PureVPN vs. PIA (Acces la internet privat)

PureVPN vs PIA

Mulți utilizatori se confruntă cu o imensă confuzie atunci când încearcă să selecteze un VPN adecvat. Această confuzie provine mai ales din faptul că utilizatorii privesc adesea serviciile VPN dintr-un ochi neîncercat.

Dacă vă confruntați cu aceeași confuzie în ceea ce privește două servicii de top, adică PureVPN și PIA, vă aflați la locul potrivit. Aruncați o privire la această analiză de comparație detaliată pentru a determina alegerea mai bună:

Repere

PureVPN PIA
 1. 2000+ servere în 140 de țări
 2. Sunt disponibile IP-uri dedicate
 3. 5 conexiuni simultane
 4. Aplicații pentru toate platformele / dispozitivele
 5. Politica verificată fără jurnal (auditată)
 1. 3300+ servere în 30 de țări
 2. Criptare AES-256 biți
 3. 10 conexiuni simultane
 4. Aplicații pentru toate platformele / dispozitivele
 5. Politica verificată fără jurnal (auditată)

Prețuri și reduceri

PureVPN PIA
Perioada de abonament 1 lună 1 lună
1 an 6 luni
2 ani 1 an
Oferta speciala 73% reducere la un plan pe 2 ani 67% reducere la un plan de un an
Cel mai mare preț pe lună $ 10.95 $ 6,95
Cel mai mic preț pe lună $ 1.65 $ 3.33
Preț de un an $ 69.72 $ 34.95
Banii inapoi garantat 31-zile 7 zile

În ceea ce privește prețurile, există o concurență foarte strânsă între aceste două VPN-uri. Și chiar mai surprinzător, Accesul la internet privat este mai ieftin decât PureVPN dacă aruncați o privire asupra ambelor planuri de prețuri în ansamblu..

Acest lucru este incredibil de ciudat, deoarece PureVPN este unul dintre acele rare servicii VPN de top care s-a poziționat ca un serviciu VPN accesibil, iar aici, în această comparație, este clar că PIA este liderul.

PureVPN’cea mai bună ofertă este oferta lor de 5 ani în care costul scade la un incredibil 1,65 USD / lună. Acordul pe 24 de luni are, de asemenea, un preț destul de mare la 3,29 USD / lună și nu se află în afara gamei accesibile.

Cu toate acestea, în ciuda prețurilor scăzute implementate de PureVPN, acesta’Încă nu este destul de ieftin în comparație cu PIA’planurile de stabilire a prețurilor.

Majoritatea oamenilor nu se gândesc la PIA ca la un serviciu VPN ieftin, dar această concepție greșită trebuie rezolvată, deoarece dacă un VPN de top este mai ieftin decât PureVPN decât este cel mai accesibil VPN de acolo..

Obțineți cea mai bună ofertă pentru PIA: Reduceți costurile cu 71%

Obțineți cea mai bună ofertă pentru PureVPN: Economisiți 73% din cei doi ani speciali

Caracteristici

PureVPN PIA
Conexiuni simultane 5 10
Aplicații pentru sistem de operare Windows, MacOS, Android, iOS, Linux și Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Instalarea manuală a dispozitivelor Linux, routere, setați cutii de top Unele routere
Tunel Split Da (Toate aplicațiile) Nu
Accesorii gratuite Adoni oficiali Kodi, anunțuri de blocare, scaner malware, extensii de browser pentru Chrome și Firefox SOCKS5 Proxy și blocant de anunțuri / tracker

Selectarea unei VPN înseamnă mai mult decât să te uiți la costuri. Trebuie să fiți sigur că aveți acces la caracteristicile unui serviciu premium. Din fericire, PureVPN reușește să se descurce destul de bine în această privință.

În comparație cu PIA, furnizorul cu sediul din Hong Kong oferă un plus de ofertă utilizatorilor o listă uriașă de funcții avansate. Obțineți mai multă accesibilitate prin aplicații native pentru toate platformele / dispozitivele.

Pentru securitate și torrenting, utilizatorii au la dispoziție “Tunel Split” caracteristică, care lipsește cu PIA’aplicații. În plus, aveți un scaner malware, un blocant de anunțuri și chiar un supliment oficial Kodi.

PureVPN oferă și un set unic de instrumente, despre care voi discuta mai jos pentru confortul dvs. mai jos. Toate aceste funcții poziționează VPN mai mare decât PIA și altele pe piață.

