NordVPN pentru Mac – Ghid de configurare de 3 minute pentru utilizatorii începători

Furnizorul panamez câștigă popularitate zi de zi pentru că este o alegere de top în primirea online excelentă a vieții private / anonimatului. NordVPN este un pas suplimentar în crearea unei experiențe ușor de utilizat, ușor de utilizat și consecventă pe toate dispozitivele sale de asistență, inclusiv platformele Windows, iOS, Android, Linux. Utilizatorii sunt întâmpinați cu o interfață plăcută și estetică albastră, construită în jurul unei hărți care afișează locațiile serverului disponibile. Aplicația NordVPN pentru Mac nu reușește nici să dezamăgească, pe care o puteți vedea în acest ghid și în recenzia noastră NordVPN aici.

NordVPN pentru Mac Review

La prima vedere, aplicația NordVPN Mac arată / se simte identică cu omologii Windows și Linux. Utilizează aceleași submarine și nave de desene animate în proiectare, împreună cu culoarea albastră standard. Cu toate acestea, abia atunci când explorezi complet versiunea macOS, găsești câteva înfloriri unice. De exemplu, în loc ca harta să fie direct vizibilă în aplicația Mac, există o tavă stângă ascunsă care se glisează pentru a dezvălui o listă completă de servere.

În ceea ce privește ușurința în utilizare, am considerat, de asemenea, că aplicația este mai receptivă și interactivă decât Windows Client. Pe baza locației curente, un buton mare din partea de sus te va conecta rapid la cel mai apropiat server. Cu toate acestea, dacă doriți să schimbați singur locația, selectați orice țară din hartă sau faceți clic pe lupă în colțul din dreapta sus.

NordVPN pentru Mac

În general, aplicația reușește cu succes să aducă aceeași experiență NordVPN, pe care te-ai aștepta pe alte platforme. Singura problemă este că unele funcții nu sunt chiar atât de vizibile pentru utilizatori. Puteți vizualiza Tor doar prin VPN, criptare dublă și streaming de servere specializate, aplicând anumite filtre la vizualizarea listei sau făcând clic pe “Opțiuni” în partea de jos a ecranului de căutare.

Informațiile de încărcare a serverului nu sunt de asemenea disponibile în clientul VPN. În ceea ce privește funcția Network Lock, aplicația Windows ar împiedica de obicei toate aplicațiile activate de internet să trimită / să primească informații. Cu toate acestea, cu versiunea macOS, aveți posibilitatea de a selecta ce aplicații ar trebui să primească acest tratament manual. Acesta este motivul pentru care ne este ușor să concluzionăm că, cu câteva accesări și ratări, aplicația NordVPN rămâne uimitor de folosit ca întotdeauna (chiar și pe Mac)!

Ghid de instalare pentru Mac NordVPN

Când vine vorba de configurarea NordVPN pe platforma Mac, utilizatorii au două opțiuni: descărcați / instalați aplicația direct de pe site-ul web sau vă îndreptați către iTunes Store. Ca o altă opțiune, puteți doar să faceți clic pe acest link și să descărcați fișierul .PKG instantaneu. Alți utilizatori care nu sunt interesați de o versiune client pot, de asemenea, configura Mac manual instalând Tunnelblick, descărcați fișierele serverului .ovpn de la NordVPN, introduceți datele de acreditare și beneficiați de serviciul VPN fără probleme..

Ghid de instalare pentru Mac NordVPN

Descarcă NordVPN Client pentru Mac

Găsirea linkurilor de descărcare pentru clientul NordVPNs pentru Mac nu necesită nicio știință de rachetă. Website-ul oferă informații relevante și link-uri către toate resursele utile. Puteți vizita această pagină pentru o revizuire mai detaliată a aplicației, împreună cu linkul de descărcare. Pentru utilizatorii care doresc să înceapă cu descărcarea și instalarea, consultați acest link din magazinul iTunes?

Descarcă NordVPN Client pentru Mac

NordVPN IKEv2 Mac (Metoda de conectare manuală)

 1. Descărcați certificatul IKEv2 pentru Mac, făcând clic aici.
 2. Deschideți certificatul din “Descărcări” direct direct.
 3. Un “Adăugați certificate” va apărea pop-up. Click pe “Adăuga”.
 4. Selectați “Obtine informatii” după ce faceți clic dreapta pe NordVPN Root CA.
 5. Click pe “Întotdeauna ai încredere” lângă “Când utilizați acest certificat”.
 6. Introduceți datele de acreditare pe laptopul dvs. Mac și faceți clic pe OK.
 7. Faceți clic pe butonul “măr” pictograma și apoi selectați “Preferințe de sistem”.
 8. Alege “Reţea” apoi faceți clic pe butonul “+” icoană.
 9. Introduceți următoarele intrări: VPN, IKEv2 și NordVPN (IKEv2).
 10. Găsiți aici setările serverului și adresa disponibilă pentru conectare.
 11. Click pe “Setări de autentificare” și Introduceți datele de acreditare NordVPN.
 12. Loveste “Conectați” buton și bucurați-vă de utilizarea NordVPN pentru Mac.

Întrebări frecvente NordVPN pentru Mac

Când vine vorba de utilizarea NordVPN pentru Mac, mulți utilizatori pot găsi întrebări despre aplicație. BestVPN.co listează toate întrebările comune pe care le primim despre Clientul Mac.

Care este cel mai bun VPN gratuit pentru Mac?

După efectuarea unei analize amănunțite asupra a peste 80 de furnizori care includ servicii VPN freemium, este sigur să spunem că în prezent, TunnelBear, Windscribe și Speedify sunt cele mai populare pentru Mac. Deși trebuie să suportați restricții stricte de date, utilizarea unor astfel de VPN-uri nu este neapărat rău pentru deblocarea site-urilor web geo-restricționate pentru a avea acces la conținut localizat. Citiți NordVPN 7 zile de încercare gratuită în detaliu pentru Mac.

Cum pot elimina NordVPN de pe computerul meu Mac?

Eliminarea NordVPN de pe dispozitivul Mac nu necesită nicio știință a rachetelor. Trebuie să urmați aceeași procedură pentru a dezinstala alte aplicații terțe. Pur și simplu mergeți la “căutător” meniu și navigați la “Aplicații”. Apoi selectați aplicația pe care doriți să o eliminați, fie aruncând-o în coșul de gunoi, fie faceți clic dreapta și selectând “Aruncă la gunoi” opțiune. Goliți coșul de gunoi pentru a finaliza procesul!

Înfășurarea lucrurilor

Sperăm ca ghidul nostru să ajute utilizatorii să primească o opinie imparțială despre aplicația NordVPN, împreună cu procesul de configurare a acesteia pe dispozitivele Mac, astfel încât să vă puteți bucura de cel mai mare nivel de anonimat / confidențialitate online. Indiferent dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să comentați mai jos. Nu ezitați să împărtășiți ghidul cu alții, care au nevoie de protecție maximă și pe platformele Mac!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me