Cum să urmărești PSL 2018 Live Online Online fără cablu

Încărcată cu superstaruri naționale și internaționale de cricketing precum Shahid Afridi și AB De Villiers, HBL PSL 2019 va fi și mai mare și mai bună decât data trecută!

Acum, în cel de-al patrulea sezon, acest turneu promite cel mai bun în divertismentul de cricket, cu 6 echipe care îl luptă pentru titlul de campioni!

Și pentru a vă asigura că nu’chiar să nu pierdeți o secundă din toată acțiunea și drama din acest mare turneu, iată ghidul nostru despre cum puteți viziona HBL PSL 2019 în direct online de oriunde din lume, prin intermediul partenerilor de difuzare oficială și prin ocolirea geo-restricțiilor prin Best VPN!

Unde se va juca HBL PSL?

Partea majoră a turneului va fi jucată în Emiratele Arabe Unite’cele mai mari trei orașe, adică Dubai, Abu Dhabi și Sharjah, din cauza problemelor de securitate. Totuși, de data aceasta, ultimele 8 meciuri se vor juca în Pakistan!

Tururi internaționale și agenții de turism oferă pachete specializate pentru fanii care doresc să călătorească în Emiratele Arabe Unite pentru a urmări prima etapă a turneului în Emiratele Arabe Unite, așadar, dacă intenționați să mergeți, atunci sunteți în ofertă pentru câteva oferte deosebite..

Emisiuni oficiale ale HBL PSL 2019

Super League din Pakistan este acum, Pakistan’cel mai mare turneu sportiv și, evident, va fi difuzat pe o mare varietate de canale locale.

Nu există nicio lipsă de alegere pentru utilizatorii internaționali, precum și Consiliul de Cricket din Pakistan nu a lăsat nicio piatră neîntreruptă pentru a se asigura că turneul poate fi urmărit de fanii francizei din întreaga lume.

Iată lista completă a tuturor radiodifuzorilor oficiali ai HBL PSL pentru diferite regiuni de pe glob:

Opțiuni de transmisie în direct PSL-t20 Site oficial (spectatori Pakistan) /

Cricketgateway (telespectatori internaționali)

Pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
India D-Sport, Airtel TV, Jio App
Sri Lanka Dialog TV
EAU Yupp TV
Regatul Unit Channel 44 Marea Britanie, A-TV, Prime TV Sky 792
SUA / Canada Salcie TV
Indiile de Vest Flux TV
Noua Zeelanda Sky Sports
Bangladesh Gazi TV
Africa SuperSport
Africa de Nord Yupp TV
Australia Canal 44
Orientul Mijlociu OSN Sports

Unde pot primi bilete de meci pentru HBL PSL 2019?

psl 2019 bilete

Cel mai bun loc pentru a obține bilete pentru orice meci al turneului este prin PSL’site-ul oficial sau de la partenerul său oficial de ticketing q-tickets.com. Biletele sunt împărțite în general în trei categorii:

 1. Bilete de meci (pentru programul într-o zi calendaristică unică)
 2. Trecere globală
 3. Trecerea sezonului

Biletele pentru meciurile care vor avea loc în Pakistan vor fi disponibile pe site-urile populare de e-commerce din Pakistan, precum Yayvo sau de la ghișeele de ticketing Stadium..

cum să urmăriți psl

Vă voi ține la curent cu aceste detalii imediat ce apar mai multe detalii.

Cum să urmărești HBL PSL Live Online?

PSL’Partenerul oficial de streaming este CricketGateway.ae, care va transmite tot turneul’meciurile sunt live online. Dar această opțiune este plătită și necesită să plătiți 14,99 dolari facturați o dată pentru a accesa în direct turneul în direct.

În plus, site-ul este geore restricționat în anumite locuri, în special în afara regiunilor MENA și din Asia de Sud, astfel încât va trebui să obțineți cel mai bun VPN streaming pentru a nu debloca doar site-ul, ci și pentru a vă oferi o vizionare premium. experienţă.

Câteva alte site-uri de streaming gratuit, la fel de valoroase, pentru HBL PSL sunt următoarele:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL pe Kodi

Anterior, au existat câteva suplimente prin care puteți transmite PSL pe Kodi, dar deocamdată nu există un astfel de supliment care să vă poată oferi fluxuri de la eveniment.

Unele bloguri au menționat repoziția KodiIsrael pentru a conține suplimente care continuă să transmită în direct evenimentul, dar aceste afirmații nu sunt nefondate, deoarece nu am găsit niciuna în timpul testelor mele.

Cum să urmăriți HBL PSL în SUA și Canada?

Cu o populație importantă de expatriați de sud-asiatici care trăiesc în ambele țări, este sigur că o mulțime de oameni ar dori să urmeze PSL 2019 urmărind-o în direct online.

Cea mai bună opțiune pentru publicul american în această privință este Willow TV, care este difuzorul oficial al PSL din țară.

Willow TV este disponibil și online pe site-ul său oficial și, pe deasupra, furnizorul este compatibil cu aproape toate formele de dispozitive de vizualizare variind de la Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV și la Roku și altele.

Acest canal este disponibil și în Canada.

Următorii furnizori de cablu oferă și Willow TV în pachetele lor:

 1. Farfurie
 2. Fios de Verizon
 3. Sling TV
 4. Spectru
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. Optim
 8. CenturyLink

De asemenea, puteți viziona Willow TV pe YouTube prin canalul său oficial.

