Comparatie Surfshark Vs IPVanish 2020

Surfshark vs. IPVanish


Chiar dacă Surfshark este un serviciu relativ nou, acesta și-a atras reputația de a fi o bestie cu buget, datorită numeroaselor funcții disponibile la tarife accesibile..

IPVanish a rămas în cea mai mare parte sub radar, în ciuda faptului că a fost pe piață din 2012, ignorând interesul pentru cât de bine funcționează ca serviciu..

Cu un serviciu VPN fiabil care a devenit o necesitate digitală în 2020, aici este BestVPN.co’comparație detaliată a ambelor servicii din 12 categorii pentru a vă ușura decizia!

Repere

Surfshark IPVanish
 1. 1040+ Servere în 61+ țări
 2. IP-uri dinamice / statice disponibile
 3. Conexiuni simultane nelimitate
 4. Aplicații pentru toate platformele / dispozitivele
 5. Politica verificată fără jurnal (auditată)
 1. 1300+ servere în Peste 75 de țări
 2. IP-uri dedicate disponibile
 3. 10 conexiuni simultane
 4. Criptare AES pe 256 biți
 5. Garanție de returnare a banilor pe 7 zile

Prețuri și reduceri

Surfshark IPVanish
Perioada de abonament 1 lună 1 lună
1 an 3 luni
2 ani 1 an
2 ani
Oferta speciala 83% reducere la un plan de 24 de luni 66% reducere la un plan de 2 ani
Cel mai mare preț pe lună $ 11.95 $ 5.00
Cel mai mic preț pe lună $ 1,99 $ 3,25
Preț de un an $ 71.88 $ 39
Banii inapoi garantat 30 de zile 7 zile

Surfshark este opțiunea mai scumpă de la o lună la alta. Dacă utilizatorii aleg să meargă pentru planul lunar, se pot aștepta să obțină 11,95 USD pe lună.

Cu toate acestea, prețul scade semnificativ până la 1,91 USD, iar un total de 45,84 USD, dacă utilizatorii optează pentru planul pe doi ani, au indicat o reducere de 83%.

În schimb, utilizatorii pot alege IPVanish și se așteaptă să plătească doar 5,00 USD pe lună prin intermediul planului său de plată lunară. Dacă utilizatorii decid să apeleze la planul de un an, ei’Voi sfârși prin a plăti 39 USD la 3,25 USD.

Dacă în orice moment nu sunteți mulțumit de performanță, Surfshark vă oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Pe de altă parte, IPVanish oferă utilizatorilor doar o garanție de 7 zile.

Obțineți cea mai bună ofertă pentru Surfshark: Economisiți 83% la cei doi ani speciali

Obțineți cea mai bună ofertă pentru IPVanish: Economisiți 66% pe planul lor de 2 ani

Caracteristici

Surfshark IPVanish
Conexiuni simultane Nelimitat 10
Aplicații pentru sistem de operare Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux
Instalarea manuală a dispozitivelor Set-Top Boxuri, routere și Linux Unele routere
Tunel Split Da (Toate aplicațiile) Da (doar pentru Android)
Accesorii gratuite Asistență Shadowsocks, Hacklock, Blindsearch, Modul NoBorders, TrustDNS Extensie browser pentru Chrome și aplicație pentru telefoane Windows

Surfshark se află cu capul și umerii deasupra IPVanish în ceea ce privește caracteristicile inovatoare care întăresc utilizatorii’ anonimat și siguranță online.

Ambele sunt la egalitate compatibile cu Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome și Firefox. Cu toate acestea, Surfshark a adăugat suport pentru televizoarele de foc și televizoare Apple.

Ca să nu mai vorbim, puteți găsi chiar și aplicații care funcționează cu Xbox One și Nintendo Switch, care este destul de util, să spunem cel puțin pentru publicul jucător.!

Surfshark oferă, de asemenea, suport Shadowsock, o caracteristică Hacklock (instrument de scurgere a datelor pentru protecția împotriva furtului de identitate), BlindSearch, un mod NoBorders (pentru acces în China) și multe altele.

IPVanish nu are aceste caracteristici de ultimă generație. În plus, în timp ce Surfshark acceptă conexiuni simultane nelimitate, IPVanish este restricționat la doar zece conexiuni.

Capabilități de deblocare

Surfshark IPVanish
Netflix da Nu
Hulu da Nu
Sky Go da da
Amazon Prime da Nu
BBC iPlayer da Nu
ABS da da
CBS da da
NBC da da
ITV da da
Canal 4 da da

Surfshark reprezintă o opțiune puternic puternică în ceea ce privește deblocarea conținutului. Am primit capacități excepționale pentru ocolirea restricțiilor și a interdicțiilor VPN.

Acesta poate ajuta utilizatorii să ocolească orice restricții plasate pe Netflix, BBC iPlayer, Prime Video, Hulu, Voot, Hotstar și chiar infamul Disney Plus.

În plus, cu gama sa de servere, poate debloca orice conținut geore-restricționat din diferite țări pentru ex-pat-uri. Pe de altă parte, IPVanish nu poate debloca aceste site-uri de streaming.

