PureVPN Netflix – Este într-adevăr capabil să deblocheze Netflix SUA?

Netflix este lumea’cel mai mare serviciu de streaming în acest moment, oferind cea mai bună colecție de emisiuni TV, filme, conținut pentru copii și multe altele. Dar știți că Netflix este geore restricționat și oferă cataloage de conținut diferite în diferite țări?

Acea’este corect, Netflix isn’la fel în fiecare țară și cea mai bună bibliotecă oferită de acest serviciu este biblioteca americană. Dar, din moment ce geo-restricționat și Netflix a aplicat și interdicția VPN pe site, numai cel mai bun serviciu VPN vă poate permite să deblocați în mod sigur Netflix SUA.

De această dată, efectuăm o recenzie PureVPN despre cât de bine se trezește pe Netflix și verificăm acest furnizor popular’capacitățile pentru a ne permite să nu deblocăm Netflix SUA, dar oferă și alte funcții prietenoase pentru utilizator, cum ar fi lățimea de bandă nelimitată, clienți VPN dedicați și multe altele.

Pentru o analiză mai aprofundată a serviciului’performanță ca VPN Netflix, iată recenzia noastră completă PureVPN Netflix pentru 2019:

De ce Netflix interzice VPN?

Pentru aceia dintre voi care nu sunt conștienți de ce sunt de fapt interdicțiile VPN și de ce există, trebuie să știți mai întâi că conținutul de pe aproape toate site-urile de streaming de acolo este de obicei legat de legile privind drepturile de autor..

Aceste legi privind drepturile de autor stipulează și definesc teritoriile și regiunile în care conținutul poate fi difuzat legal sau pus la dispoziție. Orice încercări de accesare a conținutului din afara regiunilor disponibile în acesta sunt considerate încălcări ale legilor drepturilor de autor.

Site-urile de streaming precum Netflix plasează geo-restricții asupra conținutului, astfel încât să se mențină în cadrul legal al protejării legilor privind drepturile de autor care însoțesc conținutul.

Dar, deoarece VPN-urile pot fi utilizate cu ușurință pentru a evita aceste geo-restricții, multe site-uri de streaming au inițiat o blocare suplimentară pe site-urile lor cunoscute sub numele de “Interzicerea VPN”. Această interdicție VPN nu permite VPN-urilor să permită conexiunilor de internet să acceseze conținut geore-restricționat pe aceste site-uri web, pentru a proteja bine legile privind drepturile de autor.

Această interdicție VPN este un fenomen destul de recent și a fost inițiată în cea mai mare parte după 2015 de către principalele site-uri de streaming. Dar niciunul dintre aceste site-uri de streaming nu are o interdicție VPN la fel de puternică ca Netflix și pe bună dreptate, deoarece Netflix este, la distanță, lumea’cel mai mare site de streaming și găzduiește mii de titluri, emisiuni și filme, care sunt restricționate geo-legilor privind drepturile de autor.

Interdicția VPN Netflix este extrem de sofisticată în recunoașterea conexiunilor de internet activate de VPN și, deși există o mulțime de tehnici implicate în aplicarea eficientă a unei astfel de interdicții, cea mai mare parte a acestei interdicții funcționează prin identificarea prea multor conexiuni provenite de la un singur server sau IP foarte similar. adrese.

Purevpn netflix

Majoritatea oamenilor bănuiesc că Netflix folosește chiar datele de înregistrare a utilizatorilor, detaliile de plată și alte mijloace personale pentru a se potrivi cu conexiunea sa la internet cu ceea ce utilizatorul’locația reală ar trebui să fie pentru a face interdicția VPN mai puternică, dar până acum, aceasta este doar discuție și nimeni nu are dovada acestui lucru.

Revenind astfel la serverele folosite ca puncte de identificare de Netflix pentru aplicarea interdicției VPN, acest pas a făcut ca aproape toți ceilalți furnizori VPN să fie inutili în deblocarea Netflix SUA sau Netflix UK și altele asemenea.

  Lista de lucru a serverelor ExpressVPN Netflix pentru a accesa Netflix SUA și Marea Britanie

Acest lucru lasă foarte puțini furnizori VPN pe care să aveți încredere pentru a accesa conținutul Netflix SUA cu restricții geo-restricționate, iar printre aceste nume sunt furnizori precum PureVPN..

