul de oprire pe care îl oferă este considerabil redus pentru a vă oferi timpul de ecran maxim cu cele mai mici defecțiuni în serviciu..

NordVPN pentru Netflix din SUA

Criptarea oferită de NordVPN este AES-256, care vă oferă un avantaj în problemele de protecție a datelor dvs., deoarece este aproape aproape imposibil de a rupe criptarea și snoopul în datele dvs..

Acest furnizor oferă, de asemenea, o mare varietate de clienți autohtoni care acoperă aproape toate sistemele de operare populare, cum ar fi Windows, Mac, Android, iOS etc. De asemenea, oferă asistență pentru dispozitive de nișă precum Roku și routere..

Infrastructura de servere de la NordVPN constă acum din peste 4800 de servere dintr-o rețea care se întinde pe o largă întindere a globului. Acest lucru implică faptul că nu puteți debloca doar Netflix-ul american cu acesta, ci și să vă impiedicați de geo-restricții pe site în alte țări. De ex. cu NordVPN Netflix, nu’indiferent dacă doriți să accesați American Netflix sau German Netflix, VPN funcționează la fel de bine la îndeplinirea ambelor sarcini.

Planurile de stabilire a prețurilor erau în intervalul accesibil până acum ceva vreme, dar NordVPN pare să fi eliminat planul de prețuri mai accesibil de 3 ani din lista sa, iar acum avem opțiunea doar pentru aceste planuri:

 • Abonare lunara: 11,99 USD facturat o dată
 • Abonament anual: 83,88 USD facturat o dată
 • Abonament de 3 ani: 125,64 USD facturați o dată

Acestea au un preț foarte mic, dar dacă doriți să obțineți un abonament NordVPN pentru dvs., optați pentru planul de 3 ani, deoarece’este cel mai accesibil din această listă.

Abonamente oferite de NordVPN

Pro-uri

 • Oferă servere americane dedicate pentru deblocarea Netflix-ului american
 • Ceapa peste VPN
 • Politica de înregistrare zero
 • Încercare gratuită timp de 3 zile
 • Opțiune de plată Bitcoin
 • Viteze rapide

Contra

 • Chat-ul în direct nu face’nu există. Trebuie să generezi bilete pentru a rezolva problemele

vizita furnizor

3. ExpressVPN:

Acest furnizor VPN este un utilizator preferat datorită integrității continue și performanței sale stelare ca VPN de-a lungul anilor. ExpressVPN a fost extrem de influentă în domeniul VPN ca un serviciu extrem de constant, care nu ar compromite niciodată integritatea utilizatorului indiferent de circumstanțe..

EpressVPN pentru Netflix american

Totuși, cea mai bună parte a ExpressVPN este că se asigură că toate serverele sale din SUA lucrează pentru a permite utilizatorului să acceseze American Netflix, ceea ce reprezintă o pauză de la modulul convențional operandi din domeniul VPN unde furnizorul oferă servere dedicate pentru aceeași sarcină.

Pe partea de securitate, ExpressVPN este incredibil de apt deoarece păstrează zero jurnaluri, oferă criptare AES 256, acceptă protocolul OpenVPN, punând astfel cel mai bun picior înainte pentru a se asigura că utilizatorul rămâne protejat atunci când folosește serviciul său.

De asemenea, oferă Smart DNS, ceea ce face mai ușor să deblocați Netflix-ul american pe Medistreamers precum Apple TV și Roku.

Suportul live chat este incredibil de eficient la rezolvarea chiar și a celei mai dificile provocări tehnice și există unele dintre cele mai bune ghiduri și videoclipuri tutorial pentru a vă derula prin aproape orice proces de instalare..

Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, ExpressVPN’planurile de prețuri sunt exorbitant de mari în comparație cu alți furnizori VPN.

