Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA în direct online

Bună ziua, fani FIFA din întreaga lume și bine ați venit la Best VPN. Ceva despre jocul care mă duce întotdeauna la clasic “Blur - Woo Hoo” cântec în “Drumul către Cupa Mondială 98” joc video! Energia pe care o producea muzica, omule, îmi lipsește zilele astea. Cu toate acestea, încă mă înnebunește la Cupa Mondială.


Cum să vizionezi finalele Cupei Mondiale FIFA în direct online

Oferind acoperire sportivă de calitate HD și fluxuri de comentarii dedicate în mai multe limbi, aceste opțiuni de streaming în direct enumerate mai jos sunt perfecte pentru a urmări Cupa Mondială:

A fi implicat în sporturi

Unul dintre cei mai cuprinși furnizori de acoperire sportivă, BeIN Sports este disponibil în majoritatea lumii, inclusiv Orientul Mijlociu, SUA, Noua Zeelandă, Thailanda, Malaezia și altele. Poate fi opțiunea dvs. de difuzare online pentru finala FIFA la prețul de 10 USD pe lună. Cel mai bun lucru la acest furnizor este că, din moment ce’este disponibil în mai multe regiuni de pe glob, va oferi comentarii în mai multe limbi.

bein sports fifa

Dacă locuiți în afara regiunilor, acesta’este disponibil în, acolo’nu are niciun motiv să vă faceți griji, deoarece vă puteți conecta la el printr-un VPN. Reorientați-vă conexiunea simplă printr-un server situat în țara la care doriți să vă conectați și să accesați BeIN Sports pentru a debloca site-ul cu ușurință.

Bein sport țări fifa

Dacă locuiți în afara regiunilor, acesta’este disponibil în, acolo’nu are niciun motiv să vă faceți griji, deoarece vă puteți conecta la el printr-un VPN. Reorientați-vă conexiunea simplă printr-un server situat în țara la care doriți să vă conectați și să accesați BeIN Sports pentru a debloca site-ul cu ușurință.

DirecTV Acum

Cel mai cuprinzător furnizor de televiziune live din SUA în acest moment, DirecTV oferă acum mai multe canale în planurile sale de înaltă valoare. În prezent oferă un abonament de trei luni, la doar 10 dolari / lunar, și include mai multe emisiuni oficiale FIFA, inclusiv Fox Sports pentru acoperire în limba engleză, Globo pentru acoperire portugheză și multe altele.

tv direct fifa

Dacă doriți să accesați DirecTV Acum, în afara SUA, veți avea nevoie de cel mai bun VPN cu servere de streaming dedicate SUA pentru a ocoli geo-restricțiile de pe site.

Cel mai bun VPN al Cupei Mondiale FIFA

Întrucât aproape toate site-urile de streaming menționate anterior ar necesita un VPN pentru a avea acces securizat, iată un tabel cuprinzător al furnizorilor de VPN de top, din care puteți alege pentru a alimenta o experiență de vizionare neîntreruptă a Cupei Mondiale FIFA.!

TABLA DE RACCORDARE

Streaming online gratuit pentru FIFA

Dacă considerați că furnizorii plătiți vă fac să depășiți bugetul și sunteți dispus să compromiteți un pic funcțiile precum calitatea videoclipurilor, există mai multe opțiuni gratuite disponibile pentru vizionarea FIFA World Cup Live Online:

Youku

Singura opțiune pentru transmiterea în direct a FIFA pentru mai mult de un miliard de oameni în China, Youku este un serviciu minunat deținut de grupul extrem de influent. Acest furnizor de streaming a crescut de la putere la forță și este primul furnizor de streaming care a împărtășit un turneu important’drepturile de difuzare online cu CCTV chinez deținute de stat.

Serviciul este absolut gratuit, ceea ce îl face foarte plăcut pentru spectatorii care trăiesc în China. Pentru aceia dintre voi care trăiți în afara Chinei continentale, în țările alăturate, Youku poate fi poarta dvs. pentru a urmări FIFA în comentariile mandarine / chineze, dar numai dacă utilizați un VPN puternic pentru a debloca acest site geo-restricționat.

ZDF.De

Germania’Cel mai bun furnizor de streaming, adică ZDF.De este un serviciu gratuit care transmite videoclipuri de înaltă calitate, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru fanii germani ai jocului. Dacă locuiți în afara Germaniei, ZDF.De poate fi urmărit doar dacă deblocați site-ul printr-un VPN de top conectându-vă la un server german.

