NordVPN Linux – Cum să configurați NordVPN pe Linux via Network Manager

Furnizorul panamez crește în popularitate zi de zi, pe măsură ce se îndreaptă către ținte de public de toate vârstele și locațiile, derulând campanii TV. Dacă ați folosit NordVPN, probabil aveți o idee, VPN-ul este optimizat pentru securitate, oferind peste 5150 de servere în 62 de județe și o criptare puternică AES-256-CBC cu o mulțime de funcții avansate pentru a debloca conținutul geo-restricționat și a vă angaja în P2P / torrenting. Acest ghid se concentrează pe aplicația NordVPN Linux și analiza completă a acesteia. Pentru o analiză cuprinzătoare a furnizorului, citiți acest comentariu NordVPN de la BestVPN.co!

NordVPN Linux Review

Oricât de surprinzător poate părea, aplicația NordVPN Linux și-a făcut debutul oficial în urmă cu doar două luni, în august 2018. În timp ce ne așteptam la ceva similar cu interfața sa estetică albastră, construită în jurul unei hărți a tuturor locațiilor acceptate, din păcate NordVPN Linux oferă doar o aplicație de linie de comandă fără GUI (interfață grafică de utilizator). Totuși, acest lucru nu înseamnă că aplicația se sincronizează, deoarece utilizatorii Linux vor considera că este incredibil de ușor de configurat și de utilizat decât de a configura manual serverele.

NordVPN Linux

De fapt, aplicația Linux NordVPN vine integrată cu aceleași funcții avansate disponibile pe omologii Windows și Mac. Aveți disponibilă Protecția împotriva scurgerilor DNS, care vă ajută să vă păstrați identitatea ascunsă în orice moment ocolind tot traficul de rețea printr-un tunel VPN sigur și criptat. Există protocolul CyberSec disponibil, care oferă blocarea instantanee a anunțurilor intruzive, protejându-vă în același timp de amenințări online dăunătoare.

În circumstanțe, conexiunea VPN încetează să funcționeze sau să scadă, există o caracteristică de comutare automată Kill Switch care va bloca computerul să stabilească o conexiune, în afara tunelului VPN criptat. Pe lângă aceasta, NordVPN oferă servere oftalmate care vă permit să ocoliți firewall-urile și algoritmii din țări cu regimuri restrictive precum China, Emiratele Arabe Unite, Irak, Iran, Turcia și multe altele. Acest lucru vă asigură că primiți protecție maximă oriunde mergeți!

NordVPN Linux Review

Aveți nevoie într-adevăr un NordVPN pentru Linux?

Când vine vorba de abonarea la o VPN, trebuie să aveți aplicația software relevantă pentru dispozitivul pe care îl utilizați. Acest lucru nu se datorează faptului că aveți nevoie de un VPN pentru Linux, ci datorită necesității achiziționării de confidențialitate / anonimat online. Cu toate acestea, utilizatorii pot avea siguranța că NordVPN acoperă toate aspectele privind securitatea supremă online pentru Linux. Cu sediul în Panama, NordVPN este, de asemenea, departe de jurisdicții precum UE și SUA, care au legi obligatorii care necesită colecții de jurnal. Alte motive pentru care este posibil să aveți nevoie de NordVPN pentru Linux includ:

  1. Accesarea conținutului cu restricții geo - Serviciile VoD precum Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime impun restricții geografice, care împiedică utilizatorii din afara listei de țări aprobate să acceseze baza de date completă de conținut. Folosind NordVPN pe dispozitivele Linux, în sfârșit, puteți debloca tot conținutul geo-restricționat conectându-vă la serverele din țări, unde serviciul VoD este accesibil.
  2. Protecție împotriva ISP-urilor locale - Când vine vorba de vizionarea de filme / emisiuni TV online, majoritatea utilizatorilor aleg să plătească pentru un serviciu premium. Cu toate acestea, există unele tăieturi de cabluri care se bazează pe servicii gratuite pentru transmiterea conținutului preferat. Deoarece conținutul piratat vă poate avea probleme grave cu DMCA, utilizarea VPN-urilor vă asigură că activitatea dvs. de internet rămâne complet ascunsă de ISP-urile dvs. locale..
  3. Securitate pe Wi-Fi public - Phishing, furt de identitate, ransomware și cyberstalking sunt câteva amenințări grave de securitate cibernetică asociate rețelelor Wi-Fi publice în pub-uri, baruri, restaurante, etc. Ciberneticii îi atacă pe utilizatori să-și dezvăluie informațiile private. Prin conectarea la un VPN, puteți să le păstrați confuze, deoarece identitatea dvs. va rămâne ascunsă, împreună cu adresa dvs. IP.
  4. Implicați-vă în P2P / Torrenting - Indiferent dacă doriți să descărcați filme, emisiuni TV, cărți electronice, manga, muzică, documente, albume sau orice altă formă de date digitale, torrenting-ul NordVPN se dovedește, fără îndoială, a fi alegerea de top pentru mulți computer-geek. Dacă doriți să vă păstrați în siguranță atunci când descărcați torentele pe dispozitivul Linux, atunci este necesar să utilizați un serviciu precum NordVPN.
  5. Restricții de accelerare ocolitoare - Odată cu abrogarea legilor privind neutralitatea netă, ISP-urile au acum putere completă asupra informațiilor pe care utilizatorii le pot accesa, pe baza diferitelor planuri de prețuri. Folosind un serviciu precum NordVPN, vă puteți asigura că ocoliți toate aceste restricții, ceea ce înseamnă că veți primi viteze mai bune pentru streaming, torrenting sau implicare în jocuri online.

