Cel mai bun VPN pentru Torrenting: Descărcați Torrents în siguranță

Cel mai bun VPN pentru Torrenting

Dacă doriți să rămâneți invizibili pentru vânătorii de încălcări ale drepturilor de autor și ISP-urile locale în timpul descărcării torrenturilor, aveți nevoie de un serviciu VPN fiabil. Mai jos puteți găsi recomandări despre cele mai bune pentru uTorrent / BitTorrent:

Contents

Cele mai bune servicii VPN pentru torrenting

 1. Ivacy: Cea mai bună alegere pentru torrente. Sunt disponibile servere specifice P2p. Disponibil pentru 2,25 USD / lună .
 2. Surfshark: Cel mai bun VPN favorabil bugetului pentru partajarea fișierelor P2P /. Viteze rapide pentru descărcarea torentelor. Costă 1,99 USD / lună (+ 3 luni gratuit).
 3. ExpressVPN: VPN plin de valoare pentru torrenting. Fără capacitate de lățime de bandă sau limitare a vitezei. Disponibil pentru 8,32 USD / lună
 4. CyberGhost: VPN rapid și sigur pentru pirați. “Torrent anonim” modul disponibil. Prețul începe de la 2,75 USD / lună
 5. PureVPN: Un VPN în creștere ascendentă pentru torrenting. Servere dedicate sunt disponibile pentru partajarea fișierelor. Disponibil pentru 2,91 USD / lună

5 cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting în 2023

Consultați aceste 5 cele mai bune VPN pentru torrenting descrise în detaliu, după ce analizați și comparați costurile, ratingurile trustpilot și performanțele / caracteristicile P2P:

1. Ivacy

Ivacy se află pe locul 1 pentru VPN-ul Torrenting

 • Preț: 2,25 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 4.8

Cu sediul central în Singapore și lansat în 2007, Ivacy a început în sfârșit să primească reputația pe care o merită. Cei mai mulți nu știu acest lucru, dar furnizorul este responsabil pentru crearea conceptului Split Tunneling, care este acum atât de faimos.

Furnizorul oferă cele mai bune funcții pentru utilizatorii din China și oferă viteze rapide, dovedindu-și valoarea de VPN de încredere pentru torrentere. Acesta oferă servere dedicate pentru activități p2p, la fel ca și pentru platformele de streaming precum Netflix și Disney Plus.

Pentru a le accesa, puteți contacta asistența de chat live 24/7, așa cum am făcut și eu. Acestea vă vor oferi o listă exhaustivă de servere pentru continuarea activităților dvs. de torrenting, fără probleme sau interferențe legale de la ISP..

Pentru criptare, Ivacy folosește AES-256-CBC cu o cheie standard RSA-2048 pentru conexiunile OpenVPN. Există înregistrare în sesiuni, dar expiră după 48 de ore. Pentru a obține cea mai bună ofertă VPN, mergeți la planul lor de 2 ani, care începe de la 1,99 USD / lună. (facturat 48 USD).

Opțiuni de abonament Ivacy

 1. Abonament lunar: 9,95 USD
 2. Abonament anual: 3,33 USD / lună (40 USD facturați o dată)
 3. Abonament pe 2 ani: 2,25 USD / lună (facturat 48 USD o dată)

Sau primiți mai multe informații despre furnizor citind această recenzie Ivacy

2. Supraveghere

Logo Surfshark

 • Preț: $ 1,99 / mo
 • Evaluare Trustpilot: 4.4

Un VPN accesibil ceea ce este foarte recomandat pentru partajarea de fișiere Peer-to-Peer. Nou-venitul Surfshark rămâne fidel cu promisiunea sa de a face un torent sigur. De asemenea, parcurge kilometrul suplimentar, oferind o lățime de bandă nelimitată și conexiuni simultane și o caracteristică robustă de Kill Switch.

Există o listă de server P2P specială, dar torrenting-ul este permis pe toate serverele chiar și în țările interzise. Surfshark poate, de asemenea, redirecționa traficul către serverele P2P speciale din Canada sau Olanda.