ZDF.de fifa
Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA pe Kodi

 1. Lansa Kodi Krypton V17 și în colțul din dreapta sus clic  “Angrenaj” icoană.
 2. Selectați “Manager de fișiere” în colțul din dreapta jos al meniului.
 3. Sul jos din meniul din stânga și deschis “Adaugă sursa”.
 4. Dublu click pe “Nici unul” și introduce http://lazykodi.com/
 5. Da sursa media un nume. De exemplu, “Lazy Kodi”
 6. Merge înapoi la meniul principal Kodi și clic pe “Add-on-uri”.
 7. Lovit  “Pachet” simbol pentru a începe procesul de instalare.
 8. Selectați “Instalați din fișierul zip” și Găsi  “Lazy Kodi” sursa media.
 9. Din lista de opțiuni, Selectați “DEPOZITE” și apoi Atingeți pe “ANDROIDABA”
 10. Selectați “Repertoriu” și apoi clic pe “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Aștepta câteva minute pentru “Add-on Instalat” notificare. Întoarcere la meniul anterior și clic pe “Instalați din Repositoriu”.
 12. Selectați “..Depozitul Kodil” și apoi deschis  “Componente video” listă
 13. Merge  “căutare” fila si tip în “cCloud TV”
 14. Deschis suplimentul și apoi lovit butonul de instalare.
 15. Aștepta pentru “Add-on” notificare instalată
 16. Întoarcere la meniul suplimentelor și lansa cCloud TV.
 17. Clic pe “Sport” opțiune de a avea acces la toate fluxurile de sport live
 18. Selectați ESPN sau orice alt radiodifuzor de pe listă aici pentru a vă bucura de vizionarea Cupei Mondiale FIFA!

fifa spn

Cum să vizionați Cupa Mondială FIFA pe Kodi Firestick folosind iPlayer WWW

 1. Lansa Firestick TV și clic pe Sistem.
 2. Selectați Setări și apoi “Opțiuni pentru dezvoltatori”.
 3. Permite Aplicații pentru surse necunoscute și “ABD Debugging”.
 4. Merge înapoi la meniul de acasă, clic pe pictograma de căutare și introduceți “Downloader”.
 5. Clic pe “Downloader” pictograma și apăsați butonul de selectare de pe telecomandă.
 6. Lansa aplicația, selectați “Permite”, și OK pe fereastra de bun venit.
 7. introduce http://troypoint.com/kodistable în bara URL.
 8. Aștepta pentru a descărca fișierul și faceți clic pe “instalare” pe pagina de configurare Kodi.
 9. Urma pașii de la rubrica de mai sus pentru instalarea iPlayer WWW.

sticla de foc fifa

Urmăriți Cupa Mondială FIFA pe Roku

Roku TV oferă câteva opțiuni extrem de bune atunci când vine vorba de acoperire sportivă și a câștigat’Nu va fi diferit pentru această Cupă Mondială FIFA, deoarece multe canale cu furnizorul vor transmite meciurile în direct. Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste canale nu sunt disponibile în afara SUA și sunt geore restricționate. Așadar, pentru a trece peste ele, va trebui să urmați pașii menționați mai jos:

 1. Înscrieți-vă cu un Cupa Mondială de top Furnizor VPN
 2. Instalați VPN-ul cu Roku (veți găsi mai multe ghiduri cu furnizorii dvs. VPN despre cum să faceți asta)
 3. Conectați-vă la serverul american și veți ocoli restricțiile geografice pentru a viziona meciurile în direct pe canalele dvs. preferate!

Urmăriți Cupa Mondială FIFA pe Mac

Pentru utilizatorii de Mac, accesarea site-urilor de streaming geo-restricționate pentru Cupa Mondială este un proces extrem de eficient. Multe site-uri de difuzare transmite gratuit meciurile live din turneu, de ex. Potriviți TV și BBC iPlayer, deci dacă doriți să le deblocați printr-un VPN, atunci aici’cum poți face asta cu ușurință:

 1. Abonați-vă la un Top Cupa Mondială VPN service și descărcați cel mai recent client Mac
 2. Instalați clientul Mac pe dispozitivul dvs. și conectați-vă la un server din țara în care este disponibil furnizorul de streaming live. De ex. pentru deblocarea BBC iPlayer, alegeți serverele din Marea Britanie
 3. Conectați VPN și accesați site-ul de streaming în direct pentru a vă bucura de meciurile în direct!

