Cum să utilizați PureVPN – Învață să le utilizați în sub 2 minute

PureVPN este unul dintre cele mai competitive servicii din industria VPN, căutând întotdeauna să-și depășească colegii în aproape fiecare fațetă care poate cuprinde un serviciu VPN cel mai bun..

Cea mai mare cantitate de muncă pe care serviciul a depus-o în această privință este cu siguranță în domeniul oferirii aplicațiilor clientului pentru cel mai mare număr de dispozitive și sisteme de operare. De la propria aplicație Firestick la aplicația VPN pentru Android, PureVPN le-a blocat aproape pe toate, deoarece noi‘am tratat în detaliu în recenzia noastră VPN pură.

Dar dacă sunteți încă un pic înțelegător cu privire la cât de ușor sunt de utilizat, atunci don’nu vă faceți griji, aici este ghidul nostru definitiv despre cum să utilizați PureVPN completat cu ghiduri de instalare pentru aproape toate aplicațiile client disponibile, recenzii privind funcționalitatea și performanța lor și multe altele!

Cum se utilizează PureVPN pe Windows

Clientul Windows al PureVPN are elemente de design care simt că au fost împrumutate foarte mult de la CyberGhost, în special “Alegeți modul” Parte.

În afară de asta, aproape toate funcțiile sunt ușor accesibile din ecranul de pornire al clientului.

Cea mai bună parte despre PureVPN’s Client Windows este că există întotdeauna sub-texte cu fiecare caracteristică care explică pe scurt ce face exact această caracteristică. Acesta este unul dintre caracteristicile în care PureVPN este lăudabil, deoarece facilitează utilizatorului maxim.

Aici’cum poți folosi clientul și toate funcțiile sale:

 1. Odata ce tu’Am cumpărat PureVPN’abonament, puteți descărca clientul Windows de pe site-ul lor aici. (Dimensiunea fișierului: 32,8 MB).cum se folosește purevpn
 2. Faceți clic pe fișierul descărcat și procesul de instalare va începe (S-ar putea să vă solicite să introduceți privilegii de administrare dacă sistemul dvs. este restricționat de IT).
 3. După terminarea instalării, clientul se va deschide automat.
 4. Pentru a selecta un server, puteți naviga prin “ţări” Opțiune sau “Orase” Opțiune.
 5. Faceți clic pe destinația preferată a serverului și clientul se va conecta automat la acesta.
 6. Pictograma în formă de angrenaj din partea dreaptă sus a clientului vă poate duce la setări și la bara de meniu cu funcții suplimentare, astfel încât să puteți modifica lucrurile de aici dacă nu’le place în starea lor actuală.

cum se folosește purevpn pe Windows

Cum se utilizează PureVPN pe iPhone / Mac / iOS / iPad

PureVPN’Aplicația Mac este destul de similară cu aplicația Windows și procesul de utilizare este, de asemenea, același.

Dar din ceea ce am experimentat în recenzia mea despre aplicația Mac și altele, este ușor mai receptiv și mai rapid decât omologul Windows.

Cum se utilizează PureVPN pe iPhone Mac iOS iPad

Dacă doriți să vă abonați la PureVPN și apoi să îl utilizați pe dispozitivul Mac, atunci aici’s ceea ce va trebui să faceți:

 1. Cumpărați PureVPN’abonament mai întâi pentru a vă activa contul
 2. Descărcați acum aplicația Mac de pe site-ul lor
 3. După finalizarea descărcării, continuați către instalare
 4. Clientul Mac se va deschide acum automat
 5. Introduceți-vă datele de identificare ale utilizatorului, adică numele de utilizator și parola
 6. Selectați locația la care doriți să vă conectați, iar conexiunea la serverul respectiv va fi inițiată acum
 7. Ecranul principal principal va arăta acum că clientul este conectat, astfel încât să puteți începe cu ușurință navigarea sub VPN’influenta asupra conexiunii tale de internet
 8. Pentru a accesa orice opțiune din setări, faceți clic pe pictograma în formă de angrenaj

PureVPN nu face în prezent’nu oferă propria aplicație iOS autohtonă, dar va fi disponibilă în curând în funcție de poziția oficială a serviciului.

aplicația purevpn ios

cu toate acestea, puteți utiliza în continuare PureVPN pe dispozitivele iOS, setându-l prin încărcare laterală.

Oferă două metode în acest sens, procesul de configurare L2TP și configurarea iKev2, dar v-aș recomanda să mergeți pentru configurarea iKev2, deoarece procesul de configurare anterior este relativ nesigur..