Programările meciurilor pentru audiențele din SUA În funcție de ora standardului estic (sunt programate doar pentru meciurile din UAE):

 • 6: .30 am Ora standardului estic (Primul meci al zilei)
 • 11:00 00 Ora standardului estic (Al doilea meci al zilei)

Aceleași calendaruri sunt relevante și pentru Toronto, Canada.

Dacă nu puteți viziona PSL 2019 pe Willow TV, atunci puteți utiliza un Best VPN pentru a debloca CricketGateway.ae sau PTV Sports și urmăriți toate meciurile în direct online.

psl pe ptv sport live streaming gratuit

Cum să urmăriți HBL PSL în Marea Britanie?

Din nou, un alt loc în care veți găsi asiatici de sud să încurajeze fără a ignora faptul că populația locală este, de asemenea, extrem de nebună pentru sport.

Marea Britanie are mult mai multe opțiuni decât alte locuri când vine vorba de vizionarea PSL.

Iată lista canalelor care difuzează liga uimitoare în direct în regat:

 1. Canal 44 Marea Britanie
 2. Televizor A-Plus
 3. Prime TV: Sky 792

Channel 44 și A-Plus TV sunt canale din Asia de Sud, așa că dacă doriți să vă bucurați de reclame pakistaneze și de alte emisiuni legate de PSL, atunci v-aș sugera să vizionați PSL pe aceste canale.

Transmiterea în direct se poate face și prin PTV Sports și CricketGateway.ae în Marea Britanie pentru PSL, folosind un VPN pentru deblocarea geo-restricțiilor.

psl pe gateway de cricket

Meciurile vor fi difuzate în următoarele momente în Marea Britanie:

 1. 11:30 Londra, Marea Britanie (Primul meci al zilei)
 2. 16:00 Londra, Marea Britanie (Al doilea meci al zilei)

Cum să urmăriți PSL în India?

În ciuda animozității dintre cele două țări vecine, milioane de oameni din India vor avea un interes masiv pentru Pakistan’este primul eveniment sportiv, adică PSL.

Așadar, dacă sunteți printre fanii indieni care așteaptă cu nerăbdare să urmărească PSL 2019, D-Sport va transmite în direct toate meciurile.

O altă opțiune excelentă pentru fanii PSL din India este de a transmite meciurile în direct online fie prin CricketGateway.com, fie prin Airtel & Aplicații Jio.

Meciurile PSL vor fi jucate în funcție de următoarele momente:

 1. 17:00 IST (Primul meci al zilei)
 2. 21:30 IST (Al doilea meci al zilei)

Câte meciuri PSL vor fi organizate în Pakistan?

Ultimele 8 meciuri se vor juca în Pakistan, ceea ce reprezintă un salt mare de la 3 organizate în țară ultima dată.

Meciurile vor avea loc în stadionul Qaddafi, Lahore și Stadionul Național, Karachi, finalul urmând să aibă loc pe 17 martie 2019 în acest din urmă.

Situația de securitate s-a îmbunătățit extrem de mult în țară, din ultimii doi ani, făcându-i să fie un moment minunat pentru a viziona meciurile pe stadioane..

Pakistan’Actualul prim-ministru Imran Khan, care a fost, de asemenea, unul dintre cei mai celebri căpitani de cricket din țară, este de așteptat să ajungă la final și să dea un discurs despre succesul PSL.

Urmăriți PSL pe mobil

Pentru utilizatorii de telefonie mobilă, în special cei de pe sistemul de operare Android, au o mulțime de motive pentru a vă bucura, deoarece pot viziona PSL 2019 printr-o legiune de aplicații oficiale ale tuturor emisiilor majore..

PTV Sports, CricketGateway.com (necesită abonament), WillowTV și PSL’Serviciile de streaming oficial sunt disponibile pe platformele mobile, fie prin aplicațiile lor oficiale, fie prin intermediul site-urilor web optimizate pentru mobil.

Rețineți că multe dintre ele, precum Willow TV și CricketGateway.com, sunt restricționate din punct de vedere geologic și este posibil să aveți nevoie de niște VPN-uri foarte puternice pentru a debloca și vizualiza PSL prin ele.

PSL este pe YouTube

Partea cea mai bună despre PSL este că multe dintre fluxurile sale sunt absolut gratuite, ceea ce face incredibil de convenabil pentru fanii din întreaga lume să urmărească fiecare meci.

Dar nici unul dintre ei nu este la fel de convenabil ca să îl urmărești prin PSL’Canalul YouTube oficial, care oferă transmisie în direct a fiecărui meci din PSL 2019.

De asemenea, canalul oferă aspecte importante din meciurile anterioare, momentele cele mai bune, analiza făcută de experți de top și multe altele.

Singurul dezavantaj este că, uneori, calitatea poate fi puțin scăzută, dar hei, având ceva este mai bun decât nimic!

Concluzie

PSL 2019 va fi aprins cu toate superstarurile de cricket care se vor lupta pentru coroana finală, iar fanii se vor bucura de fiecare parte din ea.

Pentru toți fanii, luna viitoare nu va oferi altceva decât divertisment pur și multă dramă, așa că don’Nu pierdeți niciun meci unic prin asistența opțiunilor de vizualizare extinse oferite aici în ghidul nostru pentru PSL 2019.

Dacă aveți ceva de spus cu privire la acest ghid, vă rugăm să informați în comentariile de mai jos!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me