 • Abonare lunara: 12,95 USD facturat o dată
 • Abonament semestrial: 9,99 USD / lună (facturați 59,95 USD o dată)
 • Abonament anual: 8,32 USD / lună (99,95 USD facturat o dată)

Planuri de prețuri ExpressVPN pentru netflix american

Pro-uri

 • Toate serverele americane funcționează pentru deblocarea Netflix SUA
 • Politica de înregistrare zero
 • Cele mai bune ghiduri și videoclipuri tutorial pentru procesele de instalare
 • AES 256 Criptare
 • Clienți VPN dedicați
 • SmartDNS disponibile

Contra

 • Prețurile sunt prea mari

vizita furnizor

Funcții pentru a arăta în cel mai bun VPN pentru a urmări Netflixul american

Cum identificați exact o VPN care va fi suficient de bună pentru nevoile dvs. Netflix? Există sute de furnizori VPN acolo, fiecare afirmând că este mai bun decât ultimul, însă, când vine vorba de Netflix, aproape toți își pierd aburul, cu excepția câtorva puțini.

Aceste servicii VPN selectate care vă pot permite să urmăriți biblioteca americană Netflix au unele caracteristici distinctive pe care ceilalți nu le oferă’nu am Iată cum le puteți identifica cu ajutorul funcției exacte:

Servere de lucru americane pentru Netflix:

Pentru a debloca Netflix SUA, o VPN trebuie să fie suficient de rapidă pentru a continua să-și schimbe serverele SUA înainte ca Netflix să le poată scăpa de ele și să le interzică. Majoritatea VPN-urilor care lucrează cu Netflix SUA urmează o strategie de alocare a locațiilor dedicate pentru accesarea Netflix, pe care o puteți afla dacă solicitați ușor asistența de chat live.

Viteze rapide:

Nu are rost să obțineți un VPN cel mai rapid pentru a debloca Netflix SUA dacă primiți viteze patetice. Un VPN care omoară mai mult de 35% din viteza dvs. ISP reală nu ar trebui’nu fi ceea ce tu’caut

Aplicații dedicate pentru clienți:

Puteți viziona Netflix pe orice dispozitiv, de la telefonul dvs. mobil la televizorul dvs. inteligent și la un mediastream, așa’este imperativ ca VPN să ofere clienților săi dedicați, care facilitează configurarea unei VPN pe dispozitivul pe care utilizați Netflix pe

Securitate:

O criptare AES 256 de grad militar și suportul protocolului OpenVPN sunt caracteristici obligatorii într-un VPN, deoarece oricine poate să înțeleagă datele dvs. când este pe internet și să le utilizeze în scopuri nefaste. Niciodată nu ar trebui să te expui așa în domeniul digital, așa că don’nu se potrivește cu un VPN care nu’nu oferiți aceste caracteristici preliminare de securitate!

Conexiuni simultane:

Dacă cumpărați un abonament Netflix, este normal să vă împărtășiți acreditările de conectare cu familia sau să vizualizați Netflix pe diferite dispozitive la diferite ore ale zilei, deci un VPN trebuie să ofere cel puțin 3 conexiuni simultane la un moment dat, așa cum face Netflix pentru compatibilitate mai ușoară

Planuri pe termen lung accesibile:

Utilizatorii Netflix ar trebui să caute VPN-uri la care se pot asocia pe termen lung. VPN-urile cu etichete de preț exorbitante sunt un lucru important pentru utilizatorii Netflix!

* Ținând cont de toate lucrurile pe care ar trebui să le aibă un VPN Netflix, am ajuns la concluzia că PureVPN a funcționat cel mai bine pentru streaming cu un pachet de prețuri foarte accesibile.

Cel mai bun VPN Netflix

VPN-uri gratuite care funcționează cu Netflix american

Dacă încercați să găsiți un VPN gratuit care să funcționeze pentru deblocarea Netflix-ului american, atunci nu faceți nimic altceva decât să vă păcăliți singur. VPN-urile gratuite nu pot fi niciodată compatibile cu site-urile de streaming, și să nu mai vorbim de încercarea de a accesa American Netflix prin intermediul lor. Acest lucru se datorează limitelor severe pe care VPN-urile gratuite le urmărește să depășească această sarcină descurajantă

Prima limitare este faptul că VPN-urile gratuite nu’Nu oferim lățime de bandă nelimitată, iar capacele lor de lățime de bandă se încadrează în intervalul de doar 500 MB -10 GB / lună, ceea ce nu este suficient de bun pentru a sprijini nevoile în continuă creștere ale vizionării Netflix.