Nu uitați decât să treceți mai întâi protocolul de la IKEv2 la OpenVPN (UDP), astfel încât să puteți primi o criptare puternică de grad militar prin AES-256-CBC sau AES-256-GCM.

Având în vedere că BVI este un refugiu sigur, puteți să vă torcinați cu o liniște sufletească și, de asemenea, să vă mângâiați în faptul că Surfshark are o politică de torentare puternică și fără logare. Ofera chiar un comutator de ucidere.

În timp ce testează viteza serverului SUA pentru torrenting P2P / uTorrent, Surfshark a livrat 87.39Mbps descărcați și 60.63Mbps încărcați în medie. Nu-i rău deloc.

Opțiuni de abonament Surfshark

 1. Abonament lunar – 11,95 USD / lună
 2. Abonament anual – 5,99 USD / lună
 3. Abonament pe 2 ani – 1,99 USD / lună

Sau citiți recenzia noastră aprofundată Surfshark pentru mai multe informații

3. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

 • Preț: 8,32 USD / lună 6,67 USD / lună.
 • Evaluare Trustpilot: 4.8

Universal și cel mai rapid ExpressVPN oferă capacități excepționale de p2p pentru utilizatorii uTorrent. Deși nu există o listă specială a serverelor torrent, vă puteți bucura în continuare de viteze de aprindere rapidă în orice locație.

Folosește protocolul OpenVPN (TCP și UDP) pentru p2p și oferă criptare prin intermediul a două cifre diferite: AES-256-CBC și AES-256-GCM, astfel încât să primiți și securitate maximă.

Adăugați acest lucru în jurisdicția BVI sigură și politica de verificare fără înregistrare, chiar și autoritățile turce nu au putut ocoli, și vă puteți simți ușurat că ExpressVPN este o alegere excelentă pentru a descărca torrents.

Nu mai vorbim, furnizorul este ferit de scurgerile de adresă WebRTC / DNS / IP, iar funcția sa de comutație ucigă face minuni în păstrarea ascunsă a identității dvs. dacă VPN-ul dvs. se deconectează în timp ce p2p / partajarea fișierelor.

În timp ce testează viteza serverului SUA pentru torrenting p2p / uTorrent, ExpressVPN a livrat 85.29Mbps descărcați și 76.92Mbps încărcați, lămurind din nou că primiți viteze de aprindere rapidă.

Opțiuni de abonare ExpressVPN

 1. Abonament lunar: 12,95 USD facturat o dată
 2. Abonament semestrial: 9,99 USD / lună
 3. Abonament 12 luni: 8,32 USD / lună

Sau primiți mai multe informații despre furnizor citind această recenzie ExpressVPN

4. CyberGhost

Logo CyberGhost

 • Preț: 2,75 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 4.7

De obicei, recomand CyberGhost pentru nevoile de deblocare ale utilizatorilor, dar testarea lui pe uTorrent a relevat că este de fapt o alegere excelentă pentru descărcarea torrenturilor în siguranță și rapid.

Similar cu Ivacy și Surf, CyberGhost oferă o listă specială de servere p2p. Le puteți accesa intrând “p2p” în bara de căutare din colțul din stânga sus al clientului Windows.

Aceste servere folosesc protocolul OpenVPN (UDP) și criptarea este furnizată prin intermediul criptelor AES-256, criptarea cheii RSA-4096 și autentificarea hahului SHA384.

Furnizorul este, de asemenea, liber de toate scurgerile de adresă WebRTC / DNS / IP, oferă un proxy SOCKS5 pentru accelerarea torenturilor și un comutator automat pentru a vă proteja identitatea.

În timp ce testați viteza serverului SUA pentru p2p / torrenting pe uTorrent, CyberGhost a livrat 74.22Mbps descărcați și 70.29Mbps încărcați. Descărcarea torentelor a fost rapidă și fără lag.

