Cum să urmărești înotul online pentru adulți în direct – program complet aici

Cei dintre noi care am crescut urmărind Cartoon Network și-ar aminti întotdeauna că au dorit o versiune crescută a rețelei’s programare. Adult Swim este exact ceea ce ne-a comandat medicul “Toon-a-holics”, aducând o programare mai explicită, neconvențională și neobișnuită pentru adulți.
Inot pentru adulti’s Serviciul video la cerere a fost lansat încă din 2013, cu portaluri dedicate disponibile și Regatului Unit în Australia prin intermediul portalurilor sale dedicate.

Inot pentru adulti & Cartoon Network

Numele Adult Swim a fost adoptat însuși din programele de înot ale piscinelor publice din SUA, indicând momentul în care numai adulții pot utiliza facilitățile. De la Cartoon Network’audiența principală (copii de 7-15 ani) doarme în timpul orelor târzii pe timp de noapte, Adult Swim a fost identitatea acordată programării târzii de noapte ‘copiii sunt cu siguranță restrânși’.

Cum să urmăriți înotul adulților live stream & Catch-up TV

Înotul adult este nu un geo-restricționat VoD & servicii TV captive și pot fi accesate de oriunde în lume. Inot pentru adulti’Transmiterea în direct este disponibilă de la 8 PM la 6 AM (ET / PT), în timp ce puteți prelua toată programarea TV ratată prin intermediul site-ului “Spectacole”, “Toonami” și “Curente” secțiuni în navigarea principală.

cum să urmărești adulții să înoțe live stream

Site-ul Adult Swim oferă acces la:

 1. Seriale TV
 2. Transmitere live
 3. Williams Stream
 4. maratoane
 5. Toonami
 6. Arhive
 7. Muzică
 8. Jocuri

Adult Swim găzduiește unele dintre cele mai uimitoare divertisment animat satiric și explicit pentru adulți, inclusiv:

 1. Iisus negru
 2. Robot Pui
 3. Filme Acasă
 4. șiră & Morty
 5. tată american
 6. Atac pe Titan
 7. Boondocks
 8. Parazit - Maxim
 9. În plus, sute de alte anime-uri, desene animate și filme de animație.

Program de înot pentru adulți

Programul complet de înot pentru adulți este disponibil pe furnizor’site-ul web în pagina principală de navigare și poate fi accesat aici.

program de înot pentru adulți

Programul pentru înot pentru adulți oferă programare de zi cu zi, plus posibilitatea de a sorta programarea după data, spectacolul și regiunea. În plus față de cele de mai sus, puteți consulta și programul’transmite canalul TV și programul de transmisie în direct a adultului Swim.

Samurai Jack - Sezonul 5 Se întoarce pe Toonami

Pentru aceia dintre noi care au așteptat bine peste un deceniu la întoarcerea Samurai singulare care ieșea din apusul soarelui, trailerul din 6 februarie pe AdultSwim’canalul oficial de YouTube a fost mai mult decât un memento:

#JackIsBack și așa este copilăria mea

- John Harrington (@sunburstguru) 8 februarie 2017

Și atunci teaserele continuă să vină:

Fericit? # JackIsBackpic.twitter.com / 2RiqVh49ZC

- [înot adult] (@adultswim) 24 ianuarie 2017

La 11 februarie 2017, AdultSwim revigorează legenda “Samurai îl chema pe Jack” la ora 11P.M. Ora de Est.
Scriitor & creatorul Genndy Tartakovsky va reveni ca producător executiv pe AdultSwim’s Programare Toonami pentru cel de-al cincilea sezon al celor 4 premii Primetime Emmy, 6 premii Annie și 1 serie animată câștigătoare a premiului OIAF.

Planeta de streaming live ToONAMI pentru adulți

TOONAMI a fost înotul adult’s animație pentru adulți & Segment de programare de desene animate lansat în 2012. Acest bloc particular al programării Adult Swim a fost dedicat genurilor anime orientate spre acțiune din SUA și Japonia. Programul TOONAMI pentru Adult Swim este disponibil pe site-ul oficial și poate fi găsit făcând clic pe butonul ‘Toonami’ fila din navigarea pe pagina principală.

program de toonami pentru înot pentru adulți

Odată intrat în secțiunea TOONAMI, uitați-vă la dreapta și la Programa butonul trebuie să fie vizibil în meniul de navigare, așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Inot pentru adulti’s Eric Andre Show

Creierul comicului Eric Andre, The Eric Andre Show este renumit pentru umorul său satiric și parodiile talk-show-urilor convenționale. Spectacolul deține o reputație masivă în rândul fanilor, ceea ce este vizibil din superba sa 8.7 / 10 Rating IMDB.

adult înoată spectacolul eric andre

Cu patru sezoane plecate, Eric Andre Show este acum unul dintre segmentele de frunte ale înotului pentru adulți. Spectacolul a fost suficient de plăcut pentru a avea propriul său sub-Reddit, îl puteți vizita aici pentru memorii amuzante, discuții, videoclipuri în trend și multe altele.