În al doilea rând și mai important, VPN-urile gratuite pot’Pentru a debloca Netflix SUA, pentru că, pentru a face acest lucru, un VPN trebuie să rămână cu un pas înaintea interdicției Netflix VPN prin comutarea continuă a serverelor sale. Aceasta necesită o investiție financiară foarte mare din partea furnizorului și niciun VPN gratuit nu își poate permite să ofere acest serviciu utilizatorilor săi.

Cum să urmărești American Netflix în Marea Britanie? Cum să urmărești American Netflix în Marea Britanie

Dacă locuiești în Regatul Unit, atunci poți accesa o bibliotecă Netflix mai bună decât restul țărilor, dar totuși nu este cea mai bună în comparație cu versiunea americană a site-ului. Dacă doriți să mergeți în sus și să accesați American Netflix din Marea Britanie, atunci va trebui să urmați acești pași:

 1. Alegeți cel mai bun VPN pentru American Netflix și plătiți pentru planul său de prețuri
 2. Descărcați și instalați clientul VPN pe dispozitivul dvs.
 3. Conectați-vă la un server american special desemnat pentru deblocarea Netflix-ului american de către Furnizorul dvs.
 4. Accesați Netflix.com sau deschideți aplicația Netflix și veți vedea întreaga bibliotecă americană Netflix!

Cum să urmărești American Netflix în Europa?

Cum să urmărești American Netflix în Europa

În ciuda faptului că este Vest, Europa primește unele dintre cele mai grave biblioteci Netflix de pe glob. Țări precum Polonia, Letonia, Republica Cehă, Croația și altele sunt cele care suferă cel mai mult, deoarece Netflix nu face asta’Nu depune mult efort pentru a adăuga mai mult conținut la aceste biblioteci datorită populațiilor mici din aceste țări.

Dacă vă confruntați cu o situație similară cu un rezident european care este abonat Netflix, iată cum puteți ocoli restricțiile geografice și accesați o bibliotecă americană Netflix mult mai bună:

 • Selectați cel mai bun VPN pentru Netflix american din Europa
 • Alegeți un plan de preț dintre cele pe care VPN-ul dvs. le oferă și plătiți pentru acesta
 • Configurați aplicația client VPN pe dispozitivul dvs. după descărcare
 • Conectați-vă la un server din SUA despre care furnizorul dvs. spune că funcționează cu American Netflix
 • Bucurați-vă oricând de biblioteca completă americană Netflix de pe dispozitiv!

Cum să urmărești American Netflix în Australia?

Cum să urmărești American Netflix în Australia

Utilizatorii Netflix de jos nu sunt tratați în mod echitabil de Netflix, deoarece versiunea australiană a site-ului suge timp mare, cu unele spectacole majore care lipsesc din listă. Netflix SUA are toate spectacolele care vor face ca utilizarea Netflix să fie o experiență mult mai bună.

Permiteți-ne să parcurgem procedura prin care puteți accesa Netflix SUA din Australia:

 • Cumpărați un plan de abonament de la cel mai bun VPN pentru Netflix SUA
 • Descărcați și configurați VPN-ul’aplicația client s pe sistemul de operare / dispozitiv
 • Conectați-vă la un server VPN SUA intermediar din aplicația client VPN
 • Biblioteca americană Netflix vă va fi acum accesibilă pe dispozitiv!

Cum să urmărești American Netflix în Canada?Cum să urmărești American Netflix în Canada

În ciuda faptului că este atât de aproape de SUA, biblioteca canadiană Netflix nu se numără printre cele mai bune biblioteci pe care le oferă Netflix. Pentru cetățenii canadieni, accesul Netflix al SUA este obligatoriu dacă doresc să utilizeze Netflix în cea mai optimă și plăcută manieră:

 • Selectați un VPN de top pentru Netflix care deblochează Netflix SUA
 • Plătește pentru planul său de prețuri, apoi descarcă și instalează aplicația client VPN pe dispozitivul tău
 • Conectați-vă la un server american care funcționează
 • Deblocați Netflix-ul american și urmăriți toate emisiunile la care nu ați fi accesat niciodată fără VPN!