Opțiuni de abonament Cyberghost

 1. Abonament lunar: 12,99 USD / lună
 2. Abonament anual: 5,99 USD / lună
 3. Abonament pe 2 ani: 3,69 USD / lună
 4. Abonament pe 3 ani: 2,75 USD / lună

Sau verificați această recenzie CyberGhost pentru o analiză mai detaliată

5. PureVPN

Logo PureVPN

 • Pret: 2,91 USD / luna
 • Evaluare Trustpilot: 4.7

Există un motiv pentru care numesc PureVPN un serviciu plin de caracteristici. Pentru torrenting în mod specific, este printre puținii furnizori care oferă o funcție de redirecționare a porturilor P2P, ca supliment pentru 0,99 USD.

Puteți afla cum să-l configurați pentru a accelera descărcările uTorrent, care funcționează bine împreună cu “Distribuire a unui fisier” modul disponibil la toți clienții.

Furnizorul folosește OpenVPN (UDP) pentru serverele sale p2p, iar criptarea este disponibilă prin intermediul criptării AES-256, criptarea cheii RSA-4096 și autentificarea hahului SHA384.

Politica de înregistrare poate fi puțin confuză, dar funcții precum Proks SOCKS5, Tunel Split, Comutator automat de ucidere și Redirecționare port, îi conferă un avantaj față de alte nume.

În timp ce testează viteza serverului SUA pentru torrenting p2p / uTorrent, PureVPN furnizează o medie de 81.88Mbps și 69.71Mbps încărcare.

Cele mai bune oferte PureVPN

 1. 1 plan lunar – 10,95 USD / lună.
 2. Plan de 1 an – 5,18 USD / lună.
 3. Plan pe 5 ani – 2,91 USD / lună (facturat 99,00 USD o dată)

Sau citiți recenzia noastră detaliată PureVPN pentru mai multe informații.

Cum am selectat cel mai bun VPN pentru torrenting (criterii de clasare)?

Dacă utilizați uTorrent pentru a descărca torrenturi, probabil că știți asta VPN la care vă abonați ar trebui să ofere viteze de descărcare rapide și lățime de bandă nelimitată. Totuși, alți factori au nevoie și de evaluare pentru evaluarea VPN-urilor p2p. Am evaluat fiecare furnizor pe baza:

 1. Jurisdicție – Dacă furnizorul are sediul central într-o alianță Eyes sau 5/9/14 cu o serie de legi invazive de păstrare a datelor, nu este potrivit pentru descărcarea pe uTorrent.
 2. Locații server –Cele mai bune VPN-uri vă oferă un număr mare de locații de server pentru a beneficia de viteze rapide în timp ce vă angajați în descărcări de p2p / torrent.
 3. Fără scurgeri – Trebuie să vă asigurați că furnizorul este liber de tot felul de scurgeri WebRTC / DNS / IP; în caz contrar, va trebui să plătiți amenzi grele.
 4. Performanța vitezei – VPN ar trebui să ofere viteze rapide în toată ziua, astfel încât să beneficiați de maximă comoditate.
 5. Forța de criptare – ISP-urile pot vedea în mod clar activități ilegale de partajare a fișierelor în curs, dacă conexiunea dvs. este neprotejată. Criptarea puternică vă păstrează ascunsă identitatea.

Cum să accelerați descărcările uTorrent cu un VPN

Când vine vorba de descărcarea de torrents de la uTorrent, este posibil să vă frustrați cu viteza redusă a lățimii de bandă. Ar putea fi multe motive pentru performanțele slabe ale torentului.

Cu toate acestea, dacă aveți deja o rețea rapidă, există câteva modificări disponibile pentru creșterea vitezei generale. Urmați sfaturile de mai jos pentru a crește viteza pentru descărcările dvs. uTorrent:

Descărcați Torrents cu un număr mare de semințe

Când descărcați un torrent, clientul uTorrent preia fișierul disecat de pe diverse calculatoare. Acestea sunt semănătorii, care continuă să partajeze fișierul, chiar și după finalizarea descărcării.

Căutați mai multe semănători pe un torrent pentru a vă îmbunătăți viteza de descărcare, dar și uitați-vă la comentariile de pe pagina de mai jos. Opiniile celorlalți ajută la identificarea dacă torrentul nu șterge viruși / malware.

