NordVPN pentru iPhone – Cum să configurați NordVPN pe dispozitivele iOS

eu’Am acoperit deja toate detaliile referitoare la cei mai buni furnizori VPN cu NordVPN’revizuire cuprinzătoare din 2019. Cu toate acestea, există încă unii utilizatori care doresc informații specifice cu privire la aplicația sa iPhone / iPad.

Pentru a vă oferi detalii complete despre NordVPN’funcționalitatea iOS, I’Am creat acest ghid iOS aprofundat. Aici, veți găsi informații despre aplicație și performanțele sale pe diverse dispozitive iOS și platforme de streaming, cum ar fi compatibilitatea netvix nordvpn.

Printre acestea se numără modelele infame 7, 8, X și Plus. Deci, dacă doriți informații despre NordVPN pentru iPhone, sunteți la locul potrivit. Continuați să citiți mai jos!

BestVPNco’s Experții acoperă cea mai bună analiză a aplicației VPN pentru iPhone, citiți ghidul de 3 minute pentru o cercetare detaliată.

Recenzie NordVPN pentru iPhone X / 8/8 Plus / 7

Am testat iOS NordVPN pe toate cele mai recente versiuni ale iPhone. Spre surprinderea mea, nu au existat modificări sau diferențe semnificative, indiferent de modelul iOS pe care îl utilizați.

Lansarea aplicației vă oferă acces la aceeași interfață de hartă, ca și alți clienți. În comparație cu Android, însă, harta iOS are tendința de a fi destul de ușor de utilizat și de a naviga pentru selectarea serverului.

Utilizatorii pot, de asemenea, să măriți și să micșoreze destul de lin, adăugând ușurința de utilizare a aplicației. Nu am întâmpinat probleme de întârziere sau de conectivitate, o viziune rară pentru utilizatorii iOS.

Este un “Conectare rapidă” opțiune disponibilă dacă doriți anonimatul instant. În același timp, dezvoltatorii au adăugat un “ţări” opțiune, care lipsește din aplicația Android.

În versiunea pentru Android, trebuie să treceți spre a accesa locațiile. Chiar și așa, nu aveți disponibil un “Regiune” meniu, care se găsește în versiunea iOS.

Aceasta înseamnă că puteți alege direct un server american din Los Angeles, Seattle, Boston, Philadelphia, Detroit și multe alte orașe. Deci, asta funcționează cu siguranță în favoarea utilizatorilor iPhone 7/8 / X / Plus.

NordVPN pentru iPhone

Cu toate acestea, acolo unde sunt pozitive, am întâlnit și unele aspecte negative. A fost dezamăgitor să văd că listarea serverului de specialitate este mai scurtă decât versiunile Android și Windows.

Singurele opțiuni pe care le au la dispoziție utilizatorii iPhone 7/8 / X / Plus sunt: ​​P2P / Partajarea fișierelor și ceapa prin VPN. Nu am putut vedea niciun IP dedicat sau servere DoubleVPN la care să mă conectez.

Dezvoltatorii au restricționat, de asemenea, accesul utilizatorilor iOS la mai multe caracteristici importante, cum ar fi serverele nefiscate (pentru deblocarea site-urilor / serviciilor din China), conexiunea automată, controlul protocolului TCP / UDP sau CyberSec (care ajută la filtrarea IP-ului rău intenționat).

Cu toate acestea, după ce am săpat în chestiune, am aflat că nu este o problemă cu NordVPN. Este o problemă cu privire la iTunes’ politici de securitate.

Magazinul pune din punct de vedere tehnic limite la ceea ce pot face aplicații variate. Acest lucru este similar cu modul în care Google Chrome se prăbușește împotriva aplicațiilor VPN din întreaga lume.

De exemplu, browserul popular elimină aplicațiile VPN care sunt echipate cu blocante pentru anunțuri / tracker, deoarece nu respectă regulile comunității lor.

Cum să configurați NordVPN pe dispozitivele iOS (iPhone și iPad)

Configurarea NordVPN pe iOS nu este o știință a rachetelor. Procesul este de fapt destul de simplu, la fel ca și descărcarea / instalarea oricărei alte aplicații iOS.

  1. Abonati-va la orice plan adecvat de la NordVPN făcând clic aici.
  2. Merge la magazinul dvs. iTunes și căutare pentru “NordVPN” în bara de navigare.
  3. Clic pe prima opțiune și apoi lovit “Instalare” buton.
  4. Aștepta pentru finalizarea procesului de descărcare și instalare.
  5. Lansa cererea și “Accept” ferestrele pop care necesită drepturi.
  6. introduce numele de utilizator și parola pe care le-ați setat la abonarea la NordVPN.
  7. se bucura folosind VPN-ul pentru a debloca VoD-uri, torrenting NordVPN sau pentru a-ți ascunde identitatea.

NordVPN iOS China

Prin faptul că guvernul chinez a cedat serviciile VPN, găsirea unuia care funcționează de fapt pe continent poate fi o sarcină. Locuitorii și expatriații care vizitează țara au acces doar la o mână de nume. Majoritatea acestor furnizori tind să fie aprobate de guvern.

Acest lucru înseamnă că nu vă protejează confidențialitatea și pot înregistra toate informațiile despre sesiuni / conexiuni, împiedicându-vă dreptul la confidențialitate online. NordVPN există ca singurul furnizor pe piață în prezent, cu al doilea ExpressVPN, care oferă sprijin utilizatorilor chinezi.

Au lansat o pagină dedicată chinezească. Pur și simplu accesați http://nord-for-zh.com/ și urmați pașii pentru descărcarea NordVPN pe iOS. Acest lucru ar trebui să vă ajute să ocoliți “Marele Firewall”, permițându-vă să continuați să utilizați aplicațiile / serviciile dvs. străine preferate din țară.

Citiți ghidul VPN China pentru mai multe detalii.

Servere NordVPN cu servere cu disfuncționare iOS

Așa cum am menționat anterior, în timp ce treceam în revistă aplicația iOS NordVPN de pe iPhone 7/8 / X / Plus, am observat că lipsesc o mulțime de funcții. Acest lucru a inclus meniul Serversi Obfuscati.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu le puteți folosi. Dacă aveți un laptop, puteți găsi această caracteristică pe aplicația Mac sau Windows. Pur și simplu activați-l pentru site-urile pe care le considerați că necesită un plus de securitate.

După ce ați terminat, încercați să vă conectați la oricare dintre serverele enumerate mai jos. Acestea tind să ofere performanțe și anonimat mai bune utilizatorilor din China sau expatilor care vizitează țara.

Statele Unite ale Americii # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Singapore # 132-133, 138-139, 141-150;
Franța # 280-285, 295-302;
Japonia nr. 135, 150-164;
Olanda nr. 253.

Înfășurarea lucrurilor

Cu acest lucru, am ajuns la finalul acestui ghid NordVPN pentru iPhone. Sper că vă oferă cunoștințele relevante pe care le-ați solicitat cu privire la aplicația iOS și utilizarea acesteia pe omologii iPhone 7/8 / X / Plus.

Indiferent, dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. Voi răspunde personal cu un răspuns.

De asemenea, nu ezitați să împărtășiți informațiile din acest ghid pentru alți utilizatori care caută informații specifice despre NordVPN și compatibilitatea acestuia pe dispozitivele iOS. O zi bună!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me