CyberGhost funcționează cu Netflix? Cea mai bună soluție Netflix CyberGhost

În aceste zile lumea a fost cuprinsă de nebunia Netflix. Ca site de streaming’abonamentele s-au abătut prin acoperiș, oamenii pot’nu obțineți suficient site-ul și depozitele sale uimitoare ale celor mai bune emisiuni TV și filme.

Dar tu stii ce? Chiar și acele mii de ore de conținut disponibile încă nu sunt suficiente pentru a sativa oamenii’dorințele; de aceea, acum caută servicii VPN care pot debloca Netflix SUA, astfel încât să poată avea acces chiar și mai mult conținut decât oricând!

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile funcționează cu Netflix, iar misiunea noastră este de a informa utilizatorii care lucrează și care nu’t, iar astăzi vom trece în revistă CyberGhost Netflix pentru a afla dacă este valabil’este cel mai bun VPN pentru Netflix sau nu!

Să începem??

CyberGhost funcționează cu Netflix? - Cuprins

 1. Cum să urmăriți Netflix cu CyberGhost?
 2. Aplicația Desktop CyberGhost funcționează cu Netflix?
 3. Aplicația CyberGhost Mobile funcționează cu Netflix?
 4. Cum pot debloca Netflix SUA și alte biblioteci folosind CyberGhost VPN?
 5. De ce don’t Netflix Lucrează cu Cyberghost?
 6. Ar trebui să cumpăr CyberGhost VPN pentru Netflix sau Nu?
 7. Cea mai bună soluție VPN Netflix CyberGhost

Cum să urmăriți Netflix cu CyberGhost?

Netflix are biblioteci geo-restricționate în cazul în care nu’nu stiu. Deci, conținutul disponibil în țara dvs.’s-a câștigat versiunea Netflix’nu va fi același cu cel oferit în alte țări. Unele emisiuni și filme vor lipsi din fiecare stat, deci cea mai bună soluționare împotriva acestui lucru este să vă conectați la Netflix SUA, care oferă cele mai mari depozite pentru emisiuni TV și filme din lume.

Totuși, acest lucru nu este’nu este atât de ușor pe cât sună și asta’s, deoarece Netflix a aplicat o interdicție VPN pe site-ul său pentru a opri oamenii să treacă la bibliotecile lor din alte țări, făcând astfel o majoritate de VPN-uri ineficiente pe platformă.

Astăzi testăm CyberGhost’capacitățile împotriva interdicției VPN Netflix pentru a verifica dacă această VPN este potrivită pentru utilizatorii care doresc să se aboneze la un serviciu din această cauză.

Am descărcat clientul Windows de la CyberGhost în acest scop și aici’ce am găsit:

 • Netflix SUA a fost deblocat, dar se întâmplă doar în 3 ori din cinci încercări în medie.
 • Vitezele de streaming au fost suficient de bune pentru a susține streamingul de înaltă calitate.
 • Defalcările în serviciu au fost rare.

Aplicația Desktop CyberGhost funcționează cu Netflix?

Da, aplicația Desktop, cu care am testat în principal CyberGhost cu Netflix, a funcționat suficient de bine pentru a debloca Netflix.

Teama de eroare proxy s-a afișat minim și poate fi eliminată rapid doar prin reluarea unuia de două ori maxim.

Dacă doriți să utilizați Netflix cu aplicația pentru desktop CyberGhost, atunci aici’cum poți face asta:

 • Accesați CyberGhost’s website și cumpărați abonamentul său
 • Asigurați-vă că aveți acreditările VPN și apoi continuați să descărcați aplicația pentru desktop
 • Odată descărcat, instalați aplicația pe sistemul dvs. și odată terminată, introduceți datele de identificare ale utilizatorului
 • Acum optează pentru o opțiune numită ‘Deblocați fluxul” (Această opțiune funcționează numai în contul premium)

Aplicația CyberGhost deblochează streamingul

 • Faceți clic pe Deblocare Netflix și vă veți bucura în cel mai scurt timp de conținutul preferat Netflix din SUA!debloca Netflix

Furnizorul are, de asemenea, o ofertă fabuloasă de Halloween care se desfășoară în acest moment, care își pune prețul la doar 3,5 dolari / lună pentru planul pe 2 ani!

Oferta de CyberGhost de Halloween

Iată detaliile tuturor planurilor sale de prețuri:

 • Plan lunar: 12,99 USD
 • Planul anual: 6,49 USD / lună
 • Plan de doi ani: 3,5 $ / lună

Planuri de prețuri CyberGhost

Aplicația CyberGhost Mobile funcționează cu Netflix?