Urmăriți Cupa Mondială pe PS4

Au dispărut zilele în care console de jocuri erau menite să fie folosite pentru jocuri. În prezent, consola dvs. este un dispozitiv puternic care se potrivește unei largi varietăți de nevoi. Utilizatorii PS4 își pot folosi consola pentru a viziona FIFA în direct prin intermediul furnizorilor de streaming, dar veți avea nevoie de un VPN pentru a face acest lucru:

 1. Alege ce e mai bun Cupa Mondială VPN și alege un plan care să se potrivească cel mai bine bugetului tău
 2. Obțineți credențe de utilizator (nume de utilizator VPN și parolă)
 3. Instalați VPN prin router sau Windows / Mac. Majoritatea furnizorilor de VPN de top oferă tutoriale dedicate despre configurarea VPN pe PS4 într-un mod ușor. Iată ghidurile PureVPN și cum să faceți acest lucru
 4. Introduceți datele de identificare ale utilizatorului
 5. Conectați-vă la serverele din țara furnizorului dvs. de streaming’disponibilitatea. De ex. pentru a debloca meciul TV, selectați un server rus
 6. Conectați-vă la VPN
 7. Bucurați-vă de meciuri live de la Cupa Mondială FIFA pe consola de jocuri PS4!

Urmăriți Cupa Mondială FIFA pe iOS

Simplificând ușor să urmărești orice lucru din mers, dispozitivele iOS devin extrem de populare ca dispozitive portabile de streaming. Aplicațiile iOS pentru multe servicii de streaming sunt de asemenea disponibile cu ușurință, de ex. DirecTV oferă acum o aplicație nativă pentru platforma iOS pe care o puteți descărca cu ușurință din magazinul iTunes. Dar, deoarece multe site-uri de streaming sunt geo-restricționate, veți avea nevoie de un VPN care să le deblocheze și să vă bucurați de meciurile live în mod neîntrerupt.

Instalarea unei VPN pe iOS este acum extrem de ușoară și datorită prezenței de aplicații dedicate pentru platforma disponibilă cu aproape toți furnizorii de top și aici’cum te poți descurca cu asta în mai puțin de 3 minute:

 1. Selectează Cupa Mondială VPN furnizor care vă place cel mai bine, după caracteristicile sale
 2. Plătește pentru planul de prețuri
 3. Accesați magazinul iTunes și căutați VPN’numele. Aplicația va apărea ușor deasupra rezultatelor
 4. Descarcă-l de acolo
 5. Instalați-l pe iPad / iPhone
 6. Selectați un server în locația furnizorului de streaming
 7. Conectați VPN-ul
 8. Accesați site-ul / deschideți aplicația furnizorului dvs. de streaming live pentru a vă bucura de acțiunea în direct!

Urmăriți Cupa Mondială FIFA pe Android

Sistemul de operare Android este de departe, cel mai popular sistem de operare mobil din lume și cu utilizatorii săi în număr de milioane în acest moment, o mulțime de oameni așteaptă cu nerăbdare să se bucure de meciurile live de la Cupa Mondială FIFA pe dispozitivul lor. Majoritatea VPN-urilor de top oferă aplicații Android dedicate, pe care le puteți utiliza pentru a ocoli geo-restricțiile de pe site-urile de streaming populare. Lăsa’te primesc prin procesul de instalare a unui VPN pe Android în 5 pași simpli:

 1. De la cel mai bun Cupa Mondială VPN, alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine bugetului și cerințelor tale
 2. Descărcați aplicația sa Android din Play Store
 3. Instalați-l pe dispozitivul dvs. Android, dar asigurați-vă că dispozitivul este actualizat la cea mai recentă versiune Android, pentru ca aplicația să funcționeze și mai sublim
 4. Conectați-vă la un server specific țării în locația în care este disponibil furnizorul dvs. de streaming
 5. Accesați furnizorii de streaming’ site-ul sau deschideți aplicația lor dedicată pe dispozitivul dvs. pentru a viziona meciurile în direct!

