Cel mai bun VPN NetGear Router pentru utilizatorii casnici

Epoca IoT (Internet of Things) este aici și cere mai bine & conectivitate mai rapidă pentru a alimenta o selecție uriașă de electronice care au dispărut “inteligent”. Totul de la televizoare, ceasuri, telefoane, frigidere, case întregi, mașini și chiar perii de păr sunt acum online. Majoritatea utilizatorilor casnici se blochează însă când vine vorba de alegerea unui router puternic pentru a conecta diversele electronice inteligente cu probleme de conectare grave.

În articolul care urmează, aruncăm o privire spre top 3 NetGear router vpn care sunt esențiale pentru case și au o multitudine de dispozitive inteligente care necesită conectare constantă. În timp ce există numeroase alte mărci respectabile care oferă servicii VPN cele mai rapide, vom analiza în mod special NetGear datorită conectivității și a serverelor pe care le oferă marca.

Am evitat intenționat specificațiile dispozitivului care nu vor avea niciun sens pentru utilizatorii experimentați fără tehnologie. Am rezumat aspectele importante care sunt necesare, acesta nu este un articol de recenzie a routerului, ci un ghid simplificat care să-i ajute pe utilizatorii de acasă să aleagă cel mai bun router wireless NetGear vpn.

Cel mai bun VPN NetGear Router din 2017

Nu orice furnizor VPN oferă suport pentru routere, veți găsi unii furnizori’nu oferiți chiar opțiunea. Aceasta’nu este posibil să enumăr aproape 45+ furnizori VPN care oferă suport bun pentru routere pe blog, așa că am ales doar 3 dintre cele mai fiabile, prietenoase buzunare și VPN de mare viteză pe care le puteți folosi cu routerul dvs..

 1. ibVPN (VPN de navigare invizibilă)

IbVPN, cu sediul în România, este un nume subestimat în industria VPN, în principal datorită acoperirii selective a serverului mărcii. ibVPN este alimentat de o rețea de peste 100 de servere din 43 de țări cu locații populare, inclusiv SUA, Marea Britanie, Germania, Olanda, România, Singapore, plus multe altele.

netgear router vpn

În afară de aplicațiile sale superbe atât pentru desktop & mobil, ibVPN este foarte ușor de configurat prin routere cu ghiduri & tutoriale disponibile pentru routerele DDWRT, Tomato, NAS Synology și Sabai Tech. De când l-am testat cu NetGearNighthawk mai vechi, ibVPN funcționează cu orice router cu suport de protocol OpenVPN sau PPTP.

Un aspect excelent al ibVPN îl reprezintă brandul’planuri de prețuri care includ ceva pentru toată lumea. O selecție excelentă de servicii care include un plan VPN torrent, un plan de afaceri și un plan all-inclusive, cel mai ieftin vpn din care să alegeți. Puteți utiliza serviciul simultan pe 5 dispozitive cu aplicații oficiale în timp ce îl puteți utiliza pe până la 10 dispozitive atunci când este configurat pe router.

ibvpn netgear nighthawk router vpn test

Este unul dintre serviciile mele VPN preferate din cauza furnizorului’Nu există întrebări cu privire la politica de logare zero, nu există nimic pe care serviciul îl păstrează pe serverele sale. Prețurile sunt de asemenea portofel, permițându-vă să vă abonați la planul final pentru 42 de dolari pe an, oferindu-vă o selecție genială de instrumente de confidențialitate.

 1. Acces la internet privat (VPN PIA)

VPN PIA nu este doar unul dintre cele mai vechi nume ale lumii VPN, ci și unul dintre cele mai de încredere. Furnizorul din SUA este renumit pentru rețeaua sa de server de mare viteză pentru a debloca streamingul video preferat, muzica & radio și alte servicii online geo-restricționate. PIA VPN oferă o rețea masivă de peste 3300 servere în 25 de țări, cu o acoperire excelentă în Statele Unite. Accesul la internet privat este un fost editor PCMag’s Alegerea serviciului VPN pe lângă faptul că cititorul a recomandat VPN pe tom’s hardware în 2015.

pia netgear router vpn

PIA VPN este compatibil cu toate modelele de router care acceptă protocoalele OpenVPN și PPTP. De asemenea, puteți configura serviciul cu ajutorul tutoriale ilustrate din centrul de asistență sau pur și simplu contactați una dintre reprezentanțele de asistență pe chat live sau e-mail. Serverele PIA sunt optimizate pentru a oferi viteze Gigabit pentru torrente, streaming și transferuri de date de dimensiuni mari..

