Cum să urmărești Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 Live Online Gratuit de oriunde

Cunoscut oficial sub numele de XXIII Joc Olimpic de iarnă și cunoscut în mod obișnuit ca PyeongChang 2018, principalul eveniment internațional multi-sport este în sfârșit în desfășurare. Deci, este timpul să te pregătești pentru unele dintre cele mai bune campionate sportive, pe care le-ai văzut vreodată. Mai jos este o listă a partenerilor și sponsorilor oficiali pentru eveniment.

Olimpiada de iarnă 2018 Sponsorii oficiali ai partenerilor

PyeongChang a făcut anterior o ofertă gazdă la Jocurile Olimpice din 2010 și 2014, dar a pierdut cu trei și patru voturi. Cu toate acestea, au câștigat oferta pentru 2018, ceea ce înseamnă că se pregătesc de mult timp pentru eveniment. Citiți acest ghid pentru mai multe informații despre cum puteți urmări Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 de best vpn:

Urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 Live Online Gratuit de oriunde

 1. Olimpiada de iarnă 2018 Locație
 2. Programul Olimpiadei de iarnă 2018
 3. Olimpiade de iarnă 2018 Canalele și canalele oficiale
 4. Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 de oriunde
 5. Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de iarnă pe ROKU
 6. Cum să vizionezi ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă Live Stream Free
 7. Urmăriți Jocurile Olimpice de iarnă pe Hulu
 8. Jocurile Olimpice de iarnă Streaming fără cablu
 9. Cum să vizionezi Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 online live gratuit
 10. Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 pe Kodi
 11. Jocuri de căutat la Jocurile Olimpice de iarnă 2018
 12. Programul Olimpiadei de iarnă viitoare
 13. Jocurile Olimpice de iarnă 2018 Date și cifre cu remorci

Olimpiada de iarnă 2018 Locație

Olimpiada de iarnă PyeongChang 2018 va avea ceremonia de deschidere pe 9 februarie în județul Pyeongchang. Va începe la 8 p.m. (Ora standard coreeană). Deoarece există o diferență de 14 ore între ora standardului estic, oamenii din SUA ar trebui să tuneze la 6 a.m. Ceremoniile de închidere vor fi duminică, 25 februarie.

Winter-Jocurile Olimpice-2018-Locul de amplasare

Programul Olimpiadei de iarnă 2018

Deși ceremonia oficială de deschidere va avea loc pe 9 februarie, jocurile nu încep decât a doua zi (sâmbătă, 10 februarie). Unele dintre competițiile de medalii programate pentru sâmbătă includ femei’s biatlon, bărbați’schi de schi și femei’s patinaj rapid.

Winter-Jocurile Olimpice-2018-Program

În afară de evenimentele obișnuite, cum ar fi patinaj artistic, schi și bobsledding, există patru evenimente noi adăugate în acest an: curlingul cu duble mixte, snowboard-ul cu aer mare, schiul liber și schiurile de masă. Cu siguranță, te vei distra foarte bine urmărind diversitatea în sport! Faceți clic aici pentru programul complet al Olimpiadei de iarnă 2018.

Olimpiade de iarnă 2018 Canalele și canalele oficiale

Notă importantă!  Dacă nu puteți accesa canalele enumerate mai jos din cauza geo-restricției, luați în considerare utilizarea unui serviciu VPN & blocarea regiunii ocolitoare indiferent de țara în care vă aflați.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Cum să urmărești Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 Live Online Gratuit de oriundeDacă sunteți localizați în SUA, puteți urmări cu ușurință Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 pe NBC, care este emițătorul oficial pentru jocuri. Dacă nu aveți un abonament la serviciu, luați în considerare să primiți unul în curând. Vă puteți înscrie aici și puteți profita de oferte gratuite pe mobil / tabletă!

Winter-Jocurile Olimpice-2018-NBC

Dacă locuiești peste bazin, atunci poți lua în considerare înscrierea cu Eurosport. Canalul a fost etichetat ca unul dintre emițătorii oficiali pentru Marea Britanie. Puteți urmări actualizările pentru Jocurile Olimpice aici. De obicei, există două planuri de abonament disponibile: 5 GBP / zi și 30 GBP / an.

Winter-Jocurile Olimpice-2018-Eurosport

Dacă nu aveți un cont Eurosport, puteți lua întotdeauna în considerare utilizarea BBC (un alt difuzor oficial din Marea Britanie pentru jocurile olimpice din 2018). Deși încă nu au fost anunțate prețuri, puteți urmări pagina pentru actualizări pe fluxul BBC aici.

Winter-Jocurile Olimpice-2018-BBC-Sport

Dacă locuiți în Canada, atunci treceți pur și simplu canalul la CBC pentru fluxuri live și acoperire suplimentară pentru Jocurile Olimpice. Similar cu BBC, nu au existat anunțuri de prețuri, dar puteți urmări site-ul pentru actualizări aici.

