ExpressVPN pentru sistemul de operare Android – Ghid de configurare a aplicației, performanță și altele

Express VPN este unul dintre pionierii securității internetului, datorită fiabilității și credibilității sale incredibile care funcționează ca un serviciu VPN în acest domeniu..

Aceasta’este potrivit să lucreze pe aproape toate dispozitivele, dar luând în considerare fenomenalul. Puteți găsi cu ușurință aplicația Express VPN pentru Android pe Google Play Store. De asemenea, îi oferă aplicații dedicate și pentru alte dispozitive, cum ar fi iOS, Linux.

ExpressVPN intră sub jurisdicția Insulelor Virgine Britanice, prin urmare, nu’nu trebuie să vă faceți griji, deoarece legile de internet din această țară sunt destul de liberale, conform studiului nostru detaliat în care am studiat toate locațiile VPN majore.

Vestea bună este că ExpressVPN’Aplicația Android poate fi folosită și pe Android TV.

ExpressVPN’Aplicația pentru Android este un serviciu uimitor și unul dintre cele mai bune VPN pentru Android, deoarece nu poate doar să vă garanteze confidențialitatea, ci vă permite, de asemenea, să deblocați geo-restricții și să vizitați orice fel de site de streaming cu o ușurință relativă. Lăsa’explorați această aplicație mai detaliat aici:

ExpressVPN pentru telefoane, tablete și televizor Android

ExpressVPN pentru Android

Pe lângă faptul că funcționează pe diferite dispozitive, Express VPN funcționează fără probleme și pe platforma Android.

ExpressVPN’Aplicația pentru Android este incredibil de stabilă și puternică pentru a garanta o experiență online fiabilă.

Poate fi folosit pentru a debloca site-uri cu restricții, cum ar fi Netflix SUA și altele.

Opțiunile disponibile în ceea ce privește asistența de protocol în aplicație includ OpenVPN, care este cel mai sigur protocol, de departe, datorită naturii sale open source.

Suportul pentru chat poate fi accesat și din interiorul aplicației. ExpressVPN pentru tablete și televizoare Android

Pe lângă toate acestea, aplicația Android ExpressVPN poate funcționa și pe Android TV, așa cum am menționat anterior. Procesul de instalare a acestuia pe dispozitivul Smart TV este aproape același lucru ca și în cazul unui telefon Android.

Puteți utiliza, de asemenea, serviciul de streamer media ExpressVPN pe televizoarele Android, ceea ce este chiar mai ușor decât obținerea aplicației în sine.

Tutoriale pentru a face toate acestea și multe alte ghiduri de configurare sunt disponibile cu ușurință pe ExpressVPN.com.

De asemenea, puteți parcurge multe dintre ghidurile sale de configurare citind recenzia noastră completă asupra serviciului.

Cum se instalează ExpressVPN pe Android – Ghid pas cu pas

Configurarea ExpressVPN pe orice dispozitiv este un proces extrem de simplu.

A face acest lucru pe Android este același cu descărcarea oricărei alte aplicații din Magazinul Google Play.

Aici’cum te poți descurca cu asta în mai puțin de 2 minute:

  1. Accesați Google Play Store și căutați “ExpressVPN”.
  2. Click pe “Instalare” iar aplicația va fi descărcată și instalată automat pe dispozitiv.
  3. Odată ce aplicația este acolo, va trebui să aveți un abonament ExpressVPN valid pentru a merge mai departe.Cum se instalează ExpressVPN pe Android
  4. Abonați-vă la oricare dintre planurile sale de stabilire a prețurilor și la datele de siguranță ale utilizatorilor.
  5. Introduceți aceste certificate de utilizator în aplicația Android, iar aplicația va fi acum la interfața de domiciliu.
  6. Selectați serverul ales.ExpressVPN folosește OpenVPN
  7. Conectați.Cât de rapid este ExpressVPN pentru sistemul de operare Android

Alte modalități de descărcare ExpressVPN

În timp ce aplicația Android este ușor disponibilă, furnizorul oferă și fișiere .apk care vă pot permite să reîncărcați serviciul pe dispozitivul dvs. Android.