Capabilități de deblocare

PureVPN PIA
Netflix da Nu
Hulu da da
Sky Go da Nu
Amazon Prime da Nu
BBC iPlayer da Nu
ABS da Nu
CBS da da
NBC da da
ITV da da
Canal 4 da da

Dacă vorbim despre “deblocare”, nu există o opțiune mai bună decât PureVPN. Toate serverele sale utilizează tehnologii de criptare și securitate puternice, care permit ocolirea instantaneu a restricțiilor geo.

Acest lucru permite utilizatorilor să deblocheze toate versiunile Netflix, împreună cu alte platforme de succes, cum ar fi Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu și acum chiar Disney +, în timp ce PIA nu reușește să ofere aceeași accesibilitate.

Ca să nu mai vorbim, PureVPN este singurul furnizor de pe piață care permite deblocarea tuturor VoD-urilor populare direct prin extensiile sale de browser pe Chrome și Mozilla Firefox.

Tu ai “site-uri web populare” opțiune disponibilă care listează toate site-urile celebre la care poate doriți să accesați. La alegerea celui pe care doriți să îl deblocați, PureVPN vă redirecționează instantaneu către versiunea locală, mai puțin problema.

China

De cand PureVPN are sediul central în Hong Kong, funcționează mai bine pentru ambele: Expații chinezi și cei care locuiesc în țară. De fapt, oferă și 12 servere chinezești.

Acest lucru este ceea ce nici măcar cei mai buni furnizori de pe piață nu reușesc să ofere. Multe dintre VPN-urile pretind că lucrează în China și, în timp ce fac acest lucru, uită să se ocupe de acestea “expati” piaţă.

De exemplu, PIA nu oferă niciun servere chinezesc și nici nu are o pagină dedicată chineză pentru utilizatori să își descarce aplicațiile. Drept urmare, PureVPN pare cu siguranță opțiunea mai bună.

Configurare și interfață

PureVPN PIA
Expertul de configurare automată Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Selecția locației principale Bazată pe listă Bazată pe listă
Setări suplimentare Pagini da da
Mobil prietenos da da

PureVPN se diferențiază de alți furnizori de pe piață, oferind aplicații incredibil de ușor de utilizat și ușor de utilizat pe mai multe platforme / dispozitive, inclusiv Android / Apple TV și Firestick.

Versiunea Windows / Mac are o perspectivă îngrijită și curată, cu o mulțime de opțiuni configurabile disponibile pentru persoanele cu experiență tehnică. În același timp, aveți “direct” opțiuni disponibile pentru rookies.

Între timp, aplicațiile mobile utilizează un “mai întunecat” aspect, dar la fel de impresionant. Aveți listări de server specializate pentru toate nevoile legate de VPN, precum și acces la IP-uri dedicate.

PureVPN Mac App

PIA’aplicațiile s încă mai au nevoie de muncă și îmbunătățire în interfața de utilizator generală. Versiunile pentru desktop se află în bara de activități cu cele mai multe funcții accesibile direct făcând clic dreapta pe pictogramă. Acest lucru este frumos, dar prezintă, de asemenea, unele probleme.

Deoarece aplicația se ascunde a doua pe care o minimizezi, devine o supărare majoră pentru cei care încearcă să urmeze un ghid de configurare sau de configurare, deoarece este necesar să faceți clic pe pictograma pentru a deschide din nou aplicația.

Aceasta’Aplicațiile mobile sunt bine proiectate și au tendința de a fi fără probleme. Toate opțiunile sunt enumerate perfect, iar conectarea durează abia câteva secunde, ceea ce este destul de remarcabil.

Aplicația Windows PIA

Servere

PureVPN PIA
Țări server 140+ 30
Numărul total de servere 2000 3,300

Când vine vorba de compararea furnizorilor VPN cu infrastructura serverului lor, trebuie să luăm în considerare o mulțime de aspecte diferite, cum ar fi numărul total de servere, numărul de locații din întreaga lume, servere de torrenting dedicate, printre altele.

Așa că a fost dificil să analizezi ambele aceste servicii pe acest cont, deoarece numerele de la fiecare VPN stivuite astfel:

PureVPN oferă în prezent aproximativ 2000+ servere la nivel mondial, inclusiv servere dedicate Torrenting și P2P, dar factorul în care bate toate celelalte VPN-uri este numărul de țări acceptate, care depășește numărul 140.

PIA, pe de altă parte, oferă mult mai multe servere decât PureVPN, adică 3300 de servere totale, dar locațiile pe care le oferă sunt prea limitate pentru a oferi orice fel de avantaj clar asupra PureVPN.

