PureVPN vs HideMyAss Comparație 2020

PureVPN vs HideMyAss


Unde PureVPN este înalt ca un celebru “premiu” VPN în industrie, HideMyAss este o alegere populară printre utilizatorii laici, mai ales datorită numelui său atrăgător.

Ce serviciu este totuși mai bun? Pentru a afla, citiți această analiză de comparație PureVPN în profunzime și HideMyAss, unde voi evalua ambii furnizori pe mai multe aspecte cruciale:

Repere

PureVPN VPN HMA
 1. 2.000+ servere în 140 de țări
 2. IP-uri dedicate disponibile
 3. 5 conexiuni simultane
 4. Aplicații pentru toate platformele / dispozitivele
 5. Politica fără jurnal (auditată de AltiusIT)
 1. 1000+ servere în 190 de țări
 2. Criptare AES-256-GCM
 3. Conectivitate fără scurgeri
 4. Garanție de 30 zile înapoi
 5. Sistem eficient de comutatoare de ucid

Prețuri și reduceri

PureVPN VPN HMA
Perioada de abonament 1 lună 1 lună
1 an 1 an
2 ani 3 ani
Oferta speciala 73% reducere la un plan pe 2 ani 67% reducere la un plan de 3 ani
Cel mai mare preț pe lună $ 10.95 $ 9.99
Cel mai mic preț pe lună $ 2,91 $ 3,99
Preț de un an $ 49.92 $ 71.88
Banii inapoi garantat 31-zile 30 de zile

În ciuda oferirii mai multor caracteristici, tehnologii și capacități de deblocare, PureVPN tinde să fie opțiunea mai ieftină, după compararea acesteia cu HMA VPN.

Furnizorul din Hong Kong oferă planuri de trei durate variate. Luna lunară începe de la 10,95 USD, care este cu încă 2 dolari mai mică decât prețul mediu al industriei.

Planul de un an costă 4,16 USD / lună, însumând un minim de 49,92 USD. Totuși, pentru cea mai bună valoare, vă recomand să mergeți pentru PureVPN’abonament de 2 ani.

Acest plan pornește de la un buget de 2.91 USD / luna. Ca atare, veți plăti doar 69,84 USD pentru un total de 24 de luni, ceea ce îl face unul dintre cele mai ieftine costuri VPN.

HMA VPN, pe de altă parte, își începe planul lunar la 9,99 USD. Cu toate acestea, similar cu PureVPN, acestea oferă reduceri pentru abonamentele îndelungate.

De exemplu, planul de un an începe de la 5,99 USD / lună, oferindu-ți o reducere de 50%. Drept urmare, plătiți 71,88 USD pentru 12 luni, ceea ce este cu 21 de dolari mai scump decât PureVPN.

Planul pe 3 ani vă oferă o reducere de 67%, scăzând prețul lunar la 3,99 USD / lună, facturat la 143,64 USD. Acest lucru este extrem de costisitor pentru un serviciu low-end!

În ceea ce privește banii înapoi’Sunt în cauză, PureVPN oferă o garanție de rambursare de 31 de zile. Între timp, HMA VPN oferă o rambursare de 30 de zile, care este cu o zi mai mică.

Obțineți cea mai bună ofertă pentru PureVPN: Economisiți 73% din cei doi ani speciali

Obțineți cea mai bună ofertă pentru HideMyAss: Economisiți 67% din cei doi ani speciali

Caracteristici

PureVPN VPN HMA
Conexiuni simultane 5 5
Aplicații pentru sistem de operare Windows, macOS, Android, iOS, Linux și Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux și routere
Instalarea manuală a dispozitivelor Linux, routere, set-Top Box-uri Routere, televizoare și multe altele
Tunel Split Da (Toate aplicațiile) Da (Toate aplicațiile)
Accesorii gratuite Adoni oficiali Kodi, anunțuri de blocare, scaner malware, extensii de browser pentru Chrome și Firefox Smart Kill Switch, IP Shuffle, Protecție împotriva scurgerilor, DDoS Protection

VPN-ul HideMyAss și PureVPN oferă o listă bună de funcții avansate. Acest lucru oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi un anonimat / o securitate mai bună atunci când explorează internetul.

Cu orice furnizor, aveți aplicații dedicate pentru Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Mozilla Firefox, Google Chrome, Fire TV, Android / Apple TV.

