Modem Router VPN – Asigurați confidențialitate pe dispozitivul dvs. de conectare

Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai populată de dispozitive conectate la internet, cu siguranță trebuie să aflați mai multe despre modemurile de router care le conectează conectivitatea și fac posibilele capacități de utilizare.


Modemurile și routerele sunt diferite dispozitive, dar acum le puteți accesa ca un singur dispozitiv cunoscut sub numele de Modem Routers, care combină funcționalitatea ambelor. Aceste dispozitive au capacități uimitoare și le puteți amplifica și mai mult utilizând Best VPN.

Ridicarea Ghidului Routerului Modem

 1. Ce este un modem?
 2. Ce este un router?
 3. Specificatii router modem
 4. De ce ai nevoie de VPN pe Modemul Router?
 5. Modem Router VPN
 6. Diferența de router de modem
 7. Ce este un router wireless?
 8. Conexiune VPN Modem Router
 9. Modem linie optică
 10. Evitati accelerarea internetului pe router folosind VPN

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum se face acest lucru și despre ce avantaje se acumulează un VPN pe un router Modem, citiți acest ghid cuprinzător despre VPN Modem Router.

Modem-Router-VPN

Ce este un modem?

Majoritatea oamenilor sunt cu siguranță confundați cu acest dispozitiv și se întreabă ce este un modem? Ei bine, un Modem este dispozitivul / periferia de conectivitate care îndeplinește funcția de modulare și demodulare a datelor.

Pentru a răspunde mai simplu la întrebarea care este exact un modem, acesta codifică informațiile tale digitale, astfel încât este mult mai ușor să fie transmis ca un semnal ușor pe distanțe lungi. De asemenea, decodează informațiile la sosire, astfel încât datele să poată fi preluate în forma sa originală.

ce-este-o-modem

Acest transfer este necesar deoarece un computer înțelege doar semnalele digitale în timp ce semnalul este transferat pe internet în formă analogică. Un modem eficientizează acest proces acționând ca un agent în care acest transfer sub formă de semnal are loc atunci când este necesar.

Ce este un router?

Dacă tot nu donați’Nu știu ce este un router, atunci permiteți-ne să-l definim pentru dvs. Practic, un router face ceea ce sugerează numele său, adică rutează pachetele de date venite de pe internet către diferite dispozitive existente în casa / biroul dvs. Există, practic, două tipuri diferite de routere, routerul mic / casă și routerul de afaceri. Router-urile mici pentru acasă și birou sunt ceea ce este utilizat în mod obișnuit, așa că vom rămâne să discutăm aici.

ce-este-un router-

Înțelegerea mai obișnuită a ceea ce este un router este faptul că este un punct de acces de care ai nevoie doar atunci când ai mai mult de un singur dispozitiv. Un modem este tot ce ai nevoie pentru a obține un internet conexiune vpn până la un singur dispozitiv. Când numărul de dispozitive crește de la unul, este necesar un router pentru a dispersa conectivitatea la internet la acele dispozitive suplimentare.

Specificatii router modem

În zilele mai vechi, modemul și routerul au apărut ca două dispozitive separate, dar de acum este posibil să le amalgamăm într-un singur produs fizic, care oferă funcționalitățile ambelor dispozitive, routerele Modem au devenit tot mai frecvente în rândul utilizatorilor de internet.

Acum veți găsi rareori modemuri și router ca două dispozitive separate într-o mulțime de case și birouri, așa că în loc să puneți întrebări precum ce este un router, trebuie să înțelegeți că acum routerele sunt încorporate în modemuri.

De ce ai nevoie de VPN pe Modemul Router?

VPN-urile furnizează anonimatul online și garantează confidențialitatea datelor utilizatorilor și devin indispensabile pentru toți acei utilizatori care doresc să se conecteze la internet într-o manieră mai sigură..

VPN-urile moderne de zile criptează pachetele de date și le transmite printr-un protocol sigur pentru a vă asigura că nimeni nu poate să se afunde în pachetele dvs. de date private și să rămână protejați de privirile indurerate ale autorităților guvernamentale, hackerilor, ISP-urilor, hoților de date, printre alte amenințări online.

