NordVPN pentru Android: Ghid de configurare pentru Android TV Box

Când indivizii caută o aplicație VPN pentru a-și îndeplini cerințele specifice, încearcă să obțină cât mai multe informații nepărtinitoare. Dacă sunteți un utilizator Android care caută un furnizor adecvat, s-ar putea să fi întâlnit un furnizor de infamitate bazat pe confidențialitate, bazat pe Panama, NordVPN.

Ca unul dintre cele mai cunoscute servicii de confidențialitate din industrie, primește destul de laudele în aproape toate aspectele. Acest ghid se concentrează pe ofertele NordVPN pentru Android. Pentru o perspectivă mai cuprinzătoare, puteți citi chiar această recenzie NordVPN, care ne-a dus la BestVPN.co o zi întreagă pentru a analiza și scrie.

NordVPN Android Review

Revizuirea aplicației Android a fost destul de ușoară, deoarece aplicația a acoperit literalmente toate capetele oferind clienților săi un confort maxim. În plus față de un design frumos și simplu, aplicația este destul de intuitivă pentru a spune cel mai puțin, iar acest serviciu VPN funcționează fără probleme pentru deblocarea site-urilor web și a serviciului VoD, oferind în același timp siguranță maximă. Alte avantaje ale utilizării NordVPN pentru Android:

 1. Salt la reclame enervante - Unul dintre cele mai grave lucruri despre explorarea internetului în zilele noastre este încărcarea excesivă de reclame iritante / flashy, care te înșelează constant apărând pe ecran. NordVPNs oferă o caracteristică CyberSec care blochează automat aceste pop-up-uri nedorite, reclame auto-play și alte materiale - permițându-vă să vă bucurați de o experiență de navigare lină. Blocarea reclamelor și a următorilor chiar crește viteza de încărcare!
 2. Protecție împotriva virușilor / programelor malware - Cu funcția CyberSec activată, puteți fi sigur că veți primi o protecție maximă împotriva trackerelor, malware-urilor, virușilor, controlului de botnet și altor amenințări cibernetice menite să-ți pirateze dispozitivul și să fure informații personale. Utilizatorii primesc chiar și o bună securitate de la DDoS (refuzul de serviciu distribuit), întreruperea comunicării între serverul de control al botnetului și a activului compromis.
 3. Securitate de pe site-urile periculoase - Deși internetul a crescut masiv de-a lungul anilor, există totuși o șansă bună să întâlniți câteva site-uri web umbrite / periculoase, care păcălesc utilizatorii în escrocherii prin phishing și alte amenințări cibernetice. Funcția CyberSec scanează în mod regulat adresele de site-uri împotriva listelor de date populare, ceea ce vă păstrează la siguranță de orice site web fals care caută să vă păcălească în a cumpăra ceva sau a dezvălui informații personale.
 4. Protejează identitatea dvs. digitală - Datorită politicii stricte de jurnaluri NordVPN, caracteristici precum Protecția împotriva scurgerilor DNS, Comutatorul automat de omor și protocoale precum DoubleVPN și Onion peste VPN - VPN tinde să fie unul dintre cele mai sigure servicii de pe piață în prezent. Puteți fi sigur că identitatea dvs. rămâne anonimă în orice moment, chiar și atunci când deblocați serviciile VoD sau transmiteți conținut piratat prin aplicații neoficiale / terțe / SaaS.

NordVPN pentru Android

Descărcarea Android NordVPN

Descărcarea NordVPN pe dispozitivul dvs. Android nu necesită nicio știință a rachetelor. Utilizatorii au de obicei două opțiuni pentru a obține aplicația. Primul este să vă îndreptați pur și simplu la https://nordvpn.com/download/, să derulați în jos și să faceți clic pe linkul pentru Android. Al doilea este să accesați Google Play Store, tastați “NordVPN” în bara de căutare și apăsați pe “Instalare” buton. Ambele procese durează cu greu 2-3 minute pentru a fi finalizate!