Considerat unul dintre cele mai accesibile servicii VPN premium de mare viteză din lume, PIA VPN oferă planul său anual pentru o afacere superioară de economisire a $ 39.95. PIA VPN oferă un pachet uimitor, inclusiv protocoale 3tunneling, proxy SOCKS gratuit, gateway-uri pe 5 continente, conectivitate nelimitată pentru dispozitive prin routere, anunțuri & blocant malware, pe lângă compatibilitatea cu routerul DDWRT, pfSense și Tomato. Vezi recenzia noastră detaliată despre VPN PIA pe blog.

 1. VyprVPN

VyprVPN este o legendă a industriei confidențialității, parte de a fi unul dintre cei mai experimentați furnizori VPN pe care brandul lucrează, de asemenea, neobosit pentru drepturile de confidențialitate online. VyprVPN oferă peste 700 de servere de turbo-viteză în 50 de țări, cu suport excelent pentru torrente, streaming, jocuri, găzduire ftp și alte servicii de lățime de bandă.

vyprvpn netgear router vpn

Suportul disponibil mereu și o compatibilitate superbă dintre platforme face din VyprVPN o alegere ideală pentru cei care doresc o interacțiune minimă cu setările avansate de VPN. În timp ce aplicațiile sunt disponibile pe toate sistemele de operare majore (Windows, Mac, iOS & Android), VyprVPN poate fi configurat și pe routere.

VyprVPN funcționează de asemenea prin DDWRT, OpenWRT, ASUSWRT&Routere NAS Synology, puteți să-l setați folosind ghidurile oficiale disponibile pe furnizor’site-ul web. Pe lângă acestea, puteți configura și VyprVPN pe orice router, fie cu suport PPTP, fie cu OpenVPN. Pentru cei care doresc să descarce torrenturi pot folosi și VyprVPN’s semnătură Protocolul Chameleon bazat pe tehnologia OpenVPN.

VyprVPN nu este un serviciu ușor accesibil, având în vedere planurile de prețuri foarte scumpe, iar marca nu oferă rambursări. Dar, cu serviciul lor vine o superbă încercare gratuită de 3 zile, pe care o puteți folosi pentru a evalua serviciul și apoi întrerupeți dacă nu’lucrează Planul anual complet încărcat costă o sumă masivă de 80 USD pentru a vă abona la o plată imediată.

VyprVPN oferă totuși funcții deosebite, inclusiv în rețeaua de servere administrată de casă, dezvoltată local & aplicații gestionate, asistență exclusivă pentru jocuri, varietate de protocoale de securitate din care să alegeți, asistență în direct 24/7, VyprDNS și multe altele. VyprVPN vă conectează o mulțime de informații despre dvs., așa că aveți grijă înainte de înregistrare.

Cele mai bune routere NetGear din 2017

Deci, care este cel mai bun router NetGear? Această analiză depinde de o serie de factori despre care vom discuta mai târziu. Pe baza recenziilor și analizelor populare de pe internet, următoarele routere NetGear ar trebui luate în considerare atunci când aveți diferite nevoi de bază, precum jocuri, streaming de înaltă definiție, descărcare de torrent și conectarea unui număr mare de dispozitive inteligente.

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

NightHawk X4S D7800 este actualizarea la modelul X4 R7500 și are transferuri de viteză superioară printre alte funcții strălucitoare. X4S D7800 a fost conceput pentru setări mai mari, de exemplu, o casă cu un număr de utilizatori care transmit video, descarcă media, conectează smart-wearables, comunică prin VoIP și joc online.

Încorporat cu ceea ce este cunoscut ca MIMO Tehnologia (Multiple Input, Multiple Output) X4S R7800 este mai rapidă și oferă o gamă extinsă de conectivitate în comparație cu NetGear’sunt routere mai ieftine. Acest lucru este deosebit de bun atunci când aveți diferite dispozitive care utilizează benzi radio diferite. Dispozitivele pot funcționa fără a interfera între ele’s conexiune care primește lățimea de bandă maximă disponibilă.

Cel mai bun VPN NetGear Router pentru utilizatorii casnici

Fiind un router final superior, X4S include un modem VDSL2, astfel încât să îl puteți utiliza în locul furnizorului dvs.’s modem / router. X4S include, de asemenea, două porturi USB 3.0 eSATA (Extensie de tehnologie avansată în serie externă) încorporat, astfel încât să puteți face backup cu ușurință de date folosind routerul sau pentru a le transforma într-o unitate de rețea.