Urmăriți Cupa Mondială FIFA pe Xbox

Xbox este o consolă de jocuri extrem de populară care și-a câștigat faima datorită tonurilor de funcții imaculate pe care le oferă utilizatorilor săi. Mulți pasionați de Xbox vor fi foarte interesați să urmărească Cupa Mondială FIFA pe console. Dar, deoarece multe site-uri web care oferă streaming în direct, sunt restricționate geo pentru spectatorii din afara țării lor, va trebui să configurați o VPN pe Xbox pentru a vă accesa și aici’cum puteți îndeplini cu ușurință acest obiectiv:

 1. Abonați-vă la un Puternic Cupa Mondială VPN care oferă o cantitate mare de servere pe tot globul
 2. Configurați un VPN pe Xbox. Acest lucru nu ar trebui’Nu vă faceți probleme, deoarece majoritatea furnizorilor de top oferă ghiduri excelente despre cum să faceți asta. Iată ghidurile de configurare a VPN pe Xbox de către PureVPN și ExpressVPN
 3. Conectați-vă la serverele din locația dvs. preferată, adică țara în care furnizorul dvs. de streaming este disponibil pentru vizualizare
 4. Urmăriți meciurile live prin Xbox!

Urmăriți Cupa Mondială FIFA pe Apple TV

Proprietarii Apple TV au multe de bucurat, deoarece vor avea ocazia să vizioneze meciuri în direct din Cupa Mondială FIFA prin dispozitivul lor și tot ceea ce trebuie să utilizeze această oportunitate este să știe despre opțiunile pe care le au atunci când vine vorba de servicii de streaming live pentru meciurile din turneu împreună cu instalarea unui VPN pe dispozitivul lor pentru a ocoli orice geo-restricții pe care le întâlnesc pe site-urile de streaming.
Lăsa’parcurgeți pașii prin care puteți instala un VPN pe Apple TV:

 1. Cumpărați un plan de prețuri în oricare dintre Top Cupa Mondială VPN la alegerea ta sau din cele enumerate în acest blog
 2. Instalați VPN pe Apple TV. Acest lucru ar trebui să fie prea mult pentru tine, deoarece mulți furnizori VPN vor avea un ghid pas cu pas ușor despre cum să faci asta
 3. Conectați-vă la serverul din țara în care doriți să accesați furnizorul de streaming
 4. Bucurați-vă de Cupa Mondială FIFA ca niciodată!

Urmăriți Cupa Mondială FIFA pe FireStick

Dacă dețineți un Amazon Firestick, intrați pe lista persoanelor norocoase. Fox Sports, radiodifuzorul oficial al mega evenimentului, oferă o aplicație dedicată dispozitivului de divertisment. Îl puteți descărca de pe Amazon’magazin oficial de aplicații aici. După ce ați terminat, conectați-vă cu contul dvs. Fox Sports Go și bucurați-vă de streamingul evenimentului FIFA!

sporturi de vulpe fifa

Citiți ghidul nostru detaliat despre cele mai bune VPN pentru firestick.

Cum Pentru a viziona cupa mondială FIFA fără cablu

Nu este necesar să optați pentru televiziune prin cablu pentru a viziona conținutul preferat, mai ales când jumătate din ceea ce vizionați de preferință nu este disponibil pe abonamente normale. De aici utilizatorii ajung, de obicei, să devină tăietori de cabluri, înregistrându-se cu servicii online pentru nevoile lor de divertisment. Ei bine, avem soluții și pentru a urmări online Campionatul Mondial FIFA.

Cum să vizionezi FIFA în SUA

Așa cum am menționat anterior, Fox Network este radiodifuzorul oficial al Cupei Mondiale FIFA, care este o companie americană de divertisment și știri. Așadar, dacă tăietorii de cablu vor să transmită în direct Cupa Mondială FIFA în SUA din confortul caselor lor, pur și simplu înscrieți-vă la Fox Sports GO - serviciul VoD al radiodifuzorului.

Cum să vizionezi FIFA în Australia

Dacă căutați modalități de a urmări Cupa Mondială FIFA, atunci va trebui să vă bazați pe un serviciu VPN pentru Australia. Soluțiile premium menționate mai sus, precum Hulu, Fox Sports Go, DirecTV Now și Sling TV impun geo-restricții care limitează utilizatorii din alte țări să acceseze site-urile lor web.

Cum să vizionezi FIFA în Marea Britanie

Utilizatorii din Marea Britanie își pot schimba ușor canalele la BBC sau ITV pentru a transmite Cupa Mondială FIFA. Tăietorii de cabluri s-ar putea confrunta cu probleme pentru a accesa conținut geo-restricționat. Înscrieți-vă cu Sling TV, Hulu Live TV sau DIRECTV ACUM pentru a viziona turneul. O altă opțiune ar fi să vă conectați la o locație de VPN a Cupei Mondiale din SUA și să transmiteți evenimentul direct de la Fox Sports Go.