Descărcați Torrents cu un număr mare de semințe

Configurați “Lățime de bandă” Setări pentru viteză maximă

Un alt mod de a crește viteza de descărcare pe uTorrent este să mergeți pentru a schimba setările de lățime de bandă.

 1. Faceți clic pe butonul “Opțiuni” fila din colțul din stânga sus.
 2. Derulați în jos și faceți clic pe “Preferințe”.
 3. Găsiți și deschideți fila marcată “Lățime de bandă”.
 4. Limitați rata de încărcare și descărcare globală prin simpla modificare a valorilor din fiecare câmp.

Este recomandabil să mențineți rata de încărcare globală ca 80% din viteza dvs. de încărcare, adică 14 kb / s. În ceea ce privește rata de descărcare globală, schimbați valoarea pe a “0”.

Un alt hack pe care îl puteți folosi pentru creșterea vitezei din aplicație este modificarea numărului de conexiuni pentru a evita orice suprasarcină. Pentru mulți, setările de mai jos au funcționat destul de bine.

 1. Setați numărul maxim global de conexiuni la 2300
 2. Setați numărul maxim de colegi conectați pe torrent la 250
 3. Setați numărul de sloturi de încărcare pe torrent la 14

uTorrent configurarea setărilor pentru lățimea de bandă

Conectarea directă la semințe

Deseori, semănătorul’Setările firewall-ului pot inhiba adesea procesul de însămânțare și împiedică uTorrent să obțină date de descărcare din fișierul Torrent.

Acum vă este imposibil să reconfigurați fiecare semănător’ setări pentru firewall, dar puteți permite clientului dvs. uTorrent să recupereze toate datele direct, fără interferențe de la firewall:

 1. Du-te la “Opțiuni” meniu și selectați “Preferințe”.
 2. Deschide “Conexiuni” fila din stânga
 3. Verifica “Activați maparea porturilor UPnP”
 4. căpușă “Activați maparea porturilor NAT-PMP”.

uTorrent conectarea direct la semințe

Adăugați o excepție la Windows Firewall

Windows Firewall vă poate bloca clientul torrent și poate întrerupe descărcările și semănătorii care sosesc din conexiunile BitTorrent. Acest lucru împiedică întreaga experiență torentantă.

Pentru a scăpa de problemă, puteți “adăugați o excepție la firewall” din aplicația uTorrent direct pentru a crește viteza generală. Puteți face acest lucru accesând Opțiuni > Preferințe > Conexiuni.

uTorrent adăugând o excepție la firewall

Modificați setările generale pentru a optimiza uTorrent

Ca o altă opțiune pentru creșterea vitezei de descărcare a uTorrent, luați în considerare modificarea setărilor generale ale clientului uTorrent.

Puteți face acest lucru navigând către Opțiuni > Preferințe > General. Odată terminat, verificați “Adăugați.! Ud la fișierele incomplete” și “Pre-alocați toate fișierele” Opțiuni.

uTorrent Modificarea setărilor generale

Adăugați mai mulți trackeri în fișierele dvs. Torrent

Urmărirea este utilă pentru optimizarea și creșterea vitezei de descărcare a torentului. Adăugarea de noi trackere îmbunătățește experiența dvs. torrenting, deoarece adaugă noi semințe / colegi la conexiunea dvs..

Acest proces presupune adăugarea de noi legături la trackerele existente ale unui anumit fișier torrent. Pentru a adăuga altele noi, urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos:

 1. Faceți clic dreapta pe fișierul torrent și faceți clic pe “Proprietăți”
 2. Sub “General” fila, va exista o listă de urmăriri.
 3. Parcurgeți partea de jos a paginii, unde nu există text.
 4. Lipiți trackerele din acest link în spațiul gol.

uTorrent adăugând mai mulți trackere

Cele mai bune locații VPN pentru partajarea de fișiere P2P

Dacă descărcați multe pe uTorrent, atunci puteți fi interesat să aflați cum să obțineți cele mai bune viteze și să accesați cele mai rapide roiuri p2p.