Jucătorii și utilizatorii de streaming le va plăcea faptul că pot configura programul QoS (Quality of Service) pentru a se asigura că există un flux constant de lățime de bandă pentru diverse activități precum Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now, etc. X4S a fost testat pentru a oferi viteze maiestuoase apropiate de 71Mbps, viteze de 2,4 GHz radio sunt foarte slabe, deși aproape de 15Mbps.

Acum, în niciun caz X4S nu este punctul culminant al designului routerului. Este voluminoasă și vine cu o UI foarte veche complicată pentru începători și prea învechită pentru utilizatorii experți. Preț între un luxos 270 $ și 300 $ (în funcție de locul în care cumpărați), NetGear X4S este ideal pentru jucători, fani în streaming și gospodării cu mai mult de 15 dispozitive inteligente.

 

 1. Router inteligent WIFI AC-1900 NightHawk (model R7000)

Denumit un router de casă ideal de CNET și PC Mag, R7000 este alimentat de superbul său procesor de 1 GHz, ceea ce îl face unul dintre cele mai rapide routere NetGear care funcționează pe banda radio 802.11ac. Pentru utilizatorii VPN, R7000 este o veste bună, deoarece oferă atât un server OpenVPN, cât și suport pentru firmware-ul terț, precum DDWRT. Routerul este, de asemenea, o alegere extrem de scăzută pentru jocuri online și streaming video HD plus acesta’este o alegere excelentă pentru descărcătorii de torrent.

AC-1900 poate fi, de asemenea, conectat cu stocare externă la datele de rezervă de pe dispozitivele dvs. și este o alegere excelentă pentru Apple’s Tehnologia de rezervă a mașinii timpului Un test realizat de ixChariot a concluzionat că routerul poate transfera 444,8 Mbps peste 2,4 GHz și 315,2 Mbps pe o bandă de 5 GHz, nu este cel mai bun din industrie, dar suficient de bun.

Cel mai bun VPN NetGear Router pentru utilizatorii casnici

R7000 oferă un slot USB 2.0 în față și o mufă USB 3.0 în spate, care vă permite să conectați HDD-uri externe la el și să le utilizați prin rețea. Interfața de utilizare NetGear Genie simplifică totul, de la configurarea routerului la configurarea hard disk-urilor și partajarea rețelei. Includerea UI Genie este doar ceea ce medicul a comandat ca începători o va găsi cea mai utilă.

R7000 are un preț pozitiv de 190 $ - 200 $ (în funcție de unde cumpărați) și luând în considerare performanța & stabilitatea pe care o oferă este o afacere foarte atractivă pentru utilizatorii casnici. Există totuși problema cu raza sa de acțiune, iar conectivitatea pe o suprafață mare poate suferi din cauza obstacolelor.

 1. Router WIFI inteligent AC1750 (model R6400)

Evaluat numărul 1 de SmallNetBuilder în performanța routerului, R6400 este o soluție de bandă dublă strălucitoare pentru casele care au mai mulți utilizatori de jocuri și streaming. Folosind tehnologia BeamForming +, permite routerului să-și mărească semnalul pe măsură ce te îndepărtezi. Da, este o soluție ideală de conectivitate pentru zone mari și setări aglomerate cu mai mult de 5 utilizatori.
Cel mai bun VPN NetGear Router pentru utilizatorii casnici

Cu amabilitatea celor 3 antene ale sale și BeamForming + R6400 pot susține trei fluxuri direcționale, proiectându-le până la limitele sale maxime. R6400 oferă și un USB 2.0 & Slot USB 3.0, astfel încât să puteți conecta o imprimantă pentru rețeaua dvs., pe lângă un HDD în 3.0, pentru a fi folosit ca hard disk de rețea.

R6400 vă oferă, de asemenea, Justificarea AirTime tehnologie pentru a vă asigura că dispozitivele dvs. de mare viteză primesc un flux constant de date în timp ce dispozitivele mai lente mai vechi sunt, de asemenea, prioritate pentru a primi date în conformitate cu capacitățile lor. Numeroase recenzii despre Tom’s Ghidul, CNET-ul și PCMag au stabilit R6400 să fie cel mai bun router NetGear pentru conectivitate de lungă durată.

NetGear a încorporat, de asemenea, interfața de utilizare Genie Router Management în dispozitiv pentru a se asigura că utilizatorii începători, intermediari și avansați pot configura cu ușurință sau regla routerul așa cum doresc. UI Genie simplifică prima configurare și configurare a serviciilor VPN pe routerul R6400. NetGear Genie oferă, de asemenea, statistici detaliate despre rețea, inclusiv cele primite & date, dispozitive care ies, & aplicații care utilizează dispozitivul și parole & numele de utilizator utilizate în rețea.

