PureVPN Firestick – Este VPN cu adevărat la îndemână?

Firestick este în creștere rapidă ca unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming pentru utilizatori, permițându-le să transmită conținutul lor preferat în HD pe dispozitivele TV de pe tot globul! Dar știți că puteți crește valoarea pe care o scoateți din Firestick doar adăugând un VPN cel mai bun?

PureVPN este unul dintre cei mai buni candidați în acest scop, datorită aplicației sale compatibile, prețurilor scăzute și a unei diseminări extinse de server! Vrei să afli mai multe despre asta? Iată recenzia noastră dedicată despre PureVPN Firestick care oferă critici asupra aplicației sale dedicate pentru platformă, prețuri și multe altele de BestVPN.co!

De ce este necesar PureVPN pentru Streaming Firestick?

Indiferent dacă utilizați un dispozitiv de streaming dedicat precum Firestick sau răsfățați-vă pe site-urile dvs. de streaming preferate, cum ar fi Netflix, pe un dispozitiv convențional, de ex. Smartphone-ul dvs., VPN-urile devin aproape indispensabile în toată schema de lucruri.

Principalele motive care stau la baza acestui fapt sunt, în primul rând, mai multe probleme de copyright asupra conținutului găzduit pe site-urile de streaming și în al doilea rând, geo-restricțiile care fac ca aceste site-uri de streaming să fie nelimitate pentru utilizatorul mediu, limitând astfel opțiunile de streaming disponibile.

Utilizatorii don’de obicei, nu verificați fundalul unui conținut pe care îl vizualizează de ex. un film, pentru a verifica dacă este disponibil în țara lor legal sau nu. Acest lucru se întâmplă mai ales pe site-uri și programe software care găzduiesc gratuit să transmită conținut precum Popcorn Time, Kodi etc. Și chiar dacă a fost făcut în mod inconștient, amatorii și troll-urile de copyright sunt mereu în căutarea unor astfel de aventuri pentru a da o amendă sau un litigiu legal cuiva.

Dispozitivele de drepturi de autor și amatorii de drepturi de autor încearcă să urmărească IP-ul dvs. în caz contrar’Am urmărit recent un astfel de conținut și, dacă vor pune mâna pe el, avizele legale vor fi în curând la ușa ta. Imaginează-ți inconvenientul cauzat doar pentru că nu ai făcut-o’nu știu despre acoperirea dreptului de autor a filmului pe care l-ai vizionat pasiv într-o duminică după-amiază leneșă.

Multe site-uri de streaming au devenit acum geore-restricționate, de ex. Netflix, Hulu, Amazon Prime, MatchTV, etc.’Oferiți o parte din conținutul lor în țară, cum este cazul Netflix, sau pur și simplu nu sunt disponibile într-o anumită regiune, cum ar fi în cazul serviciilor precum Hulu, MatchTV sau chiar Amazon Prime.

Streaming Sevices disponibile în 2018

Și chiar dacă ai un dispozitiv dedicat de streaming precum Firestick-ul tău, aceste probleme pot continua și devaloriza întreaga experiență. Există însă un lucru care te poate salva de toate aceste neplăceri inutile și acela este un VPN.

VPN-urile nu pot doar să vă protejeze IP-ul protejându-vă anonimatul online, dar vă pot ajuta și la ocolirea restricțiilor geografice privind serviciile de streaming, extinzând astfel opțiunile de divertisment disponibile într-o măsură mai mare.

Însă nu multe servicii VPN sunt suficient de fiabile pentru a îndeplini ambele sarcini, întrucât efectuarea acestora a devenit mult mai dificilă. Site-urile în streaming completează acum geo-restricțiile lor cu interziceri VPN care fac aproape toate VPN-urile inutile pe site-ul lor. Și troll-urile de copyright încearcă din ce în ce mai greu să afle modalități mai noi de a exploda prin capacul de protecție oferit de VPN-uri.

Aceasta a redus utilizatorul’alegerea în industria VPN se reduce la doar câțiva furnizori selectați care oferă în continuare utilizatorilor performanțele pe care le caută și printre aceștia este un furnizor popular numit PureVPN. În acest ghid, noi’Voi vorbi în detaliu despre modul în care PureVPN vă poate permite să extrageți o valoare mult mai bună și să obțineți o experiență mai mare pe Firestick.

PureVPN Firestick

Obțineți PureVPN acum

PureVPN .apk pentru Firestick

Un fișier .apk nu este prea diferit de o aplicație Android reală, singura diferență fiind că un fișier .apk nu este disponibil pe Google Play.

Urmând aceeași procedură de a reîncărca o aplicație Android pe Firestick, trebuie doar să înlocuiți partea pentru aplicația Android cu fișierul .apk.

Cea mai bună și mai simplă modalitate de a instala o aplicație VPN pe Firestick prin această metodă este prin intermediul aplicației Downloader. Puteți citi mai multe despre această metodă în detaliu în ghidul nostru VPN Firestick aici.