Cum să vizionezi meciurile FIFA pe toate canalele Hulu

Hulu oferă 50+ canale live în pachetul său beta, inclusiv acele canale care vor transmite meciurile din Cupa Mondială în calitate HD. Dacă nu’Nu vreau să ratăm această oportunitate, apoi citiți acest ghid în Cupa Mondială Hulu, prezentând lista de canale care vor transmite fluxurile, cum să ocoliți geo-restricțiile la Hulu folosind un Best VPN, ghiduri de prețuri, cum să înregistrați meciuri în direct și Mai Mult.

Cupa Mondială Hulu Dispozitive acceptate FIFA

Cel mai bun lucru despre Hulu este repertoriul său uimitor de dispozitive acceptate. Hulu poate lucra la aproape orice vă puteți gândi. Opțiunile convenționale, cum ar fi televizoarele inteligente, mobilul, computerele funcționează toate pe Hulu, dar lista nu se limitează doar la acestea, deoarece Hulu oferă o mare varietate de alte opțiuni..

fifa hulu

Iată o listă completă a tuturor dispozitivelor acceptate de Hulu:

 1. Apple iPhone și iPad (cu iOS 10 sau mai nou)
 2. Telefoane și tablete Android (cu 5.0 sau mai noi)
 3. Apple TV (a 4-a generație sau mai târziu)
 4. Chromecast
 5. Tablete de foc
 6. Fire TV și Fire TV Stick
 7. Televizor LG (selectează modele)
 8. Nintendo Switch
 9. Roku și Roku Stick (selectează modele)
 10. Samsung TV (Selectați modele TV)
 11. Xbox One, Xbox 360

Cum să vizionați Cupa Mondială FIFA pe Apple TV folosind aplicații gratuite și plătite

Printre multitudinea de dispozitive disponibile în acest moment, care acceptă streaming, proprietarii Apple TV ar căuta, de asemenea, cu siguranță câteva aplicații de streaming suficient de bune pentru a face experiența lor la Cupa Mondială de neuitat.

Cele mai bune aplicații Apple TV plătite pentru a urmări FIFA

 1. Optus Sports
 2. DirecTV Acum
 3. Fox Sport
 4. A fi implicat în sporturi
 5. Sky Sports
 6. NBC Sports
 7. Sling TV

Cele mai bune aplicații Apple TV gratuite pentru a viziona FIFA

 1. MatchTV
 2. BBCiPlayer
 3. SBS
 4. TF1
 5. ITV

 Urmăriți La Liga Online

La Liga este o ligă FIFA, care are urmări masive în întreaga lume, în principal datorită atrăgătoarei vedetelor internaționale care afișează un joc emoționant și oferind fanilor un divertisment exclusiv. Asociația din spatele La Liga știe cât de profitabilă este liga sa, așa că se dedică să-și vândă drepturile sale de difuzare către marile emisiuni și site-uri de streaming de pe tot globul.

De data aceasta, nu a fost diferit, întrucât fiecare emițător are drepturi exclusive de a transmite în direct meciurile La Liga în regiunea alocată, așa cum se vede din tabelul afișat mai sus.

Dacă doriți să vizionați La Liga online, atunci este aici lista celor mai buni 3 furnizori care oferă cele mai bune servicii de streaming de calitate HD pentru accesarea meciurilor online în direct:

 1. DirecTV acum Sport
 2. A fi implicat în sporturi
 3. Eleven Sports

Cum să vizionezi beIN Sports Online

Fondată în ianuarie 2014 de Nasser Al-Khelaifi, BEIN Media Group este o filială din Rețeaua de media Al Jazeera, cu sediul în Doha, Qatar. Celebra rețeaua sa BEIN Sports a fost creată în Franța încă din 2012 și de atunci și-a câștigat reputația atât în ​​rândul utilizatorilor de transmisie online, cât și a cablurilor, care doresc să se bucure de sport și divertisment la maximă comoditate. Dacă doriți să vizionați beIN Sports Online, trebuie doar să vizitați site-ul lor sau să descărcați aplicațiile native din Google Play Store sau iTunes.

Înfășurarea lucrurilor

Sperăm că acest ghid vă va ajuta să înțelegeți cum să urmăriți FIFA fără cablu. Cu toate acestea, dacă întâmpinați probleme sau găsiți alte soluții de streaming, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. Nu ezitați să împărtășiți articolul cu alți fani FIFA. Distreaza-te!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me