Are doar servere în 33 de țări, ceea ce nu este chiar 1/4 din locațiile pe care PureVPN le oferă. Verdict: Ambele sunt gât la gât atunci când vine vorba de infrastructura serverului lor, deci este dificil să determine un câștigător.

Viteză

PureVPN PIA
Pierderea vitezei 9% 25%

PureVPN și PIA sunt două servicii primare atunci când vine vorba de sprijinirea activităților de streaming pe site-uri precum Netflix și BBC iPlayer, astfel că ambele oferă viteze optime..

Cu toate acestea, când am efectuat teste de viteză pe ambele servicii, am constatat că PureVPN a depășit 4 servere selectate aleatoriu în analiza noastră, comparativ cu PIA..

Aceste servere au sediul în SUA, Marea Britanie, Franța și Canada. În testele de viteză goală, PIA a înregistrat o pierdere de viteză de aproximativ 25%, în timp ce PureVPN a fost puțin mai bun la 9% în medie.

Verdictul vitezei: PureVPN este învingătorul aici și le-am recomanda utilizatorilor să meargă pentru asta dacă viteza este una dintre problemele lor principale atunci când vă abonați la un serviciu VPN.

Securitate

PureVPN PIA
Protocoale VPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
OpenVPN Data Encryption AES-256-CBC AES-128, AES-256
OpenVPN Control Channel Encryption RSA-4096 RSA-4096
Tehnologia Cloaking Nici unul Nici unul
Securitatea aplicațiilor Protecția împotriva uciderilor împotriva comutatorului și a uciderii DNS Kill Switch
Stare DNS DNS privat DNS privat

PureVPN adaugă PPTP, L2TP, OpenVPN (TCP și UDP), SSTP și IKEv2, la lista de protocoale acceptate. SSTP este folosit mai ales pe dispozitivele Windows, iar IKEv2 este un adaos util pentru dispozitive mobile.

Utilizează cifrat AES-256-CBC cu autentificare hash HMAC SHA1 pentru canalul de date și cifrat AES-256-CBC cu autentificare HHAC SHA384 și criptare de strângere de mână RSA-4096 pentru canalul de control.

Dacă vorbim despre securitate în general, totuși, PureVPN tinde să fie mai puternic. Oferă opțiuni de securitate îmbunătățite, cum ar fi Double VPN și Split Tunneling, NAT Firewall și DDoS Protection.

Pe de altă parte, PIA oferă asistență numai pe protocoalele L2TP / IPSec și OpenVPN. Pentru canalul de date, PIA utilizează cifre AES-256 biți cu SHA256 pentru autentificarea datelor și RSA-4096 pentru strângere de mână.

PFE este disponibil prin schimb DHE + RSA. Pentru canalul de control, PIA folosește aceleași cifre și autentificare hash, cu includerea SHA384 pentru autentificare. Perfect Forward Secret (PFE) este disponibil prin ECDHE + ECDSA.

Pe scurt, primiți o mare confidențialitate cu ambii furnizori. Cu toate acestea, PureVPN parcurge kilometrul suplimentar oferind funcții suplimentare pentru a oferi o mai bună securitate utilizatorilor din întreaga lume.

intimitate

PureVPN PIA
Sediu Hong Kong Statele Unite
Jurnalele de conexiune Nici unul Nici unul
Jurnalele de activitate Nici unul Nici unul
Informații de înregistrare Adresa de email Adresa de email
Plata anonima metode Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin și multe altele Mint, BitPay, 32 de criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin

PureVPN câștigă un avantaj față de PIA, datorită locației sale strategice din Hong Kong, care este departe de ochii indurerați ai Alianțelor Five, Nine și Fourteen Eyes (care se ocupă de păstrarea datelor și supravegherea în masă)

PIA își are sediul în SUA, care este literalmente epitomul tuturor activităților invazive atât online, cât și offline. Ca atare, dacă vorbim “factor de încredere”, PureVPN pare cu siguranță o opțiune mai privată, având în vedere că sunt și un serviciu fără jurnal. .

În ceea ce privește metodele de plată, în care PIA acceptă Mint, BitPay, 32 de criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin, PureVPN adaugă mai mult la listă, incluzând PaymentWall inc în înscrierea lor.

configurație

PureVPN PIA
Alocare adresă Shared / Static Impartit
IP-uri statice 7+ țări Nu
Protecție DDoS da Nu
Firewall NAT da da

În ceea ce privește configurația, PureVPN câștigă încă o dată mai mult peste PIA. Acest lucru se datorează faptului că furnizorul din SUA acceptă doar o infrastructură comună cu IP-uri dinamice disponibile.