Winter-Jocurile Olimpice-2018-CBC-Sport

Dacă nu locuiești în SUA, Marea Britanie, Canada sau oriunde în Europa, dar undeva în Asia sau în orice altă locație, poți lua în considerare utilizarea 7 Live pentru vizionarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018. Pur și simplu acordați-vă aici sâmbătă, 10 februarie pentru a obține un stream live pentru eveniment.

Winter-Jocurile Olimpice-2018-la-7live

Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 de oriunde

Dacă doriți să urmăriți Olimpiada de Iarnă 2018 pentru oriunde, nu există o opțiune mai bună decât utilizarea unui serviciu VPN. Prin mascarea adresei IP și criptarea conexiunii dvs. de internet, VPN-urile permit utilizatorilor să ocolească georestricțiile impuse pe site-uri precum CBC, BBC, NBC, etc..

Winter-Jocurile Olimpice-2018-la-oriunde

Mai jos este o listă cu cei mai buni furnizori din 2018, pe baza fiabilității, performanței, asistenței, prețurilor și compatibilității aplicațiilor. Nu ezitați să selectați unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de confidențialitate și cerințelor bugetare. Conectați-vă la orice server din Marea Britanie, Canada sau SUA și obțineți acces la site-urile restricționate.

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de iarnă pe ROKU

Entuziasmul Jocurilor Olimpice de Iarnă continuă să se construiască, deoarece rămâne doar o zi pentru ca evenimentul să înceapă! Recunoscând popularitatea ocaziei, Roku a lansat un blog oficial pentru a ghida clienții în vizionarea Jocurilor Olimpice. Puteți transmite în flux toate acțiunile live ale evenimentului din aplicația NBC Sports.

cum să urmărești Jocurile Olimpice de iarnă pe Roku

Rețineți, însă, că aveți nevoie de un ID de utilizator și o parolă pentru a avea acces la cele mai importante momente, cele mai recente clipuri și comentarii. Aceasta poate include datele de acreditare de la serviciile de abonament TV plătite care acceptă Roku, cum ar fi YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now și CenturyLink.

Cum să vizionezi ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă Live Stream Free

Dacă nu sunteți dispus să cheltuiți bani pentru abonamente premium și căutați soluții GRATUITE, atunci vă avem acoperit și dvs. Puteți urma această pagină de Facebook aici. Social media este cea mai bună resursă pentru fluxurile live ale ceremoniei de deschidere, deoarece mulți parteneri oficiali vor posta fluxuri de promovare.

Cum să vizionezi ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă Live Stream Free

Ca o altă opțiune, puteți lua în considerare înscrierea la Fubo TV, care transmite și Jocurile Olimpice de iarnă din 2018. Există o probă GRATUITĂ de 7 zile, pe care o puteți folosi pentru a urmări ceremonia de deschidere și prima săptămână a jocurilor.

Jocurile Olimpice de iarnă Ceremonia de deschidere în direct live pe FUBO TV

Dacă acest lucru nu funcționează, abonați-vă la un VPN de încredere și conectați-vă la un server din Marea Britanie. Cu adresa IP potrivită, puteți să vă aliniați BBC’acoperirea gratuită a jocurilor PyeongChang. În acest fel, puteți fi sigur că nu pierdeți o singură întâmplare importantă în eveniment.

cum să urmărești Jocurile Olimpice de iarnă BBC Sport Stream

Pot viziona Jocurile Olimpice de iarnă pe Hulu

Dacă doriți să urmăriți Jocurile Olimpice pe serviciul Hulu VoD, tot ce trebuie să faceți este să vă abonați la planul lor premium. Din fericire pentru noi, este susținut un proces GRATUIT. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura să vizionați întreaga Olimpiadă, fără să plătiți taxe grele. Hulu chiar parcurge kilometrul suplimentar în personalizarea experienței dvs. pentru acest sezon de iarnă. Pentru mai multe informații, citiți blogul lor aici.

Jocurile Olimpice de iarnă de pe Hulu

Jocurile Olimpice de iarnă Streaming fără cablu

Dacă sunteți un tăietor de cabluri care nu are acces la un cont premium pe NBC, mai aveți șansa de a viziona Jocurile Olimpice de Iarnă folosind cel mai bun vpn pentru kodi. Pe lângă utilizarea Kodi (suplimente cCloud și Radix), utilizatorii pot descărca aplicațiile oficiale pentru Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now și Century Link pentru a avea acces la fluxurile live ale evenimentului, fără conexiune prin cablu..

Cum să vizionezi Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 online live gratuit

Când vine vorba de vizionarea online a evenimentelor precum Jocurile Olimpice de iarnă, multe persoane încearcă să caute soluții care nu implică plata unui abonament TV. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, luați în considerare înscrierea la Sling TV. Acesta va transmite live evenimentul pe site-ul web.

Cea mai bună parte a tuturor: serviciul oferă încercări gratuite ale serviciului. Puteți utiliza site-ul web FREELY timp de șapte zile. Asigurați-vă că vă înscrieți aproape de datele Olimpice de iarnă pentru a urmări evenimentul fără a plăti un ban. Ca o altă opțiune, de asemenea, explorați UStream, Facebook, Periscope și YouTube pentru link-uri în direct în ziua evenimentului.

Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 pe Kodi

Dacă opțiunile de mai sus pentru vizionarea GRATUITĂ a Jocurilor Olimpice de iarnă 2018 nu funcționează, vă puteți baza întotdeauna pe suplimentele KODI! Acest hub de divertisment multi-platformă open-source este alegerea de top pentru vizionarea de filme, emisiuni TV și TV în direct în siguranță. Pur și simplu descărcați și instalați suplimentul WNBC sau cCloud TV pentru a vă bucura de fluxurile pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2018. Puteți vedea ghidul nostru VPN Kodi pentru mai multe informații.

Notă importantă!  Dacă vă aflați în țări în care predomină legile privind drepturile de autor și DCMA, vă recomandăm să utilizați un VPN Kodi pentru a transmite un flux anonim.                                                                                                                                                                  Cum să urmărești Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 Live Online Gratuit de oriunde

Programe WNBC

 1. Deschis cererea Kodi V17 și Selectați “Add-on-uri”
 2. Clic pe “Pachet” simbol în colțul din stânga sus
 3. Selectați “Instalați din fișierul Zip” din lista de opțiuni
 4. Clic pe “Repositoriu suplimentar Kodi” și apoi “Componente video”
 5. Deruleaza in jos la ordinea alfabetică “W” și găsi Programe WNBC
 6. Deschis extensia și lovit butonul de instalare
 7. Acces Programe WNBC din suplimente video

Winter-Jocurile Olimpice-2018-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Deschis aplicația Kodi V17 și clic pe “Angrenaj” icoană
 2. Selectați “Manager de fișiere” din lista de opțiuni
 3. Deruleaza in jos și clic pe “Adaugă sursa”
 4. introduce http://kdil.co/repo în caseta URL
 5. Nume sursa media Kodi Israel
 6. Întoarcere la meniul principal și Selectați “Add-on-uri”
 7. Clic pe “Pachet” simbol în colțul din stânga sus
 8. Selectați “Instalați din fișierul zip” și clic pe Kodi Israel
 9. Clic pe “Kodil.zip” pentru a instala depozitul
 10. Aștepta pentru “Add-on Instalat” notificare
 11. Cap către “Instalați din Repositoriu”
 12. Selectați “..Depozitul Kodil” și apoi “Componente video”
 13. Deruleaza in jos, găsi cCloud TV și lovit butonul de instalare
 14. Deschis suplimentul, Selectați “Toate canalele”
 15. presa butonul stâng de pe tastatură
 16. Selectați “Căutare” și tip în “NBC”
 17. se bucura vizionarea Olimpiadei de iarnă 2018!

Winter-Jocurile Olimpice-2018-Kodi-cCloud-TV

Jocuri de căutat la Jocurile Olimpice de iarnă 2018

 1. Patinaj pe viteză scurtă
 2. Schi fond
 3. Combinată nordică
 4. Schi freestyle
 5. Snowboarding
 6. Patinaj fotografic
 7. Patinaj viteza
 8. Ski alpin
 9. Sărituri cu schiurile
 10. Hochei pe gheata
 11. Schelet
 12. biatlon
 13. Curling
 14. Bob
 15. Sanie

Programul Olimpiadei de iarnă viitoare

Entuziasmul Jocurilor Olimpice de Iarnă este un sentiment complet euforic, deoarece îi oferă omului comun posibilitatea de a urmări o diversitate de sporturi și sportivii lor faimoși în acțiune. Aștepți cu nerăbdare evenimentele viitoare? Dacă da, atunci trebuie să știți că Tokyo a fost ales la Jocurile Olimpice de vară 2020, Beijing pentru 2022, Paris pentru 2024 și Los Angeles pentru 2028!

Jocurile Olimpice de iarnă 2018 Date și cifre cu remorci

 1. Deși Olimpiada de vară din 1988 a avut loc la Seul, aceasta este de fapt prima dată când Coreea de Sud găzduiește Jocurile Olimpice de iarnă!
 2. În comparație cu costurile Olimpiadei de Sochi din 2014, Olimpiada de iarnă PyeongChang are un cost estimat de 10 miliarde de dolari, de cinci ori mai mic!
 3. Pentru evenimentul din 2018, PyeongChang a adăugat patru sporturi noi la Jocurile Olimpice. Acestea includ snowboard aer mare, schi alpin, patinaj rapid și duble mixte curling.
 4. Ultimele Jocuri Olimpice de iarnă au avut loc la Sochi, Rusia - care a condus clasamentul cu 33 de medalii în general, inclusiv 13 AUR! Coreea de Sud a câștigat opt ​​medalii de la ei în total.

Înfășurarea lucrurilor

Dacă încercați să aflați cum să urmăriți online Olimpiada de iarnă 2018, asigurați-vă că urmați sfaturile menționate mai sus. Cu toate acestea, dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să ne informați mai jos. Simțiți-vă liber să împărtășiți articolul cu prietenii / membrii familiei dvs., așteptând cu nerăbdare să cerem ceremonia sportivă. Să aveți o săptămână uimitoare!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me