șiră & Morty la înotul adult

O capodoperă de comedie pentru adulți creată de Justin Roiland și Dan Harmon, Adult Swim’s Rick and Morty nu este doar un spectacol emblematic, ci și unul dintre cele mai îndrăgite emisiuni online. Alăturați-vă aventurilor unui om de știință super-geniu și al nepotului său inteligent sub medie, în timp ce distrug multiversul animat.

adult înotător râpă și morty

Toonami Link-uri Live Stream

Adult Swim este oficial portalul de difuzare a emisiunilor Toonami, dar, în cazul în care nu puteți obține fluxul live, puteți viziona fluxurile Toonami live pe următoarele link-uri neoficiale:

 1. Urmăriți Toonami Online
 2. Desi TV gratuit
 3. Toonami Asia
 4. Vaughn TV

Nu uitați că aceste site-uri web nu sunt furnizori oficiali de streaming în timp real Toonami. Acestea pot conține malware și adware, luați în considerare utilizarea unui bloc publicitar pe aceste domenii.

Toonami canale în direct în limba hindi

Turner Media a introdus un portal dedicat Toonami pentru India la începutul anului 2015. Serviciul transmite 24 de ore și oferă programul complet de difuzare Toonami, întrucât este înotat pentru adulți. Puține arată emisiile în limba hindi și canalul este difuzat doar la televizor. Pentru a transmite live Toonami India în direct, va trebui să utilizați portalul neoficial de streaming web ZengaTV enumerat mai sus.

Toonami Link-uri Reddit Live Stream

Toonami nu este un canal, ci o nebunie, mi-am dat seama de acest lucru în timp ce navighez pe forumul Toonami Reddit. Sub-Reddit Toonami este posibil cel mai bun loc pentru a obține toate informațiile despre spectacole și programări.

toonami live stream reddit

Dacă vizitați frecvent thread-ul, veți putea obține link-uri de transmisie în timp real și actualizări la emisiuni noi pe măsură ce vor ieși. Foronul Toonami Reddit oferă, de asemenea, subdistoruri pentru toate emisiunile Toonami existente și vă oferă toate informațiile într-un singur loc. Un aspect bun pe care l-am văzut pe Reddit a fost Toonami’prezența oficială pe forum.

În cazul în care radiodifuzorul trebuie să facă un anunț, se creează un subdescriere corespunzătoare pentru a răspândi cuvântul. Puteți căuta pe Reddit pentru discuții oficiale cu Toonami, iar subiectele vor fi afișate până la data următoare.

Puteți vizita, de asemenea, AdultSwim Reddit pentru a obține informații oficiale despre link-uri de streaming, emisiuni, programe de difuzare, titluri viitoare și alte informații despre Toonami.

discuții toonami pe reddit

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

În decembrie trecut, Adult Swim a adăugat Dragon Ball Super la programul său de programare meticulos. Celebrul desen animat a fost unul dintre cele mai solicitate și îndrăgite emisiuni, plus că a fost unul dintre cele mai solicitate spectacole de pe domeniu.

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Puteți surprinde ultimele episoade de Dragon Ball Super în fiecare sâmbătă la 20:00 pe Adult Swim Toonami.

Pe scurt

Consultați înotul pentru adulți’o selecție uimitoare de sitcom-uri, talk-show-uri, muzică și jocuri astăzi. Conectați-vă la unul dintre cele mai crăpate spectacole de comedie disponibile online și ce’este cel mai bine’nici geore restricționate. Bucurați-vă de umor care vă obligă să vă creeze, să ascultați& descărcați unele dintre cele mai bune muzică underground și, bucurați-vă de o selecție de jocuri online la dispoziția dvs..

Pune-te la întoarcerea lui Samurai Jack pe AdultSwim și alătură-te la #Jack s-a intors campanie pe Twitter pentru a-i oferi eroului nostru bun venit pe care îl merită. Pentru feedback și probleme, renunțați la un comentariu în secțiunea de mai jos și nu uitați să împărtășiți blogul nostru folosind butoanele sociale.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me