PureVPN, pe de altă parte, oferă mai mult stimulent utilizatorilor săi, sprijinind ambele; o infrastructură comună și statică. Au IP-uri dedicate disponibile în mai mult de 7+ țări din întreaga lume.

Este important de menționat că, de asemenea, IP-urile dedicate sunt disponibile ca supliment cu prețuri separate. Dacă optați pentru protecția DDoS, este posibil să fiți nevoit să plătiți mai mult pentru IP-ul dedicat.

Relații Clienți

PureVPN PIA
Ghiduri video da da
Baza de cunoștințe căutabile  da da
Asistență telefonică Nu Nu
Asistență prin e-mail da da
Timpul mediu de răspuns pentru e-mail 39 Proces-verbal 45 de minute
Suport pentru bilete da da
Asistență Live Chat da da

Cel mai bun tip de asistență pentru clienți este prin opțiunea de asistență chat live, deoarece este mult mai personal, ușor de utilizat și mai tehnic decât asistența prin e-mail, care este greoaie.

Și dacă aceasta este metrica pentru a acorda cea mai bună asistență pentru clienți, atunci PureVPN oferă mâini excelente clienților în comparație cu PIA. Oferă un sistem de chat live incredibil de proactiv.

Pe de altă parte, PIA este încă blocat la mijlocul anilor 2010 cu suportul său bazat pe e-mail. PIA’Metoda de asistență pentru clienți nu este relevantă în prezent’s lume, așa că îl vom recomanda să se actualizeze.

Cu toate acestea, având în vedere că asistența prin e-mail este încă o opțiune pentru ambii furnizori, am decis să le pun la încercare. Mai jos sunt detalii cu privire la timpii de răspuns de la fiecare furnizor pe suport de e-mail.

PureVPN

Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri Întrebare răspuns
Este PureVPN bun pentru Torrenting? 25 de minute 1 da
Funcționează PureVPN cu Netflix? 39 Proces-verbal 1 da
Pot instala PureVPN pe LibreELEC 50 de minute 1 da
Cum să setați PureVPN pe Firestick? 44 minute 1 da

Acces la internet privat (PIA)

Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri Întrebare răspuns
De ce este localizată PIA într-o țară cu cinci ochi? 1 oră 1 da
Accesul la internet privat păstrează jurnalele? 45 de minute 1 da
Accesul privat la internet funcționează cu Netflix? 50 de minute 1 da
Cum obțin o rambursare de la accesul la internet privat? 44 minute 1 da

Alte comparații la check out

  1. ExpressVPN vs. IPVanish
  2. ExpressVPN vs. PureVPN
  3. PureVPN vs. IPVanish
  4. NordVPN vs. ExpressVPN

Câștigătorul: PureVPN

PureVPN este Câștigătorul

Fără îndoială, PureVPN este un serviciu mult mai mare în comparație cu PIA, iar majoritatea utilizatorilor vor crede că este nedrept că comparăm cele două servicii ne-egale pe aceleași valori.

Cu toate acestea, întrucât se numără printre numele de top, este necesară o comparație imparțială. Și în ciuda diferenței de servere, unele lucruri nu pot fi ignorate, cum ar fi lipsa chat-ului live și Kill Switch.

PIA este un serviciu VPN excelent, dar trebuie să declaram PureVPN câștigătorul aici, deoarece a apărut ca și mai mult “părtaș” Serviciu VPN în conformitate cu cerințele utilizatorului modern decât cele anterioare.

Похожие статьи

 • Surfshark vs. Acces la internet privat (PIA)

  În cazul în care Surfshark reprezintă o nouă rază de servicii VPN, Accesul la internet privat (PIA) are câțiva kilometri pe ea și reprezintă o alegere populară pentru mulți....

 • ExpressVPN vs. PIA (Acces la internet privat)

  Întrucât o mulțime de perspective privesc serviciile VPN dintr-un ochi neîncercat, abonarea la unul care se potrivește nevoilor și cerințelor lor tinde să fie dificilă...

 • NordVPN vs. PIA (Acces la internet privat)

  NordVPN și PIA sunt ambele nume populare pe piața VPN-urilor utilizate de mii din întreaga lume. Ce serviciu este mai bun din punct de vedere al securității,...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me