PureVPN a făcut o treabă extrem de lăudabilă de a oferi abonaților săi o experiență de deblocare stelară, deoarece păstrează continuu conexiunile de rutare de pe servere mai noi pentru a rămâne cu un pas înainte de interzicerea Netflix VPN. Interdicția nu poate identifica conexiunile VPN dacă serverele sunt mutate și transferate suficient de rapid și PureVPN face acest lucru perfect.

Acest lucru face ca PureVPN să fie un pretendent de top ca vpn, în principal pentru că’este cel mai ieftin vpn dintre toate VPN-urile de top care pot debloca de fapt Netflix. Prețurile sale sunt aproape jumătate sau chiar mai mici decât cele ale altor furnizori VPN care oferă aceeași funcționalitate în deblocarea Netflix în mod fiabil.

Cum să obțineți PureVPN să urmărească Netflix-ul american?

Achiziționarea unui abonament PureVPN pentru a-l utiliza pentru a debloca și urmări Netflix SUA este un proces destul de simplu și puteți termina cu acesta în mai puțin de un minut. Aici’cum merge:

Cum să faci PureVPN să urmărească Netflix-ul american?

 • Vizitați https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Faceți clic pe Start Streaming Now.
 • Accesați fila Prețuri din meniul de sus

purvpn prcing pentru netflix

 • Selectați un plan de preț care vi se potrivește cel mai bine
 • Alegeți o metodă de plată. PureVPN oferă multe opțiuni aici, astfel încât să găsiți opțiunea de plată preferată câștigată’nu va fi o problemă.

Metode de plată PureVPN pentru netflix

 • Completați detaliile dvs. pentru executarea unei tranzacții, de ex. dacă ați ales plata prin cardul de credit, atunci veți vedea acest formular și va trebui să îl completați cu detaliile dvs.
 • Confirmați comanda
 • Acum veți primi acreditările VPN, adică numele dvs. de utilizator și parola VPN în căsuța de e-mail
 • Descărcați clientul VPN pentru sistemul de operare. PureVPN oferă o gamă variată de aplicații VPN dedicate pentru toate sistemele de operare populare și multe dispozitive de nișă, astfel că găsirea celei pentru sistemul de operare este o sarcină simplă
 • Instalați clientul VPN pe sistemul dvs. și conectați-vă cu datele de identificare ale utilizatorului
 • Conectați-vă la un server american care funcționează. Așa cum am menționat mai sus, când explicam interdicția VPN, PureVPN continuă să își schimbe serverele care sunt dedicate pentru deblocarea Netflix SUA, așa că ar fi excelent dacă ați putea solicita asistența live chat pentru ca serverul exact să deblocheze Netflix SUA
 • Deschide Netflix.com și bucură-te de cele mai bune spectacole, titluri și filme din biblioteca americană, care este cea mai bună bibliotecă Netflix dintre toate!

PureVPN Netflix - Este într-adevăr capabil să deblocheze Netflix SUA?

PureVPN Netflix IP dedicat

Trebuie’Am înțeles până acum interdicția VPN Netflix. Așadar, permiteți-mi să vă spun că există două modalități de a trece peste ea.

În primul rând, puteți utiliza PureVPN’s serviciu obișnuit de deblocare Netflix, adică prin servere partajate exclusive care fac parte din parcul original de server.

În al doilea rând, prin obținerea unui VPN IP dedicat pentru tine.

Un IP dedicat este mai util în scopuri precum deblocarea Netflix și asta’s, deoarece, dacă vă abonați la acest serviciu, veți primi un IP care va fi utilizat exclusiv de dvs., scăzând astfel șansele ca Netflix să îl identifice ca un IP activat VPN.

Puteți transmite fluxul Netflix în China folosind PureVPN

IP dedicat devine rapid o preferință majoră pentru persoanele care doresc să deblocheze site-urile de streaming cu interziceri VPN, deoarece întâmpină mai puține probleme și întreruperi cu aceasta.

  Lista de lucru a serverelor ExpressVPN Netflix pentru a accesa Netflix SUA și Marea Britanie

Da, asta’este puțin costisitor să obții unul, deoarece vine ca un supliment cu planurile obișnuite, dar cantitatea de fiabilitate pe care o vei primi cu aceasta este de neegalat.