Cu toate acestea, PureVPN câștigă un avantaj față de VPN-ul HMA oferind un supliment nativ pentru Kodi. Nu mai vorbim, furnizorul oferă chiar ghiduri de configurare manuale și routere preconfigurate.

În ceea ce privește conexiunile simultane, ambele servicii acceptă mai multe conectări doar pe 5 dispozitive. Totuși, configurarea aplicațiilor este destul de ușoară și simplă.

În ceea ce privește funcțiile suplimentare, PureVPN oferă Firewall NAT, Tunel Split, blocare publicitate / Tracker, Protecție împotriva scurgerilor IPv6, Transmitere port, Protecție DDoS și IP-uri dedicate.

HMA VPN, pe de altă parte, oferă utilizatorilor acces la funcții precum Smart Kill Switch, IP Shuffle, Protecție împotriva scurgerilor, Protecție DDoS și Split Tunneling.

Capabilități de deblocare

PureVPN VPN HMA
Netflix da Nu
Hulu da Nu
Sky Go da Nu
Amazon Prime da Nu
BBC iPlayer da Nu
ABS da Nu
CBS da Nu
NBC da Nu
ITV da Nu
Canal 4 da Nu

O mulțime de site-uri web de revizuire și furnizorul în sine afirmă că HMA funcționează pentru deblocarea platformelor de streaming și ocolirea restricțiilor geografice sau a interdicțiilor VPN.

Nimic nu poate fi mai departe de adevăr, deoarece testele mele de pe serverele lor au dezvăluit că niciunul dintre ei nu funcționează fără probleme pentru deblocarea vocalelor populare de pe piață..

PureVPN, pe de altă parte, a avut mult mai mult succes în evitarea georestricțiilor pe Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime, Voot, Hotstar și chiar Disney Plus.

Toate aplicațiile sale sunt echipate cu un “site-uri web populare” meniu care listează toate platformele de streaming celebre precum cele de mai sus. Pur și simplu faceți clic pe pictograma serviciului pe care doriți să îl deblocați.

Cea mai bună parte a tuturor: acest meniu este disponibil și pe Chrome și Mozilla și permite utilizatorilor să deblocheze chiar Netflix direct din browser!

China

China nu ia blochează VPN-urile ușor și “Marele Firewall” utilizează numeroase tehnologii și algoritmi pentru oprirea rezidenților / expatților de la utilizarea unuia.

Din păcate, HMA VPN nu reușește să ofere niciun beneficiu oricărei audiențe. Furnizorul din Marea Britanie nu oferă acces la un site web oglindă și nici nu are servere chineze.

Pe de altă parte, PureVPN funcționează atât pentru cei care doresc un VPN în China pentru accesarea conținutului local, cât și pentru cei din țară, care au nevoie de o VPN funcțională.

Furnizorul este singurul nume din industrie care oferă 12 servere chineze (6 la Beijing și 6 la Shanghai). În același timp, oferă aplicații care funcționează în țară.

Cu toate că, în prezent, lista este limitată doar la Windows, macOS și Android. Aceasta este încă o realizare, cu toate că multe VPN-uri nu reușesc să ofere acces în China!

Configurare și interfață

PureVPN VPN HMA
Expertul de configurare automată Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Selecția locației principale Bazată pe listă Bazată pe listă
Setări suplimentare Pagini da da
Mobil prietenos da da

PureVPN este printre puținii furnizori de pe piață care acceptă aproape toate platformele / dispozitivele, inclusiv Xbox One, PS4, Nvidia Shield și chiar Nintendo Switch.

În ceea ce privește interfața cu utilizatorii, aplicațiile lor sunt destul de ușor de utilizat și intuitive, adaptându-le atât: utilizatorilor rookie, cât și celor VPN tech-y, cu un design curat și curat.

Ca un stimulent suplimentar, PureVPN’Aplicația s are chiar o opțiune de schimbare a portului, care ajută la ocolirea geo-restricțiilor și interdicțiilor VPN în țările cu legi dure.

Aplicațiile mobile au, de asemenea, același set de funcții, dar tind să fie diferite ca aspect. Se mândresc cu un design mai întunecat și o interfață de utilizator, dar una extrem de ușor de utilizat.

PureVPN Mac App

În comparație cu PureVPN, infamul VPN HMA are o interfață și un stil mai larg. Aplicația lor acoperă cel puțin jumătate din ecran pe desktop-uri / laptop-uri.