Cum se utilizează PureVPN pe Android

Pentru utilizatorii PureVPN, cel mai bun client vpn disponibil din ansamblul pe care îl oferă serviciul este clientul său Android.

Curat, eficient și extrem de ușor de utilizat pentru începători, clientul Android pentru PureVPN este încărcat cu toate cele mai bune funcții pe care serviciul trebuie să le ofere.

cum se folosește purevpn pe Android

Învață să-l folosești prin următorii pași:

 1. Accesați magazinul Google Play și căutați “PureVPN”
 2. Când primiți PureVPN’s aplicație Android în rezultatele căutării, faceți clic pe descărcare și instalarea se va realiza simultan
 3. Este ușor din acest moment, deoarece va trebui doar să introduceți datele de autentificare pentru a vă autentifica și aplicația se va deschideopțiunea de mod de selectare a aplicației android purvpn
 4. Deschideți lista serverului și atingeți orice oraș / țară / locație la care doriți să vă conectați
 5. Conexiunea va fi inițiată acumaplicația android purvpn
 6. Pentru a schimba orice setare existentă sau pentru a accesa orice caracteristică suplimentară, trebuie doar să atingeți pictograma în formă de angrenaj din partea dreaptă sus a clientului

meniul cu setări purevpn în aplicația Android

Cum se utilizează PureVPN cu FireStick

PureVPN este unul dintre cele câteva servicii VPN selectate care oferă propria aplicație client Firestick.

Această aplicație de nișă a fost dezvoltată special, deoarece PureVPN se poziționează pe piață ca VPN, care este cel mai bun pentru firestick pentru a satisface tot felul de nevoi de streaming este unul dintre cele mai populare dispozitive de streaming printre utilizatorii de acolo în aceste zile..

cum se folosește purevpn pe firestick

Utilizarea acestei aplicații pe Firestick vă impune să aveți cel puțin o informație inițială asupra funcționării și funcționării platformei FireTV.

Aici’s cum să instalați și să utilizați aplicația PureVPN Firestick pe dispozitivul dvs. FireTV:

 1. Mai întâi, lansați-vă FireTV și apoi navigați la “Aplicații” Secțiune
 2. Acum accesați Categorii > Utilitate
 3. Caută “PureVPN”
 4. Doar faceți clic pe “Descarca” iar instalarea se va realiza automat odată ce procesul de descărcare s-a încheiat
 5. Veți vedea acum o notificare care vă va spune că PureVPN este acum instalat
 6. Mergi la “Aplicatiile mele” și derulați în jos pentru a selecta “PureVPN”
 7. Aplicația va fi lansată acum
 8. Clientul va solicita acum să introduceți datele de autentificare atunci când faceți clic pe “Ai deja un cont” (Trebuie să achiziționați un abonament PureVPN în prealabil pentru acest lucru)
 9. Introdu numele de utilizator și parola și faceți clic pe “Autentificare”
 10. Derulați pentru a selecta locația la care doriți să vă conectați și atingeți-o pentru a iniția procesul de conectare
 11. PureVPN va fi acum conectat pentru a vă asigura că deblocați o mare majoritate de site-uri de streaming

PureVPN’s Aplicația Firestick este bună, dar dacă doriți să explorați alte opțiuni în termeni de furnizori sau chiar să reîncărcați un anumit serviciu, atunci’Am acoperit acest lucru în detaliu complet în ghidul nostru VPN pentru Firestick.

Concluzie

PureVPN a depus multă muncă pentru a contribui la ușurința utilizatorului pe aproape toate platformele de dispozitiv. Da, nu face asta’nu am aplicația iOS deocamdată, dar celelalte aplicații sunt construite cu câteva caracteristici foarte bune de care utilizatorii pot profita.

Serviciul are unele probleme, cum ar fi întârzierile de conectare, pe care trebuie să le încheie pentru a face aplicațiile clientului să funcționeze și să răspundă într-o manieră mult mai potrivită așteptărilor utilizatorului, dar în afară de aceasta, aplicațiile sunt aproape explicative și orice începător poate descărcați-le și utilizați-le fără prea multe probleme.

PureVPN oferă, de asemenea, un depozit vast de ghiduri de depanare și instalare, care pot facilita utilizatorului să-și configureze aplicațiile pe orice platformă. De la videoclipuri la ghiduri textuale, PureVPN’Utilizatorii s nu au nicio alegere să afle despre serviciu’clienți din.

Dacă în trecut ai avut vreo problemă cu serviciul sau aplicațiile client sau dacă există ceva pe care îl găsești mai bun în comparație cu aplicațiile similare de la alți furnizori, vă rugăm să ne informați despre acestea în câmpul de comentarii de mai jos..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me