NordVPN Linux - Cum să configurați NordVPN pe Linux via Network Manager

Cum se instalează NordVPN Linux

Când vine vorba de configurarea NordVPN pe Linux, utilizatorii au la dispoziție două opțiuni: accesați o conexiune manuală sau descărcați aplicația NordVPN din linia de comandă (fără GUI). Dacă mergeți pentru prima, veți fi încântat să aflați că NordVPN oferă ghiduri didactice detaliate, care ajută utilizatorii în configurarea serviciului folosind OpenVPN & Protocoale IKEv2 / IPSec. Dacă optați pentru aceasta din urmă, procesul este destul de simplu:

Pasul 1: Descărcați pachetul de configurare repo NordVPN .deb făcând clic pe acest link aici

Pasul 2: Deschideți terminalul de pe platforma Linux pentru a instala depozitul NordVPN

Pasul 3: Rulează următorul cod: sudo apt-get install {/path/to/sequnordvpn-release_1.0.0_all.deb

Pasul 4: Actualizați lista de pachete apt-get executând această comandă: sudo apt-get update

Pasul 5: Finalizați procesul de instalare introducând: sudo apt-get install nordvpn

Prezentare generală NordVPN pentru alte dispozitive

Așa cum am menționat anterior, aplicația NordVPN pentru Linux nu are o interfață grafică, ci folosește în mod obișnuit o perspectivă standard a aplicației din linia de comandă. Cu toate acestea, ne dorim să fi oferit același design ca și alte dispozitive. De exemplu, aplicațiile Android și iOS sunt identice cu doar câteva elemente care pot apărea la fel de diferite. Aplicațiile Windows și Mac tind din nou să fie extrem de similare. Singura diferență dintre cele două include posibilitatea de a selecta aplicațiile care trebuie blocate pentru funcția Network Lock.

Cum se instalează NordVPN Linux

NordVPN Linux - Cum să configurați NordVPN pe Linux via Network Manager

Recenzii NordVPN Linux Reddit

Vorbim despre această dată și din nou în toate blogurile / ghidurile noastre. Fiabilitatea și utilitatea Reddit ca comunitate, unde puteți obține informații despre aproape orice, de la produse de zi cu zi la tehnologie până la servicii digitale și nu numai. Acesta este motivul pentru care este o platformă excelentă pentru a găsi cele mai bune recenzii vpn reddit imparțiale despre aplicația Linux. Mai jos veți găsi un link către un thread Reddit, unde puteți găsi utilizatori care discută despre aplicația Linux NordVPN introdusă recent:

Vești bune pentru toți utilizatorii NordVPN. Aplicația Native Linux este scoasă din linux

NordVPN Linux - Cum să configurați NordVPN pe Linux via Network Manager

Înfășurarea lucrurilor

În ciuda procesului care implică NordVPN și Tesonet, furnizorul VPN încă face valuri pe piață, apărând toate acuzațiile și stând ca un concurent puternic la nume precum ExpressVPN, PureVPN, Surfshark și VyprVPN. Deși cu siguranță nu ne-am bucurat de lipsa unei aplicații GUI, există o mulțime de tutoriale și ghiduri disponibile de la NordVPN pentru a ușura procesul. Cel mai important, primiți o mare securitate și anonimat online, întrucât VPN nu suferă cu scurgeri WebRTC, IPv6 sau DNS.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me