Ca atare, nu poate fi considerat exact ușor de utilizat. Cele mai bune aplicații au un design minimalist, dar îndeplinesc toate aspectele ușurinței de utilizare, care nu sunt disponibile cu HMA.

Nu există o diferență vizibilă între aplicațiile desktop / laptop și smartphone, întrucât tema culorilor, accesibilitatea și navigarea lor sunt aproape identice.

Doar dimensiunea clienților VPN variază de la dispozitiv la dispozitiv și de la platformă la platformă. De exemplu, extensiile browserului au o apariție mai minimalistă.

Interfață VPN HMA Pro

Servere

PureVPN VPN HMA
Țări server 140+ 190+
Numărul total de servere 2000 1000+

În comparație cu PureVPN, VPN-ul HMA din Marea Britanie oferă mai multe informații “țări server”. De fapt, infrastructura lor de rețea este printre cele mai mari.

Aveți acces la peste 1000 de servere din peste 190 de țări din întreaga lume. Acest număr mare de server duce la distribuirea uniformă a utilizatorilor pe diferite servere.

Pe de altă parte, PureVPN se mândrește mai mult cu modul “număr de server”. Are peste 2000 de servere în 140 de țări din întreaga lume, ceea ce este o realizare.

Viteză

PureVPN VPN HMA
Pierderea vitezei 9% 29.28%

Pentru a avea o idee mai bună despre performanța ambilor furnizori, am efectuat o analiză de viteză. Acest proces a necesitat testarea diferitor servere de la ambii furnizori pe o mulțime de aspecte.

În cadrul testelor de viteză goală pe o conexiune de 100 Mbps, PureVPN a reușit să livreze în medie 91 Mbps în încărcări și descărcări, ceea ce indică o pierdere de viteză de 9%.

HMA VPN, pe de altă parte, a furnizat o medie a vitezei mediocre la 70,72 Mbps. Aceasta indică o pierdere de viteză de peste 29,28%, ceea ce nu este potrivit pentru niciun utilizator VPN!

Securitate

PureVPN VPN HMA
Protocoale VPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN OpenVPN, PPTP, IKEv2 / IPSec
OpenVPN Data Encryption AES-256-CBC AES-256-GCM
OpenVPN Control Channel Encryption RSA-4096 RSA-4096
Tehnologia Cloaking Nici unul Nici unul
Securitatea aplicațiilor Protecție împotriva uciderilor și a scurgerii Protecție împotriva uciderilor și a scurgerii
Stare DNS DNS privat DNS privat

PureVPN acceptă o mare varietate de protocoale. Acestea includ PPTP, L2TP, IKEv2, SSTP și OpenVPN (TCP și UDP) pentru a oferi utilizatorilor orice fel de libertate de alegere.

În mod implicit, PureVPN implementează protocolul OpenVPN pe toate dispozitivele, cu excepția dispozitivelor iOS care utilizează protocolul IKEv2 pentru viteze și securitate mai rapide.

Pentru criptare, furnizorul utilizează cifrat AES-256-CBC cu autentificare hash HMAC SHA1 pentru canalul de date, care este destul de impresionant și foarte sigur.

Între timp, implementează cifrul AES-256-CBC cu autentificare hash HMAC SHA384 și criptare de strângere de mână RSA-4096 pentru canalul de control.

HMA VPN, pe de altă parte, acceptă doar protocolul PPTP, IKEv2 / IPSec și OpenVPN pe toate dispozitivele sale. În mod implicit, toate aplicațiile sale folosesc OpenVPN.

Pentru criptarea pe Windows și Android, utilizează AES-256-GCM însoțit de autentificarea SHA-256 și cea mai puternică cheie RSA de 4096 biți pentru strângere de mână.

Pe Mac și iOS, HMA folosește același cifru Galois Counter Mode, dar cu IKEV2 / IPSec, pentru a oferi utilizatorilor viteze și performanțe mai bune.

Teste de scurgere

Pentru a avea o idee mai bună despre securitatea aplicației, am efectuat un test de scurgere pe PureVPN și HMA VPN. Procesul a implicat utilizarea a 6 instrumente diferite de verificat;

Scurgeri de solicitare WebRTC și HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
Scurgeri DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
Scurgeri IP IPv4 / IPv6 și IP Torrent:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Atât HMA VPN, cât și PureVPN au reușit să șterge testele din cele 6 instrumente diferite de mai sus și nu au dezvăluit informațiile noastre originale despre IP, DNS sau WebRTC..

intimitate

PureVPN VPN HMA
Sediu Hong Kong Regatul Unit
Jurnalele de conexiune Nici unul Nici unul
Jurnalele de activitate Nici unul Nici unul
Informații de înregistrare Adresa de email Adresa de email
Plata anonima metode Criptocurrențe diverse Nici unul

În ceea ce privește confidențialitatea, a decide câștigătorul este de fapt o sarcină ușoară. PureVPN are sediul central în Hong Kong, în timp ce HMA VPN are sediul în Marea Britanie.

