Router ExpressVPN – Ghid de configurare / configurare 2020

Fie că sunteți un jurnalist care dorește să își păstreze identitatea ascunsă, fie că începeți o afacere nouă care necesită o rețea locală pentru partajarea sigură și convenabilă a datelor, având un router ExpressVPN personalizat poate veni foarte la îndemână.

Oferă o experiență de internet mai sigură, mai robustă și mai consistentă, de asemenea, lucrează în favoarea menținerii familiei tale în condiții de siguranță dacă se angajează în P2P / Torrenting sau pur și simplu doresc ca informațiile lor să fie în siguranță de hoții de identitate, malware și viruși..

Acest ghid oferă toate informațiile de care aveți nevoie despre furnizor’router s. Pentru o analiză mai cuprinzătoare, consultați acest Raport ExpressVPN!

Ce este un router VPN?

Dacă aveți cunoștințe de bază despre internet, este posibil să știți că ISP-urile locale instalează routere Wi-Fi în casa dvs., care transmite pachete de date între ele și rețelele de calculatoare - prin urmare, vă oferă acces la World Wide Web, în ​​timp ce monitorizați toată activitatea..

Majoritatea acestor routere Wi-Fi standard au funcții de configurare, care acceptă funcționalitatea VPN-pass. Utilizatorul se autentifică manual folosind software-ul instalat pe dispozitivul de la distanță, care vă transmite conexiunea prin router și cel mai bun server VPN pe care l-ați adăugat.

În schimb, routerele VPN încorporate sunt o versiune mai avansată a Wi-Fi-ului standard, care permite utilizatorilor să utilizeze conexiuni puternice la nivel hardware. Acest lucru elimină nevoia de instalații software individuale, deoarece software-ul este deja preîncărcat cu o aplicație intuitivă.

Puteți configura aplicația oricând, schimbând porturi, protocoale și criptare. Routerul oferă, de asemenea, acces simultan la serviciul VPN pe toate dispozitivele dintr-o dată, fie că este vorba de computer, tabletă, smartphone sau Smart TV, garantând anonimitatea maximă!

Motive pentru a investi într-un router VPN

Majoritatea oamenilor nu își dau seama de avantajele investirii într-un router VPN ieftin până când nu obțin unul și experimentează economiile de costuri, ușurința de utilizare, fiabilitatea și securitatea! Mai jos evidențiem câteva motive importante care s-ar putea să vă convingă doar să obțineți un router VPN (în special pentru cei care își creează propria configurație de afaceri mici).

  • Reduce costurile IT generale prin crearea unei rețele locale de partajare a datelor
  • Îmbunătățește fiabilitatea conexiunilor la distanță (garantează transferuri de date sigure)
  • Facilitează colaborarea perfectă în muncă pentru angajații care călătoresc în mod regulat
  • Creaza un proces de economisire a timpului pentru partenerii, angajatii, clientii!

Ghid de instalare a routerului ExpressVPN 2018

Dacă vizionarea de filme piratate sau descărcarea de fișiere prin P2P / Torrenting este un lucru obișnuit în gospodărie, atunci este posibil să fiți îngrijorat în mod constant cu privire la confidențialitatea digitală. La urma urmei, chiar dacă un dispozitiv este prins în streaming sau descărcând conținut piratat, trebuie să plătiți amenzi DMCA grele.

Ghid de instalare a routerului ExpressVPN 2018

Pentru a evita acest lucru, utilizatorii optează pentru configurarea unui router VPN cu o adresă IP dedicată. Unii furnizori oferă propriile lor routere personalizate, cum ar fi ExpressVPN. Acum, puteți alege să configurați manual routerul dvs. sau să cumpărați unul de la router experti de la FlashRouters.

Router ExpressVPN Flash

Firmware-ul Router ExpressVPN

Pentru cei care optează pentru o modalitate mai tehnologică, va trebui să Flash primul router actual pentru a scăpa de Firmware-ul vechi, și apoi să-l instalați noul. Acest proces presupune conectarea în contul ExpressVPN, făcând clic pe “Configurați ExpressVPN”, apoi selectați routerul modelului pentru a descărca firmware-ul.

Firmware-ul Router ExpressVPN

După repornirea / intermiterea routerului, va trebui să instalați firmware-ul ExpressVPN descărcat mai devreme. Pe baza modelului pe care îl utilizați, procesul va varia în consecință. Unele routere pot încărca noi firmware, în timp ce altele necesită un proces mai detaliat. Odată terminat, veți avea acces la ExpressVPN’meniul de router.

Configurare router ExpressVPN

Așa arată meniul aplicației de router ExpressVPN, unde puteți alege chiar și dispozitivele care ar trebui protejate de opțiunile VPN de configurare din bara laterală din stânga. Derulați în jos la Dispozitivele conectate recent și activați sau oprește protecția.

Router ExpressVPN - Ghid de configurare / configurare 2020

Router ExpressVPN Asus

Când vine vorba de oferirea de asistență pentru router, ExpressVPN merge cu siguranță în plus. Furnizorul oferă aplicații personalizate ExpressVPN pentru Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U și Asus RT-AC87U. Pentru configurații manuale ale altor routere Asus, puteți consulta acest ghid de la ExpressVPN.

Întrebări frecvente ale routerului ExpressVPN

Cum actualizez routerul meu ExpressVPN?

Procesul de actualizare nu necesită nicio știință a rachetelor. Utilizatorii trebuie doar să viziteze https://www.expressvpn.com/latest#router și să selecteze modelul dorit. Odată terminat, faceți clic pe butonul “Descărcați firmware-ul” buton și urmați instrucțiunile de configurare pentru a finaliza actualizarea.

Ce suportă routerele VPN?

Aproape toate routerele DD-WRT acceptă configurarea și configurarea VPN. Pentru mai multe informații specifice cu privire la diferite modele de routere, puteți consulta routere Flash. Aici puteți găsi detalii despre cele mai bune routere VPN Wi-Fi, în timp ce primiți asistență tehnică și depanare!

Înfășurarea lucrurilor

Cu aceasta, ajungem la sfârșitul ghidului de router ExpressVPN, care ar trebui să ajute utilizatorii să configureze un VPN pe routerul lor manual sau direct de la furnizor. Dacă întâmpinați probleme / probleme, don’nu ezitați să aruncați un comentariu mai jos. De asemenea, nu ezitați să împărtășiți ghidul cu prietenii / membrii familiei, în căutarea unei soluții permanente pentru a beneficia de anonimatul complet online!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me