NordVPN Firestick – Ghid de configurare de 3 minute pentru Amazon Fire TV

Cu sediul în Panama, NordVPN a acumulat o serie de urmări uimitoare în industria VPN, datorită confidențialității sale excepționale, a caracteristicilor sale remarcabile și a bazei de date uriașe de servere din întreaga lume. VPN oferă chiar o compatibilitate remarcabilă, oferind aplicații pentru aproape toate dispozitivele / platformele. Singura zonă în care lipsește este oferirea unei aplicații NordVPN Firestick, de aceea BestVPN.co a pus ceva timp în găsirea unei soluții pentru a obține VPN-ul pe Fire TV. Pentru a afla mai multe despre furnizor, citiți această recenzie aprofundată NordVPN.


Funcționează NordVPN pe Firestick?

În ciuda faptului că este unul dintre cele mai cunoscute servicii VPN de pe piață, NordVPN nu a lansat încă o aplicație oficială pentru televizoarele Firestick / Fire. Cu toate acestea, nu vă simțiți dezamăgiți în privința locului în care există o problemă, puteți găsi întotdeauna o soluție, mai ales cu tehnologii ca noi în jurul.

BestVPN.co și-a dat seama de o modalitate de a obține aplicația pe dispozitivele dvs. Firestick, mai puțin problema și stresul. Puteți să treceți la secțiunea de instalare pentru a descoperi lucrurile sau a continua să citiți pentru a afla mai multe despre dacă luați sau nu decizia corectă cu NordVPN!

NordVPN Firestick Review

Acum, știm deja că Amazon Firestick este un dispozitiv uimitor, care este incredibil de ușor de configurat pentru nevoile dvs. de divertisment. După câteva minute, vă puteți cufunda într-o sesh cu vizionare cu popcorn și mămăligă. Versiunile mai noi fac lucrurile și mai ușoare, pe măsură ce vă bucurați de integrarea Amazon Alexa și permiteți televiziunii dvs. să comunice cu dvs..

NordVPN Firestick

Totul este bine și bine cu dispozitivul în sine, deci de ce ai nevoie de un VPN și, cel mai important, de ce ar trebui să mergi pentru NordVPN? Pentru a răspunde primului, un VPN vă poate oferi posibilitatea de a ocoli geo-restricțiile și de a vă proteja identitatea, dacă transmiteți conținut piratat. Pentru aceștia din urmă, bine, va trebui să aruncați o privire asupra motivelor de mai jos (care sunt destul de convingătoare, desigur):

 1. Protecție împotriva anunțurilor iritante / spammy - Dacă utilizați browserul încorporat pentru Firestick, vă puteți raporta probabil la numărul uriaș de reclame, care vă chinuie experiența pe fiecare site web. Norocos pentru tine, NordVPN oferă funcția CyberSec. Acest lucru blochează instantaneu toate ferestrele de tip pop-uri iritante, videoclipuri de redare automată și alt conținut spam, sporind viteza de încărcare a paginilor web.
 2. Securitate împotriva atacurilor de phishing, botnets și DDoS - Dispozitivul despre care crezi că este cel mai puțin vulnerabil are întotdeauna cele mai mari șanse de a fi hacked. Rețineți că am ajuns într-o eră digitală, în care chiar și televizoarele sunt susceptibile la hacks prin intermediul site-urilor phony. NordVPN vă oferă securitate / protecție maximă prin detectarea instantanee a amenințărilor și blocarea comunicării între televizor și serverul de control!
 3. Blochează instantaneu site-uri periculoase - Funcția CyberSec scanează în mod regulat adresele de site-uri împotriva listelor de date populare, ceea ce vă păstrează la siguranță de orice site web fals care caută să vă păcălească în a cumpăra ceva sau a dezvălui informații personale. Acest lucru nu numai că vă asigură că vizitați site-uri web relevante / sigure, dar vă protejează de viruși / malware, etc.
 4. Capabilități de deblocare / streaming în mod excepțional - Unul dintre cele mai bune lucruri despre utilizarea NordVPN pe dispozitivele Firestick este că primiți o capacitate de neegalat pentru streaming în viteză rapidă, în timp ce primiți posibilitatea de a debloca site-urile VoD geo-restricționate din întreaga lume. Am testat serviciul pentru a debloca Netflix-ul american folosind serviciul netvix nordvpn și a funcționat fără probleme!

NordVPN Firestick Review

NordVPN Firestick - Ghid de configurare de 3 minute pentru Amazon Fire TV

NordVPN APK pentru Firestick

Hackul despre care vorbeam mai devreme pentru obținerea NordVPN pe Firestick presupune descărcarea fișierului .apk. Există câteva programe terțe disponibile pe Firestick, care permite încărcarea / instalarea aplicațiilor Android, facilitând astfel securitatea și anonimatul online. Iată un link de descărcare directă la fișierul Android .apk NordVPN.

