Lista de lucru a serverelor ExpressVPN Netflix pentru a accesa Netflix SUA și Marea Britanie

Observatorii de la Netflix sunt bine conștienți; VoD impune geo-restricții, limitând titlurile de emisiuni TV / filme disponibile pentru utilizatori din afara SUA, Marea Britanie sau Japonia.

După cum probabil știți, aceste trei locații găzduiesc cele mai extinse biblioteci Netflix, la care nu se poate accesa decât dacă vă abonați la o VPN pentru Netflix precum ExpressVPN.

Conectându-vă la o locație diferită, puteți acționa ca un local și accesați baza de date completă Netflix SUA, Netflix Marea Britanie și Netflix JP-EN.

Așadar, fără alte detalii, citiți acest ghid detaliat pentru a descoperi cele mai bune servere Netflix ExpressVPN disponibile și vă mulțumesc mai târziu &# 55357;&# 56841;

Dar mai intai…

ExpressVPN funcționează deloc cu Netflix?

Desigur, VPN funcționează cu Netflix, dar există și anumite sfaturi de urmat. Pentru început, de fiecare dată când doriți să accesați o versiune diferită de Netflix, este obligatoriu să ștergeți toate datele browserului.

Ceea ce fac de obicei este; utilizare “Google Chrome” pentru activitățile mele de navigare obișnuită, Facebooking, Youtubing și activități legate de muncă și păstrează un browser separat, adică Mozilla Firefox doar pentru Netflix.

ExpressVPN este o soluție sigură și fără accelerație pentru streamingul serviciului video la cerere. Cu ExpressVPN puteți obține filme Netflix și emisiuni de calitate Ultra HD și HD din mai multe locații pe 3 conexiuni simultane. Vizitați ExpressVPN30 Garanție de înapoiere a banilor

Ori de câte ori vreau să deblochez o anumită emisiune TV / film, mă asigur să șterg toate datele browserului de la Mozilla Firefox, care include:

 1. Navigare & Descărcați Istoricul
 2. Datele site-ului offline
 3. Preferințele site-ului
 4. Formă & Căutare
 5. Logări active
 6. fursecuri
 7. ascunzătoare

Doar după ce șterg aceste date, mă conectez la un server ExpressVPN Netflix, mă conectez la contul Netflix și apoi deblochez emisiunea / filmul TV pe care vreau să îl vizionez.

Mai jos puteți vedea o captură de ecran, în care am adoptat aceeași practică și m-am conectat la un server american, astfel încât să pot accesa “Răzbunătorii: Războiul infinitului” (disponibil doar în biblioteca SUA Netflix).

Serverele ExpressVPN netflix deblochează răzbunătorii

ExpressVPN vine cu un cont Netflix?

Cu siguranță, ExpressVPN este un sistem complet pe piața VPN-urilor, dar acest lucru nu înseamnă că vă oferă un cont Netflix. Furnizorul nu face decât să ofere o soluție pentru a completa contul Netflix existent pentru deblocarea emisiunilor / filmelor TV din biblioteca SUA, Marea Britanie sau Japonia..

Puteți utiliza contul ExpressVPN numai pentru accesarea diferitelor servere din întreaga lume. Capabilitățile sale nu se limitează la Netflix în întregime. Utilizatorii pot folosi chiar și aplicațiile lor pentru deblocarea BBC iPlayer Marea Britanie, Amazon Prime, Hulu și alte dispozitive vocale mai populare pentru streaming online.

Cele mai bune servere Netflix ExpressVPN

Tăietorii de cablu și cei care se ocupă de binge care utilizează servicii VoD precum Netflix caută deseori informații exacte despre serverele de lucru pentru Netflix USA în Australia sau alte versiuni precum SUA, Marea Britanie sau JP.

Am eliminat dificultatea pentru ca utilizatorii să testeze diferite servere, efectuând eu o analiză cuprinzătoare. Acest lucru ar trebui să faciliteze procesul de deblocare a Netflix. Urmează o formă sintetizată a listei de servere ExpressVPN Netflix care oferă acces la cele mai multe emisiuni Netflix și filme.

Locații server Calitate redusă
SUA - Los Angeles 5 Ultra HD
SUA - Los Angeles 4 Ultra HD
SUA - New Jersey 3 HD
SUA - New Jersey 2 HD
SUA - New York 2 Ultra HD
Marea Britanie - Berkshire 2 Ultra HD
Marea Britanie - Wembley HD
Marea Britanie - Londra HD
Marea Britanie - Berkshire HD
Japonia - Tokyo 1 HD
Japonia - Tokyo 3 HD

Netflix SUA

Versiunea SUA Netflix are 1761 de emisiuni și 4091 de filme în biblioteca sa (5.852 de titluri în total). Pentru deblocarea acesteia, faceți clic pe pictograma hamburger orizontal pentru a afișa mai multe locații.