În afară de aceasta, aveți întotdeauna opțiunea de a utiliza OpenVPN pentru a configura un serviciu VPN pe Android-ul dvs., în mod similar cu modul în care puteți face pe alte dispozitive.

Vă sugerăm să vă lipiți de aplicația Android, pentru că celelalte metode de utilizare a serviciului pe Android pot fi puțin complexe, ceea ce nu este potrivit dacă sunteți nou în industria VPN..

Care sunt cei mai buni servitori?

ExpressVPN, spre deosebire de alți furnizori, nu’nu oferiți servere dedicate sau speciale pentru orice sarcină. Poziția sa oficială în această problemă este aceea că toate cele 3000+ servere sunt optimizate în mod egal.

Alte modalități de descărcare ExpressVPN

Furnizorul nu face acest lucru’nu oferim chiar și servere dedicate pentru sarcini de nișă precum deblocarea Netflix sau Torrenting.

Suportul pentru chat a spus că toate serverele dintr-o anumită regiune pot fi utilizate în aceste scopuri, ceea ce reprezintă o îndepărtare excelentă din practica convențională din industrie, adică să ofere doar câteva numere de servere speciale dedicate pentru astfel de sarcini unice..

ExpressVPN’s infrastructura serverului este mult mai bună datorită ușurinței pe care o oferă în ceea ce privește conectivitatea alimentată de fiecare server din rețeaua sa din același motiv.

De ce ai încredere în aplicația Android ExpressVPN?

Utilizatorii orientați la confidențialitate sunt puțin ezitați atunci când descarcă software-ul pe dispozitivele lor, în special smartphone-urile. Acea’s deoarece smartphone-urile stochează informații mult mai valoroase decât alte dispozitive, ceea ce le face ținte atrăgătoare pentru malware și ransomware.

Acest lucru ridică întrebarea de ce utilizatorii ar trebui să aibă încredere în aplicațiile VPN sau în acest caz, ExpressVPN’aplicația pentru Android?

Ei bine, pentru a atenua această problemă exactă, am verificat ExpressVPN’Aplicația Android de pe Virustotal.com, care este un instrument de service care verifică orice fișier pentru infecții cu ransomware, malware sau virus.

Rezultatele testelor noastre au devenit clare, fără să existe o astfel de infecție rău intenționată printre cele 69 de tipuri de virusuri la care serviciul a verificat aplicația. Aceasta implică faptul că ExpressVPN’Aplicația pentru Android este extrem de de încredere și în siguranță pentru a putea fi utilizată pe dispozitivele Android.

De ce ai încredere în ExpressVPN Android App.png

În plus, furnizorul a câștigat’nu stocați jurnalele activităților pe care le desfășurați pe smartphone-uri, conform acestui studiu detaliat de înregistrare care implică peste 100 de furnizori, ceea ce face să fie și mai sigur de utilizat în comparație cu alte opțiuni VPN similare.

ExpressVPN folosește OpenVPN?

ExpressVPN acceptă protocolul OpenVPN pe aproape toate dispozitivele sale.

Cât de rapid este ExpressVPN pentru sistemul de operare Android?

Conform recenziilor efectuate împotriva altor furnizori, Express este unul dintre cei mai rapide furnizori de acolo. Are una dintre cele mai mici reduceri ale vitezei de descărcare / încărcare și practic are și zero perioade de oprire.

Cât costă ExpressVPN?

Cea mai bună ofertă vă va costa 8,32 USD / lună (Planul anual de abonament).

Câte dispozitive pot fi conectate simultan la ExpressVPN?

Puteți conecta trei dispozitive simultan cu un singur abonament ExpressVPN.

Concluzie

ExpressVPN pentru Android este o alegere excelentă în zilele noastre, deoarece numărul de utilizatori de telefoane mobile de pe acest sistem de operare i este în creștere de zi cu zi și nu au nevoie de siguranță stelară pentru a-și menține dispozitivele în siguranță și protejate în permanență..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me