Un VPN vă poate permite cu ușurință să faceți asta, dar trebuie să cunoașteți și serverele potrivite pentru a vă conecta. Vitezele de torent sunt cele mai rapide din următoarele țări:

Letonia Grecia
Bulgaria Serbia
Lituania Irlanda
Croaţia România
Spania Suedia

Probleme legale cu aplicarea legilor de tip Torrenting și P2p

Torrenting-ul în sine este legal prin toate conturile din majoritatea țărilor din întreaga lume. Este activitate ilegală numai dacă vă angajați în procesarea de descărcare a materialului protejat de drepturi de autor.

Pentru a afla mai multe despre tipul și severitatea acuzațiilor legale cu care vă puteți confrunta, trebuie să vă familiarizați cu legile relevante privind pirateria din țara dvs..

Iată o defalcare înțeleptă a țărilor cu legile și problemele legale cu care vă puteți confrunta dacă vă dedicați pirateriei:

Statele Unite ale Americii

SUA găzduiește un regim juridic foarte evoluat care reglementează problemele legate de piraterie. Țara are o poziție extrem de stricta cu privire la descărcarea de conținut ilegal prin orice mijloace posibile.

Majoritatea mass-media protejate de drepturi de autor sunt deținute de case corporative mari, cum ar fi Disney, Warner Bros, Fox, Sony și altele, astfel încât acestea au adesea mușchiul financiar la putere cu procese de tot felul..

Pirateria în SUA poate duce la pedepse legale de până la cinci ani de închisoare și 250.000 USD cu amenzi.

Canada

Această țară vecină a SUA nu este la fel de strictă când vine vorba de pedepsirea persoanelor care comit pirateria. Legile sale de piraterie sunt acolo, dar sunt la fel de laxe ca granițele sale, adică sunt acolo, dar ai câștigat’nu te prind mult

Singura lege relevantă care se referă la încălcarea drepturilor de autor în Canada este “Actul de modernizare a drepturilor de autor”. În cadrul acestui act, furnizorii de servicii Internet pot fi trimise notificări către încălcătorii drepturilor de autor.

Maximul pe care îl poate face un titular al dreptului de autor este să dea în judecată părții care încalcă o sumă de cel mult 5000 de dolari. Aceasta este o simplă sumă pentru a-i face pe deținătorii de drepturi de autor să fie interesați să depună un dosar judecătoresc.

Regatul Unit

Cu o mare majoritate de site-uri Torrenting mai mari precum PirateBay fiind deja blocate, Marea Britanie nu este un loc destul de prietenos când vine vorba de fanii p2p.

ISP-urile cu mai mult de 400.000 de utilizatori sunt obligați prin lege să trimită scrisori de încetare și de abandonare a violatorilor de drepturi de autor. Cu toate acestea, legea nu se aplică acelor furnizor de servicii internaționale care au mai puțin decât numărul necesar de abonați.

India

Industria indiană a pirateriei înregistrează aproape 2,7 miliarde de dolari în fiecare an, care induce unele daune jalnice asupra caselor media locale, din cauza popularității Bollywood și a altor cinematografii regionale.

Conform Legii privind dreptul de autor indian, o persoană poate fi închisă pentru cel mult 7 ani și poate fi amendată pentru 200.000 INR, dacă se constată că încalcă drepturile de autor ale oricărui fișier sau proiect media.

Germania

De asemenea, în Germania, deținătorii de drepturi de autor dau dreptul de a acționa în judecată în numele lor pentru drepturile de autor și amenzile pot ajunge până la 500 sau chiar 1000 de euro.

Totuși, sistemul nu este la fel de eficient, deoarece troll-urile de copyright pot urmări doar adresele IP și nu numele și identitățile reale, așa că multe avize care nu sunt adresate oamenilor pe nume.

Înfășurarea lucrurilor

După teste concludente pe 5 factori relevanți care implică peste 70+ furnizori, recomand Surfshark să fie cel mai bun VPN pentru Torrenting.

Surfshark (1,99 USD / lună) este cel mai bun pariu pentru VPN Torrent, datorită securității sale incredibile, serviciului fără scurgeri și a unei politici de logare zero..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me