Din cele patru regiuni, selectați “Americas” apoi extindeți lista pentru “Statele Unite”. Ar trebui să puteți vedea toate serverele disponibile de la ExpressVPN în SUA.

Lista de servere ExpressVPN SUA pentru netflix

Am creat o listă mai jos pentru “lucru” servere care deblochează Netflix. Ori de câte ori doriți să accesați biblioteca SUA, pur și simplu conectați-vă la următoarele:

 1. SUA - Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. SUA - Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. SUA - New Jersey 3 (HD)
 4. SUA - New Jersey 2 (HD)
 5. SUA - New York 2 (Ultra HD)

Mai jos puteți vedea că m-am conectat “Los Angeles - 5” și a putut să deblocheze “Thor: Ragnarok” perfect, care este disponibil numai în biblioteca SUA Netflix.

ExpressVPN Deblocarea Thor Ragnarok

Netflix Marea Britanie

Versiunea Netflix UK are 1699 de emisiuni și 3906 de filme în biblioteca sa (5.605 de titluri în total). Pentru deblocarea acesteia, accesați ExpressVPN’s listări complete de server prin intermediul aplicației.

Din cele patru regiuni, Selectați “Europa” apoi extindeți lista pentru “Regatul Unit”. Ar trebui să puteți vedea toate serverele disponibile de la ExpressVPN în Marea Britanie.

Lista de servere ExpressVPN Netflix din Marea Britanie

Am creat o listă mai jos pentru “lucru” servere care deblochează Netflix UK. Ori de câte ori doriți să accesați biblioteca din Marea Britanie, pur și simplu conectați-vă la următoarele:

 1. Marea Britanie - Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Marea Britanie - Wembley (HD)
 3. Marea Britanie - Londra (HD)
 4. Marea Britanie - Berkshire (HD)

Mai jos puteți vedea o captură de ecran, unde m-am conectat la “Marea Britanie - Berkshire - 2” Server pentru a putea accesa “Poldark” (disponibil numai în biblioteca Netflix UK).

ExpressVPN Deblocare Poldark din Marea Britanie

Netflix JP

Majoritatea oamenilor care caută serverele ExpressVPN Asia pentru Netflix fac acest lucru pentru accesarea versiunii JP-EN, care are 1308 emisiuni și 4326 filme (În total 5.634 de titluri), al doilea cel mai mare număr de titluri din toate bibliotecile regionale.

Pentru a accesa biblioteca, faceți clic pe butonul “Asia Pacific” regiune din meniul locațiilor ExpressVPN și extindeți lista pentru “Japonia”.

Servere ExpressVPN Netflix Japonia

Am creat o listă mai jos pentru “lucru” servere care deblochează Netflix JP. Ori de câte ori doriți să accesați biblioteca JP, pur și simplu conectați-vă la următoarele:

 1. Japonia - Tokyo 1 (HD)
 2. Japonia - Tokyo 3 (HD)

Mai jos puteți vedea că m-am conectat “Japonia - Tokyo - 1” și a putut să deblocheze “Jiro Dreams of Sushi” incredibil de lin, care este disponibil doar în biblioteca Netflix JP.

ExpressVPN Deblocarea JP Jiro Visele de sushi

Întrebări frecvente

ExpressVPN nu funcționează cu Netflix?

Dacă întâmpinați probleme cu accesarea Netflix prin ExpressVPN, poate fi doar o eroare de server. Acesta este motivul pentru care am creat acest ghid; astfel încât utilizatorii să aibă acces la cele mai bune servere ExpressVPN care lucrează cu Netflix de oriunde locuiesc în lume!

Există alternative la ExpressVPN Netflix?

Am testat nenumărate servicii VPN pentru deblocarea serviciului VoD, dar doar două nume tind să fie cele mai de încredere. Unul este ExpressVPN, iar cel de-al doilea NordVPN pentru Netflix. Încercați pe cei din urmă, dacă nu sunteți mulțumit de prima!

Înfășurarea lucrurilor

Prin aceasta, ajung la sfârșitul acestui ghid pentru serverele Netflix Best ExpressVPN. Scopul acestuia este de a ajuta utilizatorii să dobândească cunoștințe despre “lucru” servere pentru accesarea Netflix SUA, Marea Britanie și Japonia.

Indiferent dacă întâmpinați probleme / probleme, nu ezitați să renunțați la un comentariu de mai jos. De asemenea, ajută un frate, împărtășind acest ghid cu alte fanatice de streaming!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me