Iată planurile de stabilire a prețurilor pentru abonarea la un IP dedicat ca supliment de PureVPN pentru deblocarea Netflix:

purvpn dedicat IP netflix

PureVPN’s IP-urile dedicate sunt prezente în următoarele țări și fiecare trebuie cumpărată separat:

 1. Australia
 2. Canada
 3. Germania
 4. Hong Kong
 5. Malta
 6. Regatul Unit
 7. Singapur
 8. Statele Unite ale Americii

Cum să verificați funcționarea corectă a PureVPN Netflix?

Cum să verificați funcționarea corectă a PureVPN Netflix

În timp ce multe alte site-uri VPN care includ instrucțiuni similare vă vor spune că trebuie să efectuați teste DNS și alte teste tehnice pentru a verifica dacă un VPN funcționează sau nu pentru Netflix SUA, nu’nu recomand astfel de lucruri, deoarece acestea vor pierde timpul.

Aici este momentul în care m-am conectat la serverul american din PureVPN. În imaginea de mai jos puteți vedea că conexiunea mea era acum dirijată cu ușurință din New York, SUA.

Acum, pentru a verifica dacă PureVPN sau orice alt VPN funcționează perfect pentru deblocarea SUA, trebuie doar să faceți un lucru, adică să căutați conținut care nu este disponibil în afara SUA. Dacă apare în timpul căutării și se joacă perfect bine, atunci PureVPN funcționează perfect.

adresa IP purvpn netflix

Permiteți-mi să vă ofer aici o listă de emisiuni și filme care vă vor ajuta să determinați dacă sunteți în biblioteca americană în acest moment pe Netflix sau nu:

 1. Quantico
 2. Peaky Blinders
 3. Găsirea lui Dory
 4. Minune’s agent

În această imagine de mai jos, puteți vedea că atunci când am căutat Quantico fără a ne conecta la un server american de la PureVPN, spectacolul nu a făcut’nu activați rezultatele căutării.

Netflix arată

Și aici este o imagine a rezultatelor căutării pentru aceeași interogare, dar după activarea PureVPN! Quantico apare acum rezultatele căutării.purvpn netflix testare reală

Cum să ocoliți Netflix Throttling de către ISP?

Ați experimentat vreodată senzația în timp ce utilizați internetul pe care nu îl face conexiunea dvs.’nu urc de la o anumită viteză? Acest prag este acela în care ISP-urile pun bară pe viteza de internet disponibilă pentru dvs..

Throttling este unul dintre cei mai mari bumeri pentru mine și pentru o mulțime de oameni acolo, mai ales în timp ce transmit. Acea’pentru că, dacă viteza conexiunii la internet este lentă, experiența de internet, inclusiv streamingul, devine patetică pentru a spune cel mai puțin.

Ovitarea accelerării vitezei de către ISP-uri câștigă și mai multă importanță atunci când utilizați Netflix, deoarece streamingul necesită o viteză mare pentru a vă oferi o calitate video HD.

Dar don’încă nu vă faceți griji, deoarece PureVPN vă poate permite cu ușurință să ocoliți accelerația, deoarece vă asigură conexiunea la internet printr-o modalitate de criptare. Acest lucru face ca ISP-ul dvs. să nu poată urmări indiferent dacă utilizați Netflix sau nu, așa că poate’nu îți accelerezi conexiunea la internet.

De ce să folosiți PureVPN Netflix?

Așa cum eu’Ți-am spus mai devreme în această recenzie, PureVPN este un serviciu VPN de top și își face un lucru lăudabil de a oferi abonaților săi capacități de deblocare stelare, nu doar pentru Netflix SUA, dar și pentru alte site-uri de streaming geo-restricționate..

Cu siguranță, această VPN a avut partea sa echitabilă de controverse și confuzii, ceea ce a făcut ca mulți dintre utilizatorii săi precedenți să se dezamăgească de serviciul său. Însă, spre marele său credit, PureVPN a revenit cu răsunet, mai ales în ultimul an.

De ce să folosești PureVPN Netflix?

PureVPN s-a ocupat de modernizarea vitezei sale, creșterea listei de clienți dedicați și multe altele, redobândindu-și din nou spațiul ca unul dintre cele 5 cele mai bune servicii VPN de pe piață..