Dezamăgitor, aplicația pentru Android mobil din CyberGhost nu este recomandată dacă doriți să accesați sau să deblocați Netflix prin intermediul acesteia. Nu a făcut-o’să efectuezi conform așteptărilor și am reușit să deblochezi site-ul de doar două ori în 13 încercări, ceea ce este în mod serios în afara limitelor.

Pentru aceia dintre voi care caută să deblocheze Netflix pe Android, trebuie să citiți ghidul nostru despre Best VPN pentru Netflix pentru a obține mai multe informații despre alegerile pe care le aveți la dispoziție.!

Cum pot debloca Netflix SUA și alte biblioteci folosind CyberGhost VPN?

CyberGhost’Aplicația client Windows vine cu șase butoane dedicate caracteristicilor, fiecare este dedicat să servească unui anumit scop, iar acolo’e și unul pentru streaming acolo.

Faceți clic pe el și va deschide o listă de site-uri pe care clientul le va debloca instantaneu pentru dvs..

Netflix este de obicei primul din listă, așa că am dat clic pe el pentru a-l activa mai întâi.

Acum am vizitat Netflix și am căutat “Ex Machina” și “Star Wars: Ultimul Jedi” deoarece acestea sunt titluri care sunt disponibile de obicei doar în versiunea Netflix SUA

Aceste două filme ne-au fost disponibile, așa că putem spune în siguranță că CyberGhost Netflix funcționează. Chiar dacă performanța sa nu este 10/10, dar asta’este acceptabil, deoarece chiar și deblocarea Netflix SUA o singură dată nu este un lucru semnificativ, iar furnizorul merită un credit pentru a putea oferi utilizatorilor săi o astfel de facilitate.

Puteți schimba serverul din SUA în orice altă locație disponibilă doar făcând clic pe săgeata în jos a butonului “Netflix” opțiune din aplicație.

schimba serverul CyberGhost

De ce don’t Netflix Lucrează cu Cyberghost?

Așa cum am’Am menționat și mai devreme, CyberGhost a câștigat’nu deblocați Netflix în toate încercările dvs. (chiar și aplicațiile gratuite o fac). Vor fi câteva accesări și ratări, dar, în general, performanța este dincolo de satisfăcătoare, însă numai în aplicația Desktop.

Aceste lipsuri de deblocare Netflix apar cu aproape toate celelalte Best VPN care pot debloca Netflix și acest lucru se datorează faptului că trecerea peste geo-restricții și interzicerea VPN pe Netflix este mai complicată decât să faci asta pe alte site-uri. Un VPN trebuie să muncească din greu pentru a evita toate aceste blocuri pentru a vă trece. Deci’este inevitabil ca Netflix să fie oprit’s geo-restricții din când în când.

Ar trebui să cumpăr CyberGhost VPN pentru Netflix sau Nu?

Răspunsul la acest lucru depinde de dispozitivul pe care îl utilizați, mai degrabă decât de serviciul în sine. Și asta’deoarece CyberGhost deblochează Netflix cel mai bun de pe dispozitivele desktop precum Windows. Dar’E aproape alături de groaznic pe dispozitivele mobile, deci apelul este al tău. Dacă sunteți cel care îi place să urmărească Netflix pe dispozitivele desktop, puteți merge pentru CyberGhost, vă recomandăm cu tărie.

Dar don’nu mergeți pentru asta, dacă doriți să transmiteți fluxul site-ului pe mobil.

Cea mai bună soluție VPN CyberGhost Netflix:

Opțiunile dvs. pentru un VPN pentru a debloca Netflix nu sunt’nu este limitat decât la CyberGhost, deoarece există câteva alte opțiuni bune pe care le poți merge. Dacă nu’cum ar fi CyberGhost’este subperformanță cu Netflix, iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri care pot funcționa ca soluție VPN CyberGhost Netflix:

 • ExpressVPN pentru Netflix
 • NordVPN pentru Netflix
 • PureVPN
 • Torguard

Concluzie:

CyberGhost este un serviciu VPN excelent, iar desktopul său este furnizorul’cel mai bun pariu pentru a debloca Netflix pentru tine. Dacă sunteți unul dintre acești utilizatori nebuni Netflix care pot’nu obțineți suficient pentru a viziona binge toate acele emisiuni și filme uimitoare, atunci puteți merge pentru CyberGhost și lăsați-l să vă amplificați experiența pe Netflix și mai mult.

Dacă performanțele sale nu sunt conform așteptărilor dvs., puteți utiliza în continuare rambursarea pentru a vă revendica banii!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me