În opinia mea, având în vedere caracteristicile NetGear R6400 este unul dintre cele mai accesibile și unul dintre cele mai ieftine routere NetGear din jur. În prezent, puteți obține R6400 pentru $ 140- $ 150 de în funcție de locul în care cumpărați routerul.

Ce sunt routerele NetGear cu VPN-ul?

Aceasta’este o întrebare comună pe care majoritatea noilor proprietari de routere și utilizatorii VPN o pun atunci când citesc specificațiile pentru dispozitivele lor. Lăsa’iau acest concept pas cu pas pentru a-l înțelege cu adevărat ușor.

Sarcina principală a unui VPN este crearea unui sistem securizat “punct la punct” conexiune printr-o rețea publică sau privată pentru a accesa în siguranță dispozitive, servere sau baze de date într-o locație de la distanță. Un exemplu bun este atunci când utilizați VPN pentru a accesa computerul de lucru în timpul călătoriei sau în vacanță. Amintiți-vă că pentru a accesa computerul de lucru cu VPN, routerul trebuie să permită conexiunilor VPN să-l treacă pentru a comunica cu alte servicii prin internet.

Cele mai multe routere sunt încorporate cu o tehnologie cunoscută sub numele de NAPT sau Network Address Protocol Translation, care permite mai multor dispozitive să partajeze o conexiune la internet prin router. Un aspect al NAPT este că blochează complet traficul VPN. Diagrama următoare arată un router fără și unul cu VPN-pass.

netgear router vpn trecere

Demonstrarea importanței transmiterii VPN. Imagine amabilitate din Linksys

În acest scop expres, producătorii includ, de asemenea, ceea ce se numește ‘VPN Transmitere’caracteristică în routerele lor. Trecerea VPN permite traficului VPN criptat să treacă în mod convenabil prin router și să se conecteze la rețeaua de la distanță. NetGear oferă un ghid adecvat pentru a configura VPN-ul de trecere pe routerele compatibile, cu informații detaliate despre modelele care nu sunt disponibile’nu suporta caracteristica.

NetGear Router VPN nu funcționează eroare / probleme

Pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună calitate a produselor și serviciilor de la marcă, NetGear oferă o secțiune cuprinzătoare de asistență a site-ului pentru a vă face routerul să funcționeze în cazul în care întâmpină diverse probleme. Puteți consulta pagina oficială de asistență, comunitatea oficială NetGear sau asistența de contact. Nu uitați că serviciul de asistență online este doar pentru clienții care vor avea garanții valide și clienți de afaceri.

NetGear Router App VPN pentru Android

NetGear oferă o aplicație oficială genială pe Google Play Store pentru utilizatorii de Android:

NetGear Genie UI este noua interfață oferită acum pentru toate routerele& modemuri fabricate de marca. Aplicația Android NetGear Genie oferă proprietarilor de dispozitive un mod ușor de făcut administrează, monitorizează sau repară rețeaua de domiciliudirect de pe smartphone-ul tău. Puteți accesa routerul dvs. NetGear’caracteristicile s în timp ce vă deplasați prin casă sau birou. Echipat cu un smartphone sau tabletă Android puteți accesa

 1. Setări wireless,
 2. Harta rețelei,
 3. Controale parentale vii,
 4. Acces pentru oaspeți,
 5. Contorizare trafic,
 6. Media mea și
 7. Multe alte caracteristici.

De asemenea, veți obține controlul asupra rețelei de domiciliu, a fluxurilor media dintr-o unitate de rețea, imprimante, conectarea dispozitivelor mobile folosind coduri QR. Nu uitați că aplicația funcționează doar cu modele de router NetGear selectate, care pot fi găsite în descrierea aplicației NetGear Genie de pe Google Play Store.

Pe scurt

Sper că veți găsi cele mai bune rezumate ale routerului NetGear de mai sus utile când căutați un nou router / modem pentru casa dvs. Deși am rezumat recenziile dispozitivului, am adăugat și linkuri de recenzie relevante, astfel încât, în cazul în care sunteți un utilizator avansat, vă puteți face o idee mai bună, uitându-vă și la specificațiile pentru routere..

În cazul în care mi-a fost dor de ceva sau ai dori să revizuiesc un alt brand de router, anunță-mă în secțiunea de comentarii de mai jos. Lasă feedback și comentarii pentru a putea îmbunătăți următorul top 3 blog. Nu uitați să împărtășiți și să vă abonați folosind butoanele sociale.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me