În ceea ce privește deblocarea VoD, IPVanish nu are nimic extraordinar. Cele mai multe site-uri web pe care le-am vizitat mi-au dat “VPN / eroare detectată de proxy,” ceea ce era destul de frustrant.

China

Internații chinezi caută întotdeauna servicii care să le permită utilizatorilor să se deblocheze în țară sau să acceseze conținut local din China în alte părți ale lumii.

“Marele Firewall” adoptă diverse tehnologii precum serviciile VPN de negrare, otrăvire DNS, deturnare DNS și filtrare IP, ceea ce îngreunează sarcina.

În cazul în care IPVanish nu a furnizat stimulente pentru oricare dintre audiențe, Surfshark tinde să fie destul de impresionant, în special pentru cei care locuiesc în țară..

Acesta oferă un site web cu oglindă chineză, care permite persoanelor fizice să își descarce / să își instaleze aplicațiile. În același timp, furnizează un “NoBorders” mod.

Acest mod activează Sursfhark’s serverele disfuncționale care transformă traficul VPN în trafic HTTP obișnuit pentru a ocoli geo-restricțiile din China.

Cu toate acestea, nu există suport pentru cei care doresc să cumpere un VPN în China, cum ar fi PureVPN, care oferă 12 servere chineze dedicate pentru accesul la conținut local.

Utilizatorii din China pot descărca Surfshark de pe pagina lor dedicată chinezească aici: https://shark-cn.com/

Configurare și interfață

Surfshark IPVanish
Expertul de configurare automată Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Selecția locației principale Bazată pe listă Bazată pe listă
Setări suplimentare Pagini da da
Mobil prietenos da da

Surfshark acceptă toate platformele majore utilizate atât pe dispozitive desktop cât și pe dispozitive mobile. Lista sa de caracteristici speciale se adaugă doar la apelul său general ca furnizor VPN.

Interfața cu utilizatorul are o schemă de culori deosebit de subtilă, ceea ce facilitează ochiul. Panoul său de navigare, precum și GUI-ul general, este incredibil de ușor de utilizat.

Timpul de răspuns pentru conexiunea la server nu depășește 10 secunde și oferă o conexiune de fundal stabilă pe toată durata utilizării.

Modul de streaming Surfshark

IPVanish are o interfață mai compactă și mai sofisticată. Deși nu este neapărat un lucru rău, poate fi un pic descurajant pentru amatori.

Panoul de navigație este relativ înghesuit și nu oferă același sentiment minimalist ca și concurentul său.

Cu toate acestea, există câteva caracteristici esențiale, cum ar fi blocarea accesului LAN sau utilizarea tunelului divizat, pe care utilizatorii îl pot găsi atractiv.

Interfață de configurare IPVanish

Severs și performanță

Surfshark IPVanish
Țări server 61 51
Numărul total de servere 1,040+ 1300+

Aceasta este una dintre puținele categorii în care concurența pare a fi un pic dificilă. Surfshark are în prezent servere în mai mult de 60 de țări cu peste 1040 de servere.

Comparativ, IPVanish are peste 1300 de servere în mai mult de 50 de țări. Cu toate acestea, din moment ce Surfshark are un număr mai mare de locații de server, este posibil să deblocheze mai mult conținut în comparație cu IPVanish.

Viteză

Surfshark IPVanish
Pierderea vitezei 10,1% 25%

Am vrut să vedem cel mai bun mod de a judeca ambele servicii’ Revendicările de viteză erau să le testăm pe noi înșine printr-o analiză a vitezei.

Le punem pe amândouă să lucreze la activități precum navigarea, streamingul, descărcarea, jocurile și torentarea conectându-le la serverele aleatorii pe o conexiune de 100 Mbps.

Surfshark a înregistrat o viteză medie de 89,9 Mbps în încărcări și descărcări, ceea ce indică o pierdere de 10,1% În mod similar, IPVanish a înregistrat o rată de 75 Mbps, care demonstrează o pierdere de 25% semnificativă..

Securitate

Surfshark IPVanish
Protocoale VPN L2TP, IPSec, IKEv2, Shadowsocks, OpenVPN PPTP, L2TP, OpenVPN
OpenVPN Data Encryption AES-256 AES-256-GCM
OpenVPN Control Channel Encryption RSA-2048  RSA-2048
Tehnologia Cloaking Shadowsocks Obvuscarea OpenVPN
Securitatea aplicațiilor Kill Switch, Wi-Fi, DNS / WebRTC / IP Protecție împotriva scurgerilor Kill Switch
Stare DNS TrustDNS DNS privat

Surfshark se bazează foarte mult pe protocolul său IKEv2. Este “Mod implicit” opțiune pe toate dispozitivele, pe lângă faptul că le oferă utilizatorilor opțiunea de a configura OpenVPN pe toate platformele.

În plus, cifrarea AES-256-CBC este prima criptare furnizată pe canalul de date în timp ce utilizează același cifru cu schimbul de chei TLS folosind criptarea RSA-2048.