VPN-uri care au câștigat’nu te las să urmărești Netflix-ul american

Există mulți furnizori VPN de acolo care vor pretinde că te pot face să accesezi Netflix-ul american, dar afirmațiile lor nu sunt decât simple speranțe false. Putem spune asta pentru că noi’Le-am testat pe toate. Unele dintre aceste VPN-uri, pe care noi’am enumerat mai jos, don’nu funcționează deloc în timp ce restul au un record de performanță foarte neperformant, ceea ce înseamnă că poți’nu vă bazați pe ele pentru nevoile dvs. de deblocare Netflix:

 1. Tunnelbear (gratuit & Plătit ambele)
 2. Torgaurd (performanță neplăcută)
 3. Zenmate
 4. HotspotShield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Cum să urmărești American Netflix pe dispozitivele Android?

Urmăriți American Netflix pe dispozitivele Android

Android este cel mai popular sistem de operare printre smartphone-uri și este, de asemenea, sistemul de operare predominant pe alte dispozitive, cum ar fi televizoarele inteligente și tabletele. Acest lucru se datorează, în principal, ușurinței sale de utilizare extremă și a unei interfețe foarte ușoare și interactive. O altă caracteristică puternică care joacă un rol important în acest sistem de operare’popularitatea este repertoriul vast de aplicații pe care le acceptă prin Google Play.

Și cum o mare parte din utilizatori doresc să urmărească American Netflix pe un dispozitiv Android, iată modalitatea prin care puteți face asta în câțiva pași simpli:

 • Obțineți un abonament VPN achiziționând planul de prețuri
 • Odata ce tu’i-ai primit acreditările de utilizator, accesați Google Play pentru a descărca clientul său nativ de Android și apoi instalați-l pe dispozitiv
 • Introduceți datele de acreditare ale utilizatorului în aplicația VPN pentru Android și apoi conectați-vă la un server american care funcționează care deblochează American Netflix
 • Bucurați-vă de toată biblioteca americană americană Netflix de pe dispozitivul Android!

Cum să urmăriți American Netflix pe dispozitivele Apple?

Urmăriți American Netflix pe dispozitivele Apple

Apple a devenit recent lumea’este prima firmă care a atins marca Trillion în termeni de evaluare, care vorbește despre volumul de încredere al utilizatorilor pe dispozitivele lansate de Apple precum iPhone și iPad.

VPN-urile de top alimentează compatibilitatea nativă cu aceste dispozitive Apple iOS prin oferirea clienților nativi pe magazinul iTunes. Dacă doriți să utilizați aceste aplicații pentru a debloca American Netflix pe dispozitivul Apple, iată cum puteți face asta:

 • Selectați un VPN de top Mac și apoi achiziționați abonamentul selectând un plan de prețuri și plătind pentru acesta
 • Descărcați și instalați clientul său IOS nativ din magazinul iTunes
 • Conectați-vă la un server american pe clientul respectiv (care acționează pentru deblocarea Netflix SUA)
 • Deschide aplicația Netflix și vei accesa acum biblioteca americană Netflix!

Concluzie

Netflix adaugă constant tot mai mult conținut pe site-ul său pentru a satisface cerințele de divertisment ale listelor sale tot mai mari de milioane de utilizatori, dar trebuie să protejeze obligațiile de copyright ale caselor media, astfel încât înseamnă că restricțiile geo și interdicția VPN nu merg oriunde în viitorul apropiat. S-ar putea chiar să devină mai puternice și mai stricte, pe măsură ce serviciul continuă să crească, deci singurul răspuns la întrebarea “Cum să urmărești American Netflix?” este că achiziționați un serviciu VPN de încredere, care vă permite să obțineți o valoare completă din abonamentul dvs., făcându-vă să accesați cu ușurință American Netflix.

Simțiți-vă liber să adăugați orice sugestii sau păreri în firul de comentarii de mai jos. Dacă le place, am putea chiar să le adăugăm la acest ghid ca o recenzie / opinie autentică a utilizatorilor! Netflix fericit!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me