Cum să obțineți PureVPN pentru Amazon Firestick, Fire TV și Fire Cube

Cumpărarea oricărui VPN este o sarcină simplă în zilele noastre și același lucru este valabil și pentru PureVPN.

Dacă sunteți interesat să achiziționați abonamentul acestui furnizor VPN puternic și compatibil pentru Firestick, atunci trebuie să urmați acești pași:

 1. Vizita PureVPN.com
 2. Accesați opțiunea de preț din bara de meniu de susSelectați Prețurile de sus
 3. Faceți clic pe Planul de prețuri care se potrivește cel mai bine bugetului dvs.Planuri de prețuri PureVPN
 4. Plătește pentru planul de prețuri prin oricare dintre metodele de plată multiple enumerateMetode de plata PureVPN
 5. Obțineți credențe de utilizator

Odata ce tu’Aveți acreditările utilizatorului, modul de instalare a PureVPN pentru Firestick este puțin diferit de modul în care ați proceda dacă ați obține VPN-ul pentru un dispozitiv convențional precum smartphone-ul dvs. Android. Citiți pentru a afla mai multe despre procesul de instalare detaliat al PureVPN pe Firestick.

Obțineți PureVPN acum

Cum se instalează PureVPN pentru Amazon Firestick, Fire TV și Fire Cube:

Aplicațiile VPN compatibile pentru Firestick sunt un zeu, deoarece vă oferă atât de multă funcționalitate și compatibilitate înnăscute. Acest lucru vă permite să îmbunătățiți în mod semnificativ modul în care doriți să interacționați cu VPN-ul dvs. având în vedere nevoile de streaming pe dispozitivul Firestick în acest moment,

Iată o metodă pas cu pas despre cum se instalează PureVPN’s Aplicația Firestick pe dispozitivul dvs. în doar două minute:

 • Deschideți televizorul și conectați dispozitivul Firestick în el
 • Lansați “FireTV” aplicaţia
 • Acum, ecranul de pornire va apărea pentru FireTV. De aici, trebuie să optați pentru “App”, care se poate face cu ușurință apăsând butonul care se află în centrul telecomenzii dvs. FireTV
 • Odată ajuns în magazinul de aplicații, mergeți la Submeniu > Categorii > Utilitate
 • În secțiunea utilitare, deschideți bara de căutare și tastați “PureVPN”
 • Aplicația oficială Firestick de PureVPN va fi afișată în rezultatele care urmează căutarea dvs.
 • Acum, trebuie doar să faceți clic pe “obține” opțiunea și aplicația va începe descărcarea și instalarea pe dispozitivul dvs.
 • Veți afișa o notificare cu privire la instalarea cu succes a aplicației și trebuie doar să faceți pur și simplu clic pe “Deschis” pentru a lansa aplicația
 • Acum va trebui să introduceți numele de utilizator și parola VPN pe care le-ați primit în e-mail după cumpărarea PureVPN’abonament
 • Acum, alegeți propriul server sau faceți clic pe butonul “Conectare inteligentă” opțiune pentru a permite aplicației să aleagă un server pentru dvs., iar aplicația va începe să funcționeze!
 • Reveniți la ecranul principal apăsând butonul “Buton Acasă” pe telecomanda FireTV și continuați la orice aplicație de streaming care dorește să deblocheze!

Sideload PureVPN pe Amazon Firestick:

Indiferent dacă îl numiți jailbreak sau Sideload, există multe alte modalități prin care puteți ajunge să utilizați PureVPN pe Firestick. Și în timp ce donăm cu adevărat’Nu văd nevoia de a face acest lucru, deoarece PureVPN oferă deja o aplicație dedicată pentru platformă, vă vom spune cum să faceți acest lucru oricum.

Sideload PureVPN pe Amazon Firestick

Metoda noastră preferată de a reîncărca PureVPN pe Firestick este printr-o aplicație Android numită Apps2Fire, și iată cum se face:

 • Descărcați aplicația oficială Apps2Fire împreună cu aplicația PureVPN Android din Magazinul Google Play
 • După ce faceți acest lucru, lansați-vă FireTV și mergeți la “Setări”> “Sistem” > “Opțiuni pentru dezvoltatori”
 • Acum veți vedea o opțiune intitulată “Permiteți aplicațiile din surse necunoscute”. Porniți-l.
 • Reveniți la ecranul de pornire al FireTV
 • Selectați “Setări”> “Despre” > “Reţea”
 • Veți vedea adresa dvs. IP curentă aici și trebuie să o notați pentru a fi utilizată ulterior
 • Închideți FireTV și deschideți Apps2Fire pe dispozitivul Android
 • Alege “înființat” și introduceți aceeași adresă IP aici pe care ați obținut-o pe FireTV
 • Acum du-te la “Aplicații locale” opțiune și căutați aplicația PureVPN, apoi optați pentru “Instalare”
 • FireTV-ul dvs. vă va oferi o notificare care spune că aplicația a fost instalată cu succes pe dispozitivul dvs. FireTV
 • Beneficiați de conectivitate VPN fără egal și de ocolirea georestricțiilor prin PureVPN pe Firestick

Dacă doriți mai multe metode pentru a reîncărca PureVPN pe Firestick, puteți consulta ghidul nostru complet despre VPN pentru Firestick.