Descărcarea Android NordVPN

Cum se instalează NordVPN pentru Android

Când vine vorba de configurarea NordVPN pentru Android, aveți două opțiuni: utilizați serviciul VPN manual sau prin intermediul aplicației. Indiferent de opțiunea pe care o utilizați, folosiți același nivel de securitate. Cu toate că, aveți mai multă libertate de configurare și adăugare de straturi suplimentare de securitate, dacă optați pentru ruta manuală. Mai jos vom discuta despre ambele procese pentru a vă facilita procesul de luare a deciziilor!

Configurarea aplicației oficiale NordVPN

 1. Accesați NordVPN’site-ul oficial și abonați-vă pentru un plan adecvat.
 2. Descărcați aplicația Android de pe site-ul web sau Google Play Store.
 3. După instalare, introduceți datele de acreditare pentru planul pe care l-ați înscris.
 4. Apăsați butonul de conectare pentru a avea acces la funcțiile VPN.
 5. Accesați setările și activați “CyberSec” pentru stimularea protecției.

Cum se instalează NordVPN pentru Android

Configurarea manuală a NordVPN prin OpenVPN Connect

 1. Deschide browserul și descarcă de aici fișierele de configurare NordVPN .ovpn.
 2. Accesați Google Play Store și descărcați / instalați OpenVPN Connect.
 3. Odată instalată, lansați aplicația și atingeți butonul de meniu.
 4. Selectați “Import” și găsiți fișierul de configurare .ovpn pe care l-ați descărcat mai devreme.
 5. Introduceți numele de utilizator și parola pentru contul dvs. NordVPN. Apăsați conectați!

NordVPN Android nu funcționează

Cutie TV Android NordVPN

Unul dintre cele mai bune lucruri despre înregistrarea cu NordVPN este că vă puteți simți întotdeauna sigur că veți primi compatibilitate pe mai multe dispozitive / hardware. Tăietorii de cabluri, vizionarii și filmele de emisiuni TV / filme TV pot acum să suspine ușurarea știind că există și o aplicație NordVPN pentru televizoarele Android! Este disponibil pentru descărcare atât pe Google Play Store, cât și pe Amazon App Store.

Cutie TV Android NordVPN

Cele mai bune oferte NordVPN pentru Android

Ca unul dintre cele mai proeminente servicii VPN de pe piață, mulți oameni caută vpn-uri mai ieftine. După ce am efectuat o analiză amănunțită pe site-ul oficial și pe mai multe alte forumuri / comunități, am aflat că în prezent nu există oferte speciale disponibile pentru Android. Cu toate acestea, puteți opta în continuare pentru oferta lor anuală specială, care vă oferă o reducere masivă de 41%, scăzând costurile lunare de la 11,95 USD la 6,99 dolari (facturați 83,88 USD la fiecare 12 luni).

nordvpn-plan de stabilire a prețurilor

NordVPN pentru erori / probleme cu Android

Când utilizați NordVPN pentru Android, puteți întâmpina uneori anumite erori / probleme care necesită asistență. Mai jos am discutat problemele comune și cele mai bune soluții ale acestora.

NordVPN Android nu funcționează

Există multe motive pentru care NordVPN pentru Android poate să nu funcționeze fără probleme. Totuși, principalele motive sunt, de cele mai multe ori, deconectarea la internet sau indisponibilitatea serverului pe diferite protocoale. Asigurați-vă că internetul dvs. este conectat pentru a remedia problema. Dacă nimic altceva nu funcționează, luați în considerare reinstalarea aplicației.

Imposibil de conectat NordVPN pentru Android

Probleme de conectivitate pot apărea din cauza aplicației NordVPN pentru Android care nu primește autentificarea corespunzătoare. Asigurați-vă că permiteți accesul la toate caracteristicile NordVPN. Dacă lucrurile încă nu funcționează, luați în considerare rezolvarea conexiunii dvs. la internet.

Înfășurarea lucrurilor

După ce ați petrecut în jur de 3 până la 4 ore evaluând performanțele și caracteristicile aplicației NordVPN pentru Android, este sigur să spuneți că primiți un anonimat și confidențialitate mare online. Există o mulțime de funcții pentru a vă îmbunătăți securitatea, iar aplicația oferă o compatibilitate destul de uimitoare și pentru televizoarele Android. De asemenea, am efectuat un test de scurgere WebRTC și DNS, dar nu am putut găsi niciun fel de lacune în securitate.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me