Funcționează NordVPN pe Firestick

NordVPN Firestick - Ghid de configurare de 3 minute pentru Amazon Fire TV

Cum se instalează NordVPN pe Amazon FireStick

 1. Lansa Amazon Fire Stick și clic pe “Setări” de pe ecranul de start.NordVPN Pentru Firestick
 2. Mergeți spre dreapta și găsi “Dispozitiv” opțiune.NordVPN Firestick Reddit
 3. Sul până la “Opțiuni pentru dezvoltatori”.Ce sistem de operare este Fire Stick
 4. Permite “Aplicații din surse necunoscute”.Puteți utiliza un VPN pe Amazon Fire Stick
 5. Va apărea un mesaj pop-up. Selectați “Aprinde” opțiune.Cum pot descărca NordVPN pe Firestick
 6. Localiza “Downloader” în Căutare, apăsați pe “obține” buton și deschideți aplicația.Cum se instalează NordVPN pe Amazon FireStick
 7. Selectați “Browser” și introduceți adresa URL de descărcare: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Selectează “Descarcă APK” opțiune și apăsați pe “Instalare” buton.NordVPN pentru Amazon Fire TV
 9. Așteptați finalizarea instalării. Lansați aplicația și bucurați-vă de utilizarea NordVPN pe Firestick!Întrebări frecvente NordVPN Firestick

Aplicație de la distanță Firestick pentru controlul NordVPN

Deoarece versiunea NordVPN pe care o instalați pe Firestick se bazează pe interfața sistemului de operare Android, unele dispozitive pot da probleme atunci când navigați sau încercați să controlați aplicația. Pentru a evita acest lucru, puteți descărca și instala aplicația Remote for Fire TV, care este disponibilă pe Amazon Store. Ca o altă alternativă, puteți lua în considerare și încercarea CetusPlay!

Aplicație de la distanță Firestick pentru controlul NordVPN

NordVPN Firestick Reddit

În situații, în care trebuie să aflați mai multe despre un anumit produs / serviciu sau aveți nevoie de asistență pentru a îndeplini o sarcină specifică, nu există o opțiune mai bună decât să consultați experții de la Reddit. Cu persoane care lucrează în diverse industrii, vă puteți aștepta întotdeauna să găsiți informații despre toate subiectele, inclusiv NordVPN Fire TV. Mai jos puteți vedea un Redditor care se confruntă cu probleme în selectarea unui server, care pare a fi o problemă de navigare. Am dat deja o soluție de mai sus pentru a utiliza telecomanda Amazon Fire TV.

[Ajutor] Nord VPN pe Firestick - Cum să selectați serverul? de la firetvstick

NordVPN Firestick - Ghid de configurare de 3 minute pentru Amazon Fire TV

Întrebări frecvente NordVPN Firestick

Când utilizați NordVPN pe Firestick, puteți întâmpina diferite probleme / erori, care pot necesita depanare. În lumina acestui lucru, am enumerat câteva întrebări frecvente, bazate pe curiozitatea utilizatorului.

Ce sistem de operare este Fire Stick?

Dispozitivele Firestick și Fire TV utilizează propria versiune personalizată a sistemului de operare Android. Se numește numele “Sistem de operare de incendiu” oferind o interfață generală bună, care promovează intuitivitatea și ușurința de utilizare, indiferent de televizorul pe care îl utilizați.

Puteți utiliza un VPN pe Amazon Fire Stick?

Da, puteți utiliza cu siguranță un VPN pe dispozitivele Amazon Fire Stick pentru deblocarea site-urilor web și chiar streaming de conținut piratat, dacă este necesar. Singura problemă este că nu mulți furnizori oferă o aplicație Firestick dedicată încă, în afară de ExpressVPN și IPVanish.

Cum pot descărca NordVPN pe Firestick?

Dacă doriți să descărcați NordVPN pe Fire TV, va trebui să obțineți fișierul .apk de pe site-ul principal sau accesând Google Play Store. Dispozitivul Firestick folosește sistemul de operare Fire, care se bazează pe sistemul de operare Android, prin urmare oferă un anumit suport pentru aplicațiile terțe .apk..

Înfășurarea lucrurilor

Înțelegerea modului de instalare NordVPN pe Firestick ne-a luat bine 2 ore, după o analiză deja completă și completă a furnizorului incomplet. Sperăm că ghidul nostru ajută la rezolvarea problemei instalării NordVPN pe dispozitivele Firestick, astfel încât să vă puteți bucura de cel mai mare nivel de anonimat / confidențialitate online. Indiferent dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să comentați mai jos

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me