Obțineți PureVPN acum

Cum să crești PureVPN’s viteza pe Firestick Modificând Setările Protocolului?

Pentru a îmbunătăți viteza PureVPN pe Fire TV Stick, sunt necesare câteva modificări minore.

Aplicația PureVPN de pe Firestick rulează, în general, pe protocolul OpenVPN, însă puțin oamenii știu că există alte două sub-opțiuni din care să aleagă în protocolul OpenVPN în sine, adică UDP și TCP. Și cât am câștigat’nu intri în detaliile tehnice despre ce’este diferența reală între cei doi, dar veți fi totuși surprins să știți că trecerea la oricare dintre ele poate avea un impact semnificativ asupra vitezei dvs. pe Firestick.

Pentru a schimba una dintre ele, lansați aplicația PureVPN pe Firestick, apoi deconectați-o dacă este conectată în prezent la un server. Acum, în colțul din dreapta sus al ecranului, veți vedea o pictogramă în formă de angrenaj, care indică opțiunile de setare. Faceți clic pe ea și apoi selectați opțiunile pentru “Selectați Protocol”.

Acum există două opțiuni în acest sens, UDP și TCP. Pentru utilizatorii de Firestick care se confruntă cu un decalaj de viteză, un comutator la UDP este foarte recomandat ca fiind foarte sigur, dar ușor, permițând viteze mult mai bune decât TCP.

Cum să vă deconectați din contul dvs. PureVPN pe Firestick?

Nu donăm’nu sfătuiți să vă deconectați din aplicație pentru orice motiv nejustificat, la fel ca și în cazul altor dispozitive. Motivul pentru asta este că este destul de dificil să introduceți datele de autentificare de fiecare dată cu o telecomandă pe Firestick de fiecare dată când doriți să utilizați aplicația.

În plus, dispozitivele Firestick sunt personalizate în mare parte, așa că nu foarte mulți oameni ar dori să se înfometeze pe ea și există modalități foarte limitate prin care cineva poate folosi greșit aplicația PureVPN de pe Firestick în timp ce rămâne nesupravegheată..

Aplicația este instalată, de obicei, rămâne conectată automat, dacă nu recurgeți la oprirea forței.

Dar dacă totuși îți dorești să continui procesul de deconectare din contul tău PureVPN pe Firestick, trebuie doar să lansezi PureVPN, să dai clic pe pictograma în formă de viteză și să mergi la setări. După ce apare submeniul pentru setări, derulați în jos în partea de jos a listei și veți fi la opțiunea pentru “Deconectare”. Doar faceți clic pe ea cu telecomanda FireTV, veți fi deconectat.

Pentru a reutiliza aplicația ulterior, vi se va cere să introduceți din nou datele de autentificare.

Este compatibil PureVPN pentru Firestick?

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru ca un VPN să fie compatibil cu un Firestick este faptul că oferă o aplicație dedicată pentru platformă. Acum, nu mulți VPN fac asta, deoarece Firestick este o platformă de nișă și cei mai mulți furnizori nu’nu aveți resursele sau determinarea de a crea o aplicație dedicată care să permită o mai bună compatibilitate a VPN-urilor lor cu platforma.

În prezent există mai puțin de 5 furnizori care oferă aplicații dedicate pentru Firestick, iar printre aceștia se numără PureVPN.

PureVPN și-a dedicat în ultimii timp o mare parte din focus pe platformă pentru a lua inițiativa mai devreme, înainte ca alții să se prindă. Aplicația sa este disponibilă în magazinul de aplicații Firestick și instalarea acesteia este de asemenea incredibil de ușoară.

Aplicația este destul de puțin complicată de utilizat, deoarece oferă un UX simplu, intuitiv, împreună cu o caracteristică dedicată pentru platforma numită “Conectare Smart Server” care vă permite să vă conectați automat la cel mai bun server de streaming în acest moment.

Concluzie

PureVPN oferă peste 2000 de servere în 180 de locații extraordinare din întreaga lume, așa că nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la acele restricții geografice privind aplicațiile de streaming în curând. Unul dintre cele mai bune pariuri pentru a vă amplifica experiența generală Firestick, așa că vă recomandăm cu încredere să optați pentru asta și să vă permiteți să vă bucurați mai mult prin alegerile de divertisment îmbunătățite de pe Firestick!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me