După cum probabil știți, Marea Britanie este un membru fondator al Five Eyes Alliance, care se dedică împărțirii informațiilor prin impunerea legilor obligatorii de supraveghere în masă și de păstrare a datelor.

Prin urmare, este posibil să nu fie o opțiune bună exact să vă înscrieți la HMA, în ciuda faptului că aceștia susțin că sunt un “zero jurnalele” furnizor. Ei vor trebui să se conformeze țării lor’legi!

Acest lucru a fost verificat în două circumstanțe; unul care implică un caz de hărțuire, care a condus la arestarea făptuitorului după ce HMA a predat buștenii.

Într-un alt caz, HMA a dezvăluit detaliile personale ale unuia dintre clienții săi, Cody Kretsinger, un membru acuzat de hacking Sony Pictures.

configurație

PureVPN VPN HMA
Alocare adresă Shared / Static Impartit
IP-uri statice 8+ țări Nici unul
Protecție DDoS da Nu
Firewall NAT da da

În cazul în care PureVPN acceptă o infrastructură de rețea partajată / statică, HMA VPN se atașează la sistemul tradițional partajat de adrese IP.

Acest lucru este destul de problematic, deoarece IP-urile statice servesc un scop important în industria VPN. Acestea permit utilizatorilor să acceseze informații bancare sensibile și să acceseze rețelele LAN.

Din fericire pentru dvs., PureVPN are IP-uri statice în peste 8 țări. Acestea includ SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Germania, Malta, Hong Kong, Singapore.

IP-uri dedicate PureVPN

Relații Clienți

PureVPN VPN HMA
Ghiduri video da da
Baza de cunoștințe căutabile  da da
Asistență telefonică Nu Nu
Asistență prin e-mail da da
Timpul mediu de răspuns pentru e-mail 39 Proces-verbal 30 minute
Suport pentru bilete da da
Asistență Live Chat da da

PureVPN și HMA VPN oferă un suport bun prin mai multe canale. Acestea includ ticketing, e-mail, chat în direct, întrebări frecvente, baze de cunoștințe și ghiduri video.

Având în vedere că asistența prin e-mail este încă opțiunea ideală pentru mulți, am efectuat un mic test pentru timpii de răspuns. Acest lucru a fost doar pentru a vedea cât de proactivi sunt reprezentanții clienților lor.

Mai jos puteți vedea statisticile ambilor furnizori pe baza a patru întrebări diferite. De obicei, PureVPN are un timp mediu de răspuns de 39 minute și HMA 30 minute!

PureVPN

Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri Întrebare răspuns
Este PureVPN bun pentru Torrenting? 25 de minute 1 da
Funcționează PureVPN cu Netflix? 39 Proces-verbal 1 da
Pot instala PureVPN pe LibreELEC 50 de minute 1 da
Cum să setați PureVPN pe Firestick? 44 minute 1 da

HideMyAss

Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri Întrebare răspuns
Cât de puternic este HMA VPN? 35 de minute 1 da
Cât costă HideMyAss? 27 de minute 1 da
Funcționează HMA cu Netflix? 22 de minute 1 da
Cum cumpăr VPN HMA? 33 de minute 1 da

Câștigătorul: PureVPN

PureVPN este Câștigătorul

După compararea ambilor furnizori, este sigur să spunem că PureVPN este câștigătorul. VPN, în ciuda faptului că este incredibil de favorabil bugetului, constituie un sistem global.

Nu se confruntă cu probleme de deblocare a platformelor precum Netflix, se mândrește cu un număr bun de servere, funcționează în China și chiar oferă IP-uri dedicate. Pe scurt, este un serviciu excelent pentru a cumpăra!

Похожие статьи

 • Comparatie Surfshark Vs IPVanish 2020

  Chiar dacă Surfshark este un serviciu relativ nou, acesta și-a atras reputația de a fi o bestie cu buget, datorită numeroaselor funcții disponibile...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me