Și poate VPN-urile sunt cele mai potrivite modemelor de router, deoarece dacă instalați și VPN pe acest dispozitiv, toate dispozitivele dvs. sunt direcționate automat printr-o conexiune sigură și foarte sigură, eliminând astfel nevoia de configurare a VPN-urilor pe fiecare dispozitiv individual.

modem-router-specs

VPN-urile oferă numeroase avantaje în zilele noastre, în afară de securitate, acestea sunt din ce în ce mai utile pentru a permite utilizatorilor să acceseze site-uri de streaming geo-restricționate, de ex. folosind un VPN puteți accesa Netflix SUA chiar și atunci când vă aflați în prezent în Japonia.

Modem Router VPN

Nu orice VPN este suficient de bun pentru routerul dvs. de modem, deoarece trebuie să ofere funcționalitatea potrivită care să corespundă cerințelor dispozitivului de router de modem. Aceste caracteristici de funcționalitate includ suport pentru lățime de bandă nelimitată, conexiuni multiple simultane, cele mai bune standarde de criptare, politică de înregistrare zero, suport excelent, printre altele. Primele 3 VPN-uri care furnizează exact aceste funcții și multe altele sunt:

ExpressVPN - Alegerea perfectă pentru routerul de modem

Un nume consacrat în industrie, ExpressVPN este o alegere perfectă pentru router-ul dvs. de modem, deoarece oferă mai mult de 2000 de servere Global, suport rapid de chat live, criptare de grad militar, ghiduri dedicate pentru router și multe altele.

EpressVPN-pentru-modem-router

Cel mai bun plan al acestora costă în prezent 99,95 USD pentru un an’în valoare de abonament, inclusiv o perioadă de încercare de 30.

Citit: Apple TV Expressvpn Ghid de instalare

NordVPN

Oferind peste 4000 de servere ca VPN Router Modem, NordVPN are credențe extraordinare ca VPN sigur. Oferă elemente suplimentare de securitate prin furnizarea de funcții precum Double VPN, Onion over VPN, printre altele. Pentru modemele de router, acesta are ghiduri de instalare ușoare la care accesați din depozitele sale de depanare sau contactând suportul de chat live.

Nord-VPN-pentru-modem-router

Un abonament de trei ani cu acest furnizor costă 79,00 USD facturat o dată. Verificați compatibilitatea netflix în acest blog netvpn netflix.

PrivateInternetAccess

Unul dintre cele mai bune VPN-uri ale routerului modem pentru streaming și deblocare a conținutului geore-restricționat, PIA poate oferi o conectivitate extrem de sigură la dispozitivele dvs. multiple. Oferă dedicate descărcare torrent asistență, oportunitate de ocolire a lățimii de bandă, accelerare, malware și blocant de anunțuri, mai multe gateway-uri VPN etc.

PrivateInternetAccess-pentru-modem-router

Are 3597 servere în 30 de țări într-o rețea de infrastructură de servere bine răspândită.

Prețurile încep de la 6,95 USD / lună, iar planul de 24 de luni costă 69,95 USD facturat o dată.

Diferența de router de modem

Așa cum am menționat anterior, un modem este un dispozitiv care modulează și demodează semnalele de la digital la analogic și invers, pentru a permite un transfer mult mai ușor de semnale între internet și dispozitivul care îl accesează. Pe de altă parte, un router este folosit doar pentru a dispersa conectivitatea de intrare la internet pe mai multe dispozitive. Acționează ca un punct de acces fizic. Diferența de router de modem este un pic confuză pentru majoritatea, așa că sperăm că acest lucru le va clarifica.

modem-router-diferență

Dar acum oamenii nu se confundă cu întrebările precum ce este un router sau ce este un modem, dar ce este un router de modem? Așadar, pentru a le explica cu ușurință, un router Modem vine acum ca dispozitive fizice unice, cu capabilitățile încorporate ale ambelor dispozitive, ceea ce face mult mai ușor pentru utilizatori să le implementeze și să beneficieze de ele..