Pe de altă parte, IPVanish are aproape aceeași configurație. Este livrat cu criptare AES-256-GCM. Cu toate acestea, comutatorul de ucidere nu oferă protecție WebRTC sau IP împotriva scurgerii.

Teste de scurgere

Să conducă o investigație fiabilă și nepartizană despre cât de sigure sunt aceste două aplicații; testele de scurgere au fost efectuate pe ambele folosind șase instrumente distincte:

Scurgeri de solicitare WebRTC și HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
Scurgeri DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
Scurgeri IP IPv4 / IPv6 și IP Torrent:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Nu este surprinzător, atât IPVanish, cât și Surfshark au trecut testele cu culori zburătoare, anonimizând toate informațiile cruciale de identificare personală, păstrându-vă protejat 24/7!

intimitate

Surfshark IPVanish
Sediu Insulele Virgine Britanice Statele Unite
Jurnalele de conexiune Nici unul Nici unul
Jurnalele de activitate Nici unul Nici unul
Informații de înregistrare Adresa de email Adresa de email
Plata anonima metode Monero, Dash, Gridcoin, Apple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin Nici unul

Surfshark apare ca fiind indiscutabil opțiunea mai bună din cauza centrului său de operațiuni în Insulele Virgine Britanice. Aceasta înseamnă că nu este 5/9/14 agenții de supraveghere a ochilor sau de schimb de date.

Surfshark nu menține nicio conexiune sau activitate, precum și susținerea tuturor criptomonedelor semnificative ducând confidențialitatea financiară la frontiera digitală.

În plus, Surfshark a fost complet verificat de Cure53 pentru a se asigura că niciun fel de jurnal nu este păstrat în nicio formă sau formă.

Pe de altă parte, IPVanish localizat în Statele Unite este susceptibil la toate tipurile de supraveghere, monitorizare, urmărire și a ajutat recent securitatea internă.

Menține un jurnal de conexiune complet, fără să ofere niciun suport pentru nicio formă de criptomonedă.

configurație

Surfshark IPVanish
Alocare adresă Shared / Static Impartit
IP-uri statice 6+ locații Nici unul
Protecție DDoS da da
Firewall NAT da da

Ambele VPN-uri oferă configurații mult diferite în ceea ce privește adresele IP. Surfshark oferă utilizatorilor săi șansa de a utiliza IP-uri atât dinamice cât și statice.

Acestea se află în mai mult de 6 locații răspândite în diferite țări. Cu toate acestea, IPVanish nu are acces la IP-uri statice, ceea ce este destul de alarmant.

Ambele de pe NAT Firewall asigurând un trafic de intrare nedorit prin decriptarea anteturilor de pachete. Totuși, IPVanish trebuie să își îmbunătățească ofertele!

Serviciu clienți

Surfshark IPVanish
Ghiduri video da da
Baza de cunoștințe căutabile  da da
Asistență telefonică Nu Nu
Asistență prin e-mail da da
Timpul mediu de răspuns pentru e-mail 31 de minute 55 minute
Suport pentru bilete da da
Asistență Live Chat da da

Surfshark’Asistența clienților a devenit ceva de referință în industria VPN. Sunt calzi și profesioniști în modul în care gestionează solicitările.

Indiferent cât de generic sau tehnic ar putea fi o întrebare, echipa gestionează fiecare interogare cu profesionalism și rămâne în permanență în legătură pentru a întreba dacă am alte probleme..

IPVanish nu are o bază de date dedicată căutării, ceea ce face mai dificil decât ar trebui să găsească informații relevante despre serviciu.

Nu există ghiduri video sau de asemenea, ceea ce face din ce în ce mai dificil să evaluezi ce interfață sau funcții se așteaptă odată ce utilizatorii cumpără produsul.

Surfshark

Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri Întrebare răspuns
Surfshark este potrivit pentru Android? 25 de minute 1 da
Funcționează Surfshark cu Netflix? 39 Proces-verbal 1 da
Pot folosi suprafata de pe dispozitive multiple? 20 de minute 1 da
Cum se activează obfuscarea pe Surfshark? 27 de minute 1 da

IPVanish

Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri Întrebare răspuns
De ce se bazează IPVanish în SUA (membru Five Eyes)? 30 minute 1 da
IPVanish este o opțiune bună pentru jocuri? 42 de minute 1 da
Funcționează IPVanish cu Netflix și alte dispozitive vocale? 37 de minute 1 da
Cum pot primi o rambursare de la IPVanish? 52 de minute 1 da

Câștigătorul: Surfshark

Surfshark este Câștigătorul

La sfârșitul acestui duel înfiorător, Surfshark își depășește concurentul în fiecare departament. Cuvinte simple, oferă utilizatorilor o valoare mai bună pentru banii lor.

Nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să optați pentru Surfshark, deoarece se clasează în fiecare categorie, ceea ce face unul dintre cei mai buni furnizori VPN de pe piață astăzi.

Похожие статьи

 • PureVPN vs HideMyAss Comparație 2020

  Unde PureVPN este înalt ca un celebru “premiu” VPN în industrie, HideMyAss este o alegere populară printre utilizatorii laici, mai ales datorită numelui său atrăgător....

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me