  Lista de lucru a serverelor ExpressVPN Netflix pentru a accesa Netflix SUA și Marea Britanie

Eu, personal și prin modul de testare a serviciului, vă recomand să utilizați PureVPN pentru nevoile dvs. de deblocare Netflix. Dacă doriți să aflați motivele pentru care fac acest lucru, citiți următoarele caracteristici oferite de PureVPN, care îl fac o alegere perfectă pentru un VPN Netflix:

 1. Mai mulți clienți dedicați vă vor permite să rulați cu ușurință VPN pentru deblocarea Netflix pe aproape toate dispozitivele populare și de nișă. De la aplicația Windows la aplicația Firestick, nu există nicio lipsă de alegere atunci când vine vorba de alimentarea compatibilității pentru ușurința utilizatorului de către PureVPN
 2. PureVPN oferă o lățime de bandă nelimitată, permițându-vă să blocați cât mai multe emisiuni și filme pe care doriți, fără teamă să nu rămâneți din VPN’acoperire
 3. Oferă funcția excelentă de asistență pentru chat-ul live, care vă va permite să obțineți tot felul de asistență pentru rezolvarea problemelor de care aveți nevoie. De ex. dacă doriți să cunoașteți serverul american care funcționează la care să vă conectați pentru deblocarea Netflix SUA, puteți solicita asistența chat-ului live oricând pentru aceasta
 4. Acolo’e o garanție de returnare a banilor de 31 de zile oferită pe toate planurile sale de preț, astfel încât în ​​cazul în care nu’cum ar fi serviciul sau performanța acestuia, puteți obține banii înapoi cu ușurință

PureVPN Netflix - Este într-adevăr capabil să deblocheze Netflix SUA?

PureVPN Netflix nu funcționează:

Uneori, este posibil să întâmpinați probleme când încercați să deblocați Netflix SUA folosind PureVPN. Aceste probleme și probleme sunt destul de comune’nu îndreptați către orice fel de situație alarmantă. Chiar și atunci când utilizați alte VPN-uri, veți întâmpina multe din aceleași probleme.

Iată o listă de astfel de probleme comune de Netflix care nu funcționează și cum să le rezolve pentru a reveni la streaming:

Verificați viteza internetului dvs. pentru a vedea dacă mărfurile sale sunt suficiente pentru a menține streamingul Netflix. Dacă primiți o viteză lentă, Netflix’site-ul web se va deschide și veți putea naviga prin emisiuni și fișiere de filme, dar acestea nu se vor juca. Când viteza este scăzută, cereți-vă furnizorului de servicii de internet să verifice dacă există sau nu probleme cu conexiunea sau nu

Actualizați-vă clientul VPN PureVPN verificând notificările din aplicație

Solicitați asistența chat-ului live dacă au schimbat serverul american rezervat pentru deblocarea Netflix. Dacă da, atunci obțineți noile informații despre server și conectați-vă la acesta

Dezactivați-vă antivirusul sau orice alt software de securitate pe care l-ați putea folosi, deoarece poate interfera cu conexiunea VPN

Întrebări frecvente

Puteți transmite fluxul Netflix în China folosind PureVPN?

PureVPN reușește să deblocheze Netflix în întreaga lume în general și chiar face acest lucru în China. Dar nu uitați că trebuie să descărcați PureVPN din afara Chinei înainte de a merge în țară, deoarece furnizorul’site-ul s este interzis în țară

Care VPN funcționează cu Netflix dacă PureVPN nu?

PureVPN funcționează cu Netflix, dar dacă căutați alternative, unii furnizori de top ai acestei linii sunt ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark și alții. Zenmate este singurul VPN gratuit care deblochează Netflix prin intermediul serverului său din România

Cum pot dezactiva Proxy PureVPN sau Unblocker?

Dacă utilizați proxy PureVPN prin extensia Chrome, faceți pur și simplu clic pe pictograma acestuia din partea dreaptă sus a browserului și întoarceți butonul de conectare la “OFF” pentru a opri proxy-ul

Concluzie

Permite să încheiem recenzia noastră Netflix PureVPN pe scurt. PureVPN este un serviciu VPN bine rotunjit și se potrivește aproape perfect pentru nevoile dvs. de deblocare Netflix. Interdicția VPN pe site-ul Netflix devine din ce în ce mai riguroasă și sofisticată, astfel încât încrederea furnizorului potrivit, cum ar fi PureVPN, este obligatorie dacă doriți să accesați biblioteca SUA Netflix de oriunde în lume.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me