Un router de modem ca un singur dispozitiv reduce dezordinea și pune capăt complicațiilor care pot apărea atunci când aceste două dispozitive pot fi utilizate separat pentru a permite conectarea la internet la și între dispozitive.

Ce este un router wireless?

Un router wireless este exact ceea ce îi sugerează numele. Tot ce face este că alimentează dispozitivele la internet prin el însuși fără fir. Este cel mai potrivit pentru dispozitivele portabile moderne de zi, cum ar fi smartphone-urile, tabletele etc., oferind o ușurință incredibilă de acces și o mobilitate extraordinară.

ce-este-o-wireless router

Conexiune VPN Modem Router

Configurarea unui VPN pe routerul dvs. modem este un proces complex, deoarece există o mulțime de varietăți și tipuri de routere Modem disponibile pe piață, fiecare dintre ele având o configurație diferită și astfel necesită un proces de configurare complet unic pentru a reuși configurați o VPN pe ea.

ExpressVPN este un astfel de furnizor care oferă ghiduri de configurare dedicate pentru fiecare tip de router, pentru a facilita configurarea VPN-ului lor pe orice router Modem. Pentru a afla mai multe despre acest proces, puteți vedea site-ul nostru Ghid de conectare VPN.

Modem linie optică

Acesta este un tip diferit de modem care decodează și codifică semnale optice în semnale electronice și invers și este foarte diferit și complex comparativ cu cele mai răspândite care folosesc suporturi de sârmă de cupru, cum ar fi DSL, formează modemuri etc..

Un modem de linie optică face posibilă atingerea vitezei de internet care nu pot fi obținute prin alte modemuri mai convenționale, dar nu sunt dislocate la fel de popular ca modemurile convenționale în mediul de acasă și birourile mai mici. În mare parte organizațiile mari și organizațiile militare folosesc modemuri de linie optică și, prin urmare, linii optice.

Evitati accelerarea internetului pe router folosind VPN

Accelerația pe internet este o mare dezactivare pentru mulți utilizatori de internet, deoarece reducerea vitezei și, prin urmare, strică experiența generală, prin faptul că nu permite utilizatorului de internet să se dedice la activități intensive de date precum Torrenting și streaming.

Cea mai mare parte a accelerării internetului este controlată de furnizori de servicii Internet sau furnizori de servicii de internet, dar puteți evita acest lucru destul de ușor folosind un VPN de router. Acest lucru este posibil deoarece, atunci când utilizați un VPN, devine aproape aproape imposibil ca ISP-ul dvs. să vă inspecteze pachetul de date pentru a verifica tipul de încărcare care îl transportă, permițându-vă astfel să treceți prin restricțiile de viteză..

Dacă vă confruntați și cu această problemă, iată cum puteți ocoli accesul pe internet pe router folosind VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN de cel mai bun router precum ExpressVPN
 2. Obțineți credențe de utilizator, adică nume de utilizator VPN și parolă
 3. Configurați VPN-ul pe routerul dvs. (În funcție de router-ul dvs., ghidurile de configurare pot diferi și nu există uniformă, deci este bine să treceți la ExpressVPN’s site-ul și selectați routerul pentru a vă permite să vă ghidați prin etapele de configurare adecvate
 4. După ce VPN-ul este configurat pe router-ul dvs., bucurați-vă de viteză maximă interent pe routerul dvs.!

Concluzie

Router-urile moderne sunt minunății de pricepere tehnologică, deoarece vă permit să combinați capabilitățile modemurilor și routerelor într-un singur dispozitiv. Avantajele don’nu se termină acolo, deoarece oferă, de asemenea, mult mai multă putere pentru a garanta viteze mai rapide și pot suporta mai multe dispozitive, oferindu-le conectivitate la internet neîntreruptă cu o ușurință relativă.

Dacă doriți să profitați la maxim de routerul dvs. de modem, asigurați-vă că utilizați un VPN pe acesta, astfel încât să puteți ocoli reglarea lățimii de bandă, să deblocați site-urile de streaming geo-restricționate, să vă protejați datele sensibile pe mai multe dispozitive și, mai ales, să vă garantați anonimatul și confidențialitatea online.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me